Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Utorak, 24. rujna 2013., 22:44h
 
 
Moja predraga kćeri, svaka živa duša ima snažan nagon da traži Boga u svojim životima. Onima koji nalaze Ljubav Božju u Njenom najčišćem obliku dan je ovaj Dar zbog njihove poniznosti i prihvaćanja činjenice da sva Slava pripada Bogu.
Pogani, s druge strane, u svojoj težnji za duhovnim mirom traže Stvorenje Pravoga Boga radije nego svoga Stvoritelja. Umjesto da sebe polože pred Bogom, Mojim Ocem, Svemogućim Stvoriteljem svega, oni se prostiru pred lažnim idolima, uključujući čuda koja je On stvorio za svijet - Zemlja, sunce, mjesec i zvijezde. Oni idoliziraju ova velika čuda i zatim vjeruju da im tako čineći to donosi velike moći. Ono što oni traže jest oblik duhovnog prosvjetljenja, za koji se nadaju da će im donijeti zadovoljstvo i mir. Mnogi zatim meditacijom i jogom otvaraju svoje misli i duše dozvoljavajući zloduhu da ih iskvari. Oni pogrješno vjeruju da im neka druga moć drugačija od one koja dolazi od Svevišnjega Boga može donijeti mir, za kojim žude.
Znajte sada da je samo jedan Bog. Bilo koji drugi oblik prekomjernog obožavanja razvija se u poganstvo. Nije važno što oni govore ili kako opravdavaju svoja djelovanja, oni pozivaju sotonu da napadne njihove duše i jednom kada dobije pristup, on i njegovi demoni koje on šalje neće ostaviti na miru te duše. Oni će mučiti te duše, ispuniti ih lažima i uvjeriti ih da one posjeduju dar. Neki vjeruju da mogu izliječiti druge, postupcima kao što je reiki, kada oni u stvari šire zarazu na druge uključujući nevine. Kada pogani mantraju, kako bi privukli duhovne darove, oni govore da im to donosi mir. Premda mnogi to vjeruju, znajte da će u kratkom vremenskom razdoblju - jednom kada zloduh uđe u njihove misli - oni postati uznemireni i nikakav odmor neće pronaći. Oni stalno traže sva zadovoljstva osjetila i sve što će primiti zauzvrat biti će tama duše.
Poganstvo donosi strašan nemir i u zemljama gdje pogani vape lažnim bogovima izazivaju Gnjev Moga Oca. Mnoge takve duše ne shvaćaju što čine, ali prepoznajte ih po načinima na koje će ukrasiti svoja tijela, jer sebe smatraju posvećenim posudama u očima lažnih idola koje oni tvrde da obožavaju. Ljubav, poniznost ili osobna žrtva za dobro drugih nedostajati će, jer oni obožavaju samo osjetila. Oni ne shvaćaju da su njihove duše Dar od Boga i stoga ih daju u težnji za savršenstvom, koje nikada ne može biti njihovo.
Tijekom Upozorenja, Ja ću probuditi u tim dušama Istinu toga Kome pripadaju. Molite da prihvate Moju Ruku Milosrđa. Jao onim Kršćanima koji su Me napustili u korist poganstva new age-a. Oni su ti koji ne žele Moje Milosrđe i radije bi se površno bavili besmislicom jer ona hrani njihova ega kada vjeruju da imaju moć nadziranja duhovnih stvari. Dok traže osobno savršenstvo na ovaj način, oni se potpuno odsijecaju od Boga. Čineći tako, oni otvaraju vrata zlome, koji će ih zavesti i hipnotizirati privlačnošću praznovjernih obećanja, koja vode do toga da njihove duše postaju jalove gdje Ljubav Božja ne može rasti.
 
 
Vaš Isus

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice