Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Srijeda, 1. svibnja 2013., 20:25h
 
 
Moja predraga kćeri, ovo posredovanje Mene, Jaganjca Božjeg, kroz otkrivanje svijetu ovih Poruka, je naviješteno.
Oni od vas koji slijede Riječ Božju moraju biti u miru, jer Ja ne želim da se udaljite, jer vas ljubim. Vi se nikada ne smijete bojati Moje Ljubavi, čak i kada vas grijeh odvaja od Mene. Ja otvaram oči svih onih koji žele vidjeti, a Moja Sveta Riječ će zatvoriti oči onih koji odbiju prihvatiti Moju Ruku. Ja pružam Moju Ruku prema vama, Moja ljubljena djeco, kako bih vas mogao odvući u sigurnost, daleko od grabežljivaca koji žele proždrijeti vaše duše.
Svakoga dana, od ovoga dana nadalje, vi ćete čuti mnoge glasove kako viču – zahtijevajući da slušate. Oni će vam prikazati đavolske laži i dokaze, prerušene u slatkoću meda. Nagovarajući vas, beskrajnim nasipom dokaza, da čujete njihovo razmišljanje, u ime humanitarnih razloga – koji odobravaju grijeh – oni neće prestati dok ne prihvatite ono što vas oni žele prisiliti da progutate.
Pobačaj, ubojstvo u Očima Božjim, biti će nametnut svim državama kao znak prkošenja protiv Svemogućega Oca, Boga Svevišnjega. Kada odobravate ovu zlu grozotu, krivi ste za strašan grijeh. Grijeh pobačaja je smrtni grijeh i oni odgovorni će gorjeti vječno u vatrama pakla.
Oni od vas koji odbiju prihvatiti da je ovo teška pogrješka, imaju malo preostalog vremena da osiguraju Spasenje. Jer kada veliki dan dođe, osim ako niste okrenuli svoja leđa ovom bezbožnom djelu, vi nikada nećete vidjeti Lice Božje.
Ubojstvo je jedno od najozbiljnijih djela prkošenja Bogu i biti će kažnjivo kastracijom. Velika podjela, među ljudskim rodom, je započela. Oni koji stoje na strani Zvijeri i odobravaju sve što prkosi Riječi Božjoj biti će odvojeni od svoje braće i sestara. Ne podcjenjujte Moje Upozorenje. Prihvatite pobačaj i prihvaćate namjerno ubijanje djeteta Božjeg. Ako ne možete pronaći kajanje u svojoj duši, onda vi Mene nikada nećete vidjeti. Ja ću vas odbaciti u divljinu.
Moja Ljubav i Milosrđe mogu biti veliki. Ja ću oprostiti najcrnjim dušama, ali bez kajanja, Moja Pravda je konačna. Moja kazna je vječna. Ljubite Me i Ja ću vas paziti. Uništite život drugog ljudskog bića, stvorenog Ljubavlju Moga Oca i vi ćete također izgubiti svoj život.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 2. svibnja 2013., 20:07h
 
 
Moja predraga kćeri, Crkvu će napustiti mnogi na najvišim stupnjevima, sa mnogima koji će usvojiti nova lažna naučavanja koja će ih odvesti u carstvo tame.
Oni koji Mi ostanu odani i oni koji odbijaju grozotu, biti će vođeni Apostolom Petrom, koji je sjedio na prvoj Rimskoj Stolici. On će voditi Moga ljubljenoga Benedikta, koji će im, kako je naviješteno, pomoći da vide Istinu. On će morati svjedočiti užasu, ali podržavati će ga oni koji su se zakleli na vjernost Jedinoj Pravoj Riječi Božjoj.
I tako će raskol započeti. One koji slijede lažno naučavanje, gdje se Ja, Isus Krist, ne štujem, Zvijer i njegovi demoni će rastrgati na komade. Oni Moji nevini sluge, koji do sada nisu prihvatili ove Poruke, sada će Mi potrčati radi utjehe. Moja proročanstva ne lažu i vrlo brzo će mnoge od tih jadnih duša biti izbačene iz Svete Stolice. Oni će biti optuženi za zločine protiv Petrove Stolice i biti će javno poniženi u Moje Sveto Ime.
Ja im kažem ovo. Ostanite mirni i budite u miru, jer kada slijedite Istinu biti ćete spašeni. Vi nikada ne smijete prihvatiti razblaženo naučavanje, koje će biti bez Moga Autoriteta. Onima koji prihvaćaju laži, u vjeri da činite svoju dužnost, vi morate shvatiti da ćete se suočiti s teškim putem. Vi imate dva izbora. Ostanite u Svjetlu Božjem ili okrenite svoja leđa Mojim Svetim Sakramentima.
Uskoro, mnogi od vas će jasno vidjeti ono na što sam vas Ja upozoravao. Raskol će biti žestok i rat će uslijediti između Istine i laži. On će oboriti Katoličku Crkvu, dok ne bude nalikovala na hrpu kamenja, ali Jedna Prava Crkva će ostati uspravno stajati, dok Moji vjerni sluge grade Moju Vojsku Ostatka. Oni će se boriti do samog gorkog kraja da održe Svetu Riječ Božju.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 3. svibnja 2013., 18:15h
 
 
Moja predraga kćeri, đavolji plan da se uništi Katolička Crkva iznutra već se događa. Sve što je Bogu Sveto biti će bačeno na stranu i oni poglavari novouređene suvremene crkve, koja će uskoro svima biti predstavljena da ju vide, biti će liberalni u svojim stajalištima, ali oni će biti neprijatelji Istine.
Naizgled autentična stajališta koja će oni predstaviti, biti će viđena kao novi oblik Katolicizma. Mnogi kršćani će reći, kakve veze ovo ima sa mnom?
Kada je Moja Crkva, koju je utemeljio Moj Apostol Petar, onesposobljena na ovaj način, to će utjecati na sve one koji Me slijede. Kada su Moja Riječ i Moja Učenja rastavljena i zatim učinjena prihvatljivima sebičnim potrebama čovjeka, iako su laži, ona će s vremenom biti smatrana Istinom.
Laži, predstavljene svijetu zbog đavolje zaraze, sve će Kršćanske Crkve tretirati kao prihvatljive u svojim očima. Nijedna Kršćanska Crkva neće izbjeći ovom napadu – napadu koji je namjerno i brižljivo planiran više od stoljeća.
Ne varajte se, kada se u Moju Riječ upliće Istina će biti rastrgana na dvoje. Laži truju dušu. Kad se to dogodi, ljudi će nesvjesno slijediti put koji će završiti u očaju. Ja nalažem svima koji Me sada slušaju da ostanu usredotočeni na Istinu u svako doba. Vi ne smijete prihvatiti nikakve promjene koje će od vas tražiti da ih prihvatite kao dio nove crkve koja ne dolazi od Mene.
 
 
Vaš Isus
 

Subota, 4. svibnja 2013., 23:35h

 
 
Moja predraga kćeri, dok Moja Riječ doseže do mnogih ušiju, Ja dolazim upozoriti one među vama koji Me neće slušati. Čega se vi bojite? Da li Moje Riječi ili promjena kojima ćete morati svjedočiti dok se pročišćenje nastavlja? Zar ne znate da vam Ja ne donosim nova Učenja, jer to nije nužno? Ja vam se samo obraćam da vas podsjetim na Istinu.
Tako mnogo vas vjeruje da zna toliko mnogo o Meni, ali vi niste ništa naučili. Tko ste vi da možete reći da ste bolji od drugih u Očima Božjim, kada se radi o tumačenju Moje Svete Riječi? Tko ste vi da vjerujete da imate ovlaštenje da bogohulite protiv Mene i zatim kažete da Me ljubite? Vi nećete moći zaustaviti Moje djelovanje preko proroka, da bih dosegao do Božje djece. Vi se morate zapitati zbog čega mrzite Moj Glas? Kako Me možete ljubiti kada trgate Moje Riječi, kada sve što Ja činim jest da vam pomognem da se pripremite za Moj Veliki Dan?
Čovjek je vrlo slab. Čak i one pobožne duše su slabe, iako je njihova ljubav prema Meni jaka. Neka nijedan čovjek ne vjeruje da ikada može hodati preda Mnom bez sramote grijeha na svojoj duši. Niti jedan među vama nije dostojan da stane preda Me, ipak Ja vam udjeljujem Milosrđe Moje Ljubavi. To nije zato jer vi to zaslužujete, već jednostavno zato što sam Ja odlučio podariti vam ovaj Dar.
Oni od vas koji tvrde da govore s velikim znanjem o Meni, a zatim pljuju govorom proklinjanja protiv Moga proroka – znajte ovo. Vaša vas vjera neće spasiti kada proklinjete Riječ Božju. Vaša samoproglašena ljubav prema Bogu je beznačajna kada osuđujete jedno od Njegove djece pred Njim. Vi siječete pupčanu vrpcu, koja vas veže za Moga Oca, kada pokazujete nepoštovanje, gnjev i mržnju prema Meni. Kada vi pljujete na Mene, postati ćete slijepi i nikada više nećete vidjeti. Kada izgovarate riječi mržnje, vaš jezik će biti odsječen. Kada ustanete i proglašavate svima vaše samoproglašeno znanje o Bogu, vi ćete pasti s nogama odrezanima pod vama. Kada smatrate Moga proroka zlim, vi nećete imati život.
Moja Riječ nikada neće umrijeti; ona će živjeti vječno. Ona će zgaziti one grješnike koji pokušaju prkositi Milosrđu Božjem, preko ovih Poruka. Odbijte Me ovoga puta i vi odbijate slobodu koju Ja donosim kada vas dolazim okupiti, konačno, u Mome Kraljevstvu. Vi nemate mnogo vremena da se otkupite u Mojim Očima prije Velikoga Dana. Nemojte ga potrošiti kroz grijeh oholosti. Grijeh oholosti je uzrokovao da Lucifer padne i da bude odsječen i bačen u ponor. Svi oni koji ga slijede, preko grijeha oholosti – grijeha koji uzrokuje toliko odvojenosti od Boga – pasti će i nikada neće ustati u Prisutnosti Božjoj.
 
 
Vaš Isus
 
 
 Nedjelja, 5. svibnja 2013., 16:15h
 
 
Moja predraga kćeri, bol odvojenosti od Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjega, nepoznata je mnogima, ali kada dođe dan, kada će Moje Svjetlo odumirati prema kraju, postati će jasno kako je nesretna agonija.
Oni koji Me poznaju i koji Me ljube, znaju kakvu bol donosi, kada grijeh stvori prepreku između grješnika i Boga.
Oni koji Me ne poznaju i oni koji Me odbijaju, iskusiti će ovu odvojenost tijekom posljednja tri dana tame, kada se Prisutnost Božja neće moći nigdje naći.
Tek kada Svjetlo Božje nestane, čovjek će konačno shvatiti da nema života bez Boga. Sve što ostaje jest praznina, divljina i tama.
Ja Sam Svjetlo kojega čovjek traži, nepoznato njemu, svake sekunde svakoga dana.
Dok čovjek teži naći mir i sreću, on će ih pokušati pronaći posvuda gdje misli da može. On će koristiti težnju za svjetovnom materijalnom dobiti i tjelesnu požudu da zadovolji svoje potrebe, koje nikada neće ispuniti i on će slijediti lažne religije, koje obećavaju veliko osobno zadovoljstvo. Nijedna od tih stvari neće ga odvesti u Svjetlo Božje.
Čak i oni koji traže odgovore intelektualnim sredstvima i znanjem, nikada neće naći mir ili odgovore koje traže, ako ne otvore svoja srca Pravoj Ljubavi Božjoj.
Ja dolazim svakome od onih koji Me traže. Ja uživam u dušama čija velika jednostavnost traži samo Moju Ljubav. Ja obasipam takve ljude Darom Duha Svetoga. Da bi Mi došli bliže, morate se potpuno ufati u Mene. Tek kada prepustite svoju volju Mojoj, Moja se Prisutnost može osjetiti. Onim ljudima koji Me pokušavaju pronaći, ali kojima je to teško, Ja im kažem ovo.
Nemojte pokušavati rasuđivati umom kada pokušavate opravdati Moje Postojanje, jer Ja nisam od ovoga svijeta. Nemojte se zaslijepiti za postojanje Vječnoga Života. On vas čeka, kada bi se samo mogli ufati u Mene i dati Mi da dođem u vaše srce i dušu. Ja ću vam se objaviti. Sve što vi trebate učiniti jest pozvati Me. Vi Me morate uskoro zazvati, jer kada Moja Prisutnost na Zemlji iščezne, biti će vam nemoguće tražiti Me i vi ćete lutati u bespomoćnoj muci pokušavajući Me naći.
Oni koji misle da su jaki u svojoj vjeri i koji vjeruju da su Mi blizu, moraju znati kako će brzo pasti kada Me se ne bude moglo naći nigdje u Svetohraništima budućnosti. Jednom kada dođe taj užasni dan pustoši, biti će plačeva očaja i moć Zvijeri će biti takva da će mnoge duše biti preslabe da održe Moju Svetu Riječ.
Vi morate tražiti Moju pomoć i biti će vam dana. Pozovite Me poniznoga duha i Ja ću vam odgovoriti. Usrdno Me molite da vas zaštitim i Ja ću vas prekriti Mojom Predragocjenom Krvlju, tako da vas ništa neće zaustaviti na putu Istine, koji vodi prema Vječnom Spasenju.
Služite Mi po svom vlastitom tumačenju, o tome kako bi Meni trebalo biti služeno i trebati ćete biti oprezni. Činite onako kako sam vam Ja rekao. Živite svoj život prema Mojoj Riječi i Ja ću vas nositi. Sramotite Me korištenjem Moje Svete Riječi na način koji donosi patnju drugima i vi ćete trpjeti najveću bol odvojenosti od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 6. svibnja 2013., 18:42h
 
 
Moja predraga kćeri, onima koji su nevini u namjernom vrijeđanju Mene, jer su neupućeni u Moju Riječ, uskoro će biti dano vodstvo koje trebaju.
Svima onima koji poznajete Istinu Moje Riječi, koja je dana čovjeku prije 2000 godina, vi morate znati da se milijuni duša gube, dok se prepirete među sobom. Toliki mnogi, krivi za smrtni grijeh, čine ova djela zbog zaraze zloga. Da su oni znali Istinu Moga obećanja Vječnoga Života, mnogi ne bi sudjelovali u ovim djelima.
Kada vam je dana Istina, važno je da nastavite širiti Božju Riječ. Vi morate to učiniti pokazujući ljubav i poštovanje prema životima drugih. To znači držati se Zapovijedi Mog Oca: “Ne ubij.” Zatim je vaša dužnost osigurati da se prema životu čovjeka odnosi s poštovanjem u Slavi Božjoj.
Vi morate podsjetiti druge na ovaj Dar Vječnog Života, u onim vremenima kada znate da oni koji niječu Boga trebaju vašu pomoć. Vaša pomoć, kroz molitvu i vodstvo, može spasiti te duše. Ja trebam toliko vašega vremena, Moji ljubljeni sljedbenici. Vi morate biti darežljivi sa svojim vremenom u Spasenju duša. Molim vas da nastavite moliti Moje Križarske molitve, jer Ja obećavam obraćenje milijunima izgubljenih duša kada se izmole.
Nemojte dopustiti da vas napadi zloga, koji će nastaviti bacati sjenu preko ovih Poruka, odvraćaju. Prihvatite ove napade kao ono što jesu, pokušaj sotone i svih zloduha koji lutaju Zemljom da spriječe Božju djecu u dobivanju veličanstvene baštine koja ih očekuje.
Ja također tražim da budete plemenitoga srca i da molite za one koji su se okrenuli protiv Mene, u ovoj Mojoj konačnoj Misiji na Zemlji prije Velikoga Dana.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 7. svibnja 2013., 17:00h
 
 
Moje drago dijete, Ja sam ti otkrila, tijekom ovoga današnjega posebnog ukazanja, tajnu Moga Srca i kako je isprepletena sa Presvetim Srcem Moga ljubljenoga Sina. Moje Srce kuca u zajedništvu s Njegovim i kao Suotkupiteljica Ja ću raditi da bih odvela toliko mnogo Božje djece u Novu Eru Mira.
Kao Majci Božjoj, Meni je dana Moć nad Zvijeri i svima onima koji prizovu Moju pomoć biti će dodijeljena velika zaštita od njega. Zbog ove posebne Moći, koju Mi je dao Moj Sin, biti će učinjen svaki pokušaj da se osramoti Moje Ime tijekom vladavine Zvijeri. Javni događaji biti će organizirani da bi se poštovale Moje želje ujedinjenja sve Božje djece. Nažalost, svi od njih neće poštovati Istinu.
Ja sam otkrila Istinu u La Saletteu u Francuskoj i u Fatimi u Portugalu, a ipak mnogi ne shvaćaju što je ono što sam Ja objasnila. Uskoro će naviještena proročanstva postati stvarnost i zatim će mržnja, koju zli ima prema Meni, biti ispoljavana u posebnim obredima, koji će biti uvredljivi Bogu.
Moj Sin je stvorio vrlo poseban plan, koji je izrađen do svakog pojedinog detalja, kako bi osigurao da svijetu bude dana Istina o neprijateljima Božjim. On to čini jer samo Istina može spasiti ljudski rod. Ako Božja djeca budu slijedila laži i postanu uključena u prijevaru, koju nosi Antikristov plan, onda će oni okrenuti svoja leđa Mome Sinu i svome vlastitom Spasenju.
Ova Misija koja ti je dana, dijete Moje, je posljednja karika u posljednjem Zavjetu kojega Moj Sin mora dovršiti iz poslušnosti prema Mome Ocu, Svevišnjemu Bogu. To će biti sredstvo po kojemu će duše biti spašene iz stiska sotone i njegove zle vojske na Zemlji. Zbog ovoga, mržnja koja će ti biti pokazana riječima, djelima i djelovanjima drugih biti će okrutna i žestoka. Gnjev koji će biti pokazan protiv tebe biti će poput nijednog drugog i ti moraš shvatiti da je to za očekivati. Djelu Moga Sina ogorčeno će se protiviti u ovim vremenima i On i Njegova Crkva na Zemlji morati će izdržati posljednje Razapinjanje prije nego se Uskrsnuće, obećano svima onima koji vjeruju u Moga Sina, dogodi.
Mržnja je stvarna i zli će okrenuti misli čak i onih odabranih duša i vidjelaca protiv tebe, dijete Moje. Nikada se nemoj osjećati tužnom zbog sebe ili tih duša, jer je patnja Moga Sina deset puta gora. Moj je Sin, Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva, Onaj koji je Umro zbog grijeha čovjeka, Onaj kojega se i dalje mrzi s tolikom strašću, koja je rođena iz gnjeva i kojom upravlja sotona. Moj je Sin Onaj koji je predmet takvih napada i kada bacaju uvrede na tebe, dijete Moje, oni Njega iznova bičuju.
Vi se morate uzdignuti, svi vi i učiniti ono što vam Moj Sin kaže, jer ste vi odabrani da postrojite Njegovu Vojsku Ostatka. Kada vi trpite u Njegovo Ime, to je za Slavu Božju i za Spasenje čovječanstva. Kada Novo Nebo i Nova Zemlja postanu jedno, takva patnja će prestati i svi će pjevati hvalospjeve Bogu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Božja
Majka Spasenja
 
Utorak, 7. svibnja 2013., 22:35h
 
 
Moja predraga kćeri, kako si ometena i kako si dopustila sebi da budeš odvedena od Moga Pogleda u posljednja dva dana. Zar ti ne znaš što je stvorilo ovo odvraćanje pažnje? Propuštajući samo dan Euharistijskog Klanjanja ti si odvedena i zlostavljana u Moje Ime, bez da si se zaštitila kako sam te Ja poučio. Moja uputa je da ti nastaviš svakodnevno dolaziti pred Mene i da moliš Presvetu Krunicu, kako bi te Moja Majka mogla prekriti zaštitom koju ti trebaš u ovoj zadaći.
Toliki mnogi koji su Mi bliski stekli su povjerenje koje ih vodi da povjeruju da ih nikakva količina patnje neće zaustaviti kada izvršavaju Moju Misiju, ali to je jedino moguće kada vi pozovete Mene da vas vodim.
Kćeri Moja, uskoro će biti viđen početak kuge dok Moj Otac baca kaznu na Zemlju na one narode koji Ga vrijeđaju i koji dopuštaju da zloća i nepravda budu nanijete jadnim nevinim ljudima. Ova kuga će biti vidljiva na licu i čirevi neće biti izliječeni dok Velika Kazna ne bude gotova. Kuga će biti raširenija od side i biti će jedan od prvih znakova nadolazeće Kazne. Nakon toga će uslijediti glad na jednoj trećini Zemlje i njoj će se svjedočiti tijekom vladavine Antikrista.
Dok se vladavina Antikrista širi poput paukove mreže, ona će se uskladiti sa nizom kazni, koje će na sve četiri strane svijeta izliti Ruka Moga Oca. Božje posredovanje će pomoći u zaustavljanju Zvijeri u krađi duša snagom Antikrista. Njegovi sljedbenici će trpjeti bolnu kaznu i ona će biti viđena na njihovim licima preko kuge. Oni neće izbjeći ovoj žestokoj kazni niti će to učiniti oni koji provode zlu prijevaru nad Mojom Crkvom na Zemlji.
Ovo upozorenje se daje kako bi oni koji sumnjaju u Moju Ruku Pravde konačno shvatili da će ljudi patiti kao što je bilo u vrijeme Noe, ako okrenu svoja leđa Bogu.
Posljednja uvreda protiv Moga Oca, kroz grijeh rata i pobačaja povući će Njegovu najveću kaznu nad čovječanstvo. Život nerođenoga djeteta, oduzet tako okrutno i bez kajanja, biti će kažnjiv smrću tijela i smrću duše.
 
 
Vaš Isus

Četvrtak, 9. svibnja 2013., 22:45h

 
Moja predraga kćeri, Moja Ljubav za one mlade duše svakog naroda, boje i vjeroispovijesti, koji Me ne priznaju, je vječna. Moja tuga za te Moje malene duše je duboka. Za njih se treba moliti, osobito sada. Ja ću ih primiti u Moje Milosrđe, bez oklijevanja, ako to zatražite od Mene ovom Križarskom molitvom.
 
Križarska molitva (106) Milosrđe za mlade koji ne priznaju Boga
 
Dragi Isuse, uzmi pod Svoju Zaštitu duše one djece Božje koja Te ne poznaju, koja ne priznaju Tvoju Ljubav i koja ne prihvaćaju Tvoje Obećanje. Izlij Svoje Milosti obraćenja i daj im Vječni Život. Budi milosrdan prema svima onima koji ne vjeruju u Tvoju Prisutnost i koji neće tražiti pokajanje za svoje grijehe. Amen.
 
Moja ljubljena Vojsko Ostatka, Moja najdraža želja jest da vi tražite duše mladih, agnostika i onih koji ne vjeruju u Boga. Oni su vaš prioritet. Ja tražim od vas da privučete sve narode, vjeroispovijesti, boje i religije pod Moju Zaštitu. Kada Mi dovedete takve duše, Ja ću im dati velike Darove i obećanje njihovog Spasenja. 
Važno je da vi ne zanemarujete one koje ne zanima njihovo Spasenje. Oni su izgubljene duše za kojima Ja žudim i Ja ću ih slijediti u svaki kutak, svaku pukotinu i svaku zemlju dok ih ne privučem u Moje Kraljevstvo.
Zapamtite ovu molbu. Zapamtite da je Moja Želja da dosegnem do onih koji Me ne poznaju i do onih koji Me ne žele upoznati.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 10. svibnja 2013., 16:40h
 
 
Moja predraga kćeri, blagoslovljeni su oni koji odgovaraju na Istinsku Riječ Božju, jer će oni prvi ustati i ući u Moje Novo Kraljevstvo.
Oni kojima nije dana Moja Sveta Riječ, uključujući one zemlje gdje Me ne odobravaju, su prve duše za kojima Ja moram posegnuti. Ne svojom vlastitom grješkom, oni su od rođenja odgajani da niječu Boga, Tvorca i Stvoritelja svega što jest. Ja ću ih nastojati obratiti kroz ovu Misiju i obećavam da će jednom kada im bude pokazana Istina, tijekom Upozorenja, oni biti brzo uvučeni u Moje Milosrđe. Ja nikada neću napustiti one koji su zavedeni, lažnim naučavanjima, jer oni su bespomoćni i potrebna im je Moja Ljubav i Milosrđe.
Moja Želja je da se Moji sljedbenici sada pripreme da se uspnu ljestvama, dugim i teškim usponom, prema duhovnom savršenstvu. Oni od vas koji su blagoslovljeni Darom razlikovanja preko Moga Glasa, koji je sadržan u Knjizi Istine, imate dužnost prema Meni. Ovo je ono što morate učiniti. Iskoristite Dar koji sam vam Ja dao, da se pripremite za duhovno savršenstvo koje se od vas traži, sada, dok Ja stvaram Moju Vojsku Ostatka na Zemlji. Vaša odgovornost je pomoći onima koji su previše slabi, previše oholi i previše tvrdoglavi da prihvate Moju Ruku Milosrđa. Preko vas Ja ću moći podariti svim dušama, uključujući one koji nisu dostojni Moga Milosrđa, Spasenje potrebno da bi se živjelo zauvijek u Mojoj Slavi.
Oh, kako je prekrasno ovo Moje veličanstveno Novo Kraljevstvo. Kada bi Ga vi samo mogli vidjeti, nitko među vama ne bi nikada izustio nijednu riječ protiv Mene. To će biti vaš novi dom, mjesto gdje ćete vi i vaša obitelj uživati u vječnom zanosu, miru, ljubavi i radosti, družeći se sa svime što je Moj Otac stvorio za vašu sreću. Mislite na to kao na novo boravište, slično načinu na koji je Zemlja stvorena, samo što ovo Novo Nebo i Nova Zemlja neće imati mora. Jedina voda nužna za opstanak Božje djece doći će sa Drveta Života, na kojemu će sav život biti održan.
Svakoj potrebi će biti udovoljeno i ljubav će obilovati, kako ne bi postojalo bilo kakvo nezadovoljstvo. Smijeha, ljubavi, radosti, boja i lijepih stvari, koje nijedan čovjek nije vidio tijekom svoga vremena na Zemlji, biti će u izobilju. Sreća, koja je izvan vašega dohvata na Zemlji, biti će Dar svakome od vas kome je dan Ključ Moga Kraljevstva.
Život pred vama je ukrašen velikim Darovima i vi ćete ostati u stalnom stanju mira s ljubavlju prema Meni. Ja ću vladati u jedinstvu sa svom Božjom djecom i nijedan od vas neće željeti ništa, tako je velika Moja Ljubav. To je jedini život prema kojemu vi morate težiti, jer nijedan drugi život neće postojati nakon Velikoga Dana kada Ja dođem po vas.
 
 
Vaš Isus 
 
Subota, 11. svibnja 2013., 20:20h
 
 
Moja predraga kćeri, nije bitno, ako ti moraš trpjeti bol zbog načina na koji si odbačena zbog Mene, jer Moja Riječ nikada neće umrijeti. Ona će se uzdići i postati glasnija dok se, poput snažnog vjetra, ne pojača u intenzitetu dok grmljavina Moga Glasa ne zaori diljem Zemlje. Biti će vrlo malo onih koji neće čuti Moj Glas i čak i oni koji Me odbacuju nastaviti će govoriti o Meni. Njima će biti nemoguće zanemarivati Ga.
Poput svakoga djeteta rođenoga od svoje majke, Božja djeca – uključujući one koji Ga odbijaju priznati – biti će Mu privučena, jer si ne mogu pomoći. Poput nove bebe koja se veže sa svojom majkom, svako dijete Božje prepoznati će svoje preko dodira, zvuka i mirisa. Božja će djeca osjetiti kada Prisutnost Božja dotakne njihove duše. Kao što Ja poznajem svoje, tako će i oni koji Mene ljube odgovoriti na Moj Poziv.
Kćeri Moja, Sveta Volja Božja je Moćna i poraziti će sve one koji se suprotstavljaju Riječi Božjoj. Kada vi osjećate da postoji tako mnogo protivljenja i tako mnogo mržnje prema ovoj Misiji, vi uvijek morate biti utješeni Mojim Svečanim Obećanjem. To je da spasim sve duše, kako bi Moj Novi Raj mogao uskoro biti predstavljen čovječanstvu sa što je manje moguće patnje. Patnja može biti smanjena kroz molitve Moje Vojske Ostatka, zato što im Ja ostavljam u baštinu posebne Milosti.
Čuda koja sam Ja obećao svijetu, preko Mojih Križarskih molitvi, će se povećati i mnogi će svjedočiti izlječenjima i obraćenjima. Preko ovih čuda Ja ću se objaviti, čak i najokorjelijim skepticima. Preko Križarskih molitvi slugama Mojih Kršćanskih Crkava biti će pokazano Moje Milosrđe i uskoro će mnogima od njih biti dan dokaz istinitosti ovih Poruka.
Moja Volja će biti izvršena i nijedan je čovjek neće zaustaviti. Mnogi će se suprotstavljati Mojoj Volji, uzvikivati uvrede Mojoj Riječi i pljuvati na tebe, kćeri Moja, ali njihova će mržnja biti uništena i uskoro će otvoriti svoja srca, jer oni neće sumnjati da je njihov Gospodar Onaj koji ih poziva. Ja sam Posuda preko koje će oni biti pročišćeni. Preko Mene njima će biti dana jedina moguća zaštita od Antikrista. Moja zaštita mora se tražiti i Pečat Živoga Boga mora biti dan što je moguće većem broju duša.
Slušajte Moje upute i sve će biti dobro. Zanemarujte Moja upozorenja i pokušajte se sami boriti sa nepravdama, koje će biti raširene kada svijet bude vodila ruka Zvijeri i vi nećete biti dovoljno snažni. Prihvatite Moje Darove i vi ćete ostati stajati, sigurni u znanju da Ja štitim vas i vašu obitelj i prijatelje.
 
 
Vaš Isus
 
 
Ponedjeljak, 13. svibnja 2013., 16:38h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja Vojska Ostatka će rasti vrlo brzo u ovo vrijeme i proširiti će se na pedeset osam naroda. Biti će vođa među vama i vi se morate ujediniti gdje god jeste, kroz stvaranje Molitvenih Zajednica Isus govori čovječanstvu.
Dovedite sve one koji Me slijede, najprije, u svoje stado i zatim krenite dalje da privučete sve one koji slijede svaku vrstu naučavanja. Ja nikada ne bih mogao biti naklonjeniji jednoj duši naspram druge. Ja želim da vi kažete svima onima koji ne vjeruju u Mene i Ja im obećavam da će im biti pokazana Istina tijekom Upozorenja. Njima će biti teško zanijekati Me, jer Ja ću obuzeti njihove duše na način koji će ih iznenaditi i potresti. Moj Sveti Duh će se spustiti na svaki narod gdje su Moje Molitvene Zajednice postavljene.
Ja ću umnožiti broj čuda, koja su već posvjedočena, kada sam Ja izliječio duh, duše i tijela bijednih i bolesnih među vama. Vi ćete Me znati po Mojoj Prisutnosti, koju ću Ja usaditi u one od vas koji zatraže Moje milosti. Vi ste doista blagoslovljeni – vi, djeca ovoga naraštaja, koji ste izabrani u takvom mnoštvu da uživate Vječni Život u Mome Kraljevstvu, koje nema kraja. Vi ćete poraziti smrt. Vaša snaga ustrajnosti uništiti će Zvijer i grijeh više neće kvariti vaše duše.
Djeco Moja, još ima mnogo posla za obaviti. Dopustite Mi da vas vodim kroz Moje Križarske molitve, jer će one otvoriti vaše oči Istini. Jednom kada možete vidjeti Istinu, vi ćete u vašim srcima znati što učiniti. Jedan savjet – kada vas se sprječava u govorenju Istine, vi morate šutjeti. Molite za te duše, da im također bude dana milost da prihvate Knjigu Istine.
Moja Riječ je kraj. Ona je konačna. Ne može biti nijedna druga riječ. Svatko tko proglašava da govori u Moje Ime, otkada je ova Misija započela u studenome 2010., nema ovlaštenja to činiti, jer oni ne dolaze od Mene. Oni proroci koji su došli prije ovoga i koji također govore u Moje Ime, blagoslovljeni su i Ja ću ih nastaviti štititi. Moj Glas govori sa svijetom preko ovih Poruka. Moja ljubljena Majka, Bezgrješna Djevica Marija, također govori sa svojim vidjeocima i opet sam Ja blagoslovio Njenu Misiju.
Znajte da sotonina vojska uključuje brojne lažne proroke, koji govore slatkoćom glasa. Umirujući, brižni i zamaskirani sa praznim obećanjima, oni će govoriti upravo suprotno od onoga što vam Ja govorim. Znajte da će vam samo Moj Glas reći Istinu. Samo Moj Glas će vam reći o nadolazećim događajima, koji se stvarno događaju. Nitko drugi ne može, niti će mu biti dano ovlaštenje, govoriti za Mene, Isusa Krista ili Moga ljubljenoga Oca.
Tješite se ovim otkrivenjem i znajte da samo Presveto Trojstvo razgovara na ovaj način s vatrom, koja će obuzeti sve duše koje nisu ohole i koje su pune ponizne ljubavi prema Meni.
 
 
Vaš Isus

 Utorak, 14. svibnja 2013., 21:00h

 
Moja predraga kćeri, onima među Mojim učenicima koji trpe zbog svoga vjerovanja u ove Poruke s Neba, Ja imam ovo za reći.
Iako je vaša patnja teška, vi morate znati da ste blagoslovljeni Mojim Darom, koji vam je dan da vam pomogne otvoriti vaše oči Istini. Vrijeđanje koje ćete vi morati trpjeti u Moje Ime, zbog vaše odanosti ovim Porukama, doći će od onih koji su vam bliski. Osobito, mnogi Moji posvećeni sluge, koji Me odbijaju tražiti preko ove Moje Svete Riječi, uzrokovati će vam najviše uznemirenosti. Vi ćete biti oklevetani, poniženi, osporavani, kritizirani i izrugivani, a ipak, ti isti ljudi izjavljuju da govore u Moje Sveto Ime.
Vi morate izdržati ovu bol baš kao što su je Moji Apostoli i Učenici morali podnositi. Tijekom Moga vremena na Zemlji, Ja sam bio izbacivan iz Božjih Hramova. Moji su Učenici bili upozoreni da se drže podalje od Mene ili će se suočiti s protjerivanjem iz Crkve, ako budu viđeni sa Mnom. Kada su oni govorili Moju Svetu Riječ i širili Moja Učenja, njima se prijetilo i u nekim slučajevima ih se bičevalo. Od njih se radila predstava. Oni koji su slijedili Riječ Božju, koju su propisali proroci prije Mene, bili su prvi koji su pljuvali na Mene. Njihov gnjev je bio uzrokovan činjenicom da sam Ja govorio Istinu, jer oni nisu željeli čuti Istinu. Ona ih je zastrašila i činila im je nelagodu.
Ispunjene Snagom Duha Svetoga, Moje Apostole su nakon Moga Uzašašća mrzili mnogi koji su se klanjali u Hramovima. I, premda je njihova patnja bila velika, a glasovi protivljenja su glasno vikali u njihovoj prisutnosti, to nije bilo važno.
Ništa ne može spriječiti širenje Moje Riječi. Nijedan glas neće biti dovoljno glasan. Nijedan dokaz neće biti dovoljno uvjerljiv. Nijedan otrov neće biti dovoljno snažan. Moju Moć je nemoguće poraziti. Moj Duh Sveti će privući milijarde duša u sigurnost Moga Novoga Raja. Svi glasovi nezadovoljstva će biti utišani i sve protivljenje će biti potisnuto, jer će posredovanje Moga Oca osigurati da će sve trnje i stijenje, prostrto po Putu Istine, biti iskorijenjeno.
Samo će Moj Glas ostati. To će biti jedini Glas Vlasti, koji će biti neprekidan i zatim će doći Veliki Dan.
 
 
Vaš Isus
 
 
Srijeda, 15. svibnja 2013., 16:40h
 
 
Moja najdraža kćeri, Duh Božji izlijeva se na Zemlju na način na koji to prije nije bilo učinjeno.
Kako bih pripremio Moju dragu djecu za Novi Raj, koji postoji čekajući na njih, Ja ih obavijam Duhom Istine. Neki će Ga prihvatiti, raširenih ruku i biti zahvalni za takve blagoslove. Drugi će odbiti jer neće otvoriti svoja srca.
Moj Veliki Zahvat da spasim čovječanstvo je započeo i brzina Mojih Djela će biti svima očita. Čuda, koja sam odobrio Ja, vaš Svemogući Otac, biti će rasprostranjena i o njima će se pričati. To će dovesti do još više obraćenja. Zatim, baš dok se Duh Moje Ljubavi širi, djela zloga i njegovih sljedbenika će se povećati.
Moja Ruka će zaustaviti zlodjela onih koji pokušaju nanijeti rat, bolest, ubojstvo i pobačaj Mojoj djeci. Moja Ruka će se također spustiti na one koji muče odane sljedbenike Moga ljubljenoga Sina i one koji pokušaju ukinuti Njegovu Prisutnost u Svetoj Euharistiji.
Poslušajte sada Moj Poziv. Sva Moja djeca će biti privučena prema Mome Milosrđu. Oni koji odbacuju Moga Sina, odbacuju Mene. Oni koji vrijeđaju Moga Sina ne mogu doći do Mene. Oni koji osuđuju Njegova Učenja i izvrću Istinu, odbacuju Moje Postojanje. Vi ne možete stvoriti svoje vlastite zakone i pokoravati se Meni. Niti možete opravdavati grijeh i očekivati da vidite Moje Lice.
Ako se grijeh ne smanji, Ja ću kazniti one narode koji su odgovorni za grijehe, koji Me vrijeđaju. Baš kao što Moj Duh Sveti nastavlja nesmanjeno, isto tako će biti Moj Zahvat da spriječim širenje grijeha.
Sve ove promjene biti će viđene u isto vrijeme. Ubrzo nakon toga, kada Moj Sin učini svaki pokušaj, preko Svoje Crkve i Svojih učenika, da širi Istinu, doći će dan kada će se Veliko Milosrđe Moga Sina spustiti nad čovječanstvo. Onda, nedugo nakon toga, doći će Sudnji Dan.
Pripremite se sada, Moja djeco, jer dan može doći u bilo koje vrijeme. Samo oni koji se pokoravaju Mojim Zapovijedima i pokažu kajanje za svoje grijehe, mogu i biti će spašeni.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog

Četvrtak, 16. svibnja 2013., 15:30h

 
Moja predraga kćeri, po Snazi Ljubavi čovječanstvo može biti i biti će spašeno. Ljubav o kojoj Ja govorim je Božja Ljubav, koja teče u srcima čovječanstva. Božja Ljubav je prisutna u srcima sve Božje djece, uključujući one koji Ga niječu. Vaša međusobna ljubav će vas održati tijekom kušnji koje su pred vama. Pokažite ljubav i milosrđe vašem bližnjemu i budite dobri prema siromašnima, slabima i bespomoćnima i Ja ću vas učiniti zauvijek Mojima.
Oni među vama koji se odnose oštro prema drugima, koji nanose bol onima nad kojima vladaju i koji zlobno šapću o drugima, vi ćete biti poput praznih posuda bez ičega da Mi pružite. Vi uvijek morate slijediti Moja Učenja. Ljubav samo dolazi od Mene. Mržnja ne. Oni koji kažu da Me poštuju i loše govore o drugima, iako tvrde da podržavaju Moju Riječ i čuvaju Moje Ime – oni Me ne poštuju. Oni Me vrijeđaju i njihova će sramota postati očita na Veliki Dan. Nikada, ni na jedan trenutak, nemojte misliti da vi možete živjeti bez ljubavi prema drugima u svojim srcima, jer ako vi nemate ljubavi prema drugima onda vi niječete Dar, koji je slobodno dan svoj Božjoj djeci. Kada Me istinski ljubite, vi ćete se ponašati prema drugima s ljubavlju i poštovanjem. Kada ste vi okrutni prema drugima, pričate loše o njima ili ih nepravedno kritizirate, onda vi odbijate Ljubav koju Ja vama darujem. Na njenom mjestu je mržnja. Mržnja prema drugom ljudskom biću dolazi od sotone. Kada dopustite mržnji da otvrdne vašu dušu, vi se udaljujete od Mene i biti ćete duboko uzrujani u svojoj duši.
Kada vi ljubite drugoga u Moje Ime, vi ćete to učiniti riječima, vašim djelima i djelima milosrđa. Ljubav Božja, koja se živi u skladu s Njegovim Željama, preko Njegove djece, može spasiti čovječanstvo. Ljubav pobjeđuje zlo. Sotonina moć je uništena u trenutku kada vi pokažete ljubav prema drugima koji se prema vama loše odnose. Vi morate snažno raditi da bi dopustili da vas ljubav obuzme, kako bi mogli širiti ovu veliku milost drugima.
Ljubav stvara ljubav u drugima. Ljubav donosi život. Ljubav donosi oprost. Ljubav uništava zlo. Bez ljubavi zlo će napredovati.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 17. svibnja 2013., 14:02h
 
 
Moja najdraža kćeri, Ja ti otkrivam u povjerenju Moju Bol i Tugu dok još jedanput proživljavam Agoniju koju sam trpio u Maslinskom Vrtu.
Tada je Moju Bol, izazvao zli pokazavši Mi vizije budućnosti. Moju Bol je uzrokovalo poganstvo koje će se prostirati Zemljom u vaše vrijeme. Ja sam tada znao, kao što se sada može vidjeti, za mržnju u svijetu koja postoji prema Meni, Isusu Kristu.
Moja patnja je pogoršana činjenicom da čovječanstvo i dalje potpuno ne shvaća Žrtvu, koju sam Ja učinio za njihove duše. Moje Razapinjanje je bilo za spas svakoga naraštaja, uključujući one u današnjem svijetu. Moja Bol je velika u ovo vrijeme i Moja se patnja jasno pokazuje u tebi, kćeri Moja i drugim dušama žrtvama, kako bih Ja mogao spasiti najizopačenije među vama.
Ja plačem gorke Suze i Moje Srce se nadima dok se grijeh širi preko zakona u vašim zemljama, koji će prisiliti nevine duše na iskušenje. Ne samo da će oni osjećati da grijeh sada može biti opravdan, jer ih zakoni u njihovim zemljama odobravaju, nego će oni također biti optuženi za kršenje zakona njihove zemlje, ako održavaju Moju Svetu Riječ. 
Oh kako ste vi zavedeni. Kako ste daleko odlutali od Mene. Koliko ste Me uvrijedili. Oni s odgovornošću proglašavanja Moje Svete Riječi, poslušajte Me sada. Vaša dužnost je da zaštitite Moju Svetu Riječ u svako doba. Vaš zavjet je da se pokoravate Mojoj Riječi i Mojim Učenjima, kako su bili sadržani u stvaranju Moje Crkve na Zemlji. Nikada nemojte odstupati od Istine. Pripremite vaše duše, jer uskoro ćete biti prisiljeni protiv svoje volje zanijekati Me preko Sakramenata. Vi morate biti oprezni u svako doba zbog velikih promjena koje su pred vama.
Cijelom čovječanstvu, Ja vas pozivam da odgovorite na Moj Glas, Glas Istine, Glas Ljubavi, Glas vašega Gospodara. Vi ćete Me uskoro vidjeti. Tada će paučina biti očišćena s vaših očiju i tada će Istina postati jasna. Kada svane dan Moga Milosrđa, vi morate znati da će se Moj Drugi Dolazak dogoditi vrlo brzo nakon toga. I premda Ja žudim da Mi se svi vi obratite, Ja plačem sa tugom zbog duša koje su Mi izgubljene.
Ja moram upozoriti one koji Me pokušavaju zaustaviti, u Spasenju duša, da ću vas kazniti, ako se nastavite suprotstavljati Riječi Božjoj. Ja ne mislim na ove Poruke, iako sam tužan jer Me vi nećete slušati, već na ukidanje Moje Svete Riječi u vašim narodima.
Svjetlo će potući tamu. Svjetlo Božje čuva vas živima. Tama vas uništava. Moje Svjetlo će postati sve svjetlije i svjetlije dok Moja Sveta Euharistija ne bude prognana. Onda će ona izblijedjeti. Onda će se Moja Crkva raspasti i činiti će se da umire. Svijet će se radovati, jer zajedno s Mojom Crkvom u Rimu, Židovski narodi će biti pokošeni. To će biti najveća prijevara koja će zadesiti čovječanstvo i oni koji prihvate ovaj zli oblik poganstva biti će pometeni u poplavi. I tada, nakon što se vatre budu prostirale Zemljom, Moja će se Crkva ponovno uzdići u svom punom veličanstvenom obliku. To će biti kraj za grješnike koji odbiju Moju Ruku, ali početak Vječnoga Života za one koji Me ljube.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 17. svibnja 2013., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, ti moraš znati da svi grješnici, osobito oni koji su počinili užasne stvari, moraju doći k Meni. Ja tražim njihovu pažnju i Ja ih želim dovesti u Moje Srce, jer ih ljubim. Njima će odmah biti oprošteno, ako skupe hrabrost i pozovu Me da im pomognem da izađu iz svoje bijede. Oni Me se nikada ne smiju bojati, jer Ja Sam Uvijek-Milosrdni. Oni su bliži Meni nego oni koji izjavljuju da Me predstavljaju na Zemlji, ali koji su licemjeri, kao što su bili farizeji.
Dajte Mi vašu ruku. Bez obzira kakva ste djela vi počinili, Ja ću se sresti s vama. Moja molitva, koja vam je sada dana, dovesti će vas u Moje Srce i Ja ću prebivati u vama i vi ćete biti spašeni.
 
Križarska molitva (107) Izbavi me od vatri pakla
 
Ja sam užasan grješnik, Isuse. Ja sam svojim djelima uzrokovao očajnu patnju drugima. Odbačen sam na stranu zbog toga. Više me nigdje ne podnose na Zemlji. Izbavi me iz ove divljine i zaštiti me od stiska zla. Dopusti mi da se pokajem. Prihvati moje kajanje. Ispuni me Svojom Snagom i pomogni mi da se uzdignem iz dubina očaja. Ja predajem Tebi, dragi Isuse, moju slobodnu volju, da učiniš od mene što Ti želiš, kako bih mogao biti spašen od vatri pakla. Amen.
 
Idi dijete Moje u miru, jer Ja nikada neću napustiti one koji Me usrdno mole za Milosrđe.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 18. svibnja 2013., 13:16h
 
 
Moja predraga kćeri, Dar Duha Svetoga je veoma pogrješno shvaćen. To je dragocjeni Dar i izliven je na čovječanstvo Božjom Velikodušnošću. On je dan s velikom ljubavlju svima, ali ne prihvaća Ga svatko. Nisu svi sposobni primiti ovaj Dar. Oni koji vjeruju da zaslužuju ovaj Dar zbog toga što kažu da Me poznaju i koji su teološki obrazovani u svakom pogledu, nisu nužno pripremljeni primiti Ovaj Presveti Dar.
Tijekom deset dana u Cenakulu, Moja ljubljena Majka je morala strpljivo objašnjavati Mojim Apostolima važnost poniznosti. Bez poniznosti vi ne možete biti ispunjeni ovim Darom s Neba. Neki od Mojih Apostola su mislili da su kao odabrani Učenici bili bolji od običnih ljudi, zato što su bili bliži Meni i da drugi moraju odmah pasti pred njihove noge. Ali, naravno, to nije ono što sam ih Ja poučio. Moja Majka je provela mnoge duge sate objašnjavajući im kako oholost može spriječiti Duha Svetoga od ulaska u njihove duše.
Kada Duh Sveti ulazi u dušu, On donosi sa sobom mnoge Darove. To može biti Dar Znanja, Dar Jezika, Dar Mudrosti, Dar Ljubavi, Dar Liječenja ili Dar Prorokovanja. U slučaju Mojih Apostola, oni su uskoro shvatili, čim su primili ovaj Dar, da nikada ne bi dopustili grijehu oholosti da uprlja njihovu Misiju nakon toga. Jer čim oholost iskrsne u osobi, koja je primila Dar Duha Svetoga, Duh Božji nestaje i na njegovom mjestu će se zadržati duh tame.
Mračna duša ne može izlijevati Svjetlo Duha Svetoga na druge. Ona može samo širiti tamu. Tama duha obmanjuje druge. Ona je osobito varljiva kada dolazi od nekoga koji se čini svetim učenikom ili stručnjakom u Mojim Učenjima. Sve to dovodi do mržnje, tjeskobe i osjećaja beznađa.
Da bi primile Dar Duha Svetoga, vaše duše moraju biti očišćene i slobodne od grijeha oholosti, inače vam nikada neće biti dodijeljen. Kada je Duh Sveti prisutan, On će se širiti poput vatre i umnažati Riječ Božju na mnogim jezicima. On će dovesti do izlječenja duha, duše i tijela i donijeti će sa sobom mudrost, koja može doći samo od Boga. On će širiti sveopće obraćenje.
To će onda biti plodovi po kojima ćete vi znati gdje je Duh Sveti prisutan. Obilje svakoga mogućega Dara, uključujući čuda s Neba, sada se objelodanjuju u Knjizi Istine za dobro svih – Knjizi koja je obećana cijelom čovječanstvu za ova vremena. Prihvatite Ju milostivoga srca i zahvalite Bogu na jednom od posljednjih Darova s Neba prije Velikoga Dana.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 19. svibnja 2013., 20:08h
 
 
Moja predraga kćeri, smrt više neće imati moć nad onom Božjom djecom koja Ga ljube, u Mome Novome Raju.
Ove Poruke će nažalost donijeti nepotrebni strah, onima koji vjeruju da će se oni suočiti sa smrću, kada ova Zemlja bude odbačena u korist Novoga Neba i Zemlje. To nije istina. Oni koji nađu milost kod Mene i koji prihvate Moju Ruku Milosrđa će dobiti Dar Života. Čak i ateisti, nevjernici, nekršćani i oni svih vjera obratiti će se Meni i prihvatiti Moj Dar, nakon što se Upozorenje dogodi. Tada ću Ja poraziti Zvijer, jer Ja ću dati Vječni Život milijardama duša koje su žive u svijetu.
Grijeh, kojega je Zvijer predstavila Adamu i Evi, prestati će postojati. Moje Milosrđe će ga poraziti. I baš kao što grijeh uništava tijelo, Moje Svjetlo će donijeti čovječanstvu Vječni Život. Smrt, bolest, starost više neće postojati u Mome Novom Raju. Moja odabrana djeca – njih milijarde – imati će savršeno tijelo i dušu, u jedinstvu sa Božjom Voljom Moga Oca.
On, Moj Otac, dao je Vječni Život Adamu i Evi i oni su ga odbacili. I zato je njima i svim njihovim potomcima uskraćen Dar Raja i Vječnoga Života. Sada će se ovo konačno promijeniti. Moj Život, Smrt i Uskrsnuće moraju sada biti ponovno uspostavljeni u ovome, konačnome dijelu Moga Zavjeta. Moja Crkva je, baš kao što sam Ja bio, bila progonjena i sada će trpjeti divljačko premlaćivanje, bolni napad i ono što će izgledati poput teškoga poraza. I kada ona bude razapeta i bačena u stranu, ona će se činiti spaljenom i zaboravljenom.
Poganstvo će bujati. Ali budući da će na njega utjecati i voditi ga zli, biti će na oprezu da ne pokaže svoje prave boje. Ono će biti predstavljeno svijetu kao novi oblik socijalne pravde – novi oblik humanizma, gdje su sve potrebe čovjeka zbrinute. Te potrebe će uključivati pravo na grijeh, ali na te grijehe će se, u inat Bogu, gledati kao na moralna prava čovjeka.
Kako će mrska Meni, Isusu Kristu, biti ova zla, jedinstvena svjetska religija. Ne samo da će oni okrenuti svoja leđa Meni, već će oni uključiti sotonske simbole gdje će Moj Križ biti prikazan na najgroteskniji način. Moja Hostija će biti odbačena. Drugačija vrsta žrtve će se prinositi na žrtvenicima crkava. Zvijer će biti onaj kojega će oni otvoreno obožavati, a zauzvrat, on će im dati mnoge moći. Zbog toga će mnogi vjerovati da će oni koji će upravljati ovom grozotom imati čudesne moći. I premda će se možda činiti da oni slijede dobru i pravednu crkvu, ona neće donijeti ništa drugo osim tame.
Svečanostima i razvratnom ponašanju svjedočiti će se u ovim crkvama, koje su bile izgrađene da poštuju Mene, Isusa Krista, ali Ja neću biti Prisutan. I tada, baš kada Me oni budu zaboravili, Moja Crkva će uskrsnuti od mrtvih, baš kao što sam Ja to učinio. Ona će ponovno postati živa na javnim mjestima. Zatim ću Ja okupiti svu Moju djecu koja su ostala vjerna Mojoj Riječi i one čije su oči bile otvorene Istini. Zatim ćemo se mi uzdići, zajedno s onima koji su iščekivali Veliki Dan, ali koji su mrtvi, u Novi Raj.
Oni koji Mene odbiju, nakon svakog Moga pokušaja da spasim njihove duše, biti će odbačeni. Zatim će početi Moja Vladavina i Kraljevstvo kojega Mi je obećao Moj Otac biti će uspostavljeno.
Nikada se ne bojte budućnosti, jer jedino će Moje Novo Kraljevstvo zadovoljiti vaša jadna, žalosna srca. Jedino će vam Moje Novo Kraljevstvo dati Vječni Život.
Vi morate moliti za svakoga pojedinoga od vas, kako biste bili dostojni da primite ovaj Veliki Dar.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 20. svibnja 2013., 22:52h
 
 
Moja predraga kćeri, dok se ova Misija postupno širi, Moja Riječ će biti izgovarana na mnogim jezicima. Moje Poruke, koje su ti danas dane, ražaruju Moju Svetu Riječ u Novome Zavjetu. Moje Poruke također podsjećaju svijet na Riječ Božju, koja je sadržana u Presvetoj Bibliji.
Ja ne pišem iznova Riječ, Ja vas jednostavno podsjećam što Ona znači danas. Ja također govorim svijetu da ih pripremim za Moj Drugi Dolazak, jer ne želim da oni budu izgubljeni. S velikom ljubavlju i radošću Ja promatram kako Me Moji vjerni sljedbenici prihvaćaju onakvoga kakav Ja Jesam. Oni koji su odmah znali da sam to bio Ja, Isus Krist, Koji im je govorio preko ovih Poruka, su blagoslovljeni. Oni su ti koji nikada nisu sumnjali. Oni su mogli osjetiti Moju Prisutnost. Moja je Riječ probola njihova srca poput mača. Moj je Duh dotaknuo njihove duše. Oni su znali. Oni su Me prepoznali, a kako pate zbog toga.
Vi, Moja dragocjena djeco, znate da kada ste odgovorili na Moj Poziv, da sam vam Ja dao poseban Dar, blagoslov, koji će vam pomoći da izdržite ovaj Put prema Vječnom Životu. Vi ćete trebati ove Darove, zato što ćete vi biti okosnica Moje Vojske Ostatka i vi ćete voditi druge, koji će vas u konačnici slijediti.
Ljudi, iz svih naroda, slijediti će vas kada se više ne budu imali gdje okrenuti i vi ćete sa njima dijeliti Moja Učenja. Svima onima odanima Meni, Isusu Kristu, biti će dani novi Darovi kako bi im se pomoglo da se ujedine diljem svijeta u jedinstvu sa Mnom. Svi oni među Kršćanskim Crkvama će najprije doći k Meni. Zatim će se Židovi s vremenom okrenuti i konačno Me prihvatiti. Sve druge religije shvatiti će Istinu Mojih Učenja i oni će Me također slijediti. Ali oni neće svi prihvatiti Istinu, čak i kada im bude prikazana baš pred njihovim očima.
Zatim su tu nevjernici, mnogi od njih dobri ljudi. Oni koriste ljudski razum kako bi iznijeli sve razloge zašto Bog ne Postoji. A ipak će oni, uključujući mnoge njihove Kršćanske kolege koji su mlaki u svojoj vjeri – najprije Meni potrčati. Njihova srca će biti otključana i zbog toga jer će samo vidjeti svjedočanstvo koje im Ja donosim, oni će znati da ih Ja pozivam. Oni Mi se neće oduprijeti, za razliku od onih tvrdoglavih duša koje misle da znaju više od Mene o obećanju koje sam Ja dao da ću se vratiti da predstavim Posljednji Zavjet.
Svaki zadatak koji vam Ja dam, dovesti će do toga da će sve više i više naroda uzeti Moj Križ da bi stvorili jedan put prema Meni. Nikada ne oklijevajte da idete sa Mnom kada vas Ja pozovem, jer kada Mi odgovorite, vi ćete uništiti moć zla. Zlo vam može uzrokovati bol, ali kada Mi dopustite da vas vodim, vi možete nadići bilo koju prepreku na vašemu putu.
Ja vas ljubim i Ja vas vodim, baš kao što Ja štitim Moje Molitvene Zajednice diljem svijeta.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Utorak, 21. svibnja 2013., 16:30h
 
 
Moja predraga kćeri, kada dođe vrijeme za Zvijer da otkrije Antikrista, veliki znakovi će biti viđeni. Grmljavina, kakva se nikada prije nije čula, će se osjetiti u mnogim dijelovima svijeta, ali naročito u dijelu gdje je Antikrist rođen.
Do tada će Moj Duh Sveti, izliven među Moje sljedbenike, u svim Mojim Kršćanskim Crkvama, osigurati da su oni spremni. Oni će zajedno sa Mojim učenicima iz ove Misije tvoriti Crkvu Ostatka. Njihova snaga će biti veličanstvena i nikakvo zlo neće zadesiti one s Pečatom Živoga Boga. Njihova snaga će dolaziti od molitvi koje im je dala Moja Majka i od Križarskih molitvi.
Antikrist će započeti svoju vladavinu pažljivo. Nitko neće sumnjati u njegovu namjeru jer će se nekakav mir spustiti na Zemlju. Ovo vrijeme će biti vrlo važno za vas, Moja Vojsko Ostatka, da se okupite u Molitvenim Zajednicama. Ja svečano obećavam da će ove Molitve ublažiti većinu užasnih djela koje će on, Antikrist, nanijeti narodima prekivajući četiri strane Zemlje.
Ja ću podariti pomilovanja svim onim narodima gdje su Molitvene Zajednice uspostavljene. Kroz vašu odanost Meni, vašemu ljubljenome Isusu, Ja ću spasiti duše i izliti još više Darova na čovječanstvo, kako bih zaštitio Božju djecu protiv patnje koju Zvijer kuje.
Ufajte se u Mene. Budite u miru u znanju da ste vođeni i zaštićeni.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 23. svibnja 2013., 22:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Moji ljubljeni sljedbenici, širom svijeta, uskoro će osjetiti Moju Prisutnost, jer Ja ću se obznaniti u njihovim srcima na način koji oni prije nisu iskusili. Tako ću Ja pripremiti kršćane za bitku, u Moju korist, da bi spasili sve duše.
Moji kršćanski vojnici će postrojiti najveću Vojsku protiv Antikrista. Ja mislim na sve one koji Me poznaju i koji ostanu odani Mome Svetome Nauku, sadržanom u Presvetoj Bibliji. Ja također mislim na one koji nasljeduju svoju vjeru; na one koji vjeruju u Mene, ali koji Me ne posjećuju i na sve one koji ostanu odani Istini. Vi ćete se okupiti u svakome kutku svijeta i premda ćete se pridružiti Mojoj Vojsci Ostatka govoreći mnogim jezicima, vi ćete se ujediniti kao jedan u Meni.
Oni koji slijede ove Poruke, tvoriti će jezgru i iz toga će rasti mladice i potom grane Moje Vojske Ostatka širom svijeta. Nijedna zemlja neće ostati nedirnuta Mojim Duhom Svetim preko Knjige Istine.
Knjiga Istine će vas ujediniti kada vaša vjera bude kušana. Kada se bude uplitalo u vjernost prema Meni i kada sam Ja izbačen iz vaših crkava, zgažen i zatim sakriven izvan pogleda – vi ćete ustati i održati na životu Moju Riječ. Plamen Duha Svetoga će vas voditi na svakom koraku puta. Vi ćete osjetiti snagu i hrabrost, koja će iznenaditi čak i najkrotkije među vama. Slabi će postati jaki. Plašljivi će postati hrabri, a potlačeni će stupati naprijed kao ratnici Istine. I sve dok Moja Vojska Ostatka bude rasla i bujala u milijunima, mnoge prepreke će biti postavljene pred njih.
Uvrede, optužbe za krivovjerje, laži, gnjev i mržnja biti će njihov usud. Nered će biti viđen posvuda među klevetnicima, čiji će dokazi biti protkani netočnostima, proturječjima i nerazumljivim dokazima. Sotonin utjecaj će uvijek stvarati zbunjenost, nered, nelogične i lukave argumente i uvijek će biti prožet mržnjom prema Božjoj djeci. Oni koji su blagoslovljeni Svjetlom Božjim i Svjetlom Istine privući će užasne i odvratne napade. Jer tamo gdje Sam Ja Prisutan, vi možete biti sigurni da će progon onih koji proglašavaju Moju Svetu Riječ biti velik. Što je gori progon protiv bilo koje Božje Misije, možete biti sigurni da je sotona vrlo ljut.
Kada vi patite, kao što hoćete, zbog mržnje koja vam je pokazana jer uzimate Moj Križ kako bi Me slijedili, Zvijer će biti zabrinutija i on će žešće raditi, preko duša onih okaljanih grijehom oholosti, da vas uništi. Vi morate zanemariti ove napade. Budite u miru, jer dok se oni pojačavaju sa silnom mržnjom protiv vas, vi ćete znati zasigurno da ste u istinskome jedinstvu sa Mnom, vašim Isusom.
Idite u ljubavi i miru i znajte da Ja živim u vašim srcima.
 
 
Vaš Isus
Petak, 24. svibnja 2013., 21:50h
 
 
Moja predraga kćeri, svugdje gdje se čuje Moj Glas, na svakom mjestu i u svakom Hramu posvećenom klanjanju Bogu, doći će do razdora. Dok će mnogi iskazivati počast Meni, Mojim Učenjima, Mojoj Crkvi, kada oni čuju Moj Glas, dok On sada traži pažnju, oni će prekriti svoje uši.
Moj Glas će pasti na gluhe i tvrdoglave duše. Moj Glas, Moja Riječ i Moj Poziv će biti ljutito odbijeni i ispljunuti, dok sam Ja progonjen po posljednji put na Zemlji. Ovo je posljednji poziv da se Božja djeca privuku u Moja Njedra, prije Moga Drugoga Dolaska, a ipak, mnogi ljudi, zbunjeni lažima koje šire demoni, okrenuti će se i odbiti Moje Milosrđe.
Mene će još jednom odbiti oni koji prebivaju u Kući Božjoj, svećenici i svi oni koji ne prihvaćaju Istinu. Svi ćete vi uskoro vidjeti konačnu uvredu Mome Imenu. Oni od vas koji prekrivaju svoje oči i hodaju okolo s povezima preko svojih očiju, konačno će vidjeti Istinu kako vam se sada daje u ovo vrijeme.
Ja ne mogu stvoriti razdor u Mojoj Crkvi, jer tada bih Ja zanijekao Sebe. Crkva je Moje Tijelo i Ona nikada ne može umrijeti, ali oni unutar Nje će Mene odbaciti. Baš kao što sam Ja bio odbačen prvi put, oni će Me ovoga puta pokušati uništiti, prije nego Ja dođem kako bih donio konačno Spasenje obećano čovjeku.
Čovjek je slab. Čovjek je neuk i nije dostojan Moga Milosrđa. Čovjek je tvrdoglav. Čovjeku je dana Istina tijekom Moga Vremena na Zemlji, ali on i dalje ne shvaća Moje Obećanje. Moj Povratak, u Drugom Dolasku, će biti ubrzan odbacivanjem Moga posljednjega proroka. Prorok koji je poslan kako bi vam dao konačnu Riječ Božju da bi pripremio vaše duše žestoko će patiti. Vi Mene, Isusa Krista klevećete kada se rugate Mojoj Svetoj Riječi koja je dana Božjem proroku. Vi odbacujete Riječ Božju, koja vam se daje da se pripremite za bitku s Antikristom. Čineći tako, vi uništavate duše. Vi sprječavate te duše od ulaska u Moj Raj.
Oni koji govore zle stvari o Mojim Porukama ne mogu opravdati svoju ogorčenost, svoj gnjev ili svoju logiku, jer oni su puni zabluda, koje su rođene iz grijeha oholosti. Uskoro će teško biti razlučiti Istinu od laži nove svjetske organizacije, koja će predstaviti novu pogansku svjetsku religiju.
Ako Me ne slušate sada, vi ćete biti nagovoreni da prihvatite ovu zlu zamjenu. Ona će biti urešena u blještavu, zlatnu vanjštinu. Ona će zadiviti čak i najpobožnije među vama i iskriviti će vašu vjernost Meni i svi će joj se diviti. To je religija koja će obratiti ateiste da povjeruju u veliku laž. Nikakav mir neće doći onima koji slijede ovu pogansku grozotu. Međusobni strah i prijezir će se pojaviti, gdje će se brat boriti protiv brata i gdje će ljudski rod biti podijeljen na dvoje. Jedna polovica će prihvatiti iskrivljenu istinu ove nove svjetske religije, kojom će predsjedati mnoge crkve, mnoge vjere, kao i veliki dio Katoličke Crkve. Druga polovica će se sastojati od onih koji Me doista ljube i koji će ostati vjerni Istini.
Kada vi ne prihvaćate Istinu – Istinu sadržanu u Svetoj Bibliji – živjeti ćete laž. Vi nećete više imati ljubavi u vašoj duši za Mene, ako prihvatite laži koje će vas hraniti.
I dok se Moja Riječ može danas činiti poput krivovjerja, kao što je to bilo tijekom Moga vremena na Zemlji, mnogi će od vas gramzljivo uzimati ove Poruke kada budete gladni Istine, kada Antikrist bude nadzirao vaše narode. Vi ćete puzati na vašim trbusima i vrištati za Mnom. Vi, koji ste bogohulili protiv Mene, željeti ćete odrezati vaše jezike, jer tada ćete shvatiti kako su Me vaše riječi uvrijedile. Ja iščekujem strpljivo taj dan, ali ako stanete pred Mene i spriječite Me u tome da posegnem za dušama, Ja ću vas oboriti. Ako nastavite bogohuliti protiv Mene, proglašavajući Moje Poruke da su djelo đavla, onda vam nikada neće biti oprošteno. Jer to je najveći grijeh protiv Boga.
Zapamtite da Ja dolazim Božjoj djeci ovoga posljednjega puta kako bih ispunio Zavjet Moga Oca. Njegova Volja se sada može vršiti na Zemlji kako je i na Nebu. Nitko među vama ne može spriječiti da se ovo dogodi. Nitko među vama, iako Me neki od vas mrze, ne može spriječiti Moj Drugi Dolazak. Oni koji bjesne u gnjevu na Moju Riječ i proglašavaju da Ona dolazi od sotone, vječno će prebivati sa Zvijeri.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 25. svibnja 2013., 21:49h
 
 
Moja predraga kćeri, bol proroka koji su došli prije tebe doista nikada nije bila znana. Ali njihov teret je bio težak. Za razliku od vidjelaca, oni su radili sami i bio im je uskraćen bilo kakav oblik prihvaćanja.
Proroci su bili omraženi jer su prorokovali u Ime Božje i jer su govorili o budućim tragedijama, koje su trebale zadesiti čovječanstvo zbog mrlje grijeha. Oni su vodili usamljene i zastrašujuće živote i pali su mnogo puta zbog teškoće njihove Misije. Njima je bilo teško shvatiti proročanstva i mnogi od njih su bili neuki u značenju Riječi, koje su im bile objavljene. Mnogi su bili nesigurni, jesu li u stvari uopće proroci, ali po plodovima njihove Misije, kada su mogli vidjeti širenje Riječi Božje i kako se brzo svjedočilo obraćenjima, oni su shvatili.
Većina Božjih proroka je bila prezrena, izrugivana i smatrana krivovjercima. Mnogi su bačeni u divljinu i mučeni, samo zato jer su bili glasnici poslani od Boga.
Proroci su poslani u svijet, samo zbog Ljubavi Božje, da pripreme Njegovu djecu za događaje koji će imati utjecaj na Spasenje njihovih duša. Prorocima su davane različite Misije. U nekim slučajevima, oni su poslani da upozore čovječanstvo na opasnost neposluha prema Ocu. Drugi su bili poslani da upozore na posljedice, koje bi zadesile ljude, ako upadnu u teški grijeh. U drugim slučajevima, bilo je to da upozore čovječanstvo na one koji bi im uzrokovali progon i pokušali spriječiti da Riječ Božja nahrani Njegovu djecu. Zatim je tu bio Ivan Krstitelj, poslan da pripremi Božju djecu za dolazak Mesije, jedinoga Sina Božjega, poslanoga da ih Otkupi u Očima Božjim. Ali, oni ga nisu slušali. Najniži među Židovima su slušali i prihvatili Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg, ali najsvetiji i najstariji sluge, unutar Crkve u to vrijeme, odbili su prihvatiti Istinu.
A sada ti, kćeri Moja, poslana si da pripremiš put za Moj Drugi Dolazak, kako bih Ja mogao donijeti Spasenje svijetu i kako bi Moj Novi Raj mogao biti ostvaren. Ovo je bilo naviješteno, ali hoće li oni slušati? Nažalost, neće. Oni odbijaju vjerovati da bi Moj Otac mogao poslati na svijet, u njihovo vrijeme, Svoga posljednjega proroka. Čineći tako, oni niječu Sveto Evanđelje Božje. Oni vjeruju da će se Moj Drugi Dolazak dogoditi daleko u budućnosti. Ova zabluda nije uzrokovana njihovim znanjem Svetoga Pisma, već njihovim manjkavim ljudskim promišljanjem kroz koje nijedan dio Moga Obećanja, da ću ponovno doći, ne može biti shvaćen.
Veličanstveno Naslijeđe vaše budućnosti, koje vas čeka, je vaše. Ono je za svakoga pojedinoga od vas, bez obzira kako su ocrnjele ili čiste vaše duše, ali vi se morate pripremiti i biti na oprezu, jer svaki demon iz pakla luta Zemljom u ovo vrijeme i preko drugih će vas pokušati zaustaviti. Sotona ne želi da Moj Otac dovede Svoju djecu Kući, njihovom zakonitom Naslijeđu. On će širiti laži, uzrokovati zbrku i ometati vas. Njegovi lukavi i prevarantski putovi biti će tako profinjeni i on će raditi preko drugih duša, koje sebi dopuštaju da budu otvorene takvom iskušenju. Ljudi, stoga, neće vjerovati da bi Bog ikada poslao još jednoga proroka u svijet na ovaj način. To je nepotrebno, oni će reći. Umjesto toga oni će biti nasamareni u vjerovanje, u lažne proroke i budući ih ima toliko mnogo – vukova u ovčjoj koži – oni će biti privučeni onima koji će govoriti sve stvari koje oni žele čuti. Izmišljene priče. Mudro zamaskirane u sveti govor, koji će skrivati užasne laži, koje oskvrnjuju Moju Svetu Riječ.
Ti, kćeri Moja, biti ćeš jedina koja će govoriti Istinsku Riječ Božju u ovo vrijeme, da cijeli svijet čuje. Postoje također drugi proroci Božji, ali njihove Misije su drugačije. Od tebe će se tražiti da kažeš Istinu, ali Istina će potresti, kao što će i spasiti duše.
Zar oni među vama koji proglašavaju da Me poznaju misle da Moj Otac ne bi poslao posljednjega proroka da vas pripremi Snagom Duha Svetoga, prije Moga Drugoga Dolaska? Zar Ga ne poznajete? Zar ne znate koliko je velika Njegova Ljubav? Zar ne poznajete opseg Njegove velike Samilosti? Ako znate, onda ćete vi slušati ove Poruke s Neba. Ove Poruke će biti posljednje koje će vama biti dane prije Velikoga Dana kada Ja dođem Suditi.
Oni koji žive svoje živote u skladu sa Riječi Božjom i koji ne znaju za ove Poruke, nemaju se čega bojati. Oni koji prihvaćaju ove Poruke i upozorenja i ne prihvaćaju nikakvo drugo naučavanje osim onoga koje sam svijetu dao Ja, Isus Krist, nemaju se čega bojati, jer njihovo će biti Kraljevstvo Moga Novoga Raja.
Onima koji će odbiti Moju Ruku Milosrđa, koji odlutaju od Mene i koji uništavaju svoje duše štujući sotonu i sva njegova lažna obećanja, umjesto svoga Boga i Stvoritelja, biti će uskraćen Vječni Život, osim ako usrdno ne zamole za Moje Milosrđe.
Vrijeme koje predstoji je za obnovu vaših živote. To je vrlo jednostavno. Dođite k Meni i Ja ću vas zaštititi. Ova proročanstva se odnose na budućnost i ona će se ostvariti. Odbacite ih kao besmislicu i vi ćete žaliti dan kada ste okrenuli leđa Istini koja vam je obećana kao Božjoj dragocjenoj djeci.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 26. svibnja 2013., 14:10h
 
 
Dijete Moje, ti nikada ne smiješ slušati one koji te pokušavaju zaustaviti u ovoj Svetoj Misiji. Važno je da ti ostaneš u jedinstvu s Mojim ljubljenim Sinom i znaj da će se oni glasovi, koji bogohule protiv Moga Sina, nastaviti umnažati. Mržnja, koja se izlijeva iz njihovih usta, nije protiv tebe, već Svete Riječi Moga Sina. Sada, ti znaš koliko neprijatelja Moj Sin ima u svijetu. Oni koji Mu najviše nanose bol su oni koji govore da Ga ljube, ali koji Ga sada odbacuju, dok On govori preko odabranih Božjih proroka.
Oni koji koriste Mene, Svetu i Bezgrješnu Majku Božju, da se sakriju, dok izvikuju prostote, ispunjavaju Me Suzama velike žalosti. Tako su otvrdnula njihova srca i tako ispunjena gnjevom, da će njihova mržnja prema ovim Porukama potresti mnoge. Oni koji vjeruju da brane Riječ Božju i koji odbacuju one koji dolaze u Njegovo Ime, nikada ne smiju opravdavati one koji pokažu mržnju ili kleveću druge u Njegovo Ime. Kada se to dogodi i kada to čine oni koji tvrde da su proroci, znajte da ti gorki napadi ne dolaze od Boga, jer bi to bilo nemoguće.
Ja, Majka Božja, uništiti ću moć zloga u srcima onih koji Me pozovu. Ako Me oni ne pozovu, Ja im ne mogu pomoći. Ja, kao Suotkupiteljica, nikada ne bih mogla zanijekati Istinu, koju Moj Sin želi otkriti svijetu. Moja dužnost je prema Mome Sinu. Ja vam nikada ne bih rekla da odbacite ili prokažete zloga, a zatim vas prevarila tvrdeći da sam Majka Božja.
Oni koji tvrde da Me poštuju preko Moje Presvete Krunice, a zatim govore zle stvari o Mome Sinu, proglašavajući Njegove Poruke lažima, vrijeđaju Moga Sina i obeščašćuju Mene. Moja Presveta Krunica, kada se govori polako i iz srca, otvoriti će vaša srca Istini ove Misije. Vi nikada ne smijete odustati od nade, čak i kada vam nije dan Dar Razlikovanja. On će vam biti dan, ako Me zamolite da posvetim vašu dušu zaštiti Moga Sina. Ako je to učinjeno u jednostavnom i poniznom duhu, Moj će vas Sin nagraditi Darom Duha Svetoga.
Djeco, vi nikada ne smijete vrijeđati proroke Moga Sina, čak i kada im ne vjerujete. Vi morate šutjeti i moliti za njih. Ako vi odbacite proroke Moga Sina, On vam to neće zamjeriti. Ali, ako vi proglasite da je Njegova Sveta Riječ, koja je dana pravim prorocima, došla od zloga, vi ćete užasno patiti.
Ostanite smireni, djeco i potpuno se ufajte u Moga Sina. Predajte sebe Njegovom Milosrđu i On će vas voditi i mir će biti vaš. Idite, Moja draga djeco, sigurni u spoznaji da vas Moj Sin ljubi. On oprašta svim dušama, sve grijehe, s izuzetkom vječnoga grijeha – bogohuljenja protiv Duha Svetoga.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Nedjelja, 26. svibnja 2013., 14:45h
 
 
Moja najdraža kćeri, Moja ljubljena djeca su u pomutnji u ovo vrijeme. Ja im želim reći, a osobito onima koji sumnjaju u ove Božje Poruke koje su im dane jer ih Ja ljubim, da se ne smiju bojati.
Strah stvara sumnju. Sumnja stvara zbunjenost. Zbunjenost može dovesti do nemira i naposljetku, vi ćete biti zaslijepljeni za Istinu. Istinu nikada neće biti lako prihvatiti, jer Istina otkriva dobro i loše. Nitko ne želi čuti loše i prije će se čovječanstvo sakriti u strahu nego prihvatiti vodstvo koje je dano svijetu preko Mojih Želja.
Ja šaljem Moje proroke da vas podsjete na Moju beskrajnu Ljubav za svakoga od Moje dragocjene djece. Ja ih također šaljem kako bih vas upozorio na prepreke, koje će pred vas postavljati zli kako bi vas oduzeo od Mene. Kada Ja otkrivam ove stvari, to nije da bih vas uznemirio, već da vas spasim i da vas očuvam od zla.
Istina koja vam je dana u Mojoj Svetoj Knjizi, Bibliji, tu je da Je vidite. Nemojte Je uzimati i stvarati vašu vlastitu verziju, jer Moja Želja nije da vi izvrćete Istinu. Ja sam obećao svijetu Knjigu Istine i Ja nikada neću poreći Moju Svetu Riječ. Ovo vam Ja dajem sada, kako bih mogao okupiti Moju djecu sa četiri strane Zemlje. Moji neprijatelji će pokušati zaustaviti širenje sadržaja Knjige Istine. Nemojte im dopustiti da vas ometu, jer kada se to dogodi, duše će Mi biti izgubljene.
Budite zahvalni da vam Ja, vaš ljubljeni Otac, dajem ovaj veliki Dar, jer vi ćete trebati Moje Vodstvo, osobito sada, kada će Antikrist biti predstavljen da ga svijet vidi. Vama će, preko Knjige Istine, biti pokazano kako da zaštitite vaše duše od zaraze koju je on smislio nanijeti svijetu. Svaka zaštita vam se daje da vam pomogne spasiti ne samo vaše duše, već duše milijardi.
Vojsci Ostatka će biti dane najveće Moći da porazi Zvijer. Ona će biti dovoljno snažna da to učini, zbog toga se nikada ne osjećajte obeshrabreno kada vas Moji neprijatelji pokušaju spriječiti od umnažanja u svim narodima. Njihova moć će biti ugušena, a oni koji su slabi i prihvate laži, koje će im biti prikazane, uskoro, u Ime Mog Sina, biti će Mi izgubljeni. Samo vašom ljubavlju za Mene i Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista i Snagom Duha Svetoga sva Moja djeca mogu biti spašena.
Ja ću vas zaštititi i čuvati vas u svako doba. Uzdignite svoje duše prema Meni kroz vjernost Mome Sinu i biti će vam dan Najveličanstveniji Dar Moga Novoga Raja.
Neka vas nitko ne zaustavi u potraživanju vašega zakonitoga Naslijeđa. Neka vas nitko ne zaustavi u borbi za duše sve Moje djece, jer vama se daju Milosti potrebne da se spase čak i duše onih koji Me najviše vrijeđaju. Ja vas ljubim, djeco. Ja očekujem vaš odgovor na ovaj Poziv s Neba.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
Utorak, 28. svibnja 2013., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja pripremam svaki dio svijeta, upravo sada, za Moj Drugi Dolazak. Ja ću obuhvatiti svaki narod – nijedan neće biti isključen – u Moje Ruke Milosrđa, kako bih ih mogao odvesti u Moje Kraljevstvo.
Moj Plan je vrlo detaljan, a ipak je jednostavan. Moj će Glas, dok odzvanja, privući milijune prema Meni u slijedećem razdoblju, a zatim milijarde u posljednjim etapama. Mnogo će ih više sada čuti Istinu, ali oni Je neće prihvatiti, dok se ne dogodi ono što sam vam Ja rekao. Moja Misija će se brzo širiti i tada, kada svi budu znali da sam to Ja, Isus Krist, Koji činim ovaj Poziv s Neba, oni će Mi se pridružiti. Na Moju Misiju će odgovoriti čak i oni koji odbijaju ove Poruke.
Vi, Moji sljedbenici, možda budete obeshrabreni zbog zlostavljanja, koje ćete morati izdržati zbog Mene, ali to neće dugo trajati. Moja Ljubav prema Božjoj djeci je tako velika da se može usporediti sa onom od roditelja koji ima brojnu djecu. Neka djeca će poštovati svoju majku i oca i odgovoriti na ljubav koja im je pokazana. Druga djeca će odgurnuti svoje roditelje, loše se ponašati prema svojoj braći i sestrama, prije nego što konačno prekinu sve veze. Zbog krvnih veza i ljubavi, svaki napor će biti učinjen, ne samo od roditelja, već i od braće i sestara, da se ta izgubljena djeca privuku natrag u okrilje svoje obitelji. A kada se to dogodi, svi grijesi, gnjev i odbacivanje, biti će zaboravljeni.
Moji sljedbenici, iako ćete se morati suočiti sa srdžbom drugih, vi morate ostati smireni i strpljivi. Vaša ustrajnost će biti iskušana i neki od vas će otpasti. Kada vam se to dogodi, Moji odani sljedbenici će učiniti sve da vas vrate natrag kako bi vi mogli odgovoriti na Moj Poziv.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Srijeda, 29. svibnja 2013., 22:50h
 
 
Moja ljubljena kćeri, Ja Sam Početak i Svršetak. Ja sam Stvoritelj svega što jest i što će biti. Ja sam Gospodar života i smrti. Nitko nema ovlaštenje umiješati se u život ili smrt, jer samo Ja, vaš Svemogući Otac, mogu se umiješati u jedno ili drugo.
Kada čovjek počne vjerovati da je dobar, ako ne i moćniji nego Ja, on će Me pokušati oponašati. Kada čovjek želi preuzeti nadzor nad Mojim Stvorenjem, njega sotona iskušava da zgriješi. Kada grijeh oholosti u tolikom opsegu zarazi dušu, čovjek će Mi prkositi uništavajući život na Zemlji.
Zašto bi čovjek želio to učiniti? On želi zadobiti moć nad onim što sam Ja bezuvjetno dao, kada on oduzima život djeteta u majčinoj utrobi. Kada on želi nadzirati stanovništvo, on će uništiti život prije rođenja i ubiti one za koje osjeća da ne mogu dalje održavati život.
Postoji plan skupine, Moja kćeri, za uništenjem rasta svjetskog stanovništva. I to preko užasnog zla koje je ozakonjeno pobačajem. Porast pobačaja i njegovo brzo uvođenje širom svijeta nije slučajnost. On se širi diljem svakoga naroda. One narode koji se protive pobačaju Zvijer sa deset rogova će odgurnuti na jednu stranu i prisiliti ih da uvedu ovu grozotu. Ja ću baciti Mojom Rukom oštru kaznu na one narode koji su uveli pobačaj. Vi ćete vidjeti da se to događa čim se takvi zakoni uvedu i preko kazne koju ću Ja nanijeti. Vi ćete znati da je to Moja Ruka, koja se spustila na takvu zloću. Oni od vas koji mislite da imate pravo oduzeti život, znajte da to pravo ne postoji. Oduzmite život i vi nećete imati života. Vječni Život neće biti vaš, ako sudjelujete u bilo kojemu činu, koji dovodi do postojanja takvih bezbožnih zakona. Ista kazna će biti nanijeta onima od vas koji se usudite opravdati eutanaziju.
Moje Milosrđe je obilno i Ja ću oprostiti onima koji ne shvaćaju razliku između dobroga i lošega. Ali kada namjerno sudjelujete u sveopćem planu uništenja života, kao dio sotonističke skupine, vi ste prokleti. Vaša budućnost je zapečaćena obećanjem koje ste dali Zvijeri i uskoro vašim savezom sa Antikristom.
Oduzimajući život nevinih i silom donoseći takve zakone, vi otvoreno prkosite jednoj od Mojih najvažnijih Zapovijedi – ne ubij. Kada smišljate takav genocid na takvoj sveopćoj razini, provodite djelo đavla i zbog toga ću vas Ja uništiti.
Ja vam prvo dajem upozorenja, a zatim, ako ovi zli zakoni nisu prikraćeni, ne ostavljate Mi nikakav izbor. Zemlja će se tresti s takvom silinom da će vas progutati. Ja ću udariti svaki narod u skladu s opsegom broja nevinih koje su ubili. Ako Ja ne posredujem, vrlo brzo će Zvijer proždrijeti vaše narode i nitko neće preostati. Ja želim da znate da je grijeh zarazio Zemlju do takve mjere, da je preostao samo plamičak Svjetla. To Svjetlo je Svjetlo Božje i Ono je prisutno u Mome Sinu i Njegovom Mističnom Tijelu. Vaši grijesi Ga nastavljaju bičevati i to će se pojačavati do faze kada Njegova Crkva bude razapeta. Kada se to dogodi, tama će se spustiti i onda će doći kraj.
Moj Gnjev je dosegao svoju granicu. Vaše molitve će pomoći otkloniti dio kazne, koju ću Ja baciti na ovaj nezahvalni svijet i na takve zle grješnike, ali ne sve, jer te kazne se moraju dogoditi, kako bih Ja mogao zaustaviti ove planove da vas ne unište. Kada Ja ne bih pokušao zaustaviti širenje takvih grozota ne bi bilo kajanja. Ni posramljenosti. Ni svjesnosti o činjenici da Ja, Svevišnji Bog, stvaram život i oduzimam ga u skladu sa Mojom Voljom. Nitko drugi nema moć da čini isto.
Moj Gnjev se pokazivao Mojoj djeci godinama, ali do sada, vi ste zadržali kazne, koje ću Ja sada sasuti na one koji su krivi za uvođenje djela pobačaja.
 
 
Vaš Otac
Svevišnji Bog
 
Petak, 31. svibnja 2013., 16:40h
 
 
Moja predraga kćeri, način na koji Ja pokazujem Sebe Božjoj djeci na ovoj Zemlji je preko samo jednoga izvora, a to je Duh Sveti. Ja se ne mogu njima obznaniti na bilo koji drugi način.
Bez Prisutnosti Duha Svetoga Moj Glas se ne može čuti. Zbog toga, kada Duh Sveti siđe na odabranu dušu, Moj Glas se može obznaniti. Ali imajte na umu. Duh Sveti može prebivati samo u dušama koje slušaju i jednostavno priopćavaju ono što im je dano.
Duh Sveti može nadahnuti ljude da govore Božju Riječ, ali takve duše ne mogu zastraniti od toga. Svatko tko piše, priopćava, govori i tvrdi da on predstavlja Božju Riječ, koja mu je dana Snagom Duha Svetoga, nikada ne smije dati svoje vlastito tumačenje Moje Presvete Riječi.
Svatko tko proglašava Riječ Božju i koga je ovlastio Duh Sveti nikada se neće hvastati tom činjenicom. Oni nikada neće osuditi drugoga u Moje Ime, govoriti loše o drugima ili ih klevetati. Kada vidite da se ovo događa, vi ćete znati da Duh Sveti nije prisutan.
Tako mnogo lažnih proroka svojim glasovima jako viče, hvaleći se činjenicom da im je dan Dar Duha Svetoga, ali to je laž. Poznati ćete lažljivca kada on tvrdi da je obrazovan, da ima veliko obrazovanje u teologiji – i zato zna više o Meni od drugih – i zatim tvrdi da mu je dano ovlaštenje da prosuđuje druge, koji kažu da govore u Moje Ime. Takva drskost nikada ne bi mogla doći od Boga.
Bog se ne hvasta. Bog nije ohol. Bog je nježan, brižan, a ipak čvrst u Svojoj Uputi čovječanstvu. On nikada ne bi dao dopuštenje nijednom pravom proroku, istinskom učeniku ili posvećenom slugi da povrijedi ili uvrijedi drugoga u Moje Ime.
Čuvajte se lažnih proroka koji nemaju Dara Duha Svetoga, jer oni će vas voditi pogrešnim putem. Oni će vas voditi u suprotnom smjeru od puta kojega sam Ja odabrao za svakoga od vas.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice