Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
 
Subota, 1. studenog 2014., 13:35h
 
 
Moja predraga kćeri, pazi se onih koji niječu Božanstvo Mog Oca. On, i samo On, stvorio je svijet – sve je došlo od Njega. Iz ničega može doći ništa. Sve što jest i što će biti dolazi od Mog Vječnog Oca.
Riječ ne može biti prekršena, a ako jest, i kada se prekrši, ne prihvaćajte nešto što se protivi Istini. Vi živite u vremenu kada se niječu svi dokazi o postojanju Boga i svega što je On stvorio. Sve što Mu je drago bit će uništeno. Njegovo stvaranje je raskidano na komadiće od strane onih koji Ga niječu. Život, koji dolazi od Njega, uništava se i Istina, koju je On dao Svojoj djeci kroz Njegovu Svetu Bibliju, koja sadrži Stari i Novi Zavjet, sada je upitna. Uskoro će se smatrati da je neistina većina onoga što Riječ govori.
Kako malo vi ljubite Njega Koji je vaš Vječni Otac i koliko malo vrednujete svoju vlastitu sudbinu, jer put koji ste odabrali je pažljivo uređen da odgovara vašoj vlastitoj oholosti i zadovoljenju samoga sebe. Čovjek koji je opsjednut svojim vlastitim umom, znanjem i taštinom nastavit će pokušavati naći put do Boga, ali svojim vlastitim sredstvima. Ovo će ga zavesti i završit će živeći laž. Kada lutate ovim životom u potrazi za značenjem svoga postojanja, nikada ga nećete pronaći, osim ako ne prihvatite Istinu Stvaranja.
Bog, Moj Vječni Otac, vas je stvorio. Dok ne prihvatite ovo, vi ćete nastaviti obožavati lažne bogove i vaše poganstvo će vas dovesti na koljena u očaju. Došlo je vrijeme kada ćete prihvatiti bilo što što dokazuje da Moj Otac ne postoji. 
Dana vam je Istina. Prihvatite Ju. Dopustite Mi da vas vodim za ruku do Mog Oca, kako bih vam mogao donijeti Vječno Spasenje. Sve drugo, osim Istine, vodit će vas na put prema paklu.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 2. studenoga 2014., 17:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim da se svi vi, Moji dragocjeni sljedbenici, ufate u sve čemu Sam vas Ja poučio i u sve što vam Ja sada govorim, jer su svi Moji Planovi u skladu s Voljom Mog Vječnog Oca. Nikada se ne smijete bojati budućnosti, jer je sve u Njegovim Svetim Rukama.
Ufajte se i naći ćete mir. Moj Plan će konačno biti ostvaren i svako trpljenje će biti osujećeno, a svako zlo uništeno. Vrijeme je da se prihvati Istina, iako Ona može biti zastrašujuća. Kada položite sve svoje ufanje u Mene, Ja ću olakšati vaš teret i Moje Milosti će vas ispuniti s Mojom Ljubavlju koja će vam donijeti veliku utjehu u ovim bolnim vremenima.
Ja ću doći u vrijeme kada najmanje očekujete i do tada se morate moliti, moliti, moliti za one koji Me ne poznaju, kao i za one koji Me poznaju, ali odbijaju priznati Tko Sam Ja.
Ja nastavljam izlijevati na vas Dar Duha Utješitelja da osigura da ne odlutate od Mene. Svaki Dar će biti udijeljen onima koji Me ljube poniznih i skrušenih srdaca. Moja Ljubav, međutim, neće doprijeti do onih koji odaberu štovati Mene u svojim vlastitim pogrješnim načelima. Niti će dotaknuti srca tvrdoglavih duša koje vjeruju da Me poznaju, ali ih njihova oholost zasljepljuje za Istinu koja im je dana od Početka.
Istina dolazi od Boga. Istina će živjeti na Kraju Vremena. Istina će se otkriti u svojoj punini, uskoro, i tada će probosti srca onih koji su odbijali Moju Ruku posredovanja. Zatim će Moja Vojska ustati zajedno, u Slavi Božjoj, da proglašava Istinu Riječi Božje sve do posljednjeg dana. Oni će dovesti sa sobom duše pogana koji će shvatiti da je samo jedan Bog. Neće biti pogani ti koji Me neće prihvatiti. Umjesto njih bit će to duše Kršćana kojima je bila dana Istina, ali koji će pasti u veliku zabludu. Za ovim kršćanskim dušama Ja žudim najviše i za njih Ja tražim da vi molite, svakog sata u danu.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
Ponedjeljak, 3. studenoga 2014, 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, eutanazija je smrtni grijeh i ne može biti oprošten. Onaj koji pomaže, sudjeluje ili odlučuje oduzeti njegov ili njezin život, iz bilo kojeg razloga, čini strašan grijeh u Očima Božjim.
Jedan od najvećih grijeha je oduzeti život i zatim izjaviti da je dobra stvar namjerno planirana smrt bilo kojeg čovjeka. Među mnogim pažljivo osmišljenim djelima protiv Boga, koja su namjerno predstavljena svijetu u ovo vrijeme, zato da bi ohrabrila ljude da sagriješe protiv Boga, nalazi se grijeh eutanazije. Ne griješite, eutanazija je odvratno djelo u Mojim Očima i sa sobom nosi velike posljedice za one koji sudjeluju u tom djelu.
Smrtni je grijeh ubiti bilo koju dušu, a ovo uključuje duše od trenutka njihova začeća do onih koji žive svoje posljednje mjesece na Zemlji. Ništa ne može opravdati oduzimanje ljudskog života, kada se izvršava u potpunom znanju da će se smrt dogoditi u određeno vrijeme. Smrt nanijeta drugoj živućoj duši niječe postojanje Boga. Kada oni koji su krivi za ovo djelo prihvate postojanje Boga, onda oni, izvršavajući takvo djelo, krše Petu Zapovijed. 
Postoji plan, u ovo vrijeme, da se milijune ljudi potakne da skrate ljudski život – i život tijela i život duše. Kada vi postanete dobrovoljan sudionik u djelu, koje kalja svetost ljudskog života, vi nećete imati život – ni Vječni Život – a Spasenje ne može niti će biti vaše.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Utorak, 4. studenoga 2014., 16:33h
 
 
Moja predraga kćeri, Knjiga Otkrivenja se otvorila i svijetu se otkriva svaki dio. Svaka Crkva na Zemlji, koja štuje Boga, bori se u sebi da čvrsto zadrži svoju vjeru u Boga. Svaka Crkva je napadnuta i dovedena je do srama od strane onih koji čine strašne grijehe, iznutra, i koji zatim  odobravaju svoja djela proglašavajući ih da su Volja Božja. Ni jedna Crkva, koja zastupa Volju Božju, nije ostala netaknuta, dok je zloća uhvatila maha i kad će Istina biti zamijenjena svakom isprikom da bi se nijekalo Boga u svoj Njegovoj Slavi.
Jednom kad pomutnja uđe u Crkvu, ona stvara neslogu. Znajte da ovo ne dolazi od Boga. Čim se predstave različita tumačenja Istine, put koji vodi prema Mom Nebeskom Ocu posut je korovom koji se brzo razmnožava. Kada se ovo dogodi, tamo nastaje zablaćena cesta koja je neprohodna. Put prema Mom Nebeskom Kraljevstvu je poznat čovjeku. To je jednostavan put i čist je od bilo kakve poteškoće, jednom kad njime pođete s povjerenjem u svom srcu. Moji neprijatelji će vam uvijek pokušavati prepriječiti put i ako slušate njihova podrugivanja, navezujete se na njihove laži i dozvoljavate sumnjama da zamagle vašu prosudbu, onda će vam ovo putovanje biti mučno.
Riječ Božja ostaje sada kakva je uvijek i bila, a Deset Zapovijedi su jasne – one se nikada neće promijeniti. Put do Boga je čvrsto se držati onoga čemu je On poučavao. Bog se ne pogađa, niti odobrava bilo kakav čovjekov pokušaj da promijeni Istinu. Ako vjerujete u Boga, vi ćete slijediti Njegove Zapovijedi, prihvatiti Riječ kako je sadržana u Svetoj Bibliji i ostati na jedinom pravom putu prema Njegovom Kraljevstvu. Blagoslovljen je čovjek koji je pravedan, jer će on, svojom podložnošću prema Bogu, primiti Ključeve Raja.
Bilo kome tko vas pokušava zavesti na prihvaćanje bilo čega osim Istine, ne treba se vjerovati. Vjerujte jedino Bogu i nikada ne budite u iskušenju da zastranite od Njegove Riječi, jer ako podlegnete ovom pritisku, postat ćete Mi izgubljeni.     
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Srijeda, 5. studenoga 2014., 13:30h
 
 
Moja najdraža kćeri, ljubi Me i znaj da Ja ljubim i pazim na svu Moju djecu. Znaj također da se Moje Pravde ipak treba bojati. Neka niti jedan čovjek među vama ne bude u neznanju o Mojoj Pravdi, jer će biti pokrenuta poput strašne oluje i odnijet će duše onih koji odbiju Moje Milosrđe.
Moja srdžba je mnogima nepoznata, ali znajte ovo. Ako čovjek koji Me poznaje huli protiv Duha Svetoga, Ja mu nikada neću oprostiti. Ništa ne može niti će promijeniti ovu činjenicu, jer takav čovjek je odabrao svoju vlastitu sudbinu i ne može biti pomirenja. Čovjek, koji istupi pred Mene i opravdava oduzimanje života, neka zna da ću mu Ja oduzeti njegov vlastiti život. Ako čovjek proda svoju dušu sotoni, Ja ju ne mogu vratiti, jer on postaje jedno sa zlim. Kada čovjek koji govori u Ime Moga Sina, Isusa Krista, uništava duše onih koji su Moji, Ja ću ga odbaciti zauvijek. Bojte se sada Mog Gnjeva, jer ću kazniti svaku dušu koja se do kraja opire Mojoj Volji.
Ne smijete se bojati Drugog Dolaska Mog Sina, jer ovo je Dar. Ne smijete se bojati niti bilo kakvog trpljenja koje bi mogli podnijeti prije tog dana, jer će to biti kratkog daha. Bojte se jedino za duše onih koje Ja ne mogu spasiti i koji neće imati nikakvu želju da se spase. To su duše koje znaju da Ja postojim, ali koje su umjesto toga odabrale Mog neprijatelja povrh Mene. 
Ja ću posredovati na mnoge načine da spasim one koji Me uopće ne poznaju. Ogolit ću duše onih koji prkose Svakom Zakonu kojega Sam uspostavio i oni će, na ovoj Zemlji, podnijeti bol pakla i Čistilišta. Po ovome će oni postati pročišćeni i bit će Mi zahvalni jer Sam im pokazao ovo Milosrđe sada. Daleko bolje je da oni podnesu ovo sada nego da trpe vječno u jedinstvu sa zlim. Nikada ne smijete izraziti nepovjerenje u Moje Putove, jer sve što Ja činim je za dobro Moje djece kako bi oni mogli biti sa Mnom za život Vječne Slave.  
Moja kazna, koja ima biti bačena na čovjeka, boli Me. Slama Mi Srce, ali nužna je. Sva ova bol će biti zaboravljena i svjetlo će uništiti tamu. Tama više neće bacati svoje strašno prokletstvo na Moju djecu. Ovo vam govorim, jer vas se vodi u strašnu tamu kroz đavolju prevaru. Ako vas ne obavijestim o posljedicama, vi nećete imati budućnost u Mom Raju.
Kako se brzo zaboravlja sav spomen na Moje Zapovijedi. Kako čovjek brzo otpada od Milosti kada se ne uspijeva držati Moje Riječi.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
Četvrtak, 6. studenoga 2014., 17:40h
 
 
Moja predraga kćeri, došlo je vrijeme da Moj Vječni Otac, s lica Zemlje, potpuno očisti ljagu koja baca tamu na duše ljudi. On će kazniti zle i uzeti u Svoje Svete Ruke one koji se drže Istinite Riječi Božje. Njegovi Anđeli će jurnuti naprijed, u velikoj oluji i s moćnim kosama će sjeći korijenje bolesti koja uništava duše ljudi, kako bi svijet mogao ponovno postati čist.
Bojte se gnjeva Božjeg jer kada se On dovede do takve srdžbe, ljudi će se tresti u strahu. Oni koji vjeruju da Bog neće kazniti zle, ne poznaju Ga. Njihovi glasovi, glasni i oholi, koji ispunjaju Zemlju neistinama i onih koji sebe smatraju dostojnima velike naklonosti, u Očima Mog Oca, ali koji proklinju krotke među Mojim narodom, bit će otrgnuti od zemlje i suočit će se s najvećom kaznom koja je čovječanstvu nanijeta od velikog potopa.
Anđeli Božji će se spustiti i s kosom u svojim desnim rukama, odijelit će pljevu od pšenice. Oni koji proklinju Boga bit će utišani; oni koji oskvrnjuju Sina Čovječjeg bit će utišani; oni koji oskvrnjuju Njegovo Tijelo lutat će u pomutnji, izgubljeni i zbunjeni, prije nego nestanu u pustinji.
Ljubav Božja nije uzvraćena i Njegovo Milosrđe je već odbijeno. Nezahvalne duše, čije su oči čvrsto uprte u svoje vlastite užitke – i njihovu odlučnost da izvrše djela u izravnoj suprotnosti Volji Gospodinovoj – osjetit će bol Božje kazne. Poput bljeska munje, sručit će se, kao velika oluja, veliko previranje na Zemlju koje će se osjetiti u svakom dijelu svijeta.
Oni koji znaju Istinu neće se bojati, jer će biti dobrovoljni svjedoci obećanja utvrđenog u Svetom Pismu, o Velikoj Nevolji koja ima doći. Oni koji su isključili Boga iz svojih života – kao da su odsjekli dio svojih vlastitih tijela – neće znati posljedice proklinjanja Boga, dok ne bude prekasno. 
Vi, koji ste Me izdali, najviše ćete trpjeti. Vi, koji ste bacali kamenja na druge, pogrješno vjerujući da Me predstavljate, nećete se imati kome obratiti. Jer kamo god se pokušali sakriti, naći će vas se nage bez ičega da pokrijete svoju sramotu. Ja vam govorim ovo jer je strpljenje Mog Oca iscrpljeno i na bojnom polju će se naći dvije vojske – oni koji su za Mene i oni koji su protiv Mene.
Molite za Božje Milosrđe. I vi koji bičujete Moje Tijelo, znajte ovo. Vi možete vjerovati da Ja mogu biti uklonjen iz Moje Kuće, ali to bi bila velika zabluda s vaše strane.
Odlazite od Mene, jer vi Mi ne pripadate. Vaša zloća će biti vaša propast i kroz vašu odanost zlome, vi ste se odvojili od Mog Slavnog Kraljevstva.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 8. studenoga 2014., 17:05h
 
 
Moje drago dijete, danas je poseban dan, jer Nebo slavi obljetnicu Moje prve Poruke koju Sam ti dala kao Božjoj glasnici. Ja danas dolazim da vam donesem vijesti o tome da će se mnogi milijuni ljudi obratiti zbog ove Misije.
Ja Sam svijetu dala Mesiju, kao izabrana ponizna službenica Gospodnja. Bila Mi je dana vrlo posebna uloga u Njegovom Planu da spasi svu Svoju djecu i danas, u Mojoj ulozi Majke Spasenja, Ja pozivam svu Njegovu djecu.
Vi nikada ne smijete odbaciti Božje pokušaje da vam donese Istinu. On, Moj Vječni Otac, ljubi svakoga i ova Misija je naviještena. On donosi svijetu tajne koje su sadržane u proročanstvima koja su dana Danielu, a zatim Njegovom odabranom učeniku Ivanu Evanđelistu. Knjiga Istine je sadržana u Javnoj Objavi i važno je da ne odbacujete ovu Svetu Knjigu.
Mnogi ljudi su se, preko ovih Poruka, već obratili i zbog ove Misije većini čovječanstva će biti iskazano Božje Milosrđe. Ne odbacujte Njegovu Velikodušnost, jer Njegova najveća Želja je da okupi ljudski rod u novom svijetu koji dolazi. 
Kada je Moj Sin Uskrsnuo od mrtvih, to je bila poruka svijetu. Poput Mog Sina, oni koji Mu ostanu vjerni, u posljednji dan će uskrsnuti tijelom kao i dušom. Nitko tko traži Njegovo Milosrđe neće biti ostavljen postrani. Nažalost, oni koji se bore protiv Boga, zbog svoje tvrdoglavosti i mržnje mogu ometati Njegovu Potragu da ujedini svu Svoju djecu.
Budite zahvalni za Božje Milosrđe. Budite zahvalni za Križarske molitve, jer one sa sobom donose velike Blagoslove. Ja tražim da dozvolite Meni, vašoj ljubljenoj Majci, da ispunim s radošću vaša srca. Morate dozvoliti sreći, koja jedino može doći kao Dar od Boga, da natopi vaše duše u znanju o onome što ima doći. Moj Sin će ubrzo doći da povrati Kraljevstvo koje Mu pripada. Novo Kraljevstvo, kada iznikne iz pepela koji tinja, donijet će svakome od vas veliku radost i sreću. Jer tada ćete doći kući u Srdačne Ruke Kralja, Mesije, Koji je učinio veliku žrtvu zbog vašeg Spasenja.
Molim vas da prihvatite ovaj veliki Dar. Ne dozvolite onim dušama, čija su srca zatrovana mržnjom, da vas odvuku od Istine. Bez Istine ne može biti života.
Idite, Moja djeco i molite Me da vas štitim uvijek, jer je Moja Misija da vas provedem duž teškog puta prema Prijestolju Mog dragocjenog Sina, Isusa Krista.
 
 
Vaša Majka

Majka Spasenja

 

Nedjelja, 9. studenoga 2014., 15:20h
 
 
Moja predraga kćeri, sve što Sam oduvijek želio učiniti bilo je da spasim duše Božje djece. Sve što je Moj Vječni Otac želio bilo je da Ga Njegova djeca ljube kao što On ljubi njih.
Čak i kada su Njegovi prvorođenci odbacili Njegovu Ljubav, Moj ljubljeni Otac je sastavio Svojih Deset Zapovijedi, da osposobi čovjeka da živi po Njegovim Pravilima. Čovjekova želja mora uvijek biti da služi svom Gospodaru, a da bi to činio, on mora pokazati ljubav prema svojoj braći i sestrama. Čuvajući Zakone Božje, on će ostati vjeran Njemu i postati Mu blizak. Ali odbacujući Deset Zapovijedi, čovjek stavlja veliki razmak između sebe i Boga.        
Moja Posljednja Misija, da donesem čovjeku plodove njegovog Spasenja, urodila je mnogim Darovima. Ja sada želim da svatko od vas moli od danas, i svakog dana od sada pa nadalje, Križarsku molitvu 33 i da blizu sebe držite primjerak Pečata Živoga Boga. Mnogi ljudi koji možda nisu svjesni ove Misije, mogu također primiti Zaštitu Pečata kada molite za njih, dok izgovarate ovu molitvu.
Sva Božja djeca koja imaju Pečat Živoga Boga će biti zaštićena od nevolja koje će doći dok se otkriva Velika Nevolja. Ja tražim da danas učinite ovo, jer vam obećavam veliku zaštitu protiv progonitelja Kršćanske Vjere i od previranja kojima će se svjedočiti diljem četiri strane Zemlje. Ja tražim da ne dozvolite strahu bilo kakve vrste da muči vaša srca. Dok želim spasiti cijeli svijet, iz Mog Milosrđa, Ja sada proglašavam da ću spasiti pet milijardi duša zbog ove Misije. Proglašavam da je ovo jedna od najvećih Milosti koju Sam ostavio u baštinu Božjoj djeci bilo kojeg vremena u povijesti svijeta.
Znajte također da ću Ja skratiti trpljenje koje će Zvijer nanijeti čovječanstvu, takvo je Moje Milosrđe. Ali najprije, svjedočit će se Božjoj Kazni, jer to je naviješteno i nužan je dio posljednjeg pročišćenja čovjeka.
Ufajte se u Mene. Srca gore i nikada se ne bojte zla i zloće kojima ćete uskoro svjedočiti. Dozvolite radosti da ispuni vaše duše, ako vjerujete u Mene. Ja ću spasiti sve one za koje usrdno molite Moje Milosrđe, molitvom Mojih Križarskih molitvi. Jedini grijeh, koji ne može biti oprošten, je vječni grijeh hule protiv Duha Svetoga.
Danas je dan na koji Ja svečano obećavam da ću donijeti ljudskom rodu ljubav, mir i radost Mog Kraljevstva, spasenjem pet milijardi duša.
Ja ljubim i cijenim sve vas. Nema ničega što Ja ne bih učinio za vas, ako je to Volja Božja. Sve što vi morate činiti je tražiti.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 12. studenoga 2014., 23:45h
 
 
Moja predraga kćeri, prirodno je za ljude da se boje nepoznatog i zato se boje smrti. Smrt je jedna od najviše zastrašujućih stvari u čovjekovim mislima, jer su mnogi slijepi za Moje Obećanje o Vječnom Životu. Kad bi svjedočili Mom Slavnom Kraljevstvu, onda smrt ne bi imala moć nad njima. 
Ja primam sve duše u Moje Kraljevstvo. Ja ne čuvam mjesto samo za svete i odabrane, iako za njih postoji posebno mjesto u Mom Kraljevstvu. Ja primam sve grješnike, uključujući one koji se počinili strašne grijehe, jer Ja Sam najprije Bog velike Ljubavi. Primit ću bilo koga tko Me zazove u pomirenju i pokajanju. Jednom kad se to dogodi, prije trenutka smrti, Ja ću pozdraviti svaku dušu i zagrliti ju. 
Jedina prepreka između čovjekove duše i Mog Kraljevstva je grijeh oholosti. Oholi čovjek, dok se možda srami svoga grijeha, uvijek će težiti da ga opravda na neki način. Ja mu sada kažem. Dva grijeha ne čine zlodjelo ispravnim. Ohol čovjek će potrošiti previše vremena razmišljajući o tome da li ga Ja trebam ili ne trebam otkupiti. Ali smrt može doći upravo u trenutku i kada se najmanje očekuje. Čovjek koji je slobodan od oholosti past će pred Mene i usrdno Me moliti da mu oprostim i bit će uzvišen.
Ne bojte se smrti, jer ona je vrata koja vode prema Mom Kraljevstvu. Sve što Ja tražim je da se pripremite za taj dan, živeći život kako Sam vas Ja poučio. Ja ne tražim od vas da prestanete sa svojim svakodnevnim obvezama. Imate obvezu prema drugima; nikada ne smijete osjećati da se morate odvojiti od svojih ljubljenih kada slijedite Mene. Ja želim da vi ljubite svoje obitelji i svoje prijatelje i da im date vrijeme koje trebaju da osigurate da se ljubav jednih prema drugima otvoreno iskazuje. Ljubite svakoga kao što Ja ljubim vas. Radite to na način kojim se odnosite prema ljudima; vremenu kojeg provodite u skladu sa njima; što drugima govorite o njima i kako pomažete onima koji sami sebi ne mogu pomoći. Vaš život na Zemlji je ispit vaše ljubavi prema Meni. Vi pokazujete ljubav prema Meni ljubavlju koju pokazujete prema drugima, uključujući one koji vas proklinju.
Važno je, uvijek, da svakodnevno govorite sa Mnom, čak ako je to samo na nekoliko minuta. Tijekom tog vremena, Ja vas blagoslivljam. Molim vas da nikada ne dozvolite strahu od novoga svijeta koji ima doći da vas potakne da napustite one koji su vam bliski. Vi se morate usredotočiti na Mene i kada tako činite, naći ćete mir. Tada ovaj Dar mira morate ponijeti svojim ljubljenima. Vama je poznato da ćete trpjeti zbog svoje ljubavi prema Meni i iskusit ćete mržnju drugih. Da bi se uzdigli iznad ove mržnje, vi morate odgovoriti samo s ljubavlju. Uvijek.
Ja vam donosim slobodu od okova smrti i ona neće imati moć nad vama. Zbog Mog Uskrsnuća ćete postati ponovno potpuni, u savršenu tijelu i duši, u Mom Novom Kraljevstvu. Čega se onda bojite ako vam Ja donosim ovaj Dar Vječnog Života?  
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
Četvrtak, 13. studenoga 2014. , 11:10h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja ti danas otkrivam jednu od najvećih tajni posljednjih vremena. 
Tijek događaja koji vode prema posljednjem danu slični su Mom Razapinjanju, koje će biti ponovno sprovedeno u svakoj fazi, sve do dana kada ću Ja ponovo doći da spasim svijet.
Kada Sam bio u Getsemanskom vrtu, Ja Sam bio izdvojen, sam i pogođen žalošću, jer je vrlo malo njih vjerovalo da Ja govorim Istinu. Moja Ljubav prema Mom Ocu Me je održala, ali Moja Ljubav prema čovječanstvu je značila da Sam prihvatio mučenje koje Sam podnosio, uključujući psihičko i fizičko mučenje od ruku sotone, mada s ogromnim naporom.
Koliko Sam trpio u Vrtu. Koliko Sam molio Mog Oca za olakšanje. Kako Sam bio slomljenog Srca kada Mi je zli pokazao kako će svijet završiti. Prekoravao Me, smijao Mi se, pljuvao na Mene i rugao Mi se kada Mi je pokazao duše Mojih neprijatelja koji će jednog dana reći svijetu da služe Mojoj Crkvi. To je bilo kao da su mi bili pokazani Moji ljubljeni Apostoli, kako niječu Mene i zatim polažu svoju vjernost sotoni. Pokazao Mi je duše vjernih čiji će se glasovi smatrati kao onih koji su ekstremno zadrti i koji će biti optuženi za strašne zločine. Ja Sam vidio one koji su rekli da Me predstavljaju, kako progone proroke i vidjeoce kao i one koji će tražiti njihovo likvidiranje. Morao Sam pretrpjeti veliku tamu kada Sam vidio svijet, u kojem Sam nekoć stanovao, kako postaje ne samo slijep prema tome Tko Sam Ja, već i kojem nikada neće biti rečeno o Meni.     
Ja Sam bio bačen na tlo, Moje Lice stisnuto u zemlju, udaran, šiban, a Moju odjeću je otrgao sotona. On Me je mučio, iznad Mojih ljudskih mogućnosti i pod krajnjom izdržljivošću fizičkog tijela. Unatoč tome, dana Mi je snaga da se nastavim suočavati s Mojim neizbježnim Razapinjanjem koje Me je strašilo. Moja Ljubav prema čovjeku, međutim, potisnula je Moj ljudski strah.
Moje posvećene sluge, koji će odbiti zanijekati Me, također će trpjeti sličnu odvojenost. Oni će biti osramoćeni i bačeni u stranu. Njihova izdvojenost neće biti osuđena od strane Moje Crkve zbog straha unutar Nje.
Kada Sam Ja bio bičevan, radovali su se oni koji su izvršavali najokrutnija i divljačka djela nad Mojim Tijelom. Smatrali su Me zlim čovjekom i lažnim prorokom i zato su Me bičevali. Hvalili su se svojom svetošću, svojom pravednošću i svojim znanjem o Svetom Pismu, dok su ponižavali Moje Tijelo. Nisu uspjeli prihvatiti proročanstvo da će doći njihov Mesija da ih spasi. Oni koji će proglašavati Moj Drugi Dolazak proći će na isti način.
Kada su Me svukli golog, htjeli su Me i dalje ponižavati, pa su Me obukli u crvenu krpu koja Me je jedva pokrivala, da bi dalje oskvrnjivali Moje Tijelo. Ali kada su zabili trnje, poput igala, u Moju Glavu, oni su izjavili da je Sin Čovječji bio prevarant i zato nije dostojan prihvaćanja. Oni su istrgnuli Moje Oko izvan njegove šupljine, ali bol je bila nevažna u usporedbi sa njihovim proglasom da Ja nisam bio prihvaćen kao Spasitelj Božje djece.
Sve ove stvari će se uskoro ponovo odigrati kada Ja, Isus Krist, kao Glava Moje Crkve, budem odbačen i oduzme Mi se Moja Kruna. Lažni vođa, Antikrist, bit će zamjena Mojoj Glavi, a za razliku od Žrtvenog Janjeta, on će nositi blistavu krunu od zlata. Ispod ove vanjštine će ležati trula srž i zajedno s lažima, neistinama, hulama i krivovjerjem što će izlaziti iz njegovih usta, on će govoriti sve kao da je od meda koji se izlijeva iz pčelinje košnice. Ne zavaravajte se, Zvijer će imati lijepu pojavu, umirujući glas, otmjeno ponašanje. Bit će naočit i privlačan, ali iz njegovih usta će izlaziti otrov koji će otrovati vašu dušu.
Kada Sam Ja nosio Moj Križ, Ja to nisam mogao Sam činiti. Bio je tako težak da Sam mogao ići samo korak po korak i hodati vrlo polako. Moje Tijelo je bilo rastrgano na mnogim mjestima i zbog gubitka krvi, Ja Sam se onesvijestio mnogo puta, tako Sam bio slab. Bio Sam slijep na jedno Oko, a trnje na Mojoj Glavi je značilo da su Krv, koja se slijevala iz Mojih Rana, trebali neprestano brisati oni koji su hodali uz Mene. Drugačije ne bih nikada mogao napraviti sljedeći korak.
Isto će biti s Mojom Crkvom Ostatka, posljednjom postojbinom Mog Tijela. Ona će stupati baš kao što Sam i Ja stupao s teškim Križem, ali unatoč boli, zlostavljanju, trpljenju i prolivenoj krvi, oni će izdržati do kraja. Jer Moja će Predragocjena Krv teći njihovim dušama, združena s Mojom Vlastitom Tugom – Mojim Vlastitim Razapinjanjem. I na dan kada oni više neće svakodnevno držati Svetu Misnu Žrtvu, Moja Prisutnost će se ugasiti. Kada dođe dan da Moje Tijelo – Moja Crkva na Zemlji – konačno bude porobljena, razapeta i oskvrnjena, sve će se promijeniti zauvijek.
Moje Tijelo, Moja Crkva, dok je još živa u svijetu, Ona je ta koja održava život. Ali kada se uništi Ona, život, kakvoga poznajete, doći će kraju. Kada se Moja Crkva izda, žrtvuje i odbaci, upravo nalik Mome Razapinjanju, to će označiti Kraj Vremena.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 13. studenoga 2014., 23:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Bog je kroz privatne objave dao Svojoj djeci bolje shvaćanje onoga što je sadržano u Svetom Pismu. Ako Bog odluči dati Svojoj djeci dodatne Darove, onda je to Njegova povlastica. Kad ne bi bilo takvih Darova, kao što je Sveta Krunica, onda bi Mu duše bile izgubljene.
Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, morate razumjeti da je jedini cilj privatne objave da se spasi duše preko obraćenja. Molitve su uvijek dio privatne objave i tada ćete znati da one dolaze s Neba. 
Vi Me sada ne morate slušati, jer sve što je Bog želio da znate, sadržano je u Presvetim Evanđeljima. Nažalost, vrlo malo od Mojih sljedbenika je shvatilo pouke koje se u njima nalaze. Istina je sadržana i u Starom i u Novom Zavjetu. Oduvijek je bila Božja želja da posreduje u svijetu otkrivajući Istinu odabranim dušama, na način da izgradi bolje shvaćanje o tome što je potrebno za Spasenje vaše duše. To je također način na koji On upozorava Svoju djecu kada ih Njegovi neprijatelji vode u zabludu.
Knjiga Mog Oca sadrži Istinu i nikada Joj se ne smije nadodavati ili Ju ispravljati. Niti može biti prepravljana na bilo koji način. Moja je obveza sada da proglasim sadržaj Knjige Otkrivenja, da vam pomognem shvatiti da će se svako proročanstvo, sadržano u Njoj, dogoditi jer su Riječi utvrđene.
Sadržaj ove Knjige je težak za čitanje jer naviješta posljednju izdaju Mene, Isusa Krista, od strane onih koji tvrde da upravljaju Mojom Crkvom. Neka se Istina čuje, jer je Ona zapisana i sveto je ono što je Bog napisao.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 15. studenoga 2014., 10:22h
 
 
Moja predraga kćeri, neka se zna da bilo tko, tko odbacuje Knjigu Otkrivenja niječe Riječ Božju. Istina je sadržana unutar nje i ako bilo koji čovjek oduzme od Nje, zaniječe naviještena proročanstva ili im doda nešto na bilo koji način, bit će odbačen u pustinju.
Istina vas vodi k Spasenju, a put prema Novom Raju vodi k Meni. Jedino preko Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg, Spasenje može biti dano čovjeku. Ja Sam Put i Svjetlo. Jedino preko Mene i vašeg prihvaćanja toga Tko Sam Ja, vi možete vidjeti Svjetlo Božje. Nema drugoga puta. Slijedite bilo koji drugi put kojega odaberete, ali ni jedan vas neće voditi do Boga.
Ako ste za Mene, vi morate poštovati svog brata i sestru kroz ljubav, dobrotu i strpljenje. Ne smijete suditi druge zbog njihovih vjerskih uvjerenja. Vi ih morate ljubiti kao što ih Ja ljubim. To ne znači da bi trebali prigrliti njihovu vjeru ili pokazati naklonost prema njima, jer ako tako napravite onda vi niječete Mene. Ne možete služiti dvojici gospodara. Nikad Me ne smijete uvrijediti pokazujući odanost prema lažnim bogovima stavljenim ispred Mene.
Dan kada odate počast lažnim bogovima, pod Mojim Krovom, bit će dan kada ću Ja jurnuti na Moj Hram i uništiti sve unutar Njega. Koliko je mlaka vjera nekih od Mojih slugu koji teže zadiviti mase i traže dodvoravanje. Koliko se malo poštovanja pokazuje Meni u Mojoj Vlastitoj Kući, dok se sve što Sam vam dao odbacuje s ravnodušnošću, dok na kraju ništa od Mene ne ostane unutar Moje Crkve.
Vi, Moji ljubljeni sljedbenici i posvećeni sluge koji ostanete odani Riječi, imat ćete težak teret. Morat ćete trpjeti bol i sramotu kada budete svjedočili svetogrđima, krivovjerju i praksama okultnoga. Dok će mnoga od ovih nasilja nad Mojim Svetim Tijelom biti mudro prikrivena, oni s istinskim razlučivanjem će biti zaprepašteni, ali nemoćni kada se ove stvari dogode. Takva će biti prevara koja će odjekivati iz svake pukotine, da će trebati vojska od dvije tisuće ljudi da zaustavi ove prevarante da počine zlo.
Ove prevarante vode oni koji ne dolaze od Mene. Oni su prodrli u Moje Tijelo, mutnim sredstvima i trebalo je dugo vremena prije nego su oni konačno i potpuno zaposjeli Moju Crkvu. Uskoro će se vidjeti njihova djela onakvima kakva jesu od strane onih koji su blagoslovljeni Darom Duha Svetoga.
Pogani, koji izbjegavaju Istinu, ući će u Moju Kuću gdje će ih srdačno primiti otvorenih ruku. Vama će biti rečeno da morate pokazati ljubav prema svoj Božjoj djeci, da se ušutka one koji bi im se mogli suprotstaviti. Vrlo će malo ljudi braniti Mene, Isusa Krista, i oni koji će se usuditi usprotiviti tim bogohulnim obredima koji će se održavati na istim žrtvenicima na kojima se primala Moja Presveta Euharistija, bit će utišani.
Moji neprijatelji mogu zaposjesti Moju Kuću, ali ne Moju Crkvu jer svi Kršćani diljem svijeta čine Moju Crkvu. Vjerni, koji se sastoje od onih koji će odbiti zanijekati Riječ Božju i koji nikada neće prihvatiti bilo kakvo uplitanje u Riječ Božju, održat će Moju Crkvu na Zemlji. Ništa Ju neće nadvladati.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 16. studenoga 2014., 14:20h
 
 
Moja draga djeco, u vremenima tuge i bola vi uvijek morate pozvati Mene, vašu Majku, da vam pomognem olakšati vaše brige, bez obzira koliko su teške vaše okolnosti.
Upamtite da kada Ja prikazujem Mom Sinu vaše posebne molbe, ako one uključuju molbu za Spasenjem vaše duše ili duše nekog drugog, On će uvijek odgovoriti na Moje molbe. Ako tražite poseban blagoslov ili ozdravljenje onda ću Ja uvijek posredovati u vašu korist. Ni jedna molba neće biti zanemarena i ako je Volja Božja, vašim molitvama će biti odgovoreno. Ne postoji ni jedna duša na Zemlji koja ne može tražiti pomoć Mog Sina, ako Ga oni mole za svoje Spasenje.
Moj Sin će dati posebne povlastice svakoj duši za koju molite. Njegovo Milosrđe je veliko, Njegova Ljubav neizmjerna. Nikada se ne bojte prići Mu da Ga zatražite za Njegovo Milosrđe. Molitva je Moja draga djeco veoma jako sredstvo pomoću kojega se može zadobiti Božje Milosrđe. Ni jedna molitva nikada nije zanemarena. Ali ako ne zatražite, kako će vam onda pomoći Moj Sin?
Molite, molite, molite svojim vlastitim riječima, jer Bog nikada neće propustiti da vam odgovori.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

 

Nedjelja, 16. studenoga 2014., 20:10h
 
 
Moja predraga kćeri, sotona je kralj laži, majstor prevare i on luta Zemljom slobodno proždirući duše svake sekunde. Njegova moć je hranjena činjenicom da većina ljudi ne vjeruje da on postoji. Oteo je srca i duše mnogih i tako on djeluje.
On govori laži onima koje on zaražava, da ih potakne na grijeh. On će uvjeriti dušu da je grijeh bezopasan i da je prihvatljivo počiniti sve grijehe, koji su posebno povezani s njim. Ovi grijesi uključuju opravdanje svakog zlodjela tijela, uključujući spolni promiskuitet; nemoral; razvrat i izrođenost. Kada se ljudsko tijelo koristi kao sredstvo da se počine takva djela koja su sramotna u Božjim Očima, vi ćete znati da je to znak sotonskog utjecaja.
Kada zli utječe na duše onih koji su zaduženi za duhovno vodstvo duša, u Mojoj Crkvi, da bi potakao prihvaćanje grijeha, on ovo čini na lukav način. Vas će upozoriti zbog osude grješnika, ali niti jedna riječ neće biti izrečena da se osudi grijeh u Božjim Očima.
Kada sotona želi uništiti ljubav, on će činiti to uzrokujući nesklad u odnosima; on će stvarati mržnju u srcima ljudi, puneći njihovu glavu s lažima koje potiču čovjeka da se bori jedan protiv drugoga, putem sukoba i rata. On će napastovati čovjeka koristeći utjecaj drugih duša koje su već podlegle njegovim napastima.
Laži, hule i mržnja su sredstva po kojima sotona djeluje da širi svoju zarazu. On uljuljava duše u lažnu sigurnost, kada jedan čovjek govori drugome da grijeh nije protiv Božjih Zakona, jer je on prirodna stvar. Božja djeca, stoga, postaju vrlo zbunjena jer su dokinuti Zakoni koje je On utvrdio i ljudi su neodlučni oko toga kojem bi se putu trebali okrenuti.
Vi imate samo jedan izbor. Čitati Presvetu Bibliju i podsjetiti se Istine. Ona je tu zbog vas da čitate crno na bijelo. Ako prihvatite Istinu koja je sadržana u Svetoj Knjizi Mog Oca i vjerujete da je On kazivao Mojsiju Svojih Deset Zapovijedi, onda vi nikada ne smijete prihvatiti bilo koji drugi nauk.
Bog nikada ne bi naložio nijedan drugi nauk, jer On je svijetu dao Svoju Riječ. Ništa unutar Nje ne može biti promijenjeno. Čovjek koji se usudi mijenjati Ju, da odgovara životima grješnika, bit će kriv za strašan grijeh i trpjet će zbog ove uvrede Duha Svetoga.
 
 
Vaš Isus
 
 
Ponedjeljak, 17. studenoga 2014; 19:20h
 
 
Moja draga djeco, većini ljudi nije jednostavno moliti. Za one s malom vjerom to može biti težak zadatak i mnogi ne shvaćaju značenje molitve ili zašto je ona važna.
Kada ste u ljubavi, u odnosu s drugom osobom važno je da govorite jedno s drugim. Bez razgovora odnos će zapinjati sve dok konačno veza ne umre. Isto je istina kada razgovarate s Bogom. Možete Ga ne vidjeti, ne dodirnuti Ga ili ne osjetiti Ga, ali kada razgovarate s Njime, On će odgovoriti. Takva je tajna Božjeg Božanstva. S vremenom, oni koji razgovaraju s Bogom, preko Njegovog ljubljenog Sina, Isusa Krista, stvorit će jaku vezu.
Djeco, kada zazivate Mog Sina, svojim vlastitim riječima, On čuje svaki plač od boli i svaku molbu upućenu Njemu. Dok nastavljate razgovarati s Mojim Sinom, na svoj vlastiti način, nakon nekog vremena ćete znati da vas On čuje. One osobe koje vape za milosrđem, da li zbog svojih vlastitih duša ili zbog Spasenja drugih, uvijek će primiti posebne Darove s Neba.
Molitva nije teška. Ona je jednostavna kao da dozivate bilo koga, koga volite. A kad ljubite druge, vi možete biti uvjereni da je Bog prisutan, jer On je Ljubav. Kada nekoga uistinu ljubite, uvijek postoji povjerenje u vašem srcu. Ako ljubite Mog Sina, vi Mu morate vjerovati. Ako Mu vjerujete onda znajte da će vas On uvijek čekati s ljubavlju i blagošću. On se raduje kada Ga zazovete, jer On će učiniti sve da bi vam donio Svoj Mir i Utjehu. 
Vi nikada ne smijete biti obeshrabreni za razgovor s Mojim Sinom, kroz molitvu. On žudi za vašim društvom i uskoro ne ćete više sumnjati u Njegovo Postojanje. Što više molite, jači će biti vaš odnos s Bogom. Oni koji su blagoslovljeni tako dubokom i stalnom ljubavlju prema Mom Sinu, imat će mir usađen u svojim srcima, kojeg nikakvo trpljenje na ovoj Zemlji ne može poremetiti. 
Molite svaki dan. Pričajte s Mojim Sinom tijekom vaših dnevnih poslova. Zazivajte Me da vas dovedem bliže Mom Sinu. I kada Ga želite ljubiti više, Ja ću tražiti od Njega da vas blagoslovi. Ljubiti Boga s dubokom prisnošću je Dar od Boga i jedino putem redovite molitve, vi ćete ga zadobiti.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

Utorak, 18. studenoga 2014., 12:18h

 
 
Moja predraga kćeri, Moj Glas je jedini Glas kojeg čete čuti, na četiri strane Zemlje, dok Ja pripremam čovječanstvo za veliki napad. Možete čuti mnoge glasove iz usta lažnih vidjelaca i proroka, ali ni jedan neće prosijecati kroz vaše duše poput Plamena Duha Svetoga.
Morate biti oprezni zbog glasova lažne duhovnosti, koji ne dolaze od Boga, ali koji će se osjetiti u različitim dijelovima svijeta. Utjecaj zlih duhova zapazit će se kod ratova terorizma, kada će slatki glasovi, promičući ideologije koje vode u zabludu, pokušati opravdati zla zvjerstva koja izvršavaju u Ime Božje.
Uskoro će se glasovi, koji će promicati poganstvo, čuti u Kućama koje štuju Mene i oni će oskvrnjivati Moje Oltare. Glasovi, koji dolaze od duha zla, bit će zapaženi kao uzbudljiva tumačenja ljudskih težnji koje traže ispunjenje u njihovim životima. Oni će vikati, slaviti lažne bogove, uništavati ranjive duše i huliti protiv Mene. Ovo su duše koje Me najviše ljute, jer su vrlo uvjerljive i uzrokuju veliku zbrku. Oni će biti poput magneta, dok mnoge Kršćane odvlače od Mene.
Moji neprijatelji će zaslijepiti Moj narod za Istinu i uskoro će Kršćani postati poput pogana. Ja ću biti odbačen na ulicu poput siromaha i vrata Moje Crkve će biti zatvorena pred Mojim Licem. I kada Ja pokucam na vrata ona će biti zatvorena zasunom iznutra od strane onih koji tvrde da dolaze od Mene. 
Ja Sam vas upozorio na ove dane i oni će uskoro biti nad vama. Ponovno vam kažem, Moja Riječ je Svetinja. Ovo su posljednje Poruke s Neba i dane su svijetu koji je ravnodušan spram Mene, koliko je i nezahvalan.
Probudite se i suočite s Istinom. Samo je jedan Gospodar. Ne možete Mi ostati odani ako služite više od jednog gospodara.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Srijeda, 19. studenoga 2014., 14:47h
 
 
Moje drago dijete, dopustite Mi da donesem ljubav i utjehu unesrećenima, a posebno onima koji trpe od teških bolesti.
Ja vam donosim velike Blagoslove od Mog ljubljenog Sina Koji želi doprijeti do onih od vas koji trpite na ovakav način. On će pomoći vama koji ste uništeni fizičkim trpljenjima, ispunjajući vas Svojom Svetom Prisutnošću. On traži da se obratite k Njemu u vašem času potrebe i usrdno Ga molite da vam donese mir i spokoj.
Molim vas da tražite od Mog Sina da vas uzme u Svoje Ruke i zaštiti vas od vaše boli. Tražite od Njega da uzme vaše trpljenje na Svoja Ramena i On će vam pomoći. Moj Sin će posredovati na mnoge načine, da dokaže svijetu da vam On govori preko ovih Poruka.
Svima onima koji traže izlječenje duše, kao i tijela, i koji mole Križarsku molitvu (94), Moj Sin će odgovoriti tim dušama, preko onih koje On odabere, da ispuni Svoju Svetu Volju.
Vi nikada ne smijete gubiti nadu, jer kad se potpuno ufate u Mog Sina, On će uvijek odgovoriti na vaš vapaj za pomoć.
 
 
 
Križarska molitva (94) Za izlječenje duha, tijela i duše
 
O dragi Isuse, polažem se pred Tebe, iscrpljen, bolestan, u boli i žudeći da čujem Tvoj Glas. Neka me dotakne Tvoja Božja Prisutnost, kako bih bio preplavljen Tvojim Božjim Svjetlom kroz moj duh, tijelo i dušu. Ufam se u Tvoje Milosrđe. Potpuno predajem svoju bol i patnju Tebi i molim Te da mi daš milost da Ti vjerujem, kako bi me mogao izliječiti od ove boli i tame, da ponovno postanem potpun i da mogu slijediti Put Istine i dopustiti Tebi da me vodiš prema Životu u Novom Raju. Amen.
 
 Vaša ljubljena Majka
 
Majka Spasenja

 

Petak, 21. studenoga 2014., 16:15h
 
 
Ja Sam Bezgrješna Djevica Marija, Majka Božja – Majka Spasenja. Danas, Ja imam poruku za Rimokatolički kler i dolazim vam u Ime Mog ljubljenog Sina, Isusa Krista.
Ja pozivam sve posvećene sluge Mog Sina, koji Mu služe u ovim vremenima velikih kušnji u Crkvi. Vi ste predstavnici Njegovih Presvetih Sakramenata i pozvani ste od Mog Sina da Mu služite u spašavanju svih duša i zbog toga imate veliku odgovornost prema Njemu. Vaša obveza uvijek mora biti služiti Mom Sinu i Njegovom Tijelu – Njegovoj Crkvi - i da osigurate da se održi Njegova Presveta Riječ u svako doba.
Predstoji vrijeme velike boli i progona i vi se sada morate pripremiti za to. U budućnosti će vaša vjera biti kušana do njenih granica i bit ćete prisiljeni pristati na nova svečana obećanja, kada će se tražiti od vas da pokažete vjernost novom nauku koji neće biti od Mog Sina.
Oni među vama koji će prepoznati lažni nauk, kada vam se predstavi, ne smiju mu se podložiti. Kada vas se uputi da prilagodite i promijenite Presvete Sakramente, morate pobjeći. Crkva Moga Sina će biti kušana iznad Njene izdržljivosti. Neka znaju oni od vas koji možda odbace Istinu u korist novog izmijenjenog nauka – za kojega će reći da je nužan jer odgovara ljudskim potrebama – da će ovo biti velika izdaja Riječi Božje.
Zbog Svetih Zavjeta koje ste dali da služite Mom Sinu, imate obvezu prema Božjoj djeci da ih hranite s Tijelom i Krvlju Mog Sina, Isusa Krista. Doći će vrijeme, međutim, kada ćete biti prisiljavani izmijeniti Žrtvu Svete Mise. Bit će onih među vama koji će znati, odmah, da je veliko zlo počinjeno i zato morate okrenuti svoja leđa.
Vi morate nastaviti hraniti duše onih koji se oslanjaju na vas da ih hranite s Presvetom Euharistijom. Ako ostanete odani Mom Sinu i nastavite služiti Božjoj djeci, kao što vam je dužnost, vi ćete Mu služiti s velikim dostojanstvom. Ja tražim da vi svakodnevno molite Moju Presvetu Krunicu, da vam da snagu koju ćete trebati i za zaštitu protiv sotone, jer vremena koja dolaze, koja su gotovo nad vama, postat će nepodnošljiva. Držeći molitvu Pečat Živoga Boga blizu sebe u svako doba, vi ćete primiti dodatnu Zaštitu protiv zloga.
Bit će mnogih svećenika među vama koji neće pronaći snagu da održe Riječ Božju, ali vi se nikada ne smijete bojati da pokažete vjernost Mom Sinu. Ako izdate Mog Sina, vi ćete povesti sa sobom nevine duše koje će se, nesvjesno, naći dovedene u zabludu i u užasnu tamu.
Sotona je provalio u Crkvu Mog Sina prije nekog vremena, ali svaki put kada su nered i zbrka koje on uzrokuje postali nepodnošljivi, to se raspršilo zbog vjere ljubljenih posvećenih slugu Mog Sina. Sada kada je vjera mnogih svećenika oslabila i u nekim slučajevima potpuno uništena, vrata pakla su se otvorila i velika opasnost predstoji.
Nikada ne smijete biti u napasti da napustite sve ono što je Moj Sin poučavao. Moj Sin se nikada nije promijenio. Njegova Riječ ostaje ugrađena u Stijeni na kojoj je Njegova Crkva bila sagrađena. Njegovi Sakramenti donose dušama Svjetlo kojega one trebaju da održe život. Ako izdate Mog Sina, vi zatirete sam život, jer bez Prisutnosti Mog Sina, svijet ne bi danas postojao. 
Blagoslovljeni su oni koji uistinu ljube Mog Sina, jer će oni biti ti koji će predvoditi svojim primjerom.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja

Nedjelja, 23. studenoga 2014., 18:20h

 
 
Moja predraga kćeri, zloduh Izebela je osmislio veliki napad protiv Moje Misije za spas duša. Ova prevarantica i uništavateljica Božjih proroka se postavila na Zemlji kao Božja učiteljica i očituje se među Mojim ljudima, da ih zavede i odvede od Moje Crkve, kroz ono što će biti najveće otpadništvo svih vremena. Ona će biti odgovorna zato što će Moja Crkva počiniti preljub s prinčevima sekularnog svijeta, što će uroditi jedinstvom koje se gadi Bogu i grozota je u Njegovim Očima.
Prisutna u muškim srcima jednako kao i u ženskim, Izebela je jedan od najzlobnijih, najinteligentnijih i najlukavijih demona u hijerarhiji sotone i djeluje na mnoge načine da zavede Moj narod. Ona djeluje preko skupine koja tvrdi da je od Mene, ali koja je uključena u sotonistički kult. Vrlo vješta u teologiji, ovaj demonski duh govori s ovom skupinom koristeći različite jezike i uzrokuje veliku zbrku, štetu i podjelu među onima koji su prihvatili Moj Kalež. Ovi samoimenovani stručnjaci za Moju Riječ ne dolaze od Mene. I dok je očita njihova mržnja prema Meni, po nečistoći koja izlazi iz njihovih usta, postoje i drugi načini na koje će oni pokušati nauditi Mojoj posljednjoj Misiji.
Vi ćete prepoznati ovog neprijatelja Božjeg po neprestanim pokušajima da proglasi njene sljedbenike kao proroke Božje. Mnogi od njih će istupiti i izjaviti da Ja, Isus Krist, govorim kroz njih. Izebela će jačati i stvarati laži, povezujući njen zao i ohol duh sa samoimenovanim prorocima koji će zatim pokušati koristiti ovu Misiju da bi svojim glasovima dali legitimitet.
Zloduh Izebele će učinit sve što može da prodre u Moju Crkvu na Zemlji, koristeći svaku zamislivu taktiku. Svojim utjecajem ona će od Mene odvesti mnoge dobre duše u Mojoj Crkvi i potkopati Božju Riječ. Djelujući među muškarcima i ženama, ona će koristiti vračanje i čarobnjaštvo da stvori dojam čudesa. Ovo je još jedna Moja protivnica koja će pod utjecajem Baala pokušati nauditi istinskim Božjim vidjeocima i prorocima u posljednjoj bitci za duše.
Pazite se onih koji se hvale svojim znanjem o teologiji i koji se usude reći da dolaze od Mene, kada sve što oni govore izvire iz ljubomore i iz silne mržnje prema Božjim prorocima. Takve zaražene duše će pokušati upravljati vama i zastrašivati svakoga tko im se suprotstavlja. Ako nastavite slijediti Moju posljednju Misiju na Zemlji, za spas duša, oni će činiti sve što mogu da vas slome.
Oni koji su pod utjecajem duha Izebele radit će nemilosrdno da Me napadnu. Ovaj zloduh, preko slabih duša koje ona zarobi, koristit će demonske načine da kleveće, ponizi i potiče na mržnju protiv onih koji slijede Mene. Bježite kada se suočite s ovim zaraženim dušama. Ne podcjenjujte ih jer one će, pod utjecajem Izebele, pokušati uzrokovati nezamislivo zlo onima koji se s njima povežu.
Naučite prepoznavati zloduha Izebelu, jer će ona govoriti s velikim autoritetom o Meni, preko onih koje zaposjedne. Oni će govoriti s dubokom spoznajom o Svetim Sakramentima i koristit će dijelove Svete Biblije, ali samo da bi ih pogrješno navodili, da potkopaju Moju Riječ. Vidjet ćete Izebelu kako ovu Misiju napada sa zlobnim užitkom. Njeni odani sljedbenici su tvrdoglavi, dominantni, puni oholosti i duboko predani ovoj Mojoj protivnici koja je osvojila njihove duše pod svoj moćni utjecaj. Vi se nikada ne smijete vezati s duhom Izebele, jer ako se vežete, ona će vas uništiti, baš kao što je to učinila svojim kohortama.
Budite oprezni spram bilo koga tko istupi i kaže da Sam ga Ja poslao da pomogne širiti Moju Riječ. Znajte da Ja nisam imenovao ni jednog proroka da priopćava Moju Riječ svijetu, otkad je započela ova Misija. Ali oni će se pojaviti, ovi lažni proroci, u čoporima, svaki pokušavajući nadmašiti drugoga. Tada će oni pokušavati iskoristiti ovu Misiju, da prikupe potporu kako bi mogli širiti neistine. Svi oni koji bi mogli biti zavedeni od strane zloduha Izebele i koji ovom duhu odgovore na bilo koji način, uskoro će uvidjeti da će sva ljubav prema Meni doći do iznenadnog kraja. Vi stavljate svoju dušu u veliku opasnost kada padate na laži Izebele koja je poslana iz utrobe ponora, da uništi Moju Crkvu i Moje proroke u ovim vremenima.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 24. studenoga 2014., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, koliko mnogo utjehe Ja trebam u ovom vremenu jer su mnogi otpali od Mene. Moje Suze teku u velikim bujicama jer je sotonina vojska, zaražena jednim od njegovih najzlobnijih demona, Izebelom, napastovala mnoge od onih koji izjavljuju da predstavljaju Mene. Koliko su mnogo toga zaboravili i koliko se malo sjećaju Mog Obećanja da ću ponovo doći.
Vrijeme Mog Drugog Dolaska se primiče vrlo blizu i sotonina vojska se okuplja u velikom broju, spremna da se bori s onima koje Ja nazivam Moja Svojina. Ovu zlu vojsku će voditi Moji neprijatelji i nema ničega što ne bi učinili da pokušaju zavarati svijet da povjeruje njihovim neistinitostima. Govoreći u Moje Ime, oni će sa sobom odvesti svete muškarce i žene i oni će postati sila na koju će se računati. Prigrljeni s velikim užitkom od strane sekularnog svijeta, oni će promijeniti lice Zemlje i kao posljedicu uzrokovat će pustoš.
Zemlja, zaražena njihovom zlim postupcima, jecat će u boli i to će se vidjeti po velikom preokretu. Svako zlodjelo oskvrnuća, koje će oni nanijeti Mom Tijelu, očitovat će se preko promjena u klimi, slabim urodom ljetine, promjenama u atmosferi i poplavom takvog razmjera, da će biti malo naroda na Zemlji koji neće biti pogođeni njihovim djelima. Moj Otac će im nanijeti veliku patnju.
Zbog svakoga koga osude u Moje Ime, oni će također biti osuđeni. Za svako djelo boli koje nanesu Božjoj djeci, oni će također trpjeti istu bol. Pakao kojeg će donijeti milijunima dovest će do kazne koja će biti slična vatrama koje svakodnevno gore u vječnom ponoru. 
Vrata Neba će im biti zalupljena u lica i oni će vrištati u muci kada, u posljednji dan, budu zaslijepljeni Mojim Svjetlom. Oni će pobjeći kao kukavice kakve i jesu i pokušat će naći zaklon od Moje Pravde, ali neće naći mjesto utjehe. Oslijepljeni, oni će bježati, padati i neće imati kamo otići. Ostavljeni iza, jer ni jedan od njih neće imati snage ili moć volje da moli za Moju Pomoć zato što će prekinuti vezu sa svim Životom kojega su mogli imati, ali kojeg više ne mogu doseći.
Poslušajte Me sada, dok Ja svečano izjavljujem, čovjek koji živi po Mojoj Riječi i koji Mi ostaje odan, nema se čega bojati. Čovjek koji Me proklinje i koji za sobom čvrsto zatvara vrata Mom Kraljevstvu, bit će odbačen. 
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Srijeda, 26. studenoga 2014., 23:10h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja Sam Tajna za svijet i jedino oni koji su Mi blizu znat će razmjer Ljubavi koju u Svom Srcu imam prema čovječanstvu.
Kad bi mogli vidjeti Moje Lice, oni bi znali koliko je duboka Moja Ljubav; Moja Briga; Moje Razočaranje; Moja Ljutnja; Moja Samilost; Moja Žalost za sve. Zbog Moje Ljubavi prema svima vama, Ja osjećam ove stvari i zbog Mog Božanstva i tajne Zavjeta Mog Oca, čovjeku je dano tek toliko činjenica o Postojanju Boga. Potpuna Istina o Mom Kraljevstvu koje ima doći obznanit će se jedino onima koji u Njega uđu. Do tada, budite uvjereni da će se Moja velika Slava očitovati u svakome od vas, kada smrt više neće imati nikakav utjecaj nad vama.
Vi cijelim svojim srcem morate vjerovati u ove Poruke i znajte da one sadrže Izvor svega Života. Moja Prisutnost među vama, Moji ljubljeni sljedbenici, postaje jača i jača što postaje, više mržnje će se obarati na Mene i na sve one koji odgovaraju na Moj Poziv za spašavanjem duša. Demoni iz svake kategorije i hijerarhije sotone, zarazili su duše mnogih dobrih ljudi koji Me ljube. Ove jadne duše su zavedene kako bi odbacile Moj Posljednji Plan da se pripremi Moj Ostatak. Umjesto toga, na njih se utjecalo kako bi postali dobrovoljni sudionici u sotoninoj vojsci. U mnogim slučajevima, sotonina vojska se neće očitovati da je otvoreno protiv Mene. Ne. Sotona je odveć lukav da otkrije svoju prisutnost i tako će svaka njegova borba, protiv ove Misije, biti pažljivo izrađena, ali vi ćete moći prepoznati njegove osobine. Ponos, drskost, profinjeni pozivi na pravednost, a koji prikrivaju riječi krivovjerja i hule, predstavit će se čovječanstvu kroz brižne izjave i javne apele za priznavanjem ljudskih prava. Dok Moja Crkva počinje pucati po šavovima, većina Mojih odanih sljedbenika će to pustiti i smatrati promjenama vremena; novom erom i novim početkom, dok svijet postaje sve više ujedinjen, unatoč vjerskim razlikama.
Nova era Crkve će se vidjeti kao sveopća evangelizacija, onakva kakvoj se nije svjedočilo u Mojoj Crkvi od dana kada su Moji Apostoli započeli Svoju Misiju. Bit će primljena dobrodošlicom ponajprije od strane sekularnog svijeta. Čim sekularni svijet prihvati ovaj plan, vođe u Mojoj Crkvi će biti prisiljeni da plješću ovoj novoj eri, kada će Crkva i sekularni svijet postati jedno. Krivovjerja će vrvjeti, a Moje Ime će iščeznuti.
Oni koji su Moji nikada neće odustati i velike milosti će im biti dodijeljene, na mnoge načine. Strah ih neće zaustaviti u njihovoj bitci protiv sotonine vojske. Njihovi glasovi će odzvanjati, dok će ih Duh Sveti osposobiti na načine, koji će zapanjiti mnoge. Oni će podržavati Istinu pod svaku cijenu, a Nebeska Hijerarhija, svi Anđeli i Sveti će stupati s njima. Svaka uvreda će ih pogoditi; svaka prepreka stavljena pred njih i svako prokletstvo će biti bačeno na njih. Ali ništa ih neće zaustaviti, a Ja, Isus Krist, ispunit ću njihova srca hrabrošću, odlučnošću i voljom da se odupru svima onima koji će Me izdati i koji će ih progoniti jer govore Istinu.
Vi se nikada ne smijete bojati ponavljati Svetu Riječ Božju, uvijek iznova, jer milijuni neće prepoznati laži koje će uskoro zamijeniti Moj Sveti Nauk.
Ja ću podići mnoge hrabre muškarce i žene, iz svakog dijela svijeta, da proglašavaju Istinitu Riječ Božju, kako je utvrđena u Presvetoj Bibliji. I dok će oni utvrđivati Istinu, osporavat će ih lažljivci koji će koristiti iskrivljenu logiku da im proturječe. Moji neprijatelji će izranjati u velikom broju i doći će naoružani s teološkim dokazima koji će potkopati Riječ Božju u vremenu koje vodi Mom Drugom Dolasku. Oni će biti predvođeni mnogim Mojim zavedenim posvećenim slugama koje će prevariti Moj protivnik.
Glas Mojih neprijatelja će odzvanjati sve dok ne promuknu, izvikujući prostote i s mržnjom koja izlazi iz svake pore njihovih tijela, prema onima koji predvode Moju Vojsku Ostatka. Oni nikada neće odustati u svom progonu svih Kršćana, sve do Dana kada ću Ja doći suditi. I tada, sve će utihnuti – ni glasa oni neće pustiti, jer jedino tada će shvatiti groznu istinu i kako su Me izdali.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 27. studenoga 2014., 8: 40h
 
 
Moje drago dijete, lažna crkva – ona koja će zamijeniti Crkvu Moga Sina – spremna je i sva krivovjerja će biti mudro skrivena među redcima novog misala koji će zamijeniti stari.
Lažna crkva tame će biti sazdana da zamijeni staru, nakon velikog pakla. Sve što je bilo u Crkvi Mog Sina bit će zamijenjeno svime što će biti novo. Ali jedna stvar se nikada neće promijeniti. Temelji, na kojima je bila sagrađena Crkva Mog Sina, neće se pomaknuti jer su čvrsto ugrađeni u zemlju. Ni jedan čovjek ih neće moći, niti može pomaknuti, jer Bog to neće dozvoliti.
Crkva tame će biti beživotna. Neće davati ploda jer će biti sazdana na trulom tlu. Svaka vrsta krivovjerja će izvirati iz usta onih koji će propovijedati sa njenih propovjedaonica. Postat će pećina nepravde i ništa što će proglašavati glasovi, koji će hvaliti njenu veličinu, neće imati smisla.
To će biti dani kada će se mnogi Kršćani, preplašeni, premoreni i s nedostatkom bilo kakve prave vjere, moliti unutar njenih zidova. Neće biti Moj Sin onaj koga će častiti, već Antikrist, jer on će biti taj koji će sjediti na prijestolju kojega će oni podignuti unutar njenih zidova. 
Antikrist će vladati blizu onoga mjesta, gdje je Moj Sin sagradio Svoju Crkvu i mnogi ljudi će vjerovati da je ona Njegova, ali to bi bila najveća zabluda. Svatko tko se protivi ovoj crkvi ili koji joj nađe grješku bit će ismijan i optužen za krivovjerje od strane onih izdajica Moga Sina koji će, sami, biti najveći krivovjernici ikada, koji su se uvukli u Crkvu Božju, od dana Njenog početka.    
Molite, molite, molite da ostane snažna vojska svećenika Moga Sina koji nikada neće popustiti pritiscima koji predstoje.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja
 
Četvrtak, 27. studenoga 2014., 19:50h
 
 
Moja predraga kćeri, većina trpljenja kojeg će čovjek iskusiti, u godinama koje slijede, bit će duhovno.
Duhovno trpljenje će osjetiti ne samo Moji sljedbenici, koji ostanu odani Riječi Božjoj, već svi ljudi, bez obzira u što oni vjeruju. Sotona i njegovi demoni, najvišeg do najnižeg položaja, lutaju svijetom šireći mržnju među Božjom djecom. Mržnja je zahvatila ljudski rod i može se vidjeti na mnoge načine. Kada sotona uvlači dušu u čahuru mržnje, on to čini stvarajući osjećaj ljubomore u ranjivoj osobi i uskoro se to pretvara u mržnju. Mržnja se širi i ona pogađa svaku dob.
Duh ljubavi i milosrđa, nekoć prisutan u srcima čovječanstva, oslabio je, a to znači da je ugašena ljubav koja sjedinjuje zajednice, narode i države. Ljudi su izgubili ljubav u svojim životima zato što Me više ne štuju. Ja, Isus Krist, zaboravljen Sam. Toliko su zaposleni baveći se svjetovnim stvarima da su stvorili, za sebe, vrlo osamljen život. Čim ljubav nedostaje u vašim srcima, važan dio vas je ostavljen da presuši i uvene poput zakržljale biljke.
Bog je Ljubav i kada je ljubav prisutna u svijetu, postoji veći sklad i mir. Suprotno od ljubavi je mržnja koja dolazi od đavla. Ako dozvolite mržnji da ispuni vaša srca, ona će nagrizati unutar vas i širiti se poput raka, sve dok vas ne proždere. Mržnja uništava živote i stvara strašne podjele. Ona truje vašu dušu. Ona stvara duboko nezadovoljstvo u dušama onih koji su joj dozvolili da upravlja svakim djelom kojega poduzmu. Mržnja se vrlo brzo širi od jedne duše do druge zato što jednom kada se navežete na osobu koja je puna mržnje, ona će vas uhvatiti u stisak napastujući vas da slušate svaki razlog dan da je opravda.
Kršćani, koji dopuštaju mržnji da ih zarazi, nikada ne smiju podlijegati korištenju Mog Svetog Imena da potiču mržnju bilo kakve vrste protiv drugog ljudskog stvorenja. Vi Me morate moliti da vašu dušu oslobodim od mržnje, jer ako joj dozvolite da preuzme vašu dušu, vi nikada nećete vidjeti Moje Lice.
Iskoristite vrijeme koje vam je dodijeljeno, da Me više ljubite, jer kada Me uistinu ljubite, ta ljubav će biti uzvraćena. Vi ćete tada biti nesposobni sudjelovati u bilo kakvom razgovoru gdje je prisutna mržnja. 
Ljubite Me i bit će vam lakše ljubiti druge. Ako mrzite drugu osobu, vi Me ne poznajete.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 28. studenoga 2014., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, svijet se priprema za Moj Drugi Dolazak i postoje dva odvojena tabora koji su uključeni u utiranje puta za ovaj Dan.
Kao što Ja, Isus Krist, pripremam vas Mojim Posredovanjem, tako također sotona priprema svoju vojsku. Mnoge zamisli su poduzeli, tijekom mnogih godina, Moji neprijatelji koji znaju Istinu, ali koji su odabrali uništiti Moj Plan Spasenja. Mnogi su pali uključujući odabrane i odani su, umjesto toga, okultnome.
Moji neprijatelji su stvorili mnoge pomno izrađene planove koji uključuju genocid nevinih, bez njihova znanja. Dok su mnoga zlodjela upravljena protiv ljudskog roda, zbog pohlepe i želje za nadzorom, najčastohlepljivije djelo će biti zapaženo kada se oni konačno domognu nadzora nad Mojom Kućom.
Planovi se sprovode da bace, na Njena koljena, Moju Svetu Kuću. Pripreme su napravljene da Zvijer zauzme svoj položaj. Kako bi se osiguralo da on bude srdačno primljen od svijeta, stvoren je precizan plan, koji će doticati svaki vid svjetske politike i svih vjera. Ali, prije nego se okruni Zvijer i zauzme svoje mjesto na svom prijestolju u Mojoj Crkvi, dogodit će se, u tajnosti, mnoga djela oskvrnuća na žrtvenicima Moje Crkve. Crne mise će uzeti maha dajući time velike moći sotoni i njegovoj hijerarhiji. Oni će proždrijeti sve što je Sveto i ići će jako daleko da unište Kršćanstvo, i to će biti najveća prijevara u povijesti Moje Crkve na Zemlji. Oni će ovo učiniti pretvarajući se da prihvaćaju Kršćanstvo. Ništa neće biti kako se čini i samo oni koji su blagoslovljeni Darom razlučivanja, vidjet će što se uistinu događa.
Svaki grijeh će biti proglašen kao prihvatljiv. Ja, Isus Krist, ću biti proklinjan, ali Moje Ime će biti korišteno da se odobri prihvaćanje smrtnog grijeha. Đavao, preko svojih vjernih skupina, izvrnut će naopako sve što dolazi od Mene. Nova imena će se dati naslovima koji su vezani za Mene i one koji Me predstavljaju. Njihovi prijašnji nazivi će biti zamijenjeni novima, za koje će svijetu biti rečeno da predstavljaju novi, novatorski i suosjećajan pristup jednakosti.
Grijesi čovjeka će biti uzdignuti pred Mojim Očima i postavljeni pred Moje Oltare, kao gesta prkosa. Znajte da su lažljivci oni koji tvrde da dolaze od Mene, ako se oni ne drže Moje Svete Riječi i ako odbijaju proglašavati Istinu. Oni su prevaranti. Ja Sam taj koji ću biti ismijan, ne samo preko pukih riječi, djela i promjena u Svetom Nauku, već preko pažljivo priređenih obreda koji će se dogoditi na Mojim Oltarima.
Doći će dan kada će Moj Otac posredovati i zaustaviti ovo posljednje oskvrnuće. Pokušaji Mojih neprijatelja, da unesu život u njihove nove poganske proslave, bit će uzaludni. Oni će predstavljati profinjene i zabavne događaje „štovanja Boga“, ali ništa dobro ne može doći iz njih jer će Plamen Duha Svetoga biti odsutan. Umjesto toga, sve što će se vidjeti će biti tinjajući dim vatre koja ne može biti upaljena. Ovo je dim sotone i on će gušiti Božju djecu.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 29. studenoga 2014., 14:25h
 
 
Moja predraga kćeri, preko slabih, ranjenih, usamljenih i poniznih Ja očitujem Svoje Božanstvo. Moja Moć snažno struji kroz takve duše u Moju Svetu Volju i preko njih Ja mogu ostvariti Moj Plan za Spasenje čovječanstva.
Kada su oni koje Sam Ja pozvao da proglašavaju Moju Svetu Riječ odvraćeni od svetih djela, zahvaljujući grijehu oholosti, oni pokušavaju tumačiti Moju Riječ s preuveličanim poštovanjem prema svom vlastitom intelektu. Oni zaboravljaju da je slijediti Mene već utvrđeno i da je Moja Sveta Riječ ta koja se mora čuti, a ne zvuk njihovih vlastitih glasova. Preko grijeha požude će oni odbaciti Moju Riječ, u svojoj častohlepnoj potrazi da Me zasjene i traže slavu. Preko grijeha lijenosti, zbog mlitavosti, oni će biti krivi za posljednju izdaju, kada neće uspjeti ostati odani Meni zbog nedostatka vjere i hrabrosti.
I tako će to biti na kraju, pred Moj Drugi Dolazak, da će se oni koji vjeruju da su dostojniji, sposobniji, ali puni oholosti, suočit s gorkim prijekorom i propast će. Slabe, ponizne i skromne, koje sljedbenici u Mojoj Crkvi smatraju od male važnosti, ali koji će se držati Istine, Ja ću prigrliti na Veliki Dan. Ja ću ih zvati i dozvati k Sebi dok ih ne okupim u Mom Kraljevstvu. Oni će plakati suze radosnice.
Zatim ću okupiti one koji Me ne poznaju, ali koji će biti probuđeni Mojim Svjetlom – dobre duše, sa srcem od zlata – i Ja ću reći „ Dođite ovamo u Moje Utočište“. I tada će grješnici koji su počinili strašna nedjela, ali koji su Me molili za Moje Milosrđe, biti pozvani i Ja ću reći „Dođi, Ja ti opraštam jer si tražio izmirenje“.
I zatim, ti Moji izdajnici koji su Me nekoć poznavali, ali koji su svoja leđa okrenuli Meni, doći će k Meni, ali neće Me moći gledati u Oči. Oni neće ni tražiti Moje Milosrđe i Ja ću im reći „Odlazite od Mene, niste dostojni da uđete u Moje Kraljevstvo“.
Konačno, oni koji su svoje pravo dobiveno rođenjem predali Zvijeri, nikada neće doći pred Mene, jer će biti bačeni u peć zajedno s onima koji Mi izgube duše onih u Mojoj Crkvi na Zemlji, koje su ih slijepo slijedile u tamu noći.
Tada će sve biti gotovo i, u djeliću sekunde, novi početak - novi svijet na Zemlji kako je zamišljen. Svijet bez kraja.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 30. studenoga 2014., 17:20h
 
 
Moja draga djeco, vi se nikada ne smijete moliti Božjim Anđelima, jer su oni Njegovi sluge i teže jedino da daju Slavu Bogu i da čine Njegovu Presvetu Volju. Molitva je čin poklonstva i kada vi zazivate Božje Anđele, unutar Njegove Nebeske Hijerarhije, to uvijek mora biti s namjerom traženja od njih da mole za vas. Ako pokušate komunicirati s Nebeskom Hijerarhijom Anđela, onda to jedino mora biti da ih tražite za njihovu pomoć i vodstvo kako bi vi mogli činiti Božju Presvetu Volju.
Vi koji vjerujete da ćete primiti moći od Božjih Anđela, tada vi griješite. Moć koja je dana Anđelima može doći jedino od Boga i vi nikada ne smijete koristiti njih kao zamjenu za molitvu Njemu. Tako mnogo duša danas pokušava razgovarati s Anđelima iz sebičnih razloga i da zadobiju moći koje nemaju ništa s Bogom. Opsjednutost s Anđelima može voditi do strašnog nezadovoljstva zato što to može privući duha zla, ako niste pažljivi.
Kada zazivate Božje Anđele da vam pomognu, vi se uvijek najprije morate blagosloviti s Blagoslovljenom Vodom i zatim ih moliti za njihovu pomoć, u Ime Isusa Krista. Ako ne učinite ovako i koristite bilo koji predmet koji nije vezan za Kršćanstvo, kada zazivate Anđele za njihovu pomoć, onda ovo može pozvati duha zla u vaš život. Jednom kada se ovo dogodi, vama će biti nemoguće iskorijeniti ga. 
Preokupiranost oko razgovaranja s Anđelima može voditi do amaterskog bavljenja okultnim. Čim se ovo dogodi, vi ćete privući one anđele koje je Moj Nebeski Otac bio izbacio iz Neba. Oni sada lutaju Zemljom u stotinama tisuća, tražeći dom. Duše koje sebe ostave otvorene njihovom utjecaju mogu brzo postati zapletene u duhovnom svijetu koji nije od Boga. Jednom kada prigrlite podzemni svijet, vi nećete imati mira. Ovi pali anđeli će vas namamiti u mrežu prevare. Prije svega, vi ćete osjetiti osjećaj nade, a zatim vjeru da možete nadzirati svaki vid svog života, s pomoću takvih anđela. Konačno ćete, pogrješno, vjerovati da u potpunosti nadzirete svoju vlastitu sudbinu. Svaki lažni pojam mira će ispuniti vaše misli, ali brzo nakon toga, vi ćete osjetiti strašni jad.
Petljanje s tim duhovima, za koje vi vjerujete da su Anđeli Božji, ali koji ne pripadaju Njegovom Kraljevstvu, vodit će vas na navezanost na okultno, što će vas zaslijepiti za Istinu i uništiti vašu dušu. 
Bog Svojim Anđelima ne daje dopuštenje da vam daju darove zato jer oni mogu doći jedino od Njega. Božje Anđele se može tražiti da mole za vas, ali nikad da vam udjele svjetovna dobra ili duhovne moći. Kada častite Anđele i tražite ove stvari, vi ste krivi za kršenje Prve Božje Zapovijedi.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice