Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Utorak, 19. ožujka 2013., 22:45h

 
Moja predraga kćeri, Moja Sveta Riječ se širi poput snažnog vjetra širom cijeloga svijeta, u ovo vrijeme, preko ovih Poruka.
Mnogi će čuti Moj Glas, željeli to ili ne, jer će on zvučati poput grmljavine prije oluje. Neki će prepoznati Duha Svetog dok obuzima njihove duše. Drugi, nažalost, neće, ali Ja im kažem ovo. Vi ste čuli Moj Glas. On je pokrenuo vašu dušu, a ipak, blokirali ste Me. Ipak, okrećete svoja leđa. Možda se bojite Moga Glasa, jer može biti neodoljiv, ali jedna stvar koju ne možete učiniti jest zanemarivati Mene.
 
Tako je moćan Moj Duh Sveti da će dotaknuti vašu dušu, željeli da tako bude ili ne. Oni od vas koji bježe, skrivaju se i pretvaraju da Ja nisam Prisutan, trebali bi znati da nećete moći zanijekati Moju Prisutnost, bez obzira koliko snažno pokušavate.
Neki od vas će se oduprijeti Istini jer vam nedostaje vjere u Moje Obećanje da pružam Vječni Život. Za mnoge od vas je ovo zastrašujuće i više bi voljeli da se Veliki Dan Gospodnji ne dogodi u vašem životnom vijeku. I zato zatvarate svoje oči, začepljujete svoje uši i tražite utjehu u drugim stvarima.
 
Sigurnost koju osjećate pokušavajući naći mir, gdje se može naći, biti će kratkoga vijeka. Uskoro će vam biti uskraćena Riječ Božja. Riječi koje ste navikli slušati nestati će iz homilija i pisama vaših biskupa i kardinala, koje su predavali vama i svim onim Mojim bezazlenim sljedbenicima.
Masonske sekte prodiru u Crkvu u Rimu. Ne griješite - može biti samo jedan Papa u jednom životnom vijeku.
Mnogi Moji sljedbenici sada će odbiti Moju Svetu Riječ, Istinu, kao što su učinili tijekom Moje kušnje na Zemlji. Ti, kćeri Moja, biti ćeš odbačena kao krivovjerac, biti ćeš ismijavana i rugati će ti se. Ti ćeš postati trn u boku lažnog proroka. Ali uskoro, svi će vidjeti suptilna djela i lukave geste tih lažnih uljeza koji predsjedavaju Mojim Prijestoljem u Rimu, jer oni znače svetogrđe.
Sloj po sloj, njihove će zle namjere postati jasne kada se spotaknu, a oni, blagoslovljeni spoznajom koju sam Ja podario, shvatiti će grozotu koja se otkriva.
 
Zvijer je sada spremna i stvara svjetovni krug, sastavljen od nekih svjetskih čelnika, kao jedno u jedinstvu sa svime što je protiv Kraljevstva Božjeg. Demonski dusi, koji obuzimaju te jadne duše, zbog svoje oholosti i arogancije će se pokazati da ih svi vide svojim gestama, koje će biti proučavane i ispitivane dok konačni odgovori ne svanu onima blagoslovljenima Darom Razlikovanja.
Ufajte se u Mene. Vjerujte u ovaj Dar Ufanja. Dopustite Mi da vas držim i da vas vodim kroz ovu džunglu zlih stvorenja koja žele proždrijeti vaše duše.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice