Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

MOJI VJERNI UČENICI, UKLJUČUJUĆI SVEĆENIKE I POSVEĆENE SLUGE SVIH KRŠĆANSKIH VJERA, OSTAT ĆE BLIZU MENE

Petak, 1. studenoga 2013., 23:17h
 
 
Moja predraga kćeri, duh zla se širi i štetno djeluje na sve one koji se pakosno suprotstavljaju ovim Porukama. To će dovesti do više zloće, laži i razrađenih planova izmišljenih da zaustave Ovu Misiju. Vi morate zanemariti one sa zlim jezicima i one koje je izjela duhovna ljubomora, koji će učiniti sve da pokušaju i unište ovu Moju Misiju da donesem Spasenje svima.
Ja govorim vama, svima koji Me slijedite. Ove Poruke su previše važne da bi vi obraćali pažnju na one koji vas mrze u Moje Ime. Jer to sam Ja, Isus Krist, Kojega oni ciljaju. Zapamtite to. Međutim, njihova oholost će ih nagnati da vjeruju da ovako postupaju zato što Me ljube. Oni moraju znati da Ja nikada ne bih dopustio ikome da govori takve laži ili širi zle glasine o drugoj duši u Moje Ime.
Ja, Isus Krist, Jaganjac Božji, jedini imam vlast otkriti vam Istinu u ovim vremenima. Istina će uznemiriti mnoge i Istina će biti gorka za progutati, jer takvoga je razmjera da će Nju prihvatiti samo oni koji su snažni u svojoj ljubavi prema Meni. Istina će vas, bez obzira koliko vam je teška za probaviti, osloboditi. Ona će otvoriti vaše oči za zlo kada se preruši kao dobro; prema zlim ljudima koji šire bogohuljenje kada kažu da govore Moju Riječ i prema Mojim neprijateljima koji žele uništiti Božju djecu.
Mnogi lažni proroci, rašireni u svakom narodu, ustati će da izjave da su laži koje se izlijevaju iz Antikristovih usta, istina. Oni će također reći da je Antikrist Ja. Oni će reći sve o Evanđeljima, što će se činiti točnim i koristiti će izvatke iz Svete Biblije, uključujući Moje navode, da opravdaju svoje zle zadatke. Ali vi koji Me poznajete, vi ćete uvijek pronaći laž i krivovjerje zametnuto unutar njihovih takozvanih proročkih riječi. Oni će proturječiti ovim Porukama i izjavljivati da je Moja Riječ krivovjerje. Sada je vrijeme da se priječe svi oni glasovi koji vam nalažu da ih slušate umjesto Mene. Vi morate nastaviti podsjećati sebe na Istinu sadržanu u Svetim Evanđeljima. Vi morate slušati Mene kako vas Ja uputim.
Uskoro, svi oni koji su vodili Moju Crkvu u prošlosti, svi oni koji pružaju Božjoj djeci Pravu Riječ Božju unutar Moje Crkve i svi oni koji će ostati odani Istini, biti će odgurnuti na jednu stranu. Katolička Crkva će dati brojne uznemiravajuće izjave o tome zašto mora promijeniti i poboljšati svaki dio svoga sustava. Ona će iskoristiti grijehe onih u Mojoj Crkvi i onih koji su Me izdali kao opravdanje da se Moja Crkva okrene naopako. Mnogi od Mojih posvećenih slugu biti će odijeljeni i učinjeni žrtvenim janjcima. Mnogi će biti traženi i neistine, kao i druge tvrdnje, biti će izrečene protiv njihovog dobrog imena prije nego budu odbačeni. Na ovaj način će mnogi posvećeni sluge biti odvraćeni od Moje Crkve kako bi se dopustilo neprijateljima Božjim da preuzmu potpuni nadzor iznutra. Svakoj kleveti, počinjenoj od strane neprijatelja Božjih protiv Mojih posvećenih slugu, javno će se pljeskati i biti će predstavljena kao dobra stvar, kako bi dobro ime Crkve ostalo nedirnuto.
Oh, kako ćete svi vi biti prevareni i kako će Istina biti zataškana, skrivena i zatim zanemarena. Sve ove promjene će doći vrlo brzo, u budućnosti i rasprostranjenost tih stvari će zaprepastiti mnoge. Usred svega toga, biti će zbunjenosti, straha, žalosti i velikog jada. Moja Crkva će postati tako rascjepkana da će sve povjerenje unutar Njenih zidova biti prekršeno. To će proizvesti veliki strah i zatim, na način koji se u početku neće činiti jasnim, Katolička Crkva će postati vodeća sila u novoj jedinstvenoj svjetskoj religiji. Ova nova grozota izreći će veliku ljubav prema siromašnima i gladnima u svijetu. Ali ona neće propovijedati Moju Riječ, niti će ostati vjerna Mojoj Crkvi. Moja Crkva, međutim, nastaviti će živjeti.
Moji vjerni učenici, uključujući svećenike i posvećene sluge svih Kršćanskih vjera ostat će blizu Mene. Moj Ostatak će izdržati ispit vremena i On ne može nikada umrijeti, jer Ja Sam Crkva. Ja nikada ne mogu biti uništen.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 2. studenoga 2013., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja moram naglasiti svoj Božjoj djeci da se združe u jedinstvu i mole za Moju Crkvu na Zemlji.
Moje Srce uzdiše u ovo vrijeme, jer postoji velika mržnja koja se pokazuje prema onima koji su zauzeti kršćani. Progon kršćana će se nastaviti u svim zemljama i to uključuje sve one koji imaju, u ovo vrijeme, slobodu da vrše svoje iskazivanje poštovanja prema Meni. Najveći progon će biti nanijet kršćanima od strane kršćana. Bičevanje Moga Tijela na Zemlji će biti najgore iznutra, jer će se brat okrenuti protiv brata i sestra protiv sestre. Vi ćete uskoro vidjeti proglašenje novih molitvi, koje će uvesti nova liturgija.
Glavne promjene će se odnositi na Svetu Pričest, gdje će ona biti predstavljena kao nešto što pokazuje malu sličnost s Mojom Smrću na Križu, kada sam Ja predao Moje Tijelo za sve grješnike. Proglašavajući da Sveta Pričest znači udruživanje zajedno svega čovječanstva, kao jedno pred Bogom, vi ćete Me vrijeđati, jer to bi bilo suprotno Istini. Istina više ne znači Istinu, jer toliki mnogi šire laži, pretjeruju i ne shvaćaju kako se lako može spletkariti s Istinom. Kada je iskrivljena, na profinjen način, mnogi neće zamijetiti promjene, kada se ne bude držalo Istine. Laži će preuzeti mjesto Istine, podijeliti ljudski rod i prouzrokovati odvojenost od Boga, koja će voditi prema uništenju.
Uvijek cijenite Istinu, jer bez Nje će sunce potamniti, mjesec više neće pružati svjetlo kada se noć spusti i zvijezde više neće sjati u onim danima koji će ukazati na konačnu tamu, prije nego Ja dođem da tražim natrag Moje Kraljevstvo.
Do tada, samo će vas Istina spasiti.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 3. studenoga 2013., 19:07h
 
 
Moja predraga kćeri, način da se prepozna sotonski napad jest pogledati način na koji se ponašaju duše koje je zarazio zli. Oni nikada neće biti spokojni. Umjesto toga, sa žestokim nemirom, oni će izvikivati prostote, lagati i urlikati s gnjevom na svoje mete. Sotona i njegovi demoni upravo su sada u strašnom gnjevu i oni će napasti svakoga i bilo koga na njihovom putu tko proglašava Riječ Božju tijekom ovih vremena.
Duše koje su pune osobina povezanih s đavlom, kao što su ponos, oholost i pretjerano poštovanje prema njihovoj vlastitoj, manjkavoj, ljudskoj inteligenciji biti će prvi u redu da napadnu one koji vode Moju Vojsku Ostatka. Svaka taktika, svako djelo i svaki usmeni napad će biti vezan s dubokom i stalnom mržnjom prema dušama koje će oni napasti. Njihovi napadi će uvijek imati za posljedicu kao da ste vi, žrtve, udareni u trbuh - klasični sotonistički napad.
Kada vi svjedočite kleveti, lažnim optužbama i ogovaranju protiv vas, Moji ljubljeni sljedbenici, vi ćete tada znati da to nikada ne bi moglo doći od Mene, vašega Isusa. Ja nijednom čovjeku ne dajem ovlaštenje da sudi drugoga, da govori zlo o drugome ili da kleveće duhovnost druge duše, u Očima Božjim. Jedino Ja, Isus Krist, mogu Suditi čovjeku za njegove grijehe. Nikome drugome nije dano ovo pravo, jer to pripada samo Meni.
Kada sudite drugoga u Moje Sveto Ime, s mržnjom u svom srcu i vama ću Ja suditi u skladu s vašim djelima. Kada nanesete bol drugom djetetu Božjem i proglasite ih zlima, tada ćete i vi biti osuđeni da ste zli, u Mojim Očima. Oko za oko - to će biti vaša kazna. Možda smatrate da ste opravdani, kada oklevećete drugu dušu u Moje Ime, ali umjesto toga vi ste neprijatelj u Mojim Očima. Oni koji sebe uzdižu preda Mnom, tvrdeći da ih njihovo poznavanje duhovnih stvari čini nadmoćnijima, onda oni moraju znati da će postati ništa. Kada Me niječete i proglašavate da Moja Sveta Riječ dolazi iz usta zloga, onda ste zaključili svoju sudbinu i nikada nećete vidjeti Moje Lice. Nikakvo Milosrđe ne može biti vaše, jer ste bogohulili protiv Mene. 
Moje upozorenje, onima koji Me izdaju, je ovo. Borite se protiv Mene i nikada nećete pobijediti. Moja Snaga je Svemoćna. Nijedan čovjek Me nikada neće poraziti. Ipak, mnogi će slomiti Moje Srce dok se pokušavaju natjecati sa Mnom, proglasiti sebe većima od Mene i govoriti da je njihovo znanje više od Moga. Dalje od Mene, vi nezahvalni muškarci i žene - vaši grijesi bogohuljenja nikada neće biti zaboravljeni.
 
 
Vaš Isus
Spasitelj čovječanstva 
 
 
Ponedjeljak, 4. studenoga 2013., 16:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Božja djeca moraju shvatiti silinu velike bitke, koja se događa između Mog ljubljenog Oca i zloga. Tako malo vas bi ikada shvatilo jačinu ove velike bitke, koja je već započela.
Anđeli na Nebu su započeli posljednju bitku da unište neprijatelje Moga Oca na Zemlji. Dok bitka bjesni, ona će posvuda proždrijeti duše. Osobito, ona će primamiti duše onih koji su u tami i koji Me uistinu ne poznaju, da se bore protiv onih čija su imena u Knjizi Živih. Oni koji Me ne poznaju, koji ne vjeruju u Mene, koji ne vjeruju u Moga Oca i koji ne vjeruju da sotona postoji, promatrati će sa strane dok se dvije kršćanske vojske obračunavaju na Zemlji. Ove dvije strane biti će sastavljene unutar kršćanskih Crkava. Kršćani, s obje strane, trpjeti će najveći progon i oni će biti povlačeni u svakom smjeru kako bi ih se potaklo da Me napuste.
Nevine duše će biti povrijeđene mržnjom koju prema njima pokazuju neprijatelji Božji i sotona će iskoristiti obje strane kao pijune u mržnjom ispunjenom programu, koji će dovesti do strašnog pustošenja Zemlje. Pustošenje će biti uzrokovano grijesima ljudi i njihovom izdajom Mene. Njihovo odbacivanje Boga, Moga Oca, biti će očito kada oni odluče promijeniti Zakone koji su utvrđeni po Njegovoj Zapovijedi, kako bi ih učinili prihvatljivima u svojim grješnim životima. Znajte da će ovo dovesti do strašne kazne.
Gnjev Moga Oca će rasti, što se više Njegove nezahvalne djece uzdiže u inat Njegovom Svemogućem Zavjetu. Oni koji se pripremaju za Moj Drugi Dolazak će biti prepriječeni u nekakve zatvore, kada će biti prisiljeni progutati laži. Ako odbiju prihvatiti krivovjerja, na koja će ih siliti da ih prihvate, oni će biti izbačeni iz svojih Crkava. Moja Riječ će uskoro biti zaboravljena. Sve na što sam vas Ja upozorio, dogoditi će se točno kao što sam vam Ja rekao. Oni koji su slijepi za Istinu radije bi živjeli laž, jer će biti lakše prihvatiti laži, budući da će one biti vrlo privlačnije zbog načina na koji će im biti prikazane.
Krivovjerje će biti prikazano masama kao dio novoga ustroja u Mojoj Crkvi, koji nema nikakve veze sa Mnom. Svi će vikati da se prihvati ovo, jer oni nisu ostali oprezni spram vremena na koja su bili upozoreni, a tiču se onoga što vodi do Velikoga Dana. Sada se morate pripremiti za ovaj Dan. Vi morate otići kada je osporeno Moje Božanstvo, jer će to biti na mnoge načine unutar Moje Crkve na Zemlji. Sukobite se s Mojim neprijateljima i nećete pobijediti. Zanemarujte ih. Molite za njihove duše i pripremite svoju vlastitu, jer uskoro će sve biti gotovo.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 5. studenoga 2013., 11:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Bog je već započeo posljednje pripreme kako bi osigurao da je Spasenje doneseno svoj Njegovoj djeci. Toliki mnogi od vas ste zaboravljivi što točno Drugi Dolazak znači i stoga se ne pripremate. Mnogi od vas ne vjeruju da će se To dogoditi još jako dugo vremena. Zato, jedino oni koji su istinski pripremljeni biti će spremni pozdraviti Mene, svoga Zaručnika, odjeveni i predstavljeni Meni kao što dolikuje. Drugi će biti usnuli, nespremni i zbunjeni. Neki neće vjerovati u Mene dok ne budem viđen u svakom dijelu svijeta. Neki će umrijeti od potresenosti, ali većina će biti ispunjena radošću i čuđenjem. Onima koji su dopustili da budu prevareni biti će oprošteno, ako Me usrdno zamole da im podarim zaštitu. Nažalost, mnogi će odbiti Moje Veliko Milosrđe jer će se njihova srca pretvoriti u kamen i ništa ih neće otvoriti.
Nadolazeće vrijeme će biti prepuno velikih otkrivenja i posebnih Milosti koje će se izlijevati na vas. Ja to činim kako bi vas učinio jačima i jačima, da ne bi prodali svoju dušu u zamjenu za svjetovne privlačnosti. Sve više vas će biti bliže Meni i dok Ja govorim s vašom dušom vi ćete se osjećati u miru usred grozote velikoga otpadništva. Kada budete svjedočili toj grozoti, vi ćete biti bolje opremljeni da je izdržite i pomognete drugima.
Svjetlo Božje će vas obasjati i Ja vam obećavam da se nećete osjećati osamljeno, čak i ako vas odbace oni koji ne znaju bolje. Kada sam Ja hodao Zemljom farizeji su okrenuli tolike mnoge od Mene. Ista stvar će se dogoditi sada. Mnogi od vas će biti ohrabreni, ne samo da odbace Moj Poziv s Neba u ovo vrijeme, već i Moja Učenja. Moja Učenja se nikada ne mogu promijeniti, jer Ona su Istina i jedino vas Istina može spasiti.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 7. listopada 2013., 18:35h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme za novi početak je blizu. Dok se Velika Nevolja nastavlja osjećati, mnogi događaji će se odigrati.
Neprijatelji unutar Moje Crkve će bez ikakvog osjećaja srama pokušati reći da je nova jedna svjetska sekularna crkva, koja radosno dočekuje sve grješnike i sve religije, odobrena od strane Boga. Kada oni u Mojoj Crkvi prime sekularni svijet, Ona više neće slijediti Istinu. Kada ste Moj pravi sljedbenik, vaša vjera će se vidjeti u vašim djelima i postignućima. Kada ste Moji, vi ćete ostati odani Riječi Božjoj. Kada čuvate Moju Riječ, vi ste poslušni svemu čemu sam vas Ja poučio. Kada niste od Mene, vi ćete proklinjati svoju braću i sestre. Kada niste od Mene, vi ćete mrziti one koji su od Mene. Kada vjerujete da ćete imati Vječni Život bez da ga morate zavrijediti, onda ste jako pogriješili.
Ako kažete da je grijeh prirodan i da bi samo pravedan i pošten Bog oprostio svaki grijeh, onda je to istina. Ali ako vjerujete da je Vječni Život vaše prirodno pravo i da se najprije ne morate pokajati, onda niječete Istinu. Ja ljubim svakoga od vas. Ja nikada ne bih mogao biti okrutan, neljubazan, zloban, grub ili bih naudio bilo kojem od Božje djece. Ali, Ja nikada neću otvoriti vrata Moga Kraljevstva svakom grješniku osim, ako ne pokažu pravo pokajanje za svoj prijestup. Kada vas Ja vodim prema Spasenju, Ja otvaram svaka vrata, da bih vas mogao primiti posljednjega dana. Mnoga vrata se sada otvaraju, ali rijetki ulaze kroz njih. Nijedan od vas neće ući u Moje Kraljevstvo, osim ako ste poslušni Mojoj Riječi koja vam je dana u Svetim Evanđeljima. Vaša vjera mora biti čista. Vaša međusobna ljubav mora biti iskrena i vaša poslušnost Mojoj Riječi će vam steći Dar Vječnoga Života.
Mnogi koji se nazivaju kršćanima nevjerni su Mojoj Crkvi. Vi Me primate u Svetoj Pričesti ocrnjenih duša. Vi zanemarujete Moja Učenja i opravdavate grijehe za koje vjerujete da su nevažni u vašim očima. Vi širite laži zlim jezikom o drugima i osuđujete mnoge u Moje Sveto Ime. Dana vam je Istina u Svetim Evanđeljima, a ipak ne vršite ono čemu vas Ona uče. Moja Ljubav prema vam znači, premda mnogi od vas neće zaslužiti Spasenje koje sam dao svijetu Mojom Smrću na Križu, da ću Ja svakome od vas dati priliku da vidite Istinu tijekom Moga Božjeg Milosrđa kada dođem pred vas da vam pomognem odlučiti hoćete li ili nećete prihvatiti Moj Dar.
Svi preokreti kojima ćete svjedočiti će biti dokaz Istine proročanstava koja su dana Mom ljubljenom Ivanu u Knjizi Otkrivenja. Kada vidite da Crkva ulazi u jedinstvo sa sekularnim svijetom, znati ćete da je došlo vrijeme za Moju Misiju da okupim duše širom svijeta.
 
 
Vaš Isus
 

Petak, 8. studenoga 2013., 12:09h

 
Moja draga djeco, kao Božji dragocjeni maleni, vi nikada ne smijete dopustiti neslaganjima da se pretvore u međusobnu mržnju. Zli stvara strašnu patnju među vama širenjem njegove zle zaraze, a osobito protiv Božjih odabranih vidjelaca i proroka.
Kada je Bog prisutan u Misiji, koju je On odobrio na Zemlji, zato da bi spasio duše, sotona će Nju uvijek napadati. Vi ćete poznati Božje prave proroke po progonu i mržnji koja im se pokazuje. Vi ćete ih poznati po javnom odbacivanju njihovih Misija i opakim postupcima koje im drugi nanose.
Kada je Misija, koja javno izjavljuje da govori Riječ Božju, lažna, prema njoj neće biti pokazana mržnja, jer sotona nikada neće javno napasti one koje obmanjuje. Kada se Moj Sin objavi, On će uvijek biti zlostavljan, jer grijeh čovjeka odvaja od Boga. Kada je Moj Sin hodao Zemljom, gdje god je On išao vikali su na Njega. Oni su Ga proklinjali i bacali kamenje na Njega i sve one koji su Ga slijedili. I dok su Njega proglasili varalicom, oni su se ulagivali mnogim lažnim prorocima, koji su se pokušali nadmetati s Njim. Isto će vrijediti dok On kreće na Svoje posljednje putovanje da okupi sve one koji ostanu u Njemu i s Njim. On će ujediniti sve one koji žive po Njegovim Učenjima i koji ostanu vjerni i ponizni sluge. Zatim, uz pomoć Njegove Crkve Ostatka, On će se boriti do samog gorkog kraja da spasi što je moguće više duša, uključujući duše svih Njegovih neprijatelja i svih onih koji Ga odbiju prihvatiti.
Ako ljubite Moga Sina, vi Ga nikada ne smijete povrijediti mrzeći se međusobno. Moj Sin vam je rekao da ne možete ostati u jedinstvu s Njim kada postoji mržnja u vašem srcu. 
Molite, molite, molite da svi vi koji se izjašnjavate kršćanima, slijedite primjer kojega je postavio Moj Sin. 
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Subota, 9. studenoga 2013., 11:48h
 
 
Moja predraga kćeri, mnogi će uskoro početi koristiti svoje poznavanje znanosti kako bi procijenili Presveta Evanđelja. Umjesto proglašavanja Istine Moje Riječi, koja dolazi od Mudrosti Božje, oni će Nju početi iskrivljavati kako bi Joj dali suvremeniju sliku.
Sve Moje Riječi, sadržane u Svetom Evanđelju, će biti tumačene drugačije. Oni će reći da Moja Riječ znači nešto novo, što će biti više primjerenije u današnjem svijetu. Oni će pokušati dati primjere toga kako bih vas Ja poučavao da hodam Zemljom u ovo vrijeme. Iščeznuti će jednostavnost Riječi Božje, Koja je za svakoga. Oni koji su pametni, obrazovani i koji su ponosni na čovjekov napredak u svijetu znanosti, tada će početi davati uvredljive izjave.
Crkva će prigrliti takozvana nova znanstvena otkrića, koja će obezvrijediti ono što je sadržano u Svetoj Bibliji. Oni će otkriti da će ono što govore biti novi dokaz, koji dovodi u sumnju to kako je svijet stvoren. Zatim će reći da su veliki dio onoga što je sadržano u Bibliji jednostavno metafore osmišljene da stvore mir među ljudima. Oni će koristiti poruku o humanosti, ljubavi jednih za druge, u smislu vaše sposobnosti da se brinete za siromašne, neobrazovane i potrebite, kao zamjena za Istinu koja vam je dana u Evanđeljima. Zatim će lažna, nova naučavanja koja će se činiti sličnima Istini prihvatiti svećenici i samo oni koji ostanu čvrsto uz Moju Riječ održati će Istinu živom.
Moji ljubljeni sljedbenici, kada budete uvidjeli da će vrlo malo njih više slušati Istinu – Riječ Božju – onda se morate međusobno tješiti. Vi morate nastaviti podsjećati one u Mojim Crkvama, koji će pljeskati krivovjerjima koja će biti uvedena, na Istinu, jer mnogi od njih neće biti ništa mudriji. Tako daleko će otpasti od Mene, da će spremno prihvatiti takve promjene. Biti će znatno lakše onima s malo vjere da prihvate riječ onih koji zahtijevaju preustroj, nego da ostanu vjerni Riječi Božjoj.
Poziv za prve promjene će  uskoro biti učinjen. S ugodnošću koja će umirivati i strastvenim govorom o potrebi da se uzdigne kao jedan ujedinjeni svijet – da se pokaže ljubav i snošljivost prema svima – vi ćete biti odvedeni u najveću zabludu. Mnogi će biti potreseni kako će se brzo činiti da Moja Crkva prihvaća sekularni svijet. Mnogi će biti očarani načinom na koji će se različite religije, pogani i krivovjerci jagmiti da se pridruže ovoj novoj, jednoj svjetskoj dobrotvornoj crkvi. Oni će reći: „Konačno crkva koja je obzirna poseže do sviju.“ Više se neće osjećati posramljeno pokazujući neposluh Bogu. Umjesto toga, oni će oholo proglašavati da su njihovi bijedni grijesi ne samo prihvatljivi u Očima Božjim, već da se više ne smatraju grijesima uopće. To će posvuda izazivati veliku radost.
Po prvi puta u povijesti, oni koji vode Moju Crkvu u zabludu biti će voljeni, obožavani i zapravo nikakva zamjerka se neće obrušiti na njih.
Najveće krivovjerje, neviđeno od Moje Smrti na Križu, sada će proždrijeti Moju Crkvu na Zemlji. Oni će ispuniti Moje Crkve s uvredljivim poganskim znakovima i Ja se neću nigdje vidjeti. I dok ispunjavaju građevine koje su sazdali da obožavaju Mene, Moja Prava Crkva, koja se sastoji od onih koji ostanu vjerni Istini, postati će jedini Pravi Hram Božji, jer oni nikada neće prihvatiti oskvrnuće Moga Tijela. Njihova vjera će im omogućiti da šire Evanđelja i da Plamen Duha Svetoga održavaju gorućim.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 10. studenoga 2013., 15:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, Moja Želja je okupiti svu Moju djecu zajedno, vrlo uskoro, da svjedoče Mom Obećanju. Moj Veliki Dar će doći usred strašnog duhovnog progona, kada će sve što Ja Jesam biti zanijekano. Novi bogovi, od kojih nijedan ne postoji, biti će prikazani svijetu. Prekriveni blještavom vanjštinom, oni će biti izmišljeni kako bi se spriječilo sve vjerovanje u Moje Postojanje. Sve ovo krivovjerje će ugasiti Svjetlo Božje.
Uskoro, zvijezde više neće sjati svojom silnom jačinom. Nove, neočekivane znakove, koji će se suprotstaviti cijelom ljudskom shvaćanju znanosti, Ja ću uskoro pokazati nevjernom svijetu, dok se otkriva početak Moga Posredovanja. Nikakva znanstvena procjena neće imati smisla kada se budu vidjela dva sunca. Nikakva odredba, ograničenim čovjekovim znanjem, neće imati  smisla. Ipak, oni će se uhvatiti svakog znaka, koji je svijetu dan s Neba i reći da drugi ljudski život postoji u svemiru.
Ja Sam Stvoritelj svega života. Ja sam stvorio čovjeka. Ja sam stvorio svijet. Ovo nikada ne zaniječite, jer ako to učinite vi ćete slijediti lažno naučavanje. Svako posredovanje s Neba – a biti će ih mnogo – biti će obrazloženjima opravdano. Kada vidite ove znakove, znajte da je blizu Dan Drugog Dolaska.
Ja tražim od vas, draga djeco, da Me nikada ne zaniječete ili da zaniječete Moje Obećanje da ću donijeti svijetu konačni mir i pomirenje, koje je vaše ako ga budete prihvatili pod Mojim Uvjetima, a ne svojim vlastitim. Moja Volja će konačno biti izvršena. Da bih vas pripremio, Ja ću prikazati svijetu mnoga čuda na nebu, u svemiru i planetarnom sustavu. Kada budete svjedočili ovim događajima, Ja želim da budete radosni, jer tada ćete znati da Ja naviještam povratak Moga Sina kako bi dovršio Njegovo Obećanje Vječnog Spasenja.
Obrišite suze s vaših očiju. Ja znam kako će teške biti vaše kušnje. Ja govorim o svoj Mojoj djeci, uključujući vjernike i nevjernike, kao i one krive za strašan grijeh – nitko od vas nije isključen. Kada se izmirite s Mojim Sinom, vi ćete postati dio Njega i zauvijek ćete vladati s Njim u Raju.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
MAJKA SPASENJA: SPASENJE JE VAŠE JEDINO KROZ POMIRENJE S BOGOM
Nedjelja, 10. Studenoga 2013., 15:20h
 
 
Moje drago dijete, Moja uloga kao Majke Spasenja jest da vas podsjetim na sve što Sam vam Ja rekla tijekom stoljeća. Ljubite jedni druge kako što vas Moj Sin ljubi. Pokažite samilost prema svima, a posebno prema onima koji vas progone. Slušajte ono što Sam Ja otkrila vidjeocima u La Salette-u i Fatimi i proučite to do važnih pojedinosti. Vi ste vrlo malo izvršili od onoga na što sam Ja uputila. Moja upozorenja su bila odbačena i posljedice zanemarivanja onoga što vam je dano sada će postati stvarnost.
Kada Nebo otkriva poruke čovječanstvu, to je poput obraćanja jakoj kamenoj utvrdi. Neka od Mojih otkrivenja su se probila i slijedilo ih se. Mnoga su jednostavno odbačena od strane onih s malo vjere i utvrda je postala neprobojna na posredovanje s Neba, koje vam je dano da poveća vašu vjeru i da vas sigurno čuva u Božjim Rukama. 
Moja uloga Suotkupiteljice znači da je ojačana Moja Moć protiv đavla, na način kojega Mi Bog nije podario prije. Stoga je sada vrijeme kada će sva posvećenost Meni biti pažljivo odbačena od strane neprijatelja Moga Sina. Kada se sasvim nasrne na duboko poštovanje prema Meni i kada je iskrivljen zahtjev da se zaštite zemlje protiv komunizma, tada Moje želje neće biti provedene. Ja ću, od sada, biti rijetkost u službenom pokroviteljstvu koje se obično pruža Meni, Majci Božjoj, u Crkvama Moga Sina na Zemlji. Moja Moć protiv Zvijeri će biti izbjegnuta uklanjanjem Moje Slike, Moje Svete Krunice i drugih pobožnosti Meni iz mnogih Katoličkih Crkava.
Zatim će hramovi Božji ukloniti sve tragove Moga Sina, Isusa Krista, u pripremi za Zvijer, koji će doći i sjesti na prijestolje u najvišem hramu Božjem. Zatim će biti izmijenjeno pravo značenje pomirenja s Isusom Kristom, kada će oni reći da više nije nužno tražiti od Boga da vam oprosti zbog vaših grijeha, ako vodite dobar život. Ljudi će početi vjerovati svojim vlastitim stajalištima o tome, što ih čini dobrima u Očima Božjim. Ali vi nikada ne smijete zaboraviti da Spasenje, Dar svakom pojedinom grješniku u svijetu, nikada ne može postati njihovo, ako najprije ne zatraže od Boga da im oprosti. To je bit Zavjeta, koji je stečen za ljudski rod Smrću Moga Sina na Križu. Isus je pridobio, za svijet, Spasenje od grijeha i Dar Vječnoga Života. Kako bi primili ovaj Dar vi morate tražiti od Boga da vam oprosti vaše grijehe.
Spasenje je vaše jedino kroz pomirenje s Bogom.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja

Utorak, 12. studenoga 2013., 15:52h

 
Moja predraga kćeri, pogrješno je vjerovati da Bog ne bi odmjerio Svoju Pravdu na svijetu u ovo vrijeme. Kazne Moga Oca su započele i svijet će svjedočiti još mnogim ekološkim previranjima dok započinje pročišćenje Zemlje.
Pripreme su sada u tijeku i uskoro će neprijatelji Božji biti iskorijenjeni i kažnjeni, jer oni se nikada neće okrenuti i zatražiti Moje Milosrđe. Gnjev Moga Oca je velik i jao onima koji prkose Riječi Božjoj, jer oni će biti oboreni i pregaženi dok se konačno čišćenje Zemlje bude sukobilo sa zarazom zloga – sve u isto vrijeme.
Kada vidite da prirodni elementi djeluju žestoko vi ćete znati da se spustila Ruka Pravde. Oholost čovjeka, njegova opsjednutosti sobom, njegovo vjerovanje u svoju vlastitu manjkavu inteligenciju u duhovnim stvarima, dovelo je nad ljudski rod izlijevanje vatre iz četiri posude nad četiri kuta Zemlje.
Vi ste zanemarivali upozorenja i stoga je bitka da se uništi grijeh sasvim i doista započela.
 
 
Isus Krist
Sin Čovječji
 
 
Utorak, 12. studenoga 2013., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, dok se približava Moje Vrijeme, mnogi će biti usnuli, ali oni koji su blagoslovljeni otvorenošću svojih očiju za Moje Svjetlo poznati će znakove. Njima će također biti dani blagoslovi da se pripreme i jedino oni koji se drže Mene moći će izdržati promjene.
Što se više bliži Dan Moga Velikoga Dolaska, sve više ljudi, koji govore da ljube Boga, povući će se od Mene. Čak i oni koji govore da su sveti i uzdižu se unutar hijerarhije Moje Crkve na Zemlji, neće moći vidjeti Istinu. Oni neće vidjeti Istinu, jer će biti tako zauzeti prateći sadržaje i obrede koji će Meni biti uvredljivi.
Prvi znak će biti da će se Zemlja okretati brže. Drugi znak se tiče Sunca, koje će se pojavljivati veće, sjajnije i počet će se vrtjeti. Uz Njega ćete vidjeti drugo sunce. Onda će vrijeme uzrokovati da se Zemlja trese i promjene će značiti da će mnogi dijelovi Zemlje biti uništeni. Ove kazne – a biti će ih mnogo – lišiti će čovječanstvo njegove oholosti, tako da će duše moliti za Milosrđe Božje. Ništa drugo neće potaknuti kamena srca onih koji su isključili Ljubav Božju iz svojih života. 
Grijeh čovječanstva brzo će eskalirati i grijeh idolopoklonstva će se trostruko omotati oko Zemlje. Poganstvo, uređeno poput kraljevske monarhije, prodrijeti će u Moju Crkvu na Zemlji. Kada pogani prigrle Moju Crkvu, to neće biti da bi obožavali Boga. Kada pogani, ateisti i drugi nevjernici, koji izvana odbijaju Postojanje Boga, prigrle Moju Crkvu, neće zbog Mene Isusa Krista, prignuti svoje koljeno. Kada Moja Crkva proglašava da srdačno prima sve, nemojte biti zavarani. To neće značiti da primaju pogane u Moju Crkvu, kako bi se poklonili pred Mojim Svetohraništem. Ne, već da se preda Mnom razmeću idolopoklonstvom, koje je uzrokovano grijehom oholosti, da oskvrnu Sveta i Posvećena Svetohraništa. Oni će postaviti poganske znakove na Moje Žrtvenike i zahtijevati da se nesumnjičavi župljani poklone i prihvate svoju bližnju braću i sestre, s ljubaznošću i velikodušnošću. Od svih će se tražiti da zaniječu Istinu, kako bi pozdravili dobrodošlicom lažne vjernike, koji će gaziti po Mojim Žrtvenicima. Zatim će se spustiti Ruka Božja.
Ratovi će se širiti; potresi će protresti četiri kuta Zemlje i glad će zahvatiti čovječanstvo i svaka zla gesta i uvreda učinjena pred Bogom dovesti će do strašne kazne. Kada oni koji prihvaćaju Moje Milosrđe vode Moju Crkvu – svaki demon će prokleti ovu djecu Božju. Da bi ih zaštitio, Bog će posredovati i jao onima koji pljuju u Lice svoga Stvoritelja.
Došlo je vrijeme. Oni koji Me proklinju, patiti će. Oni koji Me slijede preživjeti će ovaj progon do Dana kada Ja dođem da ih savijem u Moje Milosrdne Ruke. I tada, jedino oni koji ostanu, zato što su odbili Moju Ruku Milosrđa, biti će predani Zvijeri koju su idolizirali i od koje su tražili zadovoljstvo.
Tako mnogo ljudi će Me odbiti, do samoga kraja. Dvije trećine će pljuvati na Mene, boriti se protiv Moga Posredovanja i izvikivati sve vrste psovki na Mene. Dok se Dan primiče bliže i bliže, mržnji protiv Mene, naočigled sviju će se svjedočiti. Čak i oni koji svijetu daju dojam da poštuju Boga tiho će Me proklinjati.
Dan kada će prijevara Zvijeri biti izložena da je svi vide, biti će dan koji nitko neće zaboraviti. Jer toga dana, kada će svijet vidjeti uljeza, Antikrista, kako se uzdiže s Mojom Krunom na svojoj glavi – odjevena u crvene haljine – biti će dan kada će se vatra izlijevati iz njegovih usta. Kada užas konačno prodre, vatra će ga obuzeti, a on i svi oni koji su mu se zakleli na vjernost biti će bačeni u ponor. I tada ću Ja doći kao što Sam vam rekao. Ja ću uzdignuti Moju Crkvu i združiti svijet u jedinstvu sa Svetom Voljom Moga Oca i mir će konačno vladati.
Sve što Sam vam Ja rekao je Istina. Sve što će se dogoditi, dogoditi će se kako Sam vam Ja rekao. Dogoditi će se brzo, jer usprkos Mojem Gnjevu, kojega je uzrokovalo licemjerje i nezahvalnost čovjeka, Ja dolazim jedino da napokon okončam ovu patnju. Ja dolazim spasiti sve grješnike, ali mnogi neće htjeti biti spašeni.
Budite jaki, Moji ljubljeni sljedbenici, jer Ja ću zaštititi sve grješnike koji prihvaćaju Moju Ruku Milosrđa tijekom Upozorenja. Tako će svako dijete Božje, vjernici i nevjernici, biti uključeni u ovom Velikom Posredovanju s Neba. Ali nakon ovoga vremena, Anđeo Božji će odvojiti dobre od zlih. Vremena je malo.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 14. studenoga 2013., 12:00h
 
 
Moja draga ljubljena kćeri, Svjetlo Božje obasjava svu Njegovu djecu, koja su u jedinstvu sa Mnom, Isusom Kristom, u ovo vrijeme. Svi oni Kršćani u svijetu koji žive po Mojoj Riječi, koji jedu Moje Tijelo i piju Moju Krv, iskusiti će duhovnu patnju poput nijedne druge, zbog svog vjerovanja u Mene. Ja upućujem na sve Kršćane koji žive po Istini, koji se ponašaju kako sam ih Ja poučio i koji slijede Moja Učenja Riječ po Riječ.
Svi oni, uključujući one koji nikada nisu čuli za ove Moje Poruke svijetu uskoro će shvatiti kako je to živjeti u Meni i sa Mnom. Njihova vjera će biti stavljena na takav ispit kao nikada prije i nažalost, mnogi će biti nesposobni podnijeti pritiske s kojima će se morati suočiti, zbog mržnje koja će biti pokazana prema njima. Oni će učiniti sve što mogu da ostanu odani Svetim Evanđeljima, ali čineći tako oni će privući strašnu mržnju i biti će nazvani lažljivcima. Neće proći dugo prije nego će svi Kršćani, koji će prkosno proglašavati Moju Riječ, biti optuženi da su desničarski nasilnici, dok će pravi krivci biti oni koji ih obasipaju psovkama.
Ja nalažem svima vama da šutite i da nikada ne odgovarate nasilnicima koji pokušavaju uništiti vašu vjeru i ljubav prema Meni. Oni koji će pljuvati otrov i vikati na vas trebaju vaše molitve i oprost. Moleći za takve  duše, vi ćete uništiti sotonin utjecaj i njemu će biti teško iskaliti svoj gnjev na vas.
Molite, molite, molite za sve one koji će biti iskorišteni kao pijuni u gorkoj bitci da se rastavi Moja Crkva na Zemlji. Molim vas da molite ovu Križarsku Molitvu da izdržite vjerski progon.
Križarska Molitva (126) da se izdrži vjerski progon
 
Dragi Isuse, pomogni mi da izdržim bilo kakvu vrstu progona u Tvoje Sveto Ime. Pomogni onima koji padnu u zabludu, u uvjerenju da svjedoče Tvojem Djelu. Otvori oči svih onih koji će možda biti u napasti da unište druge, zlim postupcima, djelima ili gestama. Zaštiti me protiv neprijatelja Božjih, koji će ustati u pokušaju da utišaju Tvoju Riječ i koji će Te pokušati protjerati. Pomogni mi da oprostim onima koji Te izdaju i daj mi Milost da ostanem čvrst u svojoj ljubavi prema Tebi. Pomogni mi da živim Istinu, kojoj si nas Ti poučio i da ostanem pod Tvojom Zaštitom, zauvijek. Amen.
 
Idite, svi vi koji Me uistinu ljubite i slijedite sve čemu Sam vas Ja poučio. Ljubite jedni druge kao što Sam vam Ja rekao. Nikada ne pokazujte mržnju prema drugima. Umjesto toga, molite za one koji vas progone. Pokažite ljubav kada vam se iskazuje mržnja, jer to će biti vaše oružje protiv moći zla-
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 15. studenoga 2013., 20:00h
 
 
 Moja draga ljubljena kćeri, Ovlaštenjem Moga Oca, Boga Svevišnjega, Ja želim obavijestiti sve one koji pate, u Moje Ime, da je blizu vrijeme da  Upozorenje nastupi.
Oni od vas, kojima je dano znanje o ovom Mom Velikom Danu Milosrđa vidjeti će ubrzo znakove. Vi morate priznati svoje prijestupe preda Mnom, kako bi bili primjereno pripremljeni za ovaj događaj, koji će potresti svijet.
Učinit ću ovo uskoro, kako bih mogao spasiti one ljude koji su presjekli pupčanu vrpcu koja ih veže uz Mene, prije nego bude prekasno. Vi se morate ufati u Mene i okupiti u molitvi kako duše u tami ne bi stradale prije nego im Ja podarim zaštitu za njihove grijehe. Pogledajte sada u svoja srca i duše i vidite ih kako vas Ja vidim. Što vidite? Hoćete li moći stati pred Mene i reći „Isuse, ja činim sve što ti želiš od mene da živim život koji od Mene očekuješ?“ Hoćete li reći „Isuse, ja Te vrijeđam, jer si ne mogu pomoći, pa Te molim imaj milosti prema mojoj duši?“ Ili ćete reći „Isuse griješio sam, ali samo zato jer se moram braniti?“
Vi ćete stajati preda Mnom sami – nikoga neće biti pored vas. Ja ću vam pokazati vašu dušu. Vi ćete vidjeti svaku mrlju na njoj. Vi ćete proživjeti grijeh i zatim ću vam dati vremena da zatražite od Mene da vam pokažem Moje Milosrđe. Ne zbog toga jer imate pravo na Moje Milosrđe – već samo zato jer vam Ja odlučujem dati taj Dar.
Moj Dan će svanuti, neočekivano, preko znakova koji će vam unaprijed biti pokazani.
Ja sam proveo tri godine pokušavajući otvoriti vaše oči Istini. Neki od vas su je prihvatili. Drugi su mi je bacili natrag u Moje Lice. Sada je vrijeme Mog Božjeg Milosrđa i samo onima koji otvore svoja srca prema Meni, i koji Me prihvaćaju, biti će dana prilika da se otkupe.
Budite zahvalni na Mojoj bezuvjetnoj Ljubavi.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 16. studenoga 2013., 22:17h
 
 
Moja predraga kćeri, kada Ja dođem svijetu u Mom Božjem Milosrđu, ljudima će biti dana prilika da traže Moje Milosrđe, jer to će za mnoge od njih biti prva prava Ispovijed u kojoj će sudjelovati.
Svi, bez obzira tko su, iskusiti će ovo Moje jedinstveno otkrivenje, blagoslovljeno Ovlaštenjem Moga Oca. Prosvjetljenje savjesti će sa sobom donijeti mnogo boli, jer tuga koju će izgubljene duše iskusiti biti će takva da oni neće moći izdržati potresenost. Mnogi će se onesvijestiti i doživjeti slom, nadvladani tugom. Ali oni će shvatiti koliko njihove duše najprije trebaju biti pročišćene, prije nego budu spremne da uđu u Moj Vječni Raj. Ti ljudi će tada znati što se od njih očekuje i trpjeti će pokoru neko vrijeme, nakon Velikog Događaja. Mnogi će ljudi misliti da sanjaju. Neki će misliti da je to kraj svijeta, ali neće biti. To će međutim biti Posljednje Upozorenje koje će biti dano čovječanstvu da im pomogne da se otkupe pred Bogom.
Milijarde će se obratiti i priznati Boga, Trojedinoga Boga, po prvi put i biti će zahvalni na dokazu koji će im biti dan o Postojanju njihovog Stvoritelja. Neki će se jednostavno sakriti od Moga Svjetla i to će im donijeti nevjerojatnu bol i skrivati će se i okretati svoja leđa bez trunke kajanja u svojim dušama. Oni će zanijekati Moj Zahvat. Zatim će se ostali radovati, kada iskuse Moje Zrake Milosrđa, jer te duše će biti tako zahvalne što svjedoče Mojoj Prisutnosti da će naginjati prema Mom Svjetlu s lakoćom i čežnjom za Mojom Prisutnošću, koja će biti izvan njihovog dosega, jer to neće biti vrijeme da se otvore Vrata Mog Novog Raja. I tako, oni će tada morati učiniti pokoru kao Moji učenici, u ime onih duša koje će odbiti Moju Ruku Milosrđa.
Nakon Velikoga Božjeg Zahvata, da pruži čovječanstvu priliku da se pripremi za Moj Drugi Dolazak, svijet će postavljati mnoga pitanja. Neki će biti toliko promijenjeni unutar svojih duša da će posvetiti više vremena pomažući da se obrate oni  kojima žele pomoći da se spase od prijevare. Drugi će biti raskajani i proći će nešto vremena da oni potpuno shvate značaj njihovog pojavljivanja preda Mnom i posvetiti će više pažnje svome pomirenju sa Mnom.
Zatim će neprijatelji Božji zanijekati da se Upozorenje ikada dogodilo i zavesti će milijune da povjeruju da je to bio svemirski događaj, gdje je svjetlo Sunca sustiglo cijeli planet jedinstvenim događajem, uzrokovanim okretom Zemlje oko svoje osi. Ništa ne bi moglo biti dalje od Istine. I dok budu iznosili sve ove uzroke, oni će nijekati da Bog Postoji i odvesti mnoge od Mene. Nažalost, mnogi Mi se neće vratiti i jedino Božjim Zahvatima, kada će On biti prisiljen kazniti Svoje neprijatelje kako bi ih doveo natrag pameti, duše mogu biti pročišćene.
Budite zahvalni na ovim Milostima, jer bez ovog Božjeg Dara vrlo malo ljudi bi moglo ući kroz Vrata Raja.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 17. studenoga 2013., 14:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da svijet vidi Mene, svoga ljubljenog Spasitelja, Sina Čovječjeg, u svoj Mojoj Slavi, kako bi bili privučeni u Moje Božje Milosrđe.
Ja želim da Me svi oni vide, osobito oni koji ne vjeruju u Boga i da prvi dotrče k Meni. Oni su Moja prva briga i Ja im kažem ovo. Vi Me ne poznajete. Vi Me ne vidite. Vi ne želite vjerovati u Mene, ali Ja vas ljubim. Ja želim da vi budete dio Moga Kraljevstva, kako bih vas obasuo svim Darovima Moga Novoga Raja, Moga Novoga Svijeta, Moga Novoga Početka. Ja želim da vi, vaša obitelj, vaša rodbina i prijatelji budete kao jedno sa Mnom i cijelim čovječanstvom. Vi morate čekati do velikoga događaja, dana kada će se svijet osvijetliti Mojim Zrakama i kada će zastati u miru na petnaest minuta. Kada vidite to i posvjedočite tome, ne smijete se bojati. Znajte tada da je Moja Ljubav Božja i da će se svijet, od toga dana, promijeniti izvan prepoznatljivosti.
Ne pokušavajte pobjeći od Mene, jer Ja dolazim s dobrim vijestima. Ja dolazim obnoviti Zemlju, osloboditi čovjeka od njegovoga jada, žalosti i grijeha. Ja dolazim uništiti sve zlo u svijetu pružajući svakome dokaz Moga Postojanja. Kada vam to bude dano, vi morate dopustiti Meni da vas pripremim za Vječni Život kojega Sam Ja obećao. Vječni Život je život gdje ćete zauvijek živjeti u tijelu i duši sa Mnom. Ja ću vas izbaviti iz vašega jada i ukloniti bol koju morate podnositi zbog postojanja sotone i on će zauvijek biti protjeran.
Ne odbacujte Me, jer Ja vas ne želim izgubiti. Ja Sam vaše Spasenje. Ja Sam Istina. Ja Sam vaš ljubljeni Isus Krist i Ja ću se konačno, uskoro objaviti svijetu, a osobito onima koji ne vjeruju u Mene.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 18. studenoga 2013., 20:10h
 
 
Moja predraga kćeri, svi se moraju pripremiti tako da bi bili dostojni doći pred Mene, jer Ja ću doći poput lopova u noći i mnogi neće znati što se događa. Stoga važno je da Mi se svatko od vas sada ispovijedi.
Istina Moje Presvete Riječi će postati izričitija dok Nju zamijene iskrivljenim verzijama Moji neprijatelji, koji će biti smioni u svojim nastojanjima da vas prevare. Sada je vrijeme da se usredotočite na vaše vlastite duše i na stanje u kojem jesu. Čovjeku koji ne vjeruje u Mene Ja kažem. Kada Ja dođem pred tebe, hoće li ti laknuti zbog spoznaje Tko Sam Ja? Hoćeš li poći sa Mnom? Ja ću te odvesti i obrisati tvoje suze i živjeti ćeš veličanstven život, kada Mi se ispovjediš i zatražiš od Mene da te uzmem u Moje Milosrđe.
Čovjeku koji vjeruje u Mene, hoćeš li moći stajati preda Mnom, bez srama? Hoćeš li doći pred Mene s čistom dušom, znajući sve što si učinio oko onoga čemu Sam te poučio? Nije važno. Kada Mi kažete „Isuse oprosti mi, želim Te slijediti“ bit ćete spašeni.
Čovjeku koji vjeruje u Mene, ali koji vjeruje da je uzoran i da ne treba Ispovijed, jesi li ti također dostojan doći pred Mene? Kada ti Ja pokažem stanje tvoje duše, hoćeš li raspravljati sa Mnom i reći da si dostojan doći pred Mene kada nisi? Ako ne možeš prihvatiti Moj Dar Milosrđa i priznati svoj prijestup, onda ćeš ostati odvojen od Mene i Ja ću ti dati još samo jednu priliku za izbavljenjem. 
Cijelom čovječanstvu, Ja tražim od vas da najprije pripremite svoju dušu. Vi morate popraviti svaki dio vaše duše, prije nego budete potpuno spremni stajati u Mojoj Prisutnosti tijekom Upozorenja. Ako to ne učinite, morati ćete podnijeti bolno pročišćenje i pretrpjeti ćete vaše Čistilište na Zemlji, prije nego svane Dan Moga Drugog Dolaska. Ja vam nalažem da molite ovu Križarsku molitvu za duše svakoga od vas i vaših ljubljenih.
 
Križarska molitva (127) Za spas moje duše i onih od mojih ljubljenih
 
O Isuse, pripremi me, da bih mogao doći pred Tebe bez srama. Pomogni meni i mojim ljubljenima (imenuj ih ovdje…) da se pripremimo ispovjediti sva naša pogrješna djela. Da priznamo naše mane. Da zatražimo oprost svih grijeha. Da pokažemo ljubav prema onima kojima smo naudili. Da usrdno molimo za Milosrđe za Spasenje. Da sebe ponizimo pred Tobom, kako bi na Dan Velikoga Prosvjetljenja moja savjest i savjest (imenuj ih ovdje…) bila čista i da bi Ti preplavio moju dušu Svojim Božjim Milosrđem. Amen.
 
Sada je vrijeme da se podsjetite svega čemu sam vas Ja poučio. Sada je vrijeme da promotrite Deset Zapovijedi i da se zapitate jeste li uistinu živjeli svoje živote u skladu s Njima.
Budite iskreni prema sebi, jer ako niste, vama će – bilo kako bilo – biti pokazano kako ste Me ražalostili u vašem životnom vijeku. Ali, dajte da vas utješim.
Ja dolazim jedino kao Bog Milosrđa. Ja vas ne dolazim zastrašiti, jer uistinu ljubim svakoga od vas, bez obzira što ste učinili, ali Moje Strpljenje je ograničeno. Samo oni koji prihvaćaju bolnu prirodu svojih grijeha protiv Boga, mogu biti obuhvaćeni Mojim Božjim Milosrđem. Oni koji Me odbacuju imati će malo vremena da sebe otkupe, jer Ja ću odvojiti ovce od jaraca. Jedna strana će poći sa Mnom. Druga strana će biti ostavljena i tada će se Novi Početak obznaniti svakome stvorenju. Samo onima koji Me ljube biti će dan Vječni Život.
Pripazite sada na Moj Poziv, jer Ja ovo činim kako bih osigurao da što je moguće više vas bude dobro pripremljeno prije Dana Upozorenja.
 
 
Vaš Isus
 
 
Utorak, 19. studenoga 2013., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, u životima mnogih kršćana, Ja Sam postao poput rođaka koji sramoti, kojemu se mora udovoljavati, s vremena na vrijeme, ali zadržati ga izvan pogleda u svako doba. Ovako Me sada promatraju mnogi od onih koji su rođeni kršćani i koji su otpali od Mene. Ja Sam od male važnosti, a ipak, kada su u nevolji, oni će Me nesvjesno zazvati, jer im je to druga narav.
Zašto, o zašto Me oni ne mogu prihvatiti? Što je odvojilo čovjeka od Mene? Zašto ih Moji posvećeni sluge nisu uspjeli dovesti k Meni? Moja patnja je ista danas kakva je bila tijekom Moje Muke i sada će Me odjednom napustiti oni koji su Mi ostali odani. Oni će to učiniti jer će početi ponovno procjenjivati svoje shvaćanje onoga Tko, zapravo, Ja Jesam i što Moj Zavjet doista znači – sve zbog krivovjerja koja će doći.
Sva iskazivanja poštovanja prema Meni, u Mojim Crkvama, uskoro će biti svedena na puko kimanje u Mom smjeru. Oni više neće prigibati koljena pred Mojim Svetohraništima. Oni se neće pokloniti preda Mnom niti klečati, niti će moliti pred Mojim Tijelom na Križu, jer od njih se neće tražiti da štuju Moj Lik. Ja ću biti bičevan i učiniti će se da izgledam smiješno. Moje Riječi će biti pretvorene u najneobičniju bujicu riječi, a Istina Moje Smrti na Križu će biti izbačena.
Moja Prisutnost je i dalje na Zemlji u ovo vrijeme. Vi Me ne smijete napustiti, jer kada to učinite, Moje Svjetlo će se ugasiti i tada ćete postati obuzeti tamom. Jedino oni koji ostanu odani Meni mogu zadržati Moj Plamen i kada Svjetlo Moje Crkve na Zemlji bude smanjeno na tek blijedo tinjanje – tada će se čuti posljednji Poziv s Neba. Na taj dan, Ja ću okupiti Žive. Ostali će biti ostavljeni s neprijateljima Božjim kojima su se zakleli na vjernost. Nikakvu radost oni neće iskusiti nakon toga.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 20. studenoga 2013., 14:15h
 
 
Moja predraga kćeri, reci svim Mojim sljedbenicima – svima onima koji vjeruju u Mene, Isusa Krista – da oni svakoga dana moraju namijeniti vrijeme za Mene u molitvi, zato da bi spasili duše onih koji su Mi izgubljeni. Po Milostima, koje vam Ja dajem, Ja želim da Mi zauzvrat pomognete dovesti duše onih koji slamaju Moje Srce.
Ja moram zatražiti da podnesete bol koju ćete osjećati, zbog odvojenosti čovječanstva od Mene, Isusa Krista. To će biti uzrokovano razdorom u Mojoj Crkvi na Zemlji. Prihvaćajući ovu patnju u potpunoj pokornosti, Ja mogu pobijediti stisak kojim zli drži one koji su preslabi da proglašavaju Pravu Riječ Božju. Vi se nikada ne smijete bojati ove Misije jer ona je dana svijetu zbog plemenitosti Moga Ljubljenoga Oca. On jednostavno želi vratiti natrag Svoje Stvaralaštvo netaknuto kao i ne izgubiti nijedno jedino Njegovo dijete.
Bez obzira tko vas kažnjava, ruga vam se ili vas progoni, samo se sjetite kazne koja se događa svima onima koji pljuju u Moje Lice. Zatim, zanemarujući izrugivanja, vi morate gorljivo moliti za svaku od ovih jadnih duša. Budite plemenitoga srca i biti ćete ispunjeni Duhom Svetim kako bi se borili, uz Moju Nebesku Vojsku, da spasite svijet od zla. Stoga vi morate iščekivati, s ljubavlju i ufanjem i Ja ću vam donijeti velike Blagoslove. 
Nada nikada ne smije biti odbačena zbog straha. Strah vas nikada ne smije zaslijepiti za zadatak koji se od vas traži tako da, kada Ja dođem kao Kralj Milosrđa, nijedna duša ne bude ostavljena u bilo kakvoj sumnji o tome Tko Sam Ja i Što Sam Ja. Okupite se. Ujedinite. Dovedite sve duše u Moje Milosrdne Ruke. Kako bi Mi pomogli to učiniti, vi morate moliti ovu posebnu Križarsku molitvu da Mi pomognete okupiti i ujediniti sve duše.
 
Križarska molitva (128) Za okupljanje i ujedinjenje svih duša
 
Najdraži Isuse, pomogni nama, Svojim ljubljenim učenicima, da okupimo svijet u Tvoje Ruke i Tebi prikažemo duše koje su najpotrebitije Tvoga Velikog Milosrđa. Osnaži nas Darom Duha Svetoga da osiguramo da Plamen Istine zahvati sve one koji su postali odvojeni od Tebe. Ujedini sve grješnike kako bi svakome bila dana prilika pomirenja. Daj svima nama snagu da ostanemo čvrsto uz Tvoju Svetu Riječ kada smo prisiljeni odbaciti Istinu, koja je proglašena svijetu u Presvetim Evanđeljima. Mi ostajemo u Tebi, s Tobom i za Tebe, na svakom pojedinom koraku ovoga našeg putovanja prema Spasenju. Amen.
 
Budite u miru. Ufajte se u Mene. Stavite sve vaše molitve pred Moje Noge i Ja ću odgovoriti na svaku pojedinu molbu Meni da spasim svaku dušu čije Mi ime bude prikazano.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 23. studenoga 2013., 17:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim objasniti važnost ljubavi i kako s njom možete poraziti zlo i kako se bez nje širi zlo.
Sotona je nesposoban za ljubav, ali umjesto toga on je samoopsjednut onim za što vjeruje da je njegova moć i veličina. Kada on širi zarazu na duše, prva stvar koju čini jest uništavanje ljubavi unutar duše. Kada to postigne, on će usaditi strašnu mržnju u toj duši i to je mržnja koja stvara podjelu. Podjele i neslaganja, nadahnuti mržnjom, mogu dovesti do očajnih djela koja će jedna duša učiniti protiv druge. Ta mržnjom ispunjena djela mogu vrlo često dovesti do strašne okrutnosti, čak i do ubojstva. Grijeh oholosti je usađen u dušama koje se otvaraju đavlu i to dovodi do nemilosrdnog častoljublja i pohlepe. Ali tamo gdje je ljubav, tamo je  Prisutnost Božja. 
Ljubav cvate, jer je Dar od Boga i ima moć da uništi zlo. Ljubav nije sebična. Ljubav je plemenita, praštajuća i neokaljana grijehom oholosti. Vi morate moliti Boga, svakoga dana, za Dar Ljubavi i kada vam je On dan, iskoristite ga kao štit protiv mržnje. Ljubav, kada je prisutna u čistoj duši, privlači mržnju onih duša koje su protjerale Boga iz svojih života. One ne mogu podnijeti Svjetlo Božje, koje sja iz duša onih koji su ispunjeni Božjom Ljubavlju.
Idite sada znajući da Ljubav mora biti upotrijebljena da se pomogne dušama svih onih koji najviše trebaju Moju Pomoć. Molim vas da molite ovu Križarsku molitvu za Dar Ljubavi.
 
Križarska molitva (129) Za Dar Ljubavi
 
O Bože, molim Te ispuni me Svojom Ljubavlju. Pomogni mi da dijelim Dar Ljubavi sa svima onima koji su potrebni Tvoga Milosrđa. Pomogni mi da Te više ljubim. Pomogni mi da ljubim sve one koji su potrebni Tvoje Ljubavi. Pomogni mi da ljubim Tvoje neprijatelje. Daj da ljubav s kojom me Ti Blagoslivljaš bude upotrijebljena da obuzme srca svih s kojima dolazim u dodir. S Ljubavlju, koju Ti ulijevaš u moju dušu, pomogni mi da pobijedim sve zlo, obratim duše i  porazim đavla i sve one njegove zle posrednike koji pokušaju uništiti Istinu Tvoje Svete Riječi. Amen.
 
Ja Sam Ljubav. Kada Me uistinu ljubite, Ja ću preplaviti vašu dušu s još više ljubavi i  s tom ljubavlju pomoći ćete Mi da spasim svijet.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 24. studenoga 2013., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kada Ja dođem čovječanstvu donijeti olakšanje od boli koju su podnijeli, zbog svoje odvojenosti od Boga, svi oni moraju biti zahvalni za ovo Veliko Milosrđe. Zbog ovoga, milijarde ljudi će uživati Život Vječne Slave u Prisutnosti Božjoj. 
Ovim velikim Činom Milosrđa, Ja donosim sjajne vijesti o veličanstvenom Obećanju, kada će Moj Drugi Dolazak – koji će uslijediti ubrzo nakon Upozorenja – dovršiti Božji Plan za Njegovu djecu. Svim dušama će biti dan Dar Moga Milosrđa, ali Ga svi neće prihvatiti. Onima koji Ga ne prihvaćaju biti će dano tek malo vremena u kojemu će odlučiti koji način života žele. Oni mogu odabrati onaj gdje će živjeti potpun i savršen život u tijelu i duši u Mom Novom Raju ili onaj bez Boga. Oni koji shvaćaju što je to što Ja nudim nikada ne smiju odbiti takav Dar. Ipak, oni koji će Me odbiti biti će zadovoljni valjanjem u tami, vjerujući da to nije važno. Ono što oni ne znaju jest da će osjećati strašnu bol kada se konačno odvoje od Mene. Oni će se naći u ponoru crnom kao ugljen, gdje neće vidjeti ništa. Oni neće imati ništa. Sve što će osjećati biti će bijesna vatra koja će trgati kroz njih poput mača, što će morati podnositi vječno. 
Odvojenost od Boga dogodila se kada je Lucifer iskušao Adama i Evu kroz grijeh oholosti. Grijeh oholosti je glavni uzrok svega grijeha i onaj koji veže čovjeka uz sotonu. Kada Ja dođem vratiti natrag Moje Prijestolje, ove odvojenosti više neće biti. Oni koji su za Mene, sa Mnom i u Meni združiti će se kao jedno. Ali na dan kada Ja konačno dođem i kada ću suditi svijetu, oni koji su se sami odvojili od Mene i koji će Me nastaviti odbacivati, iskusiti će konačni kraj kada Ja više neću biti Prisutan. Kada im Ja neću moći pružiti utjehu. Da ih povučem natrag. Zatim će oni iskusiti vječnu bol i patnju sa Zvijeri i svim njegovim demonima u vatrama pakla.
Ja vas ne želim uplašiti, potresti ili vam uzrokovati patnju, ali kako bi vi shvatili posljedice, Ja vam moram reći Istinu. Toliki mnogi od vas ne vjeruju u pakao. Vi ne vjerujete u njega, jer ste tako dugo bili zavođeni. Raj, pakao i Čistilište postoje. Na Posljednji Dan, postojati će samo dva entiteta – Novi Raj kada Nebo i Zemlja postanu jedno i ponor, koji je pakao.
Istinu je teško prihvatiti, ali bez poznavanja Istine vi ne možete odabrati svoju sudbinu.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 25. studenoga 2013., 17:25h
 
 
Moje dijete, kada se domognu Crkve Moga Sina, niz događaja koji će se razotkriti biti će potpuno isti kao oni koji su se zbili tijekom Njegovog Razapinjanja.
Buka će biti zaglušujuća kada neprijatelji Božji preuzmu Njegovo Tijelo i oskvrnu Ga. Oni će se radovati i izvikivati velike proglase usred velikoga pljeska uljezima, koji će se posvuda čuti, jer ovo će biti prilika koja će osvojiti mnoge tvrdoglave protivnike i bivše neprijatelje Crkve Moga Sina. Svaka nova vrsta proglašenja o značenju Svete Riječi Moga Sina izlijevati će se iz njihovih usta. Svaka laž, lukavo zamaskirana, da bi izgledala kao da ima smisla, biti će iskorištena da privuče Božju djecu u ovu novu obnovljenu crkvu. Svaki grijeh opravdan, kako bi sve više osoba sa strane bilo primljeno u hramove Božje, dok se konačno ne bude svjedočilo potpunoj zbunjenosti unutar njihovih zidova. 
Dok ruše Crkvu Moga Sina, ciglu po ciglu, Ostatak Moga Sina će biti  prisiljen da odstupi od Nje. Svaki dokaz, svaka gesta i svaka obrana koje pokažu oni koji ostanu odani Crkvi Moga Sina, biti će odbačeni. To će biti tiho Razapinjanje, poput onoga kojega je Moj Sin podnio kada je trpio s tek nešto malo više od tihog plača. Glasove onih koji će nastaviti proglašavati Istinu neće popratiti izvještaji sredstava za javno priopćavanje. Nikakva pažnja. Čak i ako uspiju postići da se njihovi glasovi čuju, biti će ozloglašeni što čine tako.
Ja nalažem svima onima koji ljube Moga Sina i koji shvaćaju da su ovi znakovi naviješteni, da moraju nastaviti služiti Mome Sinu. Mnogi svećenici, umjesto da se bore za svoju vjeru i ostanu odani Mome Sinu, otići će. Drugi se neće predati i omogućiti će Hranu Života svima onima koji traže Pravu Prisutnost Moga Sina. 
Neprijatelji Božji će počiniti strašna svetogrđa, sve dok ne oskvrnu Svetohraništa. Kada ovo postignu, onda će pripremiti prijestolje na kojem će sjediti Antikrist. 
Molite, molite, molite da bi oni od vas, koji poznajete Istinu mogli pružiti utjehu onima koji će jako patiti jer se najveće otpadništvo ikada, da proždre Crkvu Moga Sina, Isusa Krista, razotkriva pred vama.
Moja žalost je velika i Moje Srce je potišteno, zbog opake prijevare koja će zadesiti čak i one koji nježno ljube Moga Sina. Njihova patnja će biti najveća od svih.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

Utorak, 26. studenoga 2013., 12:53h

 
Moja predraga kćeri, svima onima koji su progonjeni u Moje Ime, Ja želim da oni shvate zašto se to događa. Sjetite se Moja Smrt na Križu i patnja koju sam Ja podnio bila je da bih oslobodio čovječanstvo od robovanja Zvijeri. Znajte da je Moj Križ, kada uvidite da Ga imate za nositi, vrlo težak teret. Mrziti će vas, ne samo zli, već također i sveti ljudi, koji Me iskreno ljube, ali kojima nedostaje razboritosti, kada uzmete Moj Križ.
Kada uzmete Moj Križ i provodite Moja Učenja vi ćete biti prezreni. Kada uzmete Moj Križ proglašavajući Istinu koja je sadržana u Ovim Porukama, vi ćete biti poniženi i mrziti će vas više od bilo kojeg Moga učenika koji je došao prije vas. Nijedna druga misija, sve od Moje Smrti na Križu, neće se usporediti sa ovom, posljednjom koju je odobrio Moj Otac na Nebu. Da to nije tako, onda bi bila zanemarena. Umjesto toga, Moja Riječ će se čuti u svakom kutku Zemlje i Snagom Duha Svetoga Nju će čuti svi, uključujući Moje neprijatelje. Nitko neće zanemariti Moju Riječ, jer tako ne može biti. Jer kada se Riječ Božja čuje, nijedan čovjek, bez obzira na stanje njegove duše, neće propustiti reagirati na Nju na neki način. Oni koji Mi dopuste da doprem do njihovih srdaca biti će obuzeti ljubavlju prema Meni, ali također će biti nadvladani, jer je jedino Glas Božji sposoban iznuditi takvu reakciju. 
Oni od vas koji Me čuju sada moraju slušati. Molim vas, prihvatite težinu Moga Križa, bez obzira koliko je težak vaš teret kao posljedica toga. Taj Križ će vas iscrpiti, ali će donijeti plodove oprosta za Moje neprijatelje, čije duše Ja želim spasiti. Vaš progon može biti velik, može vam uzrokovati teški jad i žalost, ali znajte da je proizašao iz činjenice da je ovo Moje Djelo. Moje Djelo, kada je neokaljano, stvara strašnu patnju među onima koji Mi odgovore. Znajte, međutim, da će vaša patnja biti kratkoga vijeka i uskoro zaboravljena, jer će Nebo uskoro proglasiti posljednji dio Velikog Božjeg Plana za Spasenje čovječanstva. Zatim, svijet će biti obnovljen i Ljubav Božja će se širiti dok Volja Božja ne bude ispunjena.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 29. studenoga 2013., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kada propitkujete zašto bih Ja, Isus Krist, dopustio patnju u svijetu, onda bi trebali shvatiti Volju Božju. Mnogi ljudi u svijetu pate i uvijek je tako bilo. Patnja je uzrokovana činjenicom da grijeh stvara podjelu među ljudima. Grijeh odvaja čovjeka od Boga i kao takav čovjek će griješiti protiv čovjeka. Ja dopuštam patnju, jer ona dovodi duše bliže k Meni, kroz pročišćenje koje takve duše podnose. Ja ne uživam u patnji. Umjesto toga, Ja Sam Prisutan u svakoj pojedinoj duši koja mora podnositi bol i muku. Volja Božja je da određene duše pate više od drugih, jer preko takvih žrtava, druge duše koje manje zaslužuju Moje Milosrđe, mogu biti spašene.
Ja sam svojevoljno patio tijekom Moje Muke, ali Moja Bol i Poniženje porazili su većinu sotonine moći. Sotona se nikada ne može poniziti, jer to je nemoguće. I stoga kroz poniznost, koja proizlazi iz boli patnje, duše mogu ublažiti njegovu moć nad drugima. Bol, progon, patnja, ismijavanje i ruganje će uvijek biti sudbina tih odabranih Božjih duša. Takve duše su Mi najbliže i Ja ću iskoristiti tu njihovu žrtvu da privučem one druge duše koje su najpotrebitije Moga Milosrđa, u utočište Spasenja.
Ova pouka je vrlo teška za sve vas koji Me ljubite i možda se čini nepoštena. Ali znajte da vas patnja dovodi čak i bliže k Meni i da će vam donijeti Vječni Život sa Mnom u Raju. Nikada ne krivite Boga za patnju u svijetu, jer je ona uzrokovana, u prvom redu, padom ljudskog roda, kada su Božja djeca podlegla grijehu oholosti.
Oholost je korijen svega grijeha i uzrok je većine patnje u svijetu. Oholost vodi do svakog drugog grijeha i to onda stvara podjelu u svijetu i nedostatak pravde. Budite uvjereni da će svijet, vrlo brzo, konačno shvatiti pravo značenje Volje Božje. U tom vremenu, čovjekova volja će se klanjati u poštovanju Svetoj Volji Moga Oca. Dok taj dan ne dođe, kada se čovjek oslobodi oholosti i ponizi pred Gospodinom Bogom, Svevišnjim, ne može biti kraja patnji. 
Kada svijet konačno prihvati Istinu, Obećanje koje sam dao da ću Se ponovno vratiti, Ja ću obrisati svaku suzu s vaših očiju. Ja ću uzdići u slavi žive i mrtve i oni će vladati u uzvišenom sjaju u Novom Nebu i Novoj Zemlji, kada će dvoje postati jedno u Meni. Kada podnosite patnju, budite u miru, jer će brzo završiti.
 
 
Vaš Isus 
 
Subota, 30. studenoga 2013., 15:50h
 
 
Moja predraga kćeri, koliko li Ja ljubim svijet. Kako Ja žudim za svakom pojedinom dušom koja Mi je izgubljena u ovo vrijeme. Ja obećavam da ću tražiti svaku pojedinu osobu i pokušati ju privući u Moje Božje Milosrđe. Ja želim obznaniti Moju Prisutnost, Moju Ljubav i Moju Samilost svakome od njih. Moje Suze, u ovo vrijeme, koje otkrivam tebi Moja malena, teku zbog onih koji će odbiti Moj Božanski Zahvat i koji će, kao posljedica toga, naglavačke uroniti u prazninu zle prijevare.
Moja Muka će sada biti ponovno proživljena, jer će se Moje Tijelo morati suočiti s novim bičevanjem kada pogani – koji će doći s lažnim naličjem mira, ljubavi i poniznosti – nagaze Moju Crkvu prije nego Ju razapnu. Mudri duhom znati će Istinu. Rat će biti gorak i velika nagrada, koju traži sotonina vojska, biti će duše sve Božje djece. 
Duše vjernika će biti prva meta sotone i tu će on usredotočiti svu svoju energiju. Strategija sotone je prvo izigrati i zavesti vjernike, prije nego ih uništi. Nevjernici malo zanimaju sotonu, jer je on već osvojio njihove duše i oni mu predstavljaju mali izazov. Moj Otac neće stajati na jednoj strani i gledati ovaj užas, koji je bio naviješten. Svakom čudu, svakom pozivu s Neba i svakom Zahvatu će se svjedočiti dok se posljednja bitka – najveći duhovni rat svih vremena – odvija.
Oni koji su rođeni inteligentni neće biti ništa mudriji za Istinu, jer oni će analizirati stvarnost svoga stvaranja kroz ljudsku logiku. Oni rođeni s čistom ljubavlju u svojim srcima prema Bogu prihvatiti će Istinu, čak i ako ih zbunjuje, jer njihova srca pripadaju Bogu i biti će blagoslovljeni Darom Razlikovanja. Onima koji se bore protiv Riječi Božje i Zahvata Moga Oca da spasi duše i koji Ga pokušavaju spriječiti u spašavanju duša, oštro će se suditi.
Dok se bitka za duše nastavlja, vi Mi se uvijek morate obratiti i zatražiti od Mene da vas održim, zaštitim i utješim. Kada ste sa Mnom, vi ćete podnijeti ovo strašno pustošenje s mirnoćom koja će vas iznenaditi. Ali ako se ne možete ufati u Mene i potpuno Mi se predati, vi ćete uvidjeti da su vam ove kušnje, koje su pred vama u Mojoj Crkvi, gotovo nemoguća za podnijeti, tako bolne će biti.
Vi nikada ne smijete zaboraviti da je Bog Svemoguć i da sotona ne može pobijediti u ovom ratu za duše. Nažalost, mnogi neće biti dovoljno jaki u svojoj vjeri ili imati sposobnost da prepoznaju prijevaru s kojom će se morati suočiti u Moje Ime i nikada se neće moći otkupiti preda Mnom.
To su duše koje Mi uzrokuju takvu gorku žalost ovo vrijeme.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice