Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Nedjelja, 1. prosinca 2013., 16:12h
 
 
Moje dijete, Ja sam Žena odjevena Suncem, a Sunce je ono koje predstavlja Svjetlo Božje u svijetu. Bez Sunca nema Svjetla. Bez Svjetla nema Života. Bez Boga postoji samo smrt.
Moja uloga Majke Spasenja, gdje ću pomagati Mome Sinu u ovoj Njegovoj posljednjoj Misiji, Njegovom konačnom Planu da dovrši Zavjet Svoga Oca da donese Spasenje svakoj duši, znači da ću Ja učiniti sve što mogu da Mu dovedem duše koje On toliko želi. Ja želim da se zna kako sam postavljena ne samo za Kraljicu Neba, već i za Kraljicu nad dvanaest plemena Izraelovih. Dvanaest naroda će vladati u Novom Jeruzalemu. Dvanaest zvijezda na Mojoj Kruni, koju je na Moju Glavu položio Moj ljubljeni Sin, Isus Krist tijekom Moje Krunidbe, označavaju ovo proročanstvo. Svaka od ovih zvijezda predstavlja dvanaest naroda, koji će se razviti na Sudnji Dan.
Sve duše, uključujući one koji će uskrsnuti od mrtvih, kao i one koji su živi u današnjem svijetu i koji ostaju u Svjetlu Božjem, prijeći će u Novo Nebo i Novu Zemlju. Oni će se sjediniti kao jedno, u jedinstvu s Mojim Sinom i oni će uskrsnuti u savršeno tijelo i dušu, baš kao što je bilo kada je Moj Sin Uskrsnuo od mrtvih. Ovo stanje savršenstva je Najveći Dar od Boga i dokazuje koliko je On milosrdan. Ovo je Spasenje, koje je Moj Sin obećao kada je podnosio Svoju Muku na Križu. I zbog Njegove velike Ljubavi za čovječanstvo, On želi spasiti svaku pojedinu dušu, a osobito one koji su Mu izgubljeni.
Ja sada svima vama dajem poseban Dar, kojega je blagoslovio Moj Sin, da bi svim dušama bila udijeljena zaštita od vatri pakla i dodijeljeno Spasenje. Moj Sin želi da svaka duša bude spašena, bez obzira koliko je teško zgriješila. Ja tražim da sada počnete Pobožnost Spasenja. Vi morate ovo započeti odmah i nastaviti Nju, kako vas Ja poučavam, do Kraja Vremena. Vi morate moliti ovu molitvu punih sedam dana zaredom tijekom jednog kalendarskog mjeseca započinjući ponedjeljkom ujutro. Morate Ju moliti tri puta tijekom svakoga od sedam dana i na jedan od tih dana morate postiti. Za post se od vas traži da jedete samo jedan glavni obrok tijekom dana, a onda samo kruh i vodu za vrijeme druga dva obroka.
Ovo je molitva koju morate moliti svakoga od tih sedam dana.
 
Križarska molitva (130) Pobožnost Spasenja
 
Moja ljubljena Majko Spasenja, molim Te zadobij  za sve duše Dar Vječnoga Spasenja kroz Milosrđe Svoga Sina, Isusa Krista. Ja Te molim da Svojim Zagovorom moliš za oslobođenje svih duša iz ropstva sotone. Molim Te traži od Svoga Sina da pokaže Milost i oprost prema onim dušama koje Ga odbacuju, nanose Mu bol svojom ravnodušnošću i koje obožavaju lažni nauk i lažne bogove.  Mi Te usrdno molimo draga Majko, da moliš za milosti da se otvore srca onih duša koje su najpotrebnije Tvoje pomoći. Amen.
 
Moje obećanje da ću pomoći Mome Sinu, Isusu Kristu, u Njegovom Planu za čovječanstvo jest da sve vas, koji priznajete Moju Ulogu Posrednice Svih Milosti i Suotkupiteljice, privučem zajedno, kako bi se cijeli svijet ujedinio kao jedno u jedinstvu sa Isusom Kristom, vašim Spasiteljem i Otkupiteljem.
Budite u miru. Ja ću uvijek moliti za vas, draga djeco i uvijek ću odgovoriti na vaš poziv za Otkupljenje čovječanstva u Očima Božjim.
 
 
Vaša Majka
Majka Spasenja
 
 
Utorak, 3. prosinca 2013., 19:45h
 
 
Moja predraga kćeri, svi oni koji govore da dolaze u Moje Ime i tvrde da pripremaju put za Gospodina učiniti će da ih se čuje u svakom dijelu svijeta – mnogi glasovi, mnogi proroci, mnogi lažljivci – svi oni, bez Božjeg Ovlaštenja.
Budite oprezni kada čujete, osobito, proroka koji vam kaže da on ima obavezu pripremiti vas za Moj Drugi Dolazak. Kada čujete ove stvari i kada vam se kaže da ću se Ja pojaviti u svijetu i u tijelu i u duši, znajte da to nije Istina. Ja opet ponavljam Moje Upozorenje svijetu. Ja nikada više neću hodati u tijelu. Ja sam došao, prvi put u Tijelu, ali kada ponovno dođem, Ja ću doći na potpuno isti način na koji sam napustio Zemlju – u oblacima.
Uskoro će vam biti pokazana velika djela, koja će se smatrati da su veliki radovi u pripremi za Moj Drugi Dolazak. Brojna pažljivo priređena, čudesna ozdravljenja predstaviti će svijetu oni neprijatelji Božji koji će reći da su od Mene. Mnogi će biti toliko zapanjeni da će pasti na ovu zlu prijevaru. Tolika mnoga čuda, velika djela – sve će se smatrati djelom Ruke Božje – uvjeriti će čak i sumnjičavce da su se dogodila božja čuda. Velika priznanja će obasuti ove lažne predstavnike koji govore da vode Moj narod. Uskoro će svijet otvoreno proglasiti da su ovi uljezi živi sveci i neće proći dugo prije nego predstave Antikrista. 
Sva ova priprema je planirana sedam godina i brzina kojom se takve temeljite promjene uvode nije slučajnost. Moj Drugi Dolazak će postati redovita točka rasprave. Od svih će se tražiti da se pripreme za taj Veliki Događaj, ali zabluda u Kršćanskom nauku biti će u izobilju. Jedino oni otvorenih očiju, koji mogu vidjeti Istinu i oni koji se ne boje suočavanja s Istinom, vidjeti će kroz ove neistine. I za njih, ovo će predstavljati vrlo težak teret. Usred sve vike, pretjeranih pohvala koje će obasuti one koji su ukrali Prijestolja Mudrosti, biti će malo govora o Mojoj Svetoj Riječi. Sve o čemu će se govoriti biti će o važnosti dobrih djela. Nijedna riječ o trudu kojega se zahtijeva da bi se tražilo Spasenje u skladu s Riječi Božjom.
Kada sekularni svijet konačno popusti i udruži snage s lažnim uljezima, koji će preuzeti Hram Božji, uskoro će biti vrijeme za svjedočenje najvećoj grozoti. To će biti kada se izgradi Hram koji će postati sjedište Antikrista. Do tada, oni koji će obožavati Antikrista brojiti će se u milijardama. Međutim, oni koji znaju Istinu neće imati mnogo vremena za čekati, jer vladavina Zvijeri će biti vrlo kratka. I tada će se začuti trublja. Na taj dan ovi neprijatelji Božji će biti bačeni u jezero vatre, točno kako je naviješteno. Upamtite proročanstva. Ona će se dogoditi baš kao što su naviještena – ti uljezi, koji govore da dolaze u Moje Ime, biti će voljeni, pljeskati će im se i idolizirati ih. Oni koji dolaze u Moje Ime biti će prezreni i mrziti će ih se. Ali iz njihovih usta će doći Vatra Duha Istine i kroz njihovu patnju mnogi drugi, koji inače ne bi bili, biti će spašeni.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 4. prosinca 2013., 10:30h
 
 
Moja predraga kćeri, znaj da svaka Riječ koja dolazi iz Mojih Usta, dolazi iz Usta Onoga Koji Me je poslao. Svako upozorenje koje je dano svijetu, preko ovih Poruka, dolazi od Njega Koji je Svemoguć. Ja dolazim u Ime Moga Oca i On Me šalje da pripremim put posvećenju Zemlje, prije velikoga Dana Mog Drugog Dolaska.
Jedino vam Moj Glas donosi novosti o tome što Moj Otac želi da znaju Njegova djeca. Ovo su jedine Poruke, koje javno proglašavaju Istinu o dvojici bezbožnika koji će rastrgati svijet na dvoje kroz veliko otpadništvo. Vi nećete čuti Istinu nigdje drugdje, u svezi Moga Drugog Dolaska, jer nijednom među vama nije dano Ovlaštenje da govori cijelom svijetu u ime Onoga Koji vas je stvorio. 
Kada vam pravi prorok posljednjih vremena otkrije Istinu, također će i lažni podići svoj glas, poput jaganjca koji će govoriti kao da on govori Pravu Riječ Božju. Tada, dok se kralj Zemlje – zli – bori protiv Nebeskog Posredovanja, stotine lažnih proroka će se uzdići među vama i oni vam nikada neće reći Istinu. Njihova viđenja i njihove riječi, koje izviru iz njihove vlastite mašte – i u mnogim slučajevima od duha zla – otkriti će vam dobre stvari koje želite čuti. Oni će vas umiriti kada trebate biti umireni, ali će vas zavesti. Oni će govoriti o miru, kada neće biti mira – o Istini, kada će biti krivovjerje – o obilatim urodima, kada će biti gladi. Vi nikada nećete čuti Istinu, jer ti lažljivci neće željeti navući na sebe vaš gnjev.
Istina vas priprema da se suočite sa stvarnošću teških vremena, naviještenih u Knjizi Moga Oca. Ona vam je dana da vas ojača. Ali lažni proroci, koji lutaju među vama, zbuniti će vas i reći vam da su sve stvari dobre – kada su loše, i svete - kada to nisu. Oni će zaštititi vukove koji žele proždrijeti duše Božje djece. Njihove riječi ljubavi i njihovi navodi iz Svetoga Pisma služe samo da vas obmane. Ipak, mnogi od vas će radije prigrliti laži nego suočiti se sa Istinom.
Jao svima vama varalicama, jer vi ne dolazite od Mene. Kada dođete k Meni i kažete: „Ali, Isuse, sve što smo htjeli činiti jest širiti Radosnu Vijest.“ Ja ću vas izbaciti i biti ćete prognani. Vi ste Me izdali lažući o misijama koje vam nikada nisu bile dane. Vi Me niječete proturječeći Meni i kada javno proglašavate da je Moja Riječ laž.
Nikada nemojte pokušati stajati na putu Božjoj Službi, jer Nebo će se otvoriti i biti ćete prvi oboreni s lažnim prorokom i Zvijeri u posljednji dan. Kazna će zadesiti sve one koji tvrde da dolaze u Moje Ime i koji služe samo jednoj svrsi. A to je da se upliću i diraju u Riječ Božja. Dok se bliži Bitka Harmagedona i dok sotonina vojska pojačava ovaj bijesni rat protiv Božje djece, vi se morate odmaknuti, upravo sada, jer ako to ne učinite, suočiti ćete se s Božjim Gnjevom i nikakvo Milosrđe neće biti pokazano vama niti onima koji gutaju laži koje pljuju vaša usta, zato da bi prkosili Istini.
 
 
Vaš Spasitelj
Isus Krist
 
Četvrtak, 5. prosinca 2013., 14:00h
 
 
Moje dijete, svijet će svjedočiti proročanstvima iz La Salettea, dok će neprijatelji Božji, odjeveni kao jaganjci  u ovčjem ruhu, sada oholo ustati unutar Crkve Moga Sina na Zemlji i početi proglašavati krivovjerja na koja sam Ja upozorila svijet. To vrijeme je došlo.
Kao što je naviješteno, tama se već spustila nad Crkvu i ovaj plan da se proždru duše vjernih nastaviti će se dok se Tijelo Moga Sina ne oskvrne u skladu s Antikristovim planom. Ono što mnogi ljudi ne znaju jest da neprijatelji Božji, koje vodi Antikrist – koji se tek treba obznaniti – vjeruju u Boga. Ne samo da oni vjeruju u Boga, već zato što im je mrsko sve što ima veze s Bogom, oni će kovati zavjeru protiv Njegovih Planova da pripremi svijet za Drugi Dolazak Moga Sina, Isusa Krista.
Za svaku Riječ koju Moj Sin proglasi, preko ovih Poruka, oni će Mu proturječiti oponašajući ono što On govori. Ako Moj Sin kaže, pripremite se sada kroz Sakramente i molitvu, oni, Njegovi neprijatelji, davati će slične izjave, ali one će biti drugačije. Poziv da se pomogne čovječanstvu – siromasima – progonjenima – biti će njihovo glavno žarište, a ne proglašenje Riječi. Oni vam neće nalagati da molite za vaše duše ili za Spasenje drugih duša. Ne, umjesto toga, od vas će se tražiti da pomognete tim dušama s humanitarnog stajališta.
Kada ne čujete poziv da spasite vaše duše, od onih koji tvrde da predstavljaju Crkvu Moga Sina, tada ćete znati u svojim srcima da je nešto strašno krivo.
Moj Sin je Umro da spasi vaše duše, ne da vas oslobodi od zala ovoga svijeta, koja će uvijek postojati dok Moj Sin ne vrati Svoje Zakonito Prijestolje, koje Mu je obećano od Boga Svevišnjeg. Vi nikada ne smijete zaboraviti Riječ Božju. Sve što je sada važno jest moliti za Spasenje svih duša – bez obzira da li su kraljevi ili siromasi.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Subota, 7. prosinca 2013., 14:25h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da svi vi, koji Me ljubite, znate da vas Ja pozivam, u ovo vrijeme, da dođete k Meni kao mala djeca i kleknete preda Mnom.
Otvorite vaša srca i potpuno se ufajte u Mene. Zatim zatražite od Mene, kroz Moju Ljubav za sve vas, da pokažem Milosrđe onima koji će Me odbiti tijekom Upozorenja. Molim vas molite za te jadne izgubljene duše koje su toliko udaljene od Mene, jer njima će biti iznimno teško pokazati svoje lice pred Mojim Očima, Koje sve vide, tijekom Prosvjetljenja Savjesti. 
Ja sam pritisnut s boli svaki put kada pogledam na one ljude koji Me ne poznaju ili ne shvaćaju što će se dogoditi u svijetu, jer je Moje Vrijeme gotovo nad njima. Biti će gotovo nemoguće pripremiti ove duše, jer oni nikada neće otvoriti svoje uši za Pravu Riječ Božju. I tako vi morate, kroz vaše molitve, usrdno moliti za Milosrđe za njih. Ja ću ih obasuti s Milosrđem, ali to će biti mukotrpna zadaća.
Ja pozivam cijeli svijet da danas čuje ovaj Poziv. Moje Vrijeme, Vrijeme za Boga da se konačno objavi svijetu, u najvažnijem očitovanju od trenutka kada je Moje Srce prestalo kucati kada sam Umro na Križu, skoro je tu.
Kada oni od vas koji znate za Moje Obećanje da ću ponovno doći, dođete pred Mene, Ja vam nalažem, molim vas molite, ne samo za svoje vlastite duše, već za duše osuđenih. Zapamtite što vam sada govorim. Na taj dan Ja želim od vas da Me molite:
„Isuse, ja usrdno molim za Milosrđe za sve one koji Te odbacuju i koji su najpotrebniji Tvoje pomoći. Amen.“
Kada tražite od Mene da pomognem drugima, Ja mogu izliti vrlo posebne Milosti, u tom trenutku, na one čija je sudbina ugrožena zbog prijevare đavla.
Ja Sam, iznad svega, Bog Velikog Milosrđa. Nikada ne zaboravite koliko je veliko Moje Milosrđe, jer uvijek postoji nada za one koji su otpali od Mene. Ne postoji ništa što Ja ne bih učinio da ih dovedem u Moje Nježne Ruke. Pomognite Mi da ih spasim. 
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 9. prosinca 2013., 16:15h
 
 
Moja predraga kćeri, ne postoji ništa što Me više vrijeđa od onih koji poznaju Moja Učenja, koja su dana svijetu u Knjizi Moga Oca, ali koji tumače Riječ Božju tako da odgovara njihovim vlastitim željama. Oni koji pokušavaju zastrašiti druge i koji ih muče korištenjem Moje Svete Riječi, čine tešku pogrješku. Oni ne koriste Dar Ljubavi kako bi iskazali Istinu. Umjesto toga, mržnja, koja je uzrokovana grijehom oholosti, teče njihovim žilama. Zar ne znate da je Moja Riječ vječna? Ona je jednostavna tako da svi ljudi, uključujući one rođene s malo intelekta, kao i oni bez ikakvog znanja o Meni, mogu shvatiti što im Ja to govorim. Zašto bih Ja nekome dao jedno značenje Moje Riječi, a zatim drugo nekome drugome?
Po zapovijedi Moga Oca, Ja pripremam svijet za Moj Drugi Dolazak i mnogi će Me mrziti zbog toga. Oni od vas koji sebe smatrate elitom, nekolicinom odabranih i samoprozvanim prorocima, niste dostojni obrisati Moje Noge, toliko ste puni mržnje. Potaknuti duhom zla i tako oholi, vi ste slijepi na Pravi Glas Duha Svetoga. Duh Sveti se nikada ne može spustiti na vaše okorjele, mržnjom ispunjene duše, jer vi ne predstavljate Mene. Oni od vas koji shvaćate Istinu sadržanu u Presvetoj Knjizi, Bibliji, morate znati da ne smijete zlorabiti ovaj Veliki Dar znanja. Vi nikada ne smijete oduzimati od Nje niti Joj dodavati. Niti morate pokušavati stvoriti bilo kakva nova tumačenja ili značenja od toga.
Ja vas sve pripremam samo zato jer većina vas ne bi inače prihvatila Moje Božje Milosrđe. Da vas pravilno ne pripremam vi ne bi bili spremni. Ipak, premda Ja sada govorim vama, mnogi od vas Me vrijeđate. Kada činite zlo drugima, jako ćete trpjeti. Oni od vas koji činite zlo drugima i zatim govorite da to činite u Moje Ime, znajte da Mi se nikada nećete pridružiti u Raju. Kada odbijate Riječ Božju, nikada nećete prihvatiti Istinu. Toliko ste tvrdoglavi, tako puni ega i vlastite pravednosti, da ne možete osjetiti Pravu Ljubav koja jedino može doći od Mene, Isusa Krista. Odlazite od Mene, Ja vas ne poznajem. Vi niste od Mene.
Zloduh će uvjeriti mnoge da će Moja Pravda biti tako milosrdna da će svi biti primljeni u Moj Novi Raj. Uskoro će svaka Istina, sadržana u Evanđeljima, biti ponovno pregledana i zatim će biti tumačena u drugačijem svjetlu. Mnogi će biti zavedeni i mnogi se neće zamarati pripremom svojih duša, uključujući one koji vjeruju u Moj Drugi Dolazak. Ovaj lažni osjećaj sigurnosti će biti najveća prijevara izmišljena zato da bi se zanijekalo čovjeku njegovo prirodno pravo na Kraljevstvo Božje. Tamo gdje čovjek ne traži pomirenje za oproštenje svojih grijeha, ne može biti otkupljenja u Mojim Očima.
Moja Ruka Pravde će se oboriti na ljudski rod. Ja ću odvojiti nezahvalne duše – one koji su odabrali obožavati svoje lažne bogove od zlata i srebra i svjetovne i ohole čelnike – od krotkih i poniznih. Ja ću pokazati Milosrđe svima koji Me usrdno mole da ih zaklonim, ali oni glasni i pohlepni samoprozvani proroci, koji će Mi uskratiti duše, nikada neće tražiti Moje Milosrđe jer će njihova oholost poslužiti samo da ih zauvijek odvoji od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 9. prosinca 2013., 19:46h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme je blizu. Što se više bliži Veliki Dan, sve većem broju znakova će se svjedočiti u svijetu.
Čovjek kojega će oni otkriti svijetu kao „čovjeka mira“ priprema se oponašati Mene na svaki zamislivi način. On potpuno poznaje Sveto Pismo i zbog svoga podrijetla izgovarati će Riječi obrnuto, da bi njihovo značenje bilo preokrenuto. Iz njegovih usta će se izlijevati bogohule, krivovjerja, laži i oskvrnuće Moje Riječi. On će zadiviti svakoga svojim znanjem svih Svetih stvari. On će izgovarati navode iz Mojih Učenja, koje će strastveno proglašavati sa svake svjetovne pozornice u svijetu, dok ljudi ne sjednu i ne obrate pažnju na njega.
Mnogi će reći: „Tko je ovaj čovjek koji govori s tolikom mudrošću? Tko je on koji poziva svijet s ljubavlju prema masama u svom srcu? Je li on Gospodin Bog, Isus Krist?“ pitati će se, kada mu mnoga čuda budu pripisana. I kada bude hodao pred žrtvenicima s Mojim drugim neprijateljima, koji će biti odjeveni kao sveti sluge Božje, njega će potpuno prihvatiti oba dijela svijeta – pravi vjernici i pogani.
On, Antikrist, iskriviti će Istinu i proglasiti laž da je on Ja i da vam dolazi donijeti Spasenje. Biti će proglašena laž da on dolazi u tijelu. On nikada neće smjerati na Isusa Krista - Koji je došao u Tijelu - Svojom Smrću na Križu, jer to je nemoguće. Ne, on će proglasiti činjenicu obrnuto. On će reći da je on došao, konačno, u ovo vrijeme, u tijelu. Mnogi će vjerovati da je on Krist. On, Antikrist, govorit će mnoge jezike, ali nijedna riječ latinskoga neće doći s njegovih usana. 
Zvijer će biti obožavana, dok ću Ja, Pravi Spasitelj svijeta, biti zaboravljen i Moja Riječ pregažena. Vi nikada ne smijete vjerovati lažima koje će izgovarati Zvijer, kada bude oholo sjedio u hramu postavljenom njemu u čast.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 10. prosinca 2013., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, koliko Me boli kada vidim da toliki mnogi ljudi prihvaćaju lažnu poniznost koja leži iza humanizma, koji je toliko omiljen od strane onih u Mojoj Crkvi.
Moja Uloga Spasitelja i Otkupitelja ljudskog roda sada je zaboravljena. Lažnoj poniznosti, unutar Moje Crkve, nastaviti će se svjedočiti i svi će pljeskati onima koji promiču potrebu za brigom oko materijale dobrobiti onih u potrebi. Sve to će dovesti do lažne religije.
Kada ste vi, koji se nazivate slugama Božjim, odlučili zamijeniti Pravu Riječ Božju svojim vlastitim, manjkavim tumačenjem Nje? Kada ste odlučili zamijeniti Kršćanstvo humanizmom, gdje se Mene ne spominje? Zar ne znate da ništa dolazi od onoga što ne dolazi od Boga? Koliko ste malo naučili i koliko ste nerazboriti, ako vjerujete da vaša takozvana dobra djela –  usredotočena na materijalno dobro – ikada mogu zamijeniti Istinu.
Kada zanemarujete vašu osnovnu ulogu – najvažniji nauk o spašavanju duša Božje djece – onda nikada ne možete reći da ste Moj sluga. Kako vam je lako pozivati na spas siromašnih, bijednih i ekonomski zakinutih članova vašega društva. Slijedeći ovaj zabludjeli trag, gdje tražite divljenje svijeta vašim takozvanim dobrim djelima, vi onda zaboravljate najvažniju ulogu za koju ste pozvani. To je da služite Meni, vašem Isusu. Ne da tražite osobnu popularnost u Moje Sveto Ime. Kakvo je dobro ikome imati materijalne udobnosti u životu kada one ne mogu spasiti njihovu dušu? Ako tražite divljenje sekularnog svijeta kroz javne postupke smišljene da vas učine popularnima, onda vi ne nosite Moj Križ. Ako ne nasljedujete Mene, onda vi ne možete govoriti za Mene. Vi ne možete pružiti Istinu kada vaš ego traži popularnost.
Kada zaboravljate Žrtvu koju sam Ja učinio da spasim vaše duše, onda ne možete služiti Meni. Kada svećenik zaboravi razlog zbog kojeg je postao Moj sluga, njegov pad od milosti je deset puta gori od onoga obične duše. Jer kada se otkloni od Mene, on uzima sa sobom duše na koje utječe i koje vjeruju njegovoj prosudbi. Poslušajte sada, Moje sluge, ovaj Moj Poziv da spasim duše svih onih kojima ste bili postavljeni kroz Sakrament Ređenja. Kada ne uspijevate ponavljati ono čemu ste poučeni, vi ne poučavate Istinu. Kada promičete humanizam i nalažete tim dušama unutar vaše biskupije da čine isto, vi Me odbijate. Vi zamjenjujete Mene, Isusa Krista, sa željom ne samo da promičete društvenu pravdu, već da tražite divljenje zbog vaših dobrih djela u očima drugih. Njihovo divljenje i vaša želja da budete popularni znači da više ne služite Meni. Kada više ne služite Meni, vi dopuštate sebi da padnete u zabludu i uskoro Mene više nećete uopće priznati na način na koji bi trebali.
Samo malo njih, izabrani, služiti će Mi do posljednjega Dana. Na taj Dan, mnogi od onih koji se nazivaju slugama u Mojoj Crkvi na Zemlji će plakati i vikati usrdno Me moleći da im pokažem Milosrđe. Do tada, oni će Mi izgubiti milijarde duša i mnogi od njih će biti toliko zahvaćeni u grozotu, da neće uspjeti shvatiti istinu svoje sudbine dok ne bude prekasno.
Probudite se vi koji ste uznemireni osjećajem napuštenosti i zbunjenosti, koji vas okružuje kao Moje sluge u ovo vrijeme. Ostanite čvrsto ukorijenjeni u Istini u svako doba. Sjetite se svoje uloge Mojih posvećenih slugu, a to je da hranite Moje Stado s Istinom i osigurate da primaju Hranu potrebnu za Spasenje njihovih duša.
Vaš posao je dovesti duše k Meni.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 11. prosinca 2013., 22:05h
 
 
Moje dijete, svijet će biti prevaren mnogim postupcima koji će se smatrati djelima velikoga milosrđa. Milosrđe prema drugima biti će proglašeno najvećom i najpoželjnijom osobinom u Očima Božjim.
Kada se oni koji nadziru vlade, crkve i državu udruže, steći će veliki nadzor nad Božjom djecom. Nadzor nad više nesretnijima u vašem društvu može značiti dvije stvari. Ili se koristi za dobru mjeru ili zbog pogrešnog razloga. 
Ja moram tražiti od svih vas da ostanete usredotočeni, sa svom svojom pažnjom, na želju Moga Sina na ovom teškom putu prema Spasenju. Mnoge Božje odane sluge, premda dobronamjerni, biti će preslabi da ostanu na putu prema Spasenju. Tako jak će biti pritisak nad njima, od strane onih neprijatelja Božjih, da odbace Moga Sina, da će otpasti od Istine.
Lažni prorok će uvesti snažnu, ekumensku vjeru i to će zadovoljiti svakog krivovjerca. Većina onih  u Crkvi Moga Sina biti će prevarena, ali gotovo polovica posvećenih slugu Moga Sina odbiti će zakleti se konačnom prisegom, koja će biti lažno proglašena, a tiče se Svete Euharistije. Sveta Euharistija i Njeno oskvrnuće biti će u središtu svega nezadovoljstva i neslaganja. Zatim, dok mu se budu pripisivala lažna čuda, mnoge svjetske slavne osobe će okružiti lažnoga proroka tražeći naklonost njegovoga suda. Tada će on postaviti listu počasti i njima će biti dodijeljeni počasni doktorati u novouređenoj crkvi lažnoga proroka, koja će biti samo ljuštura prijašnje. Svi će prihvatiti svoje nagrade za velika djela milosrđa, koja su predvodili pod upravom uljeza. Svaki će pjevati hvalospjeve o drugome, sve dok ne budu javno proglasili lažnoga proroka živućim svecem, zbog takozvanih čuda za koja će reći da ih je izveo kao Božji sluga. I onda, on i Antikrist će nadzirati većinu svijeta, ali Rusija i Azija neće biti uključeni, jer ova dva carstva će ustati protiv Novoga Babilona dok Rim ne bude uništen. 
Svi ovi događaji će se zbiti i kada ih vidite kako koriste crkve kao mjesta gdje će oholo proglašavati svoju veličinu, svoja djela milosrđa, onda ćete jasno vidjeti kako oholost upravlja njihovom namjerom. Kada Rim padne, biti će više nevolja, ali one će biti kratkoga vijeka. Tada će vrijeme biti zrelo za povratak Moga Sina, Isusa Krista.
Vi ne smijete zanemariti ova proročanstva. Jednom kada pristanete uz novu lažnu vjeru, koja će uskoro biti proglašena, odbacivati ćete Moga Sina, Isusa Krista i rastaviti ćete se od Njegovoga Milosrđa. Nikada se nemojte odreći vašega prava na Vječni Život zbog bilo koga tko vas pokušava zavesti na krivovjerje.
 
 
Vaša brižna Majka 
Majka Spasenja
 
Srijeda, 11. prosinca 2013.,  22:30h
 
 
Moja predraga kćeri, dok raste prijevara unutar Moje Crkve na Zemlji, još će mnoge duše biti zavedene lažnom poniznošću i takozvanim javnim djelima velikoga milosrđa za potrebe siromašnih.
Tako tegobno će to biti i tako teško će biti razlikovati istinu da će mnogi jednostavno dopustiti sebi da budu zahvaćeni novim naukom koji ne dolazi od Mene. Kada vi, Moji ljubljeni sljedbenici, počnete primjećivati kako vas ljudi javno prekoravaju, nepravedno kritiziraju, kako se ponašaju sa neuobičajenom nasrtljivošću prema vama i muče vas, vi morate znati da sotona čini sve što može da stvori sumnje u vašim srcima o ovoj Misiji. On i njegovi sljedbenici se svake sekunde bore protiv svakoga od vas koji ste blagoslovljeni Darom Duha Svetoga. Nijedan od vas, koji se bori da Mi pomogne spasiti duše, neće biti ostavljen na miru. Vi ćete se suočiti s mnogim preprekama, kako bi otišli od ove Misije i zanijekali Moju Riječ. Svakoga puta, kada se to dogodi, znajte da ću vas Ja obuzeti Mojom Zaštitom i vi ćete biti svjesni Moje Prisutnosti u sebi, jer ne bore se oni protiv vas, već protiv Mene. 
Kada ste povrijeđeni zbog svoje ljubavi prema Meni, vi osjećate Moju Bol. Kada prolijevate suze  žalosnice jer slijedite Mene i kao posljedica toga ste mučeni, to Moje Suze teku iz vas. Kada vas prijeziru i rugaju vam se, oni vrijeđaju Mene i sve što je povezano sa Mnom –  ne vas. I kada odbace vašu ljubav i okrenu vam svoja leđa, oni odlaze od Mene. Znajte tada, da kada trpite takva teška i strašna mučna iskušenja u Moje Ime, da je Moja Prisutnost u svojoj najjačoj snazi. Kada sam Ja prisutan na ovaj način, vi ćete znati, s potpunom sigurnošću, da će samo Moje Djelo privući ovu vrstu patnje. Tada znajte da vas Ja nikada neću napustiti, jer vaša ljubav prema Meni donijeti će vam najvišu nagradu u Mojem Kraljevstvu. Jer kada patite na ovaj način, vi Mi dovodite duše, a oni koji Mi dovode duše pripadaju Meni u tijelu, duši i duhu. Vi ste u Meni, sa Mnom i Ja živim u  vama.
Ja vas ljubim.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 12. prosinca 2013., 23:15h
 
 
Moja predraga kćeri, kako se bliži vrijeme Moga Rođendana, Ja želim da svi Kršćani posvuda razmatraju razlog Moga Rođenja.
Moje Rođenje je isplanirao Moj Otac iz Svoga Velikog Milosrđa i Njegove izvanredne Ljubavi za Svoju djecu. Njegova najveća žrtva bila je poslati Svoga jedinoga Sina, od Njega Rođenoga, u nezahvalni svijet pun grješnika, koji Ga nisu htjeli upoznati pod Njegovim Uvjetima. Svako Posredovanje je bilo učinjeno preko proroka kako bi se pokušalo okrenuti njihova okorjela srca da traže Njegovu Slavu. Ali oni su se okrenuli protiv Njega i ubili proroke koji su ih hranili Hranom za njihove duše.
Slanjem nevinoga djeteta, Njegovog jedinog Sina, u svijet, On je Sebe postavio kao ponizni sluga od ljudskoga tijela, pred one koji su trebali služiti svome Gospodaru. Gospodar je stoga postao Sluga u čemu je bio najveći čin Poniznosti. Ipak, On je toliko ljubio Svoju djecu da je bio spreman učiniti bilo što kako bi ih preoteo natrag od sotonine prijevare i iskušavanja. 
Tijekom cijelog Moga djetinjstva Ja sam znao Tko Sam bio i što se očekivalo od Mene. Ja Sam također bio vrlo uplašen i obuzet znanjem o tome Tko Sam bio i što se očekivalo od Mene. Budući da Sam bio čovjek, Ja Sam patio od straha. Lako Me je bilo povrijediti. Ljubio Sam sve koji su došli u kontakt sa Mnom i vjerovao sam svima, jer sam ih ljubio. Ja nisam znao da će Me ubiti, jer sam mislio da je Moje Kraljevstvo došlo. Bilo je određenih stvari koje je od Mene čuvao Moj Otac, koji nije komunicirao sa Mnom kao što bi vi vjerovali. Umjesto toga, Ja sam primio uliveno znanje, kada je to Moj Otac želio, u zadatku koji Mi je dodijeljen, zato da bi svima donio Spasenje.
Učinjena je svaka vrsta Božjeg Zahvata kako bi se osvojilo duše onih koji su mislili da znaju Zakone Moga Oca, ali koji su ih iskrivili da bi odgovarali njihovim vlastitim željama i egu. 
Ja sam proveo mnoge godine živeći s Mojom ljubljenom Majkom i ocem, Svetim Josipom, baš kao i svaka obitelj. Ja sam ih toliko ljubio i bio sam sretan. Bili smo vrlo bliski i Mojoj Majci su darovane posebne Milosti koje su Njoj dane Snagom Duha Svetoga. To je značilo da je Ona točno znala što je Moja Misija zahtijevala. Ona je znala za teškoće s kojima ću se morati suočiti. Odbacivanje. Ismijavanje. Ali ni Ona nije znala da ću Ja biti ubijen.
Nakon prve dvije godine Moje Misije, provodeći dvadeset sati dnevno propovijedajući Istinu, Ja sam shvatio da je poraslo protivljenje. Svi oni koji su čuli Moju Riječ bili su upozoreni na Nju, čak i kada nisu mogli točno shvatiti što sam im Ja pokušavao reći. Mnogi, koji su prihvatili da je bila Istina ono što sam im Ja rekao, uvidjeli su da je teško slijediti Me zbog ismijavanja s kojim su se suočili. U svakom slučaju, Moji neprijatelji Me nisu mogli zanemariti. Ja sam bio predmet mnogih rasprava, mnogih dokazivanja i mnogih trzavica.
Oni su širili strašne laži o Meni, uključujući Moju Moralnost, Moje Duševno Zdravlje i Moje Namjere  –  a ipak, oni nisu mogli zanemarivati ono što Sam Ja činio, što Sam rekao i što Sam im govorio o Kraljevstvu Moga Oca.
Mene su izdali oni koji su Me ljubili, ali kojima je nedostajalo hrabrosti da Me slijede.
Milošću Moga Oca, Ja sam podnio svu ovu Bol, dok Mi konačno izvršenje nije postalo jasno. Ja Sam znao, tada, da Me oni neće prihvatiti. Ja Sam znao Istinu, pri kraju, ali Sam također znao da ne mogu odustati. I zato, kroz najveći čin Poniznosti, Bog je, preko Svoga jedinoga Sina, postao Žrtva i tako dopustio čovjeku da Mu nanese strašnu patnju, bičevanje i nasilnu Smrt. Ovaj Moj naizgled kukavički čin, kako je viđen u očima sotone, značio je da je on sumnjao da Sam Ja zapravo bio Sin Čovječji. I tako je on bio prevaren. Sotona stoga nije mogao raditi protiv ovog Velikog Djela Poniznosti, jer nije preostao nitko za iskušati. Kada Sam išao prema Svojoj Smrti, voljnoj i tihoj Žrtvi, punoj ljubavi prema čovječanstvu, on, sotona, nije se mogao natjecati s ovim činom, jer on ne posjeduje bilo kakav oblik poniznosti. Stoga Ja sam otišao dragovoljno i s gorućom željom da spasim duše i ostavim svijetu naslijeđe Vječnoga Života. Moje Kraljevstvo je ostalo međutim, većim dijelom, pod sotoninom vlašću. Duše su, međutim, znale Istinu.
Kako bi se osiguralo sada da čovječanstvo shvaća Istinu, Ja dolazim vratiti natrag Moje Kraljevstvo. Čineći to, Ja Sam se izložio sotoninom gnjevu. Njegovi planovi da sakrije Istinu su razrađeni i profinjeni. Lukavo, on je prodro u Moju Crkvu u ovom njegovom posljednjem pokušaju da Mi uskrati duše zbog kojih Sam došao. Duše koje imaju prirodno pravo na Slavno Kraljevstvo koje sam im Ja obećao. Ovoga puta on neće pobijediti. Ali mnoge duše će biti zavedene i kao takve će biti uskraćene za Najveći Dar kojeg je čovječanstvu dao Moj ljubljeni Otac. Živjeti život u Slavi Božjoj, sa savršenim tijelom i dušom za vječnost pripada vama. Svima vama. Nemojte to potratiti dopuštajući sebi da budete zaslijepljeni za Pravu Riječ Božju. 
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 16. prosinca 2013., 15:17h
 
 
Moja predraga kćeri, danas su započele pripreme da Moj Zahvat Velikoga Milosrđa pretvori ljudska srca iz kamena u zlato. Znakovima u vremenu svjedočiti će oni s očima koje mogu vidjeti i oni koji su upozoreni na Moje Obećanje da ću svakome dati jednaku priliku za Spasenje.
Oni čija je vjera oslabila biti će obnovljeni Vatrom Duha Svetoga. Tako će snažan biti Duh Sveti kada budu svjedočili Svjetlu, Zrakama Moga Milosrđa, da će mnogi biti oboreni na tlo Njegovom Silom. 
Oni koji Me mrze i čiji im grijesi ništa ne znače, nadalje će umirati u duhu i otpuzati od Mene u strahu. Neki neće preživjeti Moj Zahvat, jer će ih potresti izvan njihove izdržljivosti. 
Ja pripremam sve odabrane duše, u ovo vrijeme, poučavajući ih da traže Ispovijed i da mole za grijehe drugih. Moje Vrijeme je uskoro. Moj Zahvat će biti brz i snažan i od toga dana pa nadalje svijet će se podijeliti na dvoje. Na taj dan, svijet će biti preokrenut i samo oni koji ostanu u Mojoj Milosti podnijeti će iskušenja koja će se posvuda vidjeti.
Vi ste sada pripremani kroz tri godine. Ustanite i podignite vaš Križ i slijedite Me. Budite jaki. Ja ću vam dati hrabrosti, jer trebati ćete ju dok će tama onih duša koje će odbiti Moje Milosrđe, pasti na Zemlju i zatim se širiti. Jedino oni koji su blagoslovljeni sa Duhom Svetim, pružati će svjetlo koje će voditi sve one koji žele ući u Moje Kraljevstvo, kako bi mogli upravljati svojim putem prema Vječnom Životu.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 15. prosinca 2013., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, čovječanstvo je neuko o Božjim Zakonima i Božjoj Volji Moga Oca. Čovjek je Božje stvorenje i kao takvom nije mu dan Dar Znanja u vezi mnogih tajni koje su poznate samo Anđelima i Svecima na Nebu. Stoga, jedan čovjek ne može reći da zna zašto Moj Otac dopušta da se određeni događaji dogode u svijetu, dok drugi čovjek tvrdi da je upućen u podrijetlo svemira. Čovjek je jednostavno sluga Božji, ali Bog mu je, jer je On želio stvoriti čovjeka na Svoju savršenu Sliku, podario mnoge darove i talente. On nikada nije čovjeku dao Znanje sa Stabla Života i to je bilo s razlogom. Čovjek je uništio svoj položaj u Očima Božjim kada su se Adam i Eva odvojili od Njega, zbog grijeha oholosti. Grijeh oholosti nastavlja se danas i on je uzrok mnogo odvojenosti od Boga. Oholost je opasna osobina, jer ona uvjerava čovjeka da je on veći od Boga. Oholost iskušava čovjeka da se miješa u Božje Zakone o Božjemu. Ovo uključuje vjerovanje da čovjek ima pravo odlučiti kome je dan Dar Života i tko ima pravo oduzeti ga.
Oholost također uvjerava čovjeka da on zna kako je svemir stvoren, dok je on zapravo u neznanju takvoga čuda. Jedino Bog ima  Moć da stvori bilo što. Jedino Bog može odlučiti koliko će dopustiti čovjeku da istražuje ili se miješa u Njegovo Stvaranje. Ipak, čovjek vjeruje da zna sve odgovore. Kada čovjek vjeruje da nadzire svoju vlastitu sudbinu i sudbinu drugih, on upada u ozbiljnu zabludu, jer kada nasljeduje Luciferov grijeh, on će biti odbačen. Kada čovjek odbija odgovoriti svome Stvoritelju, On više neće biti tu da ga utješi na posljednji dan.
Vi nikada ne smijete dopustiti oholosti da vas uvjeri da znate sve stvari ovoga svijeta i izvan njega, jer to je nemoguće. Umjesto toga, vi morate slušati, prihvatiti upute koje su navedene u Svetim Evanđeljima, kako bi mogli živjeti u miru i u skladu s Voljom Moga Oca. Jer kada se ponizite pred Njim, On će vam pokazati veliku slavu i onda ćete na posljednji dan shvatiti veliku tajnu Njegovoga Slavnoga Kraljevstva.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 16. prosinca 2013., 19:25h
 
 
Moja predraga kćeri, kada ste blizu Moga Srca i kada se duše potpuno predaju Meni, brojne stvari se događaju.
Najprije, nestati će bilo kakav strah od ljudskog uplitanja u vaše živote. Na njegovom mjestu će biti mir i zadovoljstvo, koji dolaze od Mene kada Ja uistinu prebivam u vašem srcu i duši. Nema te pogrde, okrutnosti ili zamjerke koja bi mogla prodrijeti u vašu dušu jer vi ćete predati tu bol Meni. Zbog toga vi uvijek morate ostati smireni i tihi usprkos takvih napada.
Slijedeća Milost koja će vam biti dana biti će snaga da se oduprete napasti da zgriješite. Ova napast, koju đavao svakog pojedinog dana stavlja pred sve duše, vrlo je snažna i vrlo malo ljudi ima snagu volje da izbjegnu upadanje u grijeh. Ali kada ste prepustili svoju volju Mojoj, onda će Moja Volja koja će prebivati unutar vaše duše, tada savladati napasti stavljene pred vas.
Nijedanput, uopće, ne podcjenjujte koliki smrtni stisak sotona ima nad ljudskim rodom. Ta moć je poput snažne oluje i baš kao što vas snažni, žestoki udar vjetra može oboriti na tlo, zavođenje, koje pred vas stavlja zli, nalik je sili koja će vas podići u sekundi i gurnuti vas u grijeh, koji pokušavate izbjeći.
Čovjek je rođen s grijehom. Kroz Sakrament Krštenja, snaga Zvijeri je oslabljena. Zatim, dok prolazite kroz mnoge kušnje i napasti života, svaka osoba će biti namamljena u grijeh svake vrste. Jedino oni koji naporno rade da izbjegnu grijeh svladati će žestoku bitku, koju će podići zli kako bi proždro njihove duše. Redoviti razgovor sa Mnom je važan. Sve što trebate učiniti jest pričati sa Mnom svojim vlastitim riječima. Redovito Me molite da vam oprostim grijehe za koje se kajete. Redovito primajte Sakramente. Zatim, konačno, ufajte se u Mene, jer kada to činite Ja imam Moć da vas odvučem sa ruba grijeha. Kada svoju volju predate Meni, Moja Volja će postati pokretačka snaga koja će vas zaštiti protiv sotone.
Potpuno Mi se predajući, vi ćete usavršiti svoju dušu.
 
 
Vaš Isus
 
 
Srijeda, 18. prosinca 2013., 16:40h
 
 
Moja predraga kćeri, početak je bez kraja. Jadnom kada Moj Otac stvori život i jednom kada čovjek udahne svoj prvi dah, on će postojati u tijelu, a tako i u duši zauvijek.
Najveća tajna Vječnog Života jest da on postoji bez obzira, čovjek birao ili ne. Čovjeku je dan Dar slobodne volje i sve do dana njegovoga posljednjega daha na Zemlji on ima izbor. On može živjeti svoj život, najbolje kako može i u skladu sa Zakonima Božjim i zadobiti svoje Spasenje ili može protratiti Istinu o Postojanju Boga i živjeti svoj život u skladu sa svojim vlastitim željama. Kada on zadovoljava svoje vlastite požude, pohlepu i želje protivne Riječi Božjoj, on se izvrgava strašnoj opasnosti, koja će imati posljedice za vječnost.
Oni sretni da su postigli najslavnije Spasenje živjeti će Vječni Život zanosa u Kraljevstvu Božjem. On će uživati svaku vrstu slave u jedinstvu sa Voljom Božjom i živjeti će savršeno postojanje, koje nikada neće završiti. Oni koji odabiru okrenuti svoja leđa Bogu, čak i kada Ja učinim sve kako bih spasio njihove jadne duše, također će imati vječno postojanje. Nažalost, oni će trpjeti strašnu muku u osamljenoj i očajnoj pustoši. I on će biti uzdignut, zajedno sa živima i mrtvima, ali njegovo postojanje će biti bolno, jer nikada neće vidjeti Svjetlo Božje. Samo Svjetlo Božje može donijeti Vječnu Sreću.
Kada udahnete svoj posljednji dah na Zemlji, to jednostavno znači da ste tada odvedeni u slijedeću fazu svog putovanja za Vječnost. Postoji samo jedan put kojim treba krenuti, a to je onaj kojim dolazite k Meni. Bilo koji drugi put će vas voditi u strašno postojanje, a ipak mnoge zabludjele duše vjeruju da poznaju Istinu kada odbacuju postojanje vječnosti.
Vi nikada ne smijete odbaciti Istinu, jer jedino vam Istina može donijeti Vječno Spasenje.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 20. prosinca 2013., 23:16h
 
 
Moja predraga kćeri, po Mojoj Zapovijedi sotona i svi njegovi demoni će popustiti. Uz svu njihovu snagu, oni su ništa preda Mnom, Sinom Čovječjim, Isusom Kristom. Zbog sve Moje Poniznosti, Mojih Žrtava, Mojih Molbi ljudskom rodu, da dopuste Mojoj Ljubavi da ih privuče k Meni, Moje Božanstvo nikada ne smije biti podcijenjeno. Moja Moć nikada ne smije biti pogrešno shvaćena, jer Ja Sam Svemoguć i Moje Kraljevstvo će vladati zauvijek, sa ili bez čovjeka, koji ima slobodnu volju i zbog toga izbor da Mene slijedi ili ne.
Dok ljudska slabost, uzrokovana grijehom, čini svaku osobu ranjivom na iskušenje sotone, vi nikada ne smijete vjerovati da on drži svu moć, jer ne drži. Svaki demon, uključujući njihovog gospodara, Zvijer, pasti će pred Moje Noge, po Mojoj Zapovijedi. Zar ne znate to? Jer postoji samo Jedan Koji ima Božanstvo da obuzda sve pod Svojim Nogama, a to sam Ja, Isus Krist.
Da bi postigli naklonost Božju, svaki od vas mora doći k Meni. Ja vas ljubim. Ja vas privlačim Sebi. Ja vas molim. Ja Se ponižavam pred vama. Ja sam dopustio da Me se vuče po tlu, kroz blato, zbog vas, prije nego što Sam Umro. Uskoro ćete se susresti sa Mnom. Na Sudnji Dan vi ćete konačno shvatiti Božju Moć i onda ćete znati kako je to doći licem u Lice s Mojim Božjim Svjetlom. Tako je snažno Moje Svjetlo da će Ga jedino čisti i ponizni moći izdržati. Ono će mnoge od vas prisiliti na tlo, kada ćete štititi svoje lice od Mene. Malo vas je dostojno stati pred Mene, a ipak Ja ću vas vući prema Sebi, dok ne budete stajali tamo kako i trebate u potpunoj predanosti i potpunoj pokornosti Meni. Na taj dan vaša slobodna volja će doći kraju.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Subota, 21. prosinca 2013., 20:13h
 
 
Moja predraga kćeri, onima koji vas optužuju, preko Moje Svete Riječi, za borbu protiv Vlasti Moje Crkve, oni moraju čuti Moj Poziv.
Crkva, koju sam stvorio Ja, Isus Krist, izgrađena je na čvrstoj Stijeni i bez obzira koliko je Moja Crkva – Moje Tijelo – napadnuta, vrata pakla Nju nikada neće uništiti. Sotona i njegovi posrednici će napasti samo ono što je izvorno, što je Istinito i što je od Mene. Na to će sva njegova energija biti usredotočena – na Moju Crkvu. Ja Sam Prisutan u Mojoj Crkvi, preko Moga Tijela, Presvete Euharistije. Moji neprijatelji će uvijek ciljati Presvetu Euharistiju, jer Ona nije samo znak Moje Ljubavi, Moga Obećanja da otkupim svijet – Ona je Moje Tijelo. Ona živi i diše, jer Ja, Isus Krist, prebivam u Njoj. Ja ću ostati Prisutan u Svetoj Euharistiji do pred kraj, ali Moja Crkva nikada neće umrijeti.
Moja Riječ je postala Tijelom i preko Moga Tijela, vi, Božja djeca, ostati ćete blizu Mene. Kada su Moji neprijatelji napadali Moju Crkvu u prošlosti, Moja Crkva se ujedinila i borila protiv Svojih protivnika. Ali kada Moju Crkvu iznutra napada duh zla, Ona će naići na vrlo malo otpora sekularnoga svijeta.
Sotona ne napada svoje vlastito djelo. Kao Sin Čovječji, Ja nikada neću napustiti Moju Crkvu, jer Ona je neprobojna za đavla. Moji sljedbenici će ostati vjerni Mojoj Crkvi sve do posljednjega dana. Međutim, broj ljudi koji neće shvatiti napade, pod koje će Moja Crkva doći, iznutra, biti će velik. Oni će, većim dijelom, biti zadovoljni mnogim prilagodbama koje će biti uvedene u Svete Sakramente i Zakone Božje. Oni će progutati laž da suvremeni život zahtijeva suvremenu crkvu; da ljudi danas trebaju biti u mogućnosti da čine izbore, utemeljene na njihovoj vlastitoj slobodnoj volji – bez obzira na to vrijeđaju li ili ne vrijeđaju Boga. Zatim, kada oni uvrijede Boga i počine bogohulu, kada oskvrnu Svetu Euharistiju, oni više neće biti dio Moje Crkve. Moja Crkva će ostati nedirnuta. Moja Crkva će ostati uspravna, zbog onih koji će ostati vjerni Riječi Božjoj – Riječi koja je postala Tijelom. Jer vi ne možete razdvojiti Moju Crkvu od Riječi – Tijela – jer onda Ona ne može Postojati. 
Ja sam obećao da ću zaštititi Moju Crkvu protiv vrata pakla i Ja to sada činim pripremajući Moje odane, posvećene sluge da stanu uz Mene i ostanu vjerni i postojani do Velikoga Dana. Ja nikada ne kršim Moje Obećanje.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 22. prosinca 2013., 15:19h
 
 
Moje dijete, molim te neka se zna da se Moj dragi Sin priprema za Svoj Veliki Zahvat Milosrđa. Kao posljedica toga, svijet će biti obnovljen i mnogi će se radovati u svom novootkrivenom oslobođenju od sumnje u Postojanje Boga.
Kako su osamljeni oni koji ne poznaju Moga Sina. Kada je Moj Sin stajao na brdu, neposredno prije Njegovoga Uzašašća na Nebo, Njegovi Učenici su bili zbunjeni i uplašeni zbog odvojenosti s kojom će se morati suočiti bez Njega. Mnogi od njih su se uspaničili i usrdno molili Moga Sina da ih ne napušta. On ih je utješio strpljivo im objašnjavajući da će ta odvojenost biti samo privremena i da će im On poslati pomoć. Pomoć o kojoj je On govorio bio je Dar Duha Svetoga. Zatim im je On rekao: „Ne bojte se, jer uz pomoć Onoga Kojega ću vam Ja poslati vi nećete biti sami. Ja ću uvijek biti s vama u Liku Duha Svetoga.“
Jer, premda je On svima rekao toga dana da će doći ponovno, oni nisu uistinu shvatili što je On mislio. Neki su mislili da će proći nekoliko tjedana prije nego Se On objavi. Ali, upamtite, dan u Božjem Vremenu može biti bilo koje vrijeme. Sada se taj Dan bliži i sva naviještena proročanstva, koja se tiču znakova Kraja Vremena, događaju se. Nemojte imati straha u svojim srcima, draga djeco, jer vrijeme radosti gotovo je nad vama. Više neće biti suza ili žalosti, jer Veliki Dan Moga Sina će odjednom svanuti i On će okupiti sve koji su Njegovi u Svoje Svete Ruke.
Molite za velike Božje Blagoslove i za veliko Milosrđe, koje Moj Sin ima u velikom izobilju za svakoga pojedinog od Božje djece. To uključuje dobre, zle i ravnodušne. Čudom Prosvjetljenja Savjesti, On, Moj Sin, donijet će svijetu radost, ljubav i nadu. 
Budite zahvalni za ovo veliko Milosrđe. Ljubav Moga Sina prema vama nikada neće umrijeti, izblijedjeti ili biti uskraćena, jer vi pripadate Njemu. Vi ste Njegovi. Vi ste djeca Božja. Vi ne pripadate sotoni. 
Molite, molite, molite da bi čovječanstvo odabralo Milosrdnu Ruku Moga Sina povrh prijevare i zlog smrtnog stiska kojega zli vrši nad slabima.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja
 
Nedjelja, 22. prosinca 2013., 15:56h
 
 
Moja predraga kćeri, kako li će se svijet uskoro uspraviti i priznati Moju Prisutnost. Moja Prisutnost će se osjetiti u svakome narodu, zemlji i domu i nitko neće zanijekati Moju Prisutnost, ipak neki neće htjeti svjedočiti Mome Zahvatu. Svi vi morate prihvatiti da kada se Upozorenje dogodi, da je to Veliki Znak s Neba. Ono će potvrditi Ljubav koju Bog ima za svu Svoju djecu. 
Vaša osamljena odvojenost od Boga okončati će toga Dana. Za one koji žele Zaštitu za kojom čeznu, od žalosti koja postoji u današnjem svijetu, znajte ovo. Ja ću obrisati vaše suze. Oprostiti vam vaše grijehe. Ja ću vas sve Blagosloviti, uključujući one koji će Mi okrenuti svoja leđa, u nadi da će Mi dotrčati natrag, kako bi ih Ja mogao spasiti.
Svijet je Moj. Božja djeca će biti okupljena i svi oni čija su imena u Knjizi Živih biti će prihvaćeni u Moje Ruke. Molite da oni koji imaju sumnje budu oslobođeni od njih, da oni koji su u strašnoj tami mole Mene za Milosrđe i da Me konačno priznaju oni koji Me niječu.
Vi nikada ne smijete dopustiti da vas klevetnici Moje Svete Riječi odvuku od Mene, vašeg ljubljenog Isusa. Uskoro ćete Me vidjeti, u svoj Mojoj Nebeskoj Slavi i onda ćete konačno shvatiti tajnu Moga Božanstva.
 
 
Vaš Isus 
 
Ponedjeljak, 23. prosinca 2013., 18:36h
 
 
Moje dijete, tama će se spustiti tako iznenadno nad Crkvu Moga Sina, da će mnogi postati trenutno utišani, tako će potreseni biti. Za Moga Sina, Kralja Isusa Krista, biti će proglašeno da više nije Kralj. Na Njegovom mjestu će biti uzdignuti poganski bogovi i sve religije, uključujući one koje ne dolaze od Boga i svi će zauzeti položaj u Crkvi Moga Sina na Zemlji.
Svijetu će se nova objava takozvanog Kršćanstva činiti dobrim vijestima. Svijet će se radovati, jer mnogi će dočekati s dobrodošlicom ono što će im se činiti da je velika tolerancija za svaku vrstu djela koje se do tada smatralo grijehom u Očima Božjim.
Kada je Moj Sin hodao Zemljom, farizeji su odbacili Istinu. Oni su vjerovali samo u ono što im je odgovaralo i vjerovali su u mnoge neistine. Oni nisu htjeli prihvatiti raširene Ruke Moga Sina dok je objavljivao Svetu Riječ Božju. Došlo je vrijeme, još jednom, za one koji tvrde da poznaju Istinu da zaniječu Moga Sina. Pod ovim, Ja mislim na Njegovu Svetu Riječ kako je objavljena u Presvetim Evanđeljima. Uskoro, Presveta Knjiga će biti odbačena i nova bogohulna zamjena će biti proglašena svima, unutar Crkve Moga Sina i izvan Nje. Mnogi će biti zavedeni.
Tako su lukavi neprijatelji Moga Sina da će ovo novo i bestidno oponašanje Riječi Božje uvjeriti mnoge da je to jednostavno suvremena nadopunjena verzija Novoga Zavjeta. Riječ Moga Sina će biti iskorištena i promijenjena da znači nešto novo – nešto što On nikada nije rekao. Zli će, preko neprijatelja Moga Sina uvijek varati svijet koristeći Istinu kao temelj za laži. Oni će uvijek napadati ono što je Istinito radeći s Istinom, zato da bi oklevetali Riječ Moga Sina.
Oni će najprije početi s Njegovom Riječi i uništiti Ju – najprije izrugujući Joj se i onda Je odbacujući, u korist krivovjerja. Zatim će napasti Njegovo Tijelo. Riječ je postala Tijelo u liku Moga Sina. Oni su Razapeli Moga Sina prije i sada, jer On ponovno dolazi obnoviti Zemlju, oni će uništiti Svetu Euharistiju. Svi oni koji imaju vjeru moraju ustrajati tijekom ovih strašnih porođajnih muka, jer kada sve bude gotovo Sin Čovječji će se uzdići i doći će vratiti natrag Svoje Kraljevstvo na Zemlji. Oni koji ljube Moga Sina moraju Ga poštovati u svako doba i nikada Ga ne zanijekati.
Vi morate biti pripremljeni živjeti po Istini i nikada ne podleći prihvaćanju laži, koje će se proširiti širom svijeta te u, uskoro proglašenoj, novoj jedinstvenoj svjetskoj religiji. Kada vidite da se ove stvari događaju, budite sigurni da će biti blizu vrijeme za Drugi Dolazak Jedinog Pravog Spasitelja – Isusa Krista, Kralja čovječanstva.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Srijeda, 25. prosinca 2013., 05:10h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja Sam Riječ Koja je postala Tijelom. Moje Tijelo danas grli svijet, ali svijet, dok možda slavi Božić, nedostupan je za Moj Plan Spasenja.
Božić je postao ne više proslava Moga Rođenja, već poganska zamjena, gdje je svako štovanje predano drugima u potrazi za neistinama. Kako je slaba postala vjera kršćana. Kako su oni zaboravili sve čemu sam Ja podučio svijet. Koliko oni brinu o materijalnim udobnostima, koje će se samo pretvoriti u prah i gdje oni potpuno zanemaruju stanje svojih duša. 
Nad vas su se nadvila vremena gdje je vjera većine kršćana postala tako slaba da je malo rasprave ili spomena o Mom Slavnom Božanstvu. Moja Učenja više nemaju nikakvog pravog značenja u vašim životima i mnogi svećenici Me više ne ljube kako bi trebali. Ne, Moja kćeri, oni Me uopće istinski ne poznaju.
Ja neću počinuti dok se Moj Glas ne čuje, dok vas ne probudim na poziv da obnovite svoju vjeru. Uskoro će vaša vjera u Mene oslabiti još više. Tako ćete zauzeti postati, zadubljeni u politička zbivanja, vezana za zemlje gdje bijesne rat i siromaštvo, da ćete Me zaboraviti. Mene će zamijeniti u vašoj vjeri Moji neprijatelji, koji nastupaju kao Moji sluge i koji će vas voditi sve dalje i dalje od Mene. 
Sljedećega Božića proslava Moga Rođenja će biti zamijenjena velikom ceremonijom, koja će pljeskati djelu onih uljeza koji se razmeću u Mojoj Crkvi, noseći halje koje služe samo da zavaraju vjerne. Na taj dan, oni će pljeskati bogu društvene pravde, ljudskim pravima i novcu za kojega će reći da su ga prikupili za gladne u svijetu. Ali znajte ovo. Sve te stvari, predstavljene svijetu u Moje Sveto Ime, služe samo jednoj svrsi. A to je da vas se odvede od Riječi koja je Moje Tijelo. Moje Meso je od Moga Tijela. Moje Tijelo je Moja Crkva. Kada oni, koji govore da su od Moje Crkve, ne časte Moju Svetu Riječ, već umjesto toga prihvaćaju i pokušavaju nadzirati svjetsku politiku, onda oni nikada ne mogu reći da su od Mene. Došlo je vrijeme za podjelu – za naviješteni raskol – da se dogodi i biti će brz.
Vi možete ljubiti samo jednoga Boga i jedini put do Moga Oca je preko Mene, Njegovoga Jedinorođenoga Sina. Odvojite se od Mene u potrazi za političkim kampanjama, koje nastoje promicati ljudska prava i društvenu pravdu kao zamjenu za Riječ, onda ćete Me zanijekati.
Moje Srce je potišteno u ovo vrijeme. Ja vam dajem ovo upozorenje kako ne bi upali u zabludu i u najlukaviju zamku koju će pred vas postaviti učenici Moga neprijatelja – đavla.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 26. prosinca 2013., 14:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja Želja je dati utjehu svima vama u ovo vrijeme. Moji planovi da spasim cijeli svijet su na mjestu i nijednu dušu Ja neću olako pustiti. Svako pojedino dijete Božje ima sposobnost ljubiti – čak i oni koji su odvojeni od Boga. Svaka je duša rođena s Darom Ljubavi – Darom od Boga Koji prebiva u njima, čak i ako Ga ne priznaju.
Ljubav je osobina koju sotona mrzi, jer Bog je Ljubav. Svatko tko ljubi drugu osobu osjeća radost u svom srcu. Ljubav je najprirodniji osjećaj i ona održava Svjetlo Božje gorućim u svijetu tame. Sotona će napasti ljubav u svakoj prilici. On će nju oteti onima gdje može i zamijeniti će ljubav s mnogim zlim zamjenama. Kada on napada Sakrament Ženidbe, on oslabljuje ljubav unutar svake takve veze dok ne ostane samo mržnja. On će raskinuti prijateljstva. On će uzrokovati podjelu, nepovjerenje i mržnju kad god i gdje god može. On je uzrok ubojstava, nasilja između ljudi, djela ugnjetavanja, mučenja i rata. Kada sotona napada prirodni zakon ljubavi, kojega je stvorio Moj Otac, on vuče ljude u strašnu tjeskobu. Oni neće osjećati mir kada ljubav nedostaje u njihovim životima. Oni neće vjerovati drugima kada nema ljubavi i kada je mržnja u duši osobe, on ili ona će postupati prema drugima sa strašnom okrutnošću.
Mržnja nikada ne može doći od Boga. Mržnja dolazi od đavla. Onaj koji mrzi oponaša osobine povezane sa sotonom. Budući da on oponaša sotonu, čovjek će često zamaskirati mržnju s ljupkom i lukavom vanjštinom. Vrlo često onaj koji mrzi drugoga reći će da govori samo iz ljubavi, kada uzrokuje štetu drugima, zato da bi ih zbunio. Čovjek koji mrzi, baš kao sotona, biti će oprezan da ne otkrije svoju mržnju. Mnogi će reći da djeluju dobronamjerno zbog potrebe za iskrenošću. Ipak, svaki čin mržnje ne može donijeti dobre plodove, jer će poput trulog mesa donijeti raspad, a zatim smrt duše.
Ljubav je sve što je bitno u Mojim Očima. Budite sigurni da su svi oni koji su ispunjeni ljubavlju – međusobnom ili prema Bogu – već u milosti. Onima koji su omiljeli Bogu, Ja ću pokazati Veliko Milosrđe. Onima s mržnjom u svojim dušama neće biti pokazano Milosrđe, osim ako se najprije ne otkupe u Mojim Očima. Vi morate zapamtiti da će mržnja u bilo kojem obliku, a osobito kada je izvršena u Moje Sveto Ime, donijeti samo razaranje duše.
Moja Ljubav je veća od one koju osjeća bilo koji čovjek. Ona je izvan vašeg poimanja. Zbog širine i dubine Moje Ljubavi prema vama, Ja ću svakoga od vas ispuniti Mojim Duhom Svetim. Moja Ljubav će izvući ljubav iz vaših srca, bez obzira koliko ona može biti malena u svakoj duši. Stoga, molim vas, nikada ne smijete odustati od nade da ću Ja donijeti Spasenje cijelome svijetu, jer Moje Strpljenje je beskrajno i Moja Ljubav je vječna.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 28. prosinca 2013., 23:36h
 
 
Moja predraga kćeri, mnogi koji vjeruju u Boga imaju tek nejasnu predodžbu o tome Tko je On i zašto je On stvorio svijet.
Moj Otac je Ljubav. Svi koji Ga okružuju ljube Ga, kao kada biste zamislili ljubav prema jako cijenjenom ocu. Biti s Njim je najprirodniji osjećaj i svi na Nebu su u potpunom jedinstvu s Njim. Oni se osjećaju cijenjeno, jako ljubljeno i to im donosi potpuni osjećaj pripadanja. Kada se svi oni, koji su omiljeni u Kraljevstvu Moga Oca, ujedine s Njim, oni doživljavaju ushićenost poput ničega što znate na Zemlji. Kada vi koji slijedite Mene, Isusa Krista i sjedinjujete se sa Mnom, upoznate Moga Oca, vi ćete također iskusiti ovaj osjećaj pripadanja.
Sva Božja djeca su dio Njegove izvanredne obitelji i svakoga od njih On ljubi trajnom strašću. Oni blagoslovljeni Milostima s Neba, koji se osjećaju bliskima Mome Ocu, vi morate znati da ćete osjećati strahopoštovanje kada govorite s Njim  u svom srcu – s jedne strane. Ali s druge strane, osjećati ćete se ljubljeno i s nagonom, koji nećete shvatiti, znati ćete da ste Njegovo dijete. To se odnosi na svu Božju djecu, bez obzira na dob. Jer u Kraljevstvu Božjem ne postoji dob. Sve duše su uzdignute u skladu sa svojim stanjem i kako su ispunjavale Volju Moga Oca.
Oh koliko je Moj Otac zaboravljen i koliko je pogrješno shvaćen. On nije strašan. Ipak, Njegova Pravda je Konačna. On je brižan i pošten i učiniti će sve što može da obnovi svijet, kako bi bio prikladno pripremljen da primi Mene, Njegovoga ljubljenoga Sina.
Vi nikada ne smijete osjećati da ne možete pozvati Moga Oca, jer On je vaš Otac, Svemogući, Koji je dao Zapovijed da život započne i Koji daje Zapovijed da život bude oduzet. Slijedite Zapovijedi Moga Oca. Prihvatite sa zahvalnošću Njegov Dar Moga Rođenja, Smrti i Uskrsnuća i Vječni Život će biti vaš.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 28. prosinca 2013., 23:50h
 
 
Moje dijete, Moj Sin Me je uputio da dam svijetu ovu važnu Poruku. On želi da svi oni koji imaju obitelj i prijatelje, koji odbijaju Boga i koji niječu Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, moraju znati da će ih On obasuti Svojim Milostima kada za njih molite ovu posebnu Križarsku molitvu. Kada izgovarate ovu molitvu, On će svakome od njih pokazati veliku Samilost i On će ih otkupiti i povući ih natrag s ruba očaja.
 
Križarska molitva (131) Molitva Milosrđa
 
O moja draga Majko Spasenja, molim Te zamoli Svoga Sina, Isusa Krista, da podari Milosrđe (ovdje imenovati sve…) tijekom Upozorenja i ponovno na Posljednji Dan, prije nego dođu pred Tvoga Sina. Molim Te, moli da svaki od njih bude spašen i da uživa plodove Vječnoga Života. Zaštiti ih, svakoga dana i odvedi ih Svome Sinu, kako bi im Njegova Prisutnost bila pokazana i kako bi svi zadobili mir duha i postigli velike Milosti. Amen.
 
Moj Sin će, zbog ove Misije, obasuti izvanredne Milosti na duše koje su potrebne Njegovoga Milosrđa. On će uvijek biti velikodušan kada duše žive u skladu s Njegovom Svetom Riječju i srdačno Ga dočekaju u svoja srca.
Idite naprijed i radujte se, jer ovo je jedan od najizvanrednijih Darova koje je On dao svima onima koji su odgovorili na ovaj Poziv s Neba.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

Nedjelja, 29. prosinca 2013., 19:48h

 
Moja predraga kćeri, kada sam Ja otkrio tajne Knjige Istine, u početku, rekao sam ti da je Knjiga naviještena prorocima – ukupno trojici – predstavljajući Presveto Trojstvo. Ja ti ne govorim ove stvari zato da bih te uplašio. Ja ti govorim ove činjenice kako bi se potpuno ufala u Mene.
Moja kćeri, Plan Moga Oca da širi obraćenje počeo je onoga trenutka kada je počela ova Misija. Ovo obraćenje, u vremenu velikoga otpadništva, bezosjećajnosti i sramne ravnodušnosti prema Riječi Božjoj, jako je potrebno. Božjoj djeci je dana Istina u Presvetoj Knjizi, ali veliki dio onoga što je tamo sadržano ima malo utjecaja na ljude u današnjem svijetu. Kako bi moglo? Toliki mnogi su rastreseni zabavom, lako ih se zabavi i brzo ščepaju sve što uzbuđuje. Čak je i Istina čovjekovog Stvaranja zanijekana. Umjesto toga, oni su zamijenili Istinu suludim vjerovanjima u mnoge lažne bogove koje su sami stvorili. Njihova prakticiranja vračarstva i zlo amatersko bavljenje okultnim privukli su pažnju mnogih i zapalili maštu onih koji traže uzbuđenja u svojim životima.
Zatim su tu oni koji zloupotrebljavaju svoje znanje duhovnoga svijeta i koji su uzrokovali da mnoge duše odlutaju od Mene. Kako bi sebe osnažili duhovnim darovima, te jadne duše umjesto toga zazivaju zloduha, kada zazivaju duhove onih koji su ušli u pakao. Ti duhovi će ih samo povući u mrežu iz koje se nikada neće izvući. Oni koji se upliću u new age-ovske prakse, vračanje, tarot karte i vidovnjaštvo, biti će uzrok strašnih nevolja nad drugima, premda u mnogim slučajevima oni nemaju takvoga znanja o tome kakvu štetu čine. Svi takvi ljudi, koji stavljaju lažne bogove ispred Jedinoga Pravoga Boga, krivi su za poganstvo – gnjusni zločin – jer su znali Istinu prije nego su se okrenuli od Nje. 
Zatim su tu oni koji proklinju druge kada se upliću u sotonizam. Oni su toliko izopačeni da Me stalno ismijavaju i provode takva zlodjela, jer su već sklopili savez s đavlom. Ništa što Ja učinim neće ih promijeniti. Oh kako Ja plačem tako gorke Suze nad tim jadnim zabludjelim dušama.
Zatim su tu oni koji Me poznaju, ali koji provode malo vremena u Mome Društvu. Oni Mi donose veliku žalost, jer uzimaju svoje duše kao gotovu činjenicu. Oni vjeruju da imaju prirodno dano pravo na Vječni Život, ali ne vjeruju da Ga moraju zaslužiti. Mnogi od njih su tako zadovoljni sami sa sobom da se ne zamaraju Sakramentima i rijetko obraćaju bilo kakvu pažnju na Deset Zapovijedi, jer ne vjeruju da se odnose na njih danas. Većina ne vjeruje u pakao ili Čistilište. Oni hodaju vrlo opasnom stazom. Uskoro, oni će još više biti zavedeni, kada se zadovolje novim razvodnjenim naučavanjem, koje će uvesti Moji neprijatelji. Oni trebaju mnogo molitve sada.
Konačno, tu su oni koji su Mi najbliži i koji su učeni u svim Svetim stvarima. To su duše koje Mi donose veliku utjehu i na koje se Ja oslanjam. Ipak, postoje oni među njima koji ne žive Istinu. Oni propovijedaju Istinu, ali ne nasljeduju osnove Mojih Učenja. Oni ne ljube druge kako bi trebali. Oni s visoka gledaju na one za koje smatraju da su manje upoznati sa svim svetim stvarima od njih. Neki sebe smatraju da su iznad drugih i da su omiljeniji kod Boga. Ti licemjeri Me najviše razjaruju, jer ne uspijevaju vidjeti koliko griješe u Mojim Očima.
Zato vidite, Istina se nikada ne smije uzeti kao gotova činjenica. Svima vam je dana Istina, ali mnogi od vas su Je zaboravili. Ona vam je dosadna. Previše je neugodna – previše vremena oduzima – da mnogi od vas vide Istinu kao nešto što više nije važno u vašim užurbanim životima danas. Mnogi od vas će Me zanijekati i zatim Me, konačno, u potpunosti odbaciti, kada budete zadovoljeni lažima onih koji vas žele odvesti od Spasenja. Zbog toga morate proučiti Istinu još jednom ispočetka.
Može postojati samo jedna Istina, a to je Istina koju je utvrdio Moj Otac od početka. 
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 30. prosinca 2013., 20:06h
 
 
Moja predraga kćeri, kada dovodite u pitanje Moju Vlast, vi niječete Istinu. Kada Moju Riječ, koja je uklesana u kamen, vi osporavate, onda ne prihvaćate Istinu. Kada pokušavate iznova napisati Riječ Božju, krivi ste za bogohuljenje. Svijet je upozoren da nitko – nijedan posvećeni sluga, nijedna odabrana duša, nijedan prorok – nikada ne može dodati ili oduzeti od Riječi koja je utvrđena u Knjizi Moga Oca. Ipak, upravo to će se dogoditi kada oni koji tvrde da su izabrani vođe u Mojoj Crkvi na Zemlji diraju u Istinu. Taj dan je vrlo blizu. To je dan na koji ste upozoreni. Jer svatko tko se usuđuje dirati u Riječ govori da je on iznad Boga. Oni koji tvrde da su iznad Boga, po svojim postupcima ili djelima, nikada ne mogu biti Moji predstavnici.
Zbog toga što je vjera čovjeka tako slaba i jer postoji malo znanja o Novome Zavjetu, mnogi će biti zavarani da prihvate krivovjerje kao Istinu. To će biti njihova propast.
Moj Zahvat će biti kroz izljev Duha Svetoga, da prosvijetlim one koji Mi ostanu odani. Sada će ispit biti ovo. Ako doista vjerujete u Moje Postojanje, Moju Misiju, Moje Razapinjanje, Moje Uskrsnuće od mrtvih i Obećanje Spasenja, onda nikada nećete osporavati Moju Riječ, koja vam je dana u Svetoj Bibliji. Ako vjerujete samo na trenutak da bih Ja blagoslovio bilo kakvo novo tumačenje Mojih Evanđelja, Božjih Zapovijedi i svega čemu sam vas Ja poučio, zato da bi odgovaralo suvremenom društvu, onda ste jako pogriješili.
Dan kada  vam vođa, koji tvrdi da vodi Moju Crkvu na Zemlji, kaže da određeni grijesi više nisu važni, je dan početka kraja. Jer ovo će biti dan na koji morate paziti. To će biti dan kada će Moja Crkva ući u doba tame. Na taj dan, vi nikako ne smijete biti u iskušenju da Me zaniječete – da zaniječete Istinu. Laži nikada ne mogu zamijeniti Istinu.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice