Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Molitvene kategorije

Božansko milosrđe

Ponedjeljak, 22. studenoga 2010., 2:00h

Moja ljubljena kćeri, zadovoljan sam zbog načina na koji slijediš Moje Riječi u potpunoj vjeri i poslušnosti. Moja Ljubav za tebe je jaka. Takva je i tvoja ljubav za Mene. Osjećaš da sam ti blizu srcu. Sada si jedno sa Mnom, kćeri Moja. Ja, Moj Otac, kao i Duh Sveti, Presveto Trojstvo, radujemo se zbog tvog odgovora na ovaj vrlo važan poziv. Mi, i svi Anđeli i Sveti, hodamo s tobom svaki dan da te zaštitimo u ovoj svetoj zadaći. Uzmi to k srcu i nastavi Me držati za ruku. Dopusti Mi da te vodim u tvojim riječima, da daš čovječanstvu priliku da konačno shvati Istinu prije Velikog Upozorenja. Ovo Veliko Upozorenje, kao posljednji dar Mojoj djeci iz milosti i ljubavi, dogodit će se uskoro. Svima od Moje djece pokazat će se njihovi životi, njihovi grijesi, pogrešna djela i svaka uvreda protiv braće i sestara za koju su odgovorni, sve tijekom mističnog iskustva. Niti jedan čovjek, žena ili dijete neće biti isključeni. 
Neki će biti duboko zaprepašteni i rastuženi zbog grijeha u svojim životima i odmah će Mi se okrenuti, svom pravednom Sucu, i otkupit će se. Molit će za milost iz ljubavi i tuge. Drugi će se razboljeti i biti zaprepašteni zbog načina na koji će im se otkriti njihovi grijesi da će pasti mrtvi prije nego dobiju priliku da zamole za oprost. 
A bit će i onih koji slijede prevaranta. U svom užasu oni će pobjeći, kada ih se suoči sa zlim grijesima iz njihove prošlosti. Pokušat će se sakriti, ali neće imati gdje. Uz sve izbjegavanje oni će ili prihvatiti što vide i zamoliti za oprost na licu mjesta, ili će se okrenuti i previjati od srama i užasa, ali neće moliti za Milost.
Postoji i posljednji grešnik. Kada mu se pokažu njegovi grijesi, svađat će se i nijekati da je počinio te teške uvrede Božjim Zapovijedima. Jednostavno će nijekati Istinu i okrenuti se tami vječnog pakla.
 
Nikome se neće odbiti Moja Milost
Zašto Moja djeca ne žele ovo shvatiti? Ako se iskreno kaju i žele doći živjeti sa Mnom u Novoj Zemlji, kada Nebesa i Zemlja postanu jedno, zašto ne zamole za oprost? Ako pokažu žaljenje, nikome se neće odbiti Moja Pravedna Milost. A ipak, uhvaćeni u težnji za sebičnim ciljevima, ne shvaćaju posljedice. 
Probudite se sad svi. Prihvatite, s promjenama kojima ćete svjedočiti kroz zla djela čovječanstva, znakove koji su bili naviješteni i koji će prethoditi Mom povratku na zemlju.
 
Dopustite da vas povedem u Raj
Preko ovog proroka i Knjige Istine, još jednom vas molim, iz Moje drage Ljubavi za sve vas, da Mi se vratite prije nego vrijeme istekne. Dopustite da vas primim u zagrljaj. Neka Moja Ljubav teče kroz vaš um, tijelo i dušu. Otvorite srca i dajte da vas vodim u svoj Raj na Zemlji, gdje ćete uživati Vječan Život. Zašto biste htjeli odabrati drugi prokleti put za nigdje, kada je Istina otkrivena?
Moje se srce nadima brigom i tugom kada mislim o Mojoj djeci koja su odbila prihvatiti Istinu Mog Obećanja. Još jednom kažem, vratite Mi se i pričajte sa Mnom. Zamolite Me da se vratim u vaše srce. Ja ću se nastaniti u vašoj duši. To vam obećavam, čak i onim otvrdnulim dušama. Samo trebate reći jednu riječ. Zamolite Me da vam se pokažem govoreći:
„Isuse, osjećam se izgubljeno. Otvori mi srce da prihvatim Tvoju Ljubav i pokaži mi Istinu da mogu biti spašen.“
Moje Riječi upozorenja nisu prijetnja. Ovaj je događaj poznat još od Moje Smrti na Križu. Zašto mislite da se ne može dogoditi? Istina leži u Pismu kako bi ju svi razumjeli. Djelovat ću kao vaš Spasitelj do posljednjeg trenutka prije nego dođem kao Pravedni Sudac, da konačno odvedem Moju djecu u Moju Obitelj velike ljubavi, radosti i sreće, gdje svi živimo u skladu i vječno.
Sotona i njegovi sljedbenici bit će bačeni u tamu zauvijek. Moja Obitelj svjedočit će radosti i Božanskim Nebesima kojima nijedan čovjek, kada okusi mrvicu onoga što obećava, neće okrenuti leđa, toj čistoj sreći u Kraljevstvu Mog Oca. 
Molite, molite za oprost, i uđite u slavi u Kraljevstvu Mog Oca, gdje ćete vi i vaši voljeni biti dočekani u Svjetlu čiste Ljubavi.
 
Borit ću se da vas ponovno osvojim
Umro sam za sve, i borit ću se da vas ponovno osvojim, do posljednjeg trenutka, usprkos tami u svijetu. Dajte da vam još jednom pokažem koliko vas volim. Primite Me za Ruku, stavite glavu na Moje Rame i vaša će nježna duša gorjeti ljubavlju koju ste zaboravili.
 
 
Vaš Spasitelj Ljubavi Isus Krist
Naziv Datum kreiranja
VELIKO UPOZORENJE - DAR IZ MILOSTI                                                                                                22 Studeni 2010
2011 JE GODINA PROČIŠĆENJA 11 Siječanj 2011
RUKA MOG VJEČNOG OCA SADA ĆE PASTI NA OVAJ NEZAHVALNI SLIJEPI SVIJET 04 Travanj 2011
DAJTE ZALOG VJERNOSTI MOM BOŽJEM MILOSRĐU 24 Travanj 2011
MAČEVI PRAVDE ĆE PASTI 30 Svibanj 2011
UPOZORENJE JE JAVNO OČITOVANJE MOG BOŽJEG MILOSRĐA DANOG SESTRI FAUSTINI 26 Lipanj 2011
ODRŽAVAJTE BDIJENJA BOŽJEG MILOSRĐA - UPOZORENJE JE BLIZU 05 Rujan 2011
NIKADA VAS NEĆU NAPUSTITI, DJECO. ZBOG TOGA DOLAZIM 03 Listopad 2011
BOG OTAC - POSLUŠAJTE MOJ POSLJEDNJI POZIV ČOVJEČANSTVU 09 Listopad 2011
DJEVICA MARIJA: VRIJEME JE DA MOJ SIN DONESE SVOJ DAR BOŽJEGA MILOSRĐA 02 Studeni 2011
BOG OTAC MOLI SVOJU DJECU DA SE UJEDINE U MOLITVI 15 Studeni 2011
MOJE MILOSRĐE OBUHVAĆA SVE RASE, BOJE, RELIGIJE 02 Prosinac 2011
SVAKA VRSTA MILOSRĐA ĆE BITI POKAZANA ONIMA KOJI NE VOLE MOGA OCA 29 Prosinac 2011
BEZ MOGA DJELA MILOSRĐA NARODI ĆE SE MEĐUSOBNO UNIŠTITI 31 Prosinac 2011
MOJE BOŽJE MILOSRĐE ĆE BITI OSTVARENO ONAKO KAKO JE OTKRIVENO SVETOJ FAUSTINI 29 Siječanj 2012
MOLIM VAS MOLITE MOJE BOŽJE MILOSRĐE I POČNITE MOJU DEVETNICU NA VELIKI PETAK 04 Travanj 2012
DVIJE MILIJARDE DUŠA, KOJE ĆE ODBITI MOJU RUKU MILOSRĐA 27 Rujan 2012
BOG OTAC: MOJA RUKA PRAVDE ČEKA DA KAZNI ONE VLADE KOJE SMIŠLJAJU POVRIJEDITI MOJU DJECU 04 Listopad 2012
MILIJARDE DUŠA KOJE SU VEĆ U PAKLU SU ONI KOJI SU ME BESRAMNO ODBILI TIJEKOM SVOJIH ŽIVOTA 20 Listopad 2012
DJEVICA MARIJA: VRATITE SE I ZAMOLITE MOGA SINA DA VAS VODI PREMA NJEGOVOM VELIKOM MILOSRĐU 02 Studeni 2012

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice