Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Petak, 26. studenoga 2010., 12:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Presveto Trojstvo sjedinjuje se s tobom kako bi pronosilo Božansku Istinu svakoj duši u svijetu, kao hitnu stvar.
Moja kćeri, sada osjećaš bol i patnju u svom srcu za čovječanstvo, sjedinjena sa Mnom. Njihova izgubljena vjera donosi duboku tugu i osjećaj straha za njihovu budućnost. Moji voljeni odani sljedbenici sada se ujedinjuju širom svijeta vezom Moćne Božanske Ljubavi kako bi spasili duše od prokletstva.
Ovo čine svi narodi, Moja djeco Svjetla. Odmah će se međusobno prepoznati, bez obzira na rasu, boju ili vjeroispovijest. Vodim ih kako bi ova vojska Ljubavi pomogla ojačati vjeru čovječanstva u ovom trenutku povijesti.
Nikada prije nisam učinio svoju prisutnost tako očitom u srcima vjernika. Osjećaju patnju koju trpim dok gledam bolnu zloću koja dolazi od čovjeka, čak i od onih koje smatrate dragima i obzirnima. Sebeljublje uništava Moju djecu.
Sebičnost i nedostatak razmišljanja o drugima i o ranjivima ostavljaju mrlju srama koju je teško obrisati. Okrutnost koju čovjek pokazuje prema bližnjemu, s jednim motivom na umu – samozadovoljenja, dosegla je vrh. Opsjednutost vlastitim potrebama u očima Mog Vječnog Oca je grijeh.
Lažna opravdanja, u ime vlastite vrijednosti, potpuno su neprihvatljiva i protive se Mojim Učenjima. Volite jedni druge. Ponašajte se prema drugima kako biste htjeli da se ponašaju prema vama. Mislite o potrebama drugih prije vlastitih. Branite ljudska prava braće i sestara kada dožive nepravdu od drugih. Nikada ne pravdajte kažnjavanje osobe kako bi se dobila materijalna prednost. Pokažite ljubav i suosjećanje čak i prema neprijateljima. Ovo nije laka zadaća zbog materijalističkih nesigurnosti koje Moja djeca osjećaju. Simptomi sebične opsjednutosti bogatstvom, ljepotom i takozvanim uspjehom, što mnogi smatraju prirodnim svojstvima ljudskog izgleda, uzrokuju groznu zbrku.
Misao da se ljudima ispiru mozgovi i da im se stavljaju osobne potrebe na prvo mjesto u ime vlastite vrijednosti, stavljena je u ljudsku psihu prije mnogo vremena, ali ovo je mudrovanje pojačano moćima suvremene komunikacije. Kada Moja djeca svakodnevno čuju ove poruke putem TV-a, medija, kina, glazbe i interneta, prihvaćaju te poruke kao važne. 
Usprkos lažnog obećanja ovih uvjerenja, koja su privlačna, jer nude samozadovoljavanje koje je teško odbiti, Moja djeca prihvaćaju laž. Laž koju je postavio prevarant - sotona.
Uznemirenost koju ubrzo poslije osjećaju, kada su uzeli prednost nekom drugom, za njih je teško shvatljiva. Oni, Moja djeco, koji su osvojili uglednu nagradu nisu sretni. Zatim traže još više istoga, nezasitne su njihove želje. Lišeni su prave radosti, prirodnog zadovoljstva, i ne shvaćaju prazninu koju iznutra osjećaju.
Kada stavljate sebe ispred drugih, to je sebično. Kada nepošteno uzmete prednost onima koji su slabiji i ranjiviji od vas, to je grješno. Kada uništite mogućnost osobama da žive u dostojanstvu i oduzmete im pravo da hrane dostatno svoje obitelji, to duboko vrijeđa Mene. Ja patim s tim dušama. Ako učinite bližnjemu loše, činite ga i Meni. Kada povrijedite bližnjega kivnim riječima, krivi ste za nanošenje boli u Mom Srcu.
Kada čovjek kažnjava drugog nasiljem, Ja trpim bol Moje pasije na Križu. Ponovno je proživljavam. Osjećam njihovu bol dok im tjelesno naudite. Kada ste ubojica, krivi ste za konačnu uvredu pribijanja Mene na Križ. 
Djeco, znajte ovo. Grijeh će vas odvesti u pakao. Ovo je zastrašujuće za one vjernike koji Me vide kao Milosrdnog Suca. Moje obećanje neograničene Milosti, koju ću dati svakome tko se pokaje i dalje je zajamčeno. Ali kako mogu spasiti one koji ne vide grešku u svojim uzburkanim životima?
Propovijedanje Istine Mojih Učenja je važno. Zbog pojave mnogih smetnji koje obiluju, Moja djeca će teško prepoznati Božju Riječ. Mnogi neće naći znanje Božjih Učenja putem proroka ili Svetog Pisma. Mnogi jednostavno ni ne žele znati. Drugi će odbiti slušati čak i ako se Riječ širi preko proroka i vidjelaca, sa jasnim znakovima za sve. Zato će vjernici morati moliti za druge. Potrebne su posebne molitve. Moleći Božje Milosrđe, moćnu molitvu, koju je dala Moja voljena sestra Faustina, dogodit će se mnoga obraćenja.
Kada se to dogodi, zamolit ću svu Moju djecu da se udruže u molitvene zajednice kako bi nastavili moliti i kako bi pružili vodstvo ovoj zabludjeloj djeci Mojoj - vašoj braći i sestrama. 
U Ime Moje i Blagoslovljenog Trojstva, pozivam Moju voljenu djecu da udruže snage u jedinstvo s Mojim Srcem i pomognu Mi spasiti njihove duše. Toliko ih sve volim da plačem tužne i gorke Suze zbog zastrašivanja nad njima. Ne želim ih izgubiti. Pomozite Mi, Moji sljedbenici Svjetla, da ponovno ujedinim ove izgubljene duše s Mojom Obitelji, tako da i oni iskuse pravi Raj za kojim očajno teže.
Pružite im ruke. Pričajte s njima. Slušajte ih. Pokažite im suosjećanje, čak i kada vam ga ne uzvrate. Pokažite strpljenje. Iznad svega, neka preko vas osjete Moju Ljubav. Vidjet će da će vas teško odbaciti ako vam se rugaju. Putem molitvi možete, i hoćete, spasiti njihove duše. 
Pozdravljam vas, Moji dragi sljedbenici. Izazivate Mi suze ljubavlju i odanošću koje Mi pokazujete, kao i Mojoj Blagoslovljenoj Majci, Kraljici Neba i Blagoslovljenom Trojstvu.
Mi, i svi Anđeli  i Sveti na Nebesima radujemo se zbog tvog odgovora na poziv. Idi, obavljaj svoju zadaću u Ime Mog Vječnog Oca. Okupi Moje stado.
 
 
Tvoj odani Spasitelj Isus Krist
 
Utorak, 7. lipnja 2011., 14:45h
 
 
Moje dijete, ovi posljednji dani nisu bili laki. Kada slušaš Mog Sina, to je sve što je važno. Molim te, ne dopusti da sumnje ili strahovi uđu u tvoje srce na ovom stupnju, jer kada se to dogodi, prevarant je na djelu. 
Otvori srce da dopustiš milostima da preplave tvoju dušu, kako bi postala bliža Mom Presvetom Sinu. Sada si blizu svojoj Blaženoj Majci koja te podržava i vodi cijelo vrijeme. Ovaj dio tvoje misije je prilično težak, ali zapamti da obavljanje zadaće za Mog Sina nikada nije lagano. Postat ćeš jača, usprkos svojoj neodlučnosti, jer i dalje slijediš Njegove upute, što je dobro. Moli sada za svu Moju izgubljenu djecu, jer su bez Ljubavi, prave Ljubavi koju im nudi Moj Sin. Ta Ljubav je njihovo spasenje. Molim te da ponudiš sve svoje molitve za ove jadne izgubljene duše. 
Idi sada u miru i nastavi cijelo vrijeme činiti ono što te Moj Sin traži. 
 
 
Tvoja Blažena Majka
Marija Kraljica Neba
 
 Četvrtak, 23. lipnja 2011., 22:10h
 
 
Moja predraga kćeri, radost koju danas osjećaš posljedica je milosti darovanih tebi tijekom tvog jučerašnjeg Klanjanja. Sada znaš koliko je važno dopustiti Mi da izlijem takve milosti na duše tijekom ovog najviše posebnog vremena u Mom Osobnom Društvu.
 
Kako prepoznati izgubljene duše
Danas želim s tobom pričati o izgubljenim dušama u svijetu i kako ih prepoznati. Moji sljedbenici često pogrešno vjeruju da su izgubljene duše one u smrtnom grijehu. To nije nužno istina. Izgubljena duša može biti osoba koja ne vjeruje u Mene ili Mog Vječnog Oca. Izgubljene duše također mogu biti ona djeca koja su uhvaćena u svakodnevnu potragu za zarađivanjem novca, gradnjom bogatstva, karijera ili žudnjom za materijalnim stvarima. Sve zbog radosti za koju vjeruju da će im ove stvari donijeti u nastavku njihovog života. Ovo su obični ljudi, dobri ljudi, ali okreću Mi leđa. 
Mnogi od ove Moje djece dobri su u srcu. Mogu biti puni ljubavi za svoje bližnje, svoje obitelji i prijatelje. Mogu se svima sviđati i biti omiljeni. A ipak mogu biti izgubljene duše. Kako to, možete pitati? Jer ne vjeruju da je njihova duša jednako važna kao i njihove fizičke potrebe, pa je zanemaruju. Zanemarivanjem duše skloni su iskušenjima koja im se svaki dan nalaze na putu. Teško im je odoljeti svjetovnim dobrima, bez razmišljanja da vrijeme koje ulažu u vlastito slavoljublje može biti potrošeno pokazivanjem ljubavi prema drugima kroz umjetnost dijeljenja. U težnji za novcem mogu postati ponosni. Ponos otežava da se ponašaju kao Moji pravi sljedbenici.
Djeco, ako trošite svoje vrijeme ganjajući snove za koje vjerujete da ovaj svijet ima za ponuditi - bogatstvo, nekretnine i položaji moći - ostalo vam je malo vremena za moliti ili njegovati vaše duše za slijedeći život. Toliko mnogo Moje djece nikada ne može shvatiti zašto ih svjetovna dobra ostavljaju praznima iznutra. Ne slušaju one Moje sljedbenike koji znaju Istinu. Ne priznajući postojanje Boga, Svemogućeg Oca, ne mogu uspjeti u zadovoljavanju ikoga drugoga osim sebe samih. Izvana su ovi ljudi aktivni, zdravi, zabavom ispunjenih života bez brige u svijetu. Ali ovakav način života ne može se postići na pravi način bez vjerovanja u Vječni Život. Poniznost nedostaje u njihovim životima.
U njihovu obranu bi mogli reći da moraju hraniti svoje obitelji i brinuti se za druge koji se oslanjaju na njih, pa zato rade prema ovim ciljevima? Moj odgovor je ne, ne čine to. Njihov cilj nije prehrana njihovih obitelji. U mnogim slučajevima ciljaju na zadovoljenje svojih strasti. Što više to čine, sve više postaju izgubljeni Meni i Mom Vječnom Ocu. 
Ako se Moja djeca ne probude i prepoznaju postupke u kojima sotona koristi sve veličajne zanimljivosti svijeta da ih uvuče u lažni osjećaj materijalističke sigurnosti, ne mogu Mi doći. Vrijeme u ovom životu mora se koristiti za slavljenju vašeg Tvorca. U brizi za vašeg bližnjeg dobrotvornim djelima. U stavljanju potreba drugih ispred vaših. Slijedeći Moje otiske stopala.
Moja djeca, koja ne vjeruju u Boga Oca ili koja vjeruju u Njega, ali su jednostavno odabrala odgurnuti bilo kakvo štovanje Njega, jer su zabrinutiji za svjetske stvari, teško će ući kroz vrata Neba, pravog Raja kojem teže. Zemlja je samo dio u vašem postojanju. Nebo, čak i uvid u ono što nudi, ne može se doživjeti u vašim životima na zemlji. Nijedna od ovih svjetovnih stvari koje privlače nije vrijedna da se juri za njom, ako to znači da odustajete od Neba koje je dragulj.
Bitna obilježja za ulazak u Moje Slavno Kraljevstvo su vjera, ljubav, poniznost i želja da Mi se ugodi.
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj i Spasitelj Čovječanstva
Isus Krist
 
 Četvrtak, 28. srpnja 2011., 15:30h
 
 
Moja kćeri, duhovna suša koju osjećaš ovih nekoliko dana kada ti je bilo nemoguće moliti je zbog sotone koji te je pokušao odvući od Mene.
Sada kada si dala posljednji zalog da postaneš žrtva duša Mom Vječnom Ocu da Mi pomogneš spasiti duše, bit će ti ponuđena dodatna zaštita da spriječi prevaranta da ti odvlači pažnju.
Došlo je sada vrijeme za veliki broj molitvi u vašoj posljednjoj prilici, djeco, da pomognete spasiti one duše koje neće preživjeti Upozorenje. Molim vas, poslušajte MOJ poziv da molite snažno za tu jadnu izgubljenu djecu tijekom mjeseca kolovoza, određenog da bude mjesec Spasenja Duša. 
Širite Riječ molitvenim skupinama posvuda, da slijede Moju uputu za svakodnevnu Misu, svakodnevnu Euharistiju i jedan dan posta tjedno za cijeli mjesec. Ne podcjenjujte moć koju će vaše molitve imati kada se radi o spašavanju duša.
Počnite moleći za one članove vaših obitelji koji su u grijehu ili su nevjernici. To uključuje bliske prijatelje i poznanike koji su voljno okrenuli leđa Mojim Učenjima i koji nanose nepravdu drugima. Oni sada trebaju vaše molitve.
Sada je vrijeme za tiho razmišljanje kako se dan Upozorenja bliži. Traži se tiha, neprekinuta molitva i odanost i zapovijedam Mojim svetim slugama posvuda da povedu Moju djecu da mole za duše onih koji se suočavaju s prokletstvom. Samo im molitva može sada pomoći, osobito molitva krunice Mog Božjeg Milosrđa.
Ujedinite se u ljubavi prema Meni.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
Nedjelja, 28. kolovoza 2011., 17:00h
 
 
Moja predraga kćeri, poslušaj Moju Presvetu Riječ dok upozoravam čovječanstvo na hitnost da moli Moga Oca za oprost svojih grijeha.
Vremena je malo, jer je Upozorenje gotovo nad nama. Nikada ne odgađajte za sutra ono što trebate učiniti danas. Vaše kajanje za vaše grijehe je presudno prije nego zamolite da vam grijesi budu oprošteni. Jer bez pravog kajanja nema koristi.
Toliko mnogo duša u tvom svijetu vidim u tami, kćeri Moja. Malo je svjetla i kada bi mogla vidjeti dubine u koje je čovjek pao, bila bi zgrožena. Toliko mnogo milijuna Moje djece svakodnevno se strmoglavljuje u ponor grješne pokvarenosti iz kojega će im se biti nemoguće izvući, ako ne molite za njih. Slijepi su za Istinu, pa čak i da im se pokaže Moje Svjetlo, izmakli bi se i sakrili od Mene. Molite za njih.
Moja djeca koja su kriva za mrski grijeh uživaju u činjenici da je njihovo zlo ponašanje odobravano zbog svojeg zabavnog značenja. Pornografija se zavlači u mnoge domove širom svijeta preko TV kanala koji predstavljaju ova zla zvjerstva kao bezopasnu, šaljivu zabavu. Isti kanali koji odbijaju izgovoriti Moje Ime. I nasilje također opsjenjuje, ne samo na TV-u, nego i u igrama čineći ih tako prihvatljivima da ljudi sada smatraju čin nasilja prirodnom stvari. 
Kada sotonini demoni uđu u duše, počinju se očitovati u ljudskom tijelu tako da njihova djela postanu jasno vidljiva Mojim sljedbenicima koji se srame u užasu zbog onoga čemu moraju svjedočiti. Ljudsko tijelo, zaraženo sotoninim demonima, ponašat će se nastrano. Njihovi fizički pokreti bit će izobličeni i oponašat će sotonske poruke koje zli zahtijeva kako bi zaveo slične slabe ljude. Oni će privlačiti slabe duše, prazne, bez ljubavi za Boga, koje će ih na kraju oponašati tako da će i oni također načinom svoga ponašanja štovati sotonu i ono što on predstavlja.
Djeco, zar ne vidite kako sotona djeluje? Moji sljedbenici, morate reći onima koji ne razumiju kako on djeluje u pornografskoj industriji. Tako sotona uništava duše i uvlači sudionike u vječnu vatru. Oni krivi za seksualno, nastrano ponašanje i oni koji se razmeću svojim tijelom na bestidni, nemoralan način trpjet će vječnu mučnu bol.
Pomognite da ih sada spasimo, djeco, jer nemaju pojma kako Mi je odvratna njihova moralna nečistoća. Prekriveni su tamom. Dovedite ih k Meni kako bi ih Moje Svjetlo obasjalo i spasilo ih od vatri pakla.
Mrski su Mi grijesi tijela. Tolike mnoge duše propadaju u pakao zbog grijeha pornografije i seksualno nastranih djela. Dajte im do znanja kakva će im biti sudbina, ako ne pokažu kajanje.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
Utorak, 29. rujna 2011., 20:15h
 
 
Ja sam Alfa i Omega. Ja sam Bog Otac.
Moja ljubljena kćeri, bliži se vrijeme da svijet svjedoči Milosrđu koje će čovječanstvu biti prikazano od strane Moga dragoga Sina Isusa Krista.
Mnogih sila zla ima na pretek zbog onih izgubljenih duša odanih prevarantu, sotoni. I oni su spremni za Upozorenje i oholo vjeruju da će ih moć koju im je obećao sotona usmjeriti prema novom svjetovnom raju kojega će oni stvoriti. Ovo je najveća laž koju je sotona izrekao, a kojoj su podlegli. Njihova tama duše znači da njihova srca neće pokazati milost onima koji vjeruju u Mene, Boga Stvoritelja svega. Moć koju posjeduju je sada slabija.
Pri kraju su sotonini dani na zemlji. Ali on, sotona, neće mirovati dok ne zarobi milijune  krivo usmjerenih i zabludjelih duša. Moli za njih, Moja kćeri, jer su bespomoćni. Oni su razjedinjeni i kroz njihov iznenadni strah će pokušati sve što mogu kako bi nadzirali Moju djecu preko svoga svjetovnog imetka.
Pazite sada na Moju Riječ. Čovječanstvo nema moć. Jedina moć će biti kroz molitvu, oružje protiv ovih zlih ljudi. Oni, u smrtnom grijehu, uvrijedili su Mene i Moje dragocjeno stvorenje i zbog toga će patiti. Mnogo događaja sada će se razotkriti pred očima nevjernoga svijeta. Mnoga Moja djeca bit će u nevjerici i zgrožena kada osjete patnje Čistilišta i pakla.
Svi grješnici će tijekom i nakon Upozorenja iskusiti ono što bi bili da su izgubili svoje živote. Oni u grijehu će trpjet isto goruće pročišćavanje kao one duše u Čistilištu koje čekaju ulazak u Moje Veličanstveno Kraljevstvo. Oni u smrtnom grijehu će doživjeti duboki očaj i tamu paklenih vatri. Ova patnja neće predugo trajati, a onda će ponovno okusiti svijet koji su iskusili prije Upozorenja. Ovaj svijet će biti vrlo drukčiji od onoga prije. Jer će konačno njihove oči biti otvorene za istinu o Nebu, paklu i Čistilištu. Oni će tada morati izabrati put koji žele slijediti. Pomislila bi, Moja kćeri, da će slijediti put prema Mojoj Božjoj ljubavi i suosjećanju, ali to neće biti slučaj kod tako mnogo okorjelih grješnika. Biti će tako zaraženi lažnim, praznim obećanjima koja im je prevarant pružio, da će se vratiti kako bi slijedili njegove upute. Oni će se boriti, opirati i pod utjecajem demona koje je sotona oslobodio iz paklenih dubina, dozvolit će da njihove duše budu uvučene u njegov zli plan globalne prevlasti.
Ovo je hitan poziv kojim vas nukam da iz srca tražite otkupljenje za vaše ćudljive živote. Imate vremena da to učinite, ali učinite to što prije.
Budite spremni moliti za Milosrđe. Volim svu Svoju djecu. Veliki događaj je za dobro sve Moje djece. Zato, umjesto straha, dopustite da vas Moja Ljubav obuhvati kako bih vas ojačao. Na taj način ćete izdržati patnju koja je pred vama.
 
 
Vaš ljubljeni Vječni Otac
Bog Svevišnji
 
Nedjelja, 23. listopada 2011., 19:15h
 
 
Moja predraga kćeri, mora se znati da želim stvoriti vojsku Molitvenih Zajednica širom svijeta. Pružit ću vam molitve koje će trebati moliti za spas duša, Moja vojsko. Ove Molitvene Zajednice će se širiti i unutar njihovih redova uzdići će se prava vojska odanih sljedbenika koja će iznijeti Istinu Moga Božjega obećanja spasenja sviju.
Ove Zajednice formirat će vojsku, kao što je odredio Moj ljubljeni Otac, koja će se boriti s tamom zla koju je uzrokovao sotona i njegovi vjernici i sljedbenici.
Da, Moja kćeri, iako je to teško shvatiti, ali postoje mnogi ljudi koji ne samo da priznaju sotonu, već su mu i vjerni. Postoji mnogo duša u tami koji odaju poštovanje i idoliziraju kralja tame. Mnoge crkve, skrivene od očiju Moje djece svjetla, izgrađene su u čast sotone. Klanjaju se pred njim, održavaju crne mise i vrijeđaju Me svakakvim vrstama bogohulnosti i uvreda koje bi vas zgrozile i izazvale gađenje. Njihov broj raste, mnogi posvećeni i odani sljedbenici sotone rade u vrlo uglednim poslovnim, bankarskim i političkim krugovima, na visokim položajima. Ujedinjuju se kao jedan u inat Bogu, Mome Vječnome Ocu, potpuno svjesni onoga što čine.
Baš onako kako sotona mrzi čovječanstvo jer ga je stvorio Bog Otac, Stvoritelj svega, tako i ovi sotonini poklonici mrze čovječanstvo. Mržnja koju osjećaju tako je duboka da će pokušati stvoriti elitnu vojsku kako bi uništili milijune života na zemlji. U njihovoj težnji za moći i bogatstvom, imat će za cilj da raščiste put zbog vlastitih potreba i želje da nadziru čovječanstvo.
Oni su jedni od najviše okorjelih grješnika za koje Ja tražim vašu pomoć, djeco. Trebam vaše molitve,  da otvorite njihova srca da uvide laži u koje ih prevarant uvjerava. Izgubljeni su Mi, ako ne zamole za Moje Milosrđe. Zbog toga molitva može biti njihov jedini spas.
Ova moćna vojska, koju vodi prevarant, pokušati će uzrokovati užasno razaranje. Već sada pokušavaju otrovati Moju djecu na najlukavije načine pomoću vaše vode, lijekova i hrane. Molim vas da budete na oprezu u svako doba.
Ruka Moga Oca spustit će se ubrzo nakon Upozorenja na ove zle duše, ako nastave odbijati Moje Milosrđe. U međuvremenu, djeco, morate ustati i ne dopustiti da vaši narodi budu zlostavljani. Molite za Moju zaštitu i vodite jednostavne živote. Molite i primajte Sakramente. Zamolite za Moju pomoć u svim stvarima i odgovorit ću na vaše molbe u skladu sa Mojom Presvetom Voljom.
Molite, molite, molite da ublažite zle planove nadzora svijeta koje postavlja ova zla grupa. Stječu moć na Srednjem Istoku i pokušavaju nadzirati  Europu prije nego za cilj uzmu druge dijelove svijeta. Neprijatelji koje vam otkrivaju u novinama nisu pravi neprijatelji. Oni stvaraju neprijatelje kako bi opravdali odmazdu koja će uvijek imati iste ciljeve. Nadziranje. Posjedovanje. Stvaranje bogatstva.
Molite za njih da se obrate, jer bez obraćenja njihova će zla djela uzrokovati mnogo tuge i nevolje. Iako će Moj Vječni Otac provesti kaznu, oni i dalje mogu nanijeti štetu koja će uzrokovati neopisivu patnju među Mojom djecom.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Isus Krist
 
 
Utorak, 13. prosinca 2011., 20:15h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, pripreme su važne za sve Moje sljedbenike kako se Upozorenje bliži.
Svi ti vjernici moraju snažno moliti za oproštenje svojih grijeha kako bi izbjegli bol Čistilišta, koju će većina ljudi u svijetu iskusiti odmah nakon Upozorenja, na kratko vrijeme.
Molite, molite za sve one koji će  biti traumatizirani kada budu vidjeli stanje svojih duša kada im se pokažu njihovi grijesi tijekom Upozorenja.
Oni moraju shvatiti da im njihovi grijesi moraju biti prikazani prije nego mogu biti očišćeni od grijeha kako bi mogli ući u Moj Novi Raj na Zemlji – Novu Eru Mira, Ljubavi i Sreće koje svatko od Moje djece mora naslijediti.
Moje Srce je puno radosti, jer Ja donosim ovaj veliki dar čovječanstvu. A ipak, Moja se tuga zadržava, zbog onih koji će jednostavno odbaciti priliku za ovaj Novi Život.
Trebam tako mnogo molitvi, djeco, kako bi sotona bio zaustavljen od krađe njihovih duša. On će to nastaviti činiti do posljednjeg trenutka.
Ne mogu podnijeti misao na one duše koje će od Mene biti odvučene vrišteći i udarajući protiveći se, dok ih on i njegovi podanici odvlače u paklene dubine.
Pomognite Mi djeco vašim molitvama kako bih ovo spriječio.
Djeco, te duše moraju u potpunosti odbaciti sotonu i njegove putove ako misle ući u Novi Raj. Moraju Mi se okrenuti svojevoljno ili nikako.
Oni imaju dva izbora, Novi Raj na zemlji ili dubine vječnoga prokletstva u društvu sotone.
Djeco nikada nemojte sumnjati u postojanje pakla. Budite svjesni da svaku ocrnjenu dušu, nakon smrti, sotonini demoni odvlače u pakao i muče zauvijek. Usprkos svih svojih obećanja sotona je stvorio užasno stanje mučenja za takve duše. Zbog njegove mržnje prema čovječanstvu, te duše će nepodnošljivo patiti. A ipak, moraju to trpjeti cijelu vječnost.
Zar te duše ne znaju što sotonina obećanja donose?
Zar ne znaju da će bogatstvo, slava i zavodnički materijalizam stvoriti čisti put ravno u naručje zloga?
Probudite se svi vi dok možete. Spasite sebe i te jadne zabludjele grješnike od ovog užasnog kraja svoga postojanja.
Nemate još puno vremena. 
Neka molitva za te duše počne danas.
 
 
Vaš Spasitelj
Isus Krist
 
Četvrtak, 12. siječnja 2012., 15:30h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, svi trebate sada moliti svim svojim srcem za duše koje možda neće preživjeti šok kada budu svjedočili Upozorenju i Mome Velikom Milosrđu.
Neke od ovih jadnih duša koje su u smrtnom grijehu možda neće imati priliku tražiti otkupljenje, stoga vas molim da osigurate da prinosite molitve za takve duše.
Molitva je prijeko potrebna za te duše u tami. Toliko su odlučni u svojoj zloći da unište čovječanstvo, novčanim i drugim nadzorima, da će za njih Upozorenje predstavljati užasan šok.
Njima treba dati priliku da se pokaju, ali mnogi će Mi se odupirati. Molim vas, molite za te izmučene duše.
Konačno, Ja bih htio zamoliti sve Svoje sljedbenike da mole Božje Milosrđe u svakoj prilici, dok se sada približava vrijeme Moga Velikog Upozorenja.
Neka Me poslušaju sada svi oni vjernici koji odbijaju prihvatiti da im preko ovih Poruka govorim Ja, Isus Krist, njihov Spasitelj.
Nemojte biti poput onih jadnih duša koje su živjele u vrijeme Noe, kojem su se rugali.
Otvorite svoje misli i vaše vrijeme velikodušno posvetite molitvi. To je sve što Ja tražim od vas u ovom trenutku. Vi, Moja djeco, plakat ćete pokajničke suze kada shvatite svoju pogrešku. I da, Ja ću vam oprostiti, iako ste Me duboko povrijedili.
Vaše Me uvrede ranjavaju.
Vaši podsmijesi su poput noža koji okreće Moju Utrobu vani, jer mislite da Me znate, ali Me ne znate.
Vaši umovi su zatvoreni za Moj pravi Glas, koji je poput plača u divljini.
Vaša gordost Me vrijeđa.
Morate prihvatiti kako se sada priprema put za Moj Drugi Dolazak.
Možda Me nećete slušati sada, dok vas molim da molite za duše koje će Mi biti izgubljene. Ali hoćete kada vam to bude dokazano nakon ovoga Velikoga Događaja.
Jer tada ću očekivati od vas da Me slijedite i oformite ostatke Moje Crkve. Tada ćemo se svi ujediniti kako bi se podigli dok hodamo prema Mom Novom Raju.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
Spasitelj i Otkupitelj Čovječanstva
 
 
Petak, 20. travnja 2012., 15:45h
 
 
Moja najdraža ljubljena kćeri, Mojoj se djeci mora reći o intenzivnoj Ljubavi koju imam u Mome Svetome Srcu za svako dijete rođeno na ovoj Zemlji.
Bog Otac ljubi čak i one koji počine užasan grijeh.
Svatko od vas je dijete Božje.
Zbog toga vas Sotona i njegovi demoni zlostavljaju, muče i nanose vam bol.
Neka znaju ovo oni okorjeli grješnici, članovi sotonine vojske, koji znaju da Bog Postoji, ali su odabrali obožavati Zvijer.
Zapamtite, bez obzira koliko štovali sotonu, on vas ne ljubi.
On vas mrzi i uništiti će vas.
Njegova obećanja da vam pruža Raj, na Zemlji i izvan nje, su prazne laži.
Uskoro će vam biti dan dokaz Moje Ljubavi za vas. Neće biti sumnje u vašem srcu kako vas Ja, vaš ljubljeni Isus, želim zagrliti, oprostiti vam i odvesti vas u vječni mir, ljubav, radost i sreću Moga Novoga Kraljevstva, Novoga Raja.
Nikada se nemojte bojati okrenuti leđa životu kojega vodite, u kojemu obožavate sve primljene darove bogatstva, seksa i drugih materijalnih ugoda koje vam je ponudio sotona, čija vladavina na Zemlji uskoro dolazi kraju.
Samo Ja, vaš ljubljeni Isus, mogu vas spasiti.
Moje Milosrđe tako je veliko, da ću vam oprostiti sve kada osjećate kajanje. Požurite, dođite Mi sada. 
Ne trošite ni sekunde, jer u pitanju je vaša buduća sreća.
Obećavam vam Vječni Život, mir, ljubav, radost i predivni Raj, gdje ćete biti ljubljeni, čuvani i gdje nećete željeti ništa.
Ako sada ne možete prihvatiti Moju Ruku Milosrđa, onda će vam, kada dođe vrijeme posljednjega dana, biti dana još jedna prilika da Me zamolite za Milosrđe.
Kada taj dan dođe, vi ćete, mnogi od vas, shvatiti pogrešku koju ste učinili.
A ipak ću vas opet prigrliti, poput dugo izgubljenog i jako ljubljenoga djeteta Božjeg, bez obzira koliko ste patili od ruke zla.
Sve što trebate učiniti jest zazvati Me i zatražiti od Mene Milosrđe.
Ako ste u ovom trenutku upleteni u mrežu prijevare i zla iz koje ne možete pobjeći, tada vas molim da Me pozovete moleći ovako.
 
Križarska molitva (46) Izbavi me od okova sotone
 
O Isuse, ja sam izgubljen. Zbunjen sam i osjećam se kao zarobljenik uhvaćen u mrežu iz koje se ne mogu izvući. Isuse, vjerujem da ćeš mi doći u pomoć i osloboditi me od okova sotone i njegovih demona. Pomogni mi jer ja sam izgubljen. Potrebna mi je Tvoja Ljubav da mi da snagu da vjerujem u Tebe i da se ufam u Tebe, te se tako spasim od ovoga zla i da mi se pokaže Svjetlo, te napokon pronađem mir, ljubav i sreću. Amen. 
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Nedjelja, 6. svibnja 2012., 10:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, mnoga Božja djeca vjeruju kako su oni koji vode svete živote u naklonosti Moga Oca.
Istina je da te duše, svete i posvećene kao što jesu, moraju raditi za spasenje drugih duša.
Druge duše su oni obični ljudi, žene i djeca koji vode užurbane živote s malo vremena provedenoga u molitvi.
Mnogi ne mole niti komuniciraju sa Mnom. Neki ne vjeruju u Boga. Neki vjeruju. Mnoge od tih duša vode dobre živote.
Ponašaju se prema drugim ljudima s ljubavlju i dobrotom u srcu. Stavljaju potrebe drugih ispred vlastitih. Daju u dobrotvorne svrhe. Ljube jedni druge. Ali oni ne idu u Crkvu, ne primaju Sakramente i ne prihvaćaju da Ja, Isus Krist, Postojim.
Vi bi pomislili. zbog toga, da su oni izgubljene duše. U istini oni to nisu.
Oni su Božja djeca i Njegovo Svjetlo sja kroz njih. Oni nisu prokleti. Oni su ljubljeni.
Vremenom, kada im bude pokazan Dokaz Moga Postojanja, odmah će Me prigrliti.
Samo one duše, koje su svjesne uvreda protiv Moga Oca i koje se slade užicima bezbožnih i zlih grijeha, su izgubljene.
Oni koji ne mogu živjeti bez činjenja smrtnih grijeha i čije su duše toliko pocrnjele jer su opsjednuti sotonom, koji trebaju pobjeći iz te užasne tame, oni neće biti dovoljno jaki da to učine.
Njima će biti gotovo nemoguće tražiti Moju pomoć. Oni mogu biti spašeni samo molitvama Mojih svetih i posvećenih sljedbenika.
Mojim suvremenim učenicima daje se ogromna Misija, jednaka, ali hitnija od one koja je dana Mojim Apostolima kada sam Uzašao na Nebo.
Vaša uloga Moji sljedbenici je da pripremite duše za Moj Novi Raj kroz vaše molitve. Molitve ih mogu obratiti.
Moje Milosrđe je tako veliko, da ću Ja oprostiti takvim grješnicima zbog velikodušnosti Mojih vjernih slugu, kroz njihovu patnju i molitvu.
Nikada nemojte zaboraviti moć vaših molitvi. Ta moć je dar vama, kako bi spasili duše svoje braće i sestara.
Zapamtite, Moj Vječni Otac ljubi sve grješnike. Ali događa se velika radost i plaču se suze radosnice, za svakog ocrnjenog i izgubljenog grješnika spašenog iz paklenih vatri.
 
 
Vaš ljubljeni Isus

Utorak, 7. kolovoza 2012., 15:50h

 
 Moja predraga kćeri, Moja ljubav prema tebi je jednako jaka kao što je i prisna, premda ti se to tako ne čini u ovo vrijeme.
Ti moraš provesti više vremena u Mome Društvu, jer samo tako čineći naći ćeš mir u ovoj Misiji.
Moje Milosti sada ispunjavaju tvoju dušu, kako bi mogla prenijeti svijetu Moje Poruke u najbržem mogućem vremenu.
Kako sam Ja umoran i usamljen u Svome Srcu upravo sada, kćeri Moja.
Muče Me one nevine duše koje su neupućene u Moje Postojanje. Dobri u srcu i Kršćani u načinu na koji se ponašaju prema drugima, a ipak, oni ne vjeruju u Moje Postojanje.
Ja promatram svakoga dana način na koji žive svoje svakodnevne živote bez vjere u Postojanje Boga ili svoj budući život u Novom Raju.
Molim vas, pomognite Mi da im kažem koliko ih ljubim.
Širite Moju Riječ i Ja ću zapaliti osjećaj prepoznavanja u njihovim dušama.
Nije bitno ako te odbacuju, kćeri Moja, ili Moje ljubljene sljedbenike; sve što je potrebno jest dati im da čitaju Moje Poruke.
Ja ću poslati Duha Svetoga kako bi iskra, iako sitna, zapalila plamen Moje Ljubavi u njihovim dušama.
Ovo je Moja posljednja Misija na Zemlji gdje se Svete Poruke Presvetoga Trojstva daju svijetu.
Duh Sveti je prisutan u ovim Riječima Božjeg porijekla. One su vaša hrana da prehranite vaše duše, kako bi vam se pomoglo da se pripremite za bitku.
Slušajte Svetu Riječ Božju. Uzmite Ju, dijelite i ujedinite svu Božju djecu da budu spremna za bitku.
Dovedite svu svoju braću i sestre, osobito one koji se bore da bi vjerovali u Boga, prema Mome Velikom Milosrđu.
Moje Srce se nadima od Ljubavi za njih. Oni, svatko od njih, su Božja djeca.
Ja trebam njihove duše kako bih se mogao pobrinuti za njihovu budućnost, da bi imali Vječni Život i sreću.
Ja ne mogu podnijeti misliti na to što će im se dogoditi, ako ih Ja ne mogu spasiti.
Kćeri Moja, iako će Moje Veliko Milosrđe spasiti većinu čovječanstva, Ja trebam tebe i Moje sljedbenike, Moje posvećene sluge i obične ljude da šire mrežu i pronađu sve one jadne, nesretne i zbunjene ljude kojima je potrebna Božja Ljubav.
Širite mrežu Moje Ljubavi, poput ribara, široko i daleko na mjestima gdje je Bog potpuno odbačen, prezren i osobito omrznut.
Zatim idite i pronađite Božju dragocjenu mladu djecu koja ne znaju ništa o Kršćanstvu, a ipak žive u takozvanim kršćanskim Zemljama.
Idite toliko daleko do Rusije, Kine i zemalja gdje se Bog ne štuje, idite i osvojite duše.
Nahranite ih Mojim Porukama. Nije bitno kako komunicirate, ali učinite to na način na koji se ne čini kao da propovijedate.
Primamite ih onime što bi ih moglo zanimati. Koristite svaku vrstu modernih sredstava priopćavanja da to učinite. Ja ih brzo trebam. Ja se oslanjam na širenje Moje Riječi od strane svih Mojih sljedbenika.
Ja ću vas voditi.
Vi ćete znati u svojim srcima što učiniti. Zatražite od Mene da vam pomognem ovom posebnom Križarskom molitvom da vas ojača.
 
Križarska molitva (72) Molitva učenika
 
Dragi Isuse, ja sam spreman širiti Tvoju Svetu Riječ. Daj mi hrabrost, snagu i znanje da mogu prenositi Istinu, da tako mnoge duše budu privedene Tebi. Uzmi me u Svoje Sveto Srce i prekrij me Svojom Predragocjenom Krvlju, da budem ispunjen milostima da širim obraćenje za spasenje sve Božje djece, u svakom dijelu svijeta, bez obzira na njihova uvjerenja. Uvijek se ufam u Tebe. Tvoj ljubljeni učenik. Amen. 
 
 
Vaš Isus
 

Četvrtak, 27. rujna 2012., 09:00h

 
Moja predraga kćeri, Misija spašavanja dvije milijarde duša, koje će odbiti Moju Ruku Milosrđa, mora postati dio svakodnevne molitve za sve one koji sebe nazivaju Božjim Križarima.
Toliko mnogo čuda će rezultirati time da će se većini čovječanstva dati Dar Spasenja i ulazak u Novi Raj.
Bol u Mome Svetome Srcu je mučna zbog tih izgubljenih duša. Zbog toga Moji učenici moraju snažno moliti kako bi svi oni bili ujedinjeni kao jedna obitelj u Novoj Eri, jer ako je Moja Obitelj razjedinjena, to će Mi donijeti užasnu agoniju.
Ja pozivam sve vas da spasite te duše, koje će tvrdoglavo odbijati prihvaćanje Boga, moleći ovu 
 
Križarsku molitvu (79) Za dvije milijarde izgubljenih duša.
 
O dragi Isuse, molim Te da izliješ Svoje Milosrđe na izgubljene duše. Oprosti im što Te odbacuju i upotrijebi moje molitve i trpljenja kako bi Ti mogao po Svome Milosrđu izliti na njih Milosti koje su im potrebne za posvećenje njihovih duša. Molim Te, daruj njihovim dušama dar blagosti. Molim Te otvori im srca, da bi Ti mogli prići i zamoliti Te da ih ispuniš Duhom Svetim, kako bi prihvatili Istinu Tvoje Ljubavi i živjeli s Tobom i cijelom Božjom Obitelji dovijeka. Amen. 
 
Teško je za mnoge ljude prihvatiti Božje Milosrđe. To je zbog moći koju sotona ima nad njima; samo što oni u mnogim slučajevima to ne znaju.
U nekim slučajevima, međutim, oni nemaju sumnji o Postojanju Boga, a ipak, oni odabiru sotonu u potpunom znanju da Bog postoji i da ih je On stvorio. Oni okreću svoja leđa Božjem Kraljevstvu.
Kraljevstvo koje oni odabiru je ono koje im je obećao sotona. Oni vjeruju da to kraljevstvo na kraju vremena pruža veliko bogatstvo, velika čudesa i da će to biti svijet koji sjaji, međutim to nije tako. Sve što će oni pronaći biti će veliko jezero vatre gdje će patiti od ruke zloga. On će ih vječno mučiti i oni će patiti svake sekunde od ove boli, jer ona nikada ne može okončati.
Sada znate zašto Ja trpim takvu agoniju, jer sama misao na patnju koja čeka te duše je previše za podnijeti.
Samo vaše molitve, Moji sljedbenici i Moje Milosrđe mogu im pružiti neku nadu.
Pomognite Mi da ih spasim.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 7. listopada 2012., 11:00h
 
 
Moje dijete, molim te da moliš za Moju izgubljenu djecu čiji se broj svakoga dana povećava.  Oni ne vjeruju ili ne mogu vjerovati, u Moga Sina i okreću se na drugu stranu.
Ja plačem krvave Suze zbog njih i Moje Srce je žalosno. Kako su izgubljeni i kako se isprazno osjećaju.
Ja molim da Bog, u Svome Milosrđu, otvori uskoro njihova okorjela srca.
Upozorenje je blizu, dijete Moje. Moja djeca se moraju pripremiti. Oni koji odbacuju ove Svete Poruke, od Moga Sina i Moga Vječnog Oca, morati će odgovarati Bogu.
Mnogi su oštetili ovu Misiju i potaknuli su duše da se okrenu na stranu. Mnoge takve duše su umrle od tada, u smrtnom grijehu. Da su oni prihvatili molitve dane čovječanstvu, preko Križarskih molitvi su mogli biti spašeni.
Oni koji neće prihvatiti ove Poruke, ne smiju raditi sa zlim kako bi potkopali Riječ Božju. Vi morate moliti za pomoć koja je potrebna da nađete mir u sebi.
Prorečeno je da prorok Kraja Vremena neće biti prihvaćen, iako će dosta obraćenja biti postignuto širenjem Božje Riječi.
To će biti vaša odgovornost, ako odbijete pomoć koja je poslana s Neba, u ovo vrijeme, da vam pomogne spasiti vaše duše.
Nemojte vrijeđati Moga Sina, ne slušajući Ga. Možete se praviti gluhi kada pročitate ove Poruke s Neba, ali najprije morate poslušati.
Vaša slobodna volja znači da možete odabrati put kojim želite ići.
Vaša slobodna volja ne znači da imate pravo namjerno bogohuliti protiv Duha Svetoga. 
Kada se dogodi Upozorenje, vi ćete biti ispunjeni Svjetlom Istine.
Vaša duša će biti prosvijetljena i vi ćete vidjeti dobra i loša djela koja ste činili u vašim životima. U toj fazi, mnogi od vas će prigrliti Božju Ljubav. Nažalost, mnogi će biti previše tvrdoglavi da prihvate svoje prijestupe. Oni će biti odbačeni i grozno će patiti.
Budite spremni u svako doba. Malo je vremena.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Božja
Majka Spasenja

Subota, 20. listopada 2012., 23:20h

 
Moja predraga kćeri, vizija koju sam Ja dopustio da doživiš prošle noći, bila je da ojačaš svoju duhovnost i da ti Ja pokažem Istinu života nakon smrti.
U prvim trenutcima nakon smrti, sotona šalje svoje demone da dovede u iskušenje duše - čak i u toj fazi.
On ih dovodi u iskušenje da odbiju stanje Čistilišta. Istu stvar on radi onima koji su umrli u stanju milosti, koji su određeni za Raj.
Ja sam ti pokazao brzinu kojom duše poniru u pakao i grozni progon s kojim se suočavaju, kako bih upozorio one koji ne vjeruju da postoji.
Milijarde duša su već tamo i svake sekunde ih mnogo ulazi, tako da su ti se učinile poput kiše zvijezda padalica, poput oluje s tučom, padaju u jezero vatre.
Ja sam ti također pokazao potresenost i radost na licima onih duša, kada su u posljednjem trenutku iščupane i spašene. To je zbog patnje koje su prihvatile duše žrtve, za spasenje takvih duša od pakla.
Ti si prvo vidjela užas, a zatim strah na njihovim licima, kada im je osvanula Istina njihovoga posljednjeg počivališta. Zatim ti je pokazana radost na njihovim licima kada su shvatili da su pošteđeni.
Milijarde duša koje su već u paklu su oni koji su Me besramno odbili tijekom svojih života na Zemlji. Mnogi su bili pametni, inteligentni ljudi, na utjecajnim pozicijama u svijetu, koji su išli jako daleko da osiguraju da se Božja Riječ ne čuje. Mnogi su bili odgovorni za naručivanje ubojstva tisuća nevinih ljudi. Pogubili su Božju djecu bez trunke žaljenja u svojim srcima. Oni su počinili zlodjela, uključujući seksualne izopačenosti, koje su uvrede Bogu i On ih prezire.
Mnogi su uzrokovali progon protiv Božjih Crkava kroz svjetovne djelatnosti, a u nekim slučajevima, pridružili su se neprijatelju u crnim misama, gdje su obožavali Zvijer. To su duše koje ti spašavaš, Moja kćeri. Te s ocrnjenim dušama i srcima od kamena.
Postoji deset puta više duša u paklu nego u Čistilištu. Milijarde duša u paklu, sve na različitim razinama, nadmašuju u brojnosti one u Raju trideset tri puta za svaku pojedinu dušu.
Nije lako otići u Raj i potrebno je više predanja da pripremite vašu dušu za ulazak na Vrata.
Ovo je vrijeme za Istinu. Istina nije uvijek ugodna, ali nužna je da bi sva Božja djeca shvatila.
Ipak, Moje Milosrđe je veliko. Kada ga zatražite, za sebe, vaše molitve će biti uslišane. Kada zatražite da druga duša bude spašena, osobito u trenutku njene smrti, vaš poziv će se čuti. Ako ne zatražite Moje Milosrđe, ono se ne može dati.
U vrijeme Upozorenja, Moje Milosrđe će biti izliveno nad cijelom Zemljom. Onda od Mene morate zatražiti Moje veliko Milosrđe, da vas zaštiti.
Oni koji odbiju Moje Milosrđe, to će učiniti svojom slobodnom voljom.
Moje je Milosrđe obilno, a ipak rijetki Ga traže.
 
 
Vaš Isus
 

Nedjelja, 21. listopada 2012., 10:05h

 
Moja predraga kćeri, vizije duša koje poniru u pakao koje sam Ja dopustio da ti se pokažu nisu bile da te zastraše. Umjesto toga, tu su da ti pokažu stvarnost. Na taj način ti ćeš shvatiti kako Ja patim, svakoga dana, dok gledam kako duše poniru u dubine pakla.
Oh, kada bi samo duše znale užas pakla, kćeri Moja i način na koji Zvijer proždire takve duše, pod svaku cijenu bi izbjegavali grijeh.
Te iste duše mogu i dalje biti spašene, kćeri Moja, molitvom za Milost Zaštite. Čineći tako, vi, Moji učenici, donijeti ćete Mi olakšanje od ove užasne pošasti koja lomi srce.
Oni, koji umru u smrtnom grijehu, predodređeni su za vatre pakla. Mnogi čine ovakve grijehe, u uvjerenju da ako Bog stvarno postoji, onda je Milosrdan. I tako, nastavljaju griješiti i opravdavati svoje grijehe sve dok oni postanu, jednom, u njihovim očima bez posljedica.
Oni će reći da nisu imali izbora jer je njihov grijeh bio nužan kako bi drugi imali koristi.
Za grijeh ubojstva, oni će reći da je razlog osvećivanje smrti nekoga drugog.
Za grijeh prostitucije, oni će reći da je razlog pomaganje njihovoj obitelji da ne budu gladni.
Za grijeh pobačaja, oni će reći da je razlog dobrobit života majke i da joj se olakša život. U slučaju seksualne izopačenosti, reći će da je to samo prirodna stvar.
U slučaju onih koji sudjeluju u prakticiranju okultnog, reći će da je to bezopasna zabava, a ipak oni časte Zvijer kada to čine.
Kada oni progone druge i kada uništavaju ne samo njihovo ime, već i njihovu egzistenciju, reći će da je to bila nužna kazna, zbog grijeha drugih.
Kada oni unište drugu osobu duhovno, tjelesno i duševno diktaturom, reći će da je to zbog njihovoga vlastitog dobra.
Kada oni pokušaju stvoriti u Mojim Crkvama Sakrament iz odvratnosti, reći će da je to zbog prava istospolnih parova koji imaju ista prava kao i drugi.
Kada oni unište Moju Crkvu iznutra, reći će da su sve crkve jednake. Oni će iskoristiti izliku da postoji samo jedan Bog, tako da mogu uvesti pogansku crkvu.
Ovi grješnici o kojima Ja pričam su izgubljene duše.
Kako biste im pomogli, morate im najprije pogledati u oči. Mislite o njima kao o svojoj djeci ili vašoj braći i sestrama. Gledajte ih kroz Božje Oči. Tada ćete osjetiti ljubav. Ali užas će vas ispuniti, jer znate u svome srcu užas sa kojim će se suočiti. Kako morate moliti da oni uskoro vide Istinu.
Kako morate moliti za Spasenje ovih duša.
Svako Božje dijete je ljubljeno, uključujući one mračne duše. 
Njihovi grijesi moraju biti uništeni, prije nego se sva Božja djeca mogu sjediniti kao jedna obitelj u Mome Novom Kraljevstvu.
Tebi, Moja kćeri, dane su sve milosti i streljivo da uništiš grijeh i da spasiš, ne samo svoju dušu, već i duše drugih.
Hvala ti, Moja kćeri, što si odgovorila na Moj Poziv.
Ti imaš toliko posla za napraviti.
 
 
Tvoj Isus
 
 
Nedjelja, 24. veljače 2013., 22:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada svijet doživi Upozorenje, podijeliti će se na dva dijela.
Prvi dio će se sastojati od onih koji prihvaćaju Ispovijed i čije su duše obuzete Duhom Svetim. Od toga dana nadalje, njihovo će obraćenje biti potpuno i zbog toga će patiti od ruku onih koji odbiju Moju Ruku Milosrđa.
Drugi dio će biti sastavljen od onih okorjelih duša koji su vjerni Zvijeri i koji su obećali svoja srca i duše sotoni, namjerno i u potpunom saznanju toga što čine. Jer oni vjeruju u takozvani raj koji im je on obećao, koji naravno ne postoji. Njihova sudbina je vječna patnja u vatrama pakla.
Postoje također one duše koje ne vjeruju u Boga ili Mene, njihovog Spasitelja, Isusa Krista. Mnogi od njih neće prihvatiti Moje Milosrđe. Oni neće mariti za stanje svojih duša, jer vjeruju kako to nije važno. Ovo su ateisti - od kojih su mnogi dobri ljudi u srcu, ali oni vjeruju da nadziru svoje vlastite živote i da će ih njihova težnja za svjetovnim zadovoljstvima održati u ovome životu; da će to biti dostatno da im donese mir i zadovoljstvo, što, naravno, ne može biti, jer to je nemoguće dok se grijeh ne iskorijeni.
Njihova tvrdoglavost znači da, osim ako se ne promijene i prihvate Mene, Isusa Krista, ne mogu ići k Mome Ocu. Njima ne može biti dan pristup Raju kojega je On stvorio za svu Svoju djecu.
Najveća pogrješka koju možete napraviti jest pretpostaviti da su samo okorjeli grješnici bačeni u vatre pakla. Nažalost, svi oni koji odbacuju Boga, ne mogu biti blizu Bogu, niti mogu biti prisiljeni prihvatiti Ga. Njihova slobodna volja je veliki Dar kojega im je dao Bog. Ne može im biti oduzet silom bilo koje vrste. Njihova slobodna volja će odrediti njihovu sudbinu. Ili će odabrati Moju Ruku i ući u Raj ili će prihvatiti laži koje je sotona usadio u njihove misli, što će zapečatiti njihovu sudbinu.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 29. kolovoza 2013., 23:53h
 
 
Moja predraga kćeri, oni od vas koji revno molite Moje Križarske molitve, znajte da Ja donosim oslobođenje svijetu od zamki đavla.
Stara zmija pada i posrće gubeći mnogo snage kada vi nastojite moliti Moje Križarske molitve svakodnevno. I dok se vremena velikih kušnji nastavljaju, vaše će molitve prouzročiti mnogo neuspjeha u planovima koje su stvorile masonske sile u svijetu, koji su osmišljeni da stvore pustoš zato da bi se nadziralo slabe i ranjive. Samo jedna Križarska molitva, izrečena od srca, dovoljna je za Mene da uništim moć oholih političkih čelnika, koji nemaju savjesti.
Egoizam je prokletstvo i prepreka sposobnosti čovječanstva da živi u skladu i miru. Opsjednutost osobnim slavoljubljem ne donosi ništa osim podjele, dok čovjek nastoji ovladati onima za koje osjeća da mora, zato da bi postigao mnogo.
Oni od vas koji slijepo slijede zapovijedi onih na moćnim položajima, koji vas upućuju da činite djela za koja znate da su odvratna u Očima Božjim i vi ćete također biti krivi kao i oni koji vas dovode u iskušenje da izvršite takvu zloću. Muškarci i žene, čija je moć nad drugima stvorena zbog podmitljivosti i drugih sredstava, imati će puno toga za učiniti, ako žele uživati Moje Veličanstveno Kraljevstvo.
Ja ću oboriti egoiste i ohole među vama. Ja ću vas baciti na tlo, dok ne postanete ponizni kao oni koje ugnjetavate.
Ja ću odvojiti srca onih okorjelih i tvrdoglavih duša koji ne mare uopće za potrebe drugih, osim svojih vlastitih. Oni će biti poučeni da ako ne mogu ljubiti, onda ljubav neće ni imati. Umjesto ljubavi, oni traže samo divljenje. Te jadne duše koje su uzdignute pred vama u svijetu, u svakom obliku, sotonine su žrtve. Umjesto da plješćete njihovoj hvalisavosti i prihvaćate njihovu nezasitnu potrebu za javnim obožavanjem, vi morate moliti za njihove duše jer su ih mnogi prodali.
Mnoge duše na položajima utjecaja nad drugima, uključujući one u politici, glazbenom svijetu, sredstvima priopćavanja, svijetu zabave i one u visokim financijama, moraju biti čuvani u vašim srcima, jer mnogi su postali robovi sami sebi i svojim potrebama koje služe jedino njihovim vlastitim požudama i željama. Oni zaražavaju nevine koji ih oponašaju i kopiraju njihove načine života koji su ih odvojili od Boga.
Ja, Isus, osuđujem svijet lažnih idola kojega su stvorili oni koji ne žele ništa drugo osim moći, bogatstva i sposobnosti da utječu na druge.
Širenje ateizma uzrokovala je ljudska oholost u svojoj vlastitoj mogućnosti. Uzrokovalo ga je ljudsko vjerovanje da smrtni čovjek, zbog dara ljudske inteligencije, ima sve odgovore na pravo značenje vašega života na Zemlji.
Mlade duše su Mi izgubljene jer se pretjerano dive lažnim idolima u obliku svjetovnih dobara, mode, glazbe i svijeta zabave. Ne da oni ne smiju uživati u životu – jer to Mi donosi sreću – već njihov nedostatak ljubavi za Mene i njihova vlastita tijela Me žaloste. Oni su rođeni čisti i savršeni. Njihova tijela su Dar s Neba. Oni oskvrnjuju svoja tijela i nemaju srama u izvođenju bestidnih djela kako bi privukli nevine duše prema sebi. Mnogi od onih s takvom moći prodali su svoje duše za svoje đavliji nadahnute darove. Jedini razlog zbog čega su im dani takvi darovi jest da pruže svijetu zadovoljstvo, kao nadarenost koju im je dao Bog. Ali sotona je iskušao mnoge i obećao im je, zauzvrat za njihove duše, veličanstven i sjajan život bogatstva, laskanja, slave i užitka. Kada su primili ove darove, iskoristili su ih zatim da zaraze druge duše. I tako se to nastavlja, dok milijuni drugih duša ne postanu sotonini robovi. Mnoge duše koje slijede lažne idole postaju privučeni ovisnosti o drogama. Oni nemaju nikakvog srama, čednosti niti prave međusobne ljubavi, jer svatko se pokušava natjecati za najveću pažnju.
Tako mnogo vremena se troši u bitci za vlastitu slavu, koju je izazvala opsjednuta ljubav prema sebi, opsesivno sebeljublje, da Bog uopće ne igra nikakvu ulogu u njihovim životima. Mnogi od njih otvoreno odbacuju Boga oskvrnućem Svetoga Raspela – tako malo srama imaju. Znajte da bi oni trpjeli strašnu sudbinu, kad Ja ne bih posredovao. Oni su samo jedna skupina izgubljenih duša, koju ću Ja prikupiti i zatim im osigurati Dar Spasenja zbog vaših molitvi Moji ljubljeni sljedbenici. Ja ću ih odvesti ovom posebnom molitvom u Moje Utočište.
 
Križarska molitva (117) Za one koji su prodali svoje duše
 
Najdraži Isuse, ja posvećujem duše (navesti ih ovdje) i svih onih koji su zamijenili svoje duše za cijenu slave. Oslobodi ih njihove zaraze. Okreni ih od prijetnje Iluminata, koji ih proždiru. Daj im hrabrosti da ostave iza sebe ovo opako ropstvo bez straha. Uzmi ih u Svoje Ruke Milosrđa i odgoji ih nanovo u Stanje Milosti, kako bi bili dostojni stati pred Tebe. Svojim Božanstvom, pomogni mi kroz ovu molitvu, za sotonine prisvojene duše, da ih otmem od masonerije. Izbavi ih iz okova koji ih vežu i koji dovode do strašnih mučenja u odajama pakla. Pomogni im, kroz patnju odabranih duša, preko mojih molitvi i preko Tvoga Milosrđa, da budu u prvom redu, spremni ući kroz Vrata Nove Ere Mira – Novoga Raja. Ja Te usrdno molim da ih oslobodiš iz zarobljeništva. Amen.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice