Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Petak, 1. veljače 2013., 16:20h
 
 
Moja najdraža kćeri, koliko se Moje Srce slama u ovome trenutku, kada je čovjek preko zloće svojih grijeha konačno iskušao Moje strpljenje. Moja ozlijeđenost i bol pomiješani su sa Mojim Gnjevom, jer Ja ne mogu dopustiti da se zaraza koja je na tolikoj razini snašla čovječanstvo nastavi.
Moja Ruka Pravde sada se spušta na narode koji vulgarno prkose Mojim Zakonima. Mržnja koju čovjek osjeća prema svojoj braći i sestrama je opipljiva širom Zemlje i javlja se u mnogim oblicima. Moja Poruka smrtnim ljudima je ova: “Prekinite sada svoja zlodjela ili će Moja Kazna izbrisati sve što činite i trpjeti ćete vječnu bol.”
Nemate ovlaštenje da oduzmete život, jer Ja sam Začetnik Života. Samo Ja dajem život. On ne dolazi iz nijednog drugog izvora. Samo ga Ja mogu oduzeti. Kada se miješate u Moj Božji Plan, biti ćete zaustavljeni. Vi, stvorenja, omalovažili ste ovaj Plan, a Ja sam vam dao tako mnogo. On je napadnut i rastrgan, kao da nema nikakvog značaja.
Vaši ratovi će eskalirati, jer Ja ću donijeti smrt vašim zlim vođama. Ja ću vas naći, odvesti i odbaciti u ponor, gdje će Zvijer biti vaš vječni pratilac. U patnji ćete si iskapati oči, zbog zločina koje ste počinili protiv Moje djece.
Moja Kazna će se oboriti na vas zbog grijeha protiv nevinih, čije ste živote uništili. Nijedan narod neće izbjeći ovoj Kazni, a razina Moje Kazne će biti u skladu s dubinama grijeha u koje ste se spustili.
Možda mislite da je Moja Kazna oštra, ali bez nje međusobno biste se uništili. Kada se Ja ne bih umiješao, svijet bi prestao postojati; jer vi biste ga sa zlim tehnologijama koje ste stvorili, slomili na pola.
Neću vam dopustiti da to učinite. Moja Snaga je Svemoguća i sada ćete svjedočiti Mojim Kaznama, dok se spuštaju na čovječanstvo.
Pokajte se. Molite za svoje bližnje grješnike, a posebno za one koje je zarazila tama zloga. Istrijebiti ću one narode koji Mi pljuju u Lice i koji su postali neobuzdani. Oni koji progone druge trpjeti će bol koju nanose drugima.
 
 
Vaš Otac
Bog Svevišnji
 
Subota, 2. veljače 2013., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja te ljubim i svake sam sekunde uz tebe u Ovoj Svetoj Zadaći. Prisutan sam, vodeći te u svakom zadatku kojega poduzmeš, kako bih osigurao da se Moja Riječ širi svakome od Božje djece.
Nikada nemoj dopustiti smetnji ili preprekama da te zaustave i uspore ono što je sada hitna Misija za spas čovječanstva.
Dok se Moji sljedbenici okupljaju u Molitvenim Zajednicama, također će osjetiti Moju Božju Prisutnost i obznaniti ću im se na razne načine. Znakovi koje ću Ja slati odmah će biti prepoznatljivi.
Izliti ću Moju Ljubav, Moje Iscjeljenje, Moje Milosti i Moje Blagoslove. Ovo je doba kada ništa nije nemoguće za dobro sviju, ako je u skladu sa Voljom Božjom.
Sada kada se Moje Molitvene Zajednice povezuju, Moja Vojska Ostatka će cvjetati i rasti. Poput sjemena koje je u početku bilo posijano u samo nekoliko srdaca, narasla je i umnožila se u preko 200 zemalja, od kojih su mnoge nepoznate vama, Moji najdraži sljedbenici.
Nastavite graditi temelje korak po korak. Svaki prevrnuti kamen je važan, jer će naposljetku sazdati Stepenište sve do Raja.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 3. veljače 2013., 22:50h
 
 
Moja predraga kćeri, danas je poseban dan, gdje Moja Ljubav za čovječanstvo buja poput velikog oceana, poput posljednjeg pokušaja da izlijem Svoje Milosti na njihove duše.
Povlačim na različite načine srca svakog čovjeka, žene i djeteta, kako bi bili svjesni prisutnosti ljubavi i dobronamjernosti. Mnogi odgovaraju, mnogi ne. A ipak, postoji osjećaj ljubavi, duboko ukorijenjen u njihovim srcima prema Božanskoj Prisutnosti Boga. Čovjek je spojen sa Mojim Presvetim Srcem, iako možda to ne shvaća. Moja Krv teče, kao kroz arteriju, u život svakog djeteta Božjeg. To je veza, koja sve ujedinjuje u jednu obitelj. Ta Sveta Obitelj tvoriti će korijene stabla, koje će izroditi mnoge mladice u Mome Novom Raju.
Mnoge od onih okorjelih duše vremenom će se smekšati i dopustiti Mi da ih zagrlim. Sve vas pripremam za Svoje Veliko Milosrđe. Neke od onih okorjelih duša će otpasti i propasti i biti će pometeni bez ikakvog preostalog života. Ali većina Božje djece će instinktivno znati kada je pravi trenutak. Znati će da svi dolaze iz iste obitelji i prihvatiti će da ih je stvorio Moj Otac.
On, Najbrižniji od svih Otaca, u ovom je trenutku u velikoj boli i duboko je povrijeđen tamom kojoj svjedoči u dušama mnoge Svoje djece. Neće proći dugo prije nego što započne posljednja faza pročišćenja ljudskog roda. To će značiti odvajanje dobrih od zlih. Kako će to slomiti Srce Moga Oca, ali to mora biti učinjeno. To je kao da On priprema Svoj vrt, da bude zdrav i savršen. Korov mora biti uništen ili će se proširiti i zagaditi zdravi usjev.
Budite spremni u svako vrijeme.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 4. veljače 2013., 22:45h
 
 
Moja predraga kćeri, dok na jednostavnoj razini nevolje rastu širom Zemlje, čovjek mora u svako vrijeme težiti da bude poput Mene.
U vašim svakodnevnim životima, važno je da se ponašate prema drugima onako kako sam vas Ja učio, tijekom Svoga Vremena na Zemlji. Uvijek prvo morate razmisliti prije nego bilo što poduzmete, što će utjecati na drugu osobu na načine koji bi mogli izazvati sukob. Kada ste zamoljeni za pomoć, pružite ju. Ako netko stvara nered s vama, za koji znate da će povrijediti druge, morate to zaustaviti. Vaša komunikacija sa drugima imati će direktan utjecaj na vaš duševni mir. Ponašajte se nepošteno prema drugima, ogovarajte ih ili ih pokušavajte prevariti i to ćete učiniti sebi. Jer Ja ću vam Suditi, onako kako se ponašate prema drugima. Sve što je dobro u vašim srcima može se njegovati da vam olakša da postanete nosilac, tako da se možete ponašati prema drugima onako kako bih se Ja ponašao. Jer svako djelovanje koje poduzimate kako bi Mi udovoljili daje veliku Slavu Bogu.
Uvijek tražite Istinu u vašim svakodnevnim životima, jer ona će vam pomoći u vašoj borbi protiv zla, s kojim ćete se boriti tijekom svake etape ovoga putovanja sa Mnom.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 5. veljače 2013., 19:45h
 
 
Djeco Moja, morate tražiti međusobnu utjehu, dok se okupljate u svakom kutku Zemlje kako bi stvorili Vojsku Ostatka Moga Sina.
Mnogi će biti osamljeni u svojoj potrazi za stvaranjem Molitvenih Zajednica i katkada će osjećati kako je to beskorisno. Moj dragi Sin će vam dati posebnu Milost za svaku Molitvenu Zajednicu, osnovanu za moljenje Križarskih molitvi. 
On je prisutan u svakoj Zajednici i učiniti će vas svjesnima toga. Osjetiti ćete Njegovu Ljubav, a zatim ćete svjedočiti plodovima, dok istječu i šire Njegovu Presvetu Riječ.
Djeco, blagoslovljeni ste što vam je dan Dar poniznosti, jer samo oni od vas koji prihvate Riječ Moga Sina, bez ikakvih sumnji, donijeti će mnoga obraćenja, zbog vaših Molitvenih Zajednica.
Duh Sveti se sada brzo kreće među vama, najdraža djeco i toliko mi radosti donosi vidjeti koliko On pokreće vaše duše.
Morate ostati ujedinjeni, Moja malena djeco, jer Moj Sin treba vašu ljubav i posvećenost, kako bi spasio čovječanstvo. Međutim, postati ćete meta zloga, koji će uzdići sve demone pod svojim okriljem kako bi prodrli u vas i uzrokovali razdor. Prepoznajte takva nastojanja onakvima kakva jesu i potpuno vjerujte u Moga Sina. Pozovite Mene, svoju ljubljenu Majku, da održim vaše Križarske Molitvene Zajednice ujedinjene.
 
Križarska molitva (97) Za ujedinjenje Križarskih Molitvenih Zajednica
 
O ljubljena Majko Spasenja, usrdno Te molim da kroz Svoje molitve ujediniš svu Božju Vojsku Ostatka, širom svijeta. Prekrij sve Križarske Molitve Zajednice s Milošću Spasenja, koja je izlivena na nas kroz Milosrđe Tvoga Sina, Isusa Krista. Pošalji Svoje Anđele da prekriju svakoga od nas, a osobito one svećenike koji vode Križarske Molitvene Zajednice. Pomogni nam da izbjegnemo smetnje, koje uzrokuju razdor među nama i zaštiti nas Svojim Darom Štita, kako bi postali otporni na napade koje ćemo morati izdržati zbog svoje ljubavi prema Isusu Kristu u ovoj Svetoj Misiji spašavanja duša. Amen. 
 
Budite u miru, Moja ljubljena djeco i znajte da će Božja Vojska Ostatka, kroz Milost Moga Sina, Njemu pomoći spasiti milijarde duša.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Srijeda, 6. veljače 2013., 14:55h
 
 
Dijete  Moje, moraš sada posvetiti sve svoje molitve za one izgubljene duše koje neće priznati Postojanje Boga.
Raštrkane diljem svijeta, te jadne duše žive u vremenu u kojem su mučene lažima. Prevarant je te laži usadio u njihova srca. Bez Svjetla Božjega u svojim srcima, nemaju se čemu radovati. Oni ne štuju Boga, pa umjesto toga pokušavaju naći zamjenu. Zamjena obično uzima oblik idolopoklonstva prema drugim ljudima ili prema materijalnim stvarima. Sve što dobivaju, na kraju svoje potrage za mirom, jesu nemir i smetenost. Oni nikada neće pronaći mir, bez ljubavi prema Bogu.
Moj ljubljeni Otac, Milosrđem Svoga Sina Isusa Krista, izlijeva Svoje Svjetlo i Ljubav na takve duše. One ne prihvaćaju ove Milosti i okreću svoja leđa svom jedinom putu za ostvarenje vječnoga mira i sreće.
Morate moliti za sve one na visokim položajima, koji imaju moć nad vašim narodima, jer oni jako pate. Svakodnevno ih vreba zli, kako bi ih iskoristio kao sredstvo za nanošenje teškoća Božjoj djeci. Njihov plan uništenja svih tragova Božjih iz života naroda koje nadziru već je u tijeku. Dok otkrivaju svoju istinsku namjeru i sami će također postati žrtve, kao i one duše koje će patiti pod njihovom vlašću.
Evo Križarske molitve, koju morate moliti za prosvjetljenje vlada, kako bi Milost Božja prekrila svjetske vođe.
 
Križarska molitva (98) Da Milost Božja prekrije svjetske vođe
 
O moja Blagoslovljena Majko Spasenja, molim Te, zamoli Svoga Sina da izlije Svoje Milosti i Ljubav na one vođe koji nadziru svijet. Moli da Svjetlo Božje izliječi njihovu sljepoću i otvori njihova kamena srca. Zaustavi ih od dosuđivanja progona nevinih ljudi. Molim Te, moli da ih Isus vodi i zaustavi ih u sprječavanju širenja Istine Njegovih Učenja narodima diljem svijeta. Amen.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Četvrtak, 7. veljače 2013., 23:30h
 
 
Moja najdraža kćeri, što smeta, ako Moja djeca toliko vole dobre stvari koje Ja pružam na Zemlji?
Što smeta da Moja djeca toliko vole i dive se predivnom svijetu kojega Sam Ja stvorio?
Što smeta da se Moja djeca međusobno vole i pronalaze radost u drugima?
Ovo su sve darovi od Mene, vašega ljubljenog Oca. Nikada se ne smijete bojati ovih prekrasnih darova, niti bi se trebali osjećati krivima kada vam donose zadovoljstvo.
Međutim, najvažniji Dar koji vam Ja donosim jest Moja Ljubav prema svakome od vas. To je jedinstvena Ljubav, a ljubav koju imate u svojim srcima, za druge, samo malo nalikuje na Moju Svemoguću Ljubav.
Samo, kada stavite vašu ljubav prema ovim posebnim Darovima, ispred vaše ljubavi prema Bogu, nećete uspjeti postići osjećaj mira. Zbog toga, dok ćete nalaziti radost u ovim Darovima koje vam Ja dajem, u njima se može ispravno uživati samo kada su u kombinaciji s čistom ljubavi iz srca prema vašem Stvoritelju.
Moj dokaz Moje sveobuhvatne Ljubavi bio je kada sam vam poslao Svoga Jedinorođenoga Sina da vas oslobodi od grijeha. On je bio Moj najveći Dar, a kroz Njega ćete naći Život Vječni u Mome Novom Raju.
Put za vas je iskrčen i biti će oblikovan oprezno, sve do Vrata Raja, preko ove završne Misije s Neba.
Dođite, slijedite Moga Sina Putom Istine i dozvolite Mu da vas okupi u svilčevu čahuru zaštite, kroz Svoje Veliko Milosrđe.
Širim Svoje Svete Ruke i grlim vas u Savezu Moga Sina, dok On priprema posljednje etape dovođenja sve Moje djece kući k Meni.
Vaš dom će biti isprepleten s Mojim. Strpljenje, ustrajnost, patnja, suze i ljubav za Moga Sina, biti će svi povezani, dok hodate ovim teškim putem prema Meni. Samo oni dovoljno jaki dosegnuti će završne korake.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Bog Svevišnji
 
Petak, 8. veljače 2013., 23:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kada bi ljudi shvatili Dar kojega ću podariti čovječanstvu, kada budem  oživio mrtve i Svete, koji će se pridružiti onima od vas kojima je dodijeljen Dar Vječnoga Života u Mome Kraljevstvu, tada bi doista shvatili da je ovo vrlo poseban blagoslov.
Gubitak ljubljenih kroz smrt, na Zemlji, može biti vrlo tužan i uzrokuje uznemirujuću bol. Ali Moje Obećanje da ću vas ujediniti s onima koji su umrli u stanju Milosti, kao jedno, ujediniti će svu Božju djecu na doista veličanstven način.
Obitelji će se ujediniti. Voljeni će se zajedno okupiti, a to će rezultirati velikim slavljem. Svi oni blagoslovljeni da budu uvedeni u Moj Novi Raj, koji pruža Vječni Život, biti će zapanjeni veličinom Moga Velikoga Dara.
Pripremite se za smrt. Ne bojte je se. Ali, znajte da nije lako ući u Raj. Potrebno je mnogo duhovne pripreme. Ako razumijete u svoj jasnoći predivan život, koji čeka na vas, prilikom Moga Drugoga Dolaska, onda ćete shvatiti što se od vas očekuje.
U ovom trenutku morate ne samo slijediti Moje Upute, već morate preuzeti odgovornost da Mi pomognete spasiti duše onih koje Ja ne zanimam i koji nemaju nikakvu želju da spase svoje duše, da se otkupe preda Mnom ili prime Sakramente. To je zbog toga jer su napravili svjesnu odluku da drže Moje Postojanje odvojeno od svojih svakodnevnih života. Ja Sam nešto čega su možda pomalo svjesni - neki duhovni pojam, kojega ne mogu shvatiti. Razlog je taj što oni nisu zainteresirani da naprave promjene, koje su nužne ako žele postati dostojni Moga Kraljevstva.
Te izgubljene mlake duše Moja su najveća briga, jer su brojni i polako se udaljavaju sve dalje i dalje od Mene. Ja čeznem za njihovim dušama. Jedini način na koji ih mogu potaknuti jest putem suvremenih komunikacija, kako bih zadobio njihovu pažnju. Svaki kamen biti će prevrnut. Sve u Mojoj Moći će biti učinjeno kako bi ih doveo k Sebi.
Zatim, konačno, tu su duše koje - ne svojom vlastitom krivnjom - nisu nikada čule za Mene. Koje nisu nikada znale o Mojoj Smrti na Križu ili posljedicama koje je ona imala na budućnost njihovog postojanja. Moram im pokazati Istinu. Moram ih poučiti. Moram pojednostaviti Svoje Poruke. Moram im pokazati dokaz postojanja njihovih duša, a vi, Moja Vojsko, pomoći ćete Mi to učiniti.
Od vas će se zahtijevati mnogi zadaci u spasenju duša, a Ja, vaš Isus, pokazati ću vam kako da ih izvršite. Ja ću vas podučavati podrobnije i nadam se da ćete odgovoriti na Moj Poziv, bez obzira koliko se zadatak činio nemogućim.
Ljubite Me i vjerujte u Mene, jer Ja Sam vaš Učitelj i preko Mene ćete shvatiti tajne Moga konačnog Božjeg Plana. Tada će sve biti učinjeno i svijet će biti spreman za Moj Veličanstveni Povratak.
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj
Isus Krist
 
Subota, 9. veljače 2013., 15:50h
 
 
Moja predraga kćeri, dok se Moje Poruke brzo šire, ti si u ovom trenutku, žrtva divljeg napada sotone i njegove vojske demona. Oni plešu svuda oko tebe, kako bi ti odvratili pažnju, ozlijedili te i mučili - sve s jednim ciljem. A to je da prestaneš s ovom Zadaćom.
 
Ovo govorim kako bih te upozorio da, što se više Moja Sveta Riječ čuje i što gladniji čovjek postaje da se okoristi od Moje Milosti, još više nevolja ćeš morati podnijeti. Svatko tko je uključen u Ovu Misiju sada će osjetiti učinke takvih napada. Tako ćete znati da dolaze od zloga. 
 
Mučiti će te sa iskušenjem da smanjiš količinu vremena kojega posvećuješ Meni u svojim molitvama. Svake sekunde ćeš biti prekidana, dok pokušavaš završiti zadaće koje se od tebe zahtijevaju kako bi izvršila Moju Svetu Volju.
 
Izazivana u svakom trenutku od drugih, koji pokušavaju spriječiti objavljivanje Mojih Knjiga, postat ćeš frustrirana i nesposobna da poduzmeš slijedeći korak naprijed. Onda, poput snažnog udarca u trbuh - pravi znak sotonskog napada - iznevjeriti će te svi oni koji čine važne karike u ovoj zadaći. I baš kada misliš kako je ova Misija nemoguća, Ja ću otvoriti vrata, zatim još jedna i nastaviti ću podizati sve prepreke, dok se Moje Želje ne počnu slijediti.
 
Ovo je prekretnica u Mom Božjem Planu Spasenja. Od ovoga dana nadalje, Moja će Riječ postati glasnija, a rijetki će je moći zanemarivati. Zatim će svi narodi, na svim jezicima, okusiti Istinu. Neki će progutati Riječ Božju. Drugi će je ispljunuti, a zatim će biti onih koje će se ugušiti od nje - tako su tvrda postala njihova srca.
 
Svaki put kada osjećaš kako je postalo nemoguće Ovu Misiju ispuniti, znaj da se Moja Riječ ne čuje u svim narodima tvojom rukom, već se Mojom Rukom, Mojim Glasom i Mojom Snagom, preko Duha Svetoga, ova Misija upravlja.
 
Nikada ne zaboravi da si ti pisac. Ja Sam Autor. Moja Moć te prožima. Moja Patnja bičuje tvoj um i tijelo. Kada osjećaš bol, Moju bol osjećaš. Kada te muče prepreke, koje pred tebe stavlja sotona, Meni, Isusu Kristu, on se ruga. Ti si jednostavno sredstvo. Nikada to ne zaboravi i budi zadovoljna što si blagoslovljena sa takvim Darom.
 
Do sada si već trebala biti prilično sposobna predati Mi ove probleme i nastaviti raditi ono što se od tebe traži, kćeri Moja. Moj Plan je spasiti svaku pojedinu živu dušu u današnjem svijetu, a sotona će voditi strašni rat kako bi Me zaustavio. Svatko tko radi sa Mnom biti će meta, a samo vaša ljubav prema Meni i ufanje u Mene održati će vas u ovim nemirnim vremenima.
 
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 10. veljače 2013., 02:18h
 
 
Moji ljubljeni učenici, kako donosite suze olakšanja Mojim Svetim Očima.
Vaši predivni narodi, puni bogatih obilnih prirodnih resursa, bez duše su. Narodi Australije i Novog Zelanda s jedne su strane bogati zbog Dara koji vam je Moj Otac ostavio u nasljedstvo, a s druge strane su neplodni.
Pozivam sada vaše narode da Mi pomognu zapaliti svoju vjeru i širiti Moju Svetu Riječ, kako bi prehranila duše sve Božje djece u vašim zemljama.
Moja Riječ će se proširiti Australijom preko ove Moje posljednje Misije za spas duša na Zemlji.
Tebi, kćeri Moja, biti će dan Dar Duha Svetoga kako bi Mi dovela duše za kojima žudim. Vi Moji sljedbenici imate težak teret za ponijeti, jer Riječ Božja je nepoznata milijunima u vašem narodu. Vrlo malo crkava, unutar Kršćanske zajednice, je korišteno na način na koji bi trebale biti. One su prazne ljuske i Ja sam nezadovoljan zbog slabe vjere, koja postoji među vama. Imate mnogo toga za naučiti i mnogo toga za dobiti, kada Me slijedite - svojom vlastitom slobodnom voljom – na Putu Istine.
Moj Plan da pripremim vaše duše i da zatražim vašu pomoć kako bih spasio one duše, koje ne vjeruju u Boga, je velik. Moja Misija je pozvati ateiste i prekriti ih Mojim Duhom Svetim, kako bi se Moj Glas brzo čuo. Evo posebne Križarske molitve, za Spasenje Australije i Novog Zelanda.
 
Križarska molitva (99) Za Spasenje Australije i Novog Zelanda
 
Bože Svemogući Oče, u Ime Tvoga ljubljenog Sina, Isusa Krista, smiluj se svoj Svojoj djeci u Australiji i Novom Zelandu. Oprosti nam naše odbacivanje Tvoje Svete Riječi. Oprosti nam grijeh ravnodušnosti. Oslobodi nas naše poganske kulture i prekrij nas Milostima koje trebamo kako bi potakli nadu, vjeru i milosrđe među našom braćom i sestrama. Usrdno Te molimo za Dar Razlikovanja i molimo Te da nam svima dodijeliš blagoslove koje trebamo kako bi osigurali da se može čuti samo Istina Tvoje Svete Riječi i da svim dušama budu dodijeljeni Ključevi Vječnog Života. Amen.
 
Vrlo uskoro će Moj Duh Sveti prožeti vaše duše i vi ćete stupati dalje mirnog pouzdanja, dok proglašavate Istinu svima onima s kojima dođete u doticaj.
Budite zahvalni za ovaj blagoslov, kojim sada prekrivam vaše narode. Ljubim vas i vjerujem da ćete odgovoriti na Moj Poziv.
 
 
Vaš Isus
 
 
Ponedjeljak, 11. veljače 2013., 12:30h
 
 
Moja predraga kćeri, želja Moga Srca je spasiti od muke pakla sve one ljude, koji čine užasan grijeh.
Za svaki počinjeni smrtni grijeh, bol vatre rastrgati će dušu kao da je od tijela. Krici bola i straha takvih duša, dok ih se odvlači u dubine pakla, slamaju Moje Presveto Srce.
Moje Srce je ranjeno i užasna bol koju osjećam je zbog tih jadnih duša. Mnogi ljudi, živi na Zemlji u ovo vrijeme su u strašnoj opasnosti. I to zbog toga što mnogi vjeruju da je smrtni grijeh samo manja pogrješka i tako ga opravdavaju. I zatim nastavljaju putem samouništenja. Ako ne uvide kakve teške grješne čine, trpjeti će osudu gdje će zauvijek gorjeti u agoniji.
Tako malo ljudi vjeruje u postojanje pakla. Mnogi vjeruju da je pakao tek mjesto iz narodnih priča. Mnogi ne vjeruju da bi Bog dopustio da takvo mjesto postoji i da su svi grijesi bez obzira koliko loši, oprošteni. Za to krivim grješke koje su počinili oni posvećeni sluge koji su desetljećima podlijegali pritiscima sekularnog svijeta. Ova obmana značila je gubitak milijardi i milijardi duša. I dok je prekasno za te duše, ima ipak vremena za one koji su danas obilježeni mrljom smrtnog grijeha da budu spašeni.
Morate moliti da ti ljudi mogu biti zaštićeni od zlog zavođenja sotone, koji se raduje zbog sudbine koja ih čeka. Moje Svjetlo će i može biti izliveno na njih kada otvore oči istini grijeha. Iako Me muče svojom zloćom, nema nijednog među njima koji ne osjeća nelagodu ili očaj zbog svojih grijeha. Dok mnogi znaju uzrok takvog nemira, neće ništa učiniti u svezi toga, već nastavljaju odobravati i opravdavati svoje grijehe. Neki to čine jer su okruženi s tamom laži, koja je ugrađena u njihovu kulturu. Takve laži promiču prihvaćanje grijeha.
Pomognite Mi da ih spasim ovom Litanijskom molitvom:
 
Isus govori čovječanstvu Litanijska molitva ( 5 ) Za Spasenje onih u smrtnom grijehu
 
Isuse, spasi sve grješnike od paklenoga ognja. 
Oprosti ocrnjenim dušama. 
Pomogni im da Te vide. 
Podigni ih iz tame. 
Otvori njihove oči. 
Otvori njihova srca. 
Pokaži im Istinu. 
Spasi ih. 
Pomogni im da slušaju. 
Oslobodi ih oholosti, požude i zavisti. 
Zaštiti ih od zla. 
Čuj njihove molbe za pomoć. 
Posegni za njihovim rukama. 
Povuci ih prema Sebi. 
Spasi ih od sotonine obmane. Amen.
 
Pomognite im, Moji sljedbenici, svakodnevno Me moleći da im oprostim zbog strašnih uvreda koje svaljuju na Mene.
 
 
Vaš Isus
 
 
Utorak, 12. veljače 2013., 14:19h
 
 
Moja predraga kćeri, toliko mnogo ljudi u svijetu je nesvjesno svoje duhovnosti. Tako su uhvaćeni u stvari, koje se odnose na njihove svakodnevne živote, njihove poslove, njihove uloge roditelja, njihove borbe da prođu ispite i da se obrazuju, tako da ne misle o svojem budućem životu nakon zemaljskog života.
Jedno je ispravno da učine ono najbolje što mogu, u pitanjima odgovornosti, da se nahrane i obuku, ali kada zanemaruju svoje duhovno blagostanje, odriču se najvećih darova, koji ih čekaju.
Mnogi zaboravljaju da Moj Otac može uzeti život u bilo koje vrijeme. Ako duše nisu pripremljene, trpjeti će kajanje i možda ne uđu u Raj u trenutku kada prijeđu iz ovoga života u slijedeći.
Teško je onima koji su jako zaposleni u životu razmišljati o tome što se događa kada ovo vrijeme, koje im je odobrio Moj Otac, okonča. Jer mnogi shvaćaju smrt kao zastrašujuću i kao nešto o čemu ne žele razmišljati. I stoga, odbacuju Mene, svoga Isusa, svoj put prema Kraljevstvu Moga Oca. Ja, Isus Krist, sam jedini Put u uživanje u Vječnom Životu, Životu koji je vama nepoznat.
Želim vam reći da postoji predivan život za svu Božju djecu, koji ih čeka. Ovaj život je važan, jer način na koji živite svoj život, koji vam je dan na Zemlji, odrediti će vašu budućnost.
Nikada ne smijete razmišljati o smrti kao o kraju. Umjesto toga, mislite na nju kao na početak novog i predivnog života. Vrijeme koje provedete na Zemlji je kušnja. To je ispit i na mnogo načina progon. Rođeni grješnici, također ćete umrijeti kao grješnici. Ali, oni grješnici koji se međusobno ljube, koji se ponašaju prema drugima s ljubavlju i poštovanjem i koji žive svoje živote na Moju Sliku, imaju se mnogo čemu veseliti.
Zbog Moje velike Samilosti prema svoj Božjoj djeci, činim velike iznimke za duše koje lutaju, za izgubljene i zbunjene. Težim za dušama koje ne žele imati ništa sa Mnom i potičem njihova srca, kako bi osjećali samilost prema drugima.
Mnogi ne shvaćaju kako djelujem, unutar njihovih srca, Ja to činim kako bi ih privukao prema Sebi. Za svaku dušu koja Me pozove, čak i ako nije sigurna u Moje Postojanje, dolazim trčeći. Odgovaram trenutačno i slušam sve nakane. Ja sam Bog Pun Ljubavi. Gnjev Me ne pokreće lako. Ja Sam Strpljiv. Ja sam pun očekivanja. Ja sam Odan. Ja sam uvijek Milosrdan. Ja čekam da sve duše prepoznaju Moj Poziv, jer uskoro, imati će malo sumnje o tome čiji Glas ih poziva da osjete Božju Ljubav.
Ovaj će život u treptaju oka prijeći u novi Život, novi obnovljeni Raj. Dok ovo vrijeme na Zemlji može biti puno kušnji, pritisaka, stresa, uspona i padova, ne može se usporediti sa Mirom i Slavom Života koji čeka sve one koji Me ljube.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 13. veljače 2013., 11:20h
 
 
Moja predraga kćeri, gnjev je na Nebu u ovo vrijeme, dok se Kruna od Trnja spušta da bi smrskala Moje Tijelo, Katoličku Crkvu, na Zemlji.
Ovo proročanstvo, koje ti je potanko dano u posljednje dvije godine, dogoditi će se. Sada, kako se uskoro Moja druga Otkrivenja budu ostvarivala, vrlo malo Mojih posvećenih slugu će moći zanemariti Moje Molbe ljudskom rodu u ovom bezbožnom satu vašega vremena.
Oni, zla skupina je započela svoje djelovanje za oslobođenje Zemlje od Istine Mojih Učenja. Moj Sveti Namjesnik je bio prisiljen na ovaj čin i jako će patiti zbog toga. Masonerija je prodrla u Moju Crkvu na Zemlji i uskoro će raskol kako je naviješteno, stvoriti podjelu i zabrinutost među Mojim vjernim slugama.
Mnogi nemaju predodžbu u pogledu prijevare s kojom se susreću. Niti znaju da je temelj Moje Crkve, Katoličke Crkve, zdrobljen do praha. Na Njezinom mjestu će se uzdići grozota, a Ja ću posredovati i poslati znakove kako bih upozorio svaku dušu na važnost molitve, kako bi razlikovali Istinu od izmišljotine.
Neće propast Katoličke Crkve, koja će uskoro postati očita, podijeliti svijet. Već njihovo sudjelovanje u stvaranju nove svjetske crkve, jedinstvene svjetske religije, koja će uvesti poganstvo i idolopoklonstvo. 
Lažni prorok se dobro pripremio i njegovo vrijeme dolazi. U suradnji s Antikristom, oboriti će svijet na koljena.
Ja nalažem svim Mojim Učenicima, Mojim kršćanskim sljedbenicima posvuda, da ostanu mirni. Molite za mir i dopustite Meni, vašem Isusu, da vas vodim u ovo vrijeme.
Ja pozivam sve Moje kardinale, Moje biskupe i Moje posvećene sluge, da ujedine svoja stada i ostanu odani Mojim Učenjima. Obratite posebnu pažnju na ono što će se od vas tražiti da propovijedate, jer to će se promijeniti. Vaše propovijedi će biti osmišljene i napisane za ovaj svijet i neće odražavati stvarnost.
U pokušaju da se vidi kako se osuvremenjuje Katolička Crkva, ovo će vam biti prikazano - promicanje obuhvaćanja svih kongregacija - sve religije umotane kao jedna, takozvana Kršćanska Ujedinjena Crkva. Svi izvanjski znakovi možda će se na prvi pogled činiti istima, ali to je ono što vam je namijenjeno da vidite. Polagano, više nećete moći prepoznati Moje Sveto Pismo, dok će nove riječi, izrazi i novi oblici predstavljanja Sakramenata  biti stavljeni pred vas.
Doći će do uzbune među onim istinskim, odanim, konzervativnim svećenicima, uznemirenim zbog novog suvremenog oblika koji će Crkva prihvatiti kada ponovno pokrenu novu vrstu suvremene, alternativne Crkve.
Kroz mrežu masonerije, koja je prodrla u svaki kutak Katoličke Crkve, vlasti i sredstava priopćavanja, ova će vam grozota biti prikazana kao velika novost.
To je početak kraja. Moja Prisutnost će promišljeno biti istjerana zbog novih obreda Mise. 
Sve svečanosti i obredi će prikriti prazno Svetohranište, jer Moju Božju Prisutnost neće više dozvoliti Moj Otac.
Morate ostati ujedinjeni i ako ste katolici nastaviti prisustvovati svakodnevnim Misama i Svetoj Pričesti. Svi kršćani moraju znati da će i oni biti namamljeni u Novu Svjetsku Religiju koju su skovali narodi koji su u savezu s izdajnicima Moje Katoličke Crkve. Oni žele stvoriti sekularno, humanističko naličje - naličje koje prikriva zlo koje će vješto promicati.
Bitka je počela, ali vi, Moji ljubljeni sljedbenici, jači ste nego što mislite. Ja sam uvijek ovdje. Dobro sam vas pripremio. Kako bi preživjeli, morate moliti ovu Križarsku molitvu
 
Križarska molitva ( 100 ) Za opstanak Kršćanstva 
 
O dragi Isuse, molimo Te za sposobnosti preživljavanja kušnji s kojima se sada suočavamo, dok posljednji Pravi Papa završava svoju Misiju za Tebe. Pomogni nam da izdržimo strašno zlostavljanje s kojim se sada moramo suočiti zbog propasti Crkve koju smo nekoć poznavali. Nikada nemoj dopustiti da zastranimo od Istine Tvoje Božje Riječi. Pomogni nam da šutimo kada napadi budu svaljeni na naša ramena, u napasti da okrenemo leđa Tebi i Sakramentima koje si dao svijetu. Prekrij Svoju Vojsku moćnom Ljubavlju koju trebamo kao štit da nas zaštiti od lažnog proroka i Antikrista. Pomogni Svojoj Crkvi na Zemlji da se širi i umnoži, da tako može biti uz Istinu i pomoći Tebi da vodiš našu braću i sestre Putem Istine kako bi se dostojno pripremili za Tvoj Drugi Dolazak. Amen.
 
Nemojte se uzrujavati, Moji sljedbenici. Sve je u Mojim Svetim Rukama. Budite strpljivi. Ne opravdavajte bilo koje svoje djelo u Moje Ime, jer kada to činite, branite Moju Riječ, a sve što trebate činiti je proglašavati Moju Riječ.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 13. veljače 2013., 20:10h
 
 
Moj Sveti Plašt prekriva sve vas koji pozovete Mene, svoju Nebesku Majku, tijekom ovih vremena Kazne. Dok se povećava Gnjev Moga Vječnog Oca, vi, Moja draga djeco, morate snažno moliti da ublažite patnju koja će Zemljom bujati poput poplave.
Morate biti usredotočeni na ono što vam Moj Sin govori i ostati ujedinjeni u molitvi, kako bi grijeh mogao biti oprošten. Hedonistički oblak, koji visi nad zapadnim dijelom svijeta, koji izbjegava Moga Sina, svaki dan se pojačava.
Oholost i ponos čovječanstva su uvredljivi Prisutnosti Božjoj. Njihove prazne duše su poput praznih posuda i ispunjene su bezvrijednim bogatstvima, koja je stvorila ljudska ruka. U svojim pohlepnim srcima nemaju mjesta za Pravu Ljubav, Ljubav Božju. Bez Ljubavi Božje su nesposobni ikoga voljeti, osim samih sebe. To znači da čovječanstvo pati, više nego što bi trebalo, jer ljubav nije raspodijeljena.
Ako vam je stalo samo do sebe, ne možete dati utjehu ili olakšati patnju onih koji se pouzdaju u druge.
Trgnite se, djeco. Samo otvaranjem svojih srca prema Istini moći ćete zadobiti Milosrđe Moga ljubljenoga Sina.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Četvrtak, 14. veljače 2013., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, bitka između Kraljevstva Moga Oca i carstva sotoninog je konačno ušla u posljednju fazu.
Kako zli zavarava Božju djecu, uključujući one koji slijede Istinu Mojih Učenja. Ništa nije kako se čini. Moć masonerije se povećala i oni kaljaju ne samo politički svijet, već i Kuću Božju, Moje Tijelo na Zemlji.
Katolička je Crkva prezrena više nego bilo koja druga Crkva na Zemlji koja proglašava Moju Svetu Riječ. To je zato jer Nju Ja vodim i jer se pridržava Mojih Uputa koje su dane čovječanstvu otkada sam proglasio da će Moj Apostol Petar ustanoviti Moju Crkvu na Zemlji.
Moja Crkva na Zemlji je bila žarište zloga koji je stoljećima dijelio Moju Crkvu i mučio sve one koji uživaju Moje Presvete Sakramente.
Zli nijednom nije popustio u svom planu o progonu Moje Crkve. Lukav, lažljiv, ohol, hvalisav i uobražen, on, prevarant, vjeruje da je njegova snaga svemoguća. On uvijek cilja one kojima je ukazana odgovornost da vode Božju djecu prema Vječnom Životu.
Moja Katolička Crkva je neko vrijeme strašno patila od sotonine ruke. Nijednom ju se nije ostavilo da vrši svoju svetu dužnost prema Meni u miru. Zatim, da bi osigurao da on, zli, može uzrokovati još više štete, potkopao je te Moje posvećene sluge poslavši svoje vlastite sluge da se izmiješaju među njima. Tada je grozota zla ušla u Moju Crkvu.
Ja sam, Isus Krist, bio optužen i stavljen na optuženičku klupu, kada su grijeh počinili oni određeni za odgoj duša. Najveća laž od svih je bila kada je zli uvjerio čovjeka da sam Ja, Isus, Glava Crkve na Zemlji, izdao čovječanstvo. Čovječanstvo je rođeno s grijehom. Čovjek će griješiti do Moga Drugog Dolaska. Odbaciti Mene kao Spasitelja Svijeta, zbog grijeha čovjeka, uključujući one čija je odgovornost bila za duše koje su zalutale, biti će vaša propast.
Umjesto Istine, dopustiti ćete lažima Zvijeri da iskvare vaša srca. Sada ste pod nadzorom zla u Mojoj Crkvi i mnogi će pasti kao žrtva laži koje će vam sada biti prikazane kao Istina.
Istina Mojih Učenja uskoro će biti proglašena nebitnom i neistinitom. Gnjev Moga Oca zbog ove česte pojave u Mojoj Crkvi na Zemlji će se uskoro osjetiti među njegovim slugama, u Mojoj Crkvi u Rimu. Ovo je posljednja bitka. Moj Namjesnik je pao. Moja Crkva će pasti, ali uskoro će se ponovno uzdići.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 15. veljače 2013., 22:10h
 
 
Moja predraga kćeri, ova Misija mora sada ići dalje kako bi prigrlila i privukla one koji ne vjeruju u Moja Učenja i one koji sebe smatraju kršćanima, ali koji Me priznaju samo u malim mjerama.
Njihova ravnodušnost je bolna. Njihovo tumačenje Mojih Učenja, koja su iskrivljena kako bi odgovarala njihovim svjetovnim načinima života, najgori je oblik izdaje Mene, njihovog Isusa.
Mladi, srednjih godina i stariji, svi takozvani sljedbenici Kršćanstva, vrijeđaju Me svojim vlastitim, razvodnjenim shvaćanjem, za koje vjeruju da je prihvatljivo Bogu. Stvaraju novo učenje, vlastito, koje odgovara njihovim načinima života. Zatim, vjeruju da i dalje mogu udovoljiti Bogu i da je njihovo učenje Njemu prihvatljivo.
Znajte da je samo Istina prihvatljiva Bogu. Neće čuti pokušaje kojima bi Ga udobrovoljili. Bog nikada neće prihvatiti laži. Ništa, bez obzira koliko dobro bilo dotjerano i zaodjenuto u prekrasan jezik, što promiče nova shvaćanja u Kršćanstvu, a prihvaća i dopušta grijeh, neće biti prihvaćeno u Očima Boga koji sve vidi. On nikada neće prihvatiti nove zakone koji omalovažavaju Sakramente, koje sam postavio Ja, Isus Krist, Spasitelj Svijeta.
Spasio sam vas kako bih vam pomogao da postanete slobodni od stiska kojega sotona ima nad srcima ljudi. Dao sam Svoj Život, dobrovoljno, kako bih vas spasio i oslobodio lanaca kojima su vas vezali sotona i vatre pakla. To je značilo da pakao više nije imao moć nad vama, jer vam je dana sloboda izbora života u Mom Kraljevstvu ili smrti u bezdanu pakla.
Ali, što čovjek u današnjem svijetu radi kako bi Mi se odužio za ovaj izvanredan dar? Pokušavaju opravdati grijeh u Mojim Očima. Pokazuju uvredljive grijehe preda Mnom i mole Me da prihvatim laži i neistine. Još gore, žele prilagoditi Moje Svete Sakramente na različite načine kako bi odgovarali njihovim potrebama i onda Mi pokazuju grozotu. Brak nije prihvatljiv pred Mojim Oltarom, ako je između dvoje ljudi istoga spola. Ipak čine to i vrijeđaju Me. Usrdno Me mole da prihvatim grijeh, opravdavajući uvrjede protiv Zapovijedi Moga Oca. Pokušavaju se uvjeriti da je to prihvatljivo, pred Bogom, a to nikada ne bi moglo biti.
Svi Božji Zakoni su stvoreni na Nebu. Grijeh je grijeh, u Očima Božjim i nikada se ne može opravdati ljudskim tumačenjem.
Zavaravajuće promišljanje ovih suvremenih kršćanskih zastupnika, koji nastoje svakom prilikom promijeniti i prilagoditi Učenja Kršćanstva, šteti Mojoj Crkvi. Uzrokuje strašan nered.
Rugaju se Bogu i Mojoj Smrti na Križu.
Tako se kršćani vraćaju na poganizam, a preokret može biti brz. Lažni bogovi, lažni hramovi, lažne religije, svi imaju jednu zajedničku stvar. Njihovi sljedbenici poštuju boga, kojeg su stvorile ljudske ruke. Takve religije vrijeđaju Boga, a u jednoj crkvi, masonskim hramovima, iskazuju štovanje, ne Bogu uopće, već Zvijeri.
To je cijena slobode dane svijetu Mojom Smrću na Križu. Zbog toga svijet treba prihvatiti Istinu i ne postati plijen prijevare, koju će Zvijer usaditi među vas kako vrijeme ide dalje.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 17. veljače 2013., 19:00h
 
 
Moja predraga kćeri, razdoru unutar Katoličke Crkve, kao što je naviješteno, sada će svjedočiti svi na svijetu. Odlazak Moga predragog Svetog Namjesnika Pape Benedikta XVI označava početak kraja. Preko tebe, Moga odabranog proroka, u posljednje dvije godine sam pokušao pripremiti Svoju Crkvu na Zemlji za ovaj tužni događaj.
Masonska elita je zgrabila nadzor nad Mojom Crkvom i izvršiti će najzlobniju prijevaru nad katolicima. Ključevi Rima koje je predao Meni Moj Otac, sada su u Mojim Rukama. Usmjeravati ću sve Moje sljedbenike kako bi se Istina održala, a Moja Sveta Riječ ostala netaknuta.
Lažni prorok će sada preuzeti Rimsku Stolicu, a Moja Riječ, kao što je bilo u Mom Vremenu na Zemlji, smatrati će se krivovjerjem.
Ne varaj se, jer dok se prijevara prikazuje svijetu, kao da nova vladavina predstavlja Istinu, ti Moja kćeri, strašno ćeš patiti u Moje Sveto Ime poput proroka koji su došli prije tebe.
Moji sljedbenici moraju ostati smireni i moliti za Spasenje svih Mojih najposvećenijih slugu koji će biti uhvaćeni u ovu grozotu. Pozivam ih da odgovore kako slijedi.
Nastavite slijediti Moja Učenja. Nikada se ne odričite Riječi Božje. Ostanite vjerni svojim posvećenim dužnostima i udjeljujte Svete Sakramente kako sam vas Ja poučio.
Učenja Katoličke Crkve, koja se zasnivaju na svom oblikovanju od Moga Apostola Petra, ostaju nepogrješiva. Sada će se to promijeniti, kada utemeljenje bude uzdrmano nadolazećim promjenama.
Uskoro, više nećete moći prepoznati Moju Crkvu i osjećati će te se vrlo neugodno kada budete svjedočili kako se krivotvori Moja Sveta Riječ.
 
 
Vaš Isus
 
 
Ponedjeljak, 18. veljače 2013., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, dok se pojačavaju promjene unutar Moje Crkve, isto tako će se jednoglasno uzdići lažni proroci i potvrditi grozotu u Mojoj Crkvi. Dok otkrivam tebi,  pravom proroku Kraja Vremena, Istinu - koja je uglavnom već poznata - biti će širene laži kojima će se zbuniti svi oni koji Me slijede.
Za svaku Uputu koju Ti dajem za svijet, točno suprotno će biti proglašeno iz usta lažnih proroka. Iskazivati će riječi utjehe Mojim sljedbenicima koji će nalaziti Istinu previše strašnom za podnijeti. Svojim bezbožnim lažima dovesti će Božju djecu pod pravila maloga roga, koji će u svečanom sjaju sjediti na Petrovoj Stolici.
Kada sam vam govorio o velikoj podjeli u Mojoj Crkvi, nisam vam rekao kako će se to dogoditi. Stoga Me sada saslušajte. Kao što su svećenici tijekom Moga vremena na Zemlji odbacili Moju Svetu Riječ, tako će Me odbaciti i svećenici prije Moga Drugog Dolaska. Ne samo da će odbaciti Moju Svetu Riječ danu tebi, Moja kćeri, već će prihvatiti promjene, koje će im biti nametnute. Njihovi posvećeni darovi će biti učinjeni nemoćnima, čim prihvate bogohuljenja i nova pravila koja su im objavljena.
Moji vjerni sljedbenici također će biti podijeljeni u njihovoj vjernosti prema Mojoj Crkvi na Zemlji. Sve što trebate učiniti jest slijediti Moja Učenja koja su vama dana u Knjizi Moga Oca. Nema potrebe bilo gdje bježati, jer Ja Sam Prisutan među vama.
Vi znate Istinu. Njome ste hranjeni, kao kršćani. Stoga kada vidite da se Deset Zapovijedi i Moja Učenja nanovo pišu, a Moji Sveti Sakramenti mijenjaju, onda morate okrenuti svoja leđa. Nemojte dopustiti lažima da vas uplaše, radije budite uplašeni za one koji prihvaćaju ta nova zlodjela i zakone, ukazujući da dolaze od Mene i koji ne uspijevaju shvatiti Istinu.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Utorak, 19. veljače 2013., 14:30h
 
 
Moja predraga kćeri, molim te da obavijestiš Moje učenike da je blizu Moja Vladavina.
Ne smiju se uzrujavati, jer iako se Kruna od Trnja spustila na Moga Namjesnika, kojeg sam postavio Ja, Isus Krist, da vlada nad Mojom Svetom Katoličkom i Apostolskom Crkvom, koji  je okrutno svrgnut – Ja sada konačno dolazim donijeti vam mir.
Sljedeća će godina biti vrlo okrutna i vrlo bolna za vas, Moji ljubljeni učenici i Moga posljednjega Pravoga Papu. Prema njemu, protiv koga se zlobno i namjerno kovala zavjera, ponašali su se isto kao što su Mene, Isusa Krista, tukli i bičevali. Sada će ga pokušati ubiti, kao što su ubili Mene. Reći će da je bio kriv za zločin za koji je potpuno nedužan.
Ja, vaš ljubljeni Spasitelj, sve ću vas spasiti od bezbožnosti, za koju će mnogi smatrati da dolazi od Mene, po Mojoj Zapovijedi.
Poučavam Svoju Crkvu kao prije, ali samo Snagom Duha Svetoga. Ključevi Rima su pod upravom Moga Ljubljenog Oca. Ja, Isus Krist, spreman sam ponovno se spustiti prilikom Moga Drugog Dolaska i želim da se zna da ćete vi, Moji učenici, patiti baš kao što su patili Moji vlastiti učenici tijekom Moga vremena na Zemlji. Vi, Moji ljubljeni, sa Mnom ste zaključani u Mom Presvetom Srcu kako bi se ujedinili sa Mnom u tuzi. Plačem suze zbog Moga nedužnog, ljubljenog, posljednjeg Pape na Zemlji, Benedikta XVI, kojeg sam Ja odabrao da vodi Moju Crkvu tijekom posljednjih dana.
Biti će potrebna ogromna hrabrost onih voljnih žrtava koji će nastaviti proglašavati Moju Svetu Riječ, jer će biti puni strašnih sumnji. Oni u svojim srcima znaju da Ja sada s njima govorim, a ipak salijetati će ih sumnje koje će uzrokovati oni koji odbijaju prihvatiti Moje Poruke čovječanstvu, a koji su Mi također još odani.
Ja sada ostavljam u baštinu ovu Posebnu kratku Križarsku molitvu. To je Čudotvorna molitva koja će omogućiti svima onima koji je mole da osjete Moju Prisutnost u svojim dušama. Isto tako će im pomoći uvidjeti Istinu, koju sam im Ja obećao i koja će im uvijek biti dana tijekom Kraja Vremena.
 
Križarska molitva (101) Čudotvorna Molitva za osjećanje Isusove Prisutnosti
 
O Dragi Svemogući Oče, Stvoritelju svega što jest i što će biti, pomogni svima nama koji možemo prepoznati Prisutnost Tvoga ljubljenoga Sina u današnjoj Crkvi, da postanemo vrlo jaki. Pomogni mi da nadvladam moj strah, moju osamljenost i odbijanje koje trpim od mojih ljubljenih, dok slijedim Tvoga Sina Isusa Krista, svoga Spasitelja. Molim Te da zaštitiš moje ljubljene od upadanja u zamku vjerovanja u laži, koje je izmislio sotona kako bi uništio, podijelio i uzrokovao nered među svom Božjom djecom. Molim Te da pomogneš onima koji slijede grozotu u Tvojoj Crkvi, da budu spašeni od vječnih vatri pakla. Amen.
 
Moji ljubljeni sljedbenici, do sada Me već znate. Ono što ćete sada vidjeti unutar okosnice koja je nekoć bila Moja Crkva na Zemlji, će vam se zgaditi. Plakati ćete i plakati dok ne budete osjećali ništa. I tada, kada Me pozovete i kažete:
„Isuse, spasi me od sotoninih laži, kako bih mogao raspoznati Istinu Ostatka Tvoje Crkve.“ Umiriti ću vas sa ovim. Ispuniti ću vas Duhom Svetim. Ispuniti ću vas suzama tuge i zatim ću zamijeniti te suze sa Svojom Snagom. Tada nećete brinuti, jer Ja ću preuzeti i voditi vas na svakom koraku puta. 
Biti ćete nadahnuti kada vam se budu rugali. Biti ćete puni Moga Duha Ljubavi kada vam se budu smijali, jer vjerujete u Moj Sveti Nauk. Zatim ćete izgubiti sav strah i on će biti zamijenjen tako snažnim osjećajem Moje Ljubavi prema vama, da ćete tek tada osjećati potpuno olakšanje i mir.
 
 
Vaš Isus
 
 
Srijeda, 20. veljače 2013., 19:30h
 
 
Moja predraga kćeri, premda se čini nepošteno da Božja djeca moraju trpjeti pod vladavinom lažnog proroka i Antikrista, znaj ovo. Sve duše u svijetu moraju u nekoj mjeri izdržati bol odbijanja i patnje koje sam Ja trpio, kako bi bile pročišćene.
Ja ću osigurati kroz Moje Veliko Milosrđe da se ovo pročišćenje brzo dogodi. Zatim će se Moji sljedbenici brojčano proširiti u pripravnosti za Moj Drugi Dolazak. Moj će Otac paziti na sve kušnje koje će osjetiti sva Njegova djeca, sa velikom nježnošću u Srcu. On će posredovati kada zlodjela progona, nanijeta kršćanima, prekorače ono što je dozvoljeno i On će uništiti takve bezbožne ljude.
Morate sada čekati Moj Božji Čin Milosrđa, jer će ono odijeliti dobre od zlih. Ovo Veliko Prosvjetljenje Savjesti će se dogoditi nakon što Moj Sveti Namjesnik napusti Rim.
Pripremite se za spas vaših duša. Onim tvrdoglavim dušama među vama će biti dano vrlo malo vremena da kleknu u poniznosti tražeći Moje Milosrđe. Zatim će se trube oglasiti, a proročanstva koja će voditi do kraja, biti će otkrivena kako je naviješteno.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 22. veljače 2013., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, živite u vremenu kada su mnoga Božja djeca postala pogani. Čak i oni rođeni kao Židovi i kršćani sada su pribjegli različitim vrstama idolopoklonstva, kako je naviješteno.
Kako Me vrijeđa svjedočiti poštovanju kojega Božja djeca imaju u svojim srcima prema samozadovoljenju i vjerovanju u lažne bogove koji postoje samo u njihovim mislima.
Valovi duhovnosti new age-a i strast prema svim stvarima, koje se odnose na smirenje duha, znače jednu stvar. Ovi ljudi su u tami, jer odbijaju priznati Mene, Isusa Krista. Namjerno sprječavajući Božje Svjetlo, ostavljaju se otvorenima tami duha zla. Sotona i njegovi demoni vrebaju takve duše i u njima uzrokuju strašnu potpunu prazninu u kojoj nikada neće naći utjehu, bez obzira kakvu duhovnu pomoć new age-a tražili, jer to nije prirodno prebivalište u kojemu su rođeni.
Poganstvo koje je zahvatilo čovječanstvo u ovo vrijeme je na svom vrhuncu, od kada sam Ja, Isus Krist, Rođen na Zemlji. Iako je svijetu dana Istina o Postojanju Boga i iako Sam ih Svojom Smrću na Križu spasio od prokletstva, oni i dalje okreću svoja leđa. 
Opsjednutost samima sobom, ponizno laskanje i ljubav prema svjetovnom preobilju jesu pošasti čovječanstva i dolaze od očajnog osjećaja tjeskobe, uznemirenosti i ispraznosti. Idolopoklonstvo - ljubav prema slavnim ljudima, lažnim bogovima i prikazivanje poganskih predmeta - donosi oblak tame nad sve one koji su strastveni u takvim težnjama. Kršćani trpe ismijavanje od strane takvih ljudi, ali svojom patnjom i molitvama mogu pomoći spasiti svoje bližnje od vatri pakla.
Kada očijukate s tim lažnim idolima, igrate se s demonima iz pakla koji su poslani da vas zauvijek odvuku u bezdan. Nikada nemojte vjerovati da su takvi postupci bezopasni, jer nisu. Kada provodite svoje vrijeme i svoja razmišljanja u takvoj razonodi, zatvarate se Bogu i Vječnom Životu.       
Probudite se za Istinu. Ja Sam Istina. Nema drugog puta prema vječnoj sreći, samo preko Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg. Sada dolazim otkriti Istinu, kako bih vas ponovno spasio i donio vam Vječni Život, pomažući vam da spasite svoje duše.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 23. veljače 2013., 11:50h
 
 
Moja predraga kćeri, dajem svijetu Knjigu Istine za svaku dušu, u svakom narodu. To je Dar za čovječanstvo, ali znaj ovo.
Ja dajem tebi Moja kćeri, jedinoj ovlaštenje za odluku kako će biti prevedena, distribuirana i objavljivana kako bi se zaštitilo ovo Djelo. Sve što se tiče objavljivanja ovih Poruka može biti učinjeno samo uz tvoje osobno odobrenje. To je Moja želja i svaki čovjek koji ne sluša Moje Upute tebi i objavljuje Moje Poruke radi zarade, nema Moj blagoslov.
Da, Moja Riječ je za sve, ali promicanje Mojih Poruka i način objavljivanja Knjige Istine sa sobom nose ogromnu odgovornost. Donacije nisu potrebne, dok se prihodi od knjiga moraju iskoristiti kako bi se financirala proizvodnja drugih knjiga i troškovi objavljivanja na svim jezicima.
Ti, Moja kćeri, biti ćeš stalno napadana jer Me slušaš što se tiče ovoga. Biti ćeš optužena za pokušaj zarade od ovog Djela, a ipak ćeš znati da to nije istina i da nije moguće.
Oni koji će te najviše napadati što se tiče ovoga, biti će oni koji žele nešto postići ili zaraditi na neki način od Moje Riječi i postati će ljuti kada im ne budeš dopustila da nadziru Ovo Djelo.
Stoga, Ja proglašavam da nikome nije dano ovlaštenje za širenje Moje Svete Riječi u obliku knjige - samo tebi, Moja kćeri. Međutim, možeš dati dopuštenje, pod Mojim Vodstvom, onima koji te pitaju da ti pomognu web stranicama i tiskanim dokumentima. Ali to mogu učiniti samo kada zatraže i prime tvoje dopuštenje da tako učine.
Moja Riječ je Sveta i svako poštovanje mora se pokazati prema Mojim Željama i Uputama za čovječanstvo. Vi, Moji sljedbenici, morate činiti kako Moj prorok Marija traži od vas i poštovati njezine želje u vezi objavljivanja Mojih Poruka. Napadnete li je zbog ovoga Zadatka vrijeđate Mene, vašega Isusa.
Od vas će se Moji sljedbenici, tražiti izvršenje Moje Svete Volje u svako doba, bez obzira kakve su okolnosti. Ja vodim Svoju kćer Mariju. Ona je odabrana kao prorok Kraja Vremena. Ja govorim preko nje. Njen glas postaje Moj. Njena tuga i bol su Moji. Njena ljubav za druge je Moja Ljubav. Njena radost dolazi iz Moga Svetoga Srca. Njena ruka je vođena Mojom. Njeno shvaćanje toga kako Ja želim da se Moja Riječ čuje dolazi od Mene.
Mojoj kćeri su dani ovi darovi s Neba s razlogom. Slušajte što vam govori, jer možete biti sigurni da će to dolaziti od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 24. veljače 2013., 22:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada svijet doživi Upozorenje, podijeliti će se na dva dijela.
Prvi dio će se sastojati od onih koji prihvaćaju Ispovijed i čije su duše obuzete Duhom Svetim. Od toga dana nadalje, njihovo će obraćenje biti potpuno i zbog toga će patiti od ruku onih koji odbiju Moju Ruku Milosrđa.
Drugi dio će biti sastavljen od onih okorjelih duša koji su vjerni Zvijeri i koji su obećali svoja srca i duše sotoni, namjerno i u potpunom saznanju toga što čine. Jer oni vjeruju u takozvani raj koji im je on obećao, koji naravno ne postoji. Njihova sudbina je vječna patnja u vatrama pakla.
Postoje također one duše koje ne vjeruju u Boga ili Mene, njihovog Spasitelja, Isusa Krista. Mnogi od njih neće prihvatiti Moje Milosrđe. Oni neće mariti za stanje svojih duša, jer vjeruju kako to nije važno. Ovo su ateisti - od kojih su mnogi dobri ljudi u srcu, ali oni vjeruju da nadziru svoje vlastite živote i da će ih njihova težnja za svjetovnim zadovoljstvima održati u ovome životu; da će to biti dostatno da im donese mir i zadovoljstvo, što, naravno, ne može biti, jer to je nemoguće dok se grijeh ne iskorijeni.
Njihova tvrdoglavost znači da, osim ako se ne promijene i prihvate Mene, Isusa Krista, ne mogu ići k Mome Ocu. Njima ne može biti dan pristup Raju kojega je On stvorio za svu Svoju djecu.
Najveća pogrješka koju možete napraviti jest pretpostaviti da su samo okorjeli grješnici bačeni u vatre pakla. Nažalost, svi oni koji odbacuju Boga, ne mogu biti blizu Bogu, niti mogu biti prisiljeni prihvatiti Ga. Njihova slobodna volja je veliki Dar kojega im je dao Bog. Ne može im biti oduzet silom bilo koje vrste. Njihova slobodna volja će odrediti njihovu sudbinu. Ili će odabrati Moju Ruku i ući u Raj ili će prihvatiti laži koje je sotona usadio u njihove misli, što će zapečatiti njihovu sudbinu.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 25. veljače 2013., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, nadolazeća vremena će protresti svijet iz njegovog drijemeža, bez obzira koju religiju, ako uopće ijednu ljudi slijede, jer će glas malog roga vladati pažnjom cijeloga svijeta. Ustoličen na Petrovoj Stolici, ovaj uljez će vikati glasno i oholo proglašavati svoje rješenje da ujedini sve crkve kao jednu. Pozdravljen kao suvremeni inovator, pljeskati će mu sekularni svijet, jer će on odobravati grijeh.
On će uvesti nove zakone, koji ne samo da će proturječiti Učenjima Katoličke Crkve, već će se i protiviti svim Kršćanskim zakonima. Svećenici koji se opiru ovim Porukama, biti će prisiljeni da ih ponovno razmotre kada se grozna istina pokaže. Istina Moje Riječi, dana tebi Moja kćeri, konačno će im polako postati jasna. Kako će tužno plakati kada shvate da Ja, Isus Krist, sam taj Koji - s Blagoslovom Moga Oca - tebi otkrivam proročanstva Kraja Vremena u svim pojedinostima.
Zatim će oni gutati svaku Riječ s Mojih Presvetih Usana, dok otkrivam još događaja koji nadolaze, kako bih pripremio čovječanstvo. Bitno je da čovjek sluša i odgovara na Moj Poziv, kako bih svakoga spasio od zahvata Zvijeri.
Lažni prorok će biti nakratko odgurnut u stranu dok je zauzet svojim oholim težnjama da zadivi Katolike svijeta, jer će sada Antikrist ući na svjetsku pozornicu kako je naviješteno. Kada čujete izvještaje sredstava priopćavanja o novom, obećavajućem, sposobnom, mirovnom pregovaraču, znati ćete tko je on. On će biti vrlo bliski saveznik lažnog proroka i nema sumnje o tome tko je on - sotonin sin. 
Zapamtite, bez obzira koliko bi ovo zastrašujuće moglo biti, da sam Ja, Isus Krist, Kralj. Nijedan čovjek, nijedan neprijatelj nema veću moć od Boga. Ali bitka za duše se mora voditi, kako je naviješteno. Širenjem Moje Riječi, Mojih Poruka i Mojih molitvi, pomoći ćete Mi spasiti duše koje Ja trebam, kako bi Moj Novi Raj bio ispunjen svom Božjom djecom.
Uvijek se ufajte u Mene, vašega Isusa, jer Ja ću vas voditi i štititi tijekom ove grozote na Zemlji. Obećavam da će razdoblje biti kratko.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 26. veljače 2013., 22:00h
 
 
Moja predraga kćeri, jedan od ostalih političkih vođa, o kojima sam govorio prije nekog vremena, uskoro će biti ubijen.
Želim da ti otkriješ poslije, svima, tko je ta osoba, preko dokaza danog tebi i drugima, kako bi više njih prihvatilo Istinu Poruka. Ta jadna duša je izbjegla smrt prije nekog vremena, ali njegova nova popularnost će ga dovesti u opasnost. On je neprijatelj masonskih sila i oni neće dugo podnositi njegovo vodstvo.
Kada vi, Moji sljedbenici, vidite da se proročanstva dana odabranoj duši ostvaruju, znati ćete da govore Istinu i da im je to dano s Nebesa, jer bi bili nesposobni to izmisliti.
Moja je želja dokazati onima koji preziru Moje Poruke, da Sam to Ja, vaš ljubljeni Isus Krist, Koji govorim svijetu preko ovog proroka. Iako Mi donosi veliku radost vidjeti koliko Me ljubite i slijedite molitve koje su vam predane s Neba, sumnjičavci su oni koje Ja moram obuzeti.
Vrlo skoro će se razdor pojaviti u Europi, što je sve povezano s EU i zemljom u kojoj je smještena Petrova Stolica. To će dovesti do rata, koji će biti drugačija vrsta rata od drugih ratova. Ali biti će zloban. Ljudi će ustati jedan protiv drugoga u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj. Morate moliti da Moji sljedbenici ostanu jaki i osigurati da se Molitvene Zajednice Isus govori čovječanstvu brzo osnuju u tim zemljama.
Došlo je vrijeme za Mene, Isusa Krista, Jaganjca Božjeg, da otkrijem još podataka sadržanih u Pečatima. To ću činiti pažljivo, jer morate biti pripremljeni i duhovno i fizički. Kao Bog Pravde, Ja ću osigurati da vas sve vodim i blagoslovim Mojom Snagom, dok se slojevi razotkrivaju jedan po jedan.
 
 
Vaš Isus
 
 
Srijeda, 27. veljače 2013., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, svakodnevne Svete Mise nastavit će se neko vrijeme i Ja potičem sve Moje sljedbenike da nastave ići na njih kao i prije.
I dalje morate primati Moju Svetu Euharistiju. Ne smijete prestati sa vašom svakodnevnom Žrtvom, jer vi nećete biti oni koji su prisiljeni donijeti tu odluku. Biti će proglašeno da će postati drukčija vrsta žrtve Bogu i odmah ćete znati kada će se to dogoditi, jer će lažni prorok zaustaviti slavljenje Svete Mise. Na mjestu Svete Mise nalaziti će se poganski obred Jedinstvenog Svijeta, a vi Moji ljubljeni sljedbenici koji ste blagoslovljeni Darom Duha Svetoga prepoznati ćete ga po onome što će biti.
Nikada ne smijete napustiti Crkvu koju sam Ja dao svijetu, utemeljenu na Mojim Učenjima, ni Žrtvu Moje Smrti na Križu, koja vam se predaje u  Presvetim Darovima.
Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, Moja ste Crkva. Moji ljubljeni svećenici i kler, blagoslovljeni Darom Duha Svetoga, nikada Me neće napustiti. Niti će napustiti vas. I tako će Moja Crkva živjeti dalje, jer ne može nikada umrijeti. Crkva je Moje Tijelo na Zemlji, stoga ne može nikada biti uništena. A ipak, biti će slamana, mučena i odbačena, a zatim ostavljena da umre u divljini.
Iako će Moji neprijatelji učiniti svaki pokušaj da unište sve do posljednjeg tračka života, Moja će se Crkva ponovno uzdići. Ali zapamtite, nikada neće umrijeti, iako će se to možda tako činiti.
Moja Crkva na Zemlji biti će veličinom smanjena i postati će, ne vlastitom krivnjom, Vojska Ostatka. 
Moj Pravi Namjesnik, koji je odbačen, boriti će se da vodi Božju djecu kako najbolje može. A Ja, Isus Krist, ću vas voditi, uzdići vas i izbaviti vas od zla koje će vam biti nametnuto; zlo, koje će dovesti do naglog i užasnog kraja za sve one koji pristaju uz Antikrista i njegove robove.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 28. veljače 2013., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, ovi dani, koji su gotovo nad vama, donose sa sobom užasnu tamu i očaj, kakvog nikada niste doživjeli u svojim životima.
Ta tama će biti tama duha i uzrokovati će ju praznina onih duša koje slijede Antikrista i lažnog proroka. Duševnu bol, koju će oni nanijeti kršćanima koji će odbiti slušati krivovjerje, biti će teška za podnijeti.
Ovo vam govorim samo zbog toga, kako biste u svojim srcima znali da će bol odbacivanja koju ćete osjećati biti patnja u Moje Ime, jer održavate Moju Svetu Riječ.
Nikada ne smijete ispitivati ogromne zahtjeve koji će od vas biti traženi ili gubiti pouzdanje, jer Ja, vaš Kralj, imam Moć da osiguram da se s tim možete nositi. Niti smijete ikada sumnjati da je ova Vojska Ostatka, čiji ćete dio sada postati kako bi ostali vjerni Meni, Isusu Kristu, naviještena.
Ne slušajte one koji će vam pokušati reći da ne smijete vjerovati u ove Moje Svete Poruke svijetu, jer oni su zavedeni. Morate moliti za one koji neće imati snage ili duh razlikovanja i koji će odabrati krivi odvojak na putu. Mnogi koji će slijediti lažnog proroka, pokušati će vas odvući istim putem. 
Brat će se boriti protiv brata i sestre, otac protiv sina, majka protiv kćeri - svi u svojoj težnji da slijede Istinu, ali mnogi neće uspjeti uvidjeti pogrješke učenja lažnog proroka i biti će Mi izgubljeni.
Samo će hrabri i odvažni među vama, koji Me najviše ljube, voditi Moju Vojsku prema Spasenju. Oni će, pod Mojim Vodstvom, dovesti sa sobom milijarde duša u sigurnost. Zbog toga nikada ne smijete odustati.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 28. veljače 2013., 23:55h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja sam poslao Moga Duha Svetoga da prekrije svu Božju djecu u ovo vrijeme u nastojanju da odstranim tamu zla u svijetu.
Morate snažno moliti za Sve Moje posvećene sluge, u ovo vrijeme zbog užasnog stanja zbunjenosti u kojemu se nalaze. Tako će žalosni biti u slijedećih nekoliko tjedana zbog kraja Moga Svetoga Namjesnika, da neće znati gdje se okrenuti.
Ja pozivam sve Moje posvećene sluge da zazovu Mene, svoga ljubljenog Isusa, da bi ih mogao prekriti sa Mojom Predragocjenom Krvlju. Dati ću im milosti koje će trebati kako bi razlikovali Istinu Mojih Učenja. Tada će prepoznati prijevaru, koja će im biti predstavljena.
Oni nikada ne smiju sumnjati u Mene. Moraju se potpuno pouzdati u Mene. Nikada ne smiju napustiti Moje Ime i moraju u svako doba biti na oprezu.
Reci im da ih nježno ljubim i da će im biti dani posebni Darovi s Neba. Ti Darovi će im donijeti mir, nadu i hrabrost u burnim vremenima koja nadolaze za Moju Svetu Crkvu na Zemlji.
 
 
Vaš Isus
 
 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice