Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Četvrtak, 18. studenoga 2010., 21:00h

 

Onima koji tvrde da ne vjeruju u Mene kažem ovo. Zapitajte se: sjećate li se vremena kada ste vjerovali? Sjetite se kada ste bili djeca, kada ste vjerovali u Boga. Bez obzira koju su religiju slijedili vaši roditelji. Jeste li vjerovali? Što se promijenilo? Je li bilo pod utjecajem drugih? Jesu li vam rekli da postoji razuman odgovor na vaše postojanje?
Od početka vremena je bilo teško Mojoj djeci da prihvate drugo postojanje izvan ovog. Ipak, pogledajte okolo i vidite čuda stvaranja Mog Vječnog Oca,  sunce, mjesec, more, rijeke, biljke, životinje i sva druga čuda stvaranja, i odgovorite ovo. Odakle je sve to došlo? Vjerujete li doista da je to nastalo od nečeg drugog, a ne od nadmoćnijeg bića? Budite upozoreni kada čujete laži koje šire takozvane gatare, koje postoje u pokretu New Age-a. One su vođene prema onome što smatraju istinom i prema užitku života koji im je obećan u novom dobu. Njih se uvjerava da je to doba novi raj. To je oblik ljudski stvorenog, ali slavnog središta svemira. To je lažno učenje. Mnogi Božji ljudi, uključujući one koji vjeruju, pogreškom brkaju svoje vjerovanje u ovo učenje s Učenjem Svjetla.
Njima upravljaju demoni. Neki to znaju. Drugi ne. Moli da vide Istinu prije nego nastave svojom krivom cestom prema praznini.
Ateistima kažem ovo. Volim vas bez obzira koliko ste Me uvrijedili. Ateistima vođenima ili pod utjecajem drugih vjerovanja, stanite i razmislite. U potrazi da slijede ljudsko razmatranje, jednostavno vjeruju u drugu vjeru. Vjerovanje da čovjek ima nadzor. Ipak, ovi isti ljudi, Moja draga djeca, za koju ću se boriti, se potiču da slijede sotonu, prevaranta, neprijatelja čovječanstva. Pitajte ateista koji ide predaleko u pritisku Božje djece, zašto to čini?
Zar nije dovoljno jednostavno Me nijekati? Zašto ovi ljudi lažu? Mnoge ateističke grupe imaju program mamljenja i zavođenja Moje djece da prihvate ovu lažnu doktrinu. Ne dajte se zavarati, njihovo vjerovanje je drugi oblik religije. Religije koja veliča moć razuma, pameti i ponosa. Oni oponašaju osobine sotone. Oni, u svojoj sljepoći, slijede drugu vjeru - laskanje tami, gdje ne postoji ljubav.
Tako su strastveni ovi ateisti, tako ponosni na svoju religiju, da ne razumiju da ono za što se bore jest religija - religija prevaranta koji se smije njihovoj gluposti.
Ateisti, čujte me posljednji put. Vratite se pismima sada. Pogledajte Ivanovu Knjigu i razmotrite Istinu koja se otkriva. Ne čini li vam se stvarnim, kada ste svjedoci događaja koji se razotkrivaju sloj po sloj pred vama?
Zar ne vidite da je Moja Riječ, Moje proročanstvo tako davno naviješteno, možda istinita? Otvorite oči i pričajte sa Mnom onako kako slijedi:
"Bože, ako si Istina, pokaži mi znak Tvoje Ljubavi. Otvori mi srce da primim vodstvo. Ako postojiš, dopusti mi da osjetim Tvoju Ljubav, da bih vidio Istinu. Moli sada za mene."
Dok te pozivam, po posljednji put, kažem ti ovo. Ljubav nije stvorio čovjek. Ne možeš ju vidjeti, ali ju možeš osjetiti. Ljubav dolazi od Vječnog Oca. Ona je dar čovječanstvu. Ne dolazi iz tame. Tama koju osjećaš lišena je ljubavi. Ne možeš osjećati bez prave ljubavi. Ne možeš vidjeti svjetlo. Ne možeš vidjeti nikakvu budućnost. Ja sam Svjetlo. Ja sam budućnost. Donosim ti slavu i život zauvijek. Vrati se i zamoli Me za pomoć. Učini to i odgovorit ću ti i primiti te u Svoje Ruke.
Moje Suze Radosnice spasit će te, dok ponovno postaješ Moje voljeno dijete. Dođi i pridruži Mi se u Raju.
 
 
Tvoj ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
 
Nedjelja, 15. svibnja 2011., 17:00h
 
 
Moja predraga kćeri, pozivam sve Moje sljedbenike da osude djelo pokreta New Age-a koji je zavladao svijetom.
Kršćanstvo je oduvijek bilo prva sotonina meta. Zato što je lukav, stalno će pokušavati zavesti one praznih i duhovno izgubljenih duša. Uvijek će pokušavati predstaviti svoje laži umotane u ono što će se činiti kao ljubav. Onda će pokušati nadzirati umove Moje djece koristeći drevne poganske načine stvorene da oslobode vaše umove od takozvanih stresova suvremenog života. Čuvajte se vi koji podliježete postupcima koji tvrde da donose vaše umno stanje u položaj zaborava u ime meditacije. Jednom kada dopustite da vam se um nadzire na ovaj način, sotona i njegovi demoni mogu se uvući tako tiho da to nećete ni shvatiti, tako lagan će biti prijelaz.
 
Izbjegavajte drevne duhovne postupke, uključujući korištenje karata za tarot
Mnoge, mnoge duše u svijetu gladne su duhovnog vodstva. U potrazi za smislom svoga života, nehotice dozvoljavaju da budu uvučeni u postupke koji se približavaju bezboštvu. Bilo koje lažno naučavanje koja vas privuče da vjerujete da se mir u vašem srcu i duši može postići drevnim duhovnim postupcima, mora se izbjegavati cijelo vrijeme. Naučite prepoznavati ono što doista jesu.
Korištenje kristala, meditacije, reikija, yoge, karata za tarot, vjerovanje u duhove vodiče, metafizika i takozvani vjerski iscjelitelji tu su da vas privuku da vjerujete u mogućnost izbora višeg postojanja izvan onoga što je stvorio Bog Vječni Otac.
 
Upozorenje o 'uzvišenim gospodarima'
Danas mnogi od vas koji stalno tražite duhovnu utjehu dok slijedite svoje anđele morate biti upozoreni da kada se spomene izraz 'uzvišeni gospodari' možete biti sigurni da ti anđeli ne dolaze s Neba. Uzvišeni gospodari, Moja djeco, su pali anđeli i dolaze iz tame. A ipak će vam biti rečeno i onda ćete biti uvjereni da dolaze iz svjetla. Cijela ova poganska duhovnost, ako joj dopustite da vam preuzme živote, konačno će vas odvući u jame tame kada najmanje očekujete. Sotona će biti tako pažljiv u predstavljanju ovih mračnih laži, jer cijelo vrijeme će vam biti rečeno, i povjerovat ćete, da su sve ove stvari dobre.
Većina ovih postupaka predstavljaju se kao dobri za vaše samopoštovanje, samopouzdanje, nadzor nad vašim životom - što je sve laž. Ne samo da vas ovi postupci odvlače od Istine, već i donose neopisiv jad jednom kada zli duhovi uđu u vašu dušu kao posljedica ovih postupaka.
 
Biblija upozorava na opasnosti vračanja
Istina se nikada ne može mijenjati. Učenja predana ljudima u Svetoj Bibliji upozoravaju čovječanstvo na opasnosti vračanja, proricanja i laskanja lažnim bogovima. U današnjem svijetu ovi su postupci predstavljeni kao bezopasni, ali nužni, za vaše duhovno blagostanje. Zbog prirode nježnih duša, mnogi od njih će po naravi biti privučeni postupcima New Age-a zbog lažnog lica ljubavi kojim odiše. To je daleko od Istine.
 
Upozorenje o zanesenjačkoj pobožnosti prema anđelima
Zapamtite da su vas sotona i njegovi pali anđeli pažljivo i lukavo privukli ovim bezazlenim lažima. Vama koji promičete gotovo zanesenjačku pobožnost prema anđelima moram reći ovo. Zašto ne proglašavate najprije Riječ Božju, Mog Vječnog Oca? Zar nije ova obuzetost anđelima samo drugi oblik kulta idola?  Da, svim sredstvima molite za pomoć Svetih Anđela, međutim, uvijek pitajte ovo. Je li vaša pobožnost prema Anđelima nauštrb vaše ljubavi prema Isusu Kristu, Sinu Boga ili Bogu, Vječnom Ocu? Ako je tako, uvrijedili ste Mene, vašeg Božjeg Spasitelja, Isusa Krista.
Probudite se na laži takozvanog spiritualizma. Anđeli koje privlačite sudjelujući u takvim postupcima neće doći s Neba ili iz svjetla. Činit će se da dolaze iz svjetla, ali to je prijevara koju sotona i njegovi demoni koriste kako bi pametno prerušili svoja djela.
Zapamtite ovo završno poučavanje. Dotjerujte svoje poganske postupke koliko želite, tako da se čini kao da odajete počast Božjem Svjetlu Neba, ali to će biti laž. Laž, i oni koje uvjerite da slijede ovo čudno putovanje prema takozvanom duhovnom području izvan onog Mojeg Oca, dovest će vas tako blizu sotoni da iza određene točke neće biti povratka.
Jedina Božja domena ljubavi koja postoji izvan ove zemlje jest Nebo. Sve drugo što vam je rečeno nije Istina. Međutim, sotona želi da vjerujete da jest. Stvarnost je da on vuče sve one bezazlene i praznovjerne duše u tamu pakla, s njim i svim palim anđelima. Sve u ime lažne ljubavi.
Molim vas da zapamtite da ljubav, prava ljubav, može doći samo od Boga, Vječnog Oca.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj Isus Krist
 
Srijeda, 26. listopad 2011., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, molim te da kažeš Mojoj djeci da budu na oprezu zbog lažnih vidjelaca koji govore u Moje Ime, ali koji promiču riječi koje ne dolaze sa Mojih Usana.
Mnogi od ovih samoproglašenih vidjelaca, koji se izvana čine katolici i koji su svojim ponašanjem povezani s ovom i drugim kršćanskim doktrinama, u stvari su sljedbenici New Age-a.
Sljedbenici New Age-a sada će prodrijeti u svijet kako bi uvjerili Moju djecu da su poslani da promiču Moju Svetu Riječ. Izvana će se njihove riječi činite istinitima. Jezik koji koriste biti će rafiniran, nježan, dobro osmišljen ali će prikrivati laž.
Ovo je doba da se uzdignu lažni proroci, a mnoga Moja djeca će teško razlikovati istinu od izmišljotine.
Ti ćeš Moja kćeri sada biti meta ovih vidjelaca koji su krenuli umanjiti Moju Svetu Riječ. Nemoj dozvoliti da se to dogodi ili će Moja djeca biti uvučena u tamu iz koje će se teško izvući.
Zapamtite ovo. Ovi lažni proroci također su Moja ljubljena djeca, pa vas molim da molite za njih. Nažalost, oni su obmanuti da vjeruju u jednu nestvarnu hijerarhiju i svemir koji ne postoji.
Budite na oprezu zbog onih koji upućuju na uzvišene gospodare, ili govore o novom dobu svjetla gdje će Bog Otac jednostavno biti smatran samo još jednim aspektom. Ja ne usmjeravam ove duše. Oni podupiru vjerovanja koja je usadio prevarant. U mnogim slučajevima ove zavedene duše vjeruju da primaju Božje poruke. Tako sotona djeluje. Njegove nježne, umirujuće riječi donijet će ukočenu, hladnu ali uvjerljivu litaniju riječi. One ne dolaze od Boga Svevišnjega.
Kao što sam vam prije rekao, Ja pričam sa svijetom na jednostavan način. Nemam potrebe za bogatim jezikom pod krinkom hladnog nadređenog glasa. Ne pokušavam usaditi strah u vaša srca. Jednostavno vas pokušavam voditi prema Istini i važnosti ljubavi prema bližnjemu.
Koliko vam je teško, djeco, u ovim zbunjujućim vremenima. 
Molite, molite da ne postanete žrtve niza neistina koje će širiti lažni proroci. Ako se njihove poruke čine izmišljenima, ako su teške za shvatiti i unose strah u vaša srca, one nisu od Mene.
Djeco, budite usredotočeni samo na Mene. Imam vam puno toga za reći. Nemojte dozvoliti da budete ometeni niti jedne minute, jer to će vas spriječiti da spasite one duše koje jako trebaju vaše molitve.
 
 
Vaš Isus
 
Petak, 24. veljače 2012., 21:45h
 
 
Kćeri Moja, nužno je da šutiš dok progon počinje.
Svetu Riječ Moga Vječnoga Oca odbiti će oni posvećeni sluge koji tvrde kako proglašavaju Istinu Njegove Presvete Riječi.
Katolička Crkva je jedina istinska Crkva.
Sve Crkve će se sjediniti kako bi postale jedna Sveta i Apostolska Crkva prilikom Moga Drugoga Dolaska.
Dok se to ne dogodi, svaka Riječ Moga Oca dana duhovno praznom svijetu biti će ili zanemarena, ili osporavana, ili će joj se žestoko protiviti.
Oni koji se budu žestoko protivili Mojim Porukama danima tebi, sedmom glasniku za Kraj Vremena, biti će podijeljeni u dva tabora.
Oni koji slijede sotonu kroz new-age proricanje i vještičarenje.
Drugi će biti oni koji su duhovno slijepi, ali koji vjeruju kako su božanski nadahnuti Darom Duha Svetoga.
Oba tabora će odbiti Riječ Božju danu tebi preko Presvetoga Trojstva i Moje ljubljene Majke.
Čak i dobri svećenici, kojima će biti zabranjeno da javno podržavaju ove Poruke, osjećati će da je opravdano omalovažavati Moju Svetu Riječ pred cijelim svijetom.
S vrlo malo istinske poniznosti u svojim srcima, oni će krenuti potkopati ovaj poziv s Neba koji je dan kako bi pomogao čovječanstvu.
Ti svećenici, kler i drugi samoprozvani apostoli koji tvrde kako Me poznaju pokušati će potaknuti duše da odbiju Moju Riječ.
Oni su bez srama, jer će arogantno trgati Moju Knjigu Istine, kako je objavljena cijelom čovječanstvu.
Zatim će raskomadati sadržaj s otrovom u svojim srcima.
Oni ne žele čuti istinu, jer će uzdrmati i uznemiriti čahuru lažne sigurnosti unutar koje su se umotali.
Oh, kako Me vrijeđaju.
Koliko će štete uzrokovati, a ipak, to ne shvaćaju.
Molite da te duše, slijepe na Istinu zbog utjecaja prevaranta, otvore svoja srca i prihvate Riječ Božju dok im se danas predstavlja.
Nemaju pravo javno odbaciti ove Poruke bez da ih prosude čistom dušom, koja mora biti ponizna u svemu.
Dok Bog dopušta patnje koje trpe njegovi vidjeoci na Zemlji kako bi osigurao da duše budu spašene, On neće dopuštati zlostavljanje svojih pomazanih proroka.
Kćeri Moja, ti si prorok.
Prihvaćaš patnju kao dar Meni.
Ali tu se ne radi o tebi, jer ti si ništa bez Mene i ti to znaš i prihvaćaš.
Bog, Moj Otac, govori svijetu preko Svojih proroka.
Njegovu Riječ odbijate kada javno klevećete Njegove proroke.
Jer to je grijeh u Njegovim Očima.
Nikada ne odbijajte proroke Gospodnje.
Nikada ne nanosite zlo ili štetu Njegovim prorocima na bilo koji način.
Šutite cijelo vrijeme ako ste u sumnji i molite za njih.
Napadnite istinskog proroka i Ruka Moga Oca će izliti s Neba vatru na vas kao kaznu.
Nijedan čovjek neće zaustaviti da Riječ Gospodnja bude dana Njegovoj djeci.
To je obećanje koje je Moj Otac dao od početka.
Poslušajte Njegov Glas.
Prihvatite da ste na Kraju Vremena.
Molite da se ove Poruke čuju, kako bi sva Božja djeca imala Vječni Život.
 
 
Vaš Učitelj
Otkupitelj cijeloga čovječanstva
Isus Krist
 
 
 
 
 
 

Petak, 2. ožujka 2012., 00:20h

 
Moja kćeri, kušnje čovječanstva pojačati će se tijekom konačnog čišćenja potrebnog prije Drugoga Dolaska Moga ljubljenoga Sina, Isusa Krista.
Zemlja se priprema za ovaj veličanstveni događaj obećan kao Moj najveći Dar od stvaranja Raja.
Očekujte ovaj događaj s velikim nadanjem, jer taj Novi Raj je ono za čim će svaki čovjek, žena i dijete težiti.
Pripremite se kako bi vi, vaše obitelji i prijatelji bili dostojni hodati Mojim Novim Kraljevstvom, kojim će vladati Moj predragi Sin, Isus Krist.
Zanemarite ovaj zahtjev, djeco i izgubiti ćete svoje zakonito naslijeđe.
Kada bi grješnici vidjeli samo minutu ovoga veličanstvenog stvaranja, pali bi na Zemlju i molili za Milosrđe da uđu kroz vrata.
Samo oni koji imaju jednostavnu i poniznu ljubav prema Meni, svome Nebeskome Ocu i Mome ljubljenom Sinu Isusu Kristu, moći će uživati ovo novo mirno i veličanstveno Postojanje.
Nažalost, sotona je zamračio duše mnoge Moje djece, pa oni neće moći razlikovati Istinu od izmišljotine.
Kćeri Moja, sotonistički kultovi i doktrine new age-a čine strašne laži.
Moja jadna djeca, zavedena lažima umotanima u slikoviti privid, vjeruju u novi planet.
Obećana im je drugačija vrsta raja. Ali on ne postoji.
Kada sotona zavede i osvoji srca onih koji vjeruju u njega, zauvijek ih muči.
Kada biste vidjeli užas na njihovim licima kada se nakon smrti nađu u kandžama sotone, vaše bi srce puklo na dvoje.
Tako su jadni, pa je stoga važno da upozorite te duše na muku koja im predstoji.
Molite za njih. Nikada nemojte prestati. U mnogim slučajevima samo ih patnja duša žrtava može spasiti od pakla.
Ja sada pozivam vas koji vjerujete u Mene, Boga Oca, da odbacite lažne bogove, lažne idole, lažna naučavanja, proricanja i doktrinu new age-a, koji ništa ne vrijede.
Sve je stvorio kralj prijevare, sotona, lukavi lažljivac.
On neće prezati ni pred čim da odvuče od Mene Moju dragocjenu djecu.
Molim vas, djeco, molite za te duše da utješite Mene, svoga ljubljenoga Oca.
Utješite Me. Vremenom ćete shvatiti tajnu Moga Nebeskoga Kraljevstva.
Vremenom će tajna Moje Božje Volje biti otkrivena. 
Vremenom ćete Mi, svojom vjernošću i ljubavlju prema Meni, pomoći da konačno ujedinim Moju obitelj u Kraljevstvu koje je stvoreno u početku za svu Moju djecu.
Hvala ti za tvoju patnju, kćeri Moja. Hvala vam što odgovarate na Moj poziv s Neba, djeco Moja.
Ja dajem sav Svoj Blagoslov sada, ali morate Me zamoliti
 
"Nebeski Oče, pomogni mi da postanem malen, kao dijete, u Tvojim Očima.
 
Molim da Tvoje Milosti siđu nad mene, kako bih odgovorio na Tvoj poziv da spasiš svu Svoju djecu."
 
Amen.
 
 
Vaš ljubljeni Nebeski Otac
Svevišnji Bog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 7. ožujka 2012., 15:40h
 
 
Moja predraga kćeri, reci Mojoj djeci da nijedan čovjek nema znanje ili ovlaštenje da otkrije Istinu sadržanu u Knjizi Otkrivenja.
Bez obzira koliko sebe smatraju obrazovanima, samo Ja, Isus Krist, Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva imam ovlaštenje otkriti svijetu što je sadržano u Knjizi Istine.
Samo Ja, Jaganjac Božji, imam pravo donijeti Istinu, danu Mome učeniku Ivanu Evanđelistu, instrumentu Istine, današnjemu svijetu.
Prvi pečat je otpadništvo, koje se vidi ne samo među nevjernicima, već i među onima koji tvrde da Me znaju i onima koji javno proglašavaju ljubav prema Meni.
Ovo je vrijeme kada će istina vjere biti izvrnuta, kada je vama Mojoj djeci prikazano razvodnjeno naučavanje koje je uvreda Mojim Učenjima.
Ja vam kažem djeco da kada vidite kako izviru nove lažne vjere i religiozna naučavanja, znati ćete kako je sada vrijeme da prvi pečat bude otkriven.
Pogledajte oko sebe i što vidite? Religije koje štuju nove bogove za koje nikada niste čuli. Religije utemeljene na znanstvenoj fantastici, koje nalikuju na glupost i koje su bez čvrstine. Duhovna bića koja nisu sa ovog svijeta, ali za koja mnogi vjeruju kako predstavljaju Nebesko kraljevstvo Moga Oca.
Obratite pažnju sada jer živite u mašti.
Ništa od ovih metafizičkih vjerovanja ne predstavlja Istinu.
Bilo koje naučavanje koje vas podučava važnosti stavljanja sebe ispred svega drugog je naučavanje koje dolazi od sotone.
Ne slušajte. Okrenite leđa ovoj okrutnoj prijevari.
Oni koji traže lažne bogove i posvećuju svoje živote idolizirajući lažne bogove, izgubljeni su Mi.
Ako ne prestanete i ne molite Me za vodstvo Ja vas ne mogu spasiti.
 
Vama i svima onima koji se sada svjesno povuku od kralja tame biti će dan dar razlikovanja, ako ga zatražite od Mene ovom Križarskom molitvom (36)
 
Pomogni mi da štujem Pravoga Boga
 
Isuse pomogni mi, jer sam izgubljen i zbunjen. Ne znam istinu o životu poslije smrti.
Oprosti mi ako Te uvrijedim štovanjem lažnih bogova koji nisu Pravi Bog.
 
Spasi me i pomogni mi da jasno vidim Istinu i izbavi me od tmina moje duše.
Pomogni mi da dođem u Svjetlo Tvoga Milosrđa.
Amen. 
 
Postoji samo jedan Bog, Otac, Sin i Duh Sveti, u jednom Presvetom Trojstvu.
Bilo koji drugi bog dolazi od sotone, bez obzira na privlačnost krinke.
Molim vas, ne gubite svoj Vječni Život zaklinjući se na vjernost onim vjerama koje štuju prakse new age-a, uključujući Reiki, Yogu, meditacije new age-a, tarot karte, vidovitost, psihička očitovanja i štovanje anđela povezanih sa uzvišenim gospodarima.
Polako ali sigurno, ove prakse okultnoga je prihvatilo ne samo vaše društvo, već i Katoličke i Kršćanske Crkve.
Ta lažna religiozna naučavanja šire se tako brzo, da su proždrijela milijarde Božje djece, koja su sada pronašla toliko lažne utjehe u njima da više ne priznaju Postojanje Jedinoga Pravoga Boga.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 7. lipnja 2012., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme je da se uzme oružje u Nebeskoj bitci koja bjesni protiv sotone i njegovih palih anđela.
Sada oslobođena u svakom narodu, sotonina vojska anđela i njihovi posvećeni učenici na Zemlji šire zarazu na Božju djecu na svaki način.
Postoje vidljivi znakovi. Kriza u Mojoj Crkvi, Katoličkoj Crkvi, stvorena je silama zla, čiji je cilj broj jedan oboriti je na koljena. Nezadovoljni ovime, sile zla žele uništiti Svetu Euharistiju oskvrnjujući Ju.
Demoralizirajući Moju Crkvu na Zemlji, sotonin plan je bio uništiti vjeru Mojih sljedbenika.
Mnogi Moji sljedbenici više ne iskazuju poštovanje Meni, svome Spasitelju, jer krive grijehe onih koji predstavljaju Mene u Crkvi. Kako Me to ranjava, kada Me tako brzo napuštaju.
Raskol u današnjem svijetu također je isplanirao sotona, kušajući Božju djecu da zaniječu svoju vjeru.
Umjesto toga, on koristi novu religiju, često znanu kao religija New Age-a. Umjesto veličanja Boga, Vječnoga Oca, oni veličaju ljudsko biće kao duhovno nadmoćnije i na čelu.
Poput Lucifera, koji je želio biti ne samo poput Boga, već je želio postati Bog, ovaj brzo razvijajući kult želi uvjeriti Božju djecu da nadziru vlastitu sudbinu, da se sve može nadzirati lažnim vjerovanjem u metafizički svijet koji ne postoji.
Vjerovanje u lažne bogove, poput Bude, nanijelo je štetu tolikim ljudima i odvelo ih u mračni svijet, koji se čini da svjetluca na prvi pogled, ali koji ne uspijeva zapaliti čistu međusobnu ljubav.
Umjesto toga, sve te religije New Age-a dovode do jedne stvari, opsesije sobom i ljubavi prema sebi na račun drugih.
Ratovi, koje masonski redovi stvaraju, postaju obilni i najveća skupina od svih će upravljati nadzorom Bliskog Istoka kroz masakr.
U Europi će upravljati uvođenjem nove jedinstvene svjetske valute da ih učine robovima.
Sotonin stisak je toliko jak, da će biti potrebno mnogo molitve da se sruši moć koju drži.
Zatim će tu biti iskušenje da se Božju djecu okrene od Istine.
On, sotona, može opustošiti vaš duh. Ali, iako nema moć da zna što mislite, može staviti misli i sumnje u vaš um.
Kada se u početku odupirete, moleći za milosti kako bi se zaštitili, on povećava svoje aktivnosti.
Sotona šalje svoje demonske anđele vjernicima i muči ih. Da ih možete vidjeti, to bi vas potreslo. Dva ili tri vas mogu okružiti i spoticati vas, uzrokujući da postanete zbunjeni, uznemireni, a vaš um ispunjen nesmiljenim mislima prema drugoj osobi.
Sve što ima veze sa Bogom, Njegovim Crkvama, Njegovom djecom i onima koji Ga predstavljaju na Zemlji, prve su mete.
Zatim cilja na one na visokim položajima, koji imaju nadzor nad milijunima života. Kuša ih korupcijom, manipulacijom moći i uvođenjem loših zakona stvorenih da uzrokuju bol i nevolju. A zatim on organizira rat.
Djeco, ne zanemarujte bitku, jer stvarna je.
600 000 palih anđela prošle je godine oslobođeno iz ponora pakla. 
Daljnjih 5 milijuna sada je oslobođeno. Počelo je vrijeme za Božju Vojsku na Nebu da uništi sotonu. Također je počelo vrijeme za Moju Vojsku na Zemlji da skupi oružje.
Vremena je malo. Imamo mnogo toga za učiniti.
Molitva je oružje. Obraćenje je cilj. Spasenje duša Ja mogu postići samo, ako se Moj Glas čuje u ovo vrijeme.
Sotona to zna. Bacio je kletvu na ovu Misiju i odvući će mnogo Božje djece. Ipak, on ne može pobijediti. Jer nitko ne može zaustaviti da se otkrije Knjiga Istine, jer to činim Ja, Isus Krist.
A ipak, mnoge jadne duše biti će uvjerene da skrenu pogled dok Ja objavljujem Istinu da je cijeli svijet vidi, kako je naviješteno u Knjizi Otkrivenja.
Nikada mu nemojte dopustiti da se upusti u borbu s vama. To možete učiniti odbijanjem upuštanja u borbu kada vas vrijeđaju ili ismijavaju drugi kada proglašavate Moju Svetu Riječ. Jer ako se upustite u borbu s njim, dajete mu streljivo potrebno da vas obori.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Spasitelj cijeloga čovječanstva
 
Petak, 30. studenoga 2012., 22:20h
 
 
Moja predraga kćeri, proročanstva naviještena u Starom Zavjetu u svezi sudbine Židova uskoro će se ostvariti.
Moj izabrani narod će patiti
Židovi, koji su odbacili Savez s Bogom kojega je utvrdio Mojsije, patiti će kao i u proteklim stoljećima.
Biti će im oduzeta moć nad zemljom njihovih predaka i neće imati drugog izbora nego potpisati sporazum na osnovu kojega će postati Antikristovi robovi. Moj izabrani narod će patiti, baš kao sto sam i Ja patio i malo milosrđa će im biti pokazano.
Prema Židovima će postupati gore nego za vrijeme genocida koji se dogodio u Drugom Svjetskom Ratu.
U Izraelu će se, kako je i najavljeno, vidljivo očitovati Velika Nevolja.
Zbog Izraela će se ratovi rasplamsati i biti će teško odrediti tko je pravi neprijatelj.
Ubrzo nakon toga biti će potpisan mirovni sporazum i čovjek mira će stupiti na svjetsku scenu.
Europska Unija će zgaziti sve tragove Boga 
Zvijer sa deset rogova, to je Europska Unija, će zgaziti sve tragove Boga.
Sada je vrijeme je da se pripremite za njihovu okrutnost, koja će poprimiti nezapamćene razmjere kada krene u smjeru ukidanja Kršćanstva.
Koliko će samo biti ponosni kada onaj maleni koji je skriven među njima ustane i krene se razmetati svojom moći. Dočekati će sa pljeskom novoimenovanog vođu nove crkve i njegova će se moć proširiti po cijelom svijetu.
Ovo će se brzo razvijati, a Moji posvećeni sluge koji ne prihvaćaju Istinu ovoga proročanstva moraju ovo znati.
Ukoliko se podložite novim zakonima Rima, grada kojega će preuzeti lažljivac i Antikristov sluga, postati ćete zarobljenici ovoga novoga režima. Kada vidite kako se Sakrament Svete Euharistije mijenja do neprepoznatljivosti, znajte da je to vaša prilika da okrenete leđa ovom zlom režimu.
Moja Crkva je nepogrješiva. I takva će ostati. Međutim, ako se neki unutar Moje Crkve pobune protiv Mojih Učenja i promijene Svete Sakramente, oni će biti odbačeni od Moje Crkve. Novi režim, koji nije od Boga, biti će pogrješiv, jer neće predstavljati Istinu. Kršćani se trebaju držati isključivo Mojih Učenja.
Ako slijedite religiju koju je stvorio čovjek ne možete se zvati kršćanima. Svatko tko ispovijeda da je Moja Crkva nepogrješiva je u pravu.
Svatko tko tvrdi da pripada novoj crkvi, gdje se iskrivljuju Moja Učenja i gdje se ukidaju Moji Sakramenti, živjeti će laž.
Ovo će biti jako teška vremena za Moje posvećene sluge, jer moraju slijediti Zakone koje je donijela Moja Crkva. Kažem vam sada, da to i dalje morate činiti. Ali čim Moji Sakramenti budu obeščašćeni, slijedite isključivo Moju Pravu Crkvu. Od tada će samo oni sluge koji slijede Istinu moći tvrditi da vode Moj narod u skladu s Mojim uputama koje sam Ja utvrdio tijekom Moga vremena na Zemlji.
Uspon poganstva
Uspon poganstva će se obrušiti na Zemlju i stvoriti će lažni osjećaj mira. Tada ćete vidjeti porast dodvoravanja slavnima, fanatičnu pobožnost spiritualizmu New Age-a i obožavanju sotone, pod krinkom suvremene psihoterapije. Ovdje će štovanje sebe samoga biti značajka za kojom će se najviše težiti.
Spolni nemoral će porasti dok se bude pojačavala bitka Harmagedona
Pobačaj i ubojstvo će biti toliko uobičajeni, da će mnogi postati neosjetljivi na bilo kakav oblik sućuti prema onima koji su ranjivi.
Tijekom ovog razdoblja Moja Vojska će neustrašivo nastaviti svoju misiju spašavanja duša. Ništa ih neće moći zaustaviti i po svakom satu njihove molitve ja ću ublažiti veliki dio ove patnje u svijetu.
Židovima kažem ovo. Patili ste jer niste slušali Riječ Božju preko proroka. Međutim, prihvatiti ćete uskoro Pravoga Mesiju. Tada ćete se i vi pridružiti Mojoj Vojsci dok stupa prema pobjedi nad Antikristom.
Patiti ćete poput Mene, jer tako je prorečeno. Kuća Davidova će ostvariti pobjedu na dan kada Ja podignem iz pepela Novi Jeruzalem. Dok se rađa Moje Novo Kraljevstvo, kralj poganskoga svijeta i njegovi sluge biti će pretvoreni u prah i pepeo.
Bliži se Moje Obećanje da ću doći i odvesti vas u Kraljevstvo Moga Oca. Vama zalažem Moju Ljubav i Moju Vjernost, kao vaš obećani Mesija, Koji vam je obećan tako davno.
Ovo je vaša baština. Niste odbacili Mene, svoga Isusa, kada sam bio Razapet. Vi ste odbacili Boga.
Ja sam Bog. Ja sam Put za vaš ulazak u Novi Raj. Prihvatite Moju Ruku jer Ja vas ljubim i opraštam vam. Vi ste Moj Narod i Ja dolazim po vas.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 9. siječnja 2013., 10:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kako sam Ja poznat, kroz govor mnogih ljudi, svakoga dana, a ipak, jako su udaljeni od Mene.
Mnogi, instinktivno glasno zazivaju Moje Ime, kroz svoje izražavanje, bez da doista shvaćaju kako koriste Moje Ime. Ne samo da Ja nisam cijenjen; nikakvo poštovanje Mi se ne pokazuje. Moje se Ime koristi kada se proklinje druge, u trenucima velikoga trvenja. Kako Me ovo boli i zgražava; kada Me se koristi na takav način.
Mnogi koriste Moje Ime u svakodnevnom razgovoru, ali ne na način kojim se naglašava Moja Uloga Spasitelja ljudskog roda.
Kako bih volio da mogu pozvati te ateiste i agnostike, da poslušaju kako koristiti Moje Ime u svakodnevnim razgovorima. Ako je to navika, zašto onda ne koristite drugi oblik izražavanja? Zašto Me uključujete, ako Me ne prihvaćate? Zašto Me koristite kao oblik bogohuljenja, kada ne vjerujete da Ja Postojim?
Mnogi Me ljudi odbacuju kao nevažnog u svojim životima. Odgurnut sam na stranu kao da nisam važan.
Mnoge duše koje vjeruju u Mene ne žive svoju vjeru. Takvi ne uspijevaju pripremiti svoje duše. Toliki mnogi ne znaju kada će biti odvedeni sa Zemlje u slijedeći život i napravili su veliku pogrješku. Jer, oni nisu podobni ući u Moje Kraljevstvo.
Na dan kada se duše nađu podijeljene na dvije skupine, Istina budućnosti konačno će im biti otkrivena. Jao čovjeku koji se nije pripremio za taj veliki dan i koji je protratio vrijeme koje mu je dodijeljeno na Zemlji.
Užas onih koji su odbili slušati Istinu i koji su Me javno ponizili i odbili, biti će nemoguće opisati. Toga dana će se svjedočiti plaču, histeriji i šoku, kada te duše budu vidjele da ih put kojega su odabrale samo vodi u vatre ponora.
Ovo je vrijeme duhovne obnove za duše koje su blagoslovljene Darom da vide kako se stara proročanstva sada ostvaruju u svijetu, kako je i naviješteno.
Ja promatram svijet i vidim užasnu pometnju, dok su ljudi uvučeni u laži o tome kako je svijet stvoren – te laži, koje su stvorene kako bi okrenule ljude od Istine.
Vidim kako se dobrim ljudima govori da odbace njihovo razumijevanje Mojih Učenja i da ih bace u stranu kako bi prihvatili grijeh. Zatim ih se potiče da zaplješću grijehu, dok sami sebe ne uvjere kako ću Ja, Isus Krist, progledati kroz prste.
Istina Mojih Učenja leži u samoj jezgri Kršćanstva. Kada oduzmete Istinu, ili kada spletkarite s Njom, to više nije Istina. Sve što ostaje je ljuska.
Vrijeme je da razlučite jeste li ili niste spremni da dopustite da vas zavede moderni new age spiritizam ili ćete čvrsto stajati i braniti Svetu Riječ Božju. Možda vam to sada nije važno, ali kada dođe dan, kada Ja dođem suditi, samo će Istina biti prihvatljiva u Mojem Kraljevstvu.
Kada prihvatite laži, niste iskreni. Niste istinoljubivi. Zbog toga nećete primiti Milosti. Biti ćete poput prazne lađe, koja plovi morima, hvaleći se teretom koji postoji samo u vašim mislima. To neće koristiti nikome, taj lažni osjećaj sigurnosti. To vam neće dati pristup Ključevima Moga Novog Raja.
Molite svaki dan, kao da je sutra vaš posljednji dan, jer ne znate vrijeme Moga Drugog Dolaska. Dogoditi će se neočekivano. Kada taj dan svane, biti će malo vremena da se okrenete. Vi ćete ili prihvatiti Mene i Moje Obećanje da vas odvedem u Moje Kraljevstvo ili ćete biti poslani na mjesto s kojega nema povratka.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ponedjeljak, 21. siječnja 2013., 15:50h
 
 
Moja predraga kćeri, možda se čini kako je Moje Vrijeme na Zemlji završilo Mojim Razapinjanjem, ali to je bio tek početak.
Moje Vrijeme, koje je usklađeno sa Božjom Voljom Moga Oca, je skoro nad vama i konačno ću ponovno doći kako bih sklonio čovječanstvo u Moje Sveto Srce.
Mnogo je toga postignuto, ne samo s vaše strane, Moji predragi sljedbenici, već i od Vjere Moje Crkve u ustajanju protiv progona koje su svjetovne vlade nanijele Mojem Tijelu na Zemlji.
Koliko ljubim Svoje vjerne sljedbenike. Koliko Mi utjehe donose, zbog svoje čvrste i odane vjernosti. Duh Sveti je raširen u ovim vremenima i prekrio je čovječanstvo poput mreže, kao protuotrov duhu zla koji je prisutan u srcima ljudi.
Kada bi vi, Moji sljedbenici, vidjeli, kako Ja vidim zle duhove koji lutaju Zemljom tražeći dom, umrli bi od straha. Oni traže utočište u ljudskoj duši i dom koji će naseliti. Duše koje Me ne ljube, koje odbacuju Boga i koje slijede lažna učenja koja sotona širi, uključujući organizacije new age-a, koje se predstavljaju kao religijske i duhovne organizacije, izlažu se naveliko tim duhovima. Mnoge od ovih duša bile bi uvrijeđene kada bi im bilo rečeno da nose takve zle duhove. Ne bi to vjerovali, čak ni kada pokažu znakove dubokog emocionalnoga bola.
Ti zlodusi, a mnogo ih je, Meni se pokazuju migoljeći se u crnilu preda Mnom. Vidim ih kako Mi se rugaju i pljuju iz svojih zlih usta. Kada su prisutni u Božjoj djeci, preobražavaju osobu u koju su ušli, iako ispočetka polako. Vremenom, će te jadne duše bljuvati odvratnosti protiv Boga i Zakona koje je postavio. Promicati će zlodjela svih vrsta i činiti će sve kako bi zaveli druge duše da počine grijeh. Dok povećavaju brzinu svoje zaraze, Duh Sveti, prisutan u srcima Mojih sljedbenika, otpočeti će snažnu bitku kako bi pomogao iskorijeniti ovo zlo. Zbog toga je molitva važna. Vaše molitve, ponuđene kako bi se spriječilo širenje zlih zakona koji vrijeđaju Boga, biti će uslišane i na njih će se odgovoriti.
Molim vas, nastavite moliti Križarsku molitvu (87) za zaštitu naroda od zla, kako bi se ublažila zlodjela progona.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
Petak, 22. veljače 2013., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, živite u vremenu kada su mnoga Božja djeca postala pogani. Čak i oni rođeni kao Židovi i kršćani sada su pribjegli različitim vrstama idolopoklonstva, kako je naviješteno.
Kako Me vrijeđa svjedočiti poštovanju kojega Božja djeca imaju u svojim srcima prema samozadovoljenju i vjerovanju u lažne bogove koji postoje samo u njihovim mislima.
Valovi duhovnosti new age-a i strast prema svim stvarima, koje se odnose na smirenje duha, znače jednu stvar. Ovi ljudi su u tami, jer odbijaju priznati Mene, Isusa Krista. Namjerno sprječavajući Božje Svjetlo, ostavljaju se otvorenima tami duha zla. Sotona i njegovi demoni vrebaju takve duše i u njima uzrokuju strašnu potpunu prazninu u kojoj nikada neće naći utjehu, bez obzira kakvu duhovnu pomoć new age-a tražili, jer to nije prirodno prebivalište u kojemu su rođeni.
Poganstvo koje je zahvatilo čovječanstvo u ovo vrijeme je na svom vrhuncu, od kada sam Ja, Isus Krist, Rođen na Zemlji. Iako je svijetu dana Istina o Postojanju Boga i iako Sam ih Svojom Smrću na Križu spasio od prokletstva, oni i dalje okreću svoja leđa. 
Opsjednutost samima sobom, ponizno laskanje i ljubav prema svjetovnom preobilju jesu pošasti čovječanstva i dolaze od očajnog osjećaja tjeskobe, uznemirenosti i ispraznosti. Idolopoklonstvo - ljubav prema slavnim ljudima, lažnim bogovima i prikazivanje poganskih predmeta - donosi oblak tame nad sve one koji su strastveni u takvim težnjama. Kršćani trpe ismijavanje od strane takvih ljudi, ali svojom patnjom i molitvama mogu pomoći spasiti svoje bližnje od vatri pakla.
Kada očijukate s tim lažnim idolima, igrate se s demonima iz pakla koji su poslani da vas zauvijek odvuku u bezdan. Nikada nemojte vjerovati da su takvi postupci bezopasni, jer nisu. Kada provodite svoje vrijeme i svoja razmišljanja u takvoj razonodi, zatvarate se Bogu i Vječnom Životu.       
Probudite se za Istinu. Ja Sam Istina. Nema drugog puta prema vječnoj sreći, samo preko Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg. Sada dolazim otkriti Istinu, kako bih vas ponovno spasio i donio vam Vječni Život, pomažući vam da spasite svoje duše.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
Utorak, 9. travnja 2013., 23:00h
 
 
Moja predraga kćeri, postoji toliko mnogo dobrih i svetih svećenika koji su se udružili kako bi rastrgali ove Poruke, ali oni nemaju sposobnosti ili znanja da to učine. Njihov put je služiti Bogu. Oni ne smiju dopustiti sebi da budu tako ukaljani, jer to predstavlja opasnost za one duše koje prepoznaju Moj Glas u ovim Porukama.
Dok ističu nasljedovanje duha new age-a, mnogi svećenici vjeruju da njihovo znanje o duhovnosti znači da imaju dara prepoznati pravog Božjeg proroka. Toliko su udaljeni od Mene, da ne mogu raspoznati Moju Svetu Riječ. Ja im nisam dao takve milosti, jer oholost stoji na njihovom putu.
Oni od vas, Moji posvećeni sluge, koji kujete zavjeru, spletkarite i koristite znak vašeg svetog zvanja u službi Božjoj, kao sredstva da okrenete svoje vjernike od Moje Riječi, znajte da ćete biti kažnjeni. Vi Me ne poznajete uistinu. Vi Mi niste odani. Vi ste neupućeni u duhovno znanje i nemate ovlaštenje da javno ponižavate, sipate prijezir na druge ili omalovažavate ikoga u Moje Ime.
Svatko od vas će morati odgovarati Meni. Ja ću vas kazniti, ne zbog vaše nevjere, već zbog grijeha oholosti, koji vas uvjerava da znate više o duhovnim stvarima nego Ja, Isus Krist, Vaš Gospodar. Kako Me ranjavate. Kako Me razočaravate, jer je vaša izdaja naudila Mojoj Misiji, posljednjoj svoje vrste. Za svakog grješnika kojega ste vi odvukli od Mene, morati ćete preuzeti odgovornost za njihove duše.  I onda, teškoga srca, vi ćete morati odgovoriti na ova pitanja, kada vam se Istina objavi.
Zašto ste odbili Moj Kalež kada vam je bila dana Istina, s ljubavlju i ufanjem i kada ste znali, u svom srcu, da je to bilo od Mene? Zašto ste onda pokušali uništiti Moje Poruke? Imate li ikakvu predodžbu o ozbiljnosti Svetih zavjeta koje ste položili u Moje Ime? Vi se sada morate povući i čitati Moje Križarske Molitve. Ako to učinite, onda ću vam Ja dati Moj blagoslov i moć raspoznavanja. Ali samo oni poniznog srca mogu doći k Meni.
Vratite se. Zatim dođite k Meni ogoljeni. Ostavite iza sebe sva vaša zavidna stajališta, vaše pristrano mišljenje i vašu procjenu ovih Poruka, utemeljenu na naklapanju, ogovaranju i aluziji.
Kada taj dan dođe, Ja ću vas nanovo krstiti i ponovno ćete postati čisti. Vaše duše će postati poput malenih i sa čeznutljivom glađu za Mojom Prisutnošću.
Ja iščekujem vaš odgovor. Ja sam pun Ljubavi. Ja sam pun Milosrđa. Dođite k Meni. Ja Sam sve što trebate.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
VAŠI POGANSKI POSTUPCI ĆE VAS ODVESTI U PAKAO
Ponedjeljak, 3. lipnja 2013., 21:50h
 
 
Moja predraga kćeri, bičevanje koje Ja trpim u ovo vrijeme nije samo zbog izdaje Mene, koja je u tijeku unutar Moje Vlastite Crkve, već ima i veze sa lažnim, poganskim idolima koji Me zamjenjuju u današnjem svijetu.
Poganstvo raste vrlo brzo i prihvaćeno je kao nova, popularna kultura, alternativa vjerovanju u Jedinoga Pravoga Boga. Ono uzima mnoge oblike. Što je najvažnije, ono će biti predstavljeno kao bezopasna zabava za one koji se amaterski bave praksama new age-a i kao važan dio osobnog razvoja – oblik humanizma i sebeljublja.
Ovo sveopće poganstvo je naviješteno za Kraj Vremena i mnogi ga ljudi ne mogu vidjeti, onakvo kakvo jest. To je sebeljublje i ljubav prema lažnim bogovima u koje mnogi vjeruju, zbog takozvanih magičnih koristi za koje vjeruju da oni nude.
Mnogi, koji traže razonodu, kako bi ispunili prazninu u svojim dušama, čine to dodvoravanjem Budinim kipovima, koji postaju središnji u njihovim životima, njihovim domovima i radnim mjestima. Oni su uljuljkani u osjećaj duhovnog mira kada prakticiraju poganstvo new age-a, kao što su yoga, reiki i takozvana meditacija. Ubrzo nakon toga, oni će postati privučeni dubokoj čežnji i nastaviti će vjerovati u sva lažna obećanja koja daju oni koji provode ovu grozotu. Jer ovo je što jest – oblik okultnog, koji zasljepljuje mnoge milijune duša za Istinu Božju.
Kojegod vam naučavanje, new age ili neko drugo, obećava veliku duhovnu ugodu i koje je stvoreno da vas osposobi za sebične namjere, znajte da to nikada ne bi moglo doći od Boga. Bilo koje naučavanje koje vam nalaže da štujete takve kipove, koji nisu od Boga ili gdje se od vas traži da sudjelujete u postupcima koji uključuju okultno, mora biti izbjegnuto pod svaku cijenu. Zar ne znate što oni čine vašoj duši, vašem duhu i vašem tijelu? Oni ih uništavaju.
Tako mnogo duša postaje zaraženo ovim postupcima, koji otvaraju vrata prema vašoj duši i dozvoljavaju sotoni i njegovim demonima da vas proždru. Ovo su – ne griješite – moćni postupci, po tome što privlače zle duhove. Korištenje tarot karti, yoge, reikija i određenih vrsta meditacija, koje prihvaćaju poganske postupke, zaraziti će vas. Vremenom možete postati bolesni i puni mračnog očaja, jer zlodusi ulaze u vaše živote, odakle je malo izlaza za Spasenje. Ovo su znakovi sotonističkih utjecaja u svijetu i mnogi demoni dolaze prerušeni kao anđeli svjetla. Zbog toga oni koji postaju opsjednuti anđeoskim kartama i koji prihvaćaju takozvane uzvišene gospodare, unutar ove kulture anđela, prihvaćaju duha zla, koji im je predstavljen kao bezopasna zabava.
Drugi oblik poganstva leži u prakticiranju ateizma. Oni od vas koji ste ponosni zbog svoga ateizma i koji možda vodite dobre živote, tako što ste dobri i brižni prema drugima i ponašate se prema svojim bližnjima s poštovanjem, znajte da Kraljevstvo Nebesko nije vaše. Ja vas nikada ne mogu prihvatiti u Moje Kraljevstvo jednom kada udahnete svoj posljednji dah, bez obzira koliko će to slomiti Moje Srce. Ako Me usrdno ne molite da vas prihvatim i prije nego što umrete, Ja vam tada ne mogu pomoći, jer se Ja ne mogu miješati u vašu slobodnu volju. Svatko tko vam kaže da ateizam nije bitan, lažljivac je. Istina je da u Moje Kraljevstvo mogu ući samo oni koji Me prihvaćaju i koji priznaju Boga.
Tako mnogo vas koji živite tako zbrkane živote i vjerujete da će sve biti dobro, imate još puno toga za naučiti. Zbog toga je Moj Otac dopustio da se dogodi Upozorenje, jer bez Njega bi mnoge duše uronile ravno u vatre pakla.
Budite zahvalni što vam se daje Istina, jer vrlo malo Mojih postavljenih slugu propovijedaju o opasnostima grješnih života koje danas živite i užasnim posljedicama, koje će oni izazvati.
Vaši poganski postupci će vas odvesti u pakao. Vaš ateizam će vas odvojiti od Mene. Samo pokajanje vas može spasiti. Slušajte i prihvatite Istinu, premda vam može biti neumjesna i biti će vam dan Dar Vječnog Života – Život, za kojim upravo sada žudite, ali koji nikada neće biti vaš, ako nastavite idolizirati lažne bogove i odbacujete Mene, Isusa Krista. Izbor je samo vaš. Nitko drugi ne može učiniti taj izbor, jer Bog vam je dao slobodnu volju da odaberete između dobra i zla i On vam to nikada neće oduzeti, čak i kada odaberete pogrješan put.
 
 
Vaš Isus

Subota, 17. kolovoza 2013., 11:50h

 
Moja predraga kćeri, mnogi od onih koji su blagoslovljeni snažnom vjerom i ljubavlju za Mene, Isusa Krista, konačno počinju prepoznavati Moj Glas, dok Ja govorim svijetu preko ovih Poruka.
Oni koji provode svoje živote robovski služeći Zmiji također znaju da Sam to Ja koji govorim. I tako bitka da se ispuni Moja Sveta Volja, s jedne strane i želja neprijatelja Božjih da se bore protiv Mene, počinje.
Oni koji planiraju nanijeti patnju čovječanstvu, kao dio saveza sa Zvijeri, biti će oprezni da se ne vide kako javno odbacuju ove Poruke, jer čineći tako, dati će im vjerodostojnost. Umjesto toga, oni će širiti mržnju protiv Mene na druge načine, počevši s uništavanjem vjere onih unutar Moje Crkve. Oni će okrenuti srca onih koji Me ljube protiv njihove braće kršćana. Oni će prigrliti pogane, vještice new age-a i obožavatelje Zvijeri, prije nego kršćane, koji će se protiviti zlim poganskim obredima, koji će se vršiti u Katoličkim Crkvama i uskoro u drugim Kršćanskim Crkvama.
Ovi događaji tek trebaju doći. Molim vas da ne mislite da su se današnje Svete Mise ili Sakramenti već promijenili, premda će se uskoro promijeniti. Kada bude tako, vi morate okrenuti svoja leđa i braniti Mene.
Mnoge promjene u posljednjih nekoliko godina je osmislilo zlo masonerije u Mojoj Crkvi na Zemlji. Sada se njihovi planovi, koji su već obznanjeni unutar najviših položaja crkava, imaju objaviti. Oni će biti razotkriveni objavom da se Katolička Crkva modernizira, kako bi mogla postati bitna u današnjem novom, slobodoumnom društvu bez predrasuda. Reći će da će ostaviti prošlost iza sebe i zatim će reći da će njihov slogan biti prihvaćanje svih vjeroispovijesti, kako bi pokazali da ona nije ograničena u svom stavu. Ova objava će biti proslavljena širom svijeta i sredstva priopćavanja će pratiti ove velike novosti na svojim naslovnim stranicama, dok su Katoličku Crkvu prije gledali s gnušanjem.
Sotonino sjeme će biti izbačeno i novi obredi, gdje će oblik Svetih Misa biti predstavljen unatrag, ali svi ispravni izrazi koji se odnose na Moju Muku biti će zamijenjeni besmislicama – praznim riječima – praznim posudama – praznim Svetohraništima. Svi Moji Križevi će biti zamijenjeni tajnim znakovima okultnog.
Ovo je pustoš o kojoj se govorilo proroku Danielu. Ovo je kraj Moje Presvete Euharistije i kraj Mise, kakvu poznajete, u mnogim mjestima. Ali Moji ljubljeni, odani sluge sada će pripremiti proizvodnju Svetih Hostija. Oni moraju zadržati Svete Misale, svećeničko ruho, Svetu Bibliju i Svete Križeve. Sve to će biti zamijenjeno.
Vi se uskoro morate okupiti i planirati, jer neće vam biti dopušteno držati Misu u skladu sa Mojom Voljom.
Ja ću vas voditi, Moji posvećeni sluge, kada vrijeme dođe. Oni kršćani koji vjeruju da će ova grozota biti viđena jedino u Katoličkoj Crkvi, neka znaju da će ona utjecati na sve Kršćanske Crkve, dok ne izgnaju svaki spomen ili znak Mene. S vremenom ćete biti oštro kažnjeni zbog spominjanja Moga Imena.
Vi ćete biti potreseni kako će se brzo naizgled nevina, obnovljena, ali zagađena Crkva spustiti do bezbožnog kulta. Oni će ići izvanredno daleko da bi kaznili one koji će prkositi njihovoj ljudski stvorenoj poganskoj novoj svjetskoj religiji.
Kršćani i Židovi će biti glavna meta mržnje i biti će progonjeni zbog svoje religije.
Umjesto da ste bojažljivi, Ja vas pozivam da budete spremni boriti se za Moje Ime. Nikada ne zaboravite koliko sam Ja i dalje omražen. Znajte da kada slijedite Mene u ovim vremenima koja su pred vama, vaš križ će biti mnogo teži nego onih koji su došli prije vas.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 24. rujna 2013., 22:44h
 
 
Moja predraga kćeri, svaka živa duša ima snažan nagon da traži Boga u svojim životima. Onima koji nalaze Ljubav Božju u Njenom najčišćem obliku dan je ovaj Dar zbog njihove poniznosti i prihvaćanja činjenice da sva Slava pripada Bogu.
Pogani, s druge strane, u svojoj težnji za duhovnim mirom traže Stvorenje Pravoga Boga radije nego svoga Stvoritelja. Umjesto da sebe polože pred Bogom, Mojim Ocem, Svemogućim Stvoriteljem svega, oni se prostiru pred lažnim idolima, uključujući čuda koja je On stvorio za svijet - Zemlja, sunce, mjesec i zvijezde. Oni idoliziraju ova velika čuda i zatim vjeruju da im tako čineći to donosi velike moći. Ono što oni traže jest oblik duhovnog prosvjetljenja, za koji se nadaju da će im donijeti zadovoljstvo i mir. Mnogi zatim meditacijom i jogom otvaraju svoje misli i duše dozvoljavajući zloduhu da ih iskvari. Oni pogrješno vjeruju da im neka druga moć drugačija od one koja dolazi od Svevišnjega Boga može donijeti mir, za kojim žude.
Znajte sada da je samo jedan Bog. Bilo koji drugi oblik prekomjernog obožavanja razvija se u poganstvo. Nije važno što oni govore ili kako opravdavaju svoja djelovanja, oni pozivaju sotonu da napadne njihove duše i jednom kada dobije pristup, on i njegovi demoni koje on šalje neće ostaviti na miru te duše. Oni će mučiti te duše, ispuniti ih lažima i uvjeriti ih da one posjeduju dar. Neki vjeruju da mogu izliječiti druge, postupcima kao što je reiki, kada oni u stvari šire zarazu na druge uključujući nevine. Kada pogani mantraju, kako bi privukli duhovne darove, oni govore da im to donosi mir. Premda mnogi to vjeruju, znajte da će u kratkom vremenskom razdoblju - jednom kada zloduh uđe u njihove misli - oni postati uznemireni i nikakav odmor neće pronaći. Oni stalno traže sva zadovoljstva osjetila i sve što će primiti zauzvrat biti će tama duše.
Poganstvo donosi strašan nemir i u zemljama gdje pogani vape lažnim bogovima izazivaju Gnjev Moga Oca. Mnoge takve duše ne shvaćaju što čine, ali prepoznajte ih po načinima na koje će ukrasiti svoja tijela, jer sebe smatraju posvećenim posudama u očima lažnih idola koje oni tvrde da obožavaju. Ljubav, poniznost ili osobna žrtva za dobro drugih nedostajati će, jer oni obožavaju samo osjetila. Oni ne shvaćaju da su njihove duše Dar od Boga i stoga ih daju u težnji za savršenstvom, koje nikada ne može biti njihovo.
Tijekom Upozorenja, Ja ću probuditi u tim dušama Istinu toga Kome pripadaju. Molite da prihvate Moju Ruku Milosrđa. Jao onim Kršćanima koji su Me napustili u korist poganstva new age-a. Oni su ti koji ne žele Moje Milosrđe i radije bi se površno bavili besmislicom jer ona hrani njihova ega kada vjeruju da imaju moć nadziranja duhovnih stvari. Dok traže osobno savršenstvo na ovaj način, oni se potpuno odsijecaju od Boga. Čineći tako, oni otvaraju vrata zlome, koji će ih zavesti i hipnotizirati privlačnošću praznovjernih obećanja, koja vode do toga da njihove duše postaju jalove gdje Ljubav Božja ne može rasti.
 
 
Vaš Isus

Nedjelja, 29. prosinca 2013., 19:48h

 
Moja predraga kćeri, kada sam Ja otkrio tajne Knjige Istine, u početku, rekao sam ti da je Knjiga naviještena prorocima – ukupno trojici – predstavljajući Presveto Trojstvo. Ja ti ne govorim ove stvari zato da bih te uplašio. Ja ti govorim ove činjenice kako bi se potpuno ufala u Mene.
Moja kćeri, Plan Moga Oca da širi obraćenje počeo je onoga trenutka kada je počela ova Misija. Ovo obraćenje, u vremenu velikoga otpadništva, bezosjećajnosti i sramne ravnodušnosti prema Riječi Božjoj, jako je potrebno. Božjoj djeci je dana Istina u Presvetoj Knjizi, ali veliki dio onoga što je tamo sadržano ima malo utjecaja na ljude u današnjem svijetu. Kako bi moglo? Toliki mnogi su rastreseni zabavom, lako ih se zabavi i brzo ščepaju sve što uzbuđuje. Čak je i Istina čovjekovog Stvaranja zanijekana. Umjesto toga, oni su zamijenili Istinu suludim vjerovanjima u mnoge lažne bogove koje su sami stvorili. Njihova prakticiranja vračarstva i zlo amatersko bavljenje okultnim privukli su pažnju mnogih i zapalili maštu onih koji traže uzbuđenja u svojim životima.
Zatim su tu oni koji zloupotrebljavaju svoje znanje duhovnoga svijeta i koji su uzrokovali da mnoge duše odlutaju od Mene. Kako bi sebe osnažili duhovnim darovima, te jadne duše umjesto toga zazivaju zloduha, kada zazivaju duhove onih koji su ušli u pakao. Ti duhovi će ih samo povući u mrežu iz koje se nikada neće izvući. Oni koji se upliću u new age-ovske prakse, vračanje, tarot karte i vidovnjaštvo, biti će uzrok strašnih nevolja nad drugima, premda u mnogim slučajevima oni nemaju takvoga znanja o tome kakvu štetu čine. Svi takvi ljudi, koji stavljaju lažne bogove ispred Jedinoga Pravoga Boga, krivi su za poganstvo – gnjusni zločin – jer su znali Istinu prije nego su se okrenuli od Nje. 
Zatim su tu oni koji proklinju druge kada se upliću u sotonizam. Oni su toliko izopačeni da Me stalno ismijavaju i provode takva zlodjela, jer su već sklopili savez s đavlom. Ništa što Ja učinim neće ih promijeniti. Oh kako Ja plačem tako gorke Suze nad tim jadnim zabludjelim dušama.
Zatim su tu oni koji Me poznaju, ali koji provode malo vremena u Mome Društvu. Oni Mi donose veliku žalost, jer uzimaju svoje duše kao gotovu činjenicu. Oni vjeruju da imaju prirodno dano pravo na Vječni Život, ali ne vjeruju da Ga moraju zaslužiti. Mnogi od njih su tako zadovoljni sami sa sobom da se ne zamaraju Sakramentima i rijetko obraćaju bilo kakvu pažnju na Deset Zapovijedi, jer ne vjeruju da se odnose na njih danas. Većina ne vjeruje u pakao ili Čistilište. Oni hodaju vrlo opasnom stazom. Uskoro, oni će još više biti zavedeni, kada se zadovolje novim razvodnjenim naučavanjem, koje će uvesti Moji neprijatelji. Oni trebaju mnogo molitve sada.
Konačno, tu su oni koji su Mi najbliži i koji su učeni u svim Svetim stvarima. To su duše koje Mi donose veliku utjehu i na koje se Ja oslanjam. Ipak, postoje oni među njima koji ne žive Istinu. Oni propovijedaju Istinu, ali ne nasljeduju osnove Mojih Učenja. Oni ne ljube druge kako bi trebali. Oni s visoka gledaju na one za koje smatraju da su manje upoznati sa svim svetim stvarima od njih. Neki sebe smatraju da su iznad drugih i da su omiljeniji kod Boga. Ti licemjeri Me najviše razjaruju, jer ne uspijevaju vidjeti koliko griješe u Mojim Očima.
Zato vidite, Istina se nikada ne smije uzeti kao gotova činjenica. Svima vam je dana Istina, ali mnogi od vas su Je zaboravili. Ona vam je dosadna. Previše je neugodna – previše vremena oduzima – da mnogi od vas vide Istinu kao nešto što više nije važno u vašim užurbanim životima danas. Mnogi od vas će Me zanijekati i zatim Me, konačno, u potpunosti odbaciti, kada budete zadovoljeni lažima onih koji vas žele odvesti od Spasenja. Zbog toga morate proučiti Istinu još jednom ispočetka.
Može postojati samo jedna Istina, a to je Istina koju je utvrdio Moj Otac od početka. 
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 11. lipanj 2014., 12:25h
 
 
Moja najdraža kćeri, Moja Želja je da svatko pojedinačno od vas odgovori na Poziv Presvetog Trojstva u ovo vrijeme. Moć Presvetog Trojstva je iznad uplitanja čovjeka i pomoću Milosti Moje Ljubavi, Ja dopirem do čovječanstva da proglasim Istinu.
Ne bojte se vašeg Oca, jer Ja Sam vaš i vi ste Moji. Sva Moć je u Mojim Rukama i činim velike iznimke zato da ujedinim svijet. Mnoge duše su ravnodušne prema Meni. One Me izbjegavaju, niječu Moju Prisutnost i vrijeđaju Moje Božanstvo stavljajući lažne bogove, napravljene od lijevanog zlata, prije Mene. Sve što je načinjeno od gline bit će zamijenjeno obnovljenim postojanjem. Ništa na ovoj Zemlji nije vječno. Sve se vraća natrag u prah. Sve što je vječno, nije od vašega svijeta, Ja Sam stvorio čovjeka na Moju Sliku. Ja udahnjujem život i dan vam je dah i Ja Sam taj Koji će ga oduzeti. Sve počinje i završava sa Mnom i ni jedan čovjek ne može niti će određivati kako ću Ja ujediniti Moju djecu. Taj zadatak je Moj – ne vaš. Moji Planovi da spasim duše – dobre, loše i zle, neće biti uništeni. Oštećeni možda, ali nikada uništeni, jer sve što Ja kažem će biti i sve što želim će se dogoditi. 
Ja poznam svakoga od vas, jer ste rođeni iz Moje Ljubavi. Kakve god su vam okolnosti, one su nastale iz Božje Providnosti i postoji razlog za sve. Oni od vas koji Me ne poznaju – vi ste također Moji, jer Ja Sam vas stvorio. Vi se niste razvili od vrste. Vjerovati u to je varati sebe i služi jedino kao sredstvo, koje je usadio prevarant u vaša srca, da zaniječete Mene. Niječući Mene, vašeg Vječnog Oca, vi niječete Vječno Spasenje. A niječući Istinu o Mom Postojanju, vi ćete odvojiti sebe od života vječne slave.
Sve Milosrđe je Moje. Ja obasipljem Mojim Milosrđem one čija su srca čista; koji imaju ljubavi u svojim dušama, jer su Mi dopustili da uđem u njih. Glavna prepreka za primanje Vječnog Života je oholost čovječanstva. Oholost je jedina, najveća prepreka da se sjedinite sa Mnom. Vi možete znati Mene, preko Moga Sina; shvaćati Moju Riječ, ali vi ne živite ono čemu ste poučeni. Ljubav dolazi od Mene. Kada postoji oholost u duši, ljubav umire u njoj i zamijenjena je mržnjom. Oholost dolazi od sotone i ona Mi se gadi, baš kao što je i jadna.
 Dozvolite Mi da vas ljubim prihvaćajući Moju Riječ i Darove koje Sam dao svijetu preko najveće Žrtve Smrti Mog Sina na Križu. Ja Sam vam dao život. Ja Sam vam dao Sebe, kroz  Objavu Mog Sina. Ja Sam ponizio Sebe, u poniznosti pred vama, zato da bih porazio grijeh oholosti. Ja Sam vas poučavao preko Proroka. Dao Sam vam Dar slobodne volje, ali ste ga zloupotrijebili da zadovoljite vaše vlastite požude i želje. Dar slobodne volje ima dvojaku ulogu – dati vam slobodu da odabirete, da ne dolazite k Meni iz straha već iz ljubavi i poraziti moć đavla. Vaša slobodna volja je ta koju sotona najviše priželjkuje i on će koristiti svaku varku da vas uhvati, da je predate njemu. Kada duša učini ovo, kroz grijeh oholosti, nasljedovanjem new age-a i okultnoga ona postaje zarobljena od strane zloga. On će tada svaku svoju pojedinu osobinu očitovati u dušama koje su mu predale svoju slobodnu volju. Vi ćete ih poznati po njihovom ponašanju. Ali jedan znak da je njihova slobodna volja dana zlome je kada ove duše neprestano traže da se javno rugaju Mom Sinu, Isusu Kristu i Njegovoj Majci, Bezgrješnoj Djevici Mariji, Majci Svijeta. Sotona ih prezire oboje.
 Ako, umjesto toga, vi koristite slobodnu volju koju Sam vam Ja dao, za dobro vaše duše i da ljubite jedni druge, to je snažno sredstvo kojim ćete oslabiti snagu sotone. Ali, duše koje su dale Meni, preko Moga Sina, Isusa Krista, dar svoje slobodne volje su one koje daju najmoćniji dar od svih. Preko ovih duša ću Ja poraziti zloga i biti će sredstvo preko kojeg mogu spasiti duše koje su se potpuno odvojile od Mene.
 Ovo je Moje Obećanje. Ja ću spasiti duše čak najbeznadnijih slučajeva, zbog žrtve onih koji su Mi dali dar svoje slobodne volje, preko Mog Sina, Isusa Krista.
 
 
Vaš Vječni Otac 
Svevišnji Bog 
 
Subota, 14. lipanj 2014., 12:40h
 
 
Moja predraga kćeri, samo je jedan Bog - Bog Otac, Bog Sin i Bog Duh Sveti - sve različite Osobe u Jedinstvu. Nisu tri razdvojene jedinke, jer Mi Smo Jedno - Bog Otac, Stvoritelj svega;  Bog Sin, kako se On objavio živeći među vama i Bog Duh Sveti, dan čovječanstvu kao Dar po Kojemu Istina napunja vaša srca znanjem, novim životom i Snagom Moje Ljubavi.
Kada dolazite k Meni, vi dolazite k Mom Ocu. Kada vas pozove Duh Sveti, On dolazi od Oca. Sve dolazi od Boga. Nikada ne smijete štovati bilo kojeg drugog boga, već Trojedinoga Boga. Ali znajte ovo. Da bi znali Oca, vi morate priznati Boga Sina, jer bez Mene, Isusa Krista, vi ne možete znati Oca.
Bog ljubi svu Svoju djecu, ali Njegova djeca ne ljube Njega kako bi trebala. Pa dobro, jer će preko Mene postati dio Moga Novog Kraljevstva na Zemlji. Zatim su tu oni koji slijede zloga i koji mu svjesno daju dar svoje slobodne volje. Tada oni više nemaju nadzor nad svojim djelima, jer ih zli duhovi u njima koriste zato da pridobiju druge ranjive duše. Te duše ne štuju Boga - umjesto toga oni časte sotonu. Ja se obraćam vama da mi pomognete spasiti ove jadne, nesretne duše, jer one više ne mogu spasiti svoje vlastite duše svojim slobodnim izborom. Ja želim da vi kroz vaše molitve usrdno molite za oslobođenje duša u zatočeništvu, tako da one dođu opet k Meni.
 
Križarska molitva (157) Za duše u zatočeništvu
 
O dragi Isuse, oslobodi one duše koje su robovi lažnih bogova i sotone. Pomogni nam preko naših molitvi da im donesemo oslobođenje od boli opsjednutosti. Otvori vrata njihovog zatvora i pokaži im put prema Kraljevstvu Božjem, prije nego ih kao zatočenike sotona odvede u ponor pakla. Mi Te molimo, Isuse, da prekriješ ove duše Snagom Duha Svetoga, da bi oni potražili Istinu i pomogni im da pronađu hrabrost okrenuti svoja leđa zamkama i zloći đavla. Amen.
 
Problem s kojim se susreću duše koje obožavaju lažne bogove jest da se ostave otvoreni za duha zla koji treba samo mali djelić njihove slobodne volje, da ih zarazi. Lažni bogovi vode duše u strašnu opasnost. Najveća opasnost s kojom se suočavaju je da oni vjeruju da su takve prakse prirodne, zdrave za njihov duh i način kojim mogu naći mir i spokoj u svojim životima. Sve što će naći jesu bol i tuga.
Upozoreni ste na opasnosti nasljedovanja okultnoga i praksi new age-a, jer one nisu od Mene. Samo slijedeći Mene Isusa Krista vi možete imati Vječni Život. Suprotno od života je smrt. Smrt tijela ne znači prestanak vašeg postojanja. Vaše postojanje je za Vječnost. Vječni Život dolazi jedino kroz Mene. Vječna smrt dolazi od sotone.
 
 
Vaš Isus  
 
 
Utorak, 28. listopada 2014, 20:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja djeca moraju znati da postoji samo jedan Bog. Samo jedan. Svaki drugi postoji jedino u čovjekovim mislima. Svaki drugi bog je grozota u Mojim Očima i čovjek koji se podlaže čašćenju lažnih bogova, služi jedino đavlu koji uživa u čovjekovom otpadu od Milosti.
Ja Sam Početak i Svršetak. Ništa Me ne može nadvladati. Čak i demoni i pali anđeli, koje Sam Ja bacio u ponor, nikada neće stati pred Mene i prkositi Mi, jer oni su bez takve moći.
Tako mnogo religija je osnovao grješni čovjek i to je uzrokovalo mnogo smutnje. Od Početka Sam govorio Jednim Glasom i do Svršetka može biti samo Jedan Glas. Svijet je Moj jer Sam ga Ja stvorio. Ja Sam stvorio svaku živu stvar. Također Sam stvorio Moju Nebesku Hijerarhiju iz koje Sam izbacio one anđele koji su se suprotstavili i izdali Me. Mnogi od ovih otpalih anđela obraćaju se Mojoj djeci koja su stvorila new age oblik duhovnosti. Ja upozoravam one od vas koji časte lažne bogove, težeći za takvim praksama. Takva duhovnost će vaše duše izložiti zlim duhovima čija je jedina želja uništiti vaše duše.  
Ovi lažni anđeli su demoni, prerušeni kao živući duhovi svjetla i oni će vas zavesti da povjerujete neistinama. Svaka laž o Mojoj Nebeskoj Hijerarhiji će biti hrana za vas kako bi stavili sve vaše potrebe pred sotonu i zle duhove. Sve što čine je da poput divljih zvijeri navaljuju na vaše duše, a zatim vas ostave praznima i lišenima bilo kakve ljubavi. U početku, kada sebe predajete ovakvoj vrsti čašćenja, bit će vam dan lažan osjećaj mira. Demoni mogu dati takve moći, ali kratkog su daha. Jednom kada zadobiju pristup vašim dušama, oni će vas mučiti i nagoniti na demonska djela.
Ja Sam sve što je bilo u Početku i Ja Sam Svršetak. Sve počinje i svršava sa Mnom. Kada lažne bogove stavite prije Mene i činite to zbog vaše sebične želje da tražite zadovoljstvo, moć i nadzor nad vašom sudbinom, vi ste krivi za kršenje Moje Prve Zapovijedi.
Bez Mene vi ne bi mogli opstati. Bez Mene vi nemate budućnosti. Bez Mog Sina vi ne možete doći k Meni. Odbacite Mog jedinorođenog Sina, Isusa Krista, Istinskog Mesiju i vi ste odbacili Mene.
Istina je ponajprije bila dana svijetu kada se poganstvo raširilo. Istina je bila dana svijetu s rođenjem Mog Sina i naraštaji su bili obraćeni. Istina se ponovno daje svijetu sada, dok veliko otpadništvo guši duše onih koji vjeruju u Mog Sina i u vrijeme kada se poganstvo ponovno širi. Baš kao što je bilo u Početku, kada Sam Ja bio odbačen od nezahvalnih ljudi, tako će isto biti i na Svršetku, kada će se ljudska srca pretvorit u kamen, a njihove duše će biti slobodno predane đavlu. Tada svijeta, kakvog sada poznajete, više neće biti, dok se Novo Nebo i Nova Zemlja sjedinjuju u jedno. Konačno će ponovno vladati mir i Ja ću ujediniti one koji odaberu doći k Meni.  
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog    
 
Subota, 6. prosinca 2014., 14:20h
 
 
Moja predraga kćeri, kako to da su oni koji ne prihvaćaju Moje Postojanje ili Božanstvo Mog Vječnog Oca tako voljni prigrliti lažne bogove koje su sve sami stvorili?
Kada Moju Prisutnost osjećaju duše koje odbacuju Moje Postojanje, one osjećaju potrebu za osvetom bez grižnje savjesti. One će se podsmjehivati, rugati se, ismijavati Moju Prisutnost, bilo da je u pitanju Moja Crkva, Knjige; Riječ ili Moja Prisutnost u drugim dušama. Božja Prisutnost je svemoćna i na najbolniji način je osjećaju duše koje su u tami. Zato one reagiraju s takvim otrovom na svaki spomen Mene. Ovi ljudi imaju duboko usađenu mržnju prema Meni i ne uspijevaju vidjeti kako mogu mrziti nekoga tko, u njihovim očima, ne postoji.
Ja upozoravam one koji prihvaćaju lažnu duhovnost i koji obožavaju ili su opsjednuti bilo čime što ne dolazi od Mene. Ako otvorite vaše duše bilo kojem duhovnom području, koje nije Moja Tvorevina, vi ćete otvoriti vrata demonima koji će vas lukavo namamiti u njihov tamni svijet. Bilo kakav mir za kojega vjerujete da primate slijedeći new age, bit će kratkog daha. I što više istražujete, vi ćete ulaziti u stanje kada su vašu savjest preuzeli oni neprijatelji Božji, sve dok postanete nesposobni osloboditi se iz njihove vlasti. Vi nikada nećete naći mir kada obožavate lažne bogove.
Svijet je prožet lažnim naucima, bogovima i religijama. Samo je jedan istinski Bog i do Njega možete doći samo, priznajući Veliku Žrtvu koju je On učinio kada je poslao Mene, Svog jedinorođenog Sina, da vam donese spasenje od zamki zloga.
Vi koji Me poznajete, ali koji se bavite s drugim naucima, znajte ovo. Ako prihvatite prakse new age-a, vi niječete Mene. Ako Moja Crkva priznaje druga vjerovanja, koja nisu od Mene, onda Me ona izdaje.
U vrijeme kada se slavi Moje Rođenje, kroz pokazivanje lojalnosti drugim religijama, koje nisu od Mene, bit će jedna od najvećih izdaja Istine.
 
 
Vaš Isus
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice