Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 Subota, 13. studenoga 2010., 03:00h

 

Moja ljubljena kćeri, prošla si kroz strašne progone koje sam dopustio kako bi oslobodio tvoju dušu od paklenih muka. Sada si slobodna i tvoj duh će ti omogućiti da širiš Moju Riječ kako bi čovječanstvo moglo biti oslobođeno patnje koja ih čeka ako bi u svojoj ludosti podlegli zlomu.
Ti si, Moja kćeri, poslana od samog početka. Ja te jačam cijelo vrijeme u ovih par dana. Što misliš, kakva ćeš biti za tjedan dana, za godinu ili dvije?
Borac, hrabra do kraja. Radit ćeš sa Mnom da očistimo duše Moje drage voljene djece za koju imam duboku i krajnju samilost. Ljubav teče kroz Moje vene poput rijeke. Moja samilost nikad ne nestaje, usprkos činjenici da se okreću na drugu stranu.
 
Spasit ću ih od paklenih muka
Reci im, Moja kćeri, da ću ih spasiti od paklenih muka. Trebam ih da Mi se okrenu u njihovom tužnom, zbunjenom stanju. Samo je jedan put prema ljubavi  i miru. To će biti u Mom novom Raju, gdje će Nebesa i Zemlja biti jedno. Zar ne znaju to? Zar nikad nisu čuli Moje staro obećanje?
Obećanje vječnog života, gdje će oni - čovječanstvo - koji se okrenu Meni biti uzdignuti tjelesno, duhovno i duševno u Novu Zemlju i Nebo koji će se opet spojiti kao Raj tako davno obećan djeci Mog Oca.
Vjerujte, molim vas. Razmislite. Ako niste nikada čitali Sveto Pismo, postavite si jednostavno pitanje. Ako osjećate ljubav u srcima, odakle to dolazi? Da li vas ljubav čini blagima, poniznima, sa žudnjom i slobodnima od ega? Ako je tako, to je ljubav koju sam obećao svojoj djeci koja se okrenu Meni.
 
Kako vas svjetovne težnje ostavljaju praznima
Teško je, znam, draga djeco, vjerovati u različit svijet od onog u kojem živite. Sjetite se da je ovaj svijet stvorio Bog, Vječni Otac. Tada je zaprljan djelima prevaranta. On, sotona, je iznimno lukav. Vi, Moja djeco, zasigurno znate da vas svjetovne težnje, u kojima ste nezasitni, ne ispunjavaju?
Osjećate prazninu koju ne možete objasniti ili razumjeti, zar ne? A zatim težite za tim sve više i više. Ali, ipak, još niste zadovoljni iako bi trebali biti. Zašto je tako? Jeste li pogledali u srca i zapitali se zašto? Zašto? Odgovor je jednostavan.
Bog je stvorio čovječanstvo. Sotona iskušava čovječanstvo. Sotona postoji u ovom predivnom svijetu kojeg je Moj Otac stvorio iz čiste ljubavi. Nažalost, sotona će postojati do Mog Drugog Dolaska. Zatim će biti izložen pukim lažima i obmanama koje je očitovao u Mojoj djeci. Do tad će biti već kasno za mnogu Moju djecu, uključujući one koji su nesigurni ili neodlučni u vjeri u božansko vrhunsko stvaranje Kraljevstva Mog Oca.
 
Ne odbacujte Me
Slušajte! Ja, Isus Krist, Spasitelj poslan sam da vam dam drugu priliku za ulazak u Kraljevstvo Mog Oca, slušajte Moje obećanje. Slušajte Moj Glas, poslan Božjom Milošću po mojim vidjeocima i prorocima u današnji svijet, i shvatite da su sva Moja djeca jednaka u očima Mog Oca.
Oni koji Ga slijede blagoslovljeni su, ali trpe patnju zbog duša koje ne vjeruju i koje odbijaju slušati. Bog je stvorio svijet. Nije se pojavio iz ničega. Čovjek nije, niti je mogao, izvesti takvo čudo koje znanost nikada neće moći objasniti. Nadnaravno božansko nikada se ne može istinski razumjeti dok se sva Božja djeca ne predaju u duhu, tijelu i duši čistoj ljubavi koju nudim.
Molim vas sve da ne odbacujete svog Stvoritelja. Nemojte slušati prijevaru laži koju vam govori prevarant, preko skupina slobodnih masona, iluminata, lažnih proroka i bizarnih i potpuno zlih kultova koji su se razvili zbog naivnosti čovjeka.
 
Sotona je stvaran
Čovječanstvo je slabo. Čak i najsvetiji od sljedbenika padaju kao plijen stalnim napastima zloga. Problem je u tome što oni, koji traže zadovoljstvo, ne vjeruju da je stvaran. Drugi znaju da je stvaran i da postoji. Oni su ti koji čine najviše da mi se srce slama.
 
Rane se opet otvaraju i krvare
Patim u tolikoj mjeri da mi se Rane, nanesene na Mom strašnom razapinjanju koje me je zadesilo, opet otvaraju, ostavljajući me u krajnje bolnoj agoniji tijela, duše i božanstva. Ipak nikad neću odustati od ljubavi prema vama.
Pozivam vas iz Nebesa i u ime Mog Vječnog Oca koji je stvorio svakog od vas iz čiste ljubavi, da budete čvrsti. Odbacite sotonu. Vjerujte da postoji. Prihvatite da postoji. Otvorite oči. Zar ne vidite pustoš koju uzrokuje u vašim životima? Zar ste slijepi?
 
Poruka bogatima
Bogatima kažem stanite. Promislite i pitajte Boga na trenutak. Je li vaša uloga u življenju prema Božjim zapovijedima vama ugodna? Da li se osjećate dobro? Jeste li me zanijekali na račun svjetovnih pretjeranosti? Ove pretjeranosti i užici će vas ostaviti praznih srca. Znat će te, u svom srcu, da to nije dobro. Ipak će te i dalje žeđati za praznim, ali uzbudljivim obećanjima koje vam prevarant daje u zamjenu za vašu dušu.
 
Poruka onima koji slijede iluminate
Molim sve vas, posebno Moju djecu koju su uvukli iluminati i drugi takvi zli subjekti. Jednom kada ste tamo, osuđeni ste na vječno prokletstvo. Zar ne shvaćate da ono što vam je obećano u zamjenu za vašu dušu je laž? Podmukla i zastrašujuća laž. Nikada nećete dobiti darove obećane od strane ovog mračnog glasnika iz dubina pakla. Kao vaš  Spasitelj na križu, kada sam dao život da vas spasim, ne dopustite da vas izgubim sada. Volim vas, djeco Moja. Plačem dok vas posljednji put molim da me ne odbacite zbog prevaranta.
 
Oprostit ću svima koji se Ispovjede
Ne mogu se miješati u vašu slobodnu volju jer je jedan od darova danih vama kada ste rođeni u Božjem svjetlu. Doći ću, kako je Pismo navijestilo, vrlo brzo - ranije nego što itko može shvatiti. Svijet će uroniti u tamu i očaj. A ipak ću oprostiti sve i svoj Mojoj djeci koja se, kada im grijesi budu izloženi, bez obzira koliko teški bili - odmah u trenutku ispovjede. Tijelom i duhom će ući u Raj kada Nebo i Zemlja postanu jedno, gdje ćete svi živjeti vječno s Obitelji zauvijek.
 
Obećanja koja Raj može ponuditi
Bez bolesti, tjelesnih oštećenja, bez grijeha - samo ljubav. To je obećanje Mog Raja. Nitko neće ništa željeti. Svi će živjeti u slozi, radosti i ljubavi.
 
Stvarnost pakla
Ne odbacujte ovaj život radi života koji vam je obećao sotona! Laže vam se. Ako slijedite ovu stazu na kojoj Bog, ili Ja, Vaš Spasitelj Isus Krist, nismo tu, onda ste na putu vječnog prokletstva. Vrištat ćete od užasa kada shvatite pogrešku. Onda ćete moliti za milost. Grebat ćete lice. Čupat ćete kosu. Ali budući da imate slobodnu volju, dar Mog Oca, to vam se ne može oduzeti. Kada odaberete krivi put trpjet ćete prokletstvo i gorjeti u paklu zauvijek. To je stvarnost. Najveće je prokletstvo konačno shvaćanje da Bog postoji. Da Ja, vaš Spasitelj Isus Krist, stvarno postojim. I neće biti načina, u tom stupnju, da se spasite.
 
Najveće je prokletstvo kada znate da nikada nećete vidjeti Lice Božje
Vaša vas obitelj može gledati s druge strane. Kada se to dogodi i vi shvatite strašnu istinu, bit će prekasno. Zapamti ove riječi. Najveće je prokletstvo kada znate da nikada nećete vidjeti Lice Božje. To će biti najveća muka i ona će biti s vama u vatrama pakla gdje je bol stalna i neumoljiva. Umjesto da uživate u Raju koji vam je obećan, pomoću laži prevaranta ćete završiti u zastrašujućim hodnicima pakla. To je stvarno i predstavlja vječnu patnju.
Molim sve koji ne vjeruju da komuniciram s čovječanstvom da se mole Mojem Presvetom Srcu. Molite Moje Božje Milosrđe svaki dan u 15:00h. Odgovorit ću na vaš zahtjev Ljubavlju koju ćete odmah osjetiti. Primite me za ruku, djeco. I ne puštajte. Toliko vas volim da sam dao život za vas kako bi bili spašeni.
Ovaj put sam došao suditi. Koliko god vas volio, ne smijem se se miješati u vašu slobodnu volju koju vam je darovao Moj voljeni Otac. Nadam se da ćete preko Mojih suvremenih vidjelaca i proroka konačno slušati. Zapamtite, Istina je put prema vječnom spasenju i novi početak kada se Raj vrati na Zemlju.
 
Sotonine laži
Laži, bez obzira koliko zavodljive, samo su laži. Laži - stvorene da ukradu voljene duše koje ne može osloboditi Moj Otac, Stvoritelj Neba i Zemlje.
 
Vaš Božanski Spasitelj Isus Krist
 
Utorak, 4. listopada 2011., 15:30h
 
 
Moja ljubljena kćeri, Nova Era će postati stvarnost u bliskoj budućnosti.
Svi Moji sljedbenici uživat će u Eri Mira. To će biti razdoblje ljubavi, sreće i mira. Neće biti bolesti, boli, financijskih teškoća, jer ću osigurati sve što budete trebali. Vi, Moja djeco, nećete ništa željeti, jer ću vas njegovati i prihvatiti u Moj Novi Raj kao što bi roditelj njegovao dojenče. To trebate dočekati s dobrodošlicom. To je cilj za kojim svi morate težiti.
Nema koristi čekati da se pripremite za ulazak u Moj Novi Raj Mira. Jer možda bude prekasno. Planirajte danas, jer nećete znati kada će se to dogoditi. Zapravo, dogodit će se tako brzo i iznenadno da ćete se vi Moji sljedbenici naći tamo u treptaju oka. Zato morate početi pripremati svoje duše sada, jer samo čiste duše mogu ući.
Vrijeme je bitno. Ovo, Moja djeco, jedan je od posljednjih poziva upućenih vama da popravite svoje živote prije Upozorenja. Pripremajte se svaki dan i ufajte se u Moju Božju Riječ dok vam zapovijedam da slijedite Moje molbe za spasenje duša.
Era Mira nije daleko i pozivam vas da pripremite svoje obitelji, kako bi bili sjedinjeni u Mome Novom Kraljevstvu.
 
 
Vaš Božji Spasitelj
Isus Krist
 
 
Petak, 24. veljače 2012., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, nikada ne smiješ zaboraviti da, unatoč Mojim strogim upozorenjima čovječanstvu, gajim vrlo posebnu ljubav u Svom Srcu prema svoj Mojoj djeci.
Sada je nužno pročistiti Zemlju, jer kada bih se Ja sada vratio, ona ne bi bila dostojna da hodam njome. Kada čovječanstvo bude pročišćeno, ostati će samo oni koji ljube Mene i Moga Vječnoga Oca.
Moj odabrani naraštaj biti će sa Mnom zauvijek. Ovaj Raj će pružiti 1000 godina mira, ljubavi i sklada.
Nakon tog razdoblja, dogoditi će se drugo uskrsnuće mrtvih.
Samo tada Vječni Život može biti pružen svim dušama kroz koje sja Božje Svjetlo.
Zašto oklijevaš, kćeri Moja, zar ne znaš da su ova proročanstva naviještena?
Neka nijedan čovjek krivo ne shvati. Vama, djeci ovog naraštaja, biti će dan dar življenja u Raju, čak i ljepšem od onoga koji je bio pripremljen za Adama i Evu.
Starost neće postojati, dok će čovjek živjeti u miru sa naraštajima obitelji.
Mnogo ljubavi i užitka svakodnevno će biti prisutno. Konačno će vam biti dodijeljen istinski trajni mir u vašim dušama.
Zašto to ne bi bilo moguće? Ovo je Zemlja koju je planirao Moj Otac, čija će Božja Volja konačno biti ostvarena na Zemlji, kao što je na Nebu.
Radujte se svi. Novi Raj će biti dočekan s uzbuđenjem i iščekivanjem.
Neće biti smrti. Ni bolesti. Ni grijeha. Biti će vam dan dar vječne sreće.
Molite za sve koji će se grijehom i neposluhom odreći bilo kakvog prava na svoje zakonito naslijeđe, kojega je Moj Vječni Otac isplanirao od početka vremena.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Četvrtak, 26. travnja 2012., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja ponovno moram reći svoj Božjoj djeci da se ne osjećaju zabrinuto ili uplašeno zbog nadolazećih događaja.
Cijelo čovječanstvo će uskoro svjedočiti Mome Milosrđu i mnogi, iako raskajani zbog svojih grijeha, neće Me se bojati.
Umjesto toga, njihove duše biti će preplavljene Mojom Božjom Ljubavlju. Moje Svjetlo isijavati će kroz njihova tijela i oni će se radovati.
Vrijeme Nove Ere Mira donosi ogromnu radost i uzbuđenje onima koji priznaju Moju Ruku Milosrđa.
Svaki pojedini grješnik pozvan je da živi Vječni Život i ne smije otići jer je zbunjen.
Moja Era Mira će biti nova Zemlja, gdje će dvanaest naroda vladati pod Mojim vodstvom.
Živjeti ćete u miru, ljubavi i skladu. Prirodna okruženja koja danas vidite na Zemlji izblijedjeti će do beznačajnosti kada se usporede s nadolazećim svijetom.
Oni koji su zabrinuti ili uplašeni za svoju obitelj ili voljene - dovedite ih sa sobom u Moj predivni Novi Raj.
Molite za njih i Ja ću im dati posebne milosti kako bi im bio dan Dar prepoznavanja Moje Ljubavi.
To je najveća želja Moga Oca, da vidi čuđenje, radost i ljubav kako sjaje kroz svako od Njegove drage djece kada On otkrije Novi Raj.
Biti ćete ponovno sjedinjeni sa svojim voljenima koji su umrli u stanju milosti i koji će uskrsnuti od mrtvih.
Zašto ne biste vjerovali u takav Dar? Kada se ufate u Moje obećanje da ću ponovno doći onda ćete osjećati mir.
Sve što tražim jest da se pripremite kroz molitvu. Kada molite za milost i za druge, sve će biti dobro.
Moje Milosrđe je tako veliko, da samo rijetki neće uspjeti prepoznati Moje Božje Obećanje da ću okupiti svu Božju djecu i odvesti ih kući, daleko od poročnog stiska sotone i njegovih demonskih anđela.
Istinu Moga Kraljevstva vidjeti će čak i ateisti koji će biti potreseni. A ipak, njihova nevjerica će se u većini slučajeva pretvoriti u poniznu ljubav i prihvaćanje.
Premda mnoga teška vremena nadolaze, nijedno neće biti tako teško da ih ne možete nadvladati svojom ljubavlju i posvećenošću Meni, vašemu Isusu.
Molim vas, nemojte dozvoliti da strah stoji na putu radosnog prihvaćanja Dara Moga Novoga Raja.
Oni koji su Mi vjerni biti će u treptaju oka odvedeni bez patnje u Novo Nebo i Zemlju.
Ono zbog čega biste trebali biti zabrinuti jesu oni okorjeli grješnici koji neće zatražiti od Mene da im oprostim, koji će odbiti Moju Ruku i umjesto toga se držati zlih putova.
Oni trebaju vaše molitve.
Molite snažno za Spasenje njihovih duša.
 
 
Vaš ljubljeni Isus

Subota, 28. travnja 2012., 15:40h

 
Moja kćeri, ovi mjeseci su bili teški, ne samo za tebe, već za svu Moju ljubljenu djecu.
Ja sam Otac Stvorenja i Ljubavi, sa dubokom strašću za svako Moje dijete, bez obzira koliko Me uvrijedili.Toliko je pripreme potrebno kako bi se pomoglo pripremiti duše za dolazak Moga ljubljenoga  Sina Isusa Krista.Većina čovječanstva pati u ovome trenutku zbog progona.
Ovaj progon se ne sastoji samo od siromaštva i nedostatka novca, već i od gladi duha.Kao Otac cijeloga čovječanstva, Ja sam spreman poslati Svoga Sina natrag, da vrati Svoje zakonito Prijestolje.Samo Ja znam o tome vremenu.
Čak ni Moj Sin ne poznaje datum.Ja vam mogu reći da će biti uskoro i da će većina ovoga naraštaja, koji živi u današnjemu svijetu, živjeti za dan povratka Moga Sina u Velikoj Slavi.Ja se sada pripremam da okupim svu Moju djecu, dok ih odvodim od užasnog ponora patnje koju moraju trpjeti u divljini.Ovu divljinu je stvorila ruka lucifera i svih njegovih palih anđela, koji su lutali Zemljom od pada Adama i Eve.Danas mnoga Moja djeca nalaze nemogućim vjerovati u Mene, Boga Stvoritelja i Oca.Ja sam blagoslovio Moju djecu inteligencijom i neovisnom slobodnom voljom, gdje mogu odlučiti na koji će način živjeti svoje živote.Ja sam im dao Deset Zapovijedi koje su uklesane u kamenu, da ih vode prema Mome Kraljevstvu.
Nikada se nisu promijenile, a ipak, Moja djeca osjećaju da su pametnija nego što jesu i stvorili su nova značenja koja su Meni neprihvatljiva.Ovo vrijeme za kraj vladavine protjeranih demona koji su preplavili Zemlju, je skoro gotovo.Ja pozivam svu Moju djecu da slušaju. Vaše vrijeme kakvoga poznajete na Zemlji se bliži kraju. Ipak, postoji nova Zemlja i Novi Raj vas čeka.
Nadilaziti će sve što ste ikada mogli zamisliti, a već neko vrijeme je pripremljen s ljubavlju prema svakom čovjeku, ženi i djetetu.Ja ću konačno ujediniti Moju dragu obitelj i svi ćemo živjeti u skladu, miru, ljubavi i radosti, zauvijek.Za one koji odbiju ući u Novi Raj, Ja ću učiniti sve u Mojoj Moći kako bih vas zaustavio od okretanja leđa nasljedstvu koje je zakonito vaše.Zbog dara vaše slobodne volje, koji vam Ja nikada neću oduzeti, izbor je vaš.Sve što je potrebno jest okretanje vaše glave i otvaranje vašega srca.Zatim morate potrčati u Moj Zagrljaj, kako bih vas odveo kući.To je Moja najdraža i najdragocjenija želja, da odvedem svu Moju dragu djecu kući, na zakonito mjesto kojemu pripadaju.

 
Vaš brižni Otac
Svevišnji Bog

 

 

Utorak, 26. lipnja 2012., 20:00h

 

 
Moja predraga kćeri, Novi Raj je sada potpuno dovršen u svoj Njegovoj Slavi, spreman za svu Božju djecu na Zemlji.On će biti prikazan u svoj Njegovoj Slavi, baš poput Raja kojega je stvorio Moj Vječni Otac u početku za Svoju djecu.Kako Anđeli pjevaju i raduju se, jer je vrlo blizu vrijeme da se otkrije Ovaj Veliki Sjaj nevjernome svijetu.Ja ću Ga predstaviti kada se Novi Jeruzalem spusti na Zemlju prilikom odzvanjanja Moga Drugoga Dolaska. Tebi, Moja kćeri će biti rečeno da ovo objaviš, baš prije nego što se Ja obznanim.Samo oni koji Me prihvaćaju kao Mesiju moći će ući kroz Njegova Veličanstvena Vrata.Biti će učinjen svaki poziv sa Neba da bi se doprlo do svih onih koji će i dalje odbijati Moj Veliki Dar, sve do posljednje trube.
Zatim će biti prekasno za te jadne duše. Oni će biti bez nade nakon toga, kada Mi Moje Milosrđe bude bačeno natrag u Lice u potpunom odbacivanju.Sve što je sada važno jest upozoriti one koji su u opasnosti gubljenja svojih duša sotoni.Okupite ih, sljedbenici Moji. Privucite ih nježno u Moje stado. Nikada ne odustajte od svojih molitvi da ih spasite.O, Moji ljubljeni sljedbenici, kada biste mogli vidjeti Novi Raj, kada se Nebo i Zemlja spoje u jedno, pali bi na koljena i plakali od radosti i olakšanja.Oni od vas uplašeni zbog Kraja Vremena, kada će se Zemlja kakvu poznajete promijeniti, morate Mi dopustiti da olakšam vaše brige.Vi ćete povesti svoju obitelj sa sobom i svi će se radovati u čistoj potpunoj ljubavi i skladu.Vi ćete imati čisto tijelo, neraspadljivo, oslobođeno bolesti, fizičke smrti i starenja.Svi ćete vi imati svoje vlastito prebivalište sa travom, drvećem, planinama, rijekama, potocima i cvijećem koje će vas okruživati u svoj svojoj veličanstvenoj ljepoti.Životinje će biti pitome i živjeti će u miru i ljubavi sa svom Božjom djecom.Vi ćete vidjeti svoju djecu kako se žene, imaju djecu, a čudu obitelji, uskrsnulih od mrtvih, svi će svjedočiti.Ovo uskrsnuće će biti poput nijedne zamislive radosti.Vi ćete biti ponovno ujedinjeni sa svojima voljenima koji su preminuli u ovome životu i otišli na Nebo.Vi ćete imati narode, ukupno dvanaest, svi označeni sa dvanaest zvijezda u Kruni na Bezgrješnoj Glavi Moje Majke, a sa svima ću vladati Ja sa Mojim Apostolima i Prorocima.To je Moje Kraljevstvo, koje je obećao Moj Otac otkada je stvorio Raj na Zemlji.
Svatko tko Ga odbije će propasti.Molite za svu Božju djecu da imaju čistoću duše koja će im omogućiti da dođu kući u Kraljevstvo Moga Oca na Zemlji, kao što je bilo na početku, kao što je sada i kao što će uvijek biti, svijet bez kraja u vijeke vjekova.

 

 
Vaš Isus

 

 

 

 
Srijeda, 27. lipnja 2012., 20:00h
 
 
Moja najdraža kćeri, Ja danas otkrivam svoj Mojoj djeci Moje buduće planove za Novo Nebo i Novu Zemlju.
Kada nastane jedan veličanstveni Raj, postojati će dvanaest naroda.
Ti narodi će se sastojati od nekih naroda u svijetu koji su pokazali vjernost Meni, Bogu Ocu, Mome Sinu Isusu Kristu i Majci Božjoj, Kraljici Neba.
Oni raštrkani će biti okupljeni kako bi se pridružili onim drugim narodima kao jedno, ujedinjeni kao jedna Sveta Obitelj.
Moja Volja će biti poštovana. Svi ćete imati Dar slobodne volje, ali ona će biti u skladu sa Mojom. Tek tada će Istina Raja biti doista otkrivena.
Mojih Dvanaest naroda su označeni s dvanaest zvijezda na Ženi u Knjizi Otkrivenja.
Žena je Majka Božja i nosi dvanaest zvijezda koje označavaju dvije stvari. 
Dvanaest Apostola je pomoglo Mome Sinu da osnuje Svoju Crkvu na Zemlji.
Dvanaest posebno odabranih naroda će tvoriti Jedinu Pravu Apostolsku Crkvu na Novoj Zemlji, kada Nebo i Zemlja postanu jedno u Mome Novom Veličanstvenom Raju.
Ovo je trenutak kojega sam Ja strpljivo čekao.
Moja Božja Volja, koja je stvorila Raj za Adama i Evu i koja je bila odbačena zbog iskušenja zloga, sada će biti izvršena i ovoga puta će Raj biti savršen.
Moj Sin, Kralj čovječanstva, Kralj svemira, vladati će nad Mojim Novim Rajem na Zemlji.
On će imenovati vođe u svakom narodu, sve ujedinjene Mojom Božjom Voljom.
Ljudi iz tih naroda će poštovati Moga Sina na način na koji On mora biti, jedini način, u miru i međusobnoj ljubavi.
Njegova Blažena Majka, Majka Spasenja, okrunjena je Kraljica Neba i također će vladati kao Kraljica Novoga Raja.
Njena Krunidba na Nebu je bila vrlo posebna Božja Objava Njene uloge u budućnosti Spasenja svijeta.
Ona je okrunjena u velikoj časti i sjaju zbog uloge koju je odigrala, ne samo kao Majka Božja i Zaručnica Duha Svetoga, već i kao Majka Spasenja kojoj je dana Moć da uništi sotonu.
Moj ljubljeni Sin je nježno stavio Krunu od dvanaest zvijezda na Glavu Majke Božje prilikom Njene Krunidbe.
Moj Sin će staviti Krunu na Njenu Glavu u Novom Raju, kao Kraljici sve Božje djece.
Moj Božji Plan spašavanja čovječanstva već je počeo.
Moja je želja da Mi ova Misija pomogne okupiti izgubljene duše u svakom kutku Zemlje i spasiti ih od neprijatelja prije nego bude prekasno.
Moje Božje posredovanje će dokazati Moju Ljubav za svu Moju djecu.
Ništa nije nemoguće. Ništa nije beznadno u Mojoj bitci protiv sotonine vojske.
Ja ću vam donijeti novi svijet koji će vas zaprepastiti u svoj svojoj veličanstvenoj slavi. On je spreman.
Njegova ljepota i sjaj su izvan vaše ljudske sposobnosti predočavanja.
Kada mu budete svjedočili, imati ćete Vječni Život.
Molite da se pokaju ona jadna Moja djeca koja ne vjeruju u Mene, Svevišnjega Boga, koja ne poštuju Moje Zakone i koja čine strašne zločine jedni protiv drugih.
Ne želim izgubiti nijedno Moje dijete.
Pomognite Mi da ih dovedem u ovo predivno veličanstveno nasljedstvo. Nažalost, to mora biti njihovom slobodnom voljom.
Ja vas ljubim, djeco, sa strašću koja je nepoznata čovječanstvu.
Dođite Mi kao jedan preko Moga Sina.
Vrijeme za Novi Raj na Zemlji je vrlo blizu, ali dodijeljeno vam je vrijeme da pomognete obratiti čovječanstvo preko ove Misije Sedmoga Anđela na Zemlji, koji radi s Mojim Sinom da dovede Moju obitelj k Meni.
 
 
Vaš Ljubljeni Otac
Stvoritelj svih vidljivih i nevidljivih stvari
Svevišnji Bog
 
Petak, 12. listopada 2012., 23:15h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja Ljubav je tako moćna, da Nju sada osjećaju oni koji ne poznaju Boga.
Usprkos zla prisutnoga u svijetu, čovjek sada osjeća ljubav prema drugima u srcu, koja će ga iznenaditi i koja je u suprotnosti sa pokvarenošću prisutnom u dušama. 
Tako neočekivano će ova ljubav uzburkati njihove duše, da će mnogi proplakati. Ove suze ljubavi, tako čiste u njihovim srcima, podijeliti će ih na dvoje. Oni neće znati zbog čega se tako osjećaju prema svojoj braći i sestrama. Također će osjećati ovu stvarnu i posebnu ljubav prema svome Stvoritelju, Bogu Ocu. Ipak, oni neće priznati da On Postoji. Umjesto toga, mnogi će lutati i pitati se.
Što je ova nevjerojatna, ali moćna, ljubav koju osjećam u svome srcu? Kako to može biti, ako nema Boga? Kako mogu osjećati ovu ljubav, ako sam tek proizvod evolucije; proizvod čestica stvorenih od Zemlje?
Ovo je Istina, Moja djeco. Vi niste čestica Zemlje, ostatak vremena. Vi ste živo biće, živa duša, koja je sposobna za Vječni Život, bez kraja. 
Vi patite zbog grijeha Adama i Eve, vaših praroditelja. Možete se nasmijati, ismijavati ili izrugivati onome što smatrate izmišljenom pričom, ali Istina je da živite nesavršeni život. Ovaj život patnje je zbog grijeha vaših praroditelja. Iskvareni njihovim grijehom, vi ste slijepi za Božju Istinu, zbog iste zmije koja je i njih prevarila. 
Vi vjerujete da živite u stvarnom svijetu, svijetu materije, koji ima ograničenu trajnost. Vaš život na Zemlji je kratak. Vaša tijela stare. Vaše zdravlje se pogoršava. Vremenom vaše tijelo umire. Zanemarite svoj duh, svoju dušu i vi ste ništa.
Prihvatite da ste dijete Božje i vaš život na Zemlji će postati važniji, kada živite život prema Božjim Zakonima. Vaš život će biti proširen i biti će vam dan veliki Dar, Vječni Život.
Da vam se samo da letimičan pogled na takav život, na samo jedan sat, nikada ne biste uvrijedili Moga Oca. Vi morate znati da ćete primiti ove Darove.
Vi ćete živjeti sa cijelom svojom obitelji, sa onima koji su umrli u stanju milosti i onima koji će tvoriti Moju Vojsku Ostatka na Zemlji.
Vaše tijelo će biti pročišćeno i ponovno stvoreno u stanju savršenstva, na osnovu dobi u kojoj ste prihvatili Ljubav Božju.
Vi ćete živjeti u ljubavi i miru sa vašim voljenima i vašim bližnjima. Nitko od vas neće željeti ništa.
Biti će različite razine u Novom Raju od dvanaest naroda. Na donjoj razini će biti gradovi i sela, svi će raditi u dobru mira, ljubavi, sreće i zadovoljstva. Nitko neće željeti ništa. Ja ću biti njihov Kralj, njihov Gospodar i vladati ću među njima, u Mističnom Jedinstvu.
Zatim će biti više razine. Oni će držati sve narode zajedno, u jedinstvu sa Mojim Učenjima i svi će se ljudi družiti u potpunom skladu jedni sa drugima i sa zvijerima na Zemlji, velikima i malima.
Svi će preživljavati jedući sa Drveta Života. Nikome neće nedostajati hrane.
Zatim će postojati Vlade naroda. One će osigurati da sve bude u skladu sa Mojim Učenjima. Moje Vlade će voditi Moji Sveci i Apostoli.
Ovo će se nastaviti do samoga kraja, kada će se dogoditi Drugo Uskrsnuće mrtvih, za konačni sukob.
Sotona će biti oslobođen, zajedno sa svojim demonima, na kratko vrijeme. Onda će sve zlo biti uništeno. Moje će Milosrđe konačno biti predstavljeno svijetu, u spoju Novog Neba i Nove Zemlje.
Onda će se sve razotkriti, jer će Božja Tajna biti pokazana svima, u svojoj punoj i konačnoj Slavi.
 
 
Vaš Isus
 
 
Ponedjeljak, 15. listopada 2012., 23:30h
 
 
Moja predraga kćeri, tajnu u vezi Uskrsnuća mrtvih je važno shvatiti.
Kada sam Ja umro, kao čovjek u tijelu, uništio sam vašu smrtnost. Moja Smrt ne samo da vas je oslobodila od smrti, već i od grijeha nakon smrti. Moja Smrt na Križu dala vam je Dar besmrtnosti, u Mome Novom Kraljevstvu.
Budući da sam Ja umro kao čovjek, Ja sam umro smrću smrtnika. Kada netko umre postati će besmrtan, ako je u stanju milosti.
Kada sam Ja ustao od mrtvih, ostavio sam u nasljedstvo ovaj dar onima koji su sada na Nebu, koji su umrli u stanju milosti. U Mome Novom Raju oni će postati savršena besmrtna tijela. Oni na Zemlji će postati besmrtni u tren oka prilikom Drugog Dolaska.
Dok truba Moga glasnika odzvanja, mrtvi će uskrsnuti, kao i oni čija su imena u Knjizi Živih, da bi uživali Vječni Život u tisuću godina Moga Novog Kraljevstva, koje Mi je obećao Moj Otac. Nazvano je Novi Raj i sve što je smrtno do kraja više neće biti.
Vi ćete biti ujedinjeni sa Mnom, vašim Isusom.
Smrt više neće biti važna, jer ona neće postojati.
Sada kad vam Ja donosim Dar Moga konačnog Spasenja, morate Me slušati.
Počujte i potaknite one koji su danas, kao što su bili i u Noinim danima, zarobljeni u svojim ambicioznim životima ispunjenima zabavom, da će biti budalasti, ako zanemare znakove. Kao i u danima Noe, oni su bili pometeni u užasu kada su došle poplave. Ne dopustite da se to dogodi ovaj put.
Mojim sljedbenicima su dana iscrpna upozorenja, ali nema koristi. Problem je u tome što se oni koji prihvate Istinu druže sa onima koji ne prihvaćaju Istinu i ovo utječe na njih.
Morate se držati podalje od onih koji su pogani i moliti za njih. Ako se ne držite podalje, biti ćete zavedeni, lažima i nečistim duhovima.
Oni koji Mi se odupiru izgubiti će Moju zaštitu. Ubrzo će shvatiti da će ih njihovi iskvareni životi oboriti, isprva sporo. Zatim će Me blokirati i postati robovi lažima. Kada ste u njihovom društvu i vi ćete također biti napadnuti.
Zatim ćete se uhvatiti u ispričavanju zbog govorenja Istine, Riječi Božje. U toj fazi jasno ćete vidjeti podjelu u vašem svijetu. Dar koji ste primili od Duha Svetoga značiti će da ćete odmah znati opasnost u kojoj se oni nalaze.
Kada bi samo znali Istinu, oni bi dotrčali k vama. Zbog svih lažnih bogova koje idoliziraju, načinjenih od materijalnih stvari, stvorenih od Boga, čine istu uobičajenu pogrješku. Obožavaju čudo materijalnih stvari, ali zanemaruju njihovog Stvoritelja.
U Novoj Eri Mira, oni će imati tako mnogo više, tako mnogo savršenstva. Ipak, oni okreću svoja leđa.
Ja ću ih uvijek ljubiti, ali njihov nedostatak ljubavi prema Meni znači da neće ući u novi život, kojega sam Ja za njih stvorio.
Ovaj novi život je stvoren i moguć zbog dva razloga.
Kada sam Ja tjelesno umro, uništio sam smrt. Kada sam Ja Uskrsnuo od mrtvih, dao sam vam Vječni Život, gdje tijelo više nema moć nad vama.
Ovo je Moje Obećanje svoj Božjoj djeci. Oni koji prežive na Kraju Vremena neće umrijeti fizičkom smrću. Oni su blagoslovljeni. Oni će biti pretvoreni odmah u savršena fizička tijela, u mističnom savezu sa Mojim Slavnim Tijelom.
Tada će sresti one koji su umrli u Mojoj naklonosti, koji će biti uskrsnuti od mrtvih. Svi će oni živjeti u Mome Novom Raju.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 11. studenoga 2012., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, uvijek imaj na umu da ne osjećaš samo svoju bol dok patiš. Ti trpiš Moju bol. Bol o kojoj Ja govorim nije ona koju sam trpio tijekom Moga Razapinjanja, već ona s kojom se suočavam danas dok gledam i osjećam bol čovječanstva.
Ljudi pate u svijetu zbog tame njihove duše, pa i oni koji žive jednostavnim životima i koji pokušavaju slijediti Moja Učenja. Mogu se osjećati očajno dok se bore ljubiti jedni druge, a pate i zbog sumnji koje doživljavaju u svojoj vjeri.
Mnogi ne shvaćaju značenje Vječnoga Života ili činjenicu da život ne završava kada osoba umre na Zemlji. Zato se mnogi ne pripremaju za slijedeći život.
Mnogi ljudi,koji su umrli, nisu se pripremali dovoljno i sada su u paklu ili u Čistilištu.
Ovom naraštaju dan je Dar od kojega se nijedan drugi naraštaj nije mogao okoristiti. Mnogi će jednostavno prijeći iz ovoga života odmah i neće morati doživjeti smrt kakvu poznajete.
Moj Drugi Dolazak sa sobom će donijeti ovaj osobiti Dar. Zato se ne bojte. Radujte se, jer Ja dolazim kako bih vam donio sretniju budućnost.
Gledajte na to ovako. Iako ćete trpjeti neke poteškoće i morati ćete svjedočiti postupcima koji će osuditi Moje Postojanje, to neće trajati dugo.
Ja shvaćam da su mnogi od vas u brizi, ali svečano vam obećavam da će prijelaz biti brz. Biti ćete ispunjeni zanosom kada budete svjedočili silasku Novog Jeruzalema nad Novu Zemlju, Novi Raj.
Riječi ne mogu opisati ovo čudesno Stvaranje. Moje Srce plamti od Ljubavi kada pomislim kako ćete vi i vaši ljubljeni biti začuđeni. To će biti kada vam postane jasna tajna konačnog saveza.
Jasnoća Moga obećanja o ponovnom dolasku konačno će biti uistinu shvaćena.
Svijet će postati jedna Sveta Obitelj i živjet će na postojan način u skladu i sjedinjenju s Božjom Voljom Moga Oca.
Ovo će biti vrijeme ujedinjenja, jer će se dogoditi prvo uskrsnuće mrtvih.
Oni koji budu očišćeni na Zemlji, pomoću pročišćenja, pridružit će se onima koji su bili pročišćeni u Čistilištu, kako bi živjeli u Novom Raju.
Mnogo toga će se promijeniti, ali svi oni koji Mene slijede i pridruže Mi se u Mojoj Novoj Eri Mira, kojom ću Ja vladati Mojim duhovnim vodstvom, naći će mir u duši.
Naposljetku, neće više biti patnje koja je bila doživljena pod vladavinom sotone na Zemlji. Svaka bol, svaka patnja, svaka molitva, svaki napor koje ste izdržali kako bi okupili duše, koje zaostaju i propadaju, trzaju se i bore cijelim putom, biti će vrijedni toga.
Novi Raj je pripremljen. Sve što trebate učiniti jest pripraviti vaše duše i ići prema Njegovim Vratima. Onima od vas, koji se otkupe u Mojim Očima dati će se Ključevi kako bi otvorili ta Vrata.
Ustrajte tijekom ove nadolazeće Patnje, jer to je nešto što se mora dogoditi kako je naviješteno u Knjizi Moga Oca.
Vaše molitve će ublažiti većinu toga, a Moj Otac će posredovati u svakom mogućem trenutku kako bi spriječio nanošenje zlodjela Njegovoj dragocjenoj djeci.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 10. prosinca 2012., 22:22h
 
 
Moja Predraga kćeri, molim te reci svima koji slijede Moja Učenja da se prisjete Moga Obećanja.
Ja sam jasno dao do znanja da ću ponovno doći kako bih podigao Svoje Kraljevstvo.
Moj Drugi Dolazak se iščekuje i oni koji izjavljuju da znaju Istinu sadržanu u Knjizi Moga Oca, znati će da Ona ne sadrži neistine. 
Ponovno ću doći, kako je najavljeno i ovo je vrijeme gotovo tu.
Ja ću suditi živima i mrtvima i samo će oni koji budu dostojni moći ući u Moje Kraljevstvo.
Također je prorečeno da će zli pripremiti rat na Zemlji kako bi se borio protiv Moga Oca za duše.
U ovome ratu on ne može pobijediti, ipak mnogi koji žive živote utemeljene na lažnim obećanjima vjeruju da su njihovi zemaljski životi jedino što je bitno. Prijevara, koja je mnoge zahvatila, biti će njihova propast.
O koliko Ja čeznem za tim dušama da na vrijeme spoznaju Istinu, dok ne bude za njih  prekasno.
Moja bol i tjeskoba nikada nisu bile ovako velike kao sada, dok promatram ove jadne zavedene duše koje će Mi biti izgubljene. Zbog toga duše žrtve, izabrane duše i oni koji su blizu Moga Presvetog Srca trenutno toliko trpe. Ja patim kroz njih kako se vrijeme primiče.
Sve je spremno da Moj Otac okupi Svoju djecu i prekrije ih Svojim Pečatom Zaštite.
On traži svaku dušu. U ovom povijesnom trenutku Duh Sveti prekriva mnoštvo duša, kako bi ih priveo u Moje Svete Ruke.
Molim vas, nemojte nijekati Moje Obećanje. Prihvatite da ćete vi koji pripadate ovom naraštaju svjedočiti Mome Drugom Dolasku.
To su dobre vijesti. Moj Povratak će biti čas Moje Proslave, koja će obnoviti sve one koji Me ljube i oni će započeti novi život, vrijeme velikoga sjaja, gdje će se radovati u Svjetlu i Ljubavi.
Molim vas, ne plašite se.
Ja dolazim sa Velikom Ljubavlju.
Ja dolazim sa Velikim Darom.
Povesti ću vas u vaš pravi dom i biti ćete ujedinjeni sa svojom vlastitom obitelji.
Sva Božja djeca, koja odaberu ući u ovo novo Slavno Postojanje, postati će kao jedno.
Svuda će vladati ljubav. Mir, radost, smijeh, prijateljstvo, čudesa i Slavljenje Boga činiti će svaki trenutak.
Smrti više neće biti. Mržnja će iščeznuti.
Zlo će biti protjerano.
Čovječanstvo neće više patiti niti doživljavati bol ni manjkavosti bilo koje vrste. To je Moj Novi Raj. Više neće biti suza.
Ufajte se u Mene, sljedbenici Moji, jer će bolima i patnjama koje proživljavate uskoro doći kraj. Znam koliko patite zbog nepravednih režima u kojima morate živjeti. Ovo je završno razdoblje, jer će Ruka Moga Oca sada djelovati.
Svijet će se promijeniti. Prijašnje će uminuti i svanuti će Nova Zora u punoj Božjoj Slavi kada će Njegova Moć zavladati, kako je i trebalo biti od Postanka svijeta.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
 
Ponedjeljak, 17. prosinca 2012., 12:15h
 
 
Moja predraga kćeri, biti će iznenadan dan kada dođem zatražiti Svoju Baštinu, koju Mi je obećao Moj Otac.
Dok Ja pripremam cijelo čovječanstvo na ovaj veliki događaj, dan će doći neočekivano. Bliži se vrijeme kada će Zvijer biti bačena u ponor i tada će dvanaest naroda uživati u miru i zajedništvu.
U to će vrijeme Sveci na Nebu i svi oni koji su umrli u Mojoj Milosti biti uzdignuti sa pravednicima koji će preživjeti Nevolju. Svi će uskrsnuti i dobiti će Dar savršenih tijela, koja će nadvladati smrt koju je čovječanstvo upoznalo od Adamovog grijeha. Oni će uživati u miru i blagostanju pod Mojom Duhovnom Vladavinom, sve dok Moje Kraljevstvo ne bude predano Mome Ocu.
Ovo će biti prvo uskrsnuće i nakon njega će uslijediti tisuću godina vladavine savršenoga sklada prema Božjoj Volji Moga Oca.
Tijekom ovoga razdoblja, patiti će grješnici koji su Me zanijekali. Drugo Uskrsnuće nije poznato čovječanstvu, niti su pojedinosti ikome otkrivene osim prorocima Danielu i Ivanu Evanđelistu.
Ove tajne će s vremenom biti otkrivene, jer one sada nisu za vaše znanje.
Božja će se Moć očitovati kada uspije bitka za Spasenje duša. Konačno će biti poražena moć koju smrt ima nad čovječanstvom. Ovo je Moje Obećanje. Ispuniti ću proročanstva koja je dao Moj Otac.
Oni među vama, koji su zbunjeni neka se ne boje. Sve je sada u Mojim Svetim Rukama, ali budite sigurni da je jedino važno oproštenje grijeha. Ovo će biti kada Me svi zamolite za Dar Otkupljenja. To je tako jednostavno.
Vaša ljubav prema Meni uroditi će Darom Života. Smrt, kakvu je znate, nikada više neće imati nikakve ovlasti niti utjecaja na vas. Vaša budućnost je nešto što trebate dočekati radosna srca jer je to najveći Božji Dar i samo duše koje to zavrijede dobiti će u nasljeđe toliko obilje. Budite u miru. Vjerujte Mi. Ljubite Me. To je sve što je važno.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 19. prosinca 2012., 12:30h
 
 
Moja predraga kćeri, svijet mora znati da će Era Mira biti vrhunac Moga Obećanja, kada ću Ja vladati Novim Nebom i Novom Zemljom. To će biti duhovna vladavina, a Moja Crkva, Novi Jeruzalem će biti u miru i Moja Riječ će se čuti u svim narodima.
Tijekom Moje Vladavine sotona će biti vezan i neće više varati Božju djecu. Ova vladavina neće biti simbolična, a Drvo Života će udahnuti Ljubav i Mir. Svi oni koji su blagoslovljeni da uživaju u Mojem Novom Raju neće trpjeti smrt, čak ni kada sotona bude oslobođen, premda nakratko, na kraju ovoga razdoblja.
Moje namjere su u skladu sa Voljom Moga Oca i nijedan čovjek nema pravo nijekati Volju Božju.
Ne varajte se, vi morate prihvatiti Riječ Božju sadržanu u Knjizi Moga Oca, jer ako to ne učinite, biti ćete prevareni što se tiče proročanstava koja su dana čovjeku od početka vremena.
Slijedite samo Moj Put. Prihvatite Moja Obećanja. Ne sumnjajte u Mene, jer ćete Me uvrijediti. Možete Me prihvatiti kao svoga Spasitelja i potpuno Mi vjerovati, ili nikako.
Moja Riječ je Istina. Istina će kada Ju svaka živa duša prihvati, biti ključ za slobodu i Vrata Moga Novog Raja.
 
 
Vaš Isus

Subota, 30. ožujka 2013., 20:40h

 
 
Djeco Moja, Uskrsnuće Moga ljubljenoga Sina je najvažniji Dar, jer to znači da Vječni Život može biti darovan svoj Božjoj djeci.
Moj Sin je uništio smrt, uskrsnuvši od mrtvih. Smrt više nema moći nad vama, ako tako želite. Život, koji vam je dan, uskoro će se promijeniti, jer će postojati samo jedan Život u Bogu.
Kada se Novo Nebo i Nova Zemlja spoje, postojati će samo Vječni Život. Smrti tijela, duha i duše više neće biti. Vi se nikada ne smijete bojati ovoga novoga Života, jer on će vas osloboditi. Mnogo ljubavi će se rasprostrijeti Zemljom uskoro, koju će izliti Milosrđe Moga Sina. Ova velika, velika Milost će biti slijedeći korak koji će Bog poduzeti kako bi spasio Svoju djecu od smrti duše. Smrti tijela više neće biti kada Moj Sin siđe s Novim Jeruzalemom.
Vi morate pokazati veliku hrabrost tijekom ovih zlih vremena, jer će ove kušnje uskoro biti gotove. Samo se usredotočite na divni Život koji ste iščekivali i molite da sve duše prihvate ovaj Čudesni Dar.
One duše koje odbiju prihvatiti Istinu Vječnoga Života, umjesto toga će odabrati vječno prokletstvo. Postoje samo dva izbora, a ipak mnoge od tih duša vjeruju da postoji i treći. Oni koji slijede sekte, stvorene snagom zloga, pogrešno vjeruju u drugi mističan život gdje će im biti dana velika moć. Oni vjeruju u lažne anđele. Oni idoliziraju lažne anđele i nažalost, mnogi od njih postoje, ali oni nisu anđeli Božji. Oni čame u lancima u ponoru pakla, a ipak, uspijevaju prevariti Božju djecu koja vjeruju da su oni anđeli svjetla. Jedino Svjetlo koje morate slijediti jest Svjetlo Božje - Istina.
Kraljevstvo, Novi Raj koji vas čeka, je ono koje vam je obećao Bog, nad kojim će vladati Moj Sin.
Prihvatite Ruku Moga Sina i ući ćete u Raj.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Božja
Majka Spasenja
 
 
Srijeda, 10. travnja 2013., 16:45h
 
 
Moja ljubljena kćeri, dok Plamen Duha Svetoga obuzima one ponizne duše koje čitaju ove Poruke, isto tako će biti i širenje sveopćeg obraćenja. Sveta Božja Riječ je poput snažnog naleta vjetra, koji sa sobom donosi svim onim dušama koje se bude, obilne plodove.
Od onih prvih posađenih sjemenki mnoštvo plodova je naraslo, koji prekrivaju svaki narod, uključujući one pod komunističkim režimom.
Moja kćeri, dok Moja Sveta Riječ obuzima misli i duše svake vjere, ona će rezati poput mača kroz one narode koji okrenu svoja leđa Meni, vašem ljubljenom Ocu. Stoga, kada mržnja protiv vas naraste, znajte da Moja Sveta Riječ uspijeva pomoći spasiti duše.
Ti, Moj glasniče, samo si sredstvo. U ovoj Misiji se ne radi o tebi. Ona nije radi tvoga prosvjetljenja duše, jer to nije Moj cilj, premda Me to zadovoljava. Ti, Moja kćeri, kao posljednji glasnik, moraš samo prenijeti svijetu Poruke koje su ti dane, za dobro čovječanstva. Tvoja mišljenja i tvoj savjet drugima, nisu važni i ti nemaš ovlaštenja podijeliti bilo kakve ljudske stavove s drugima.
Kada Glas Božji dopre do srdaca ljudi, On se umnaža u dušama mnogih. Moja Dobrota, kao Brižnog Oca cijelog čovječanstva, je ta koja dopušta ove velike blagoslove.
Kao što je naviješteno, velikim čudima će svjedočiti oni kojima je dan Dar Duha Svetoga preko ove Misije. Ja blagoslivljam sve one koji siju i šire Moje Poruke, jer njihovi napori će pronijeti Moju Riječ poput magle koja će prekriti Zemlju.
Onima koji su čekali Dar Obraćenja – tim Mojim jadnim, praznim dušama – Ja vam sada govorim. Ja, Vaš Brižni Otac, obećavam vam da ću vas Ja prigrliti i otvoriti vaša srca kada molite ovu molitvu.
 
Bog Otac: Molitva za Ključ za Novi Raj
 
Dragi Oče, to sam ja, Tvoje izgubljeno dijete, tako zbunjeno i zaslijepljeno, da bih bez Tvoje Pomoći i Tvoje Ljubavi bio ništa. Spasi me po Ljubavi Tvoga Sina Isusa Krista i udijeli mi Ključ Tvoga Novoga Raja na Zemlji. Amen.
 
Djeco, Ja ću vas blagosloviti i zaštititi. Vi ste Moji – svi vi. Dok čeznem za vama i plačem zbog onih od vas koji Me mrze, Ja ću iskoristiti Svoju Svemoguću Moć da otvorim vaša okorjela srca kako bih vam ostavio u nasljedstvo baštinu, koju sam tako brižno stvorio.
Moje Posredovanje, otkrivajući vam nadolazeće događaje, pomoći će vam da shvatite koliko vas Ja ljubim. Kada se ovi događaji razotkriju pred vašim očima, Ja ću vas čekati da dođete k Meni s ljubavlju i ufanjem u vašim dušama.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
 
Nedjelja, 19. svibnja 2013., 20:08h
 
 
Moja predraga kćeri, smrt više neće imati moć nad onom Božjom djecom koja Ga ljube, u Mome Novome Raju.
Ove Poruke će nažalost donijeti nepotrebni strah, onima koji vjeruju da će se oni suočiti sa smrću, kada ova Zemlja bude odbačena u korist Novoga Neba i Zemlje. To nije istina. Oni koji nađu milost kod Mene i koji prihvate Moju Ruku Milosrđa će dobiti Dar Života. Čak i ateisti, nevjernici, nekršćani i oni svih vjera obratiti će se Meni i prihvatiti Moj Dar, nakon što se Upozorenje dogodi. Tada ću Ja poraziti Zvijer, jer Ja ću dati Vječni Život milijardama duša koje su žive u svijetu.
Grijeh, kojega je Zvijer predstavila Adamu i Evi, prestati će postojati. Moje Milosrđe će ga poraziti. I baš kao što grijeh uništava tijelo, Moje Svjetlo će donijeti čovječanstvu Vječni Život. Smrt, bolest, starost više neće postojati u Mome Novom Raju. Moja odabrana djeca – njih milijarde – imati će savršeno tijelo i dušu, u jedinstvu sa Božjom Voljom Moga Oca.
On, Moj Otac, dao je Vječni Život Adamu i Evi i oni su ga odbacili. I zato je njima i svim njihovim potomcima uskraćen Dar Raja i Vječnoga Života. Sada će se ovo konačno promijeniti. Moj Život, Smrt i Uskrsnuće moraju sada biti ponovno uspostavljeni u ovome, konačnome dijelu Moga Zavjeta. Moja Crkva je, baš kao što sam Ja bio, bila progonjena i sada će trpjeti divljačko premlaćivanje, bolni napad i ono što će izgledati poput teškoga poraza. I kada ona bude razapeta i bačena u stranu, ona će se činiti spaljenom i zaboravljenom.
Poganstvo će bujati. Ali budući da će na njega utjecati i voditi ga zli, biti će na oprezu da ne pokaže svoje prave boje. Ono će biti predstavljeno svijetu kao novi oblik socijalne pravde – novi oblik humanizma, gdje su sve potrebe čovjeka zbrinute. Te potrebe će uključivati pravo na grijeh, ali na te grijehe će se, u inat Bogu, gledati kao na moralna prava čovjeka.
Kako će mrska Meni, Isusu Kristu, biti ova zla, jedinstvena svjetska religija. Ne samo da će oni okrenuti svoja leđa Meni, već će oni uključiti sotonske simbole gdje će Moj Križ biti prikazan na najgroteskniji način. Moja Hostija će biti odbačena. Drugačija vrsta žrtve će se prinositi na žrtvenicima crkava. Zvijer će biti onaj kojega će oni otvoreno obožavati, a zauzvrat, on će im dati mnoge moći. Zbog toga će mnogi vjerovati da će oni koji će upravljati ovom grozotom imati čudesne moći. I premda će se možda činiti da oni slijede dobru i pravednu crkvu, ona neće donijeti ništa drugo osim tame.
Svečanostima i razvratnom ponašanju svjedočiti će se u ovim crkvama, koje su bile izgrađene da poštuju Mene, Isusa Krista, ali Ja neću biti Prisutan. I tada, baš kada Me oni budu zaboravili, Moja Crkva će uskrsnuti od mrtvih, baš kao što sam Ja to učinio. Ona će ponovno postati živa na javnim mjestima. Zatim ću Ja okupiti svu Moju djecu koja su ostala vjerna Mojoj Riječi i one čije su oči bile otvorene Istini. Zatim ćemo se mi uzdići, zajedno s onima koji su iščekivali Veliki Dan, ali koji su mrtvi, u Novi Raj.
Oni koji Mene odbiju, nakon svakog Moga pokušaja da spasim njihove duše, biti će odbačeni. Zatim će početi Moja Vladavina i Kraljevstvo kojega Mi je obećao Moj Otac biti će uspostavljeno.
Nikada se ne bojte budućnosti, jer jedino će Moje Novo Kraljevstvo zadovoljiti vaša jadna, žalosna srca. Jedino će vam Moje Novo Kraljevstvo dati Vječni Život.
Vi morate moliti za svakoga pojedinoga od vas, kako biste bili dostojni da primite ovaj Veliki Dar.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 9. lipnja 2013., 23:15h
 
 
Moja ljubljena kćeri, bol koju ti u ovo vrijeme fizički trpiš je za spas duša, koje su toliko udaljene od Mene, jer da Mi je ti nisi ponudila kao duša žrtva, zauvijek bi bili izgubljeni za Mene. Uvijek se sjeti koliko Mi to nanosi boli i slama Moje Srce kada izgubim i samo jednu dušu.
Moja Ljubav za čovječanstvo ostaje netaknuta, jer ništa Me nikada ne bi moglo zaustaviti od ljubljenja svake dragocjene duše. Ja ih toliko ljubim, da su beskrajni Darovi koje sam tebi dao, kćeri Moja, da vidiš svu Božju djecu onako kako ih On vidi, s čistoćom srca. Zbog toga ti toliko patiš, Moja malena. Ne zbog onih čiji te gnjev vrijeđa, već zbog onih duša koje su u užasnoj tami i čije te odredište prestravljuje, da trpiš ove nove fizičke boli.
Molim te shvati, kada postaneš nestrpljiva i uznemirena zbog tih bolnih kušnji, da su one ništa u usporedbi sa silinom patnje s kojom će se suočiti one duše koje će uzeti Zvijer. To neće značiti ništa kada se usporedi s dušama koje moraju izdržati bol patnje u Čistilištu. Koliko malo će to značiti tebi kada budeš vidjela kako ću Ja otrgnuti te duše, koje se inače ne bi mogle same spasiti od zlog zahvata Zvijeri.
Moja kćeri, bez obzira koliko je bolna ova patnja, ona neće biti važna kada Ja ujedinim Božju djecu, kada Najveličanstveniji Raj siđe na Veliki Dan. Kada Novi Jeruzalem siđe nad svijet na zvuk trublji, svjetla će ispuniti nebo i tada će sve utihnuti prije zvuka Anđela čije će pjevanje doprijeti do svake duše prije posljednjeg trenutka. To će biti posljednji sat kada Ja dođem suditi živima i mrtvima.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 15. kolovoza 2013., 21:57h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja pozivam sve Moje Učenike, koji znaju Istinu, da pokažu hrabrost u ovim teškim vremenima za čovječanstvo.
Vrijeme kada će izbiti ratovi u mnogim narodima, u isto vrijeme, vrlo je blizu. Kada čujete za sve ove ratove i svjedočite krajnjoj okrutnosti tih tlačitelja, svih nerazdvojno združenih, koji uzrokuju te ratove, vi ćete znati da je vrijeme Moga Drugog Dolaska blizu.
Još više vas će prepoznati Istinu sadržanu u Ivanovoj Knjizi – Otkrivenju – kako vam se sada otkriva. Ne bojte se, jer sve ove stvari se moraju dogoditi. Mnogi, koji ne prihvaćaju ove Poruke čine veliku pogrješku, jer Knjiga Istine se jednostavno sastoji od pojedinosti i tajni sadržanih u Knjizi Otkrivenja. Ja, Jaganjac Božji, sam jedina Vlast – jedino Ja imam dopuštenje Moga Oca – da otvorim Pečate koji su tamo sadržani.
Ako ne vjerujete u Knjigu Istine, onda vi ne vjerujete u Knjigu Otkrivenja. Budite upozoreni. Oni koji odbacuju Knjigu Otkrivenja napuštaju Moje Milosrđe. Ali Istina će im biti pokazana tijekom Moga velikog Upozorenja Božanskim Posredovanjem, jer inače Me mnogi nikada ne bi spoznali niti bi shvatili veliko Milosrđe koje Ja donosim svijetu. Vi nikada ne smijete dodavati u Knjigu Otkrivenja, pokušati Ju protumačiti ili uzeti nešto iz Nje kako bi odgovaralo vašim vlastitim željama, jer ćete patiti zbog toga. Kada vi činite takve stvari miješate se u Riječ Božju. Ova Knjiga vam je bila obećana. Bog je poslao Svoga sedmog glasnika da otkrije Istinu. Prihvatite to s ufanjem u Mene ili ćete hodati sami, u neznanju o strašnoj prijevari koja će zadesiti one koji odbacuju Riječ Božju.
Mnoge, mnoge promjene sada će se dogoditi u svijetu, koje nijedan čovjek neće moći ne zamijetiti. Religije će postati besmislica, jer će milijuni usvojiti pogansku vjeru, za koju će im se reći da štuje Boga. Poniznost i ljubav za siromašne će biti razlozi, biti će vam rečeno, zašto će obnovljena i prosvijetljena crkva navijestiti novi početak. Kao janjad koja ide na klanje vi ćete biti odvedeni u jezero vatre. Kada shvatite strašnu grozotu, u koju ste uvučeni, moglo bi biti prekasno. Kada iskazujete počast Zvijeri on će vas zaraziti i mnogi će, s vremenom, postati robovi.
Velike promjene u svjetskim političkim sustavima i u sustavima sredstava priopćavanja ishoditi će velikom podjelom. Oni koji su odani Bogu u svemu što je dano svijetu preko Mene, Isusa Krista, živjeti će. Oni koji Me odbacuju neće imati život, jer oni će postati nesposobni prihvatiti Moje Milosrđe. Moje Srce, premda će biti prepolovljeno zbog ovoga, očvrsnuti će i Moja Pravda će prevladavati.
Prvi Sud je blizu i Ja ću odbaciti zle, kada će Novo Nebo i Nova Zemlja dočekati jedino one koji su prihvatili Moje Milosrđe. Mnogi će reći:” Bog je Milosrdan. On nikada ne bi pokazao takvu okrutnost.” Moj odgovor je ovo. Zemlje, kakvu poznajete, više neće biti. Umjesto toga, nova obnovljena Zemlja će se pojaviti – mnogo šira, veća nego prije, gdje će prebivati dvanaest naroda, jedan uz drugoga, u skladu koji je pun ljubavi. Jedino oni koji ostanu odani Meni i oni koji Me ne poznaju, ali koji prihvate Moju Ruku, kada im dokažem Istinu prilikom Upozorenja, ući će kroz Vrata. Ja ću ih potom zatvoriti. Nijedan drugi čovjek neće ući tada, jer Moj Sud će biti određen. Sva tuga će biti zaboravljena i zli će biti bačeni u pakao, gdje će zauvijek patiti. Čovjek nikada ne smije podcijeniti Moju Veliku Ljubav, Milosrđe i Samilost. Ali on bi se također trebao bojati Moje Kazne, jer ona će biti konačna kada posljednja trublja odjekne na Veliki Dan Gospodnji.
I tada, biti će gotovo.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 30. kolovoza 2013., 20:24h
 
 
Moja predraga kćeri, molim te osiguraj da svaki narod čuje Moja Proročanstva, kako bi se mogli pripremiti za predivnu, obnovljenu Zemlju – Novi Raj. Svako dijete Božje ima pravo na njegovo ili njezino naslijeđe i zbog toga, kao da se pripremaju za veliko vjenčanje oni moraju početi planirati za ovaj Veliki Dan.
Ja pozivam Židove, Muslimane i Kršćane, kao i svaku drugu vjeru, da Me sada slušaju. Nijedan od vas neće ostati nedirnut zloćom Antikrista. Ali ako se pripremite sada, vi ćete postati otporni na patnju koju će on nanijeti svijetu, uzimanjem Pečata Živoga Boga i držanjem Njega u vašim domovima.
Kada vam se Riječ Božja, Prava Riječ, objavi, vi morate stati i slušati, jer Ona će vas voditi prema Vratima Novoga Neba i Nove Zemlje. Ovaj Novi Raj je u iščekivanju i postati će dom milijardama duša, uključujući one koji čekaju u stanju Čistilišta i na Nebu. Ja ću ujediniti sve one čija su srca otvorena Zapovijedi Božjoj, koji će osjetiti Ljubav Moga Milosrđa.
Molim vas ne bojte se ovoga Dana, jer on će vam donijeti veliku sreću, mir i radost. Moje Kraljevstvo će vas zaprepastiti, zbog svoje zapanjujuće ljepote. Mnogi od vas se boje Mojih Poruka jer vjerujete da Drugi Dolazak znači smrt – kraj. Ali to bi bila netočna pretpostavka.
Oni od vas koji Mi svojevoljno dolaze, bez ikakvih uvjeta, s poniznošću i ljubavlju, neće iskusiti bol fizičke smrti. Umjesto toga, vi ćete se, u treptaju oka, naći u vašem novom okruženju. To će vas u početku potresti i gledati ćete brzo oko sebe kako bi pronašli svoje voljene. Ja ću spasiti tako mnogo duša da ćete vi biti sa svojim obiteljima, uključujući one koje volite, koji su već sa Mnom na Nebu i one koje ću osloboditi iz vatri Čistilišta.
Velika radost će se dogoditi posvuda. To će trajati 100 dana. Moj Novi Raj će imati samo jednu religiju, Novi Jeruzalem, gdje će Mi se svakodnevno klanjati. Svi će biti u jedinstvu sa Svetom Voljom Moga Oca. Postojati će dvanaest naroda, ali samo jedan jezik, jer Ja neću dopustiti podjelu.
Ja ću postaviti vođe i u nijednom narodu neće biti nestašice hrane, vode, domova ili života. Neće biti smrti, jer Ja ću svima onima koji uđu dati Vječni Život. Svi narodi će raditi zajedno kako bi širili Riječ Božju i sreća, koju je nemoguće postići na Zemlji danas, biti će jedan od najvećih Darova koje ću vam Ja pokloniti. Vi ćete biti jako ljubljeni i jako ćete ljubiti Mene, baš kao što Ja ljubim vas.
Mnogi od vas će se susresti s naraštajima vaših obitelji, stoljećima unatrag. Naraštaji će se nastaviti i tako ćete vi vidjeti svoje sinove i kćeri kako se žene i stvaraju savršenu djecu Božju – svako blagoslovljeno velikim Milostima. Biti će postavljena Glava Moje Crkve i njegovo ime je Petar, jer Ja sam obećao da će On osnovati Moju Crkvu na Zemlji. I zato, u Novom Raju On će predvoditi Moju Crkvu.
Oh, kada bih vam mogao samo pokazati što se nalazi pred vama, vi bi plakali suze radosnice i probili si put prema Vratima. Zato vas molim, sve vas, zanemarujte pokušaje da vas se zaustavi u vašem traganju za Vječnim Životom. Zanemarujte one koji vam govore da Ja ne Postojim. Nemojte vjerovati onima koji koriste Moju Svetu Riječ da vas uvjere da Ja ne govorim sada vama preko ovih Poruka.
Vi se morate boriti za sve vas da vama bude dano ovo veličanstveno naslijeđe, jer nijedan čovjek nema pravo uskratiti drugome ovo veliko naslijeđe, koje pripada svakom pojedincu, bez obzira kako su možda ocrnjene njihove duše. Ja vam dajem sredstva da Mi dovedete duše, posvuda, kako bi zajedno mogli uništiti sotonino djelo i brzo prijeći u Novi Svijet.
Neka Moj Mir bude s vama.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 12. listopada 2013., 17:10h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Prijestolje će biti postavljeno na obnovljenu Zemlju i uskoro će svi živjeti u miru i skladu, u skladu s Voljom Moga Oca.
Svijet će postati kao što je bio u početku i neće se osjećati nikakva nesloga. Sva Božja djeca, koja su odabrana da se pridruže Anđelima i Svecima, živjeti će savršeno postojanje. Ali znajte ovo. Onima koji ne prihvaćaju stvarnost Novoga Raja, kada im se da svaka prilika da odluče koji put žele odabrati, neće biti dana druga prilika. Jednom kada Nebo i Zemlja postanu jedno, neće biti Čistilišta. Jedini put koji će odabrati duše, koje odbiju prihvatiti Moje Milosrđe kada im se bezuvjetno preda, jest onaj koji vodi prema paklu. Mnogi će biti tako tvrdoglavi, jer se gotovo potpuno oslanjaju na intelektualno razmišljanje, da će nesvjesno odabrati provesti vječnost u vatrama pakla.
Oni koji ne vjeruju u Boga ili ne prihvaćaju Istinu, ne vjeruju u postojanje sotone. On, prevarant, zamračiti će njihove umove lažima, da bi ih namamio u odaje mučenja. Jednom kada su tamo, zbog njegove mržnje prema čovjeku, on će učiniti da oni zauvijek pate bez prestanka. Ja tada ne mogu pomoći tim dušama. Kako Ja plačem s gorkom žalošću zbog duša oholih, neupućenih i onih okorjelih srdaca. Oni su tako ispunjeni ohološću da Me nikada neće vidjeti jer ne mogu. Nije moguće da Me osoba vidi ili da bude ispunjena Mojom Istinskom Riječi, ako je pogođena grijehom oholosti. Oni od vas, s druge strane, koji Me poznajete, ali koji Me prihvaćate pod vlastitim uvjetima - i vi sami sebe udaljujete od Mene.
Zašto govorite kako Me poznajete i zatim izvrćete ono što sam vam Ja rekao o nasljedovanju Mene? Kako se možete nazvati kršćaninom i biti spremni prihvatiti lažnu teologiju i laži, koje ste izvrnuli kako bi odgovarale vašim vlastitim načinima života? Tko ste vi, ako ne slijedite Mene i ne prihvaćate potpunu Istinu Mojih Učenja? Vi ste izdajnik. Vi me izdajete. Kada Me jednom izdate, biti ćete u iskušenju da to učinite uvijek iznova, dok konačno više ne budete kršćanin u Mojim Očima.
Ja moram pozvati sve one koji vjeruju u Moju Riječ i pitati vas, kada sam Ja ikada odobrio grijeh? Ja opraštam grijeh, ali ga nikada ne odobravam. Ako vjerujete da Ja odobravam grijeh, onda vi opravdavate grijeh. Vi ćete trpjeti zbog zablude vaših postupaka i niste ništa bolji od onih koji su Me izdali, koji su Mi se rugali, ismijavali Me i razapeli Me.
Zapamtite, Ja sam vas poučio Istini. Ništa osim Istine neće vas navesti da prihvatite Spasenje koje Ja sada dolazim donijeti svijetu, u ovoj posljednjoj fazi Moga Zavjeta da spasim čovječanstvo. 
Nikada ne zaboravite da Sam Ja Istina. Jedino Istina dolazi od Mene.
 
 
Vaš Isus 
 
 
Nedjelja, 1. prosinca 2013., 16:12h
 
 
Moje dijete, Ja sam Žena odjevena Suncem, a Sunce je ono koje predstavlja Svjetlo Božje u svijetu. Bez Sunca nema Svjetla. Bez Svjetla nema Života. Bez Boga postoji samo smrt.
Moja uloga Majke Spasenja, gdje ću pomagati Mome Sinu u ovoj Njegovoj posljednjoj Misiji, Njegovom konačnom Planu da dovrši Zavjet Svoga Oca da donese Spasenje svakoj duši, znači da ću Ja učiniti sve što mogu da Mu dovedem duše koje On toliko želi. Ja želim da se zna kako sam postavljena ne samo za Kraljicu Neba, već i za Kraljicu nad dvanaest plemena Izraelovih. Dvanaest naroda će vladati u Novom Jeruzalemu. Dvanaest zvijezda na Mojoj Kruni, koju je na Moju Glavu položio Moj ljubljeni Sin, Isus Krist tijekom Moje Krunidbe, označavaju ovo proročanstvo. Svaka od ovih zvijezda predstavlja dvanaest naroda, koji će se razviti na Sudnji Dan.
Sve duše, uključujući one koji će uskrsnuti od mrtvih, kao i one koji su živi u današnjem svijetu i koji ostaju u Svjetlu Božjem, prijeći će u Novo Nebo i Novu Zemlju. Oni će se sjediniti kao jedno, u jedinstvu s Mojim Sinom i oni će uskrsnuti u savršeno tijelo i dušu, baš kao što je bilo kada je Moj Sin Uskrsnuo od mrtvih. Ovo stanje savršenstva je Najveći Dar od Boga i dokazuje koliko je On milosrdan. Ovo je Spasenje, koje je Moj Sin obećao kada je podnosio Svoju Muku na Križu. I zbog Njegove velike Ljubavi za čovječanstvo, On želi spasiti svaku pojedinu dušu, a osobito one koji su Mu izgubljeni.
Ja sada svima vama dajem poseban Dar, kojega je blagoslovio Moj Sin, da bi svim dušama bila udijeljena zaštita od vatri pakla i dodijeljeno Spasenje. Moj Sin želi da svaka duša bude spašena, bez obzira koliko je teško zgriješila. Ja tražim da sada počnete Pobožnost Spasenja. Vi morate ovo započeti odmah i nastaviti Nju, kako vas Ja poučavam, do Kraja Vremena. Vi morate moliti ovu molitvu punih sedam dana zaredom tijekom jednog kalendarskog mjeseca započinjući ponedjeljkom ujutro. Morate Ju moliti tri puta tijekom svakoga od sedam dana i na jedan od tih dana morate postiti. Za post se od vas traži da jedete samo jedan glavni obrok tijekom dana, a onda samo kruh i vodu za vrijeme druga dva obroka.
Ovo je molitva koju morate moliti svakoga od tih sedam dana.
 
Križarska molitva (130) Pobožnost Spasenja
 
Moja ljubljena Majko Spasenja, molim Te zadobij  za sve duše Dar Vječnoga Spasenja kroz Milosrđe Svoga Sina, Isusa Krista. Ja Te molim da Svojim Zagovorom moliš za oslobođenje svih duša iz ropstva sotone. Molim Te traži od Svoga Sina da pokaže Milost i oprost prema onim dušama koje Ga odbacuju, nanose Mu bol svojom ravnodušnošću i koje obožavaju lažni nauk i lažne bogove.  Mi Te usrdno molimo draga Majko, da moliš za milosti da se otvore srca onih duša koje su najpotrebnije Tvoje pomoći. Amen.
 
Moje obećanje da ću pomoći Mome Sinu, Isusu Kristu, u Njegovom Planu za čovječanstvo jest da sve vas, koji priznajete Moju Ulogu Posrednice Svih Milosti i Suotkupiteljice, privučem zajedno, kako bi se cijeli svijet ujedinio kao jedno u jedinstvu sa Isusom Kristom, vašim Spasiteljem i Otkupiteljem.
Budite u miru. Ja ću uvijek moliti za vas, draga djeco i uvijek ću odgovoriti na vaš poziv za Otkupljenje čovječanstva u Očima Božjim.
 
 
Vaša Majka
Majka Spasenja
 
 
 
Četvrtak, 17. travnja 2014., 21:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Uskrsnuće od mrtvih se dogodilo s razlogom. Ono se nije dogodilo samo da bi dokazalo Moje Božanstvo onima koji nisu prihvatili Tko Sam Ja bio. Do toga vremena, duše koje su umrle nisu mogle ući u Raj. One su morale čekati. Ali čim se Moje Uskrsnuće dogodilo, dan im je novi Život u Mom Kraljevstvu. Moje Uskrsnuće je dušama donijelo Vječni Život, a smrt stoga više nije mogla imati vlast nad ljudskim rodom.
Moje Uskrsnuće će uistinu biti očito prilikom Mog Drugog Dolaska, jer tada će sve one duše koje su umrle u Meni i za Mene također biti uzdignute od mrtvih i biti će im dan Vječni Život. One će ustati u tijelu i duši, u savršenom jedinstvu s Voljom Božjom i oni će živjeti u Mom Novom Kraljevstvu, kada će nestati stara Zemlja i Nebo i nastati će Novi Svijet. Moj Novi Raj će postati Svijet bez kraja – kao što je naviješteno. Svi oni koji ljube Boga i koji prihvaćaju Moju Ruku Milosrđa ući će u Moje Slavno Kraljevstvo. To je bilo Obećanje koje Sam Ja dao, kada Sam zamijenio Moje zemaljsko Tijelo u smrti, da bih vama svima dao Vječni Život. Ne zaboravite da što Bog obećava, On će uvijek ispuniti. Što je Bog navijestio svim Svojim prorocima dogoditi će se, jer On ne govori jedno, a misli drugo.
Kada je Bog rekao Ivanu da će se svijet razdijeliti u posljednjim danima i da će Njegov Hram biti uništen, On nije lagao. Vladavina onih koji žele uništiti Riječ Božju je započela i vremena za sva ona proročanstva, kako su naviještena Danielu i Ivanu, nad vama su. Moje Obećanje da ću doći i odvojiti jarce od ovaca uskoro će postati stvarnost. Čovjeku će biti dana svaka vrsta pomoći, kroz Posredovanje s Neba i mnogo prilika da učini konačni izbor. On će ili slijediti Mene ili zaostati.
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 23. travnja 2014., 15:30h
 
 
Moja predraga kćeri, mnogo ljudi pogrješno vjeruje da Moja Upozorenja čovječanstvu stvaraju osjećaj očaja i nepotrebne brige. To je razumljivo, ali znajte ovo. Budućnost svijeta koji ima doći je zapanjujuća, Slavna na svaki način. Raj, koji je pripremljen za vas, ispunio bi vas strahopoštovanjem, čuđenjem i velikim osjećajem uzbuđenja, kada bih vam otkrio tek jedan letimičan pogled na njega. Zbog toga što čovjek ima strah od nepoznatog i nedostatak pouzdanja u Moje Obećanje da ću donijeti svakome od vas Vječni Život, teško je mnogima koji se pokušavaju pripremiti za Moje Kraljevstvo.
Moji ljubljeni sljedbenici, Moji dragocjeni maleni, molim vas znajte da Ja neću dopustiti da vi koji dolazite u Moj Novi Raj trpite bol fizičke smrti – to je Moj Dar ovom blagoslovljenom naraštaju. Ovaj prijelaz iz svijeta, u kojem danas živite, u Moj Novi Raj biti će u treptaju oka; tako je Moja Velika Ljubav za vas. Prije toga Velikog Dana, Ja vas moram pripremiti, kako bi svi vi naslijedili Moje Kraljevstvo. Ja vas ne moram provesti kroz ove kušnje, koje sada podnosite i one koje će tek doći – to je istina. Međutim, zbog mnogih ljudi koji Moju Riječ i Moje Milosrđe uzimaju zdravo za gotovo, Ja ih moram pripremiti. Kako vas mogu pročistiti, ako vas ne podsjetim na Istinu? Jedino će vas Istina osloboditi okova koji vas vežu za zloga, koji će vas odvući od Mene, u svakoj prilici koju dobije. On zna da, ako ne odgovorite na Moj Poziv da osigurate svoje zakonito naslijeđe u Mom Kraljevstvu, on će pobijediti. Tada vi, koje je on zaveo, nećete uspjeti pomiriti svoju dušu s Mojim Božjim Milosrđem.
Jedino oni koji Me slijede prema Raju, na svakom koraku, uspjeti će u stjecanju Vječnoga Spasenja. Molim vas budite strpljivi. Pazite na Moj Poziv. Ne odgurujte Me dok pokušavam doprijeti do vas preko ovih Poruka. Naučite se ufati u Mene, kroz Moju Svetu Riječ, koja vam je već poznata u Knjizi Moga Oca.
Kada govorim o zlu, Ja vam jednostavno otkrivam obmanu s kojom ćete se suočiti. Problem u svezi obmane jest da vas ona zasljepljuje za Istinu i uzrokuje da se udaljite vjerujući u uvjerenje koje će vas uvući u lažni nauk. Ako nisam Ja, Isus Krist, Onaj Kojega se štuje u ovom novom naučavanju, onda možete biti sigurni da ono nije dano od Duha Svetoga.
Dopustite vašim srcima da budu spokojna, neka vaše povjerenje bude poput onoga u djeteta i samo Me ljubite, na način na koji Ja vas ljubim. Nikada se ne odupirite Mom Milosrđu, nikada se ne bojte Mene, nikada ne osjećajte gnjev prema Meni, a osobito kada trpite u ovome životu. Jer uskoro ću vas Ja dovesti doma. Čim svane Veliki Dan, svijet će biti rođen, a novi i predivni život čeka vas i vaše voljene. Svi vi ćete biti vezani za Mene, bez neprijatelja na vidiku – bez straha, opasnosti ili patnje bilo kakve vrste. Stoga, zašto se bojati Mog Kraljevstva? Ono će vam donijeti sreću i ljubav koju ste tražili tijekom cijelog svog životnog vijeka na Zemlji – ali koji nikada nije bio istinski ispunjen, bez obzira koliko ste nastojali napredovati prema tim darovima.
Moj Najveći Dar vama jest Vječni Život. Iščekujte Moj Dar, bez straha. Umjesto toga, s ljubavlju i očekivanjem iščekujte Moje Novo Kraljevstvo, jer mnogo se čemu treba radovati.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 13. lipanj 2014., 22:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Moje Vrijeme je vrlo blizu i zbog toga, vrlo je važno da se pripremi svaka pojedina osoba u svijetu, kao da će biti uzete iz ovoga života u bilo kojem trenutku. Ne zanemarujte Moj Poziv, jer će oni koji se ne uspiju pripremiti za Veliki Dan biti ostavljeni u velikoj muci.
Na dan Moga Drugog Dolaska, kojem će prethoditi Upozorenje kada ću dokazati svijetu Tko Sam Ja, vi morate biti spremni. Ja dolazim zbog sviju vas da vas povedem u sjajan novi i slavni Raj. Ja nikoga ne želim izuzeti. Svatko od vas je dragocjeno dijete Božje. Oni koji nisu svjesni svog podrijetla, odmah će znati Tko Sam Ja. Jer će to izniknuti iz usađenog ljudskog instinkta, baš poput djeteta koje je odvojeno od svog naravnog roditelja, znati će svoje vlastito tijelo i krv, čak i ako je bio potreban cijeli život da se ponovno ujedine jedni s drugima. Osjećat će se prirodno, a za one koji imaju toplo srce, konačni trenutak će biti ispunjen s razveseljujućom ljubavlju. Nemate se čega bojati.    
Vi koji odabirete vjerovati u lažne bogove i koji ne priznajete Trojedinog Boga, vi Me nećete spremno prihvatiti, jer ste Me uvijek odbacivali. Ipak, Ja ću vas privući k Sebi i zagrliti vas. Moć Božja će sići nad vas, kroz Dar Duha Svetoga i uvidjet ćete da je teško okrenuti leđa Meni. Stoga, svi vi koji Me vidite, uključujući one koji su Me odbacili u ovom životu, većina vas će shvatiti Istinu u toj fazi. Vi ćete Mi dopustiti da vas povučem u Moje Svete Ruke.
Ja ću vas sve podići, u trenutku, u treptaju oka, u Moje Novo Kraljevstvo. I tada će započeti početak kraja. One duše koje obožavaju Zvijer i koje su sotoni predale sebe u tijelu, duhu i duši i koje su postale njegovi dobrovoljni posrednici, neće se imati gdje okrenuti, nigdje sakriti i bit će ostavljene bez ikakve pomoći, jer će ih sotona napustiti. Jer će do tada sotona biti bačen u ponor, a njegova moć će potpuno iščeznuti u tom trenutku. Tim dušama Ja kažem ovo. Čak i u toj fazi, Ja ću vam pokazati Milosrđe. Morate Me zazvati i reći: 
„ Isuse, pomogni mi. Isuse, oprosti mi sve moje grijehe.“
i Ja ću vas, također, uzdići u Moj Novi Raj.
Ja ću spasiti svaku dušu koja Me pozove prije nego se zatvori nebo; planine uruše i more poplavi Zemlju, a zatim će Nebesa nestati zajedno sa starom Zemljom. Uzdići će se Moj Novi Raj, Novo Nebo i Zemlja, baš kakvi su stvoreni za Adama i Evu i svi će se radovati. Jer to će biti najveći dan otkada je Bog stvorio Adama i Evu. Nikada ne gubite nadu i upamtite Moje Riječi za vas sada.
Moje Milosrđe je tako veliko da će biti spašeni čak i oni koji su svoje duše prodali sotoni, ako žele tako, dozivajući Me na Posljednji Dan. Oni također mogu živjeti Vječni Život velike slave, sa svom Božjom djecom. Ovaj Novi Raj je vaše zakonito naslijeđe. Ne rasipljite Ga zbog lažnih i praznih obećanja sotone.
Ja vas sve ljubim. Uvijek držite Moju Ljubav zaključanu u svojim srcima i Ja ću vas uvijek štititi od zla.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 27. srpnja 2014., 15:15h
 
 
Moja predraga kćeri, Moj Mir će uskoro biti tvoj i svih koji služe Meni, Isusu Kristu, u ovom životu, koji je svijetu dan Snagom Mog ljubljenog Oca.
Ja blagoslivljam sve vas koji pokušavate ostati vjerni Mojoj Riječi, a posebno sve one koji su Je gladni. Dok možda mislite da su ljudi svih drugih religija, uključujući one koji ne vjeruju u Mog Vječnog Oca ili one koji ne prihvaćaju Mene, Isusa Krista, Spasitelja svijeta, izgubljeni, to je netočno. Svaka duša koja pokušava potražiti duhovno savršenstvo i koja može biti neuka o Istini, ljubljena je od Mog Oca, Koji je Sav Pun Ljubavi, Svemoguć i Savršen u svemu što čini. 
Ljudski rod je nesavršen zbog grijeha, a ipak je svaki čovjek stvoren na Sliku Njega Koji mu je dao život. Kao takvi, svaki muškarac, žena i dijete će postati savršeni, i u tijelu i u duši, ponovno, jednom kada se zloća grijeha iskorijeni. Kada se potjeraju neprijatelji Božji i kada nesavršenost tijela i duše ne bude više stvarala prepreke između čovjeka i Boga, svi će biti Jedno s Mojim Ocem. Novo Kraljevstvo, koje se sastoji od Neba i Zemlje, postat će jedno. Čovjek će postati jedno u Bogu, preko Mene, Njegovog Jedinorođenog Sina i njegov Plan za svijet će biti dovršen.  
Nikad se ne možete osjećati potpunima, jer dočim postoji grijeh, on uzrokuje odvojenost od Boga. Ali, doći će vrijeme kada će se izbrisati sva žalost koja šteti Zemlji. Ljubav i sreća će ju prekriti i savršeni svijet će zamijeniti sve što je uprljano i iskvareno. 
Jedino tada će sve Božje Stvorenje postati ponovno potpuno.
 
 
Vaš Isus 
 
Utorak, 14. listopada2014., 18:15h
 
 
Moja predraga kćeri, sve što Sam Ja otkrio svijetu, preko ovih Poruka, bit će ispunjeno. Mnogi od onih koji znaju za ove Poruke, nažalost će nastaviti sprječavati Moju Riječ. Drugi, koji nisu upućeni u ove Poruke, protivit će se Mojoj Riječi Koja im je dana u Svetim Evanđeljima.
Ja pozivam sve one koji hodaju sa Mnom po ovoj Zemlji i tražim od njih da se ufaju u Mene. Živite po Mojoj Riječi i nećete umrijeti. Živite svoje živote u skladu s Istinom i Ja ću izliti velike Milosti na vas i one čija imena vi stavite pred Mene. Dok svijet uranja u tamu - dok ratovi izbijaju posvuda i kada bolest i glad zahvate čovječanstvo - Moje Posredovanje će se očitovati. Ja štitim sve one koji se posvete Mom Presvetom Srcu. Ja uzdižem one čija su srca možda potištena i donijet ću mir i smirenost duše onima koji Me mole za ove Darove.
Jedino Ja, Isus Krist, mogu nositi vaš teret. Jedino Ja mogu poraziti vaše neprijatelje i one koji zloupotrebljavaju moć i utjecaj da vas unište za svoju vlastitu dobit. Jedino vi, Moji ljubljeni sljedbenici, možete Mi donijeti duše onih koji Me odbijaju i koji Me niječu. Mnogi od njih nikad neće doći k Meni, iako ih Ja srdačno primam u Moje Milosrđe.
Vi morate nastaviti koristiti molitve koje su vam dane. Ostanite blizu Mene, jer kada ostanete, dat će vam se svaka zaštita od zla. Morate biti jaki, hrabri i ostati smireni, jer Ja vas nikada neću ostaviti. Ja ću hodati s vama i držati vas. Ja ću vas tješiti. Ja ću obrisati svaku suzu i uskoro ću vas i vaše voljene obuhvatiti u Mojim Brižnim Rukama.
Ključevi Mog Kraljevstva, svijeta koji ima doći, su pripremljeni i izdvojeni za sve one čija su imena u Knjizi Živih. Ali, Moje Milosrđe je tako veliko da ću Ja srdačno primiti, u Moje Novo Kraljevstvo, one čija imena nisu uključena, ako Mi dovedete ove duše preko vaših molitvi.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Nedjelja, 19. listopada 2014., 20:40h
 
 
Moje drago dijete, Ja Sam vaša Majka, Kraljica Neba. Ja obasipam s posebnim Milostima sve vas koji Me zazivate da posredujem u vašu korist, da tražim od Mog Sina da vas zaštiti. Cijelo Nebo moli za čovječanstvo u ovom vremenu, tako da će prijelaz u novi svijet bez svršetka biti lagan. Najveća Želja Mog Sina je da dopre do srca svakog grješnika. Da povuče mreže zbunjenosti koje prekrivaju njihove duše. Da privuče u Njegovo Veliko Milosrđe čak i one čija su srca kamena.  
Moj Sin nikada ne odustaje u traženju da dotakne srca svakoga. On nikada ne traži osvetu nad onima koji su Ga uvrijedili i On nikada nije skloniji jednoj duši nad drugom. On ljubi svakoga, čak i Svoje najveće neprijatelje i tako će uvijek biti. Vi ne smijete izbjegavati Mog Sina ako ste trpjeli u ovom životu; ako ste izgubili voljene u tragičnim okolnostima; ili ako ste žrtva strašnih nepravdi. Bog je Tvorac Života. On ga daje i On ga oduzima. Jedino kada duša, ispunjena zlim duhovima, ubije drugu, Bog će učiniti da ta duša skupo plati.
Sve dok grijeh postoji, zlo će ostati na Zemlji. Tek kada se protjera grijeh, zlo će nestati. Djeco, Ja tražim da budete strpljivi. Tražim da što više svoga vremena provodite u molitvi. Ja tražim da nastavite moliti Presvetu Krunicu za zaštitu vaših obitelji, vaših naroda i vaših zemalja. Nikada prije Krunica nije bila tako moćna kao što je u ovim vremenima i primit ćete velike Milosti kada Ju molite, posebno naglas i u skupinama.
Svi Božji Planovi su na svom mjestu za Drugi Dolazak Isusa Krista. Ja tražim da, vašim molitvama, pomognete pripremiti put za sve grješnike da traže pokajanje, tako da oni mogu uživati Vječni Život u svijetu koji dolazi, koji nema kraja. Blagoslovljeni su oni kojima će biti dani ključevi Raja.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice