Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 

Nedjelja, 3. ožujka 2013., 11:45h

 
Moja predraga kćeri, ne boj se napada koji se postavljaju protiv tebe, jer Ja sam sa tobom svake sekunde kako bih te ojačao. Rastužuje Me reći ti da ćeš trpjeti mnogo verbalnog zlostavljanja, zbog ovog odabranog trenutka za Moj Plan Spasenja.
Jer ovo je vrijeme u kojem će ne samo gorljivi katolici biti iskušani u svojoj vjeri i svojoj vjernosti Meni, već će to također biti najveća kušnja za sve kršćane u svakom dijelu svijeta.
Onima koji te optužuju za krivovjerje Ja kažem ovo. Ja, Isus Krist, nikada ne bih lagao, jer Ja sam Istina. Nikada vas ne bih mogao prevariti, jer to ne bi moglo biti moguće. Zapamtite, to je Moje Tijelo, koje je Crkva. Moja Crkva na Zemlji je napadnuta, a to znači da će Moje Tijelo ponovno biti Razapeto, kako je naviješteno. Pod ovim Ja podrazumijevam da Moje Tijelo više neće biti prisutno onoga trenutka kada čelnici Svete Rimske Stolice odbace Svetu Euharistiju. To će postati stvarnost i vi morate okrenuti svoja leđa.
Tražim vas da molite za svu Božju djecu - sve Moje posvećene sluge, uključujući zabludjele lažne proroke. Međutim, nikada vas neću tražiti da molite za Antikrista, jer to nije moguće.
Probudite se, svi vi i slušajte ono što vam moram reći. Ne smijete paničariti, očajavati ili gubiti nadu, jer ova grozota će biti posljednje mučenje, kojemu će sva Božja djeca morati svjedočiti i trpjeti prije nego Ja ponovno dođem.
To će biti dan Velike Slave, Velike Radosti i Moj će Dolazak okončati zlo koje kvari Zemlju.
Umjesto straha, radujte se. Morate se veseliti Mome Drugom Dolasku, jer Ja sa sobom donosim Novi Raj, koji vam je obećan.
Kada nosite Moj Križ, uvijek će biti teško. Vremena u kojima sada živite, donose sa sobom oblik razapinjanja, što će za većinu kršćana biti vrlo teško izdržati - tako će velika biti njihova bol.
One jadne duše, koje ne vjeruju da Ja govorim Istinu preko ovih Poruka, moraju se zapitati ovo. Vjerujete li u Svetu Bibliju i proročanstva proglašena unutar njenih korica? Vjerujete li o Antikristu i otkrivenja o lažnom uljezu koji će preuzeti Petrovu Stolicu nepoštenim sredstvima? Ako vjerujete, onda prihvatite da je ovo vrijeme da se ti događaji razriješe pred vašim očima. To nije za budućnost - to se događa sada. Prihvatite to s hrabrošću i dođite Mi s potpunim ufanjem, jer Ja vas ljubim. Trebam vas da držite oči širom otvorene. Ne smijete bježati od Istine.
Grozota je sada započela. Kada odbijete Moj Kalež, sprječavate Me u spašavanju duša koje trebam da dovršim Zavjet obećan Mome Ocu.
Blagoslivljam vas. Žudim da se vaša srca otvore, kako bih vas odveo u Moje Veličanstveno Kraljevstvo.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 5. ožujka 2013., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, neka svaki čovjek prepozna promjene, koje će provaliti diljem svijeta, jer sve što je naviješteno u Knjizi Otkrivenja će se dogoditi. Mnogi od ovih događaja će se razlikovati od uobičajenog ljudskog tumačenja tajni otkrivenih Ivanu Evanđelistu. Ipak oni će imati smisla, kada ih vidite onakvima kakvi jesu.
Detaljan, ali pažljivo razrađen plan Antikrista je mudro položen među mnoge ljude, uključujući čuvene svjetske političare, koji ne uspijevaju do sada uočiti ovaj zli plan.
Organizirani su mnogi centri u raznim narodima, gdje planiraju preuzeti mnoge zemlje. Međutim, njihove su aktivnosti ograničene zbog molitvi odabranih duša i onih od vas koji molite Moje Križarske molitve.
Vaše će se molitve uvijek čuti na Nebu, pa stoga morate nastaviti gorljivo moliti kako bi ublažili zla djelovanja Zvijeri, koja nikada neće pobijediti u ovoj bitci za duše jer su joj dani kratki.
Moja želja nije da vas zastrašim, nego da vas pripremim. Ja sada ostavljam u baštinu posebne moći i milosti svima vama koji se pridržavate Mojih želja da molite Križarske molitve. Svima vama će biti dani znakovi i čuda će se događati.
Moja Moć će strujati vašim venama dok vas nosim Mojim Putem prema Spasenju čovječanstva.
 
 
Vaš Isus
 
 
Srijeda, 6. ožujka 2013., 09:45h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja pozivam sve one u svijetu koji vjeruju u Mene, Isusa Krista, da poslušaju.
Mnogima od vas biti će teško prihvatiti patnju s kojom ćete se morati suočiti u Moje Ime. Do sada, vaša patnja je bila ograničena na tugu koju ste osjećali u svojim dušama zbog grijeha čovjeka i zbog Žrtve koju sam Ja učinio da spasim čovječanstvo od njegove zloće. Sada, ćete biti ismijavani zbog svoje Vjere i učiniti će da se osjećate posramljeno kada održavate Moja Učenja i Zakone Božje.
Mnogi će od vas odbaciti ovaj poziv s Neba zbog straha. Prihvatiti da Ja sada komuniciram sa svijetom kako bih ga pripremio za Moj Drugi Dolazak nije nešto što ljudi mogu lako prihvatiti. Jer tko je Moj prorok? I tko su oni koji su došli prije nje u Moje Ime? Kako znate da ona govori Istinu, kad je toliko mnogo lažnih proroka i uljeza koji vas zbunjuju? Nikada nije bilo proroka, poslanog s Neba, koji nije trpio ismijavanje, zlostavljanje, mučenje i okrutnost. Nijedan. Mnogi su bili ubijeni. Možete biti sigurni da kada plodovi Moga Djela, dani takvim prorocima, donesu molitvu i obraćenje, da su oni poslani od Boga u svijet, da pripreme Njegovu djecu, kako bi Mu se vratila.
Budite svjesni da će Moji pravi proroci izdržati ispit vremena, a za one koji zanemaruju Poruke koje proroci donose ljudskom rodu biti će vrištanje i škrgutanje zubima. Kada napadate Moju Svetu Riječ, danu pravom proroku, miješate se u Božju Volju. Možda sada ne osjećate sram. Možete vjerovati da branite Moju Riječ kada napadate Moje proroke, ali s vremenom kada vam bude otkrivena šteta koju činite ovoj Mojoj posljednjoj Misiji na Zemlji, donijeti će vam užasni strah i tugu.
Ako Me ljubite, morate držati oči otvorene i pažljivo čitati Moje Upute. Ako ne budete marili za Moja upozorenja, vama dana zbog Ljubavi Božje, odbaciti ćete Istinu. Samo vas Istina može spasiti. Istina je kisik potreban da održi život vaše duše. Bez Istine Me nećete jasno vidjeti, niti ćete moći učiniti prave izbore. Zapamtite, Ja Sam Istina. Bez Mene nemate života.
 
 
Vaš Isus

Četvrtak, 7. ožujka 2013., 11:05h

 
Moja predraga kćeri, važno je da Moji učenici na Zemlji shvate da molitva hoće i može spasiti čovječanstvo. Snaga molitve, a posebno molitve Svete Krunice, koja Zvijer čini nemoćnom, ne može biti podcijenjena. Kako bi spasili još više duša, morate također moliti Krunicu Božjeg Milosrđa.
Odaberite Križarske molitve koje vam dajem i molite ih, kako bi se mogli usredotočiti na različite nakane tijekom svakog molitvenog susreta. Ako, na primjer, molite Križarsku molitvu za Milost Nepovrjedivosti, to činite na način kako bi se Molitvena Zajednica, toga dana, mogla usredotočiti na odabir Križarskih molitvi koje zazivaju Božju zaštitu za duše. Zatim slijedećeg dana, usredotočite se na odabir molitvi, koje su vam dane za zaštitu svećenika i klera.
Ove Križarske Molitvene Zajednice, kada su osnovane diljem svijeta, postati će štit koji je nužan za svladavanje neprijatelja na više načina nego što vjerujete da je moguće.
Ja ću vam nastaviti davati Darove novih molitvi, koje sa sobom donose posebna čuda. Bez takvog zahvata Ja ne bih mogao spasiti duše koje toliko želim.
Idite i planirajte svoje Križarske molitvene susrete utemeljene na obliku koji vam je dan, ali razlomite ih na dijelove kako bi se mogli usredotočiti na posebne nakane. Nema potrebe moliti sve molitve zajedno, iako vas potičem da ih molite što je više moguće tijekom svakog tjedna.
Donosite Mi takvu radost i utjehu, Moji dragocjeni sljedbenici. Dodjeljujem vam Moje blagoslove snage i hrabrosti dok nastavljate svoju potragu za spasenjem duša. Ljubim vas.
 
 
Vaš Isus

 

Petak, 8. ožujka 2013., 14:05h

 
Moja predraga kćeri, sotona bjesni protiv Moje Crkve na Zemlji i njegova zaraza se nastavlja širiti unutar njenih zidova.
Lukavi uljez koji je strpljivo čekao u zasjedi iza kulisa, uskoro će proglasiti svoju vladavinu nad Mojim jadnim posvećenim slugama koji ne sumnjaju. Bol koju će on nanijeti je Meni previše teška za podnijeti, a ipak će njegova vladavina doseći vrhunac, dok se konačno ne izbaci zlo iz jezgre Moje Crkve.
On je pažljivo namjestio svoj položaj i uskoro ćete vidjeti njegov raskošni nastup usred njegovog predivnog dvora. Njegov ponos, oholost i opsjednutost sobom će u početku biti pažljivo skriveni od svijeta. U izvanjskom svijetu će se čuti uzdah olakšanja dok trube budu oglašavale objavu njegovog mandata kao poglavara Moje Crkve.
Moje Tijelo je Moja Crkva, ali on neće Meni, Isusu Kristu, dati prisegu na vjernost, jer on nema nikakve ljubavi za Mene. Njegova vjernost pripada Zvijeri i kako će se on smijati i podsmjehivati Mojim posvećenim slugama koji će ga podržati.
On koji se usuđuje sjesti u Moj Hram i kojega je poslao zli, ne može govoriti Istinu, jer on ne dolazi od Mene. On je poslan da razori Moju Crkvu i rastrga je na sitne komadiće prije nego što ju ispljune iz svojih zlih usta.
Moje Tijelo je Moja Crkva. Moja Crkva je i dalje živa, ali samo oni koji govore Istinu i pristaju uz Svetu Riječ Božju mogu biti dio Moje Crkve na Zemlji. Sada kada će se posljednja uvreda očitovati protiv Mene, Isusa Krista, preko Petrove Stolice, vi ćete konačno shvatiti Istinu.
Knjiga Istine koja je naviještena u Danielu za Kraj Vremena, neće biti lako prihvaćena od članova Moje Crkve, jer će Moji ljubljeni posvećeni sluge zbog Njenog sadržaja uvenuti kada shvate da Ja govorim Istinu.
Lažni prorok - on koji se postavio za vođu Moje Crkve - spreman je nositi halje koje nisu napravljene za njega.
On će oskvrnuti Moju Svetu Euharistiju i podijeliti Moju Crkvu na pola, a zatim ponovno na pola.
On će se potruditi da otpusti one vjerne sljedbenike Moga Svetog Namjesnika Pape Benedikta XVI, koje sam Ja postavio.
On će iskorijeniti sve one koji su vjerni Mojim Učenjima i baciti ih vukovima.
Njegova djela neće odmah postati vidljiva, ali uskoro će biti viđeni znakovi kada krene tražiti potporu utjecajnih svjetskih čelnika i onih na visokim položajima.
Kada grozota pusti korijen, promjene će biti iznenadne. Njegova najava o stvaranju ujedinjene Katoličke Crkve kroz spajanje svih vjera i drugih religija će doći nedugo nakon toga.
On će stajati na čelu nove jedinstvene svjetske religije i vladati će poganskim religijama. On će prigrliti ateizam zaobilazeći njegovu ljagu i govoreći da je to povezano s težnjom za takozvanim ljudskim pravima. Sve što je grijeh u Božjim Očima, ova nova sveobuhvatna crkva će smatrati prihvatljivim.
Svatko tko ga pokuša osporiti će biti tražen i kažnjen. Oni svećenici, biskupi i kardinali koji mu se suprotstave će biti izopćeni i oduzeti će im se naslovi. Drugi će biti maltretirani i progonjeni, a mnogi svećenici će se morati skrivati.
Za one Moje jadne posvećene sluge koji prepoznajete sada Moj Glas, molim vas, čujte Me dok Ja dosežem do vas da vam donesem utjehu. Nikada od vas ne bih tražio da odbacite Moju Crkvu na Zemlji, jer sam ju Ja, vaš ljubljeni Spasitelj stvorio. Prinio sam Moje Tijelo kao Živu Žrtvu da vas spasim. Vama je dana odgovornost da svjedočite u Moju korist kako bi spasili duše onih koje poučavate i vodite.
Sve što možete učiniti jest ufati se u Mene i nastaviti Mi služiti. Ono što ne smijete činiti jest prihvatiti bilo koje naučavanje koje će vam biti predstavljeno, a za koje ćete odmah znati da nije u skladu s Mojim Učenjima. Morate učiniti ono što vam srce kaže, ali znajte ovo.
Ovo razdoblje će vam uzrokovati duboku bol, a surova tuga koju ćete iskusiti kada vidite koliko je oskvrnuta Moja Crkva dovesti će vas do suza. Ali morate prepoznati laži koje će vam biti prikazane kao ono što jesu - uvreda Mojoj Smrti na Križu.
Ovo razaranje može imati za posljedicu slom strukture Moje Crkve. Promjene i prilagodbe građevina zajedno s novim hramom stvorenim za crkvu jedinstvenog svijeta će biti spretno postavljene u Rimu.
Budite sigurni da ću, baš kao što će Moj Hram bio oskvrnut, Ja, Isus Krist, Spasitelj cijeloga čovječanstva, biti odbačen i bačen u blato.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 9. ožujka 2013., 21:45h
 
 
Moja predraga kćeri, do trenutka kada dođe Veliki Petak, mnoge će duše početi shvaćati da je Moje Upozorenje nad svijetom.
Grozota neće biti svjedočena prije nego što bude doista shvaćena Istina ovih Poruka.
Okupite svoje ljude, ujedinite se u molitvi, jer tamni oblak će prekriti Zemlju. Čovječanstvo će se susresti sa kaznama dok tone u ponor nebrige i ravnodušnosti prema Riječi Božjoj.
Oni koji su okrenuli leđa Darovima danima čovječanstvu kroz Moju Smrt na Križu, biti će probuđeni i vidjeti će kako groteskno izgledaju njihove duše pred Mojim Očima. Uskoro će uvidjeti da im je dano samo malo vremena da se pokaju. Jer Moje strpljenje je veliko, ali Moja tuga je duboka. Tako su ogorčena njihova srca, da ne samo da se klone Mene, svoga ljubljenog Isusa, nego si uskraćuju Darove, koje im Ja činim besplatno dostupnima.
Kako su samo bili zavedeni da vjeruju u svoje vlastite lažne iluzije da je svijet njihov da žive na bilo koji način koji odaberu, bez brige da ih uspori, u njihovoj potrazi za zadovoljenjem. Ovaj svijet više neće biti njihov kao nešto što im pripada, jer on je samo privremeno stanje. Uskoro će se naći u novom stanju i za mnoge od njih, to neće biti u Mom Novom Raju.
Moje Posredovanje je na dohvat ruke i Moj Plan da spasim svijet uskoro će biti potpuno spoznat. Oholost je vaš najveći neprijatelj i sotonina najveća grješka. Kada netko prokaže druge, ukori druge i optužujući  upire prstom na druge, u Moje Ime, onda je pao kao žrtva sotoninog grijeha.
To će biti grijeh oholosti, koji će biti propast čovječanstva i koji će strmoglaviti mnoge duše u paklene vatre.
Nemojte pasti kao žrtva ove kletve zloga i šutite ako se ne slažete s drugim koji viče naglas protiv Mene, s lažima koje se izlijevaju iz njihovih usta, čak i kada znate da ne govore Istinu. Morate spustiti svoje oči i jednostavno proglašavati Moju Riječ.
Branite Me samo proglašavajući svijetu ono što znate o Mome Planu za spas duša. I čak i kada te duše, koje vjeruju da im njihovo znanje o Meni daje pravo da opominju druge i zahtijevaju od vas odgovore, nikada ne smijete braniti Mene pomoću tvrdnji.
Mnogi događaji u svijetu potresti će većinu čovječanstva uskoro. Čak i najmanje zainteresirani ljudi, koji žive svoje živote u prostoru svjetovne ambicije, s malo vremena za duhovne stvari, početi će shvaćati da se mnogo toga mijenja. Oni će znati da su ove promjene iznad njihovog razumijevanja i to će rezultirati time da će biti otvoreniji Riječi Božjoj.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 10. ožujka 2013., 18:00h
 
 
Moje drago dijete, u ovo vrijeme ćeš se osjećati čak i više osamljeno i izolirano dok Božja Sveta Riječ glasno grmi da upozori čovječanstvo na potrebu pripreme njihovih duša.
Djeco, sada morate tražiti od Moga ljubljenog Sina da održi vašu hrabrost tijekom mračnih dana, mjeseci i godina, koje su pred vama. Morate se radovati jer je tako mnogo duša, nadahnuto Duhom Svetim, odgovorilo na poziv Moga Sina, Isusa Krista. On vas sve toliko ljubi da to donosi suze radosti Meni, Njegovoj ljubljenoj Majci. Kako će On širiti Svoje Milosrđe je izvan vašega shvaćanja i On će privući čak i one koji Ga preziru blizu Svome Srcu.
Sada još nema puno do Njegovog velikog Drugog Povratka, stoga morate dati Slavu Bogu. Da bi se pripremili, morate primati Sakrament Pomirenja što je češće moguće i nastaviti moliti za duše.
Iako je Bog Svemoguć i Njegova će Slava sada biti potpuno shvaćena, kada budete svjedočili Njegovom Drugom Dolasku, vi, Njegova Vojska Ostatka, Mu morate pomoći u Njegovom Planu da spasi čovječanstvo.
Križarske Molitvene Zajednice će spasiti milijarde duša i stoga se morate širiti i umnažati. Božje Milosti će se izlijevati na svu Njegovu djecu koja sudjeluju u ovim Molitvenim Zajednicama. Oni će biti štit, koji će braniti čovječanstvo od progona kojega je isplanirao Antikrist.
Nikada ne odustajte, djeco. Ostanite u stanju Milosti u svako doba i nastavite slijediti upute Moga Sina. On vas nikada neće napustiti, tako je velika Njegova Ljubav prema vama.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja
 
 
Utorak, 12. ožujka 2013., 14:38h
 
 
Moja najdraža kćeri, Nebo plače od tuge na ovaj užasan dan, naviješten tako davno prije.
Cijelo čovječanstvo sada će se suočiti s najvećom prijevarom od svih, a koju je počinila Zvijer.
Suze Moga Sina, čija je Smrt na Križu dala slobodu Mojoj djeci, sada padaju, na cijeli svijet u ovo vrijeme, u agoniji.
Moj Gnjev je obuzdan u ovo vrijeme, ali Moja Srdžba je velika. Vrlo brzo će prijevara postati jasna svima onima koje je Moj Sin imenovao da vode Njegovo stado na Zemlji.
Sada bjesni bitka između Moje Hijerarhije i vlasti Zvijeri. Biti će bolna, ali uskoro će kazna koja slijedi iza zlog progona, kojega su skovali neprijatelj i njegovi sljedbenici, iskorijeniti trulež.
Pozivam svu Moju djecu da se obrate Mome Sinu i da se potpuno ufaju u Njega u ovo vrijeme. 
Budite hrabri, Moji maleni, jer ova bol će biti kratkog vijeka. Onima koji slijede Zvijer i lažnog proroka će biti dana spoznaja, Snagom Moje Ruke, kako bi ih se dovelo natrag u Srce Moga Sina. Ako odbiju ovaj Dar, onda su izgubljeni i trpjeti će istu muku koja čeka uljeza koji će biti zauvijek odbačen u ponor.
Krunidbu lažnog proroka će slaviti masonske skupine u svim kutcima, koje planiraju posljednje korake progona sve Moje djece.
Oni koji će slaviti s njim i koji ne znaju bolje vremenom će osjećati čak i više boli nego oni koji već znaju Istinu.
Čekajte sada, sa hrabrošću i nadom, jer sve se ovo mora dogoditi prije nego se objavi Slavna Vladavina Moga Sina.
Morate založiti vjernost Mome ljubljenom Sinu u svako doba i odbiti prihvatiti laži. Ako i kada, od vas budu tražili da sudjelujete u novoj misi, znajte da će to biti najveća kletva koju je sotona ikada nanio Mojoj djeci.
Znajte da će vas Nebo voditi i da ćete, prihvaćajući bol dostojanstveno, pomoći Mom Sinu da ispuni konačni Zavjet.
 
 
Vaš Ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
Srijeda, 13. ožujka 2013., 21:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja sam osuđen na smrt po drugi put. Uvreda odluke u Rimu, kojoj si danas svjedočila, reže Me po pola.
Kada sam stajao ispred Mojih krvnika, optužen za krivovjerje i usuđujući se govoriti Istinu, Moji Apostoli su pobjegli i nigdje ih se nije moglo naći. Oni koji su Me slijedili i prihvatili Moja Učenja izdali su Me kada su Moju Riječ osporavali oni na vlasti. Počeli su gubiti povjerenje u Mene i počeli su sumnjati u Mene.
Neki Moji sljedbenici povjerovali su u zločine krivovjerja, za koje sam bio optužen i da su oni bili u pravu. Tako su moćni bili Moji tužitelji - ljudi na visokim položajima, obučeni u egzotične haljine koji su hodali i razgovarali s osjećajem prave vlasti - da su rijetki u njih sumnjali.
Bio sam ispitivan, osporavan, prezren, ponižavan, ismijavan i izrugivan zbog govorenja Istine. Ljudi su pali pred svoje vladare - muškarce moćnih glasova, čija se vlast nije nikada dovodila u pitanje. Moj Glas je postao poput šapta usred urlika Mojih tužitelja.
"Krivovjernik" - vikali su. Oni su rekli da sam Ja govorio zlim jezikom, da sam hulio protiv Boga i da sam želio uništiti njihovu crkvu. I zato su Me hladnokrvno ubili.
Neće biti ništa drugačije sada, kada pokušavam objaviti Moj Glas, kada pokušavam upozoriti svu Božju djecu o događajima o kojima samo ti pričao Moja kćeri, posljednjih nekoliko godina. Prema Mojoj Riječi će se odnositi s prijezirom. Moja Riječ će biti ispitivana. Uvući će se sumnje i ponovno, Moji Apostoli će pobjeći i ostaviti Me vucima.
Ne griješite, Istina vam je otkrivena. Rekao sam vam, Moji sljedbenici, kako ćete biti zavedeni. Ovo će biti vrlo teško za vas jer ćete ispitivati ovoga uljeza koji sjedi u Kući Moga Oca. 
Moj ljubljeni Papa Benedikt XVI je bio progonjen i pobjegao je, kako je naviješteno. Ja nisam postavio ovu osobu, koja tvrdi da dolazi u Moje Ime.
On, Papa Benedikt, voditi će Moje sljedbenike prema Istini. Ja ga nisam napustio i Ja ću ga držati blizu Mome Srcu i dati mu utjehu koju treba u ovo teško vrijeme.
Njegovo prijestolje je ukradeno. Njegova moć nije.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 14. ožujka 2013., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, koju patnju doživljavaju Moji ljubljeni posvećeni sluge, bliski Mome Srcu, koji znaju Istinu, a moraju svjedočiti grozoti u Mojoj Crkvi na Zemlji.
Doći će do specifične uvrede, koja će biti nanijeta Mome Svetome Imenu, u nastojanju da Me se oskvrne, tijekom Svetoga Tjedna. Ovu bezbožnu gestu, tijekom Svetoga Tjedna, vidjeti će oni koji drže oči otvorenima i to će biti jedan od znakova po kojima ćete znati da uljez, koji sjedi na prijestolju Moje Crkve na Zemlji, ne dolazi od Mene.
Moji sljedbenici, vi morate znati da su proročanstva koja su dana svijetu - upozorenje na vrijeme kada će moć, unutar Moje Crkve, ugrabiti oni koji su vjerni Zvijeri - nad vama. Sada je to vrijeme.
Zapamtite da su oni koji ponosno pokazuju znak poniznosti krivi zbog oholosti. Oholost je grijeh.
Oni koji kažu da Moja Crkva mora obnoviti svoju sliku, da se mora obnoviti Učenje Moje Crkve i koji kažu da će Nju kroz Njezinu modernizaciju, prihvatiti više ljudi, neka znaju ovo.
Oni od vas koji kažete da slijedite Moja Učenja, ali koji želite promijenjene zakone da opravdavaju djela koja su grješna u Mojim Očima, izlazite iz Moje Crkve sada. Vi niste Moji. Okrenuli ste Mi leđa i niste dostojni da uđete u Moju Kuću. Ipak, to će se dogoditi. Vi i svi oni koji zahtijevaju promjene, koje je prigrlio sekularni svijet, biti ćete zadovoljni, jer će vas lažni prorok namamiti u svoju korist i zapljeskati ćete u svakom trenutku njegove kratkotrajne vladavine. Ali to neću biti Ja, Isus Krist, onaj kojega ćete slijediti. Vi ćete slijediti lažno naučavanje, koje nije od Boga.
Mnogi će prigrliti vladavinu lažnog proroka i odgurnuti Me u stranu s radošću u svojim srcima. Zatim, kada pogrješke njegovih putova postanu vidljive, Moji jadni posvećeni sluge neće se imati kamo okrenuti. Njihova tuga će se pretvoriti u strah, a njihov strah će se pretvoriti u očaj. Oni neće znati kome vjerovati, ali moraju shvatiti ovo. Moje Tijelo, Moja Crkva, može biti šibana i oskvrnuta, ali Moj Duh nikada ne može biti dotaknut, jer On nikada ne može umrijeti.
One od vas koji sada odbacujete Moju Riječ kao i Istinu koja vam je dana, kao poseban Dar s Neba, Ja vas blagoslivljam. Ja ću nastaviti izlijevati Moje milosti na vas dok Mi se ne vratite. Ja nikada neću odustati dok mogu spasiti vaše jadne duše.
Moja Crkva, u kojoj Moja Učenja i Sakramenti ostanu netaknuti, će živjeti i nikada ne može umrijeti. Ona ne treba cigle i žbuku da preživi, jer to sam Ja, Isus Krist, čije Tijelo je Crkva. Vi, Moji vjerni ljubljeni svećenici, posvećeni sluge i sljedbenici, ste dio Mene. Vi ste ujedinjeni s Mojim Tijelom da tvorite Moju Crkvu na Zemlji. Zato morate naučiti biti jaki, hrabri i vjerni Mojoj Svetoj Riječi, bez obzira kakve vam suprotne tvrdnje budu prikazane. Bliži se vrijeme da razdor iziđe na svijetlo dana i već sada se osjeća užasna tjeskoba u Rimu. Kada se Duh Sveti sudari sa duhom zla, crta se dijeli na dvoje, kako bi se pojavile dvije strane. Velika podjela će brzo nastupiti. Zatim će mnogi koje je lažljivac zaveo potrčati natrag u Moje Svete Ruke radi zaštite. 
Ja vas vodim tijekom ovih žalosnih vremena i tražim da Mi svi predate svoje suze i Ja ću vas utješiti u duhu. 
Ja vas blagoslivljam. Ja vam donosim mir srca. Ja vas štitim.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Petak, 15. ožujka 2013., 22:30h
 
 
Moje drago dijete, ovo je vrijeme velike tuge, ne samo za tebe, već za sve one koji ljube Moga Sina.
Moram vam naložiti, draga djeco, da ostanete jaki i vjerni Svetoj Riječi Božjoj, radi Moga Sina. On, Moj ljubljeni Sin, spušta Svoju Glavu u agoniji dok gleda užas kako se Njegova Crkva raspada pred Njim.
Molim vas molite za nadu i molite Moju Svetu Krunicu svaki dan za sve one koji vladaju Rimom. Vi morate moliti za sve one koji vode Katoličku Crkvu. Molim vas da uključite i čovjeka koji sjedi na Petrovoj Stolici, jer on je u velikoj potrebi vaših molitvi.
Molite da on prihvati Istinu Smrti Moga Sina na Križu i da otvori svoje srce molbama Moga Sina za Milosrđem za svu Božju djecu.
Bez obzira koliko su teška ova vremena, u Rimokatoličkoj Crkvi, zlo ne može ni neće prevladati nad Moći Božjom.
Moja uloga Posrednice Svih Milosti uskoro će biti ostvarena i kao Žena odabrana da budem odjevena zrakama Sunca, došlo je Moje vrijeme da pomognem Mome Sinu u Njegovom konačnom planu Spasenja.
Ja pazim na svu Božju djecu, uključujući one koji Mu donose veliku sramotu i žalost. Molite da Moje molitve, odnesene Mome Sinu i Njemu prikazane u vaše ime, mogu pomoći ublažiti patnju, koja predstoji unutar Katoličke Crkve.
Moja Ljubav, kao Majke sve Božje djece, sveobuhvatna je i Ja nikada neću prestati u Mojoj potrazi da vam donesem nadu, draga djeco.
Molitve će biti uslišane na Nebu i nikada ne smijete odustati od nade, jer Milosrđe Moga Sina je veće nego što bi vi mogli znati.
Božja Ljubav je Svemoguća. Tražite i primiti ćete veliki blagoslov, dok su pripreme završene u spremnosti za Veliki Dan Gospodnji.
Iščekujte sa strpljivošću, ljubavlju i ufanjem, jer uskoro će sve ove kušnje biti prošlost i zatim će se Novo Nebo i Nova Zemlja spojiti kao jedno. To je sve o čemu trebate brinuti - priprema vaše duše i onih koji najviše trebaju vaše molitve. Samo tada ćete moći prihvatiti Svjetlo Božje i ući u Novi Raj na Zemlji.
Budite u miru i usredotočite se samo na Moga Sina i Njegovu jedinu želju da spasi duše svakog živog bića.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja
 
Subota, 16. ožujka 2013., 12:40h
 
 
Moja predraga kćeri, kakav bijes, kakav gnjev i kakav strah osjećaju oni koji odbiju prihvatiti Moj Kalež Patnje u ovo vrijeme.
Sotonin bijes protiv ovih Poruka brzo će se pojačati i biti će učinjen svaki napor da se tebe javno okleveta, kćeri Moja.
Morati ćeš prihvatiti patnju, zbog svoga dobrovoljnog predanja Mojoj Svetoj Volji. Stoga ti, kćeri Moja, moraš ostati tiha dok se nastavlja vrištanje Zvijeri i onih jadnih duša koje on koristi da te napadne. Ja kažem ovo svim Mojim ljubljenim vjernim učenicima - ostanite čvrsti. Pognite svoje glave u poniznom služenju i pružite svoju patnju za one duše koje neće prihvatiti Dar Istine.
Oni odgovorni za prodiranje u Moju Crkvu na Zemlji izabrali su namjerno vrijeme Korizme, da uvrijede Mene, svoga Isusa, koji Sam Umro u agoniji za spas njihovih duša.
Tako su zaraženi, oni koji lutaju Rimskim hodnicima, da će biti viđen najveći znak u kaosu koji će slijediti jer se oni pridržavaju uljezove zapovijedi. Kaos, nered, podjela i proturječje će se vidjeti posvuda u Rimu. Ovaj nered dolazi od sotone jer ne može doći od Boga.
Gnjev dolazi od zloga a njegov je bijes opipljiv kada se Moje Svjetlo širi među Božjom djecom. Neka se zna da kada su napadi takve zlobne prirode nanijeti drugome, u Moje Ime, da je Moja Prisutnost ta koja potiče takvu reakciju.
Samo Ja, Isus Krist i Moji sljedbenici možemo biti žarište takvog zlostavljanja i stoga, kada vam to postane nepodnošljivo, molite ovu kratku molitvu.
"Ja dijelim ovu bol s tobom, dragi Isuse i tražim da blagosloviš Darom Duha Svetoga moje neprijatelje i one koji Tebe bičuju. Amen." 
Nesloga će se nastaviti i Moju Agoniju osjećaju svi Sveci i Anđeli na Nebu, jer blizu je vrijeme Apokalipse.
Držite se Mene, svoga Isusa i potpuno se ufajte u Mene dok Ja gradim Moju Vojsku Ostatka, u pripremi za gadnu bitku za duše koja je pred nama.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 16. ožujka 2013., 15:25h
 
 
Moja predraga kćeri, plime će se osloboditi i uništenje, koje će uzrokovati mnogi ratovi, započeti će kao što je naviješteno.
Odabir trenutka dolaska lažnog proroka će se podudarati s objavom ratova diljem svijeta. Ovi ratovi će se odmah pokrenuti i ljudi će se sakriti od straha kada posljedice postanu jasne. Ratovi će se ukorijeniti i razvijati se poput oluja u pustinji, gdje će dobiti zamah i uhvatiti sve one koji osjećaju da je njihov mir zajamčen, poput lopova u noći.
Tako mnogo zemalja će sudjelovati da će iznenada pogoditi svakoga. Uskoro će se Antikrist obznaniti usred pokolja. Zbrka, strah i gubitak usjeva će povećati problem. Nedugo nakon toga, Treći Pečat će biti otkriven kada se čovjek bude otimao za hranu kada nestašice zahvate čovječanstvo. Gladni hrane, gladni duha, lišeni pomoći, čovječanstvo će se uhvatiti za bilo što ili bilo koga tko nudi predah.
Biti će pripremljena pozornica za dolazak Antikrista i njegovu objavu svijetu. Do toga vremena, čovječanstvu će tako laknuti zbog čovjeka mira, koji nudi tako mnogo nade, da će oni postati njegovi svojevoljni robovi. Oni će pasti na njegov razrađeni plan o preustroju svijeta i udruživanju svih naroda. Plan, biti će im rečeno, je za dobro svih i da se svijet oslobodi terorizma. Neprijatelji s kojima će reći da se bori i nad kojima će on vršiti nadzor, su nevine žrtve koje će on koristi u prijevari koju će prikazati svijetu.
Kada mir ili ono što nalikuje primirju bude obnovljen, onda će doći slijedeća faza, ujedinjenje svih naroda, svih religija, svih zemalja u jedno. Tada će savez između lažnog proroka i Antikrista postati jasan.
Oni kojima bude dana Istina i čija su imena u Knjizi Živih, znati će što se događa. Drugi, slijepi za Istinu Mojih Učenja, neće biti tako sretni. Tada će biti važno čekanje. Moje Strpljenje će značiti da ću Ja težiti spasiti i zaštititi one koji neće moći razlikovati Istinu.
Moje Strpljenje i Moje Milosrđe će rezultirati Božjim Posredovanjem velikog razmjera da bi se sva Božja djeca spasila od stiska Zvijeri, čiji je jedini cilj potaknuti grijeh. Jer postoji jedna stvar koju morate znati; iza šarmantne privlačnosti Antikrista će ležati plan poticanja grijeha, kako bi čovječanstvo učinilo posljednji izbor - pristajati uz Zvijer u inat Bogu. Kada to vrijeme dođe i kada Ja učinim svaki pokušaj da spasim duše, biti će gotovo.
Samo će odabrani biti odvedeni u Moje Kraljevstvo.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 17. ožujka 2013., 18:50h
 
 
Moja predraga kćeri, ovo je Poruka za svećenike i sve one Moje posvećene sluge koji su dali svoje živote Mojoj Svetoj Službi.
Moji ljubljeni sluge, Ja želim da vi poštujete Zakone Crkve i one kojima morate iskazati poslušnost u Moje Sveto Ime.
Vi nikada ne smijete napustiti svoje dužnosti prema Crkvi i morate Mi nastaviti služiti kao i uvijek. Molim vas, svima dijelite Sakramente kao i prije, ali čak sa više revnosti. Budite kao i uvijek na svojim posvećenim dužnostima. Vaša je dužnost prema Božjoj djeci i morate voditi svoje stado. Ostanite vjerni Mojim Učenjima u svako doba. 
Nećete to biti vi, Moji dragocjeni sluge, koji ćete napustiti Moju Crkvu na Zemlji. Neće vašim djelovanjima biti promijenjeni Zakoni unutar Moje Crkve kako bi se prigrlila nova naučavanja.
Vi ćete ostati vjerni službama Moje Crkve i obavljati svoje dužnosti do užasnog dana. To će biti dan kada će Moja Sveta Misa biti promijenjena do neprepoznatljivosti. Neprijatelji Božji, koji su prodrli u Moju Crkvu na Zemlji, biti će ti koji će vas odgurnuti od Mene.
Kada vam pokažu novu misu, biti ćete tada ostavljeni bez izbora, jer ćete znati da ona više neće nuditi Presvetu Euharistiju. Tada će vam Istina konačno biti otkrivena, premda ćete prije biti svjesni znakova.
Znakovi će uključivati čudne nove putove prilagođavanja molitvi; sotona više neće biti odbačen i Sakramenti će se patvoriti kako bi se uključilo druge vjeroispovijesti. Vi ćete postati uznemireni, a ipak, osjećati ćete obavezu da ostanete vjerni Mojoj Crkvi.
Tada će opstanak Moje Crkve na Zemlji biti vaše jedino sredstvo preživljavanja, ako želite ostati vjerni Mojim Učenjima. Kada Moja Učenja, Moji Sakramenti i Moja Sveta Misa budu promijenjeni, ne smijete biti zavedeni. Ako se ne pridržavate Mojih Zakona, tada ćete Me izdati.
Druge Kršćanske Crkve, Ja vas upozoravam da će se ova zaraza proširiti također i na vaše Crkve. Vremenom će vam postati teško poštovati Moja Učenja na način na koji su dana svijetu. Svi kršćani će trpjeti pod režimom lažnog proroka i njegovog ortaka, Antikrista, najutjecajnijeg vođe svih vremena, čije će se lice uskoro sjajiti diljem svijeta.
 
 
Vaš Isus

Ponedjeljak, 18. ožujka 2013., 19:35h

 
Dijete Moje, nikada ne smiješ sumnjati u važnost ove Misije niti dopustiti da napadi na tebe odvrate tvoju pažnju s Moga ljubljenog Sina.
Zbog Ljubavi i Milosrđa Moga Sina On otkriva svijetu planove zloga da ugrabi duše prije kraja vremena. Ovaj zabludjeli plan smišljen je već odavno i Božjoj djeci će ga nametnuti masonske sile koje su vjerne zlome. 
Neka nitko ne bude u nikakvoj sumnji o proročanstvima koje sam Ja, vaša Majka, otkrivala stoljećima vidjeocima i prorocima. Djeco, ne smijete biti uplašeni. Umjesto toga, morate biti puni nade i radovati se, jer uskoro je vrijeme za Novi Raj i Novu Zemlju i Božja djeca će se konačno osloboditi zla, kojemu je svatko od vas svjedočio u svojim životima.
Ovo vrijeme je naviješteno u Knjizi Moga Oca i zbog toga morate prihvatiti Istinu sadržaja Knjige Otkrivenja. Ako ne prihvatite Knjigu Otkrivenja, koja je dana Ivanu, onda ne možete reći da prihvaćate ostatak Knjige - Presvetu Bibliju.
Veliki dio onoga što će doći, biti će teško i bolno, jer će podjela u svijetu koju će ostvariti Gog i Magog razdvojiti obitelji na dvoje. Zlo spletkarenje i podmukli planovi, koje su smislili lažni prorok i Antikrist, biti će najveća prijevara otkada su farizeji zanijekali Moga Sina. Kada su oni, farizeji, zanijekali Moga Sina, oni su spriječili da Istina bude dana Božjoj djeci. To je smanjilo brojnost sljedbenika Moga Sina, tijekom Njegovog vremena na Zemlji i spriječilo ih da postanu kršćani. Isto će vrijediti za ovo dvoje koji će nositi sliku dobrote, ali će voditi mnogu Božju djecu pogrešnim putem. Oni će mnoge zaslijepiti na Istinu dok će dalekosežne promjene koje će ostvariti svojom vladavinom, odvojiti ljude od Zakona Božjih.
Božjoj djeci će biti rečeno da je zlo prihvatljivo i da određeni grijesi nisu uvredljivi Bogu. Ljudi će im povjerovati, a posljedica će biti da će okrenuti svoja leđa Bogu.
Molite, molite, molite da njihova vladavina bude kratka i da Istina prevlada kako bi Crkva Moga Sina na Zemlji ostala netaknuta.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

Utorak, 19. ožujka 2013., 22:45h

 
Moja predraga kćeri, Moja Sveta Riječ se širi poput snažnog vjetra širom cijeloga svijeta, u ovo vrijeme, preko ovih Poruka.
Mnogi će čuti Moj Glas, željeli to ili ne, jer će on zvučati poput grmljavine prije oluje. Neki će prepoznati Duha Svetog dok obuzima njihove duše. Drugi, nažalost, neće, ali Ja im kažem ovo. Vi ste čuli Moj Glas. On je pokrenuo vašu dušu, a ipak, blokirali ste Me. Ipak, okrećete svoja leđa. Možda se bojite Moga Glasa, jer može biti neodoljiv, ali jedna stvar koju ne možete učiniti jest zanemarivati Mene.
Tako je moćan Moj Duh Sveti da će dotaknuti vašu dušu, željeli da tako bude ili ne. Oni od vas koji bježe, skrivaju se i pretvaraju da Ja nisam Prisutan, trebali bi znati da nećete moći zanijekati Moju Prisutnost, bez obzira koliko snažno pokušavate.
Neki od vas će se oduprijeti Istini jer vam nedostaje vjere u Moje Obećanje da pružam Vječni Život. Za mnoge od vas je ovo zastrašujuće i više bi voljeli da se Veliki Dan Gospodnji ne dogodi u vašem životnom vijeku. I zato zatvarate svoje oči, začepljujete svoje uši i tražite utjehu u drugim stvarima.
Sigurnost koju osjećate pokušavajući naći mir, gdje se može naći, biti će kratkoga vijeka. Uskoro će vam biti uskraćena Riječ Božja. Riječi koje ste navikli slušati nestati će iz homilija i pisama vaših biskupa i kardinala, koje su predavali vama i svim onim Mojim bezazlenim sljedbenicima.
Masonske sekte prodiru u Crkvu u Rimu. Ne griješite - može biti samo jedan Papa u jednom životnom vijeku.
Mnogi Moji sljedbenici sada će odbiti Moju Svetu Riječ, Istinu, kao što su učinili tijekom Moje kušnje na Zemlji. Ti, kćeri Moja, biti ćeš odbačena kao krivovjerac, biti ćeš ismijavana i rugati će ti se. Ti ćeš postati trn u boku lažnog proroka. Ali uskoro, svi će vidjeti suptilna djela i lukave geste tih lažnih uljeza koji predsjedavaju Mojim Prijestoljem u Rimu, jer oni znače svetogrđe.
Sloj po sloj, njihove će zle namjere postati jasne kada se spotaknu, a oni, blagoslovljeni spoznajom koju sam Ja podario, shvatiti će grozotu koja se otkriva.
Zvijer je sada spremna i stvara svjetovni krug, sastavljen od nekih svjetskih čelnika, kao jedno u jedinstvu sa svime što je protiv Kraljevstva Božjeg. Demonski dusi, koji obuzimaju te jadne duše, zbog svoje oholosti i arogancije će se pokazati da ih svi vide svojim gestama, koje će biti proučavane i ispitivane dok konačni odgovori ne svanu onima blagoslovljenima Darom Razlikovanja.
Ufajte se u Mene. Vjerujte u ovaj Dar Ufanja. Dopustite Mi da vas držim i da vas vodim kroz ovu džunglu zlih stvorenja koja žele proždrijeti vaše duše.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 20. ožujka 2013., 19:15h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Razapinjanje se ponovno ispočetka proživljava i svaki dio je povezan s vremenom koje prethodi Mome Drugom Dolasku.
Sada kada je Moje Tijelo - Crkva - izdržalo kažnjavanje tako mnogo godina, zbog duha zla, Krunidba od Trnja sada se nanosi rukovodstvu unutar Moje Crkve.
Kada je treći trn probio Moje Desno Oko, više nisam s Njime mogao vidjeti. Samo Mojim drugim Okom mogao sam vidjeti užasnu bol koju je doživjela Moja Majka. Sada kada Kruna od Trnja probija Glavu Moje Crkve u Rimu, samo jedna polovica će podnijeti svjedočiti Istini naviještenih proročanstava. Druga polovica će biti zaslijepljena i neće uspjeti vidjeti štetu, koja će biti nanijeta svakom dijelu Moga Tijela - Moje Crkve - u svakom narodu na svijetu.
Baš kao što slijepi ne mogu vidjeti, biti će onih u Crkvi u Rimu koji mogu vidjeti, ali koji će odbiti priznati Istinu. Tako će bolna biti Istina, da će tim Mojim posvećenim slugama biti lakše poći lakim putem. Kukavice, oni će odabrati put oskvrnuća radije nego da podignu svoj križ za Mene.
Zatim će biti onih koji Me ljube i ova podjela ih neće spriječiti u planu da pomognu Meni da spasim duše od sigurne smrti. Te hrabre duše, ispunjene milošću Duha Vatre, boriti će se da sačuvaju Moje Presvete Sakramente. To je kler koji će hraniti Moje stado tijekom progona. Svaka milost biti će dodijeljena takvim čistim dušama i oni će, zauzvrat, voditi Moju Vojsku Ostatka, prema vratima Novoga Raja i Nove Zemlje.
Potrebna je velika hrabrost da se prihvati Riječ Božjih proroka. Nije nikada lako čuti Riječi proroka, čije Riječi režu do središta njihovih duša, poput dvosjeklog mača. Njihova upozorenja su bolna za čuti, ali slatka zbog plodova koje donose, jer kada je Riječ Božja dana kao Dar, ona pruža Spasenje. Zgrabite Moju Svetu Riječ kao da je vaš konop za spašavanje. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, zaštićeni ste Pečatom Živoga Boga i stoga se nikada ne smijete bojati.
Vaši neprijatelji će vas psovati, vrijeđati i možda vas progoniti, ali Ja, Isus Krist, hodati ću s vama. Vi, Moja nekolicino odabranih, koji odgovarate na Moj Poziv svojom patnjom otkupiti ćete većinu čovječanstva u Mojim Očima.
Ja vas blagoslivljam. Ja vam dajem mir i snagu, kako bi Me slijedili bez straha u svojim srcima.
 
 
Vaš Isus

Četvrtak, 21. ožujka 2013., 20:00h

 
 Moja predraga kćeri, kako se Moje Srce slama zbog tuge, koju osjećaju duše koje su smetene zbog bijega Moga posljednjeg Pape, Moga ljubljenog Benedikta.
Vi, Moje dragocjene duše, osjećate se tako zbunjeno i pomalo osamljeno. Ja osjećam vašu bol i morate snažno moliti za Moju Ruku Milosrđa, kako bih mogao posegnuti da utješim vaša tužna srca.
Ovo će biti vrijeme izdaje za tebe, kćeri Moja, jer će mnogi od onih koji su pristajali uz ovu Svetu Misiju otići. Moraš povećati vrijeme koje provodiš u Euharistijskom Klanjanju na sedam dana tjedno i tek tada ćeš moći sama ići i bez straha, da dovršiš zadaće koje ću ti Ja dati, od kojih će mnoge biti iznimno teške.
Morate ostati jaki, svi vi, u svako doba. Ne smijete slušati one glasove osude, koji će vam kidati živce i koji će se količinom povećati dok dolazi Sveti Tjedan.
Svaka kleveta, svaka laž, svaki zli prigovor ovim Mojim Svetim Porukama svijetu biti će vaš križ koji ćete morati nositi slijedećih deset dana. Ni na jedan trenutak neće vam biti dopušteno, Moji sljedbenici, da se odmorite, da molite, ili da meditirate o Mojoj Svetoj Riječi.
Budite svjesni da ćete bez zaštite Svete Krunice, koja se mora svakodnevno moliti, ostati otvoreni sumnjama, koje ne dolaze od Mene.
Vrijeme za podjelu je skoro tu i morate se pripremiti. Ja vam želim dati posebnu milost kako bih vam pomogao da izdržite progon i pritiske, koji će vam biti postavljani da vas se potakne da odustanete od Mojih Poruka. Trebati će velika vjera, ufanje i čelični živci da se usredotočite na Moju Svetu Riječ i zbog toga morate moliti ovu Križarsku molitvu, jednom dnevno, od sada.
 
Križarska molitva (102) Da održim vjeru i vjerovanje u Božju Poruku svijetu
 
Najdraži Isuse, kada padnem, uzdigni me. Kada sumnjam, prosvijetli me. Kada sam u žalosti, pokaži mi Svoju Ljubav. Kada kritiziram, pomogni mi da šutim. Kada osuđujem javno drugoga, zatvori mi usta. Kada izgovaram bogohule u Tvoje Ime, izbavi me i vrati me pod Svoju Zaštitu. Kada mi nedostaje hrabrosti, daj mi mač koji trebam da se borim i spasim duše za kojima Ti žudiš. Kada se odupirem Tvojoj Ljubavi, pomogni mi da se predam i potpuno prepustim Tvojoj Ljubljenoj brizi. Kada odlutam, pomogni mi da pronađem Put Istine. 
Kada propitkujem Tvoju Riječ, daj mi odgovore koje tražim. Pomogni mi da budem strpljiv, pun ljubavi i dobrote, čak i prema onima koji Tebe proklinju. Pomogni mi da oprostim onima koji me vrijeđaju i daj mi milost koju trebam da Te slijedim do kraja Zemlje. Amen.
 
Idite, Moji dragocjeni sljedbenici i zapamtite da je vaša dužnost prema Meni, vašoj Crkvi i Mojim Učenjima. Uzmite Mač Spasenja i s njim se borite uz Mene da odvedemo svaku pojedinu dušu, uključujući one koji griješe protiv Mene, u Moje Kraljevstvo.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 22. ožujka 2013., 21:45h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da svi Moji sljedbenici provedu vrijeme posteći od sljedećeg Ponedjeljka do 15:30h na Veliki Petak.
Čak i mali znak posta će prikupiti svima vama uvid u Moj Plan Spasenja, te kako Mi možete pomoći spasiti duše svih grješnika.
Postom ćete postati ponovno cijeli. Čisteći svoje tijelo, vaš duh će biti obnovljen. Ja također želim da primite Sakrament Ispovijedi ili onaj oblik pomirenja koji vam je dostupan. Molim vas, ako niste u mogućnosti primiti ovaj Sakrament onda prihvatite Dar Moga Potpunog Oprosta koji sam vam dao prije nekog vremena.
Utorak, 31. siječnja 2012., 21:30h
Morate moliti ovu molitvu sedam dana zaredom da bi vam se dao dar potpunog oprosta i Snaga Duha Svetoga.
O moj Isuse, Ti si svjetlost svijeta, Ti si plamen koji dodiruje sve duše. Tvoje Milosrđe i Ljubav ne poznaju granice. Nismo zavrijedili žrtvu koju si Ti podnio za nas Svojom Smrću na Križu, ipak znamo da Tvoja Ljubav za nas nadilazi našu ljubav prema Tebi. Udijeli nam, Gospodine, dar poniznosti da zavrijedimo ući u Tvoje Novo Kraljevstvo. Ispuni nas Duhom Svetim da hrabro stupamo naprijed i vodimo Tvoju vojsku u propovijedanju Istine Tvoje Svete Riječi te pripremimo našu braću i sestre za Tvoj Slavni Drugi Dolazak na Zemlju. Častimo Te! Slavimo Te! Prikazujemo Ti same sebe, naše žalosti i trpljenja kao dar Tebi za spasenje duša. Ljubimo Te, Isuse! Smiluj se svoj Svojoj djeci gdje god bili. Amen. 
Zatim u duhu, Ja želim da se sjedinite sa Mnom, kao da ste bili prisutni s Mojim Apostolima na Mojoj Posljednjoj Večeri. Dijeliti ćete sa Mnom beskvasni kruh i jesti sa Mnom za Mojim stolom. Vi, Moji sljedbenici, možete dijeliti sa Mnom Moj Kalež Patnje, svojom slobodnom voljom vi bi trebali prihvatiti Moju ponudu.
Ako možete ovo prihvatiti, vi ćete okajavajući grijehe smrtnog čovjeka, spasiti milijune duša. Ja ću podariti Milost najviše okorjelim grješnicima, uzvraćajući na vaš dar patnje.
Evo Križarske molitve za vas, ako želite dijeliti Moj Kalež Patnje. Molite ju tri puta kada možete, ali najbolje bilo kada tijekom posta.
 
Križarska molitva (103) Dijeliti Kalež Patnje s Kristom
 
Prostirem se pred Tebe, dragi Isuse i pred Tvoje Noge da činiš što hoćeš sa mnom za dobro svih. Daj mi da dijelim Tvoj Kalež Patnje. Uzmi ovaj dar od mene, kako bi Ti mogao spasiti one jadne duše koje su izgubljene i bez nade. Uzmi me, u tijelu, kako bih mogao dijeliti Tvoju bol. Čuvaj moje srce u Svojim Svetim Rukama i sjedini moju dušu s Tobom. Kroz moj dar patnje, ja dopuštam da Tvoja Božja Prisutnost obuhvati moju dušu, kako bi Ti mogao otkupiti sve grješnike i ujediniti svu Božju djecu u vijeke vjekova. Amen
 
Ova vaša žrtva, koju prikazujete Meni, Isusu Kristu, Otkupitelju cijeloga čovječanstva, omogućiti će Mi da izlijem Moje Veliko Milosrđe preko cijeloga svijeta. 
Još važnije, Ja ću spasiti čak i one koji Me mrze. Vaše molitve i žrtva njihova su jedina spasonosna milost, jer bez toga, zli bi ih uništio.
Ako ne želite izdržati ovu patnju, Ja ću vam podariti velike blagoslove i tražiti da nastavite sa Mnom na Mom Putu da probudim svijet iz njegovog drijemeža kako bih Ja mogao podići veo prijevare koji ga prekriva.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 23. ožujka 2013., 23:45h
 
 
Dijete Moje, mnogi ne shvaćaju Moju ulogu Suotkupiteljice. Niti znaju zbog čega je to tako.
Kada sam prihvatila poziv da postanem Majka Božja, Ja sam bila vezana za Zavjet Božjeg Spasenja čovječanstva.
Kada sam rodila Moga Sina, osjetila sam istu ljubav, koju bi bilo koja majka imala prema svom djetetu. Ovaj čisti, predivni mali Dječak bio je dio Mene, Moje vlastito Meso i Krv. A ipak, također sam bila svjesna da On nije bio obično dijete. Njegov Duh je ušao u Moju Dušu čim sam Ga pogledala. On i Ja smo bili isprepleteni kao jedno, gdje sam osjećala svako Uzbuđenje, Radost, Bol i Ljubav, koji su tekli Njime. Ja sam također znala da je On bio Božji i da sam Ja kao takva samo Njegova službenica, premda On nikada nije učinio da se tako osjećam.
Kao Dijete, On bi naslonio Svoju Božju Glavu na Moje Grudi i mrmorio Riječi Ljubavi s takvim osjećajem da je to ispunilo Moje Srce i osjećala sam kao da bi se moglo rasprsnuti od sreće. On, to Moje Malo Dijete, postao je sve ono za što sam živjela. Svaki Me dodir ispunio takvom nevjerojatnom nježnošću i radošću. Svi oni koji su Ga vidjeli, čak i kao Dijete, rekli su Mi kako je bio poseban. Njegove prodorne Oči uzbudile bi njihove duše i mnogi nisu znali zašto.
Ova posebna veza između Mene i Moga ljubljenoga Sina nikada ne bi mogla biti prekinuta. Ja sam znala da sam bila rođena samo kako bih postala Njegova Majka. Ta uloga bila je jedini razlog Moga Bića.
I tako, na svaku Njegovu potrebu sam odgovarala i On, s takvom Ljubavlju i Samilošću, stavio je sve Moje potrebe ispred Svojih. Njegove želje sam uvijek Ja, Njegova Majka, Njegova ponizna službenica, ispunila.
Kada nisu vjerovali da je On Sin Čovječji, kada je proglašavao Istinu i činio onako kako je želio Njegov Otac, Ja sam plakala gorke Suze. Kako Me je rastrgalo kada sam morala svjedočiti Njegovom mučenju.
Ja sam trpjela Njegovu bol, ne onako kako bi svaka majka učinila – kada bi vidjele bol koja se nanosi njihovom djetetu – Njegova bol postala je Moja, a Moja Njegova.
Prisilili su Ga da hoda, ruku vezanih sprijeda s konopcima oko Njegovog Struka, što je značilo da može hodati – samo vukući noge, malo po malo. Kada je Križ bačen na Njegovo rastrgano i isprebijano Tijelo, Moja bol je bila tako mučna, da sam stalno padala u nesvijest.
Moja bol nije bila samo fizička; Moja tuga je probola Moje Srce i rastrgala ga na dvoje. Do ovoga dana, Moje Srce je isprepleteno sa onim Moga Sina i stoga tijekom Svetog Tjedna, ponovno ispočetka proživljavam bol, muku i progon s Mojim Sinom.
Djeco, bilo bi vam nemoguće pojmiti objašnjenje divljaštva nanijeta Mome Sinu; tako je žestoko bilo mučenje. Tijelo Moga Sina bilo je rastrgano na komadiće.
Nikada ne zaboravite da je On bio Sin Čovječji, poslan da otkupi svaku dušu na Zemlji, uključujući one koji žive u današnjem svijetu. On je Umro u užasnoj agoniji, kako bi spasio svakog pojedinog od vas danas. Njegova patnja nije završila na Kalvariji. On će ju i dalje trpjeti do Velikoga Dana Svoga Drugog Dolaska.
Oni koji se ne obaziru na ova upozorenja s Neba slobodni su to učiniti. Oni neće biti suđeni zbog tog odbijanja. Ali, dok se sve više udaljavaju od Istine ovih otkrivenja s Neba, biti će iskušani da zgriješe. Grijesi kojima će biti iskušani će biti oni grijesi koje će oni neprijatelji u Crkvi Moga Sina na Zemlji proglasiti da više nisu grijesi.
Hvala vam, djeco, što otvarate svoje misli, svoja srca i duše ovom pozivu s Neba, koji vam je poslan zbog Ljubavi koju Bog ima za svu Svoju djecu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Nedjelja, 24. ožujka 2013., 18:06h
 
 
Moja predraga kćeri, kada te zapitaju oni koji Me ljube što je svrha tvoje Misije, tvoj odgovor mora biti – spasiti vaše duše. Kada te ismijavaju, rugaju ti se i pitaju te što ti daje pravo da proglašavaš Riječ Božju – odgovor je, kako bi Isus mogao spasiti vaše duše. Zatim, kada te oni koji već proglašavaju Moju Svetu Riječ i koji slijede Moja Učenja optuže za krivovjerje – onda je odgovor njima ovaj. Vi, koji ste vjerni Kristu, zar ne mislite da ste i vi također grješnici u Očima Boga? Zar i vi ne želite spasiti svoje duše?
Grijeh će uvijek stajati između vas i Boga. Svaka pojedina duša, uključujući najokorjelijeg grješnika i one među vama koji su odabrane duše, nikada neće biti slobodna od grijeha, dok Ja ponovno ne dođem. Vi možete biti otkupljeni svaki put kada ispovijedate svoje grijehe, ali vaša duša će ostati očišćena samo na kratko vrijeme.
Nikada ne osjećajte da ne trebate Hranu Života. Moje vas Svjetlo sada privlači Meni, preko ove vrlo posebne Misije. Ja vam dajem velike blagoslove i posebne milosti kada odgovarate na Moj Poziv, dok vas Ja dozivam prema Mome Novome Kraljevstvu – Mome Novome Raju.
Možete vjerovati da Bog ne bi trebao poslati još jednog proroka – da je čovječanstvo oslobođeno sotoninog zahvata, nakon Moje Smrti na Križu, da vam je već dana Istina kroz Moje Učenje i da je Istina sadržana u Knjizi Moga Oca, presvetoj Bibliji. I bili biste u pravu, ali u tome. Postoji još mnogo toga što morate znati, jer vam proročanstva u Knjizi Otkrivenja nisu poznata. Vama je dan sažetak – a ipak, mnogi od vas odbijaju priznati Njezine sadržaje. Vi zanemarujete Knjigu Otkrivenja i nemate je želje razumjeti.
Moja Misija nije dati vam novu Bibliju, jer to nikada ne bi moglo biti, jer Knjiga Moga Oca sadrži cijelu Istinu. Moj zadatak, u svijetu koji je uronjen u poganstvo, jest podsjetiti vas na Istinu s jedne strane, a sa druge je Moja Želja da pripremim vaše duše na vrijeme Moga Drugoga Dolaska.
Mnogi od vas kažete da Me poštujete, ali mnogi su otpali od Istine. Mnogi ne vjeruju u sotonu niti u postojanje pakla i kao takvi, ne shvaćaju grijeh ozbiljno. Vi ste odvedeni u veliku zabludu odobravanjem grijeha. I sada će doći do najveće zablude u svim Kršćanskim Crkvama, kada će grijeh biti odbačen na stranu. Biti ćete zavedeni u naučavanje prijevare. To je plan koji je izradio zli kako bi vas odveo od Mene.
Zbog toga što je Moja Božja Prisutnost, Moje Tijelo i Moja Krv, sadržana u svakom Svetohraništu u svijetu, vi ste se mogli boriti protiv grijeha. Ali sada, kada se ostvaruje plan uklanjanja Svete Euharistije, vi ćete biti bespomoćni.
Zbog toga Ja otkrivam Istinu onoga što dolazi, kako bih vas pripremio. Samo zbog toga što vas Ja ljubim sada vas pozivam.
Kada zablude budu razotkrivene, tada ćete shvatiti koliko još imate toga za naučiti i kako vas je oholost spriječila u prihvaćanju Moje Ruke Milosrđa i kako ste ništa bez Mene.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Ponedjeljak, 25. ožujka 2013., 14:50h
 
 
Moja predraga kćeri, najveći užas kojemu sam Ja svjedočio tijekom Moga Vremena u Maslinskom Vrtu bila je pošast grijeha u posljednjim vremenima. Tijekom vizije, koju Mi je pokazao sotona, Ja sam vidio otpadanje smrtnog čovjeka od Božjih Zakona. On, zli, pokazao Mi je užasne slike; iskušavajući Me sa svakim razlogom zbog kojeg bih Ja trebao odustati od Volje Moga Oca. On Me je htio mučiti i zato je pokazao moć koju bi i dalje imao, usprkos Moje Smrti na Križu.
Bilo Mi je pokazano konačno uništenje Moje Crkve na Zemlji; preuzimanje vlasti unutar Nje od strane masonskih sekti; nemoralnost čovjeka; nedostatak srama kod Božje djece, dok sudjeluju u zlim grijesima tijela; ubojstvo nevinih i upadanje u zabludu onih koji tvrde da govore u Moje Ime.
Tako je moćan sotona da je usadio sumnje u Moj Duh o Postojanju Mene kao Sina Čovječjeg. Ja, u Mome Božanstvu, nisam mogao podleći grijehu, ali Ja vam govorim ovo, kako bi čovječanstvo moglo shvatiti kako vas zli može iskušati da se okrenete od Mene.
Sotona ne pokazuje zlo na najočitije načine. Umjesto toga, on maskira zlo kao dobro. On je lukav i može prevariti čak i najsvetije među vama, da povjerujete da je laž Istina.
Dok ljudi napuštaju Moja Učenja, oni će prigrliti grijeh svojevoljno i sa pohlepom u svojim srcima. Bez usmjerenja, oni će uvijek otpasti od Milosti. Kada Moje Ime bude izbrisano s lica Zemlje, čovjek neće moći pronaći Boga.
Koju god religiju slijedili nije bitno, jer vaš jedini put prema Bogu jest preko Mene, Njegovoga jedinog Sina. Zbog Moje Smrti na Križu, Ja sam vas spasio – uključujući svakog čovjeka, ženu i dijete koji su živi u današnjem svijetu – od vatri pakla. Ako to ne prihvaćate, onda ne možete ući kroz Vrata Raja. Samo preko Sina može vam biti pokazan Otac. Odbacite Mene, Isusa Krista i odbacujete svoje Spasenje.
Kako ste malo naučili o grijehu i načinu na koji vas on odvaja od Boga. Širenje grijeha nikada nije bilo tako razuzdano otkada je Bog stvorio svijet. Vi grješnici dosegli ste nove dubine, koje Mi se gade. Izložili ste čak i malene, koji su povjereni vašoj brizi, da se ponašaju poput demona. Nedostaje vam milosrđe, ljubav i samilost jednih prema drugima a ipak, mnogi od vas prikazuju svoja djela vjere da ih cijeli svijet vidi i divi im se. Baš kao što su farizeji nalagali Zakone Božje, a nisu ih živjeli, niti su pokazivali poniznost, tako će se i oni od vas koji govore da dolaze u Moje Ime odijeliti u grijehu oholosti.
Još toliko toga morate naučiti o Mom Glasu i Mojim Učenjima, koja i dalje ne čujete. Zatim su tu oni koji provode svoje vrijeme proglašavajući svoje znanje o Bogu, govore da znaju proročanstva, koja tek trebaju biti otkrivena, ali ne znaju ništa. Da nije Moga Velikoga Milosrđa, vi ne bi bili dostojni ući u Moje Kraljevstvo.
Došlo je vrijeme za sve one koji tvrde da vode Božju djecu putovima Gospodnjim, da usrdno mole Mene, Isusa Krista, za Dar Poniznosti. Vrijeme je da slušate Istinu, kako vam je dana, jer nemate mnogo vremena da se otkupite u Mojim Očima.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 26. ožujka 2013., 21:17h
 
 
Moja predraga kćeri, ova Poruka je za svijet. Ona je za kršćane svih denominacija, Židove i sve one religije koje navještaju Moga Svemogućega Oca, Boga Svevišnjega.
Ova Poruka je također za one koji ne vjeruju u Boga Oca, niti Mene, Njegovoga Jedinorođenoga Sina. Ona je također za one koje nije briga za život koji dolazi i čija ravnodušnost znači da ne mogu prihvatiti Postojanje Boga.
Preko ovih Poruka upozoreni ste na opasnost za vaš budući život i vaše blagostanje, kako bih vas Ja sve mogao odvesti u Novi Raj, koji je stvoren za vas, kada se Nebo i Zemlja spoje u jedno. Ovo Kraljevstvo je potpuno i Vrata će biti otvorena svakome od vas. Ovaj predivan dar, gdje ćete živjeti savršenog tijela, duha i duše dolazi od Boga Svemogućega, Koji je stvorio svijet.
Vrijeme vašeg progonstva na Zemlji uskoro je završeno. Više nećete morati trpjeti bol grijeha, koji stvara pustoš u svakom dijelu svijeta. Mržnja, koja se održava sotoninom zarazom u svijetu, više neće postojati. Kada mržnja bude protjerana, zlo više neće prljati savršeno Stvaranje Božje. Njegov Planet, Njegovi Darovi Prirode, Njegova Zaštita i Njegova Ljubav će svi biti obnovljeni da vam se da Vječni Život, gdje nikakva smrt nije moguća.
Život na Zemlji, kakav je sada, nikada vas neće zadovoljiti dok sotona vlada. Njegova vladavina je već pri kraju, ali oni u kojima je on jako prisutan nastaviti će širiti grijeh uvlačeći nevine i one ne tako nevine duše u dubine očaja. Ova zaraza će se nastaviti dok se što je više moguće duša ne bude odvelo i prikazalo Zvijeri koja će ih proždrijeti.
Ja ću uskoro doći, konačno, kao što je prorečeno Drugi Put, da vam donesem konačno Spasenje i da vam pokažem Ključ Moga Obećanoga Kraljevstva. Moje će Kraljevstvo sići s Neba da ga svijet vidi prije nego što zatrubi posljednja truba. Kada se truba oglasi, samo oni koji su Mi dopustili da ih spasim i oni odani Riječi Božjoj biti će uzeti. Zbog toga ne smijete dopustiti oholosti da vas zaslijepi na Poziv Božji u ovo vrijeme. Ova Misija je pripremana od prvih proročanstava koja je Bog dao ljudskom rodu. Budite zahvalni što vam je Milosrđem Božjim dan ovaj Veliki Dar. Nikada ne dopustite oholosti da vas zaslijepi na Moju Božju Prisutnost, jer to će vas odvojiti od Moga Milosrđa.
Ja vas pripremam sada, samo kako bih mogao spasiti cijelo čovječanstvo, a ne samo izabrane koji Mi služe s velikom poniznošću. Ja želim sve vas, bez obzira što vjerovali. Moj Otac je planirao ovu Misiju kako bi otvorio vaša srca, da vam Istina bude pokazana na vrijeme, prije Velikog Dana kada Ja dolazim suditi.
Dar Duha Svetoga nastavlja se izlijevati nad ovu Misiju i obuhvaća sve duše – osobito one koje Mi tvrdoglavo okreću svoja leđa. Bitka za duše je između Moga Kraljevstva i užasnog ponora  nad kojim vlada Zvijer. Vi morate držati oči otvorenima na sve što vrijeđa Moje Božanstvo. Nije bitno otkuda te uvrede potječu, ali nikada ih ne smijete prihvatiti u Moje Sveto Ime.
Sada je vrijeme velike prijevare i Ja vam nalažem da molite Boga za mudrost da shvatite što doista dolazi od Mene, a što ne.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 27. ožujka 2013., 23:15h
 
 
Moja predraga kćeri, dođite svi vi i pridružite Mi se u spomen na dan kada vam je dan veliki Dar Otkupljenja.
Veliki Petak mora uvijek biti pamćen kao dan kada su Vrata Raja konačno otvorena da prime Božju djecu izgnanu iz Njega. Moja Smrt vam je osigurala budućnost koju nikada ne bi imali, da Me Moj Otac nije poslao kao Mesiju.
Moje Tijelo je bilo Razapeto, ali vam je Moja Smrt donijela život. U ovom vremenu Moga Drugog Dolaska Moje Tijelo će trpjeti isto Razapinjanje – samo ovoga puta to će biti Moja Crkva, Moje Mistično Tijelo, koja će patiti. Vi morate znati da Ja nikada ne bih dopustio da Razapinjanje Moje Crkve uništi vjeru Božje djece. Zato sada, Ja pozivam svaku osobu, svako vjerovanje, svaku boju i svaku rasu da Me posluša.
Uskoro ćete iskusiti sve znakove na Zemlji, koji će vam dokazati da ste vi Božje Stvorenje. Uskoro ćete znati da nikada nećete umrijeti, ako zazivate Božje Milosrđe. Budućnost  svih vas, koji prihvaćate da ste dragocjeno dijete Božje, je svijetla. Ja pozivam vas, vašu obitelj i prijatelje da Mi se pridružite u Mom Kraljevstvu i da jedete sa Moga Stola.
Vaš prijelaz sa ove Zemlje u Moje Novo Kraljevstvo će biti bezbolan, trenutačan i biti će tako iznenadan da ćete jedva moći udahnuti prije nego vam Njegova ljepota bude otkrivena. Molim vas ne bojte se Moga Drugoga Dolaska, ako ljubite Boga. Bog vas ljubi. Ja vas ljubim. Presveto Trojstvo će prigrliti Zemlju i svi oni, koji prihvate Moju Ruku Milosrđa i koji pokažu kajanje za svoje grješne živote, biti će sigurni.
Jaki u vjeri, među vama, biti će uzeti brzo. Vrijeme za one koji zaostaju, kojima nedostaje vjere i kojima se čini nemoguće posegnuti za Mnom, biti će duže.
Vi, Moji vjerni sljedbenici morati ćete pomoći slabima i onima koji su izgubljeni. Moje Milosrđe je tako veliko da ću Ja svim tim dušama dati potrebno vrijeme da ih dovedem u Vječni Život koji sam Ja svima obećao. Nikada se ne osjećajte nemoćno kada se sve čini beznadno, dok grijeh nastavlja proždirati duše slabih. Mi moramo raditi, u jedinstvu, da spasimo one koji su tako otklonjeni od Mene da će ih malo toga privući u Moje Ruke. Kroz vašu ljubav, koju imate jedni za druge, čuda će se koristiti da se obrate te izgubljene duše. Ovo je Moje Obećanje vama. Molitva i to mnogo nje, biti će dio vaše dužnosti prema Meni da se te duše spase od užasnog kraja, kojeg je sotona isplanirao protiv Božje djece koju on mrzi. Njemu se ne smiju dati te duše.
Moj Poziv je za svakoga. Ove Poruke ne isključuju nijednu religiju. Umjesto toga, one su dane svakom djetetu Božjem s velikom Ljubavlju, jer ste svi jednaki u Njegovim Očima.
Budite u miru i ufajte se u Ljubav Božju.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 28. ožujka 2013., 21:30h
 
 
Moja predraga kćeri, ti sada shvaćaš koliko zli mrzi ovu Misiju. Ti se moraš, međutim, uzdignuti iznad okrutnih prepreka koje su stavljene pred tebe da uspore Moje Djelo.
Biti će vam pokazana opasnost Opstanka Svete Euharistije kroz aroganciju onih u Mojoj Crkvi, čiji je plan da promjene Istinu najozbiljnije započeo.
Nije bitno što mnogi među vama ismijavaju Moju Misiju da pripremim vaše duše za Veliki Dan. Vremenom ćete znati da sam to doista Ja, Isus Krist, koji dolazim k vama da bih vam služio.
Ja Sam vaš Gospodar i vaš Sluga. Vi, Moji posvećeni sluge, morate zapamtiti svoju ulogu i nikada ju ne zaboraviti. Kao sluge, vi ne možete biti također gospodari. Jer ako ste gospodar, ne možete Mi služiti. Mnogi od vas unutar Moje Crkve zaboravili ste ono što ste učili. Zaboravili ste Riječ Božju.
Moje Obećanje je da vam pružim Hranu Života – Moje Tijelo i Krv –  ipak, vi ćete Me još jednom zanijekati. To ćete učiniti uklanjajući Svetu Euharistiju iz Hrama Božjega i zamijeniti ćete je sa truplom. Zamjena će biti lukava i trebati će neko vrijeme prije nego otkrijete zlodjelo, koje će vam biti nametnuto.
Dok vas Moje Tijelo, u Svetoj Euharistiji održava, smrt Moga Tijela, Moje Crkve, donijeti će smrt dušama onih koji Me odbacuju.
Vrlo je blizu vrijeme za grozotu. Gotovo je nad vama vrijeme za odabir između Moga Puta ili onoga lažnog proroka. Gledajte sada kako će uljez izvrnuti Istinu. Vidite sada kako će on sebe veličati u Mojoj Službi, ali će odbiti ići putem Istine kao sluga Božji.
 
 
Vaš Isus
 
Petak , 29. ožujka 2013., 00:15h
Veliki Petak
 
 
Moja predraga kćeri, danas će Moja Crkva na Zemlji biti Razapeta.
Današnji dan označava početak promjena, koje će biti brze i koje će se dogoditi kako bi promijenile lice Katoličke Crkve u svijetu.
U početku će doći do stapanja svih naučavanja, koja će biti vidljiva na svakom javnom znaku i namjerno istaknuta radi dobra svjedočanstva javnosti.
Gledajte sada, kada će sve što sam vam Ja govorio izaći na vidjelo. Ja ću se usprotiviti onima među vama, da zaniječete užasnu istinu kada budete prisiljeni progutati laž.
Vi, Moji sljedbenici, morate zaštititi Moje Sakramente i biti budni. Vi, Moji posvećeni sluge, uskoro ćete biti stavljeni na kušnju, kada Moje Božanstvo bude osporeno. Božji Zakoni biti će prilagođeni i čim se sa Mojom Svetom Euharistijom bude spletkarilo, Ruka Božja će se spustiti sa takvom snagom da ćete odmah znati da ove Poruke dolaze s Neba.
Moja Tuga postati će vaša tuga. Vaša žalost, zbog vašeg znanja Istine, učiniti će nemogućim da vi prihvatite svetogrđe, koje ćete biti upućeni prigrliti.
Čak i tada, ako ne prihvatite Moga Proroka i Riječi koje joj Ja dajem, Ja ću vam i dalje dati vremena. Jer vrlo brzo od vas će one vođe među vama zatražiti da obnovite svoje zavjete. Od vas će se tražiti da zavjetujete svoj život iskazom zakletve poganskim zakonima. Ako to učinite, biti ćete pod utjecajem zloga i voditi ćete bitku protiv Boga.
Vi morate ustrajati i ostati vjerni Meni i morate Me usrdno moliti za vodstvo u trenutku kada će čovjek koji sjedi na Petrovoj Stolici, koji odbija slijediti njegove stope, ili poistovjetiti se s njim, uništiti vašu odanost Bogu.
Dok sada svjedočite Razapinjanju Moje Crkve na Zemlji, Ja ću vas pozvati da proglašavate Istinu Božju. Ja ću vas nastaviti pozivati kako bih vas zaštitio. Ja ću osigurati da Moja Crkva, oni koji se pridržavaju Mojih Učenja, Mojih Sakramenata i Riječi Božje, dalje živi preko Ostatka koji Me nikada neće napustiti.
Postojati će oni među vama koji će Me danas izdati. Drugi među vama će uskoro otkazati Moje Sakramente, jer ćete biti preslabi da branite Riječ Božju. Oni od vas koji već sumnjaju u Istinu i koji pokušavaju širiti Moju Riječ trpjeti će jer nećete imati hrabrosti zauzeti se za Istinu. A ipak, vi ćete i dalje ostati vjerni Meni, jer vi znate da ne možete živjeti bez Moje Ljubavi.
Slušajte Moj Glas. Naslonite svoju umornu glavu na Moje Rame i dopustite Mi da vas zagrlim Mojim Rukama u ovo vrijeme. Ja ću vas uvijek štititi.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 29. ožujka 2013., 08:45h
Druga Poruka za Veliki Petak
 
 
Moja predraga kćeri, povijest će biti stvarana danas. Dok se obilježava Moja Muka, ona će, uistinu, predstavljati Razapinjanje Katoličke Crkve.
U danima koji su vodili do Moje izdaje u Mom Vremenu na Zemlji, svećenici toga vremena borili su se na svaki način na koji su mogli kako bi pokušali dokazati da sam Ja kriv zbog krivovjerja.
Oni su uzeli ono što sam Ja poučavao – Riječ Božju – i izvrnuli Ju. Glasine koje su zatim širili sadržavale su laži i oni su rekli da sam Ja pokušavao odvući ljude od Istinskih Učenja Crkve. Oni su propovijedali u Hramovima da bi upozorili ljude da se klone Mene, da ne bi uvrijedili visoke svećenike. Oni su upozoreni da će ako budu nastavili širiti Moje Poruke, biti izbačeni, poput gubavaca, iz Svetoga Hrama. U nekim slučajevima, Mojim je Učenicima rečeno da će trpjeti fizičku kaznu i da će biti uhićeni.
Dok su hulili protiv Duha Svetoga – oni su zanijekali da Ja govorim Istinu i rekli su da Moja Riječ dolazi od sotone – nastavili su obožavati Boga u Hramovima. Obučeni u kraljevsku odjeću, oni su se borili za svoje mjesto za oltarom u Hramu. Svi niži sluge su bili prisiljeni stajati satima dok su oni sjedili na stolicama, koje su bile namijenjene za kraljeve. Oltar je tako bio pun Crkvenih poglavara da su obični ljudi bili zbunjeni. Oni su bili dužni odavati počast Bogu tako što ih se prisililo da poštuju najviše rangirane sluge Božje. Visoki svećenici, su zahtijevali poštovanje od onih koji su posjećivali Hram. Oni su pokazivali sve izvanjske znakove ljubavi i poniznosti, koji su se od njih očekivali, a ipak oni su bili obučeni i ponašali su se poput gospodara u Kući Mog Oca, umjesto da su sluge kako je i trebalo biti.
Ljudi su se bojali da ne uvrijede farizeje, kada su Me slijedili. Svećenici su bili maltretirani i upozoreni da će im, ako ne prestanu širiti Moju Riječ, biti oduzeti njihovi naslovi. Obični ljudi su znali da će, ako budu uhvaćeni kako šire Moja Učenja, njihova vlastita sudbina biti puno gora.
Razapinjanje Moga Tijela na Zemlji dovršilo je prvi dio Zavjeta s Mojim Ocem da se spasi čovječanstvo.
Razapinjanje Moga Mističnoga Tijela – Moje Crkve na Zemlji – započinje danas, početak konačnog progona, dok će masonski plan oskvrnuća Moje Kuće, sada postati jasan svima koji znaju Istinu.
Povijest će se sada ponoviti, ali Istina neće biti zanijekana. Međutim, oni koji Me budu zanijekali, vremenom će Mi se okrenuti. Oni koji znaju da se naviještena proročanstva – da će Moja Crkva biti posljednja meta u oslobađanju svijeta svih tragova Mene, Isusa Krista – sada događaju, će Me slijediti u Mojoj Vojsci Ostatka. Oni će ostati vjerni Mojim Učenjima do Kraja Vremena.
Nitko ne može spriječiti širenje Istinske Riječi Božje. Nitko. Vladavina u Petrovoj Kući biti će kratka i uskoro će Moj ljubljeni Papa Benedikt voditi Božju djecu sa svoga mjesta progonstva. Petar, Moj Apostol, utemeljitelj Moje Crkve na Zemlji, voditi će njega u posljednjim teškim danima, dok se Moja Crkva bori za svoj život.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 29. ožujka 2013., 19:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada Me je Juda Iškariotski izdao, on Me je uzeo za Glavu i poljubio Me u Obraz. Kada oni koji vode Moju Crkvu kažu da Me ljube i zatim Me izdaju, jasno ćeš vidjeti njihov poljubac izdaje.
Oni neće pasti pred Moja Stopala. Oni neće ljubiti Moja Stopala, već ona Mojih slugu, Mojih sljedbenika, Mojih grješnika.
Divno je pokazivanje brige prema potrebama bližnjih, ljudskih bića. Ali kada promičete potrebe fizičkog blagostanja čovjeka iznad njegovih duhovnih potreba, to nisam Ja, Isus Krist, koga slijedite.
Humanizam nije Kršćanstvo. Biti kršćanin znači predavanje svega Meni, odricanje od samoga sebe u punoj poniznosti pred Mojim Stopalima. To znači dopustiti Mi da vas vodim. To znači poslušnost prema Mojim Zakonima i činjenje svega što možete da pokažete primjer Moje Ljubavi za sve vas. Danas sam Ja bio izdan.
Ne možete zadugo, niti ćete biti zavedeni, jer jednom kada je Kuća Božja napadnuta iznutra, ništa osim nereda ne može uslijediti. Vi morate podići svoj križ i slijediti Me, budući da ćete uskoro biti zaslijepljeni i posrnuti ćete i pasti u tamu.
Bez Svjetla Božjeg nećete moći vidjeti.
 
 
Vaš Isus

Subota, 30. ožujka 2013., 20:40h

 
 
Djeco Moja, Uskrsnuće Moga ljubljenoga Sina je najvažniji Dar, jer to znači da Vječni Život može biti darovan svoj Božjoj djeci.
Moj Sin je uništio smrt, uskrsnuvši od mrtvih. Smrt više nema moći nad vama, ako tako želite. Život, koji vam je dan, uskoro će se promijeniti, jer će postojati samo jedan Život u Bogu.
Kada se Novo Nebo i Nova Zemlja spoje, postojati će samo Vječni Život. Smrti tijela, duha i duše više neće biti. Vi se nikada ne smijete bojati ovoga novoga Života, jer on će vas osloboditi. Mnogo ljubavi će se rasprostrijeti Zemljom uskoro, koju će izliti Milosrđe Moga Sina. Ova velika, velika Milost će biti slijedeći korak koji će Bog poduzeti kako bi spasio Svoju djecu od smrti duše. Smrti tijela više neće biti kada Moj Sin siđe s Novim Jeruzalemom.
Vi morate pokazati veliku hrabrost tijekom ovih zlih vremena, jer će ove kušnje uskoro biti gotove. Samo se usredotočite na divni Život koji ste iščekivali i molite da sve duše prihvate ovaj Čudesni Dar.
One duše koje odbiju prihvatiti Istinu Vječnoga Života, umjesto toga će odabrati vječno prokletstvo. Postoje samo dva izbora, a ipak mnoge od tih duša vjeruju da postoji i treći. Oni koji slijede sekte, stvorene snagom zloga, pogrešno vjeruju u drugi mističan život gdje će im biti dana velika moć. Oni vjeruju u lažne anđele. Oni idoliziraju lažne anđele i nažalost, mnogi od njih postoje, ali oni nisu anđeli Božji. Oni čame u lancima u ponoru pakla, a ipak, uspijevaju prevariti Božju djecu koja vjeruju da su oni anđeli svjetla. Jedino Svjetlo koje morate slijediti jest Svjetlo Božje - Istina.
Kraljevstvo, Novi Raj koji vas čeka, je ono koje vam je obećao Bog, nad kojim će vladati Moj Sin.
Prihvatite Ruku Moga Sina i ući ćete u Raj.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Božja
Majka Spasenja
 

Nedjelja, 31. ožujka 2013., 18:40h

 
Moja predraga kćeri, Ja danas donosim velike Milosti svijetu dok se radujem zbog vjere koja postoji, usprkos kušnjama i nevoljama koje Božja djeca moraju trpjeti u svijetu u ovo vrijeme.
Ja danas obnavljam lice Zemlje i ispunjam Mojim Duhom Svetim duše onih koji vjeruju u Mene, svoga ljubljenoga Isusa Krista, Otkupitelja cijeloga čovječanstva. Radujte se i ne obazirite se na mučenje kojim se sotona razulario. Umjesto toga, ponizite se preda Mnom i potpuno se ufajte u Moje Milosrđe i Ja ću vas zaštititi od zla.
Vi morate znati da je sva Moć Moja. Zli i oni koje on porobljuje nemaju moć nada Mnom. Ali njihov utjecaj će uništiti mnoge od onih koji sebe ostave otvorenima prijevari Zvijeri.
Moje Kraljevstvo vas čeka, u punini Svoga veličanstvenog Sjaja i to vrijeme je gotovo nad vama.
Raširite se, Moji sljedbenici, umnožite se u zajednicama i proglašavajte Riječ Božju, Istinu, koja je sadržana u Svetoj Bibliji. Vi se sada morate vratiti na Evanđelja i podsjetiti ljude na njihove sadržaje, jer tamo je sadržana Riječ Božja.
Mnogi novi zakoni će biti uvedeni vašim narodima, po kojima će biti nemoguće pristupiti Knjizi Moga Oca. Vi nikada ne smijete prihvatiti te zakone, jer oni Mene ne priznaju. Kada nemate pristupa Mojim Učenjima, vaša djeca Me neće znati. Kada Moja Učenja, Zakoni Božji, budu zabranjeni, tada ćete znati da su vaše vlade vođene rukom sotone. 
Ne smijete sebi dopustiti da budete porobljeni. Ne smijete podleći apsurdnim zakonima, koji niječu vašu slobodnu volju. Nikada ne zaboravite da ste rođeni s Darom slobodne volje - Darom od Boga.
Svaki čovjek koji vam oduzima slobodnu volju niječe Boga. Svaku vladu ili narod, koji vam niječu vašu slobodnu volju da svjedočite Boga, predvodi sotona. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, nasamareni ste sotonskim utjecajima kroz one narode, koji nadziru vaše banke, vaše vlade i vaš pristup hrani.
Doći će vrijeme kada će oni učiniti da patite još više nego što patite sada, ali odjednom i neočekivano, doći će žestoka kazna koja će dati zadovoljštinu onesposobljavanjem te vlade i njene moći. Božje posredovanje će biti brzo i oni, te zle sekte, puzati će na svojim rukama i koljenima, vrišteći užasnuti u kazni koja će ih snaći zbog njihovih zlodjela.
Vi, Moji štovani sljedbenici morate se ufati u Mene i ostati jaki. Danas vas Ja blagoslivljam posebnim Darom - Darom Ustrajnosti. Vi ćete znati da vam je dan ovaj Dar, jer će vaše strpljenje biti neoborivo. Vaša odlučnost da ispunite Moju Svetu Volju će iznenaditi čak i vas i kada dođe vrijeme za vaše otvoreno ispovijedanje svjedočanstva o Mom Drugom Dolasku, nećete imati nikakvog preostalog straha. Umjesto toga, ljubav za Mene će se pokazati kao posebna ljubav za vašu braću i sestre. Vi ćete ih sada vidjeti onako kako izgledaju u Očima Moga Oca, kao malene. Vaše srce će nabujati ljubavlju i to će vas protresti, jer ćete osjećati ljubav u svojim srcima čak i prema onim neprijateljima koji vladaju vašim narodima pod zapovijedanjem Zvijeri.
Ova ljubav će obratiti duše onih s mržnjom u svojim dušama. Vaše molitve za takve duše će podariti njima zaštitu od kazne s kojom bi se inače suočili na dan kazne kada Ja dođem suditi.
Ovaj Dar Ustrajnosti, koji vam Ja danas dajem, spasiti će duše, jer svaki Dar koji Ja donosim ima samo jedan cilj, a to je spasiti sve duše, kako bismo se mogli ujediniti kao jedna Sveta Obitelj u Novom Raju na Zemlji.
 
 
Vaš Isus

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice