Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Srijeda, 10. kolovoza 2011., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, nastavlja se povećavati brzina globalnih događaja koji vode do Upozorenja, kako je naviješteno. Sada je bitna molitva, Moja djeco, dok Moji sljedbenici širom svijeta, ispunjeni milostima Duha Svetoga, napreduju u formiranju Moje vojske. Ova vojska, premda veoma mala, u kojoj mnogi Moji sljedbenici tek moraju shvatiti da svatko od njih igra važnu ulogu, čak i sada, podignuti će se i povesti Moju djecu do samog kraja.
Sada Me moraju poslušati sva Moja djeca. Kod svakog okrutnog djela kojeg je čovjek učinio protiv čovjeka u ovim vremenima, u svakom slučaju morate moliti za počinitelja. Poziva se na molitvu za grješnike. Molitvom možete dozvati Duha Svetoga da donese Božansko Svjetlo u ove jadne duše. Mnogi od njih tako su slijepi za Istinu Ljubavi Moga Oca da bespomoćno lutaju upadajući iz jedne u drugu krizu, tako da svi s kojima dođu u kontakt bivaju povrijeđeni. Što više vas izmoli Moje Milosrđe za ove grješnike, utjecaj djela zloga značajno će oslabiti. Djeco Moja, ovo je tajna koja oslabljuje sotoni mržnju, dok ju bljuje poput vatre iz zmajevih usta, u pokušaju da proguta svijet u svoja prazna ždrijela puna mržnje.
On, prevarant i njegovi demoni su posvuda. Budući da je vjera Moje djece tako slaba na općoj razini, sotonska zlodjela obuzela su čovječanstvo do opačine koje se teško osloboditi. Ovo se ne bi dogodilo da su Moja djeca posvuda vjerovala u postojanje Boga Svemogućeg Oca. Onda bi sotonski stisak bio slabiji, osobito da su Moja djeca molila za pomoć i za Milosrđe Moga Oca.
Djeco, molitva je sada vaše oružje, od sada pa do Upozorenja. Koristite molitvu za spas duša u tami. Nakon Upozorenja vaše će molitve biti potrebne kako bi pomogle Mojoj djeci sačuvati njihovu odanost prema Mome Vječnome Ocu i da daju hvalu Njegovoj Slavi.
Strpljivost, svakodnevna tiha molitva, stvaranje molitvenih zajednica, svakodnevna molitva krunice Božjega Milosrđa, post i Sveti Ružarij Mojoj Voljenoj Majci u kombinaciji djeluju kao savršena formula za spasenje duša.
Ne potičem strah od Upozorenja. Molite sada za vlastitu i ostale duše činom otkupljenja, prije vašeg susreta licem u Lice sa Mnom, vašim voljenim Spasiteljem.
Smiješim se s radošću i srećom kada mislim na trenutak kada se ovaj veliki Dar Mog Milosrđa otkrije Mojoj djeci. To je povratak kući kakav se ne može opisati. Jer tako će biti kada vaša srca budu ispunjena Mojom Božanskom Ljubavlju. Vaše će duše konačno biti prosvijetljene u pripremi za Novi Raj na zemlji. Ja ću vam tada donijeti utjehu koja je do sada nedostajala u vašim životima i postat ćete sjedinjeni sa Mnom.
Sjetite se razloga zbog kojega se sada obraćam vama, djeco. To je Moja želja da osiguram da sva Moja djeca budu spašena iz sotonske vlasti. To je također Moja duboka neizmjerna Ljubav za svakog pojedinog od vas, zbog koje moram pružiti Svoju Ruku da se možete sjediniti sa Mnom i da vas pripremim da dođete kući u svoj zakoniti dom.
Strah ne dolazi od Mene. Volim vas, djeco. Donosim vam ovaj veličanstveni Dar iz Moje Ljubavi. Radujte se, nasmiješite se i srdačno Me dočekajte kada se znak pojavi na nebu. Ispružite ruke i pjevajte hvalospjev Bogu Ocu što Mi je dopustio ovu posljednju priliku da vas spasim.
 
 
Vaš voljeni Spasitelj
Isus Krist
Kralj Milosrđa
 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice