Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Subota, 1. veljače 2014., 19:53h
 
 
Moja predraga kćeri, zbog nevolja koje će ljudski rod morati podnijeti tijekom Pročišćenja, bila bi pogrješka pomiješati bol koju će one uzrokovati, s beznađem. Veliki dio onoga što čovječanstvo uzima kao gotovu činjenicu bit će okrenuto obrnuto i naopako, ali to je nužno. Kada se Pročišćenje iscrpi, nova zora će se pojaviti – odjednom i bez upozorenja – i novi svijet će biti prikazan Božjoj djeci.
Ja tražim, premda će mnogo boli trpjeti oni koji Me ljube, kao i oni koji Me ne ljube, da nijedan čovjek među vama nikada ne povjeruje da nema nade. Umjesto toga, radujte se, jer su pred vama jedino ljubav, radost, mir i sreća u Mom Novom Raju. Kada se svijet očisti od grijeha i što se više moguće duša pročisti, tada ću Ja doći poput Mladoženje, spreman pozdraviti vas. Veliki i Slavni Dan se treba očekivati s radošću, uzbuđenjem i čežnjom, jer Moje Srce će se rastvoriti i ujediniti s cijelim svijetom. 
Novi Početak je unutar vašega dohvata. Podnesite bilo koju bol i patnju kojima sada svjedočite, jer to neće značiti ništa kada dođete u Moje Svjetlo, kada ću vas Ja obuzeti ljubavlju i srećom koje ste iščekivali cijeli svoj život, ali koje uistinu niste dosegli do tada.
Pomognite Mi da dovedem duše koje su Mi izgubljene natrag u Moje Ruke. Molite jedni za druge. Budite radosni. Nadajte se. Budite u miru. Što god se nalazi pred vama, znajte da je Moja Ljubav moćnija od mržnje. Moja Snaga je Svemoguća. Moje Milosrđe je beskrajno. Moje Strpljenje je veliko.
Budite u miru i služite Mi, do posljednjega dana, jer će slijedeći Dan biti početak svijeta koji neće imati kraja i gdje smrti više neće biti.
Ja ljubim i pazim sve vas.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 2. veljače 2014., 17:09h
 
 
Moja najdraža djeco, Ja tražim od vas da molite Moju Presvetu Krunicu svakoga dana od sada pa nadalje da zaštitite ovu Misiju od sotonskih napada. Moleći Moju Presvetu Krunicu svakoga dana, vi ćete ublažiti zloću sotone i onih na koje on utječe, kada pokušava odvratiti duše od toga da slijede ovaj posebni Poziv s Neba.
Svi oni različitih vjera moraju također početi moliti Moju Svetu Krunicu, jer će Ona svakome od vas donijeti veliku zaštitu. Presveta Krunica je za svakoga i one koji žele imati koristi od Moje zaštite – Dar koji sam Ja primila od Boga, obraniti duše od zloga.
Toliki mnogi od vas draga djeco će biti mučeni ukoliko ne popustite. Inače, povući ćete se od ove Misije. Neprijatelji Božji iskoristiti će svaku moć koju mogu da vas zaustave. Oni će vas vući, izvikivati psovke prema vama i optužiti vas za zle stvari. Zanemarujte to i dopustite Meni, vašoj ljubljenoj Majci Spasenja, da vam dam utjehu i pružim vam svu zaštitu koju trebate.
 
Tijekom Misije Moga Sina  na Zemlji, On je bio izdan na toliko mnogo načina. Oni su na Njega čekali u selima, s kamenjem u njihovim rukama. Kada je On prolazio, sa stotinama koje su Ga slijedile, oni su bacali ta kamenja na Njega iz zaklona, da nitko ne bi znao tko su bili oni. Oni su Ga mrzili; prijavili su Ga Crkvenim vlastima; širili su zle laži o Njemu i govorili da je pričao zlim jezikom i bogohulio protiv Boga. Ipak, nijedan od njih nije mogao točno objasniti kako je On bio kriv za takve stvari. Zatim su oni provodili mnogo vremena nagovarajući Njegove Učenike da Ga zaniječu. Mnogi od njih i jesu. Zatim, farizeji su upozorili sve one koji su se molili Bogu u hramovima da, ako nastave slijediti Moga Sina, više im nikada neće biti dopušteno biti unutar Božje Kuće. I mnogi od njih su prestali slijediti Moga Sina. Iste te duše plakale su gorke i žalosne suze nakon što je Moj Sin bio Razapet, jer tek tada su shvatili kako su Mu naudili.
 
Isto će vrijediti i za ovu Misiju, koja utire put Gospodnji i put Velikoga Dana za Drugi Dolazak Moga Sina. Učiniti će se svaki napor kako bi se oslabila Crkva Ostatka. Biti će učinjen svaki pokušaj da se oslabi vaša odlučnost. Biti će načinjen svaki plan da vas se potakne da okrenete svoja leđa svom vlastitom Spasenju i Spasenju drugih.
Vi nikada ne smijete dopustiti duhu zla da obeshrabri vaš duh, oslabi vašu vjeru ili vas potakne da zaniječete Moga Sina. Nikada ne gubite pouzdanje u Moga Sina ili Njegovo Obećanje da će ponovno doći kako bi čovjeku donio Novi Početak. On vas nikada neće iznevjeriti. On shvaća koliko je teško svima vama, bol koju podnosite, kao i žrtve koje činite za Njega.
Zapamtite, vi ste Njegovi i kada ste uistinu dio Njega i prepustite se Njemu, vi postajete dio Njegova Svjetla. Svjetlo Božje, prisutno u dušama, izvlači tamu koja je prisutna u drugim dušama. Kada sotona koristi duše na ovaj način, on će učiniti da se njegov bijes spozna i osjeti. Kada su podignuti prigovori protiv ove Misije, koju je Bog blagoslovio, oni nikada neće biti razumni ili smireni. Pokazani bijes će biti jasan znak koliko ovu Misiju sotona mrzi. Zbog toga, svi vi morate moliti Moju Svetu Krunicu svakoga dana, kako bi zaštitili ovu Misiju.
Uvijek se ufajte u Moje Upute, jer Moj Sin je rekao Meni da pomognem svima vama da se nosite s pritiscima koje ćete morati podnositi u Njegovo Ime.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Ponedjeljak, 3. veljače 2014., 21:00h
 
 
Moja predraga kćeri, ti ćeš poznati Moje učenike, ne samo po njihovoj vjeri, već po njihovim djelima. Nema svrhe govoriti da Me ljubite, ako ne živite svoju vjeru kroz vaše misli, riječi i djela. Tek po plodovima koje dajete, vi uistinu možete reći da ste Moj posvećeni učenik. Kada kažete da Me ljubite, vi ne možete odbaciti one koji vas pozivaju za pomoć – one koji su strašno potrebiti utjehe. Vi ne izbjegavajte pomoći drugima, koji su progonjeni ili koji su u boli, ako ste uistinu Moji. Vi ne govorite okrutno ili neljubazno o drugoj duši, ako ste vjerni Mojim Učenjima.
 
S druge strane, vi ćete moći jasno prepoznati one koji Mi odaju počast, po plodovima koje donose. Oni se nikada neće bojati proglašavati Pravu Riječ Božju. Oni će uvijek govoriti Istinu; oni nikada neće govoriti loše o drugome i biti će prvi koji će donijeti utjehu bolesnima, potrebitima i onima koji traže Istinu. Oni će uvijek stavljati potrebe drugih ispred svojih vlastitih potreba; pokazati strpljenje kada su osporavani u Moje Sveto Ime i šutjeti će kada trpe progon, zbog svoje odanosti Meni. Oni će uvijek moliti za duše drugih i usrdno moliti za Milosrđe za cijelo čovječanstvo. I dok Ja nalazim veliko olakšanje i utjehu u takvim dušama, Ja samo nastojim privući duše koje su prekrivene velom prijevare, kojeg je uzrokovao utjecaj sotone u njihovim životima, u Moje Milosrđe.
Dok Ja iščekujem Veliki Dan, kada ću vratiti natrag Moje Prijestolje, Ja moram podnositi agoniju gledajući Zvijer, sotonu, kako sjedi na svom prijestolju, njegove ruke oholo odmaraju, noge razdvojene, sa glavom jarca, dok se valja u dodvoravanju koje mu slobodno daju oni koje zavodi. Jarac je znak njegove zaraze, gdje proždire tijela i duše svih koje posjeduje, grijehom seksualnog nemorala. Njegov prvi cilj je okaljati ljudsko tijelo potičući duše da se preko osjetila ponize na svaki način. Njegov utjecaj je posvuda i znak jarca i njegovih rogova biti će vidljiv u svakom pokretu. Njegova oholost će se uskoro vidjeti kroz znakove kojima on potiče svoje sljedbenike da ih razotkrivaju, da prikažu svoju vjernost njemu, u svakom životnom pozivu.
Dok raste broj onih koji slijede sotonu, oni će biti spremni učiniti bilo što da javno očituju svoje obožavanje đavla i svakome tko vjeruje kako je ovo bezopasno, bilo bi pametno da sada prestane. Oni moraju usrdno moliti Mene, Isusa Krista, da im pomognem nadvladati zlu vlast, koja će biti izvršena u svijetu zbog moći koju će sotona upotrijebiti u ovim vremenima.
 
Za svaki čin protivljenja protiv Moje Crkve, Moj Otac će kazniti krivce. Za svaki čin oskvrnuća koje počine unutar Hramova Božjih, oni će jako trpjeti. Ali na dan kada oskvrnu Moje Tijelo, Svetu Euharistiju, velika kazna, u razmjeru kojem nikada prije nije bilo svjedočeno, zadesiti će Moje neprijatelje.
Ja molim sve one koji vjeruju u Mene, svoga ljubljenoga Isusa Krista, da budu svjesni najveće grozote koja se planira u ovo vrijeme da se uništi Božju djecu. Zlim planom da se zavedu duše da zaniječu Boga, prodajući sebe Zvijeri u tijelu i duši, lukavo se upravlja, kroz  svijet rock glazbe, filmova, politike i religije.
Došlo je vrijeme da se zaraza obznani svijetu iz Hrama Božjega. Premda bi mnogi ljudi odbacili takvu grozotu – da im je prikazana na otvoren način – istina je da mnogi od njih neće biti ništa pametniji. Ali kada sotonistički znakovi budu postavljeni unutar crkvi, oni će vršiti utjecaj nad nevinima i bez vaših molitvi, žrtvi i trpljenja, oni će biti oduzeti od Mene.
 
Kada to vrijeme dođe, u budućnosti, te duše neće vjerovati onima od vas koji poznajete Istinu. Zatim, kada se bit Božje Prisutnosti napadne, kroz Njegovu Crkvu na Zemlji, učinci će se osjetiti diljem Zemlje. Tada će se Svjetlo Božje smanjiti, jer će se Prisutnost Božja ugasiti. Samo će tama prožimati.
Ja tražim od vas, Moji vjerni sluge, da vršite svoju dužnost i da ostanete oprezni prema svim stvarima na koje ste upozoreni. Mojim posvećenim slugama, koji će uskoro jasno shvatiti što se događa pred vašim očima, Ja kažem ovo. Po Mojoj Zapovijedi Ja ću vas podučavati o izvršenju vaših svetih dužnosti da bi spasili što više duša možete, ostajući odani Mojoj Riječi i hraneći Moje Stado, dok se Ja ne obznanim na Veliki Dan.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 4. veljače 2014., 15:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, danas je poseban dan, jer je Meni konačno dan dar tvoga potpunog prihvaćanja ove Misije.
Kada Ja dotaknem srca duša, koje pozivam da proglašavaju Moju Riječ, to je nadvladavajuće za odabranu dušu. Moja Prisutnost potresa, kao što i umiruje. Ona uzrokuje strašno previranje i to zahtijeva potpuno ufanje duše. Zastrašujuće je za sve koji svjedoče Mome Zahvatu, jer on zahtjeva veliku razboritost, zbog sukoba osjećaja koji su stvoreni u duši.
Duša je u početku oslabljena samom silom Prisutnosti Duha Svetoga i tijelo se osjeća teškim. Osjetila su izoštrena, a um je otupljen. Ubrzo nakon toga, javlja se prirodni poriv da se ispita što se događa i mogu se unijeti sumnje. Ali Prisutnost Duha Svetoga je neprobojna i ostati će takva dok se Moja Volja ne izvrši, dok god duša prihvaća ono što se od nje očekuje. Zatim, čežnja za jasnoćom, zajedno s potrebom za ponovnim uvjeravanjem, obuzima dušu. I dok ona traži utjehu i hrabrost, Snaga Duha Svetoga ne može biti zaustavljena, spriječena ili zadržana.
Spremnost duše da sebi dopusti da postane sredstvo Duha Svetoga, zato da bi proglašavala Istinu, znači da je nemoćna utjecati na Riječ, dirati u Nju ili se uplitati u Nju na bilo koji način.
Ljudski razum se bori s Njom, s vremena na vrijeme. Premda je duša umirena Duhom Svetim i više se Nje ne boji, uvijek postoji nada da će se život duše nastaviti kao prije, kada se Misija završi. Ali naravno, to nije uvijek slučaj. Tako da u ovome, Mojoj Misiji da okupim Moju djecu i odvedem ih na sigurno u Moj Svijet bez kraja, nema kraja ove Misije. Ona će ostati na mjestu do posljednjega dana. Sada kada prihvaćaš ovu činjenicu i više ne želiš bilo koji drugi izbor mogućnosti, ti konačno možeš naći mir u svom srcu, Moja kćeri.
Djeco, tek kada konačno prihvatite Moj Dar Knjige Istine svijetu, naći ćete mir u svojim srcima. Tek kada prihvatite da se Ja, Bog Svevišnji – Sve što Jest i što će Biti – obraćam svijetu u ovo vrijeme, moći ćete se potpuno ufati u Mene.
Ja želim da vi prihvatite Istinu, ne sa sumnjom u svojim srcima, već s ljubavlju i ufanjem. Kada to učinite, Ja ću vas preplaviti Mojim Mirom i Ljubavlju. Tek tada ćete biti ispunjeni s radošću i srećom. Tek tada ćete biti slobodni.
 
 
Vaš Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
Srijeda, 5. veljače 2014., 15:27h
 
 
Moje dijete, puno je teže dušama koje su jednom poznavale Moga Sina i koje su odlutale daleko od Njega, vratiti se Njemu, nego onima koje Ga nikada uopće nisu poznavale.
Kada iskusite Isusovu Ljubav i zatim Mu okrenete leđa, to stvara veliku prazninu u vašem životu. Više nikada ništa ne može zamijeniti Njegovu Prisutnost. Pa kada Mu se duša pokušava vratiti i premda ih Moj Sin uvijek iščekuje s velikom Ljubavlju i Strpljenjem, ta osoba je i dalje nesigurna kako otvoriti svoje srce.
Ako se osjećate otuđeno od Moga Sina, vi se nikada ne smijete bojati zazvati Ga. Vi nikada ne smijete biti posramljeni pokazati se pred Njim, jer On je Uvijek Milosrdan i oprostiti će svakome grješniku, kada Ga to zamoli duša koja se kaje.
Kada želite zazvati Moga Sina, vi Ga jednostavno morate pozvati da vas odvede u Svoje Milosrđe i ostalo prepustiti Njemu.
Ovdje je posebna Križarska molitva (133) Poziv za povratak Bogu:
 
Dragi Isuse, oprosti meni, otuđenoj duši koja Te se odrekla, jer sam bio slijep. Oprosti mi jer sam Tvoju Ljubav zamijenio s beskorisnim stvarima koje ne znače ništa. Pomogni mi da skupim hrabrosti da hodam uz Tebe, da sa zahvalnošću prihvatim Tvoju Ljubav i Milosrđe. Pomogni mi da ostanem blizu Tvog Svetog Srca i da nikada više ne odlutam daleko od Tebe. Amen.
 
Oni koji ne poznaju Moga Sina i koji žele biti dovedeni pred Prijestolje Boga, Svevišnjega, moraju moliti ovu Križarsku molitvu (134) Vjerovati u Postojanje Boga:
 
O Bože Svevišnji, pomogni mi da vjerujem u Tvoje Postojanje. Odbaci u stranu sve moje sumnje. Otvori moje oči za Istinu o životu poslije ovoga i vodi me prema putu za Vječni Život. Molim te, dopusti da osjetim Tvoju Prisutnost i udijeli mi Dar prave vjere prije nego što umrem. Amen.
 
Ove Molitve, draga djeco, dolaze s velikim Milostima i onima koji ih mole biti će pokazana Istina i njihova srca će biti ispunjena s velikom ljubavlju, koju nikada prije nisu doživjeli na Zemlji do sada. Tada će njihove duše biti pročišćene. 
Idite sada, u znanju da, kada ste bliski Bogu, biti ćete blagoslovljeni Milošću velikoga mira.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja

 

Četvrtak, 6. veljače 2014., 16:15h

 
 
Moje dijete, kada dođe vrijeme, kada će se svećenici Moga Sina suočiti sa strašnim trpljenjem i podbačajima pravde, oni moraju pozvati Mene. Meni je dana Milost da im mogu dati hrabrost koja će im trebati da nastave služiti Mome Sinu. Ja mislim osobito na svećenike u Katoličkoj Crkvi, jer oni će trpjeti više od bilo kojih drugih sluga Božjih.
Kada dođe dan i kada budu pozvani položiti zakletvu, koja će zanijekati Božanstvo Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, oni nikada ne smiju sumnjati u prave namjere onih koji to od njih zahtijevaju. Kada se od njih bude tražilo da se odreknu značenja Svete Euharistije i da prihvate novo tumačenje, oni će tada znati da je došao čas. To će biti dan kada će nastupiti trulež i posvuda će se svjedočiti raspadanju zidova pod crkvenim krovovima.
Ja želim da svi svećenici, koji će se morati suočiti s ovim žalosnim kušnjama, mole ovu Križarsku molitvu (135) Za obranu Istine:
 
O ljubljena Majko Spasenja, pomogni mi u mom trenutku potrebe. Moli da budem blagoslovljen Darovima koji se Snagom Duha Svetoga izlijevaju na moju nedostojnu dušu, da obranim Istinu u svako doba. Održi me u svakoj prilici, kada se od mene traži da zaniječem Istinu, Riječ Božju, Svete Sakramente i Presvetu Euharistiju. Pomogni mi da iskoristim Milosti koje primam, da čvrsto stojim protiv sotonine zloće i svih onih jadnih duša koje on koristi kako bi obeščastio Tvoga Sina, Isusa Krista. Pomogni mi u mom času potrebe. Za dobro duša, daj mi hrabrost da omogućim Sakramente svakom djetetu Božjem, kada mi to možda zabrane činiti neprijatelji Božji. Amen.
 
Kada ova vremena započnu, vi morate biti spremni nastaviti izvršavati Djelo Božje i nositi Njegov Križ sa izdržljivošću i dostojanstvom, za dobro vaših vlastitih duša i duša sve Božje djece.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja

 

Petak, 7. veljače 2014., 15:50h
 
 
Moje dijete, da Moj Sin, Isus Krist, hoda Zemljom u ovo vrijeme, On bi bio ubijen. Nijedan službenik u Njegovoj Crkvi ne bi Ga prihvatio. On bi postao predmet ismijavanja, zatim bi Ga se bojali i toliko prezirali da bi Ga razapeli, kao i prije.
Ovoga puta Moj Sin dolazi samo u Duhu i po Zapovijedi Moga Oca, On se neće pojaviti na Zemlji kao čovjek, u tijelu. Ja potičem da ova Poruka bude jasna svima, jer mnogi će doći u Njegovo Ime, ali jedan od njih će se uzdići na istaknuto mjesto i reći da je on Moj Sin, ali to će biti laž.
Antikrist će se uzdići i postati tako moćan da će se njegova slika vidjeti posvuda. Biti će podignuti kipovi po njegovom liku i njegovo će se lice stalno pojavljivati na vijestima i TV ekranima širom svijeta. Njemu će pljeskati najmoćniji čelnici, ali tek kada ga otvoreno primi i zatim podrži lažni prorok on će uistinu izvršiti svoj utjecaj nad čovječanstvom.
Da se Moj Sin ponovno objavi u tijelu i zatraži pažnju, oni bi Ga uništili. Antikrist će, međutim, biti primljen u svijet i zamijeniti će ga se s Isusom Kristom.
Svaka riječ sadržana u Bibliji, u svezi Drugoga Dolaska Moga Sina, biti će prilagođena i iskrivljena, zato da bi se uvjerilo svijet da svjedoči povratku Isusa Krista. Neprijatelji Moga Sina, koji se druže s onim Njegovim nevinim slugama u Crkvama Moga Sina posvuda, biti će odvedeni u veliku zabludu. Njihovi vođe će prigrliti Antikrista i poticati duše da mu iskazuju štovanje. Njegov utjecaj će potresti mnoge koji ostanu vjerni Bogu i važno je da štitite svoje duše od njegove hipnotičke privlačnosti.
Medalja Spasenja, kada Ju nosite na sebi, zajedno s drugim Milostima koje Ona obećava štititi će vas od moći Antikrista. Ne griješite, Antikrist će očarati mnoge i smatrati će ga najmoćnijim, najpopularnijim, najkarizmatičnijim i najutjecajnijim vođom svih vremena. Mnogi će vjerovati da je Antikrist vrlo svet čovjek i zbog njegovih veza sa Crkvom Moga Sina, milijuni ljudi će se obratiti na ono za što će vjerovati da je Istina. Ova lažna vanjština svetosti donijeti će suze radosnice svima onima koji nisu imali vjere u svojim životima do tada, niti su vjerovali u Boga. Oni će uvelike hvaliti ovoga čovjeka i pridavati mu zaslugu za spašavanje svojih duša.
U početku će se Antikrist smatrati velikim vođom, privlačnoga, šarmantnoga i ljubaznoga izgleda. Tada će s vremenom on početi pokazivati moći izlječenja i mnogi će ljudi istupiti i tvrditi da ih je on izliječio. Mnogi će također tvrditi da svjedoče čudima u njegovoj prisutnosti. Zatim će se posvuda pojaviti niz lažnih ukazanja, u kojima će se vidjeti slika znaka Duha Svetoga.
Sredstva priopćavanja će stvoriti njegovu božansku sliku i malo njih će se usuditi javno mu se zamjeriti. Zbog njegovog vladanja mnogim jezicima, on će zavarati milione u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Zatim će započeti glasine da je Isus Krist došao po drugi put. Njih će potaknuti oni koji će neumorno raditi za Antikrista šireći laži, dok on konačno ne bude zamijenjen za Moga Sina. Svi ovi događaji zvuče nevjerojatno sada, ali kada se svi oni razmrse pred vama, činiti će se poput prirodnog niza događaja, koje će mnogi smatrati uzvišenima.
Tada, baš kao što svaku zlu neistinu sotona naopako predstavi svijetu, Antikrist će, kroz sotonističke obrede, biti viđen kako uzlazi u Nebo. Moj Sin, prilikom Svoga povratka će biti viđen kako silazi na oblacima – obrnuto od onoga kada je uzašao na Nebo – baš kao što je obećao.
Tada će Antikrist i svi oni koji su ga ropski obožavali biti bačeni u jezero vatre i mir će biti vaš, draga djeco. Jer svi oni koji ostanu odani Istini biti će u treptaju oka uzdignuti u Novi Raj, kada Nebo i Zemlja postanu jedno.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
 
Petak, 7. veljače 2014., 23:38h
 
 
Moja predraga kćeri, dok se Moje Poruke šire i dok potpaljuju u mnogima potrebu da se obrate Meni, mnogim čudima će biti svjedočeno.
Nevjernici, oni svih vjera i oni koji su se odvojili od Mene zbog svojih grješnih života, obratiti će se. To vam Ja obećavam. Čovjek čije su oči zatvorene, otvoriti će ih. Oni s mržnjom u svojim srcima plakati će suze radosnice kada se podigne breme njihovoga tereta. Čovjek koji Me uopće ne poznaje, prepoznati će Me. Toliki mnogi će doći i zazvati Me i Prisutnost Duha Svetoga će osjetiti mnogi, kada konačno prihvate da Sam Ja posredovao kako bi ih spasio od svega zla.
Moja kćeri, molim te umiri sve one koji se osjećaju ožalošćeno zbog načina na koji se Moje Postojanje u svijetu niječe. Reci im, iako će svaki Moj trag biti uništen, da ću Ja Milošću Božjom nastaviti prosvjetljivati duše onih koji Me zazovu. Ja nikada neću napustiti Moje. Ja nikada neću zanemariti one koji su osamljeni, tužni, uplašeni i nesigurni u tome postoji li Bog ili ne. Jednostavnim odmicanjem njihove oholosti na stranu i tražeći Me za znak Moje Prisutnosti, Ja ću im odgovoriti. Nikada prije Ja nisam posredovao u tako velikoj mjeri kao što to činim sada. Zbog Moje Želje da spasim cijelo čovječanstvo, Ja ću se probiti do srca onih koji su Me do sada nijekali, ako i kada Me zazovu.
Ja iščekujem vaš odgovor. Ja očekujem vašu ljubav i radost, s kojima ću Ja ispuniti vaša srca i duše u trenutku pomirenja, jer to je slatkoća vašega obraćenja. To će biti vrijeme kada otključate svoju dušu i dopustite Svjetlu Božjem da vam donese najveći Dar koji biste ikada mogli zamisliti – Dar Vječnoga Života.
 
 

Vaš Isus

Subota, 8. veljače 2014., 16:00h
 
 
Moje drago dijete, baš kako je Duh Sveti, Dar Božji, sišao na Apostole Moga Sina, tako će biti izliven na sve one koji ljube Moga Sina u ovim vremenima.
Moj Otac ima mnoge planove, koje će On sprovesti zato da bi spasio svako pojedino Svoje dijete. Ovi planovi obuhvaćaju mnoge čudesne događaje, uključujući izlijevanje posebne Milosti, otkrivenja koja su vam dana preko ovih Poruka, kako bi se osiguralo da Božja djeca ne zađu duž krivoga puta  i mnogi drugi zahvati. Neki od ovih zahvata biti će u obliku ekoloških kazni. Kada postanu tako stalne, čovjek više neće moći reći da su poplave, potresi, tsunamiji, vulkani i uragani uzrokovani čovjekovim zanemarivanjem Zemlje. 
Bog nadzire Zemlju, jer On ju je stvorio. On će odlučiti o njenoj sudbini – nitko drugi – jer sva Moć pripada Njemu.
Moj Otac će protresti svijet i fizički i duhovno, dok planovi i pakosna djela zloga napreduju u svakome narodu. Svakom činu oskvrnuća protiv Boga biti će odmjereno Njegovom osvetom, koja će posjedovati nepodnošljivu kaznu. Protiv čovjekovog grijeha Moj Otac će se silovito boriti i čovjek nikada ne smije podcijeniti Moć Božju.
Božja Ljubav se nikada ne smije uzimati kao gotova činjenica. On se nikada ne smije promatrati kao da je slab, samo zato jer je nedokučiva Njegova Ljubav prema Njegovoj djeci. Njegovo Milosrđe je veliko i svi oni koji ljube Boga biti će pošteđeni tijekom nevolja koje će biti pripuštene nad čovječanstvo, jer je Bog odbačen na stranu u korist lažnih bogova i ljudske opsjednutosti sa samim sobom.
Molite, molite, molite, jer sve naviještene stvari,  u pripremi za Drugi Dolazak Moga Sina, započet će sada. Događaji će biti brzi, a sotonina vojska će jurišati na Crkve Moga Sina odmjerenim koracima, tako da će malo njih primijetiti. Tada oni neće mariti, jer nedugo nakon toga, oni će imati toliko zavedenih i u svojim kandžama, da više neće morati skrivati svoje prave namjere.
Vi, Moja draga djeco, morate se sada pripremiti, ostati smireni, učinite sve u čemu ste upućeni da učinite i molite. Ostanite zajedno. Dovedite druge duše Istini, snažno molite za obraćenje onih koji ne vjeruju u Boga i za sve one koji vrijeđaju sjećanje na Moga Sina, Isusa Krista.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Nedjelja, 9. veljače 2014., 19:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, ne postoji ništa što Ja ne bih učinio za Moju djecu. Nijedna žrtva nije prevelika.
Ja Sam se ponizio kako bih stavio Moje Srce pred njihove noge, a ipak oni će Ga nastaviti gaziti. Ja ponižavam Sebe pozivajući ih preko ovih Poruka, a oni Mi se izruguju i podsmjehuju.
Ja Sam im dopustio da bičuju i ubiju Moga Sina, a oni podcjenjuju Veliku Žrtvu koju Sam učinio za njih, da im dam život i oslobodim ih od robovanja zlome.
Ja Sam ih molio da isprave svoje putove, a oni se ne obaziru na Mene. Ja Sam poslao odabrane duše da govore s njima i da proglase Moju Riječ, a oni su pljuvali u njihova lica.
Ja Sam im poslao kazne, a oni iz njih nisu učili. Umjesto toga, oni su tvrdili da su one bile tek igra sudbine i da nisu imale ništa sa Mnom.
Ja Sam im poslao Moju Ljubav, preko čudesnih Darova koji su dani vidjeocima, ljudima koji imaju vizije, Svecima i prorocima, a samo ih je malo od njih iskoristilo. Upamtite Moje Riječi sada, Knjiga Istine je najveći Dar koji Sam Ja dao svijetu, otkada Sam poslao Moga jedinog Sina da vas otkupi. Ja ostavljam u baštinu ovaj Dragocjeni Dar da bi otvorio vaše srce, oslobodio vašu dušu od njene navezanosti na đavolske napasti i pomogao vas pripremiti za Moje Kraljevstvo.
Moj Moćni Zahvat u ovo vrijeme znači da će brzina kojom će se Moja Riječ širiti, počevši od danas, potresti i iznenaditi mnoge. Kada čujete Moju Riječ, kako se govori na svakom jeziku, što je uključivalo malo organizacije od ljudske ruke, biti će vam dan dokaz Snage Duha Svetoga.
Ja ću osigurati da Moje Djelo opstane. Ja ću prijeći preko svih onih koji pokušavaju zaustaviti Moju Ruku. Ja ću odgurnuti na stranu one koji su vođeni duhom zla i prigušiti zvuk njihovih nevrijednih glasova.
Ja ću, snažnim udarcem Moje Ruke, utišati one koji Me pokušavaju zaustaviti, dok je sve što Ja želim spasiti svaku pojedinu dušu. Ja Sam odlučan ne dozvoliti da ovo Djelo bude zanemareno, jer kada Ja dajem Moje Ovlaštenje Misiji, kao što je ova, možete biti sigurni da je ljudska moć ništa u usporedbi s tim.
Budite spokojni, draga djeco i ufajte se u Mene, vašega ljubljenoga Oca. Moja Ljubav je tako velika da ne može oslabiti, bez obzira koliko strašno griješili. Ja dopuštam ove kušnje, nevolje i zle planove da izbrišu sve tragove Moga Sina, ali samo nakratko. Nikada se nemojte bojati Mojih Planova, jer oni imaju svrhu, a to je da izbrišu sve zlo i svima vama donesu život Slave, u skladu s Mojom Svetom Voljom. Imate se mnogo čemu radovati. Sve što Ja tražim jest da molite i slijedite sve što Sam vam Ja dao, u ovo vrijeme, preko Moje Svete Misije da vam svima donesem posljednji, neprocjenjivi Dar kojega Sam stvorio za vas u Novome Nebu i Novoj Zemlji – Mome Novome Raju – kao što je i trebalo biti kada sam stvorio Adama i Evu.
Uvijek se sjetite Moje Ljubavi prema svima vama, kada se osjećate slabo i ranjivo, jer Ona je tako velika da je izvan vašeg poimanja.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
Ponedjeljak, 10. veljače 2014., 15:43h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme je blizu i Nebo se priprema za veliku gozbu, kada se Nebo združiva sa Zemljom da postanu jedno.
Mnoge pripreme su u tijeku i Moj ljubljeni Otac planira donijeti mnoge Darove onima koji Ga ne poznaju. Svi Anđeli i Sveci su se združili da mole za sve duše, u nadi da se svim ljudima, osobito onima koji ne znaju za postojanje Raja i pakla, da Istina.
Kada su duše obdarene Riječju Božjom, one je uvijek ne primaju s dobrodošlicom. Umjesto toga, oni se klone Riječi, dok je Ona njihovo jedino sredstvo Spasenja. Zašto je čovjek tako tvrdoglav i zaokupljen vjerovanjem jedino u ono što on želi i jedino u ono što zadovoljava njegov vlastiti ego? Zašto čovjek ne uspijeva vidjeti međusoban odnos između grijeha u svom životu i osjećaja nezadovoljstva kojega osjeća, uzrokovanog njegovim neuspjehom da prihvati da je on ništa? Jedino zbog Ljubavi Moga Oca prema svijetu i svoj Njegovoj djeci, čovjeku je dano toliko mnogo prilika da postane potpun. Ipak, on bi radije živio pola života, gdje je Bog smješten jedino u određenim dijelovima i gdje mu to odgovara.
Ja, Isus Krist, ću ubrzo otvoriti umove onih koji ne priznaju Riječ Božju u ovim Porukama. Ja ću povući za njihova srca i ispuniti ih čežnjom za Istinom. Kada ste ispunjeni neistinama, koje su prikazane lažima i hranjene lažima o grijehu i kako je viđen u Očima Božjim – Ja ću stajati poput prepreke da vas zaštitim. Ja ću osujetiti mnoge, jer ne odustajem olako kada čovjek zanemaruje Dar Duha Svetoga. Ja ću postati poput trna u vašem boku – poput peckanja alkohola kada je izliven na otvorenu ranu. Vrlo malo njih će uspjeti zanemariti Me, ali neće svi prihvatiti Moj Konačni Dar Vječnoga Spasenja. 
Nažalost, mnogi će odbiti Moj Posljednji Poziv i slijediti će Zvijer umjesto toga, a to znači da će postati izgubljeni zauvijek. Zar ne znate da će nakon što se dogodi Moj Drugi Dolazak, vaša duša zauvijek postojati? 
Vi ćete morati odabrati Vječni Život sa Mnom ili vječno prokletstvo s đavlom. Ne postoji ništa između. Svaki čovjek će odabrati put svoga izbora.
 
 

Vaš Isus

Utorak, 11. veljače 2014., 23:41h

 
 
Moja predraga kćeri, koliko je ova Misija narasla i kako će se sada vrlo brzo razvijati, dok se Ja pripremam za Moje Vrijeme da dođem.
Ja sam započeo slijedeći plan da osvijestim svu Božju djecu o velikom novom svijetu koji vas čeka,  a ova priprema će biti u fazama. Prva faza je pročišćenje. To će značiti poremećaje, promjene klime, previranja i strašno otpadništvo, koji će poharati Zemlju. To će se sve dogoditi u isto vrijeme. Zatim, Moja Crkva će pasti i samo će se Ostatak držati Istine i svjedočiti Moju Svetu Riječ.
Ja ću okupiti ljude iz svakoga kutka svijeta – svih Kršćanskih vjera, ponajprije. Zatim ću druge privući k Sebi. Konačno Židovima će biti pokazan dokaz Zavjeta Moga Oca i oni će biti dovedeni u Kraljevstvo Božje, kako je naviješteno. 
Mnogi glasovi sada zaglušuju Moj Vlastiti Glas, ali ipak, oni će zamijetiti jedino Moj Glas, jer Moj Jezik je poput mača, a Moja Prisutnost poput rašlji groma. Kada Ja učinim da se osjeti Moja Prisutnost, to će biti u najskromnijim prebivalištima i podijeljeno s dobrim dušama – plemenitim, kao i oštroumnim. Ja ću objaviti Moju Prisutnost među poganima i po prvi puta, oni će ispitivati svoju buduću vječnost i početi otvarati svoja srca prema Meni. Vidite, nijedna duša neće ostati nedirnuta. Neki Me neće dočekati s dobrodošlicom, ali će znati da Sam Ja tamo.
Moje Vrijeme da učinim da se osjeti Moja Prisutnost, Snagom Duha Svetoga, vrlo je blizu. Ja želim da vi izmirite svoje duše preda Mnom i da budete spremni primiti Mene, jer nećete znati ni vrijeme ni čas. Jedina stvar koju ću vam Ja reći jest da će biti iznenada.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 

Srijeda, 12. veljače 2014., 22:45h

 
 
Moje dijete, kao što će Slika Moga Sina, Njegova Riječ i Njegovo Obećanje da će ponovno doći biti zanemareni, a potom iskorijenjeni, isto tako će biti i sa svakim spomenom Mene, vaše ljubljene Majke.
Uskoro se molitva „Zdravo Marijo“ neće čuti unutar ili izvan Crkve Moga Sina. Mnogo neodobravanja će biti pokazano prema onima koji posjećuju Moja posvećena Svetišta, a Marijanske zajednice će biti prekoravane zbog mnogo razloga, sve bez povoda. Nikakvo priznanje u svezi vjerodostojnosti ukazanja koja uključuju Mene, Blaženu Djevicu Mariju, Majku Božju, neće se čuti. Na svaki spomen Mene uskoro će mrsko gledati novopostavljena okosnica Crkve Moga Sina na Zemlji. Pobožnosti prema Meni će biti zaustavljene u mnogim crkvama, pod nanovo određenim režimom koji će biti uveden u budućnosti. Mene će zaboraviti, a zatim prezreti oni koji tvrde da predstavljaju novu suvremenu sveobuhvatnu crkvu, koja će imati malo sličnosti s Crkvom koju je na Stijeni sagradio ljubljeni Apostol Moga Sina, Petar.
Kada vidite da se svih pobožnostima prema Meni, Svetoj Majci Božjoj, rješava na ovaj način, molim vas budite svjesni da će ova nova pravila biti po nalogu zloga. Zli Me prezire, upravo onoliko koliko Me se boji. On zna da pobožnost duša prema Meni drži podalje njegove zle postupke i da ga moljenje Moje Presvete Krunice muči i čini nemoćnim. S tim nadolazećim danima moraju se suočiti oni koji Me ljube i doći će vrijeme kada će povezanost Crkve s Mojim Svetištima biti prekinuta. Kada se to dogodi, znati ćete da je to zbog toga da se Božja djeca odvoje od Moga utjecaja, koji će u tim vremenima biti potreban, ako vam Ja želim pomoći privući vas k Mome Sinu.
Moja uloga je pripremiti vas za Veliki Dan Drugoga Dolaska Moga Sina. Ja namjeravam nastaviti pozivati Moju djecu, dok taj Dan ne stigne. Ja jedino želim dovesti duše pred Moga Sina, da bi im On dao Vječno Spasenje. Sve je u Spasenju duša, ali zli će učiniti svaki napor kako bi spriječio da se to dogodi.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

ONI SE RAZMEĆU PRAZNIM RIJEČIMA O ZNAČENJU MOGA DRUGOG DOLASKA 


Srijeda, 12. veljače 2014., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, koliko dugo je čovjek mislio da ću Ja čekati prije nego mu se ponovno obratim prije Moga Drugoga Dolaska? Je li mislio da ću to učiniti godinu dana prije? Mjesec prije? Tjedan prije? Ili je vjerovao da ga neću uopće upozoriti?
Prije Moga Rođenja, svijetu je obećan Mesija. Moj Otac je govorio preko proroka, da bi čovječanstvu bila dana nada, mudrost i Milost da prihvati Riječ Božju, kako bi bili spremni za Moj dolazak. Jesu li oni slušali? Mnogi jesu i pripremili su se za Moje Vrijeme. Nažalost, kada Sam se Rodio nisu bili spremni. Zatim im je Ivan Krstitelj dao Riječ i upozorio ih da se pripreme. Jesu li bili spremni? Ne, jer mu nisu vjerovali. A ipak su mnogi bili spašeni, jer Sam ih Ja Mojom Smrću na Križu, uzrokovanom njihovim odbijanjem Mene, otkupio u Očima Moga Oca.
Toliki mnogi su se borili protiv Moje Misije tada, a ipak su Me slijedili toliki mnogi. Sada se svijet ponovno priprema zbog Ljubavi Moga Oca prema svoj Njegovoj djeci. Ovoga puta biti će još teže. Unatoč njihovoj spoznaji Mene, oni će i dalje odbijati prihvatiti da Bog posreduje i priprema ih preko Njegovoga proroka. Što se dalje udaljavaju od Boga, manje znaju o Mome Obećanju. Oni se razmeću praznim riječima o značenju Moga Drugog Dolaska, jer mnogi od njih, doista, uopće ništa ne znaju o njemu.
Ovoga puta oni će biti ostavljeni s malo mogućnosti osim da vide znakove, kojima će morati svjedočiti, jer Ja ću otkriti sve. Kada Ja kažem da će se nešto dogoditi i kada se dogodi, oni će i dalje nijekati da je proročanstvo došlo od Riječi izgovorenih s Mojih Usana. Kada budu vidjeli da se Zemlja izvrće, trese i druge kazne kako se izlijevaju na njih, oni će i dalje dokazivati da postoji znanstveni razlog za to.
Kada veliko otpadništvo obuzme svijet i slomi Kršćanstvo, u korist poganstva, hoće li reći da je to dobra stvar? Odgovor je da. Stoga, dok Moju Prisutnost toliki mnogi sve manje poštuju, kakvu šansu ima svijet protiv sotone? Zbog toga vas Moj Otac sada priprema, jer On nikada ne odustaje kada priprema Svoju djecu za Svoje Veliko Milosrđe.
Pripremanje čovječanstva će se nastaviti i svijetu će biti dana Istina zato da bi se spasilo čovjeka od konačnog uništenja. Moje Vrijeme je blizu i cijelo čovječanstvo mora izdvojiti vrijeme potrebno da pripremi svoje duše. Vrijeme nikada ne smije biti potraćeno kada se pripremate dočekati Mene. Vi nikada ne smijete odbaciti Riječ koja je dana proroku Božjem. Ako to učinite, šamarate Mene, vašeg Isusa, u Lice.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
 
Četvrtak, 13. veljače 2014., 13:43h
 
 
Moje drago dijete, zašto se brineš zbog poteškoća s kojima se moraš suočavati u ovoj Misiji svakoga dana? Zar ne znaš da Sva Moć leži u Rukama Moga Oca, Boga Svevišnjega?
Kada čovječanstvo podnosi konačno čišćenje, možda neće biti ugodno, ali bez njega duše neće biti pročišćene. Ovo je vrijeme kada će duše morati podnijeti bol Čistilišta na Zemlji. Jedino oni koji su pročišćeni i s čistim dušama mogu ući u Novi Raj koji jest Kraljevstvo Božje. Zato umjesto da se bojite, Ja nalažem svima vama da prihvatite Božje Posredovanje u svijetu. Pomirite se s onime što mora biti, što se mora dogoditi i s kojim god radnjama treba da sve vas zaštite od zloće i nepravdi, koje će ljudskom rodu nanijeti oni čija je jedina privrženost samima sebi i onima koji su sotonini zastupnici.
Želja Moga Sina je najprije ujediniti sve one nevine duše koje ne vjeruju u Boga. Moj Sin zna da će Mu se oni koji ljube Boga, ali koji Ga ne prihvaćaju, obratiti s vremenom. On ima pouzdanje u one koji Ga uistinu ljube, ali koji odbijaju Njegovo Posredovanje preko ovih Božjih Poruka, jer i oni će također dotrčati k Njemu. Oni koji Ga ne poznaju i oni koji odbijaju prihvatiti Tko On Jest, su ti zbog kojih On najviše brine. Stoga uvijek zapamtite da će te izgubljene duše biti prve duše za kojima Moj Sin najviše čezne. To su ljudi koji Mu najviše nanose bol; koji Mu uzrokuju strašnu bol i patnju i koji su bili uzrok Njegovih Krvavih Suza, kada je trpio Muku u Vrtu.
Kazne su poslane, ne samo kao ukor za grijehe čovječanstva, već kao sredstvo urazumljivanja čovječanstva i da bi ga dovele na koljena u poniznosti. Kada je čovjek očišćen od svoje oholosti, svoga vjerovanja u vlastitu veličinu i pogrješnog vjerovanja da je njegova moć veća od Božje, onda jedino kroz takvo pročišćenje on može postati dostojnim da stane pred Boga.
Osoba koja je u smrtnom grijehu i koja odbija pokazati pokajanje nikada neće moći izdržati bol Božjega Svjetla. Zato, Djelo je Milosrđa što Bog posreduje zato da bi pripremio tu dušu, kako bi i ona imala udjela u Slavi Božjoj. Zbog Božje Ljubavi i Njegove Darežljivosti, On će dopustiti da se dogode ova teška vremena, koja su već započela. Ne samo zato što želi kazniti Svoju djecu zbog njihove zloće, već da bi osigurao da su dostojna Vječnoga Života.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Petak, 14. veljače 2014., 22:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada čovjek kaže da je obrazovan u znanosti, on će to morati dokazati zato da bi vi vjerovali u njega. Kada učitelj kaže da pozna mnoge stvari, vi ćete znati koliko je dobar, ako možete naučiti od njega. Kada čovjek Božji kaže da zna sve o Bogu, on može pružiti ovu informaciju i vi ćete biti obrazovani. Ali, kada čovjek Božji kaže da je nadahnut Duhom Svetim, vi ćete ga poznati tek po plodovima koje daje, a ne po znanju koje pruža.
Kada je Duh Sveti na Djelu to će ishoditi mnogim plodovima, koji će se prikazati na slijedeći način: Ljudi koji  su privučeni Duhu Svetome biti će privučeni bliže Bogu. Oni će ljubiti druge većom jačinom nego ranije. Oni će dijeliti svoju ljubav. Zatim željeti će provesti više vremena u molitvi, a posebno kada će moliti za duše drugih, prije nego za svoje vlastite nakane.
Ljubav Božja će postati dublja i više osobnija. I dok dopuštaju da ih Duh Sveti obuzme, oni će osjećati hitnu potrebu da se potpuno predaju Volji Božjoj. Oni koji su nadahnuti Duhom Svetim neće pokazati mržnju prema onima koji ih preziru. Umjesto toga, oni će kroz molitvu nastojati moliti Mene da spasim tu dušu.
Ljubav Božja može jedino prodrijeti u dušu Snagom Duha Svetoga. Duša će uvijek osjećati mir i spokoj, usprkos trpljenju koje će neizbježno morati podnijeti, oni postaju sve bliži Meni, svome Isusu.
Ja ne dijelim ljude. Ja privlačim blagoslovljene – one s dovoljno ljubavi, rođene iz dubokoga osjećaja poniznosti prema Bogu – u Moje Sveto Srce. Jednom zaklonjeni unutar Mene, njihova jedina želja jest dovesti Mi duše. Kada oni uistinu postanu Moji, u jedinstvu sa Mnom, oni će biti predmet mržnje. Mržnja koja im je pokazana, nije im važna, jer oni Me neće napustiti, ako je njihova ljubav prema Meni dovoljno jaka. Mogu pasti, s vremena na vrijeme, jer će biti meta ugnjetavanja. Oni će osjećati bol odbacivanja – kao što ju Ja osjećam. Oni će biti ismijavani, ponižavani i nazivani ludama – kao što Sam Ja bio. Oni će osjećati težak teret zbog načina na koji će biti izopćeni – kao što Sam Ja bio. Njihovom znanju i njihovoj mudrosti, koje im je dao Duh Sveti, zlobno će se suprotstavljati, a ipak, ono što kažu u Moje Ime ostati će ukorijenjeno u sjećanju svih s kojima oni dođu u dodir.
Stoga, Moji ljubljeni učenici, mislite na Mene, kao da Ja hodam među vama. Možda Me ne vidite, ne dodirujete Me, niti gledate u Svjetlo Moga Lica, ali znajte da Sam Ja s vama, kao što Sam bio kada Sam hodao Zemljom s Mojim ljubljenim Apostolima. Ja ne tražim pametne, obrazovane ili odlučne zagovornike društva – premda ih srdačno primam i prihvaćam, kao što činim sa svom Božjom djecom. Ja ne tražim odobrenje učenih, uzvišenih među vama, čelnika vaših zemalja ili crkava. Ja ne tražim odobrenje, kojeg čovjek tako žarko želi. Umjesto toga, Ja tražim krotke, ponizne i one koji samo brinu o dobrobiti drugih, povrh svojih vlastitih potreba. Te duše su blagoslovljene Mojom Rukom. Njihova ljubav prema drugima odražava Moju Vlastitu Ljubav. Oni prihvaćaju patnju kao što Ja činim i njima je to od malog značaja. Ti ljudi su okosnica Kršćanstva i Duh Sveti je ukorijenjen u njihovim dušama, za dobro sve Božje djece.
Nikada se nemojte sramiti Dara Duha Svetoga. Patite u tišini kada ste mučeni, kada trpite zle oblike okrutnosti, kada ste oklevetani, vrijeđani ili ismijavani u Moje Ime, jer kada ostanete pognute glave, đavao i sve one nesretne duše koje on koristi da vas muči neće uspjeti u svojim pokušajima da vas odalje od Mene.
Ustanite i proglasite svoju vjernost Meni lakoćom srca i čiste duše i Ja ću vas blagosloviti Darom Mira i Spokoja.
 
 

Vaš Isus

 
Subota, 15. veljače 2014., 17:14h
 
 
Moje dijete, kada obmana obuzme duše pod utjecajem Antikrista, ljudi će biti prevareni mnogim djelima, postupcima i riječima koje će doći od njega. Sladak i umirujući, smirenoga ponašanja, on će samouvjereno opravdati svaki grijeh protiv Boga. Čak i najzlobniji grijeh protiv čovječanstva biti će ljupkim obrazloženjima uklonjen, kao da je nevažan. On će uvjeriti mnoge da je uzimanje života radi dobra drugih i važan dio ljudskih prava. Bogohuljenja, koja će se izlijevati iz njegovih usta, smatrati će se pravednima i ispravnima. On će opravdati sve navodeći Sveto Pismo unatrag. Oni koji će se čvrsto držati svake njegove riječi neće znati dovoljno o Božjoj Riječi da bi mu mogli proturječiti. Zatim on će odavati dojam da stalno moli i proglasiti će da je duhovno nadaren.
Antikrist će tražiti društvo onih za koje se smatra da čine velika djela milosrđa i ulagivati će se onima koji se smatraju svetima u Očima Božjim.
Vremenom će se ljudi obratiti na ono za što će vjerovati da je istinski prosvijetljena jedinstvena svjetska religija, u kojoj će Antikrist igrati veliku ulogu. Zatim on će koristiti svaku demonsku moć, koju mu je dao sotona, da uvjeri svijet kako ima stigme, povezane sa Svecima. Antikrist će iskoristiti svoje takozvane stigme kao sredstvo da uvjeri svijet da je on Isus Krist i da je došao spasiti svijet. Zatim, on će reći da najavljuje Drugi Dolazak, a oni koji padnu pred njegove noge, u divljenju, biti će pometeni s njim od Anđela Gospodnjeg, koji će ih baciti u jezero vatre.
 
 
Vaša Majka
Majka Spasenja
 

 

Nedjelja, 16. veljače 2014., 15:47h
 
 
Moja predraga kćeri, kada mržnja uđe u duše, one se moraju boriti svom srži svoga bića da ju iskorijene. Ako nisu, tada će ona proždrijeti dušu o kojoj se radi i nastaviti ju gristi dok ne bude izjedena. 
Đavao uzrokuje nepovjerenje, nemir, zbunjenost, strah i onda se on neće umiriti sve dok duša koju je naciljao ne postane puna mržnje prema samoj sebi i prema drugima. Mržnja u duši prouzrokuje razaranje među svakom osobom s kojom duša dođe u dodir. Zaražena duša će iskoristiti svaki smišljeni postupak i varku kako bi potakla druge da se veže s njom, dok druga duša ne postane također zaražena i tako se obrazac nastavlja. Mržnja se širi poput virusa i raste jer obuzima i opsjeda dušu, dok se ta duša ne osjeti prisiljeno umnožiti tu mržnju među druge. Tako se počini ubojstvo, zbog mržnje koju čovjek osjeća prema drugome. Mržnja je potaknuta lažima i neistinama i ona nastavlja rasti dok ne preuzme toliko mnogo duša da iz nje može biti odaslano samo zlo. Ništa dobro ne može proizaći iz mržnje, jer ona dolazi jedino od sotone.
Sotona je lažljivac i sije sjemenje sumnje u onim dušama koje ne stražare. On koristi grijeh oholosti, svaki put kako bi unutar duše stvorio mržnju prema drugoj duši. On stvara neslogu među Božjom djecom, koja su slaba zbog istočnog grijeha i ako nisu Moji pravi sljedbenici i ako ne ostanu uz Riječ Moga Oca, pasti će kao žrtve prijevare.
Nikada se ne usuđujte proglašavati djetetom Božjim, s jedne strane, a zatim s druge strane razdijeliti drugu osobu na dvoje. Nikada ne govorite da ste ispunjeni Duhom Svetim s jedne strane, a s druge strane da je druga duša sluga đavla. Nikada ne sudite drugu osobu po onome što vi smatrate grijehom kada ste vi sami iznakazili Moju Sliku. Nikada se ne postavljajte iznad Mene i ne govorite da ste učeniji od Mene, kada slijedite sotonine upute. Oni s očima koje zrcale Moje Vlastite svevideći su i moraju moliti za takve duše, kako bi im se dala Milost da se otrgnu daleko od kandži Zvijeri.
Moj Put prema naprijed postaje još teži. Jedino oni kojima ja podarena hrabrost, koja im je dana Snagom Duha Svetoga, moći će se uspeti njime. Nažalost, mnogi će pasti uz put na veliku radost zloga.
Trnje ove Misije može trgati vaše tijelo i okrutni podsmijesi mržnje mogu probosti vaša srca, ali Ja Sam Onaj Koji hoda ispred vas i Ja Sam, stoga, Onaj Koji preuzima nalet mržnje. Uvijek se sjetite da su napadi na ovu Misiju napadi na Mene. Mržnja prema ovoj Misiji je mržnja prema Meni, Isusu Kristu. Vi ne možete reći da Me ljubite na jedan način i zatim proglasiti vašu mržnju prema Meni na različite načine. Ili ste za Mene ili protiv Mene. Ili Mi vjerujete ili ne. Ako vjerujete u Mene, vi nikada ne smijete progoniti drugu dušu, jer ako to činite, Moj neprijatelj vas je uzeo od Mene i nemate pravo izjavljivati da ste Moji.
 
 
Vaš Isus
 
ODUZMITE DUŠU – ŽIVOT – OD MENE I VAŠ VLASTITI ŽIVOT – VJEČNO SPASENJE – NEĆE VIŠE BITI VAŠE PRAVO
 
Ponedjeljak, 17. veljače 2014., 00:15h
 
 
Moja predraga kćeri, kada dođe vrijeme za Posljednji Dan Suda, mnoge će Me duše zanijekati i biti će mnogo straha u njihovim srcima. Jer do tada Istina će biti poput kristalno bistroga jezera, bez mrlje. Tako će jasna Istina biti da će biti kao da su zagledani u zrcalo. I što će oni vidjeti? Oni će vidjeti Moje Lice, Moju Žalost, Moju Ljubav, Moje Žaljenje, Moj Gnjev i tada će svjedočiti Mojoj Pravdi, jer u tom trenutku nije moguće okrenuti se natrag.
Vrijeme koje je dano čovječanstvu da se otkupi jest sada. Meni je dodijeljeno ovo vrijeme da pripremim sve vas. Iskoristite ga mudro i vidjeti ćete Slavu Božju. Protratite ga i nikada nećete vidjeti Svjetlo ili Slavu Moga Kraljevstva. Vi ćete, umjesto toga, morati podnijeti vječnu odvojenost od Mene. Vaše jedino društvo će biti čopor vukova – gnjevnih demona – u ponoru – koji je dom Zvijeri. Svi oni koji podlegnu zloći, bez obzira na razmjer, propadati će sve dalje i dalje, daleko od Mene – što više niječete Riječ Božju.
Ovo vrijeme je dano čovječanstvu kako bi se dolično pripremili. Moja Misija je da skinem paučinu s vaših očiju, da bih vam mogao pokazati što morate učiniti kako bih vas Ja primio u Moj Novi Raj.
Ova Misija je možda vaša jedina prilika koja će vam omogućiti da dohvatite Moju Ruku, prije nego uronite u veliku prazninu prijevare. Sotona je proglasio da će nastaviti krasti duše onih koji Ljube Mene. Njegovo jedino usredotočenje, u ovo vrijeme, jest odvući od Mene – one koji Me uistinu ljube. Zbog toga će on položiti svaku sumnju, svaku laž i bogohuljenje u te duše koje žive svoje živote u skladu s Istinom. Kroz njegov utjecaj ti ljudi će Me napustiti. Sotona se oholo ruga Meni sada i svakoga puta kada Ja izgubim dušu zbog njega, on se zaklinje da se nikada neće prestati miješati u svaku Misiju na Zemlji, koju sam Ja blagoslovio da se spase duše.
Vi se nikada ne smijete sukobiti ili Me braniti protiv Mojih neprijatelja. Nikada ne gubite iz vida Presvetu Bibliju. Neka se nijedan čovjek ne miješa u Nju. Ne obraćajte pažnju na one koji vas pokušaju uvjeriti da bi Bog opravdao bilo kakav pokušaj promjene ijedne riječi, ijednog proročanstva, ijedne Zapovijedi, jer to je najveći grijeh. Nikada ne kršite Prvu Zapovijed. Nitko se ne može postavljati iznad Boga.
Tko god među vama griješi, mora se nastavljati vraćati k Meni, uvijek iznova. Nikada se nemojte sramiti dotrčati k Meni. Ne dopustite sebi da budete ispunjeni bilo kakvom vrstom mržnje. Vaš grijeh Ja prezirem – a ipak ga opraštam. Ja vas ljubim i nastaviti ću vas ljubiti. Zbog toga što vas ljubim, Meni je dodijeljeno ovo vrijeme da vas sve združim. Ne dopustite zlu  da vas odvoji od vašeg brata ili sestre. Ne slušajte ništa ili nikoga tko vas pokušava odvući od Moga Djela – ove Misije Spasenja.
Vaša vjernost Meni je važna, jer vi, Moja Vojska Ostatka, biti ćete sredstvo spašavanja ostatka svijeta da ne pretrpi istu sudbinu kao oni koji su odbili slušati Nou. Svatko tko je odgovoran za oduzimanje ijedne duše od Mene trpjeti će zbog ovoga. Moj Gnjev je najgori kada, nezadovoljni usredotočenjem na stanje svoje vlastite duše, vi namjerno pokušavate povesti drugoga sa sobom i daleko od Moje Ljubavi i Moga Kraljevstva.
Vi ste prije upozoreni na posljedice. Sada vas Ja ponovno podsjećam. Oduzmite dušu – život – od Mene i vaš vlastiti život – Vječno Spasenje – neće više biti vaše pravo. 
 
 
Vaš Isus

 

Utorak, 18. veljače 2014., 18:09h
 
 
Moja predraga kćeri, kada se pojača ova bitka za duše, mnogi ljudi će prije svega početi sumnjati u Moje Postojanje, prije nego Me potpuno odbace.
Nova, lažna zamjena za Mene će biti stvorena u umovima svijeta. Moje Ime će biti smjelo korišteno, ali riječi koje će Meni pripisivati neće biti od Mene. Oni će proglasiti da Bog ne dopušta da grijesi čovjeka zamrače Njegov Sud. Prije da će Bog zanemariti grijeh, jer je od maloga značaja, zato što je čovjek slab i uvijek će griješiti, bez obzira na sve. Isus, biti će vam rečeno, oprašta svakome, jer Njegovo Milosrđe nadilazi Njegov Sud. To će biti laž, ali mnogi ljudi će joj povjerovati i neće osjećati obvezu, kakogod, da izbjegavaju grijeh ili da traže oprost, jer će do tada vjerovati da grijeh zapravo ne postoji. Te iste duše su one koje naviše trebaju molitvu. Neka nijedan čovjek nikada ne miješa Moje Milosrđe s Mojim Sudom, jer to su dvije različite stvari.
Moje Milosrđe će jedino biti pokazano svima koji pokažu kajanje za svoje grijehe. Ono neće biti pokazano onima koji oholo stoje preda Mnom, dok nikakav pokušaj nisu napravili sa svoje strane da zatraže Moj Oprost. Kada Ja dođem suditi, svijet će se tresti. A kada se iscrpi Moje Milosrđe, Moja Pravda će se spustiti poput sjekire. Ja ću kazniti zle, kojima nema pomoći.
Čovjek ne smije nikada, ni na trenutak, zanemariti Moje Obećanje. Ja ću doći okupiti svu Božju djecu, ali nažalost mnogi od njih nikada neće ući u Moj Raj, jer će zanijekati Mene, Moje Postojanje i postojanje grijeha.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 20. veljače 2014., 18:39h
 
 
Moja predraga kćeri, kada dođe vrijeme za Mene da Se objavim, prilikom Moga Drugoga Dolaska, ti nećeš prepoznati svijet, jer će toliko biti promijenjen.
Brzina kojom će čovječanstvo padati u dubine grijeha potresti će te. Svaki ružni tjelesni grijeh će biti vidljiv i mnogi će morati gledati ove grijehe počinjene na javnim mjestima. Vrlo malo srama će pokazivati krivci koji će poput lavova u bjesnilu hranjenja potonuti u najniže dubine izopačenosti, neviđene od dana Sodome i Gomore. Takva će biti zaraženost čovječanstva, koju će donijeti zli, da će se ubojstva činiti posvuda, a samoubojstvo će biti jako rašireno. Dok sotona proždire duše, on će osigurati da svaki Zakon kojega je utvrdio Moj Otac bude prekršen. Hladna srca, jalove duše i opsjednutost lažnim bogovima i zlodusima zamijeniti će ljubav, koja još uvijek postoji u ovo vrijeme u svijetu.
Moje Ime će biti korišteno kako bi se izgovarale psovke i oni će proklinjati jedni druge u svojim srcima. Moja kćeri, Istina može povremeno biti nepodnošljiva, ali pravdu će sručiti Moj Otac nad one zemlje koje oskvrnu Njegovu Riječ. Sve kazne koje sruči Moj Otac dogoditi će se prije Moga Drugoga Dolaska. Gradovi će nestati, zemlje će biti poplavljene plimama Gnjeva Moga Oca, a potresi će biti takvog razmjera da će se osjetiti u više zemalja u isto vrijeme. 
Moja kćeri, već ti je dana informacija o tim gradovima, koji će jako trpjeti. Ti Mi moraš ponuditi svoje suze, kao naknade za grijehe onih čija sudbina leži u tami. Bez tvoje patnje, Ja ne mogu učiniti što je potrebno da spasim te duše. Stoga te molim, budi darežljiva sa svojom boli i Ja ću pokazati Milosrđe, za one koje Mi prikažeš.
Planine će potonuti, jezera će se spojiti s morima i kopno će se smanjiti za jednu trećinu. Padaline, koje će biti istovjetne s Mojim Žalosnim Suzama, zbog mržnje u ljudskim srcima, će biti stalne, dok Moje Suze ne budu obrisane pokajanjem grješnika, koji će biti obraćeni.
Znajte sada da Darovi koje je svijetu dala Moja Majka, kroz stoljeća, moraju biti iskorišteni da se zaštitite. Znajte također da će Medalja Spasenja – snažnije od bilo čega drugog – biti vaša obrana od Antikristovog mamca. Biti će učinjen svaki pokušaj da se zaustavi Medalja Spasenja, ali ništa neće zaustaviti Moći povezane s ovim Darom.
Moji ljubljeni sljedbenici, vi se morate usredotočiti na molitvu u ovim danima i potpuno se ufati u Mene, jer oni koji su Moji biti će zaštićeni i vi ćete biti Moj razlog za pokazati Milosrđe unesrećenima i poganima. Vi nikada ne smijete oslabiti ili odustati, jer ako to učinite, otkriti ćete da se ovim putem prema Meni nemoguće kretati bez Moga Svjetla, koje će biti potrebno na svakom koraku puta, ako želite dovršiti ovo putovanje.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 21. veljače 2014., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, čovjek je ranjivo i slabo stvorenje, ali on je dijete Božje. Zbog duboko ukorijenjenoga osjećaja očuvanja, čovjek će učiniti sve što treba kako bi preživio. U vremenima velike fizičke patnje, djelići snage unutar njega postati će izraženiji. Velika snaga obično će se vidjeti u slabima, gladnima, fizički unesrećenima, progonjenima i onima koji trpe u rukama licemjera. Najslabiji među vama su oni koji će postati najjači, a oni koji misle da su najjači postati će najslabiji.
Ja dijelim slabe, krotke, ponizne i pravedne od onih koji se uzdižu i koji se razmeću praznim riječima o Mojim Učenjima, ali koji proklinju druge u svojim srcima. Ja sada odvajam pšenicu od pljeve i zbog toga će vjera svakoga čovjeka biti iskušana, dok on ili ona ne budu dovedeni do ruba. Ja uključujem sve one koji ne vjeruju u Boga, one koje odbacuju Pravoga Boga i one koji su svoja srca predali Mome neprijatelju – zlome. Svakoj duši će biti dan jednak položaj preda Mnom i svaka Milost će biti dana onima koji Me ne prihvaćaju u ovo vrijeme.
Svijet će biti iskušan po stanju ljubavi koju svaka osoba ima prema drugima, što je pravi odraz i mjera njihove ljubavi za Boga. Vaše je vrijeme ograničeno i kako bi vam bilo moguće da podnesete ovo pokorničko putovanje, vi morate prihvatiti da Božji proroci jednostavno proglašavaju Njegovu Volju, samo zato da bi vi postali Njegovi u tijelu i duhu. Ne opirite se Ruci Božjoj. Radujte se, jer će kušnje, koje je Moj Otac dopustio, donijeti veliko ujedinjenje Njegova Dva Svjedoka na Zemlji – Kršćana i Židova – i od ovih dvoje roditi će se veliko obraćenje. Kada Bog dopušta progon Kršćana i Židova, to je zbog valjanog razloga. Zbog onoga što će oni morati podnijeti, nastati će mnogo obraćenja i milijarde ljudi će vidjeti Slavu Božju, jasnoga duha, gdje nikakva zbunjenost neće poremetiti njihovu radost kada konačno prepoznaju Istinu.
Vrijeme da se Istina vidi onakva kakva jest, uključujući dobro i loše, blizu je. I tada vas ništa više neće povrijediti. Više neće biti odvojenosti od Boga. Ljubav će konačno pobijediti sve. Ljubav je Bog i Njegova Vladavina je za vječnost. Neće više biti mržnje, jer ona će biti mrtva.
 
 
Vaš Isus
 

 

Subota, 22. veljače 2014., 18:35h
 
 
Moja predraga kćeri, iz boli će izaći radost, iz očaja će doći nada, a iz progona će doći sloboda, ako je sve predano Meni u potpuno ufanju i za Slavu Božju.
Svako stvorenje na Nebu, na Zemlji i pod Zemljom kleknuti će pred Gospodinom – svi, bez iznimke. Ali čovjek, slab i pao, ne daje Slavu Bogu – čak ni najpobožniji i najsvetiji – ne uspijevaju se potpuno predati pred Mojim Ocem, preko Mene, Njegovog jedinoga Sina, Isusa Krista. Dok god duh zla postoji u svijetu, čovjek nije dostojan stajati preda Mnom. Vi ne možete kleknuti preda Mnom, kada ste puni vaše vlastite važnosti. Ja vas ne mogu čuti, kada Me isključujete, poput nasilnika ste postali, kada sotona ispunjava vaše misli grijesima osjetila. Jedino oni koji dođu pred Mene čisti, koji su se izmirili sa Mnom, mogu uistinu biti sjedinjeni sa Mnom.
Kada hodate poput kraljeva i naređujete drugima, kada sjedite za zemaljskim prijestoljima, vi nikada ne možete biti Moji sluge. Kada Mi uistinu služite, bez obzira koja je vaša uloga, vi ćete uvijek govoriti Istinu. Vi ćete uvijek znati da kada proglašavate Moju Pravu Riječ, Ona će vam uvijek donijeti dosta kritike. Uskoro, Pravu Riječ više neće govoriti oni koji prodiru u Moju Crkvu u najvišim redovima, pretvarajući se da Me ljube, ali koji Me u stvarnosti preziru. Tada, kako bi vi, vjerni, ostali u Meni i sa Mnom, vi ćete trebati dosta hrabrosti.
Koliki od vas imaju ovu hrabrost? Koliki od vas ćete moći podnijeti progon, koji će se zbiti kada proglašavate Istinu? Stoga vas, teškoga srca, moram obavijestiti da će Me mnogi od vas, koji sada govorite da Me ljubite, izdati - kao što je to Juda učinio. Jer kada je Moja Sveta Riječ izmijenjena, kako bi postala prazna i beskorisna posuda, mnogi od vas će prihvatiti taj lažni nauk. Toliki mnogi od vas će odbaciti ovu Misiju i okrenuti svoja leđa Mome Kaležu Spasenja.
Vi morate moliti ovu Križarsku molitvu da vam pomogne da ostanete odani Mojoj Riječi.
 
Križarska molitva (136) Da očuvam Tvoju Riječ
 
Najdraži Isuse, pomogni mi da čujem Tvoju Riječ. Živim Tvoju Riječ. Govorim Tvoju Riječ. Pružam Tvoju Riječ. Daj mi snage da održim Istinu, čak i kada sam progonjen, jer tako činim. Pomogni mi da očuvam živom Tvoju Riječ, kada je guše Tvoji neprijatelji. Daj da osjetim Tvoju Hrabrost kada sam pao. Ispuni me Svojom Snagom kada sam slab. Daj mi Milost da ostanem dostojanstven, kada na me nasrću vrata pakla, jer ostajem vjeran Tvojoj Presvetoj Volji. Amen.
 
Svaki demon iz pakla proklinje ovu Misiju, Moju posljednju na Zemlji. Biti će potrebna velika žilavost, ogromna hrabrost i duboka ljubav za Mene, vašega Isusa, da bi ostali vjerni Meni. Najslabiji će prvi pasti. Mlaki će biti slijedeći i tada jedino oni koji ostanu čistoga srca i neustrašivi ostati će uspravni. 
 
 
Vaš Isus
 
 KADA SE ČOVJEKOVA VOLJA SUKOBI S VOLJOM BOŽJOM, VELIKA BOL SE PODNOSI NA OBJE STRANE
 
Nedjelja, 23. veljače 2014., 16:03h
 
 
Moja predraga kćeri, kada se čovjekova volja sukobi s Voljom Božjom, velika bol se podnosi na obje strane. Čovjeku je Moj Otac podario Dar slobodne volje i kao takav on je slobodan činiti izbore koje želi u životu, a Bog se nikada neće miješati u ovaj Dar s Neba. Međutim, onima koji žele potpuno služiti Meni, s namjerom da Mi pomognu spasiti duše drugih i koji dar svoje slobodne volje daju Meni, biti će im vrlo teško putovanje.
Kada Mi date svoju slobodnu volju, da učinim što je potrebno za Spasenje duša, patnja koju ćete podnositi biti će vrlo oštra. Budući da vaša volja tada više ne pripada vama, ljudskoj prirodi kao takvoj, to znači da će doći do borbe između čovjekove slobodne volje i Volje Božje. Mnogi ljudi, koji Me ljube i žele vršiti Volju Božju u svojim životima, uvijek će se boriti. Kako bi zadovoljila Volju Božju, duša mora odbaciti sav osjećaj oholosti i potrebu da zadovolji svoje vlastite osobne želje. Vi možete jedino stvarno služiti Bogu, ako se potpuno ufate u Njega i ponudite sve svoje kušnje i nevolje Njemu, za dobro svih. 
Kada dobronamjerni ljudi, koji služe Bogu i pokušavaju živjeti svoje živote kako je On zapovjedio, otpadnu od Milosti, oni osjećaju sram. Posramljeni što su izbjegavali Boga i što su Ga iznevjerili sebičnošću, osjećajima vlastite vrijednosti ili oholosti, oni tada skrivaju svoja lica od Svjetla Božjeg. Kada su prosvijetljene Istinom, te duše mogu, odjednom i bez upozorenja, početi sumnjati u svoju vjeru. Jednoga trenutka oni ljube Boga svim svojim srcem i nude se potpuno Njemu na brigu, a slijedećega trenutka se odijele od Izvora Svjetla. Tada ta osoba, korištenjem ljudskoga razuma, kazuje Bogu što je spremna učiniti kako bi služila Bogu i to će obično biti po njezinim vlastitim uvjetima. Da, duša može reći Bogu: „Ja ću Ti služiti, ali pod uvjetom da mi podariš ovu milost i onu.“ Zar ne znate da ne možete služiti dvojici gospodara, jer postoji samo Jedan Bog i On zapovijeda. Bog je Gospodar svega što jest i što će biti. Čovjek je tu da bi služio Bogu, ali ipak će Bog učiniti sve što može kako bi pružio utjehu Svojoj djeci.
Kada otkrijete da počinjete sumnjati u Boga ili da gubite pouzdanje u Njegovu Ljubav ili Njegovo Obećanje, onda morate moliti ovu Križarsku molitvu, koja će biti poznata kao Molitva Obnove.
 
Križarska molitva (137) Molitva Obnove
 
O Bože Svemogući, O Bože Svevišnji, pogledaj na mene, Svoga poniznog slugu, s ljubavlju i sažaljenjem u Svom Srcu. Obnovi me u Svom Svjetlu. Podigni me natrag u Svoju Milost. Ispuni me Milošću, da Ti se mogu ponuditi u poniznom služenju i u skladu s Tvojom Presvetom Voljom. Oslobodi me od grijeha oholosti i svega što Te vrijeđa i pomogni mi da Te ljubim s dubokom i trajnom željom da Ti služim sav moj život u vijeke vjekova. Amen.
 
Molim vas zapamtite da je vrlo lako okrenuti leđa Bogu i potrebna je samo jedna osoba da ubaci sumnju u vašu dušu o Božjoj Dobroti i Njegovom Velikom Milosrđu za svu Njegovu djecu.
Potrebna je velika hrabrost i otpornost da se ostane odan Riječi Božjoj, ali bez traženja Milosti da Mu se dolično služi, vi to nećete moći sami učiniti.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
Nedjelja, 23. veljače 2014., 16:28h
 
 
Moje dijete, dok god postoji sotonina vladavina na Zemlji, Istina će uvijek biti zatajena.
Od Smrti Moga Sina na Križu, svaki pokušaj širenja Njegove Riječi osujećen je. I, otkada se Kršćanstvo širi, pojavile su se mnoge pukotine i Nauk kojega je propisao Moj Sin, Isus Krist, preko Svojih Učenika, prerađen je. U Istinu se uvijek uplitalo, ali usprkos tome, Riječ Božja i dalje ostaje živa u svijetu, a Prisutnost Moga Sina, kroz Svetu Euharistiju, održavana je.
Istina, s obzirom na postojanja sotone i stvarnosti pakla, zatajivana je kroz mnoga desetljeća i to je imalo štetni utjecaj na Spasenje čovječanstva. Svako spominjanje pakla je ukinuto, a čovjek je zaveden u lažni osjećaj sigurnosti. Stoga sada, danas, nekolicina ljudi vjeruje u postojanje đavla ili ponora pakla. Ova laž je bila bič čovječanstva i kao posljedica toga mnoge duše su izgubljene, jer je pakao zanijekan. Smrtni grijeh se više ne smatra stvarnošću i stoga se ne čini nikakav pokušaj da ga se izbjegne. Oni koji služe Mome Sinu, Isusu Kristu, u Njegovim Crkvama, imaju dužnost pripremiti duše, kako bi bile dostojne ući u Kraljevstvo Nebesko. 
Pakao se može izbjeći shvaćanjem posljedica smrtnoga grijeha, a ipak se nijednom riječju ne spominje. Duše su izgubljene jer nikada nisu ispravno podučene kako izbjeći grijeh i tražiti pokajanje. Kako bi postali dostojni da uđete u Kraljevstvo Moga Sina, vi morate provoditi svoje vrijeme živeći svoje živote u skladu s Riječi Božjom. Molim vas, ne zanemarujte Istinu, jer ako to činite, vi ćete biti izgubljeni.
Molite, molite, molite da čovječanstvo prihvati postojanje sotone, jer dok to ne učini, ono nikada neće uistinu prihvatiti Obećanje Otkupljenja Moga Sina.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Ponedjeljak, 24. veljače 2014., 16:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Moji neprijatelji nisu unutar hijerarhije lažnih religija. Mnoge takve duše ne poznaju bolje i oni će Me prihvatiti kada im se Ja objavim. Oni koji će upravljati najvećim otpadništvom, iz redova Moje Vlastite Crkve na Zemlji, najopasniji su od svih.
Nisu svi, koji dolaze odjeveni kao Moji sluge, od Mene, ali znajte ovo. Moj Čas je blizu i neposredno prije Moga Drugog Dolaska pošast otpadništva će se spustiti i proždrijeti Moju Crkvu na Zemlji. Baš kada oni vukovi u janjećoj koži zavaraju svijet da povjeruje da Kuća Božja prihvaća svaku vjeru, uključujući one koji niječu Mene, Isusa Krista, oni će vas uvjeriti da će ova grozota biti najveća evangelizacija koju je svijet ikada vidio. I u svojoj brazdi će navući na sebe Gnjev Božji. Dok će svijet i sve njegove religije biti uvučene u ovu novu, lažnu crkvu, njima će biti pripremljen put da oholo dotjeraju čovjeka bezakonja.
Dok će trpjeti oni od vas koji ostanete oprezni na Moje Upozorenje i oni koji će prkosno ostati odani Mojoj Riječi, Ja ću vam također dati snagu da podnesete ovaj žalosni događaj. Ti uljezi, koji su krivotvorili svoj put u Moju Crkvu, zaveli su mnoge i nastaviti će zavoditi milijune, uključujući sve Kršćanske vjere, kao i one koji Me uopće ne štuju. Svi ti prevaranti će širiti krivovjerje i s vremenom će izgraditi jednu religiju za svijet. Nijedna druga vjera neće se trpjeti, osim novog lažnog nauka – nauka iz pakla. Kršćani i Židovi će biti dvije vjere iz kojih će biti postrojen Ostatak.
Kada Moja Proročanstva nanesu suze na vaše oči, znajte da ćete zato što vas Ja blagoslivljam, kroz ovu Misiju, čeličnih živaca i s čvrstom odlučnošću, ostati vjerni Meni, svome Isusu.
Vi, Moja Dva Svjedoka na Zemlji, morate zadržati svoj stav. Odolite bilo kakvoj napasti da se okrenete od Mene i ustrajte u svojoj ljubavi prema Meni u svako doba. Moja Crkva Ostatka će biti izgrađena i izvan ove Misije, kao i unutar nje. Oni od vas koji odbijate ovu Misiju sada, ali koji Me istinski ljubite i vi ćete biti privučeni u Moju Vojsku Ostatka na Zemlji. Na dan kada se ovo dogodi, vi ćete shvatiti da je Knjiga Istine bila, doista, Dar s Neba da vam pomogne u vašem posljednjem putovanju prema Mome Kraljevstvu i Vječnome Životu. Tek tada ćete se radovati i biti neustrašivi, jer ćete imati sve potrebno pouzdanje da date Slavu Bogu.
 
 

Vaš Isus

 
 
Utorak, 25. veljače 2014., 13:50h
 
 
Moja predraga kćeri, naviješteno je da će mržnja čovječanstva prema Bogu doseći neviđene razmjere u posljednjim vremenima. Ljudi tada neće moći razlikovati između dobra i zla. Mnogo zbunjenosti će ih iskvariti i tu će vladati, unutar njih, tama duše, koja će im donositi malo mira.
Bog će biti zanijekan. Ja, Njegov jedini Sin, ću biti izrugivan, a Moje Božanstvo će biti odbačeno. Svi koji Me ljube će biti napastovani da bi se okrenuli od svega čemu sam ih Ja poučio. Svaka osoba, koja niječe Mene, pokušati će opravdati svoj razlog zašto tako čini. Njihovi razlozi će biti ovo. „Isus – reći će oni – je samo osoba za pokazati, prorok, poslan da poduči ljude Istini.“ Oni će ubrzo povjerovati da je Moje Božanstvo bilo laž i da je jedino privrženost Bogu – Bogu Dobrote – sve što je potrebno za sve religije, kako bi bile ujedinjene kao jedna.
'Bog' kojega će oni proglašavati neće biti Moj ljubljeni Otac. Umjesto toga, oni će štovati lažne duhove, prerušene u anđele Božje. Dok se svijet raduje, zajedno s Kršćanima koji ostanu vjerni Meni i Židovima koji će ostati odani Mome Ocu, Vrijeme za Moj Drugi Dolazak će nastupiti tako iznenada da će malo njih biti spremno. Tada će progonitelji biti ušutkani, zli uništeni, a oni čija su imena u Knjizi Živih, će se ujediniti i živjeti život vječne slave.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 26. veljače 2014., 16:26h
 
 
Moja djeco, slušajte Mene, dok vas Ja Pozivam i očitujem Moju duboku i trajnu Ljubav prema svima vama. Usred iskušenja, tuge, okrutnosti, zloće i svakako radosti i mira, Ja Zapovijedam svime.
Vrijeme je sazrelo da se Pročišćenje pojača, ali ništa, jedino dobro, doći će od tih vremena. Mislite na ta vremena kao da je bolesno dijete prikovano uz krevet i oboreno bolešću, koja ga čini slabim, nemoćnim, s nedostatkom snage, hranjivih tvari i s vrlo visokom groznicom. On se neće oporaviti dok groznica ne nestane, a ipak, upravo ga groznica oslobađa bolesti. 
Pročišćenje čovjeka je naviještano i Ja ga dopuštam, kako bih oslobodio čovječanstvo od bolesti, koja pustoši srca i duše onih koji Me ne poznaju uistinu. Podjele u svijetu će se povećati, prije nego konačno budu iscrpljene. Ratovi, nakon što buknu i unište, nestati će i vladati će mir. Otpadništvo će obuzeti mnoge duše, ali nakon toga većina Moje djece će vidjeti Istinu i dotrčati k Meni, po ljubavi koju će iskusiti za Mog ljubljenog Sina, Isusa Krista.
Moje Stvaranje će postati savršeno kada sotona i svaki demon, koji truje Zemlju, budu protjerani. Svjetlo će postati sjajnije, Savršenost izgubljenog Raja će biti obnovljena u svojoj prijašnjoj Slavi, a čovječanstvo će postati Jedno u Meni.
Mom Obećanju da vas vratim u Raj, kojega sam stvorio za svakog pojedinog od vas, čak i prije nego što ste udahnuli svoj prvi dah, uskoro će se svjedočiti. Svakome od vas je dano ovo pravo stečeno rođenjem. Pripremite se. Vi ćete biti privučeni u Moj Raj kroz ljubav, koju ću Ja staviti u vaša srca i po Milostima koje će vam biti podarene u vašim dušama. Nijedna duša među vama neće moći reći da vam Ja nisam dao svaku priliku, svaki znak, svaki predah. Molite da budete imali miline prihvatiti veličanstveni život, kojega sam pripremio za vas, svijeta bez kraja.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog

 

Četvrtak, 27. veljače 2014., 14:48h
 
 
Moje dijete, postoji mnogo mržnje protiv ove Misije Spasenja, jer zli ne želi prepustiti ijednu dušu Bogu. Kada Bog govori preko proroka, to stvara bijes u paklu. Zli čini svaki napor kako bi utišao Riječ Božju, u tim okolnostima. On, sotona, učiniti će sve moguće da zatruje ljude protiv bilo čega što će spasiti duše čovječanstva.
On će širiti mržnju dok duše, koje su ispunjene njegovom mržnjom, ne postanu njegovi svojevoljni posrednici, dok više ne budu nadzirali što rade. Ispunjeni njegovim bijesom, njima će biti nemoguće osjećati ljubav u svojim srcima prema onima za koje vjeruju da su njihovi neprijatelji. Tada će početi mrziti sebe i što više griješe protiv Boga, biti će ispunjeni strašnom mukom. Konačno, kada mržnja ovakve vrste preuzme duše, one će biti nemoćne osloboditi se od sotone. Mnogo molitve je potrebno za takve duše. Ako duša huli protiv Božje Riječi, ona će se suočiti s borbom protiv Zvijeri, tako žestokom, da će ona učiniti nemogućim da se oslobode od njegove moći. Njihova kletva protiv Boga postaje njihovo prokletstvo i ništa ne može biti učinjeno za njih u toj fazi.
Duše, koje su ispunjene mržnjom, ne govore Riječ Božju, jer to ne može biti. Mržnja se nikada neće izlijevati s usana onih koji uistinu ljube Boga. Vi nikada ne smijete podcijeniti moć sotone, jer on može uhvatiti u zamku bilo koju dušu, bez obzira koliko je dobra. U početku, on, zli, biti će vrlo uvjerljiv kada ispunja žrtvu sa svojim lažima. On će čak stvoriti duhovni osjećaj da Ja, Majka Božja, govorim sa dušom. On će iskoristiti ljubav duše prema Bogu da usadi osjećaj bijesa prema onome što duša spoznaje kao zlu radnju, djelo ili riječ. On zarobljava duše koje mogu, ponekad, biti odane sluge Božje. Ali jednom kada duša dopusti zlome da ju ispuni bilo kakvim oblikom mržnje, on ili ona će uvidjeti da je nemoguće osloboditi se njega. Jedino molitva i velika djela pokore i poniznosti mogu ga otjerati. Nakon nekog vremena, duša će znati da ju nešto muči, kada ljutnja, nelagoda, tjeskoba i potpuni nedostatak mira preuzmu dušu. Zli se neće umiriti dok se duša konačno ne okrene protiv Boga i huli protiv Njega.
Djeco, vi se nikada ne smijete vezati za one koji stavljaju sumnje u vašu dušu o Božjoj Savršenosti. Kada se vežete s onima koji proklinju Boga, postati ćete zaraženi. Kada to činite, vi ćete, isto tako, biti ispunjeni mržnjom, kakvu nikada prije niste osjetili. Zatim ćete trebati veliku pomoć i posredovanje, prije nego mognete biti dostojni ponovno stajati u Prisutnosti Božjoj.
Zanemarujte bilo kakav oblik mržnje, jer ona nikada ne bi mogla doći od Boga. Postoji samo jedan izvor iz kojeg se mržnja razvija, a to je sotona. Vežite se uz sotonu i one čija srca on ispunja mržnjom, onda će se ovaj otrov uliti u vašu dušu. Zanemarujte ovakvu okolnost. Šutite. Molite za one duše koje mrze druge. Vi morate moliti Moju Svetu Krunicu da bi se zaštitili od ove napasti.
Ja vas upozoravam na ove stvari, jer je sotonina moć tako jaka u ovo vrijeme, dok pokušava ukrasti duše svih onih ljudi širom svijeta koji vjeruju u Moga Sina, Isusa Krista i onih koji su odani Meni, Njegovoj ljubljenoj Majci. Molim vas poslušajte Me, u ovo vrijeme, moleći ovu molitvu da vas zaštiti od mržnje.
 
Križarska molitva (138) Zaštita od mržnje
 
O Majko Spasenja, zaštiti me od svake vrste mržnje. Pomogni mi da šutim, kada se suočavam s mržnjom. Održi me jakim u mojoj vjernosti Isusu Kristu, kada sam najslabiji. Zatvori moje usne. Pomogni mi da okrenem svoja leđa onima koji me vežu riječima koje niječu Učenja Tvoga Sina ili onima koji mi se rugaju zbog moje vjere. Moli za te duše, draga Majko, kako bi odbacile sotonu i osjetile mir Tvoje Ljubavi i Vladavinu Duha Svetoga u svojim dušama. Amen.
 
Ljubav i jedino Ljubav dolazi od Boga. Mržnja dolazi jedino od sotone. Nema ničega između. Nema sredine. Vi ste ili za Moga Sina ili protiv Njega.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

Petak, 28. veljače 2014., 21:42h

 
Moja predraga kćeri, Ja dajem Mojoj Vojsci Ostatka i svima onima koji nikada ne odstupaju od Moje Svete Riječi vlast nad narodima, kada otpadništvo zaslijepi sve u ime ujedinjenja.
Vama će biti dane velike Naklonosti, velike Milosti i moć da vodite vjerne, slabe i one koji postanu izgubljeni u jalovoj pustinji. Vi ćete postati Istinski Duh, jedini preostali Ostatak Duha Gospodnjega, u crkvi, koja će biti lišena Moje Svete Prisutnosti. Moja Prisutnost će prebivati samo u onima kojima će biti dano ovlaštenje da govore Riječ Božju i vode žedne duše na Izvor Života.
Kada se lažni glasnici, koji govore da primaju riječi i zapovijed s Neba, uskoro uzdignu, oni će postati poput prinčeva na prijestolju, koje će uskoro biti razotkriveno u novom hramu grozote. Ovo novo, vladajuće središte dičiti će se svojim vlastitim pobožnim slugama, vračevima i onima koji su ispunjeni duhom tame – koji će se svi dodvoravati Antikristu. Svijet će se pokloniti, kleknuti na oba koljena i obožavati Zvijer. Nijedna mrvica čiste ljubavi neće ostati u njihovim srcima – ali znajte ovo. Kada odsiječete svoju desnu ruku od Boga, vi ćete se svojom lijevom rukom rukovati sa Zvijeri, koji će vas povući i proždrijeti u svom zlom stisku. Kada otvorite svoju dušu zlome, on će ući u nju i nikada vam neće dati trenutak mira. Zbog vaše slobodne volje, vi ćete se pokušati boriti s njim, ali nećete biti dovoljno snažni.
Naprijed će se probijati Moj Ostatak, neustrašiv i obilježen Svjetlom Moga Lica, dok okuplja milijune s četiri kraja Zemlje, da im donesu Istinu. Oni će propovijedati Evanđelja, proglašavati Moju Riječ i nikada neće odstupati od Istine. Oni će biti prezreni, ismijavani, progonjeni, izdani – čak i od onih koji su im najbliži – a ipak, nikada neće skloniti pogled s Mene.
Svijet neće dočekati s dobrodošlicom Istinu, kada je zaveden lažnom pobožnošću i zadovoljenjem koje osjeća, jer će do te faze grijeh biti zanijekan u svim svojim oblicima. 
U svakom ratu može biti samo jedan pobjednik. Kada se čovjek bori protiv Boga, on će uvijek propasti. Kada staje na stranu prevaranta, on će biti odbačen i nikada neće vidjeti Svjetlo Moga Lica.
Moli, Moj ljubljeni Ostatku, za one koje će Antikrist zavarati. Ja želim da te duše budu dovedene pod Moju Zaštitu. Oni Me neće tražiti, ali preko vaših molitvi, Moj će Otac posredovati, kako bi oni došli pod Moje Veliko Milosrđe.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice