Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
     
Utorak, 23. rujna 2014., 23:30h
 
 
Moja predraga kćeri, dok posežem za Božjom djecom uključujući sve religije, nevjernike i Kršćane, mnogi će se, kao ishod Mog Poziva, obratiti na Kršćanstvo. Ovo će biti postignuto Milošću Božjom, kroz Snagu Duha Svetoga.
U međuvremenu, dobronamjerni Kršćani i Moji predani sljedbenici će uvidjeti da su teške kušnje s kojima će se morati suočiti. Ja ih sada pitam. Tko je među vama tako jak da stanete na Moju Stranu i ostanete uz Istinu, bez Mog Posredovanja u ovo vrijeme? Mnogi od vas, dobrog srca, ostat će odani Meni, ali samo unutar svojih vlastitih skupina. Jednom kada se svi složite jedni s drugima, bit će vam lakše služiti Meni. Ali kada se suočite – a hoćete, u jednoj fazi, s protivljenjem Mojih neprijatelja koji će vas pokušati privući u lažni nauk – neće vam biti lako.
Kada vas prekoravaju jer slijedite Istinitu Riječ Božju, mnogi od vas će biti preslabi da bi Ju branili. Jednom kada se suočite s protivljenjem vaših braće i sestara Kršćana, i kada ste primorani prihvatiti nanovo prilagođeno, ali lažno, Pismo, vi ćete biti pogođeni teškom žalošću. Do tada će vaša vjera biti uistinu kušana. Imat ćete dva izbora. Vjerovati u Istinu, kako Ju je utvrdio Bog i za koju je mnogo krvi proliveno zato da se čovjek izmiri sa svojim Stvoriteljem. Ili prihvatiti razvodnjenu verziju Moje Riječi, prožetu neistinama.
Izabiranje prve opcije će vam donijeti mnogo boli, žalosti i trpljenja, jer će vas drugi prezirati zato što ostajete vjerni Meni. Ali, odabirući drugi izbor – dok možete biti dobro zaštićeni s mnogo hvale, prihvaćeni od svojih takmaca i od Mojih neprijatelja – vi ćete uroniti u tamu i vaša duša će biti u opasnosti.
Lako je reći da ste Kršćanin, onda kada niste izazvani jer jeste. Ali ako ste prezreni, izrugivani, ismijavani ili klevetani u Moje Ime, neki od vas neće biti dovoljno jaki da se odupru ovim kušnjama. Mnogi od vas će Me napustiti i otići zbog straha od javnog mnijenja. Mnogi od vas će Me izdati. Mnogi od vas će okrenuti leđa, jer ćete se previše sramiti da nosite Moj Križ.
Nikada ne vjerujte da je lako biti Moj sljedbenik, jer nije. Ali doći će vrijeme kada će vaša vjera biti stavljena na konačni ispit i tada ću Ja znati tko je od Mene, a tko nije.  
 
 
Vaš Isus   

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice