Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Ponedjeljak, 2. travnja 2012., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, moraš se sada odmoriti od napada onih koji ne mogu prihvatiti da se Moja Istinska Riječ nastavlja.
Nije ti dozvoljeno da braniš Moju Riječ, ali Ja ti sada nalažem da se ne upuštaš u sukob s onima koji sumnjaju u Moju Riječ, jer to nije tvoja odgovornost.
Kćeri Moja, bez obzira koliko je primamljivo dokazati autentičnost Moje Presvete Riječi za čovječanstvo u ovim vremenima, to ne smiješ činiti.
Nikada nisam odgovorio Mojim krvnicima tijekom Moga Razapinjanja. Ne smiješ pokušavati odgovoriti onima koji Me žele progoniti preko Mojih Poruka.
Oni nisu ljuti na tebe, kćeri; već na Mene.
Ja svijetu mogu samo reći kako da se pripremi za Moj Drugi Dolazak; ne mogu ih prisiliti.
Zanemaruj takve poruge. Mnoge dolaze od iskrenih duša koje osjećaju potrebu da pitaju pitanja. Ali nije ti dozvoljeno da to činiš. Neka Mene mole za pronicljivost. Samo Ja imam odgovornost prema njihovim dušama. Čak i kada ponudiš patnju da spasiš duše i dalje to nije tvoja odgovornost.
Zato idi i reci onima koji sumnjaju kao Moj Apostol Toma, da sam se Ja susreo s njim nakon Moga Uskrsnuća, kada sam stao ispred njega. Tek nakon što je dotaknuo Moje Rane potpuno je vjerovao.
Nažalost, mnogim dušama u svijetu nije priušten ovaj luksuz.
Oni moraju znati da je malo vremena da pripreme svoje duše. Njihov je vlastiti izbor hoće li ili neće odgovoriti na Moj poziv.
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 3. travnja 2012., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, postoji razdoblje od sada do Upozorenja koje želim da Moji sljedbenici shvate.
Potrebne su vaše intenzivne molitve kako bi se spasilo duše koje same sebe ne mogu spasiti. Mnoge ove duše neće preživjeti Upozorenje, tako da je važno da sve te duše i druge koje su u stanju smrtnoga grijeha, budu spašene Božjim Posredovanjem.
Sada su potrebne vaše molitve, molitve za Spasenje njihovih duša. To vam sada mora biti prioritet tijekom Svetoga Tjedna, jer kada zatražite od Moga ljubljenoga Oca, u Moje Sveto Ime, da spasi takve grješnike, vaše molitve će biti uslišane.
 
Križarska molitva (43) Spasi duše za vrijeme Upozorenja
 
O Bože Svemogući Oče, u Ime Tvoga ljubljenoga Sina Isusa Krista i u spomen na Njegovu Smrt na Križu kojom nas je spasio od naših grijeha, molim Te da spasiš duše koje se same ne mogu spasiti i koje bi za vrijeme Upozorenja mogle umrijeti u smrtnom grijehu.
 
Usrdno Te molimo da po patnjama koje je zbog pomirenja podnio Tvoj ljubljeni Sin, oprostiš onima koji neće biti u stanju zatražiti otkupljenje, jer neće živjeti dovoljno dugo da bi mogli zamoliti Isusa, Tvoga Sina, za Milost da ih oslobodi od grijeha.
Amen. 
 
Molite za sve grješnike. Moja najveća želja jest da spasim cijelo čovječanstvo. Samo pomoću molitvi zagovora mogu biti spašene ove duše u tami.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 4. travnja 2012., 01:00h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme je skoro tu da svijet promišlja o Mojoj Smrti na Križu.
Ovo je razdoblje u 2012. kada Ja hitno trebam vaše molitve za one koji Me neće priznati i za one koji Me ne znaju.
Na vama je, Moji ljubljeni sljedbenici, da Mi pomognete spasiti te jadne duše koje trebam dovesti blizu Mojih Njedara, kako bih ih pripremio za Moj Novi Raj.
Djeco, Ja vas trebam da molite krunicu Moga Božjeg Milosrđa i da započnete Devetnicu Božjeg Milosrđa od Velikoga Petka.
Važno je da što više vas dovrši ovu Devetnicu za druge duše. Vi ćete primiti velike milosti i zbog toga vas Ja nikada neću napustiti. Ja ću spasiti vašu dušu kada dođete pred Mene na Sudnji Dan.
Nikada ne smijete postati umorni od moljenja za spas drugih duša. Vi ste Moja Vojska i pomoću milosti koje vam Ja dajem, raditi ćete sa Mnom na čišćenju Zemlje od grijeha prije Moga Drugoga Dolaska.
Moliti nije lako svakome od vas. Najbolji je način sjediniti se u Mojoj Žalosnoj Muci i razmatrati o Mojoj patnji, a posebno o Mojoj agoniji u Vrtu. Tada je Moje Veliko Milosrđe najsnažnije. Upravo zbog grješnika, uključujući pogane kojima nije dana prilika da Me upoznaju, Ja sam najviše trpio.
Znajte ovo, vi koji Me ljubite.
Što se više potpuno ufate u Mene, jače je Moje Milosrđe. Ja mogu više oprostiti. Moje Milosrđe je tako moćno da može izbrisati grijehe cijeloga čovječanstva.
Oni koji vjeruju u Mene, koji se ufaju u Mene, mogu postići veliku svetost pomaganjem u spašavanju duša, ponajprije svoje braće i sestara. To čine iz svoje ljubavi prema Meni, jer znaju da Mi to donosi veliku utjehu.
Vi, Moji čisti i pravedni sljedbenici, koji Me toliko ljubite, znajte da Ja mogu spasiti grješnike kroz velikodušnost vašega srca.
Morate shvatiti da sam Ja umro za grješnike i za njima najviše žeđam. Ja pokazujem veliku samilost grješnicima. 
Ali vi, Moji sljedbenici koji ste također grješnici morate se potpuno ufati u Mene. Čineći ovo, Ja dodjeljujem posebne milosti.
Što Me više tražite Moju pomoć, više primate. Zbog ove veze između nas, možete Mi pomoći spasiti druge duše od utapanja u očaj i beznadnost.
Sjetite se snage Devetnice Moga Božjeg Milosrđa i broja duša koje ćete za Mene spasiti tijekom ove godine.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 5. travnja 2012., 08:00h
 
 
Veliki Petak je dan za koji Ja želim, osobito ove godine da bude zapamćen po onome što doista znači.
Moj Otac je poslao Mene na svijet i ponudio Me kao otkupninu za spas svijeta od paklenih vatri.
Ja sam vam došao služiti djeco, a ne osuditi vas. Moja Smrt je bila posebna milost, bez ikakve obaveze sa vaše strane, osim da prihvatite Ruku Milosrđa koju vam je dao Moj Vječni Otac.
Ovaj Dar je ponuđen kako bi se dozvolilo čovječanstvu da primi dar pomirenja, kako bi bili dostojni da uđu u Kraljevstvo Moga Oca.
Prije nego što sam Ja razapet, poslužio sam vrlo važnu Pashalnu Večeru s Mojim Apostolima, noć prije Moje Smrti na Križu.
Ova Posljednja Večera pruža još jedan poseban Dar. Dar slavljenja Svete Euharistije je Sakrament Ljubavi koji vam pruža jedinstveni Dar gdje Me možete istinski primiti u Svetoj Pričesti.
Moja Istinska Prisutnost, sadržana u Svetoj Euharistiji u današnjem svijetu kada se slavi tijekom Svete Mise, pruža vrlo posebne milosti onima u stanju milosti, koji Me ljube, koji Me primaju.
Moja Prisutnost može se osjetiti na način koji će ojačati vašu vjeru kada prihvatite Moju Istinsku Prisutnost u Svetoj Euharistiji.
Ako odbacite Moju Prisutnost u Svetoj Euharistiji, odbacujete jedan od najznačajnijih darova koje sam ostavio kada sam došao na Zemlju da okajem vaše grijehe.
Ja sam umro da vas spasim i to je po sebi Veliki Dar.
Ali ostavio sam vam vrlo poseban Dar, gdje Me možete primiti duhom, dušom i tijelom. Prihvatite Moju Prisutnost i vaša će duša postati bliža pravom sjedinjenju sa Mnom.
Prihvatite Me.
Nemojte Me napustiti.
Nemojte Me nijekati.
Vjerujte bez ikakvih sumnji u srcu da su vam ovi Darovi dodijeljeni zbog Ljubavi Boga Oca.
Razmišljajte sada o Pravoj Istini Mojih Učenja.
Ne prihvaćajte Moje Razapinjanje bez prihvaćanja Darova koji su vam također ponuđeni na Mojoj Posljednjoj Večeri. Ako to učinite, vaša duša će biti gladna Hrane Života.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Otkupitelj čovječanstva
 
 
 
 
 
 
Petak, 6. travnja 2012., 22:20h
 
 
Moja predraga kćeri, koliko Me tješiš u Mome vremenu tuge. Koliko Mi daješ ljubavi i utjehe koje toliko želim od duša. Oh, kada bi se sve duše sjedinile i ispreplele svoja srca sa Mojim, Sveta Božja Obitelj bi bila potpuna. Tek kada sve duše budu spašene biti će ispunjena Božja Volja Moga Oca.
Uskrs je vrijeme kada se prikladno promišlja o Mojoj Smrti na Križu, a Moje Uskrsnuće od mrtvih potpuno je priznato zbog slobode koju donosi čovječanstvu.
Moje Uskrsnuće znači da svi vi koji Me ljubite i proglašavate Moju Svetu Riječ također možete uskrsnuti od mrtvih.
Svi oni koji su umrli u stanju milosti i imaju milost kod Moga Oca također će u slavi uskrsnuti od mrtvih na dan kada Ja dođem suditi.
Pridružiti će se onima koji su živi ne samo u tijelu, već i u Duhu Gospodnjem i biti će nagrađeni Vječnim Životom.
Mnogi ljudi ne shvaćaju Moje Obećanje.
Svi oni čija su imena sadržana u Knjizi Života uskrsnuti će tijelom, duhom i dušom, slobodni od tjelesne pokvarenosti i u potpunom sjedinjenju sa Mnom.
Svi oni odabrani će živjeti u skladu sa Božjom Voljom Moga Oca.
Živjeti ćete u ljubavi, miru i skladu tijekom Moje Veličanstvene Vladavine na Zemlji tisuću godina.
Pridružiti ćete se u slavi sa prvim uskrsnućem mrtvih. Te duše uključuju vašu ljubljenu obitelj i prijatelje koji će se smatrati dostojnima da uđu u Moj Novi Raj na Zemlji.
To je život kojega morate svi tražiti. Neka ne bude sumnje.
One jadne duše, koje ne mogu prihvatiti Istinu Moga Postojanja ili Moje obećanje da ću suditi živima i mrtvima, čupati će kosu kada se suoče sa užasnom sudbinom koja ih čeka kada Istina bude otkrivena.
I vjernici moraju biti jako oprezni.
Mnogi od vas koji Me ne ljubite dovoljno ili Me uzimate zdravo za gotovo, činite pogrešku vjerujući da Moje Milosrđe zanemaruje grijehe tamo gdje kajanje ne postoji.
Moje Milosrđe je obilno, Ja želim obasuti milostima svakoga grješnika. Ali postoje oni, koji su samozadovoljni lažnom pretpostavkom, da je njihovo znanje Mojih Učenja dovoljno da ih spasi.
Ravnodušni su prema Mojoj Ljubavi. Nedostaje im nježno srce, imaju malo poniznosti u svojim srcima i vjeruju da određeni grijesi nisu vrijedni kajanja.
Takvo razmišljanje je opasno i služi samo da još više otkloni takve duše od Mene.
Ni najmanji grijeh se ne može zanemariti. Odrješenje može biti dano samo kada se pokajete. Možete se pokajati samo ako ste slobodni od oholosti i ponizni u srcu.
Radujte se Moja djeco ovoga Uskrsa. Baš kao što vam je Moja Smrt na Križu dala Dar Spasenja, tako će vam Moje Uskrsnuće od mrtvih dati Vječni Život, koji je tako dugo planirao Moj Vječni Otac.
Još se imate mnogo čemu radovati. Jer Vječni Život vama obećan znači upravo to. Vječni Život u duhu, duši i tijelu. 
Važno je da težite za tim Novim Životom i da pripremite svoje duše.
Sotona i njegovi demoni će učiniti sve kako bi vas uvjerili da Vječni Život u Mome Novome Raju ne postoji. Da je Moj Drugi Dolazak laž.
Svećenici, članovi klera i odani kršćani će biti glavna meta.
Molite, molite, molite da vas Moj Vječni Otac zaštiti Mojom Predragocjenom Krvlju, kako nitko od vas ne bi odlutao od Istine.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
Otkupitelj čovječanstva
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 7. travnja 2012., 10:00h
 
 
Moja predraga kćeri, raskol o kojemu sam govorio je počeo u Katoličkoj Crkvi.
Moja Učenja, koja se nikada nisu mijenjala otkada su Moja Sveta Pisma završila Knjigom Otkrivenja, sada su osporavana.
Postojala su brojna osporavanja, mišljenja i teološke procjene Moje Svete Riječi kroz stoljeća.
Mnogi dobri ljudi dovodili su u pitanje upute i Učenja koja sam Ja priopćio čovječanstvu.
Neka Moja Učenja su rastavljena, analizirana, tražena su i zatim prihvaćena nova tumačenja.
A ipak, to nije bilo nužno. Jer je Istina bila dana čovjeku, preko proroka, koji su došli prije Mene i kroz Mene tijekom Moga vremena na Zemlji.
Istina se nikada nije promijenila. Istina je jednostavna.
Druge informacije, koje nisu sadržane u Svetome Pismu, dane su kao dar svijetu preko odabranih duša, samo iz jednoga razloga. Da vam pomognu razmatrati o Mojoj Žrtvi za čovječanstvo i da vam pokažu i podsjete vas na Ljubav koju u Svome Srcu imam za svu Božju djecu.
Koje god Božje objave dane današnjem svijetu, tu su da vam pomognu pripremiti se za Vječni Život.
Moja Učenja, koja štuje Sveta Katolička i Apostolska Crkva, sada su napadnuta, u prvom od mnogih izazova koji će rezultirati podjelom Crkve.
Biti će uvedeni novi zakoni koji će odgovarati suvremenom mišljenju, a biti će ugodni onima koji oholi u svojim dušama, osjećaju potrebu da umire čovječanstvo, prije nego da pokažu poslušnost Učenjima Crkve.
Ja sam Crkva. Ja sam utemeljio Crkvu i ona nikada ne može umrijeti.
Mnogi, uključujući one unutar, ali i one izvan Crkve pokušati će srušiti njenu strukturu.
Molite da Moj Sveti Namjesnik Papa Benedikt XVI ostane jak usred opozicije s kojom se suočava.
To je namjeran pokušaj onih povezanih sa lažnim prorokom da stvore novu crkvu.
Ti lukavi ljudi uvjeriti će vas da će to biti ista Crkva, ali ne može biti.
Kako Me Moja Crkva može predstavljati sa novim zakonima, izvrnutim verzijama Istine koju sam Ja dao svijetu? 
Ne može. Zbog toga će Moj Otac upravljati Svojom Crkvom, pravim odanim vjernicima, s Neba.
On će čuvati ključeve do Drugoga Dolaska, kada će se uzdići iz pepela Novi Jeruzalem, jedina prava Katolička Crkva, kako bi se vratila kao jedno, svoj Božjoj djeci, svim religijama, svim vjerovanjima.
Tako je i trebalo biti u potpunom i konačnom sjedinjenju u Novom Razdoblju Mira na Zemlji.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 8. travnja 2012., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, bliži se vrijeme Moje vladavine na Zemlji i malo je vremena ostalo za čovječanstvo da primi Moje Milosrđe i da se pokaje.
Također je važno da Moja Crkva pripremi svoje stado za Vječni Život i da iskoristi svaku priliku da potakne pomirenje.
Ovo je važno vrijeme u godini i morate se obratiti Meni, svome Isusu i moliti za milosti kako bi osigurali da vi, Moji sljedbenici, imate snagu uvjerenja da širite Istinu Moga Drugoga Dolaska.
Patnja čovječanstva i ona Moga Vječnoga Oca i Mene, Njegovoga ljubljenoga Sina, konačno završava.
Sotonina vladavina na Zemlji će prestati, a Ja ću preuzeti Moje zakonito prijestolje.
Dok je Moja vladavina unutar Moje Crkve značila da je prisutan Moj Duh, s velikim milostima pruženim onim dušama koje to zaslužuju, tek kada sotona bude vezan Volja Moga Oca će biti konačno ispunjena.
Nijedan čovjek ne shvaća doista što je Vječni Život.
Nijedan čovjek ne shvaća u potpunosti što će se dogoditi prilikom Moga Drugoga Dolaska.
Nijedan čovjek, zbog ograničenja ljudskog shvaćanja, ne može znati o Mojim planovima okupljanja Mojih dvanaest naroda na Zemlji.
Mnogi vjeruju da je Moj Drugi Dolazak kraj svijeta.
Možda je kraj vremena kakvoga poznajete, ali to je tek početak veličanstvene budućnosti koju je Moj Vječni Otac osmislio za svu Svoju djecu.
Nebo i Zemlja će postati jedno.
Jedno neće postojati bez drugoga. Pravednici će živjeti u Mome Novom Raju i svega će biti u izobilju.
Toliko čuda se ne može opisati ljudskim riječima. Svaka duša koja naslijedi pravo da bude dio Moga Kraljevstva osjećati će veliki mir i radost.
Moje se Srce slama kada vidim strah u vašim očima dok govorim o Kraju Vremena, djeco.
Umjesto toga, Ja od vas tražim da se ufate u Moju veliku Ljubav prema vama i znajte da je Moje obećanje da ćete biti doista kod kuće sa Mnom, a vaše će tuge biti otjerane zauvijek.
Novi Raj kojega Ja obećavam uskoro će biti otkriven čovječanstvu.
Ne gubite nijedan trenutak na strah. Radujte se. Veselite se svojoj budućnosti.
Potpuno se ufajte u Mene, jer Ja vas previše ljubim da bih vas iznevjerio.
Molite da sva Moja djeca budu ponizna u srcu kako bi prihvatili ključeve Raja.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 9. travnja 2012., 10:00h
 
 
Dijete Moje, svijet će uskoro proći kroz konačne promjene dok se pojačava bitka za duše.
Sotona će nauditi Katoličkoj Crkvi, a Ja, Majka Božja, ću biti upletena u podjelu Crkve.
Dijelovi Katoličke Crkve ne prihvaćaju Moju ulogu Suotkupiteljice, Posrednice, Odvjetnice. 
U mnogim dijelovima nisam prihvaćena po ulozi koju moram igrati u Spasenju duša.
Moj jadni Sin je jako povrijeđen zbog načina na koji sam Ja, Majka Božja, odbačena.
Nije shvaćena Moja uloga uništavateljice Zmije.
Blagoslovljena sam milostima i snagom da porazim i uništim zloga.
On, zli, ima mnogo sljedbenika unutar Katoličke Crkve, koji se žele suprotstaviti snazi koju mi je dao Svevišnji Bog.
Era Mira o kojoj sam govorila u Fatimi je zaboravljena.
Ova Era Mira će se dogoditi nakon Drugoga Dolaska Moga Sina i trajati će 1000 godina.
To će se ostvariti kada se Nebo i Zemlja spoje kao jedan veličanstveni Novi Raj.
Zbog vjere Moje djece i njihove posvećenosti Meni, njihovoj ljubljenoj Majci, mnoge će duše ući u Novi Raj.
Sotona sada naporno radi kako bi uvjerio članove Katoličke Crkve da se to neće dogoditi.
Niječe se Moja uloga Majke Spasenja i Suotkupiteljice, koja radi zajedno sa Svojim Ljubljenim  Sinom da navijesti Drugi Dolazak.
Djeco, molite da one duše, žrtve prevaranta unutar Katoličke Crkve, ne odvuku Moju djecu od njihovog trenutka Spasenja.
Molite da Papa Benedikt uzmogne zaustaviti dopuštanje ovoga zla širom Katoličke Crkve.
Djeco, nikada nemojte odustati u vašoj borbi da se borite za Istinu.
Uskoro će se ispuniti obećanje Moga Sina da će se vratiti kako bi odveo čovječanstvo u Vječni Život u Raju. Ali Njemu će se suprotstavljati na svakom koraku puta one duše koje su dopustile prevari zloga da okrene njihove glave.
Oslabiti će vjernost Mome Sinu unutar Crkve.
Neće biti prihvaćena Moja uloga Suotkupiteljice, Posrednice, Odvjetnice.
Molite da svećenici Moga Sina ostanu jaki i da brane Istinu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Božja 
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 10. travnja 2012., 20:45h
 
Ja sam tvoja ljubljena Majka, Kraljica Zemlje. Ja sam Bezgrješno Začeće, Djevica Marija, Majka Isusa koji je došao u tijelu.
Dijete Moje, bliži se vrijeme Trijumfa Moga Bezgrješnoga Srca.
Bliži se vrijeme za Mene da zdrobim zmiju. Ali do dana kada će sotona i njegovi demoni biti odbačeni u divljinu, mnogo će zbrke izbiti na Zemlji.
Za vjernike Moga Sina to će biti vrijeme muke. Katolička Crkva će ih povući u dva različita pravca.
Jedna će polovica iz dužnosti vjerovati o potrebi da slijedi lažnog proroka, Papu koji će doći nakon Pape Benedikta XVI.
On, zvijer, obučen je poput jaganjca, ali nije od Moga Oca, Svevišnjega Boga i zavesti će jadne duše, uključujući svećenike, biskupe i kardinale.
Mnogi će ga slijediti i vjerovati mu da ga je poslao Bog da vlada Njegovom Crkvom na Zemlji.
Nažalost, mnoge će duše slijediti njegova učenja koja će vrijeđati Moga Oca.
Drugi koji su ispunjeni Duhom Svetim su dobili milosti pronicljivosti zbog njihovih poniznih duša, odmah će znati da uljez sjedi u Crkvi u Rimu.
Novi lažni papa već spletkari, čak i prije nego se uzdigao na prijestolje Petrove Stolice, da odbaci Učenja Moga Sina. Zatim će odbaciti Mene, Blagoslovljenu Majku Božju i ismijati Moju ulogu Suotkupiteljice.
Dijete Moje, tvoja će uloga postati čak i teža nego prije. Jer mnoga Moja djeca su jako zbunjena. Povećati će se uvrede s kojima se svakodnevno suočavaš, muke koje trpiš u Ime Moga Sina.
Nikada se nemoj bojati reći svijetu Istinu, dijete Moje.
Ojačala si što je posljedica fizičke i duhovne patnje koju prihvaćaš u Ime Moga Sina kako bi spasila duše.
Posebno jedan odjel u Katoličkoj Crkvi učiniti će sve kako bi odbacili Moje Poruke koje ti dajem.
Tvoja poslušnost i vjernost Meni i Mome ljubljenome Sinu biti će iskušani kao nikada prije. To će možda dovesti do toga da se povučeš, ali, ako se to dogodi, neće trajati dugo.
Moli, dijete Moje, za svu Božju djecu koja su, ne vlastitom krivnjom, uvučena u bitku za duše.
Sve se ovo mora dogoditi jer je sadržano u Knjizi Moga Oca.
Svi anđeli na Nebu te štite, dijete Moje, u ovoj ponešto osamljenoj Misiji.
Uvijek se sjeti koliko je važna molitva.
Moli, moli, moli, jer bez molitve, osobito Moje Svete Krunice, sotona te može odvući od Svete Riječi Moga dragoga Sina.
Zapamti također važnost posta, jer drži prevaranta na udaljenosti.
Bez redovne molitve Moja će djeca teško ostati blizu Mome Sinu.
Nikada se nemojte bojati budućnosti, djeco, jer jednom kada budete blizu Moga Sina, biti ćete zaštićeni i dati će vam se nužne milosti da pripremite svoje duše i duše vaših obitelji za Novu Eru Mira tako davno naviještenu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Kraljica Zemlje
Majka Spasenja
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 11. travnja 2012., 21:20h
 
 
Moja predraga kćeri, zašto ponekad dovodiš u pitanje milosti koje sam ti Ja dao?
Dar čitanja duša ti je dan kako bi mogla razlikovati namjere onih jadnih duša koje pokušavaju potkopati Moju Svetu Riječ.
Taj dar će ti omogućiti da osjetiš samilost prema takvim dušama, pomogneš im da nađu put istine prema Vječnom Životu i oslobodiš njihove duše od muke koju moraju trpjeti.
Taj dar će ti također omogućiti da prepoznaš lažne proroke.
Odmah ćeš znati tko dolazi u Moje Ime, a tko ne.
U početku ćeš osjećati užasan utapajući osjećaj straha, jer ćeš prepoznati sotonina djela. Odmah ćeš znati kada je on prisutan u drugima.
Kada te preko drugih napada, osjećati ćeš kao da si udarena u trbuh.
Osjećat ćeš se mučno kada dođeš licem u lice s nekim čiju je dušu ukrao sotona, drhtati ćeš i osjećati se ošamućeno.
Međutim, s takvim dušama ćeš pričati Mojim Riječima i sa snagom koju nećeš prepoznati kao vlastitu.
Mnogi koji ti dođu čistih duša osjećati će kako Svjetlo i Moja Prisutnost prožimaju njihova tijela.
Rijetki, poniznog srca i s dubokom ljubavi prema Meni, neće odgovoriti Mome Duhu Svetome koji je preplavio tvoju dušu.
Kćeri Moja, ovo sada je teška faza tvoje Misije.
Porasti će mržnja prema tebi.
Biti će ti rečeno da je ovo djelo od sotone.
Zar ne znaš kako sotona, prevarant, djeluje? On uvjerava dobre duše da Moja Riječ, kada se govori, ne dolazi od Mene.
On pokušava uvjeriti druge, pomoću njihovoga straha od njega, da su osobine povezane s njim prisutne u drugima.
On uzrokuje sumnje i jad u dušama, obmanjujući ih. Zasljepljujući ih na Istinu i sprječavajući ih u primanju milosti koje sam Ja stvorio da bih posvetio njihove duše.
Oni koje najviše napada su oni koji su Meni najbliži.
To uključuje ne samo vidjeoce i proroke, već upravo duše koje trebam kako bi mi pomogli stvoriti Moju Vojsku.
Ta Vojska će poraziti sotonu. On to zna i nikada neće odustati od svoje potrage za dušama.
Zapamtite ovo. Sotona nema moć koju Ja imam. On ne može poraziti Presveto Trojstvo. On je bespomoćan protiv Moje Majke kojoj je dano ovlaštenje da ga uništi. On se boji Nje.
Svi oni koji sumnjaju u Moju Riječ danu preko ovih Poruka, molim vas, zatražite od Moje ljubljene Majke da vas dovede bliže Mome Svetom Srcu.
Zatražite od Nje da vas prekrije svojim Svetim Plaštem i da vam da zaštitu od zloga koju trebate.
Zapamtite, zli je pun mržnje.
Kada nađete mržnju bilo koje vrste u svome srcu, osobito prema Mojim svetim glasnicima, znajte da vas je sotona zaveo da zgriješite.
Tada od Mene morate tražiti milosti koje će vas ojačati.
Zapamtite, Ja nikada neću okrenuti leđa nikome od vas, uključujući one koji mrze Moje glasnike i one duše koje Me odbacuju.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 12. travnja 2012., 11:27h
 
 
Moja najdraža kćeri, mnogi Me ljudi i dalje odbacuju u svijetu, a to ima veze s javnim mnijenjem.
Toliko se tame spustilo nad svu Božju djecu, da vrlo malo njih ima hrabrosti javno proglašavati Moju Svetu Riječ.
Vjernici se plaše verbalnog zlostavljanja i opakog izrugivanja koje bi morali trpjeti zbog toga što će javno govoriti Moje Svete Riječi.
Čak i odanim sljedbenicima nedostaje hrabrosti da ustanu i bore se protiv zlih zakona u njihovim Zemljama koje prkose Riječi Moga Oca. 
Svećenicima je neugodno da ih se vidi da se zauzimaju za Istinu Mojih Učenja, zbog straha od progonstva.
Sada, više nego ikada, zbog srama kojeg moraju trpjeti zbog zlih grijeha nekih iz njihovih vlastitih redova, smatraju da je nemoguće da se njihovi glasovi čuju.
Kada se hrabre posvećene sluge odluče zauzeti za Istinu Mojih Učenja i braniti je, oni užasno pate. Optuženi su za nedostatak podnošljivosti, nedostatak samilosti, nedostatak ljubavi i nedostatak poštovanja prema ljudskim pravima.
Vidite, djeco, prema Istini Mojih Učenja koju govore Moji posvećeni sluge, odnosi se kao prema laži.
Umjesto toga, laži, te iskrivljene verzije Istine sadržane u Svetom Pismu, predstavljaju se kao Istina.
Sotona je osvojio toliko duša, uključujući vođe unutar Moje vlastite Crkve, što je značilo da će mnoge nevine duše teško obećati vjernost Mojoj Svetoj Volji.
Kako sam Ja bio napušten i odbačen u stranu da bi se dozvolilo lažima, usađenima u umove Mojih posvećenih slugu, da ih prihvati većina.
Te zle laži šire se daleko izvan ovoga.
Istinu Moga Pisma, sadržanu u Knjizi Otkrivenja, protumačile su mnoge Moje Crkve. Toliko mnogo različitosti, koje su sve utemeljene na ljudskom tumačenju.
Moj ljubljeni Papa Benedikt XVI je posljednji pravi Papa na Zemlji.
Petar Rimljanin je Moj Petar, izvorni Apostol koji će vladati Mojom Crkvom s Neba pod vodstvom Moga Vječnoga Oca. Onda, kada Ja dođem vladati prilikom Drugog Dolaska, on će vladati svom Božjom djecom kada će sve religije postati jedna Sveta Katolička i Apostolska Crkva.
Ja govorim samo Istinu, kćeri Moja.
Moram te upozoriti da će se sada pojaviti mnogi novi, samoprozvani proroci koji će proturječiti Mojoj Svetoj Riječi danoj tebi, pravom proroku Kraja Vremena.
Najprije će uvjeriti vjernike da njihove riječi dolaze od Mene.
Njihove riječi će biti pažljivo odabrane, a njihovo značenje će biti nejasno i pomalo zbunjujuće. Ali mnogi će odbaciti tu slabost i prihvatiti njihove poruke, jer se čine u skladu sa Svetim Pismom.
Kada mnoge duše budu zavedene, napad će početi.
Oni, Moja kćeri, poslani su kako bi pripremili Božju djecu da prihvate slijedećeg papu koji dolazi nakon Moga ljubljenog Namjesnika Pape Benedikta. Tog papu mogu izabrati članovi unutar Katoličke Crkve, ali on će biti lažni prorok.
Njegovi birači su vukovi u ovčjoj koži i članovi su tajne masonske i zle skupine koju vodi sotona.
Tako će sotona pokušati uništiti Moju Crkvu.
Nažalost, on će, ovaj lažni prorok, privući mnogo pristalica. Oni koji mu se suprotstave će biti progonjeni.
Učinite nešto, djeco, dok možete. Prokažite laži koje će iznositi oni koji vas pokušavaju uvjeriti u istinitost lažnog proroka.
Budite jaki. Ostanite vjerni Meni, vašem Isusu. Nikada ne sumnjajte u Moju Svetu Riječ.
Knjiga Otkrivenja je prava Riječ Božja. Ona ne laže.
Nisu vam još poznate sve tajne sadržane u Njoj. Sve ću otkriti preko Marije od Božjeg Milosrđa, iako će Istinu žestoko napadati i s njom će se ophoditi kao s krivovjerjem.
Zapamtite jednu važnu pouku. Moja Riječ, kada sam bio na Zemlji, smatrala se krivovjerjem, kada Sam došao prvi put.
Moju Riječ danu tebi sada, prilikom Drugog Dolaska, također će takvom smatrati vjernici, uključujući Moje posvećene sluge koji predstavljaju Moju Crkvu na Zemlji.
Sotona će žrtvovati mnoge duše da bi zadovoljio svoje posljednje žudnje da uzrokuje najveći jad.
Budite uvjereni da će Katolička Crkva koju sam Ja utemeljio i dao je pod vodstvo Svoga ljubljenoga Apostola Petra, najviše patiti na Kraju Vremena.
Budite na oprezu u svako doba.
 
Molim vas, molite ovu Križarsku molitvu (44) Molitva za snagu da obranim moju vjeru od lažnog proroka
 
Dragi Isuse, daj mi snagu da se mogu usmjeriti na Tvoje Učenje i proglašavati Tvoju Svetu Riječ u svako doba.  Ne daj da ikada upadnem u napast da obožavam lažnog proroka, koji će se pokušati predstaviti kao da je sličan Tebi. Očuvaj moju snažnu ljubav prema Tebi. Daj mi milosti razlikovanja da nikada ne poričem Istinu koja je objavljena u Svetom Pismu, bez obzira na sve laži koje mi se nude, da bi me potaknule da se okrenem od Tvoje Istinite Riječi. Amen. 
 
Istina je zapisana u Svetom Pismu.
Knjiga Otkrivenja ne otkriva sve, jer Ja, Jaganjac Božji dolazim sada samo zbog toga da otvorim Knjigu kako bi je svijet vidio.
Ne smije se vjerovati nikakvom ljudskom tumačenju u svezi 1000 godina.
Morate vjerovati samo u Riječ Božju.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Subota, 14. travnja 2012., 15:27h
 
 
Moja predraga kćeri, bez obzira koliko bila teška tvoja fizička patnja, dok se nastavlja pojačavati, moraš prepoznati da se i Ja jednako tako osjećam.
Tvoja patnja odražava samo dio Moje Vlastite Patnje.
Sjedinjena sa Mnom, znati ćeš da za svaku bol i unutarnju tamu duše koju doživljavaš, upoznat ćeš Muku koju Ja trpim zbog grijeha čovječanstva.
Mnogi ljudi pogrešno vjeruju da je Moja Patnja započela i završila na Križu.
Moja Patnja neće završiti dok sva Božja djeca ne budu ujedinjena u ljubavi i skladu gdje neće postojati grijeh, u Novome Raju Moga Oca.
Bez obzira što je većini čovječanstva rečeno o Mome Postojanju, Mene i dalje mrze.
Među vjernicima, iako sam Ja prihvaćen, Moja Učenja se podnose samo kada su utemeljena na njihovim vlastitim pojmovima.
Mnogi će se odnositi prema drugima s ljubavlju i dobrotom, ali samo ako oni kojima daju ovaj dar pristupe njihovim vlastitim ideologijama.
Na primjer, mnogi će osuditi grješnike, kada bi trebali pokazati dobrotu i moliti za njih. Umjesto osude, moraju voditi primjerom.
Neki će prezirati druge, umjesto da pokažu ljubav koja se od njih kao Kršćana očekuje.
Nikada nemojte osuđivati druge, čak i ako se ne slažete s njima, jer to nije vaše pravo. Nitko, osim Boga, nema ovlaštenje da sudi drugome.
Iako Me mnogi vjernici nastavljaju štovati, kod njih će to biti pod njihovim vlastitim uvjetima.
Neki će osjećati potrebu da se odvoje od svoje braće i sestara kako bi pokazali svijetu kako su učeni u duhovnim stvarima. Zatim koriste vlastita tumačenja toga što Moje Milosrđe zapravo znači.
Koliko ste puta čuli da je Bog uvijek milosrdan? Toliko je milosrdan, da On ne bi nikada mogao osuditi nekoga jer ljubi sve?
Da On nikada ne bi poslao dušu u Pakao?
To je laž. Toliko laži, gdje se niječe postojanje pakla, označiti će propast Kršćana.
Ljudi osuđuju sebe na pakao. Ne stavljam ih Ja tamo. Oni ga odabiru odbijajući okrenuti leđa smrtnom grijehu.
Niti će tražiti oproštenje niti pokazati kajanje. Ovo je opasno razmišljanje i dužnost je svih kršćana upozoriti druge na opasnosti pakla.
Mnogi, uključujući one koji odbijaju sakrament Krštenja za svoju djecu, govore kao da grijeh više nije važan.
Oni vjeruju da će sav grijeh "biti" oprošten. To nije točno.
Sav grijeh "može" biti oprošten, bez obzira koliko je crn, ali samo ako grješnik traži oproštenje.
Sada Ja govorim s Neba kako bih pripremio svu Božju djecu za Moj Drugi Dolazak i što nalazim?
Govorim vam iza zatvorskih zidina, iz ćelije u koju ste Me bacili jer ste odbili vjerovati da Ja mogu govoriti s vama na ovaj način.
Oh, kako Me vrijeđate!
Ovo govorim onima koji su proveli svoje živote posvećeni Meni i koji poznaju Moje Sveto Pismo, ali Me sada odbacuju.
Vaša odbacivanja Mene sada, ostaviti će vas u muci i velikoj tuzi kada vam se otkrije Istina.
Jer tada ćete uvidjeti kolike ste duše odbacili u stranu, kada sam Ja trebao vašu pomoć da ih spasim.
Kako Me tjerate da plačem sa frustracijom, zbog vaše sljepoće uzrokovane vašim nedostatkom poniznosti.
Sumnjate u Moju Svetu Riječ kada bi je trebali prigrliti, zgrabiti, jer vi ste duša utopljenika i nedostaje vam velikodušnost srca.
Ja vas usrdno molim da odgovorite na Moj poziv.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Otkupitelj čovječanstva

Nedjelja, 15. travnja 2012., 19:16h

 
Moja predraga kćeri, Ja shvaćam da neke od ovih Poruka ti ne razumiješ, ali moraš se ufati u Mene i znati da Ja moram otkriti sadržaje Knjige Otkrivenja kako bi duše znale što očekivati u ovim vremenima.Oni s malo vjere, ali koji su prihvatili Moju Riječ danu preko ovoga proroka, trebaju znati da ih je njihova poniznost i želja, rođena iz čiste ljubavi prema Meni, dovela bliže Mome Svetome Srcu.Vi ste Moja Crkva Ostatka. Vi ste Crkva koja se spominje u Knjizi Otkrivenja.Vi ste porod žene koja je rodila muško i koja je odbačena u pustinju, gdje ćete biti izolirani, ali sjedinjeni kao jedan, kako bi proglašavali Moju Svetu Riječ i propovijedali Istinska Evanđelja.Žena porađa Moju Istinsku Crkvu, Moje vjerno stado, kojega neće zavesti lažni prorok.Vi, Moja Crkva, ćete biti odbačeni u pustinju na 1260 dana, gdje ćete naći utočište. Ali s Darom Duha Svetoga vi ćete biti hranjeni plodovima Moje Ljubavi.Vjerni članovi Mojih kršćanskih Crkava, uključujući Moje posvećene sluge i one Moje sljedbenike koji odbacuju lažnoga proroka, morati će držati na okupu Moju Crkvu.Vi ćete Me morati tajno štovati, jer će se Misa promijeniti do neprepoznatljivosti pod vladavinom lažnog proroka.Vi ste Moji pravi sljedbenici i sve milosti s Neba izlijevaju se na vaše dragocjene duše.Koliko vas Ja ljubim, djeco i koliko olakšavate Moju Patnju. Ali koliko je boli u Mome Srcu zbog onih Mojih sljedbenika koji će Me odbiti slušati.Oni će biti uvučeni u mrežu lažnoga proroka u tamu, i Ja ih ne mogu spasiti.Svojom vlastitom voljom pljusnuti će Me u Lice.Moja Crkva Ostatka trebati će širiti Moju Riječ Mojoj drugoj djeci, uključujući one koji Me uopće ne poznaju.Vi, Moja Crkva Ostatka ćete morati proglašavati Moja proročanstva i Moju Svetu Riječ onima koji nisu kršćani ili koji ne poznaju Deset Zapovijedi.Vaša će Misija biti osigurati da se Sveta Biblija čita i shvati.Na vama je da obavijestite svijet o punom značenju pečata sadržanih u Knjizi Otkrivenja koje ću otkriti Mariji od Božjega Milosrđa.

Dva svjedoka u Knjizi Otkrivenja:
Vi, Moji sljedbenici ste jedan od Dva Svjedoka koji se spominju u Knjizi Otkrivenja i koji će biti zaštićeni s Neba.Moja Riječ dana Mojoj Crkvi Ostatka će možda biti odbačena u stranu kao truplo, ali Moja Riječ nikada neće umrijeti.Židovi će biti drugi od Dva Svjedoka.Dvije svjetiljke su Moje Kršćanske Crkve, tradicionalna Istinska Crkva i oni Moji sljedbenici koje će odbaciti lažni prorok.Dvije Maslinove su Stari Jeruzalem Izrael i Novi Izrael.Oni, Židovi će konačno spoznati da sam Ja Mesija, a njihovo propovijedanje Istine će također biti odbačeno u stranu i izbačeno da trune poput trupla, od lažnog proroka i Antikrista. I opet, ovaj odabrani narod neće umrijeti.Oboje će se osjećati poraženo, ali to neće biti slučaj, jer ćete zajedno se drugim religijama formirati Jednu Istinsku Crkvu - Novi Jeruzalem koji će se uzdići iz pepela.Preživjeti ćete užasnu zlu kraljevinu koja će se uzdići pod dvostrukim vodstvom lažnog proroka i Antikrista, koji će biti bačeni u vatreno jezero pakla.Ovaj progon neće dugo trajati i vama će biti dana velika snaga i zaštita.Biti će vam dana pomoć, a mnogi vođe će se uzdići među vama kako bi vas vodili kroz ovo razdoblje.Mnogi od vas će postati Sveci u Mome Novome Raju i pošto su pomogli graditi Moju Crkvu Ostatka na Zemlji, vladati će sa Mnom u Novom Raju i Zemlji koji će nastati prilikom Moga Drugoga Dolaska.Onima od vas koji niste sa Mnom, biti će dano malo vremena da odaberete.Ili ćete biti za lažnog proroka i protiv Mene ili ćete biti za Mene.Izaberite prvo i vašu dušu će ukrasti prevarant. Koliko god ovo oštro zvučalo, to je Istina.
Dokaz Moga Postojanja će biti dan svoj Božjoj djeci tijekom Upozorenja.Molite da prihvatite istinu da vas Ja, vaš ljubljeni Isus, pozivam s Neba da otvorim vaše oči, kako bi vidjeli i kako bi slušali, da možete čuti prije nego bude prekasno.

 

Vaš ljubljeni Isus

 

 
Ponedjeljak, 16. travnja 2012., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja pozivam svu Božju djecu i uvjeravam vas da Ja, vaš ljubljeni Isus, nikada ne bih mogao potkopati Moju Vlastitu Crkvu.
Međutim, Ja neću stajati sa strane i gledati kako Moju Crkvu dezintegriraju, osobito pripadnici jedne određene sekte, koji nemaju pravo igrati ulogu u Svetoj Stolici.
Jer to je točno ono što lažni prorok i uljezi koji idoliziraju sotonu pokušavaju učiniti. Žele srušiti Katoličku Crkvu i razbiti je u male dijelove.
Tako će se, djeco Moja, sotona postaviti u posljednjoj pobuni protiv Boga, Stvoritelja svega.
Ovaj zli plan uništenja Moje Crkve u tijeku je već 100 godina, ali se pojačao od 1967.
Mnogi uljezi, koji su članovi ove zle sekte koja obožava sotonu, ušli su u sjemeništa kako bi dobili uporište u Vatikanu.
Njihove moći, premda ih je Moj Otac dopustio, do sada su bile ograničene. Kako se bliži Kraj Vremena, to će se promijeniti.
Ova zla sekta sada će osloboditi sve moći kako bi osigurala da izabere novu zamjenu za Moga Svetoga Namjesnika Papu Benedikta XVI.
Svi oni koji poznaju Moja Učenja vidjeti će promjene u službi Svete Mise.
Biti će uvedeni novi sekularni zakoni koji će biti uvreda Mojoj Smrti na Križu.
Mnogi Moji odani sljedbenici će vidjeti ovo i osjećati će se povrijeđeno. Njihovi stavovi će biti odbačeni, a mnogi Sakramenti će se prestati pružati.
Zato je potrebno mnogo pripreme.
Oni Katolici koji budu povrijeđeni i zaprepašteni, neka zapamte da sam Ja tu.
Zazovite Mene, svoga ljubljenog Isusa i znajte da se ne smijete bojati proglašavati Istinu Mojih učenja.
Ne smijete se bojati okrenuti leđa krivovjerju.
Ja ću vas voditi i štititi na vašemu putovanju, a biti ćete vođeni Snagom Duha Svetoga.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
Utorak, 17. travnja 2012., 18:30h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, znaj da su Moje Poruke dane tebi za cijeli svijet.
Dane su svim religijama i vjeroispovijestima, uključujući one koji ne vjeruju u Postojanje Boga Vječnoga Oca, Stvoritelja cijeloga svijeta.
Djeco, morate znati da, zbog toga što vam je dana Istina Trojedinoga Boga, Presvetoga Trojstva kojega čine Otac, Sin i Duh Sveti, imate odgovornost proglašavati Moju Svetu Riječ cijelome svijetu.
Bez obzira da li vjerujete ili ne da vam Ja govorim preko ovih Poruka, morate pomoći onim jadnim dušama koje traže zaštitu kako bi mogle biti spašene.
Mnogi pitaju zašto ove Poruke toliko puta spominju sotonu. Moj odgovor je ovo.
Sotona i njegovi pali anđeli lutaju Zemljom tražeći da zaraze ljudska bića.
Napadaju ih preko osjetila, uglavnom kako bi ih potaknuli da čine tjelesne grijehe.
Stavljaju misli u njihove umove, kako bi počinili zločine koji vrijeđaju Moga Oca.
U slučaju duša koje su već u grijehu, oni mogu zaposjesti tijelo. Kada se to dogodi, te jadne opsjednute duše stvaraju pustoš oko sebe.
Ako su na moćnim položajima, mogu nanijeti užasnu nepravdu onima nad kojima vladaju.
Oni će uvesti zakone koji će se suprotstavljati Zakonu Deset Zapovijedi koje je postavio Bog Otac.
U drugim slučajevima, uzrokovati će veliku bol u ljudskim životima.
Negativnost su uzrokovali sotona i njegovi demonski anđeli. To ne dolazi od Boga.
Samo mir i ljubav mogu doći od Boga.
Za sve one koji žele odstraniti iz svojih života negativne misli i osjećaje, sve što je potrebno jest posvećenost Meni, vašem ljubljenom Isusu.
Molitva, jednostavan razgovor, je dovoljan. Svojim riječima zatražite od Mene da vam pomognem.
Ako je izrečeno iz srca, Ja ću odgovoriti odmah i pomoći vam da dođete bliže Mome Svetom Srcu.
Molim vas, djeco, dopustite da vas Ja držim blizu i da vam dam utjehu za kojom žudite u svijetu punom nesreće, nepravde, okrutnosti i mržnje.
 
Ja sam vaše uže za spašavanje. Samo vam Ja mogu pomoći. Molim vas, zazovite Me ovom Križarskom molitvom (45).
 
O Isuse, ja vrlo malo znam o Tebi, ali molim Te da mi pomogneš da otvorim svoje srce i dopustim Ti da dođeš u moju dušu i da me ozdraviš, utješiš i ispuniš me Svojim Mirom. Pomogni mi da osjetim radost, te savladam sve negativne misli i naučim na koji način Ti ugoditi, da tako mogu ući u Tvoj Novi Raj gdje ću moći živjeti s Tobom život ljubavi, radosti i divljenja u vijeke vjekova. Amen. 
 
Ja vas ljubim sve, draga djeco, bez obzira koje ste vjeroispovijesti, bez obzira koliko ste griješili, nanosili bol ili naudili drugima.
Samo Ja mogu promijeniti način na koji živite.
Jedini način da se oslobodite teškoga života kojega vodite jest da Me pozovete kako bih vam pomogao.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Četvrtak, 19. travnja 2012., 20:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, Ja želim da kažeš svim Mojim sljedbenicima da su njihove molitve uslišane i da su mnogi zli događaji ublaženi kao posljedica toga.
Također želim da se zna kako sam Ja, kao rezultat tvoje patnje kćeri Moja, uspio spasiti četiri milijuna duša.
Moje Milosrđe je izliveno na ovu djecu Božju, koja su i dalje živa u današnjemu svijetu.
Druge žrtve, koje su pružili Moji sljedbenici molitvom i postom, pomažu Mi spasiti ljude od užasne sudbine.
Vaša snaga, ljubav, odanost i ustrajnost znače da je sotonina moć oslabila.
To također znači da slabi moć široko rasprostranjene Skupine Jedinstvenog Svijeta.
Morate znati da molitva oslabljuje zlo u svijetu.
Što je više molitve, manju moć ima sotona.
Nikada ne podcjenjujte molitvu i patnju čak i jedne osobe, jer posjeduje veliko olakšanje za one koji bi se inače suočili s vatrama pakla.
Ljubav koju osjećate, djeco, koja je dana kao prirodan dar pri rođenju, je čista stvar.
Rijetko mržnja ulazi u vaš život dok ne dosegnete doba razuma.
Djeco, do te dobi ste nevini, čisti i ponizni u Mojim Očima i vidite stvari na jednostavan, nekompliciran način. To je prava ljubav koju morate ponovno osvojiti u svojim životima.
Kada gledate život na jednostavan način, poštujete Boga, Oca, Stvoritelja svega i slušate Njegove Zapovijedi, tada ponovno postajete poput djeteta.
Postajete čisti, brižni, lakoga srca i bez pakosti. Tada će vam biti dana Snaga Duha Svetoga, kako bi vaša vjera bila nepokolebljiva.
Postati ćete poput djeteta, ali biti će vam dano oružje ratnika, pravoga i časnoga člana Božje Vojske.
Vremenom ćete vladati sa Mnom, bok uz bok, u Novom Raju.
Neka vaša ljubav prema drugima bude jednostavna. Nikada ne pružajte ljubav pod uvjetom da vam se nešto zauzvrat pruži.
Umjesto toga, pružite ljubav bez obaveza. Pružite ljubav drugima kao Dar Božji.
Vidite svakoga koga susretnete u životu kroz Božje Oči.
Svaku osobu je stvorio Bog. Svatko je došao na svijet Ljubavlju Božjom.
Iako su određene duše rođene s velikim križem kojega moraju nositi, one su prisutne u svijetu po Bogu s ljubavlju.
Ljubite jedni druge, usprkos međusobnim pogreškama, u čast Moga Oca.
Tražite svako lice i gledajte na njega kao da vidite tu osobu u Očima Božjim.
Samo tada će vam biti lakše suzdržati se od suđenja drugih.
Pokušavajte naći najbolje i dobro u svakome. Pokažite ljubav i dobrotu jedni prema drugima.
Nikada nemojte sticati prednost pred drugima na nepošten način, čak ni u poslu, politici ili bilo kojem životnom pozivu.
Kada naiđete na zlo, prisutno u drugima, molite snažno za njihove duše i pružite Meni svome Isusu mali znak žrtve, za okajanje njihovih grijeha.
Malo patnje, činjenje malih žrtava za duše drugih i molitva, mogu ublažiti intenzitet budućega prorečenoga progona.
Kada to činite, Milosrđe Moga Oca može biti izliveno na svijet u potopu milosti.
Molite, molite, molite da vaše molitve pomognu propisno pripremiti čovječanstvo prije nego se Upozorenje dogodi, kako bi malo bilo izgubljenih prije nego im se da prilika da Me vide Prisutnoga pomoću Moga velikog Dara Ljubavi, Milosrđa i Pomirenja.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Spasitelj čovječanstva
 
Petak, 20. travnja 2012., 15:45h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, Mojoj se djeci mora reći o intenzivnoj Ljubavi koju imam u Mome Svetome Srcu za svako dijete rođeno na ovoj Zemlji.
Bog Otac ljubi čak i one koji počine užasan grijeh.
Svatko od vas je dijete Božje.
Zbog toga vas Sotona i njegovi demoni zlostavljaju, muče i nanose vam bol.
Neka znaju ovo oni okorjeli grješnici, članovi sotonine vojske, koji znaju da Bog Postoji, ali su odabrali obožavati Zvijer.
Zapamtite, bez obzira koliko štovali sotonu, on vas ne ljubi.
On vas mrzi i uništiti će vas.
Njegova obećanja da vam pruža Raj, na Zemlji i izvan nje, su prazne laži.
Uskoro će vam biti dan dokaz Moje Ljubavi za vas. Neće biti sumnje u vašem srcu kako vas Ja, vaš ljubljeni Isus, želim zagrliti, oprostiti vam i odvesti vas u vječni mir, ljubav, radost i sreću Moga Novoga Kraljevstva, Novoga Raja.
Nikada se nemojte bojati okrenuti leđa životu kojega vodite, u kojemu obožavate sve primljene darove bogatstva, seksa i drugih materijalnih ugoda koje vam je ponudio sotona, čija vladavina na Zemlji uskoro dolazi kraju.
Samo Ja, vaš ljubljeni Isus, mogu vas spasiti.
Moje Milosrđe tako je veliko, da ću vam oprostiti sve kada osjećate kajanje. Požurite, dođite Mi sada. 
Ne trošite ni sekunde, jer u pitanju je vaša buduća sreća.
Obećavam vam Vječni Život, mir, ljubav, radost i predivni Raj, gdje ćete biti ljubljeni, čuvani i gdje nećete željeti ništa.
Ako sada ne možete prihvatiti Moju Ruku Milosrđa, onda će vam, kada dođe vrijeme posljednjega dana, biti dana još jedna prilika da Me zamolite za Milosrđe.
Kada taj dan dođe, vi ćete, mnogi od vas, shvatiti pogrešku koju ste učinili.
A ipak ću vas opet prigrliti, poput dugo izgubljenog i jako ljubljenoga djeteta Božjeg, bez obzira koliko ste patili od ruke zla.
Sve što trebate učiniti jest zazvati Me i zatražiti od Mene Milosrđe.
Ako ste u ovom trenutku upleteni u mrežu prijevare i zla iz koje ne možete pobjeći, tada vas molim da Me pozovete moleći ovako.
 
Križarska molitva (46) Izbavi me od okova sotone
 
O Isuse, ja sam izgubljen. Zbunjen sam i osjećam se kao zarobljenik uhvaćen u mrežu iz koje se ne mogu izvući. Isuse, vjerujem da ćeš mi doći u pomoć i osloboditi me od okova sotone i njegovih demona. Pomogni mi jer ja sam izgubljen. Potrebna mi je Tvoja Ljubav da mi da snagu da vjerujem u Tebe i da se ufam u Tebe, te se tako spasim od ovoga zla i da mi se pokaže Svjetlo, te napokon pronađem mir, ljubav i sreću. Amen. 
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Subota, 21. travnja 2012., 16:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja moram donijeti utjehu svima onima koji se možda boje ovih Poruka.
Dopustite da vas Ja umirim, Moji predragi sljedbenici, uvjeravajući vas u Moje Veliko Milosrđe za cijelo čovječanstvo.
Zbog molitvi Mojih brižnih sljedbenika, koje su sve uslišane i na koje je odgovoreno u skladu s Božjim izborom pravoga trenutka Moga Vječnoga Oca, više obraćenja počinje cvjetati.
Nikada ne odustajte od nade. Vi ste okosnica Moje Misije na Zemlji da Mi pomognete spasiti cijelo čovječanstvo. Kao takvi, trpjeti ćete bol grijeha drugih.
Nikada nemojte pretpostaviti kako grijesi drugih mogu toliko potamniti Svjetlo Boga Svevišnjega do te mjere, da je sve izgubljeno.
Vrlo brzo svi ćete svjedočiti Slavi Božjoj preko Moga Božjega Milosrđa, koje će biti pokazano tijekom Upozorenja. 
Milijarde duša, a ne milijuni, će se obratiti. To će značiti da će sotonina moć splasnuti kada se Božja Vojska uzdigne u snazi kako bi porazila Zvijer.
Cijelo čovječanstvo će uskoro znati istinu svoga postojanja. To će biti prekretnica za Božju djecu, koja će se ujediniti u pripremi za Novu Eru Mira gdje neće postojati grijeh.
Molitva je važna jer je Bog Otac svakoj osobi na Zemlji u trenutku njenoga rođenja dao dar slobodne volje. Zbog ovoga, iako On ima Moć učiniti sve što želi, On hoće da Njegova djeca dođu pred Njega svojom vlastitom slobodnom voljom.
Bog Otac ne želi prisiliti Svoju djecu da Ga ljube.
To mora doći prirodno. Ali kako možete ljubiti nekoga koga ne znate?
To je problem u današnjemu svijetu. Rijetki poznaju Boga Oca. Rijetki poznaju Mene, Njegovoga ljubljenoga Sina Isusa Krista.
Vi, Moji sljedbenici, morate koristiti molitvu kako bi Moj Otac mogao dodijeliti posebne darove onima koji su u tami.
Zatim će im biti pokazano Njegovo Veličanstveno Svjetlo i oni će biti spašeni.
Kroz vaš dar molitve, Bog Otac će iskoristiti Božje posredovanje kako bi doveo bliže Svome Srcu one koji Ga ne poznaju ili one koji ne znaju da On Postoji.
Međutim, mnoge duše koje poznaju Moga Oca i koje namjerno okreću svoja leđa, suočiti će se sa strašnim kaznama.
Biti će im dana svaka moguća prilika, ali odbaciti će Boga.
Za te duše koje provode djela vrijedna prijezira, uobičajena u određenim dijelovima svijeta, kazne će doći u obliku potresa.
Ruka Moga Oca će zaustaviti i strogo kazniti one  globalne skupine koje će nastaviti uništavati Zemlje koje nadziru.
I ponovno su potrebne vaše molitve kako bi se ublažio takav grijeh i posljedične kazne.
Još malo vremena je potrebno u pripremi za Moje Božje Milosrđe, kako bi se omogućilo još većem broju duša da se pripreme za ovaj veliki događaj.
Važno je da većina čovječanstva može biti spašena i da svim dušama, uključujući okorjele grješnike, bude dana prilika da se ponovno ujedine kao jedan s Bogom.
Moja je najveća želja da vladam nad većinom čovječanstva u Novom Raju.
Vaše molitve će Mi pomoći da ispunim Moju veliku želju, kako bi svi postali jedna obitelj u ljubavi i jedinstvu, za vijeke vjekova.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Nedjelja, 22. travnja 2012., 10:00h
 
 
Dijete Moje, Moj Sin je tako sretan zbog načina na koji Njegova ljubljena vojska ispunjava Njegove Svete Želje da se mole Njegove Križarske molitve.
Ove molitve su za moderna vremena, kako bi se pomoglo svoj Božjoj djeci da traže zaštitu koju trebaju kako bi se nosili s teškim vremenima s kojima se mnoge duše suočavaju.
Djeco, kada se vremena čine teškima ili bolnima, uvijek pozovite Mene, svoju Ljubljenu Majku, da se založim u vaše ime kod svoga Dragoga Sina.
Uvijek zapamtite da vaše osobne žrtve pružene Bogu pomažu spasiti mnoge duše na Zemlji.
Vaše molitve se uvijek čuju.
Nikada se ne zanemaruju, ali se prema njima odnosi u skladu sa Voljom Moga Oca.
Zbog toga morate biti strpljivi, djeco. Uvijek se potpuno ufajte u Moga Sina.
Predajte Mu sve svoje strahove i patnju, a onda morate vjerovati da će On sve riješiti.
Za one vjernike kojima je teško moliti ili očuvati živom ljubav prema Mome Sinu, evo posebne Križarske molitve (47) da pomogne ponovno zapaliti vašu ljubav prema Isusu.
 
Križarska molitva (47) Ponovno zapali svoju ljubav prema Isusu
 
O Blagoslovljena Majko, Majko Spasenja cijelog svijeta, moli da se ponovno zapali moja ljubav prema Isusu. Pomogni mi da osjetim Plamen Njegove Ljubavi kako ispunja moju dušu. Pomogni mi da više ljubim Isusa. Moli da moja vjera, ljubav i odanost prema Njemu postane jača. Otkloni svaku sumnju koja me muči i pomogni mi da jasno vidim Božje Svjetlo Istine koje zrači iz Tvoga ljubljenoga Sina, Spasitelja cijeloga čovječanstva. Amen.
 
Budite u miru, djeco. Zapamtite, kada iz srca zatražite od Mene da molim za vas, Ja, Majka Spasenja, ću predstaviti vaš zahtjev Svome ljubljenome Sinu.
Nikada neću zanemariti nijedan zahtjev kada je u skladu sa željama Moga Sina i u skladu sa Svetom Voljom Oca.
Naučite se više ufati, djeco. Kada se ufate u Moga Dragoga Sina, pokazujete Mu svoju ljubav.
Ako je vaša ljubav slaba, vaše ufanje u Njega će također biti slabo.
Samo oni od vas koji se ponize pred Mojim Sinom će biti blagoslovljeni milostima koje su dane da se ojača vaša vjera.
Nikada ne odustajte kada osjećate očaj.
Očaj je stvorio zli.
Samo se obratite Meni, a Ja ću moliti da se mir vrati u vašu dušu.
Kada to učinite, moći ćete odbaciti iskušenje koje je postavio zli i postati ćete slobodni.
 
 
Vaša Blagoslovljena Majka 
Kraljica Anđela 
Majka Spasenja
 
Nedjelja, 22. travnja 2012., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, čovječanstvo mora znati da nije daleko vrijeme kada ću se Ja objaviti nevjernome svijetu.
Iz svoje vjernosti prema Meni, svome ljubljenome Isusu, sva Božja djeca koja su Moji posvećeni sljedbenici moraju Mi sada pomoći da pripremim svijet za Moj Drugi Dolazak.
Već je dodijeljeno mnogo vremena da se privuku duše natrag u Moje Sveto Srce.
Ovo je važno, jer bez ovoga vremena rijetke bi duše mogle ući u Moj Novi Raj.
U Moje Sveto Ime, Ja nalažem svima da Mi dopustite da vas vodim, kako bih vam pomogao da proglašavate Istinu Mojih Učenja u svakom kutku svijeta.
Najprije propovijedajte Moja Jednostavna Učenja.
Ljubav prema bližnjemu očekuje se od svih onih koji govore da su Moji sljedbenici.
Govorite samo o Mome Drugom Dolasku.
Podsjetite svakoga tko vas osudi da će se Moje obećanje da ću ponovno doći kako bih sudio živima i mrtvima ispuniti tijekom životnoga vijeka ovoga naraštaja.
Moj Sveti Duh će preplaviti duše onih kojima priopćite Moju Svetu Riječ.
Ali najprije od Mene morate zatražiti ovu posebnu milost. Prije nego vam Ja odobrim da izvršite ovaj Presveti Posao, pozivam vas da od Mene zatražite ovu milost pomoću moljenja Križarske molitve (48).
 
Križarska molitva (48) Molitva za milost proglašavanja Drugog Kristovog Dolaska
 
O moj Isuse, udijeli mi milost da mogu proglasiti Tvoju Svetu Riječ cijelom čovječanstvu da bi duše mogle biti spašene. Izlij Svoga Svetoga Duha na mene, Tvoga poniznog slugu, da Tvoju Svetu Riječ čuju i prihvate osobito one duše kojima je najpotrebnije Tvoje Milosrđe. Pomogni mi da u svako doba poštujem Tvoju Svetu Volju i da nikada ne uvrijedim ili osudim one koji odbiju Ruku Tvoga Milosrđa. Amen.
 
Idi sada, Moja vojsko, jer dano vam je oružje koje trebate da bi obratili čovječanstvo.
Biti ćete ismijavani, vrijeđani i osporavani u svojoj Misiji.
Kada se to dogodi, znajte da ćete doista biti dijete Božje.
Ne bojte se, jer Ja ću vam dati snagu da nadvladate takve prepreke.
Ja ću vas voditi cijelim putem. Budite u miru i ljubavi.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Ponedjeljak, 23. travnja 2012., 20:00h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, doći će vrijeme za promjene u načinu na koji Vlade širom svijeta upravljaju svojim Zemljama.
Sve više naroda se udružuje, a Jedno Tijelo će upravljati sa sve više Božje djece.
Vrijeme je da držite oči širom otvorene i slušate o bilo kakvim promjenama u zakonima koje će vas osiromašiti.
Borite se protiv zakona koji nadziru vaše zalihe hrane.
Bog, Moj Vječni Otac, će kazniti te zle skupine, ako bi pokušale izgladnjeti Njegovu djecu.
Moji sljedbenici, ovo je vrijeme da bude otkriven Treći Pečat.
Iako neće biti otkriven još neko vrijeme, Ja vam ovo govorim da možete pokušati pripremiti svoju hranu, uzgajajući svoju vlastitu i čuvajući namirnice kako ne bi propale.
Vremenom će vaša hrana biti ograničena, kao i pristup pitkoj vodi.
Ova skupina, premda slabi zbog moći vaših molitvi, namjerava izgladnjeti i otrovati mnoge nevine ljude u pokušaju smanjenja svjetskoga stanovništva.
Oni će se snažno boriti kako bi se to ostvarilo.
Dok nastavljaju nanositi užas Božjoj djeci, Moj Vječni Otac će stvoriti ekološke kazne i izbrisati milijune tih zlih ljudi s lica Zemlje.
Vaši vremenski obrasci će se nastaviti mijenjati. Vremenom će to utjecati na mogućnost trgovine, kako bi globalne sile bile zaustavljene u svojim zlim planovima.
Kroz svu ovu krizu vi, Moja vojsko, morate moliti Boga Oca da vas zaštiti od ovih ljudi i da oni otvore svoja okorjela srca Istini Božjega Milosrđa.
Ja vam ovo govorim kako bi se mogli pripremiti.
Ovi događaji se neće odmah dogoditi i većina ovoga plana se može otkloniti i ublažiti vašim molitvama i žrtvama.
Zlo ne dolazi od Boga. Ono nastaje iz pohlepe, sebeljublja i žeđi za moću i nadzorom. Sve ove slabosti iznjedrio je sotona i stavio ih pred svjetske vođe kako bi ih zaveo, da mogu nauditi Božjoj djeci.
Nemojte dopustiti da sotonske snage nadziru vaše Zemlje.
Molite, molite, molite da imate snagu da se suprotstavite mjerama koje su organizirane kako bi vas se učinilo siromašnima, ovisnima i na milosti onih koji nadziru vaše Zemlje. Oni vladaju pod globalnim silama koje se sastoje od Ujedinjenog Kraljevstva, SAD, EU, Kine i Rusije.
Ja, vaš Isus, pomoći ću vam da izbjegnete progon, ali zapamtite, molitva će biti vaše glavno oružje.
Molitva može zaustaviti te zle ljude od preuzimanja vaše sposobnosti da jedete, pijete, odijevate se i posjećujete Kršćanske Crkve.
Borite se u Moje Ime i Ja ću stajati uz vas u svako doba.
 
 
Vaš ljubljeni Isu
 
Utorak, 24. travnja 2012., 19:45h
 
 
Moja predraga kćeri, znaj da kada je neka Misija jednako važna poput ove, koju sada zaviještam svijetu, da će je mnogi ljudi pokušati zaustaviti.
Oni će te pokušati napasti i omalovažiti one koji prepoznaju Moj Glas kada pokušavam priopćiti Moje Poruke cijelome svijetu.
Nastaviti će se povećavati razina mržnje prema ovim Porukama, koje Ja donosim preko tebe, proroka Kraja Vremena.
Poslušajte Me sada, svi vi koji kažete da Me poznajete. Ja pripremam čovječanstvo za Moj Drugi Dolazak.
Ako vjerujete u Mene, Moja Učenja i kažete da Me poznajete, onda znajte da šaljem Moga proroka Kraja Vremena, zajedno sa drugim prorocima, da vas učine dostojnima da uđete u Moje Kraljevstvo.
Ja ovo kažem Mojim posvećenim slugama. Ne činite pogrešku svojih prethodnika koji su Me odbacili kada sam došao prvi put.
Obratite pažnju i slušajte Moj poziv, jer trebam vas da Mi pomognete pripremiti duše Moga stada prije nego se Veliko Čudo dogodi.
Zar ste mislili da Ja neću poslati Moje proroke da vas upozore?
Zar ste mislili da ću Ja samo navijestiti Moj povratak bez da vas pripremim i dozvoliti da duše stradaju?
Neka se srame oni koji odbacuju Moj Drugi Dolazak, a ipak tvrde da shvaćaju Moje obećanje čovječanstvu.
Vaš nedostatak poniznosti znači da ne možete biti očišćeni Duhom Svetim.
Vi Me morate pozvati zbog ovoga Dara Pronicljivosti ili otići od Mene.
Iznevjerili ste Me. Zbog vas Ja razočaran plačem, jer vi ste Moji sluge, kojima je dana odgovornost za Spasenje duša, što je vaša služba.
Sada kada vas Ja pozivam s Neba, usrdno vas molim da odgovorite na Moj poziv.
Ja imam mnogo odabranih duša koje rade sa Mnom kako bi Mi doveli duše za kojima žudim.
Vaša je dužnost ustati iz drijemeža i biti na oprezu zbog Moga poziva.
Samo oni od vas koji Me doista ljube prepoznati će Moj Glas.
Poput djeteta koje će prepoznati svoju vlastitu majku, tako vi morate pozvati Mene, Moji ljubljeni sljedbenici, poput djeteta kako bi dobili potvrdu da vas Ja, vaš ljubljeni Isus, dozivam da Me primite za Ruku.
Vodit ću vas kroz džunglu trnja kroz koju morate proći kako bi došli do vrata Moga Novoga Raja.
Zar vam Ja nisam rekao da ću ponovno doći? Da sudim živima i mrtvima?
Pa, Ja ću doći uskoro i trebam vas da Mi pomognete okupiti svu Božju djecu zajedno kao jedno.
Rijetki Me sada prepoznaju, zbog vela prijevare koji je pao na cijeli svijet. Mnogi ne vjeruju u Boga Oca.
Rijetki prihvaćaju da sam Ja, Isus Krist, Njegov jedini Sin, umro da ih spasim. Ipak, spremni su vjerovati i obožavati lažne bogove koji ne postoje.
Kako Ja plačem s užasnom tugom kada svjedočim kako se mladi ljudi smiju kada se Moje Ime spomene i kako ismijavaju druge koji javno priznaju da Ja Postojim.
Kako Ja trpim bol Moga Raspeća, kada vidim one koji tvrde da su kršćani, kada odbijaju javno proglašavati Moja Učenja zbog straha od ismijavanja.
Svijet je zaveden od kralja laži. Samo Ja sada mogu donijeti nadu i spasiti Božju djecu od strašne sudbine koju su, kako bi nanijele užas u svakome narodu, isplanirale vojske globalnih moćnih skupina, uključujući one pod nadzorom lažnoga proroka i Antikrista.
Sva Moja upozorenja koja su dana Mojem proroku Kraja Vremena, Mariji od Božjeg Milosrđa, će se dogoditi.
Dok se to ne dogodi, nikada nemojte zaboraviti da imate dužnost prema Meni, svome Spasitelju Isusu Kristu.
Bez Moje Ljubavi i usmjerenja, biti će vam nemoguće upravljati brodom koji je Moja Sveta Crkva na Zemlji.
Probudite se. Ne odbacujte Božje proroke.
Mnogi sada tvrde da dolaze u Moje Ime kako su Pisma navijestila, ali ne pružaju duhovnu hranu koja može doći samo od Mene.
Mnogi sada istupaju naprijed, kako bi Moj glavni javni Glas svijetu, sadržan u ovim Porukama, na ovom Kraju Vremena bio odbačen.
Molitva je vaš put natrag u Moje Ruke.
Molite, molite, molite za milosti da otvorite svoje oči, kako bi Me mogli prepoznati prije nego bude prekasno.
Ja trebam vašu pomoć, vašu ljubav i vašu vjernost.
Zapamtite, zbog Mene ste položili svoje svete zavjete. Sada kada vas Ja pozivam, nemojte Me odbaciti. 
Prigrlite Me i dopustite Mi da vas vodim, kako bi vi mogli voditi Moju Crkvu Ostatka i spasiti duše.
Ja vam dajem Moj poseban blagoslov i čekam vaš odgovor na Moj poziv kako slijedi u ovoj 
 
Križarskoj molitvi (49) Zavjet odanosti kršćanskog klera
 
O Isuse, ja sam Tvoj ponizni sluga. Dajem Ti obećanje svoje ljubavi i vjernosti. Molim Te da mi daš znak Svoga poziva. Pomogni mi da progledam i uvidim Tvoje obećanje. Blagoslovi me milošću Duha Svetoga, da me ne zavaraju oni koji tvrde da dolaze u Tvoje Ime, a koji ne govore Istinu. Pokaži mi Istinu. Daj da osjetim Tvoju Ljubav da tako mogu ispuniti Tvoju Presvetu Volju. Molim Te poniznog srca, pokaži mi način na koji Ti mogu pomoći spasiti ljudske duše. Amen. 
 
Ne zanemarujte Moj poziv. Ne odbacujte Me kada još jednom dođem.
Ovoga puta Ja ne dolazim samo još jednom spasiti čovječanstvo, već ispuniti Božju Volju Moga ljubljenoga Oca, Svevišnjega Boga.
Budite u miru.
 
 
Vaš ljubljeni Isus

Srijeda, 25. travnja 2012., 16:50h

 
 
Moja predraga kćeri, mnoge Me duše ne priznaju jednostavno zato jer to ne žele.
Oni znaju tko sam Ja.
Oni znaju da ih je iz ničega stvorio Bog Otac, a ipak odabiru zanemarivati Boga.
Oni koriste Moje Ime na najneformalniji način mnogo, mnogo puta i Moje je Ime uključeno u psovke koje bljuju oni opsjednuti demonima.
Tek kada su ljudi ožalošćeni tragedijom, onda zastanu i razmišljaju o smrti i bilo kakvom budućem životu koji dolazi.
Zbog toga iz Moga Milosrđa Ja ponekad kažnjavam te duše, da ih urazumim, da ih mogu spasiti.
Kroz patnju će sve materijalne privlačnosti koje osjetila traže postati beznačajne i vidjeti će se što doista jesu. Prolazne novotarije koje će nestati u kratkom vremenskom razdoblju.
Mnoge duše rođene na ovome svijetu su poslane s Neba. One odabiru patiti, tu spadaju i pobačena djeca, kao sredstva traženja spasenja za grješnike.
Ljudskom umu je teško shvatiti Božje Kraljevstvo, jer nijedan čovjek nije blagoslovljen ovim darom.
Kada su se pali anđeli pobunili protiv Moga Oca, On - Moj Otac - nikada nije zanijekao pravo na slobodnu volju Svojoj djeci, jer On nikada neće oduzeti dar koji je dao čovječanstvu.
Cijelo će čovječanstvo imati slobodnu volju, dok se njihova volja ne sjedini s Božjom Voljom Oca.
Sotona iskorištava slobodnu volju. Ono s čime se on ne može boriti jest kada se ove odabrane duše odreknu svoje vlastite slobodne volje i ponude je Bogu da spasi grješnike.
Čineći tu žrtvu kroz prihvaćanje patnje, sotonin utjecaj slabi.
Tada grješnici mogu biti spašeni, čak i ako se nisu pokajali. To je čudo, to je patnja.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
Četvrtak, 26. travnja 2012., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja ponovno moram reći svoj Božjoj djeci da se ne osjećaju zabrinuto ili uplašeno zbog nadolazećih događaja.
Cijelo čovječanstvo će uskoro svjedočiti Mome Milosrđu i mnogi, iako raskajani zbog svojih grijeha, neće Me se bojati.
Umjesto toga, njihove duše biti će preplavljene Mojom Božjom Ljubavlju. Moje Svjetlo isijavati će kroz njihova tijela i oni će se radovati.
Vrijeme Nove Ere Mira donosi ogromnu radost i uzbuđenje onima koji priznaju Moju Ruku Milosrđa.
Svaki pojedini grješnik pozvan je da živi Vječni Život i ne smije otići jer je zbunjen.
Moja Era Mira će biti nova Zemlja, gdje će dvanaest naroda vladati pod Mojim vodstvom.
Živjeti ćete u miru, ljubavi i skladu. Prirodna okruženja koja danas vidite na Zemlji izblijedjeti će do beznačajnosti kada se usporede s nadolazećim svijetom.
Oni koji su zabrinuti ili uplašeni za svoju obitelj ili voljene - dovedite ih sa sobom u Moj predivni Novi Raj.
Molite za njih i Ja ću im dati posebne milosti kako bi im bio dan Dar prepoznavanja Moje Ljubavi.
To je najveća želja Moga Oca, da vidi čuđenje, radost i ljubav kako sjaje kroz svako od Njegove drage djece kada On otkrije Novi Raj.
Biti ćete ponovno sjedinjeni sa svojim voljenima koji su umrli u stanju milosti i koji će uskrsnuti od mrtvih.
Zašto ne biste vjerovali u takav Dar? Kada se ufate u Moje obećanje da ću ponovno doći onda ćete osjećati mir.
Sve što tražim jest da se pripremite kroz molitvu. Kada molite za milost i za druge, sve će biti dobro.
Moje Milosrđe je tako veliko, da samo rijetki neće uspjeti prepoznati Moje Božje Obećanje da ću okupiti svu Božju djecu i odvesti ih kući, daleko od poročnog stiska sotone i njegovih demonskih anđela.
Istinu Moga Kraljevstva vidjeti će čak i ateisti koji će biti potreseni. A ipak, njihova nevjerica će se u većini slučajeva pretvoriti u poniznu ljubav i prihvaćanje.
Premda mnoga teška vremena nadolaze, nijedno neće biti tako teško da ih ne možete nadvladati svojom ljubavlju i posvećenošću Meni, vašemu Isusu.
Molim vas, nemojte dozvoliti da strah stoji na putu radosnog prihvaćanja Dara Moga Novoga Raja.
Oni koji su Mi vjerni biti će u treptaju oka odvedeni bez patnje u Novo Nebo i Zemlju.
Ono zbog čega biste trebali biti zabrinuti jesu oni okorjeli grješnici koji neće zatražiti od Mene da im oprostim, koji će odbiti Moju Ruku i umjesto toga se držati zlih putova.
Oni trebaju vaše molitve.
Molite snažno za Spasenje njihovih duša.
 
 
Vaš ljubljeni Isus

Subota, 28. travnja 2012., 15:40h

 
Moja kćeri, ovi mjeseci su bili teški, ne samo za tebe, već za svu Moju ljubljenu djecu.
Ja sam Otac Stvorenja i Ljubavi, sa dubokom strašću za svako Moje dijete, bez obzira koliko Me uvrijedili.Toliko je pripreme potrebno kako bi se pomoglo pripremiti duše za dolazak Moga ljubljenoga  Sina Isusa Krista.Većina čovječanstva pati u ovome trenutku zbog progona.
Ovaj progon se ne sastoji samo od siromaštva i nedostatka novca, već i od gladi duha.Kao Otac cijeloga čovječanstva, Ja sam spreman poslati Svoga Sina natrag, da vrati Svoje zakonito Prijestolje.Samo Ja znam o tome vremenu.
Čak ni Moj Sin ne poznaje datum.Ja vam mogu reći da će biti uskoro i da će većina ovoga naraštaja, koji živi u današnjemu svijetu, živjeti za dan povratka Moga Sina u Velikoj Slavi.Ja se sada pripremam da okupim svu Moju djecu, dok ih odvodim od užasnog ponora patnje koju moraju trpjeti u divljini.Ovu divljinu je stvorila ruka lucifera i svih njegovih palih anđela, koji su lutali Zemljom od pada Adama i Eve.Danas mnoga Moja djeca nalaze nemogućim vjerovati u Mene, Boga Stvoritelja i Oca.Ja sam blagoslovio Moju djecu inteligencijom i neovisnom slobodnom voljom, gdje mogu odlučiti na koji će način živjeti svoje živote.Ja sam im dao Deset Zapovijedi koje su uklesane u kamenu, da ih vode prema Mome Kraljevstvu.
Nikada se nisu promijenile, a ipak, Moja djeca osjećaju da su pametnija nego što jesu i stvorili su nova značenja koja su Meni neprihvatljiva.Ovo vrijeme za kraj vladavine protjeranih demona koji su preplavili Zemlju, je skoro gotovo.Ja pozivam svu Moju djecu da slušaju. Vaše vrijeme kakvoga poznajete na Zemlji se bliži kraju. Ipak, postoji nova Zemlja i Novi Raj vas čeka.
Nadilaziti će sve što ste ikada mogli zamisliti, a već neko vrijeme je pripremljen s ljubavlju prema svakom čovjeku, ženi i djetetu.Ja ću konačno ujediniti Moju dragu obitelj i svi ćemo živjeti u skladu, miru, ljubavi i radosti, zauvijek.Za one koji odbiju ući u Novi Raj, Ja ću učiniti sve u Mojoj Moći kako bih vas zaustavio od okretanja leđa nasljedstvu koje je zakonito vaše.Zbog dara vaše slobodne volje, koji vam Ja nikada neću oduzeti, izbor je vaš.Sve što je potrebno jest okretanje vaše glave i otvaranje vašega srca.Zatim morate potrčati u Moj Zagrljaj, kako bih vas odveo kući.To je Moja najdraža i najdragocjenija želja, da odvedem svu Moju dragu djecu kući, na zakonito mjesto kojemu pripadaju.

 
Vaš brižni Otac
Svevišnji Bog

 

 
Nedjelja, 29. travnja 2012., 10:00h
 
 
Dijete Moje, nikada ne smiješ misliti da se zbog osamljenosti ovoga posebnoga poziva obraćenje ne događa.
Tvoja Misija, koju je odobrio Moj Vječni Otac, jest da širiš Istinu Drugoga Dolaska Moga Sina svoj Božjoj djeci.
Važno je reći o onome što će doći onoj djeci koja ne provode vrijeme u čašćenju i posvećenosti Mome Sinu.
Sva će Božja djeca biti uključena u svim tvojim molitvama, jer On, Moj Otac, ljubi svakoga.
Čak i onima čija su srca otvrdnula prema Mome Ocu i ne žele priznati Moga Sina mora biti dan Vječni Život.
Kada se dogodi Dar Upozorenja, mnogi će grješnici biti prosvijetljeni i obratiti će se Mome Sinu usrdno Ga moleći za Milosrđe.
Tek tada će čovječanstvo htjeti slušati važne Poruke koje Moj Sin daje preko tebe.
Kada shvate Istinu da će započeti Njegova Nova Vladavina, oni će gutati Njegovu Svetu Riječ.
Mnoga Božja djeca su zbunjena oko postojanja Neba i Zemlje. Mnogi su previše uplašeni da razmišljaju o životu nakon smrti.
Dijete Moje, neće biti smrti za one koji ljube Moga Sina.
Umjesto toga, biti će odvedeni u Novu Eru Mira i Raj kojega je Moj Otac obećao svoj Svojoj djeci.
Moraš moliti da sve one lutajuće i izgubljene duše nađu svoj put natrag u brižne Ruke Moga dragoga Sina ili neće biti sposobni ući kroz Vrata Novoga Raja.
 
 
Tvoja ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Nedjelja, 29. travnja 2012., 15:33h
 
 
Moja predraga kćeri, dan ti je dar kojega bi mnogi odbacili iz straha.
Zbog milosti koje su ti dodijeljene, snage koja ti je dana i Vatre Duha Svetoga, potpuno si naoružana da proglašavaš proročanstva koja su svijetu tako davno obećana.
Sada će se ostvariti proročanstvo dano Danielu, kada mu je rečeno da zapečati Knjigu Istine do Kraja Vremena, kada će sadržaji biti otkriveni.
Otkrivenja koja su dana također Ivanu Evanđelistu dana su samo djelomično, ali neke su mu tajne pokazane u Svitku od Sedam Pečata.
Nije mu dano ovlaštenje da otkrije sadržaje. Umjesto toga, upućen je da odloži Svitak i pojede ga, kako Pečati ne bi bili slomljeni niti sadržaji otkriveni do ovoga doba. Gutanjem Svitaka čovječanstvu je dana nit.
Gorka za jesti, Istina uzrokuje strah.
Ona također može uvrijediti one koji tvrde kako znaju cijeli Božji Plan za čovječanstvo. A ipak, Istina, moćna Ljubav koju Bog ima prema svakoj pojedinoj osobi na ovoj Zemlji, je slatka za one koji priznaju Istinu.
Istina je da samo Ja, Isus Krist, mogu otkriti tajne dane Ivanu Evanđelistu. Slatku Istinu dočekati će s ljubavlju oni koji slijede Božja Učenja.
Ona može uzrokovati strah, ali Božja Moć će nadvladati sve zlo i sav progon, jer On može učiniti sve.
Prva tajna leži u činjenici da protiv Boga i svih Njegovih djela kuju zavjeru masonske skupine osnovane u srednjem vijeku.
One su vjerne zlome. On, sotona, njihov je bog i ponosni su što mu odaju počast u crnim misama.
Zatim je tu Sveta Stolica, koju ova skupina snažno napada od 1967.
Polako su prodrli u Moju Crkvu, ne samo unutar Vatikana, već i u vanjske crkvene redove u svakoj državi.
Njihovo namjerno onečišćavanje Moje Crkve rezultiralo je nanošenjem zlih zločina nad nevinim žrtvama.
Njihova ljubav prema novcu i moći nije ništa u usporedbi s gnusnom pobožnošću koju pokazuju kralju laži, samome sotoni. On se otvoreno štuje u skupinama i u tajnosti. Svećenici i drugi posvećeni sluge, uključujući biskupe i kardinale, su se povezali u određenim mjestima sa ovom skupinom.
Zlodjela u kojima sudjeluju preozbiljna su da bi vam bila otkrivena, ali znajte da nude ljudske žrtve zlome u crkvama koje su osnovane kako bi prikazivale Svetu Euharistiju u Svetoj Misi.
Ova skupina, tako oprezna u skrivanju svojih pravih aktivnosti od istinskih i svetih svećenika, svetih biskupa, svetih kardinala i drugih posvećenih slugu, čini zlodjela.
Oni mrze Boga žestinom koja bi vas potresla. Moći koje im je dao sotona značile su da su njihova bezbožnost, pohlepa, požuda i seksualna odstupanja pozdravljeni od strane njihovih sljedbenika u svim Zemljama.
Pozdravljaju jedni druge tajnim znakovima stvorenima da pokažu međusobnu vjernost.
Jedna stvar je sigurna. Njihova će zlodjela doći kraju i ako Mi se ne obrate tijekom Upozorenja, imati će malo vremena prije nego budu odbačeni u jezera vatre, gdje će  zauvijek trpjeti strašan progon.
Oni su stvorili i izazvali otpadništvo koje postoji širom svijeta.
To su postigli prodiranjem u Moju Crkvu.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Jaganjac Božji
 
Ponedjeljak, 30. travnja 2012., 17:45h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, Ja moram objasniti onim ljudima koji vjeruju u Boga, ali koji ne idu u Crkvu ili ne mole.
Mnogi ne znaju kako moliti. Pomalo nalik načinu na koji je tebi teško, kćeri Moja.
Molitva znači tražiti.
Molitva znači komunicirati.
Molitva znači pokazati ljubav i zahvaliti.
Mnogi ljudi danas, dobronamjerni i velikodušnoga srca, ne znaju kako moliti. Neki će to smatrati neukusnim i osjećati će se neugodno.
Drugi će osjećati kako se njihove molitve neće računati.
Oh, kako Ja ljubim te posebne duše. Tako udaljene, a ipak, koliko Ja žudim pokazati im Moju duboku Ljubav.
Ja pozivam sve vas koji Me ne znate. Nemate se potrebe bojati Mene. Sve što trebate učiniti jest zatražiti od Mene da vas uzmem i pružim vam utjehu.
Dopustite da vam dokažem Moju Ljubav. Govorite sa Mnom vlastitim jednostavnim riječima. Ništa Me neće potresti.
Povjerite Mi svoje brige dok Ja umirujem vaše srce. Dopustite Mi da vam pomognem osjetiti pravi mir. 
Zatražite od Mene da riješim vaše brige. Ja ću vam pokazati Istinu, kako se vaše brige ne bi više činile tako lošima.
Kako ćete znati da vas Ja čujem? Kako ćete biti sigurni da ću vam Ja odgovoriti?
Samo tiho sjednite i zatražite od Mene da vam pomognem ovom molitvom koja će vam pomoći da Mi otvorite svoje srce i da zatražite Moju pomoć.
 
Križarska molitva (50) Isuse, pomogni mi da spoznam tko si Ti
 
O dragi Isuse, pomogni mi da spoznam tko si Ti. Oprosti mi što do sada nisam razgovarao s Tobom. Pomogni mi da u ovom životu pronađem mir i pokaži mi Istinu o Vječnom Životu. Umiri moje srce. Olakšaj mi brige. Daj mi mir. Otvori sada moje srce da možeš ispuniti moju dušu sa Svojom Ljubavlju. Amen.
 
Mnogi od vas Mi neće doći u ovome trenutku. Ali to je u redu.
U vremenima nevolje, zbunjenosti i straha hoćete.
Ja stojim uz vas svakoga dana, iako to još ne shvaćate.
Ali uskoro ćete Me vidjeti i znati Istinu Moga obećanja da ću vam podariti Vječni Život u tijelu, duhu i duši.
Ja iščekujem vaš poziv. Tada vas mogu, kada bude pravo vrijeme, odvesti prema vratima Nove Ere Mira i Moga Novoga Raja na Zemlji.
 
 
Vaš prijatelj
Vaš ljubljeni Isus
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice