Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Srijeda, 18. siječnja 2012., 09:50h
 
 
Dijete Moje, ustrajnost se traži od sve Božje djece tijekom ovog vremena otpadništva u svijetu.
Malo ih vjeruje u svoga Boga Stvoritelja, Moga Oca, Svevišnjeg Boga.
Uskoro će vidjeti Istinu, ali mnogi će i dalje dokazivati da nema Boga. Sada je potrebno puno molitve, djeco.
Zla sekta kuje zavjeru protiv Pape Benedikta XVI unutar njegovih vlastitih hodnika. 
Posvećene sluge unutar Vatikana znaju za postojanje te sekte, a ipak su nemoćni protiv te zle skupine, koja je prodirala u Katoličku Crkvu već stoljećima.
Oni su odgovorni za iskrivljavanje Istine Učenja Moga Sina. Tako malo se zna o njima ili njihovim zlim djelima.
Oni su uklonili Istinsku Nauku iz Katoličke Crkve i na njeno mjesto postavili mlaku, razvodnjenu verziju kojom prisilno hrane katolike u posljednjih četrdeset godina.
Ova zla, ali skrivena sekta raširila je mnogo zbrke, pa su Moja djeca odlutala od Prave Crkve.
Molite da ne otjeraju Papu.
Molite da lažni prorok ne zauzme mjesto Svetog Oca kako bi mogao širiti laži.
Molite da posvećeni sluge u Vatikanu budu dovoljno jaki da se odupru zloj zavjeri stvorenoj kako bi se uništila Katolička Crkva.
Oni planiraju zamijeniti Svetoga Namjesnika Papu Benedikta XVI sa diktatorom laži. On će stvoriti novu crkvu u savezu s Antikristom i njegovom skupinom kako bi prevarili svijet.
Nažalost, mnoga Moja djeca, u svojoj odanosti Katoličkoj vjeri, slijepo će slijediti ovu novu lažnu nauku  poput janjadi koja idu na klanje.
Probudite se za Istinu, djeco. Ovaj zli plan je promijenio temeljne istine Katoličkog Nauka  tijekom godina.
Vi vrijeđate Moga Sina kada primate Svetu Euharistiju na ruke.
Ovo je njihovo djelo. 
Vrijeđate Moga Sina kada ne tražite redovne Sakramente. A ipak, oni na koje se oslanjate u tome, ne osiguravaju vaše duhovno blagostanje, jer ne čine Sakramente dostupne svima.
Moje dijete, veliko zlo, stoljećima skriveno u hodnicima Svete Stolice, uskoro će izbiti na površinu kako bi ga svijet vidio. Ona Moja djeca koje je obuhvatio Duh Sveti će vidjeti Istinu kada se zla laž prikaže svijetu.
Drugi će je slijepo slijediti niz mračnu uličicu.
Nastati će velika podjela unutar redova svećenika, biskupa, nadbiskupa i kardinala. Jedna strana protiv druge.
Oni pravi učenici će se morati sakriti i tajno propovijedati ili će biti ubijeni.
Tako će biti skrivena Istinska Crkva da će se pravi vjernici morati povezati kako bi slijedili svoju vjernost prema Mome Vječnom Ocu. 
Zemlja će se tresti u svakom kutku protiv ove lakrdije, zbog gnjeva Moga Nebeskog Oca.
Dijete Moje, oni ne mogu pobijediti. Ovi zli uljezi će biti zauvijek uništeni vjerom i hrabrošću Ostataka kršćanske vjere. Čekajte sada i pripremite se da Katolička Crkva objavi ove promjene.
Onda ćete znati Istinu onoga što vam govorim.
Molite, molite, molite za Papu Benedikta i njegove prave učenike.
 
 
Vaša ljubljena Majka 
Majka Spasenja
 
Srijeda, 7. ožujka 2012., 15:40h
 
 
Moja predraga kćeri, reci Mojoj djeci da nijedan čovjek nema znanje ili ovlaštenje da otkrije Istinu sadržanu u Knjizi Otkrivenja.
Bez obzira koliko sebe smatraju obrazovanima, samo Ja, Isus Krist, Spasitelj i Otkupitelj čovječanstva imam ovlaštenje otkriti svijetu što je sadržano u Knjizi Istine.
Samo Ja, Jaganjac Božji, imam pravo donijeti Istinu, danu Mome učeniku Ivanu Evanđelistu, instrumentu Istine, današnjemu svijetu.
Prvi pečat je otpadništvo, koje se vidi ne samo među nevjernicima, već i među onima koji tvrde da Me znaju i onima koji javno proglašavaju ljubav prema Meni.
Ovo je vrijeme kada će istina vjere biti izvrnuta, kada je vama Mojoj djeci prikazano razvodnjeno naučavanje koje je uvreda Mojim Učenjima.
Ja vam kažem djeco da kada vidite kako izviru nove lažne vjere i religiozna naučavanja, znati ćete kako je sada vrijeme da prvi pečat bude otkriven.
Pogledajte oko sebe i što vidite? Religije koje štuju nove bogove za koje nikada niste čuli. Religije utemeljene na znanstvenoj fantastici, koje nalikuju na glupost i koje su bez čvrstine. Duhovna bića koja nisu sa ovog svijeta, ali za koja mnogi vjeruju kako predstavljaju Nebesko kraljevstvo Moga Oca.
Obratite pažnju sada jer živite u mašti.
Ništa od ovih metafizičkih vjerovanja ne predstavlja Istinu.
Bilo koje naučavanje koje vas podučava važnosti stavljanja sebe ispred svega drugog je naučavanje koje dolazi od sotone.
Ne slušajte. Okrenite leđa ovoj okrutnoj prijevari.
Oni koji traže lažne bogove i posvećuju svoje živote idolizirajući lažne bogove, izgubljeni su Mi.
Ako ne prestanete i ne molite Me za vodstvo Ja vas ne mogu spasiti.
 
Vama i svima onima koji se sada svjesno povuku od kralja tame biti će dan dar razlikovanja, ako ga zatražite od Mene ovom Križarskom molitvom (36) Pomogni mi da štujem Pravoga Boga
 
Isuse pomogni mi, jer sam izgubljen i zbunjen. Ne znam istinu o životu poslije smrti. Oprosti mi ako Te uvrijedim štovanjem lažnih bogova koji nisu Pravi Bog. Spasi me i pomogni mi da jasno vidim Istinu i izbavi me od tmina moje duše. Pomogni mi da dođem u Svjetlo Tvoga Milosrđa. Amen. 
 
Postoji samo jedan Bog, Otac, Sin i Duh Sveti, u jednom Presvetom Trojstvu.
Bilo koji drugi bog dolazi od sotone, bez obzira na privlačnost krinke.
Molim vas, ne gubite svoj Vječni Život zaklinjući se na vjernost onim vjerama koje štuju prakse new age-a, uključujući Reiki, Yogu, meditacije new age-a, tarot karte, vidovitost, psihička očitovanja i štovanje anđela povezanih sa uzvišenim gospodarima.
Polako ali sigurno, ove prakse okultnoga je prihvatilo ne samo vaše društvo, već i Katoličke i Kršćanske Crkve.
Ta lažna religiozna naučavanja šire se tako brzo, da su proždrijela milijarde Božje djece, koja su sada pronašla toliko lažne utjehe u njima da više ne priznaju Postojanje Jedinoga Pravoga Boga.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 29. travnja 2012., 15:33h
 
 
Moja predraga kćeri, dan ti je dar kojega bi mnogi odbacili iz straha.
Zbog milosti koje su ti dodijeljene, snage koja ti je dana i Vatre Duha Svetoga, potpuno si naoružana da proglašavaš proročanstva koja su svijetu tako davno obećana.
Sada će se ostvariti proročanstvo dano Danielu, kada mu je rečeno da zapečati Knjigu Istine do Kraja Vremena, kada će sadržaji biti otkriveni.
Otkrivenja koja su dana također Ivanu Evanđelistu dana su samo djelomično, ali neke su mu tajne pokazane u Svitku od Sedam Pečata.
Nije mu dano ovlaštenje da otkrije sadržaje. Umjesto toga, upućen je da odloži Svitak i pojede ga, kako Pečati ne bi bili slomljeni niti sadržaji otkriveni do ovoga doba. Gutanjem Svitaka čovječanstvu je dana nit.
Gorka za jesti, Istina uzrokuje strah.
Ona također može uvrijediti one koji tvrde kako znaju cijeli Božji Plan za čovječanstvo. A ipak, Istina, moćna Ljubav koju Bog ima prema svakoj pojedinoj osobi na ovoj Zemlji, je slatka za one koji priznaju Istinu.
Istina je da samo Ja, Isus Krist, mogu otkriti tajne dane Ivanu Evanđelistu. Slatku Istinu dočekati će s ljubavlju oni koji slijede Božja Učenja.
Ona može uzrokovati strah, ali Božja Moć će nadvladati sve zlo i sav progon, jer On može učiniti sve.
Prva tajna leži u činjenici da protiv Boga i svih Njegovih djela kuju zavjeru masonske skupine osnovane u srednjem vijeku.
One su vjerne zlome. On, sotona, njihov je bog i ponosni su što mu odaju počast u crnim misama.
Zatim je tu Sveta Stolica, koju ova skupina snažno napada od 1967.
Polako su prodrli u Moju Crkvu, ne samo unutar Vatikana, već i u vanjske crkvene redove u svakoj državi.
Njihovo namjerno onečišćavanje Moje Crkve rezultiralo je nanošenjem zlih zločina nad nevinim žrtvama.
Njihova ljubav prema novcu i moći nije ništa u usporedbi s gnusnom pobožnošću koju pokazuju kralju laži, samome sotoni. On se otvoreno štuje u skupinama i u tajnosti. Svećenici i drugi posvećeni sluge, uključujući biskupe i kardinale, su se povezali u određenim mjestima sa ovom skupinom.
Zlodjela u kojima sudjeluju preozbiljna su da bi vam bila otkrivena, ali znajte da nude ljudske žrtve zlome u crkvama koje su osnovane kako bi prikazivale Svetu Euharistiju u Svetoj Misi.
Ova skupina, tako oprezna u skrivanju svojih pravih aktivnosti od istinskih i svetih svećenika, svetih biskupa, svetih kardinala i drugih posvećenih slugu, čini zlodjela.
Oni mrze Boga žestinom koja bi vas potresla. Moći koje im je dao sotona značile su da su njihova bezbožnost, pohlepa, požuda i seksualna odstupanja pozdravljeni od strane njihovih sljedbenika u svim Zemljama.
Pozdravljaju jedni druge tajnim znakovima stvorenima da pokažu međusobnu vjernost.
Jedna stvar je sigurna. Njihova će zlodjela doći kraju i ako Mi se ne obrate tijekom Upozorenja, imati će malo vremena prije nego budu odbačeni u jezera vatre, gdje će  zauvijek trpjeti strašan progon.
Oni su stvorili i izazvali otpadništvo koje postoji širom svijeta.
To su postigli prodiranjem u Moju Crkvu.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Jaganjac Božji
 
Četvrtak, 7. lipnja 2012., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, vrijeme je da se uzme oružje u Nebeskoj bitci koja bjesni protiv sotone i njegovih palih anđela.
Sada oslobođena u svakom narodu, sotonina vojska anđela i njihovi posvećeni učenici na Zemlji šire zarazu na Božju djecu na svaki način.
Postoje vidljivi znakovi. Kriza u Mojoj Crkvi, Katoličkoj Crkvi, stvorena je silama zla, čiji je cilj broj jedan oboriti je na koljena. Nezadovoljni ovime, sile zla žele uništiti Svetu Euharistiju oskvrnjujući Ju.
Demoralizirajući Moju Crkvu na Zemlji, sotonin plan je bio uništiti vjeru Mojih sljedbenika.
Mnogi Moji sljedbenici više ne iskazuju poštovanje Meni, svome Spasitelju, jer krive grijehe onih koji predstavljaju Mene u Crkvi. Kako Me to ranjava, kada Me tako brzo napuštaju.
Raskol u današnjem svijetu također je isplanirao sotona, kušajući Božju djecu da zaniječu svoju vjeru.
Umjesto toga, on koristi novu religiju, često znanu kao religija New Age-a. Umjesto veličanja Boga, Vječnoga Oca, oni veličaju ljudsko biće kao duhovno nadmoćnije i na čelu.
Poput Lucifera, koji je želio biti ne samo poput Boga, već je želio postati Bog, ovaj brzo razvijajući kult želi uvjeriti Božju djecu da nadziru vlastitu sudbinu, da se sve može nadzirati lažnim vjerovanjem u metafizički svijet koji ne postoji.
Vjerovanje u lažne bogove, poput Bude, nanijelo je štetu tolikim ljudima i odvelo ih u mračni svijet, koji se čini da svjetluca na prvi pogled, ali koji ne uspijeva zapaliti čistu međusobnu ljubav.
Umjesto toga, sve te religije New Age-a dovode do jedne stvari, opsesije sobom i ljubavi prema sebi na račun drugih.
Ratovi, koje masonski redovi stvaraju, postaju obilni i najveća skupina od svih će upravljati nadzorom Bliskog Istoka kroz masakr.
U Europi će upravljati uvođenjem nove jedinstvene svjetske valute da ih učine robovima.
Sotonin stisak je toliko jak, da će biti potrebno mnogo molitve da se sruši moć koju drži.
Zatim će tu biti iskušenje da se Božju djecu okrene od Istine.
On, sotona, može opustošiti vaš duh. Ali, iako nema moć da zna što mislite, može staviti misli i sumnje u vaš um.
Kada se u početku odupirete, moleći za milosti kako bi se zaštitili, on povećava svoje aktivnosti.
Sotona šalje svoje demonske anđele vjernicima i muči ih. Da ih možete vidjeti, to bi vas potreslo. Dva ili tri vas mogu okružiti i spoticati vas, uzrokujući da postanete zbunjeni, uznemireni, a vaš um ispunjen nesmiljenim mislima prema drugoj osobi.
Sve što ima veze sa Bogom, Njegovim Crkvama, Njegovom djecom i onima koji Ga predstavljaju na Zemlji, prve su mete.
Zatim cilja na one na visokim položajima, koji imaju nadzor nad milijunima života. Kuša ih korupcijom, manipulacijom moći i uvođenjem loših zakona stvorenih da uzrokuju bol i nevolju. A zatim on organizira rat.
Djeco, ne zanemarujte bitku, jer stvarna je.
600 000 palih anđela prošle je godine oslobođeno iz ponora pakla. 
Daljnjih 5 milijuna sada je oslobođeno. Počelo je vrijeme za Božju Vojsku na Nebu da uništi sotonu. Također je počelo vrijeme za Moju Vojsku na Zemlji da skupi oružje.
Vremena je malo. Imamo mnogo toga za učiniti.
Molitva je oružje. Obraćenje je cilj. Spasenje duša Ja mogu postići samo, ako se Moj Glas čuje u ovo vrijeme.
Sotona to zna. Bacio je kletvu na ovu Misiju i odvući će mnogo Božje djece. Ipak, on ne može pobijediti. Jer nitko ne može zaustaviti da se otkrije Knjiga Istine, jer to činim Ja, Isus Krist.
A ipak, mnoge jadne duše biti će uvjerene da skrenu pogled dok Ja objavljujem Istinu da je cijeli svijet vidi, kako je naviješteno u Knjizi Otkrivenja.
Nikada mu nemojte dopustiti da se upusti u borbu s vama. To možete učiniti odbijanjem upuštanja u borbu kada vas vrijeđaju ili ismijavaju drugi kada proglašavate Moju Svetu Riječ. Jer ako se upustite u borbu s njim, dajete mu streljivo potrebno da vas obori.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
Spasitelj cijeloga čovječanstva
 
Petak, 29. lipnja 2012., 09:20h
 
 
Dijete Moje, užasna tama se spušta na svijet kako se produbljuje otpadništvo koje ga zahvaća.
Ljubav prema Bogu je odbačena.
Ljubav prema Mome Sinu se postepeno smanjila, a na njenom mjestu je sebeljublje.
Pohlepa i ljubav prema moći širi zarazu na duše posvuda, a težnji prema sebeljublju se divi i prihvaća ju se kao ispravan način življenja vaših života.
Djeco, u ovom vremenu morate moliti da pomognete prosvijetliti one duše koje su u tami.
Oni ne znaju Istinu o Žrtvi Moga Sina ili što je značilo Njegovo strašno Razapinjanje.
Njegov Dar Spasenja je odbačen kao da se nikada nije dogodio. Onda su oni koji su svjesni toga što je značila Njegova Smrt na Križu odlučili gledati različite lažne bogove zato da im donesu mir. Nikada neće postići takav mir.
Mir duše se može ostvariti samo vjernošću i molitvom Mome Sinu.
Samo čista i ponizna srca, koja se potpuno ufaju u Njega, mogu imati Vječni Život.
Tako mnogo lažnih religija i lažnih naučavanja, stvorenih iz mašte čovječanstva, sada šire zarazu Zemljom.
Toliki mnogi su vođeni opasnim, lažnim vjerovanjima, da će odvesti izgubljene duše u pakao.
Pali anđeli su posvuda, djeco. Budite na oprezu, jer će oni ciljati osobito sve one koji poštuju Mene, vašu Ljubljenu Majku, kako bi vas zbunili.
Oni će vas spriječiti da molite. Oni će usaditi trajne sumnje o Ljubavi Božjoj u vaše misli. Oni će vas ometati pomoću iskušenja osjetila. Biti će potrebno mnogo molitve da ih se drži podalje. Moja Krunica je vaša najvažnija zaštita.
Moj Sin, u ovo vrijeme, udjeljuje mnoge Milosti onima koji slušaju, čuju i prihvaćaju Njegove Svete Poruke svijetu.
On to čini da bi vam dao snagu i ustrajnost u ovoj Misiji spašavanja čovječanstva od vječnoga prokletstva.
Prihvatite ove Milosti, djeco, s ljubavlju, jer ste vrlo posebni budući da ste odabrani da Ga slijedite u ovo vrijeme.
Kao Njegova Crkva Ostatka na Zemlji, vi ćete trebati Kruh Života u svako doba, jer ovo vam putovanje neće biti lako.
Evo posebne Križarske molitve da vam pomogne održati vas jakima u vašoj Misiji.
 
Križarska molitva (63) Sačuvaj me na ovom putu
 
Moja ljubljena Majko Spasenja, molim Te moli da dobivam Hranu Života kako bi me sačuvala na ovom putu da pomognem spasiti svu Božju djecu. Molim Te, pomogni svima onima koji su zavedeni lažnim idolima i lažnim bogovima, da se otvore Istini o Smrti Tvoga Sina na Križu po kojoj je spasio svako Božje dijete i donio svakome Život Vječni. Amen.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Nedjelja, 8. srpnja 2012., 17:17h
 
 
Moja predraga kćeri, veliko otpadništvo o kojem sam Ja govorio sada dobiva na brzini u svijetu.
Ovoga puta se širi poput vela nad Moju Svetu Crkvu na Zemlji i zamračuje njen vid poput guste magle.
Ovo je vrijeme za veliko razdvajanje Moje Crkve na dva tabora.
Na jednoj strani ćete imati Moje ljubljene posvećene sluge koji slijede Moja Učenja i koji nikada ne zastranjuju od njih.
Na drugoj strani su oni svećenici i druge vođe u Mojim Kršćanskim Crkvama koji su pod utjecajem suvremenog života i koji će oskvrnuti Moje Zakone.
Oni podliježu pritiscima ljudi koji zahtijevaju da pokažu snošljivost u Ime Božje kroz mijenjanje Božjih Zakona kako bi odgovarali ljudskim zahtjevima.
Oni su puni oholosti, drskosti i svjetovnih težnji. Njima neće biti važno, ako promijene Svete Sakramente kako bi odgovarali grješnom programu djelovanja.
Ne, oni će omogućiti da se odvratna djela čine u Crkvama Moga Oca, a sve u ime građanskih prava i snošljivosti.
Oni će odobriti grijeh i vrijeđati će Me razmećući se takvim grijesima ispred Mojih Svetih Svetohraništa, očekujući od Mene da progutam takva zlodjela.
Uskoro će ukinuti Sakramente da svima udovolje.
Umjesto njih oni će održavati slavljeničke proslave i druge oblike zabave.
To će postati Nova Svjetska crkva koja će se hvaliti impresivnom građevinom u Rimu, ali koja neće štovati Boga.
Ona će biti izgrađena sa tajnim sotonskim simbolima da ih svi vide i obožavati će Zvijer.
Svaki grijeh, mrzak Mome ljubljenom Ocu, biti će javno poštovan i milijuni ljudi će prihvatiti njihove zakone nemoralnosti kao dostojne u Očima Božjim.
Moji posvećeni sluge koji ostanu odani Meni morati će održavati tajne Mise ili se suočiti sa zatvaranjem.
Oni će ojačati i ispunjeni Duhom Svetim, nastaviti će hraniti Božju djecu Hranom Života.
Oni moraju osigurati da svima onima koje oni vode bude ponuđena zaštita Pečata Živoga Boga.
Sada je vrlo blizu vrijeme da bude izgrađen novi hram u čast Zvijeri.
To će biti izgrađeno pod diktaturom Antikrista, koji će uskoro ući na svjetsku pozornicu kao čovjek mira.
Okupite se, svi Moji sljedbenici, što prije možete. Moji svećenici koji prepoznajete Moj Glas, morate započeti svoje pripreme kako bi osigurali da Moja Crkva na Zemlji može snažno izdržati nadolazeći progon.
Vremenom će utočišta biti spremna za vas da ih koristite, jer Ja poučavam već neko vrijeme Moje sljedbenike da osiguraju da služe vašoj svrsi.
Ovaj progon će biti kratak i proći ćete kroz njega, iako će biti bolan.
Budite upozoreni. Nova Svjetska Religija će se izvana činiti dobrom i svetom organizacijom punom ljubavi i samilosti.
Ona će odisati veličanstvenom slikom snošljivosti i veličati će svaki grijeh poznat Bogu. Ona će iskriviti svaki grijeh, tako da se čini prihvatljivim u Božjim Očima.
Ali morate znati da Mi se takva grozota gadi i jao onima koji slijede ovaj opasni put prema vječnom prokletstvu.
Grijeh će uvijek biti grijeh u Mojim Očima.
Vrijeme ovo ne mijenja. Nova pravila, koja odgovaraju ljudskoj žudnji prema grješnim težnjama, Ja nikada neću prihvatiti.
Pripremite se sada za ovu veliku prijevaru, jer dogoditi će se vrlo uskoro.
 
 
Vaš Isus
 
 
Utorak, 24. srpnja 2012., 17:39h
 
 
Moja predraga kćeri, blizu je vrijeme da posljednje tajne Boga Svevišnjega budu otkrivene cijelom svijetu.
Tvoj glas, kćeri Moja, konačno će dovršiti Božji Plan na Zemlji, da se otkrije Istina Moga Drugog Dolaska.
Ti, kćeri Moja, si sedmi anđeo poslan da pripremi Božju djecu kako bi obnovili svoju vjeru da bi bili spašeni.
Dok otkrivaš tajne unutar sedam pečata koje Ja, Isus Jaganjac Božji sada otvaram, razbjesniti ćeš mnoge.
Bezbožne laži koje čine oni koji se pretvaraju da su sluge Moje Crkve, biti će razotkrivene  zvukom tvoga glasa.
Svako zlodjelo sotoninih sljedbenika koji se usude proglasiti sebe Mojim sljedbenicima biti će razotkriveno. Svaka laž razgolićena, da je svi vide.
Nova lažna Crkva, koju je stvorio Antikrist, biti će prikazana kakva jest.
Svaki pokušaj učinjen da se prevari Božju djecu biti će prikazan obrnuto, dok se pojačava bitka za spas čovječanstva.
Svi će svjedočiti izgovorenim bogohuljenjima onih koji ne govore u Moje Sveto Ime, iako neće mnogi prihvatiti Istinu Božju dok se sada daje svijetu.
Riječi, tako dugo skrivene i ušutkavane do samoga kraja, sada teku sa Mojih Usana.
Nijedan čovjek neće biti isključen iz Istine. Svima će biti pokazana Prava Riječ, dok se Ja ponovno pripremam da spasim čovječanstvo od vječnog prokletstva.
Proročanstva dana Ivanu, neotkrivena do sada, predstavljaju se u ovo vrijeme da probude svijet.
Evanđelja će se još jednom, nakon toliko dugo, širiti diljem svijeta.
Slijepi će ponovno vidjeti.
Nijemi će govoriti, a Istina će poput meda teći s njihovih usana.
Gluhi će slušati, a Istina će im donijeti utjehu koja je tako dugo nedostajala u njihovim životima.
Otpadništvo će se srušiti, a ranjene duše, gladne Istine, konačno će Ju prihvatiti raširenih ruku.
Moć Božja će se sada objaviti u svakom kutku.
Budite sigurni da će okot sotone i njegovih sljedbenika učiniti sve što mogu kako bi spriječili da se Knjiga Istine da svijetu kroz Ljubav Božju.
Oni će biti bespomoćni protiv Nje, iako se neće tako činiti.
Nebesa sada iščekuju vrijeme da se okupi cijelo čovječanstvo za Moj Slavni Povratak.
Nikada Me ne napuštajte. Dočekajte Me s dobrodošlicom dok vas pripremam za Moj Slavni Drugi Dolazak.
Povedite svoju obitelj sa sobom i dođite u Moj Zagrljaj, dok Se pripremam umotati vas u zaštitu Mojih posebnih milosti s Neba.
Ja dozivam sve vas da prepoznate ovaj posljednji poziv, preko Moga Sedmog Glasnika, kojemu je dano ovlaštenje da otkrije sedam truba, sadržaje sedmog pečata, dok se Anđeoski kor priprema da se otkriju proročanstva.
 
 
Vaš Isus
 

Nedjelja, 29. srpnja 2012., 20:10h

 
 Moja predraga kćeri, otpadništvo u svijetu je zbunilo Božju djecu u vezi postojanja grijeha.
Mnoge duše, kada misle o grijehu, odmah pomisle na najteže grijehe, kao što je ubojstvo.
Grijeh uzima mnoge oblike. Nažalost, zbog toga jer je grijeh odbačen kao pogrješka ili osobina, sada se smatra jednostavno prirodnom slabošću. Mnogi više ne vjeruju u grijeh.
Pobačaj, nakon ubojstva nečijeg brata, je najveći oblik genocida u svijetu. Ipak, ne samo da se dopušta, već su vaši narodi donijeli i zakone koji ga smatraju nužnošću.
Grijeh pobačaja će biti propast mnogih naroda i zbog njega će biti strogo kažnjeni. 
Pobačaj je čin koji zaslužuje prijezir i on uništava naraštaje Božje djece koja se ne mogu braniti.
Nitko neće ubiti dijete Božje i izbjeći strogu kaznu.
Gnjevu Moga Oca će svjedočiti mnogi narodi, koji su legalizirali pobačaj, tijekom Kazne.
Oni će biti uništeni bez pokazanog suosjećanja, kao što oni nisu pokazali nikakvo kajanje za ovaj smrtni grijeh, kada su odobrili ubijanje Božje djece u utrobi.
Ja pozivam one koji lukavo pokušavaju otpustiti pobačaj kao nešto što je potrebno da bi se zaštitila prava majke.
Laži se koriste kako bi se prekrio zločin pobačaja, koji se suprotstavlja Zakonima Božjim.
Zbog ovoga grijeha, svaki zakonodavac, doktor ili bilo koja osoba koja doprinosi na bilo koji način ovom odvratnom djelu, krivi su u Očima Božjim i trpjeti će nadolazeću kaznu.
Onima koji odobravaju smaknuće, Ja kažem ovo.
Vi, koji osuđujete čovjeka da bude ubijen, krivi ste za isti zločin za koji je on možda kriv.
Krivi ste za ubojstvo u ovom slučaju i to je smrtni grijeh. Nije vam dano pravo da oduzmete život. Ili da sudite. Samo Ja, Isus Krist, imam pravo suditi.
Svatko tko doprinosi smrti ubojice, činom smaknuća, patiti će zauvijek u vatri pakla, osim ako se ne pokaje.
Tako mnogo vas vjeruje u zakon oko za oko. Kako ste zabludjeli. Zar ne prihvaćate Zapovijed Moga Oca? Ne ubij.
Ne ubij se također odnosi na one nasilničke vojske koje stupaju Zemljama koje im ne pripadaju, zato da bi ih nadzirali.
Odnosi se na vojske koje pucaju i ubijaju nevine duše. Sve ovo je ubojstvo. To je protiv Zakona Moga Oca.
Drugi grijesi, poput pohlepe, požude, ogovaranja drugih, prikraćivanja drugima onoga što je zakonito njihovo, osveta i kleveta, sve vodi do svih drugih grijeha.
Oni postaju prihvatljivi u vašem današnjem svijetu, jer je vaša najveća ljubav za vas same.
Laž, koju su vas vaši lažni učitelji prisilili progutati, samozadovoljenje, vaš je put prema grijehu.
Rečeno vam je da morate provesti svoje vrijeme zadovoljavajući svoju glad za bogatstvom.
Rečeno vam je da se morate brinuti za sebe - da ste najvažnija osoba u vašem životu. Morate istražiti sve kako bi zadovoljili svoje osjete. Sve ostalo je na drugom mjestu.
To vodi pohlepi, sebičnosti, požudi i zatim možete biti zavedeni da počinite smrtni grijeh.
Vaši narodi će sada prihvatiti grijeh kao nikada prije.
Biti će uvedeni zakoni koji će legalizirati smrtni grijeh i jao onima od vas koji budu protiv.
Oni koji će braniti takvu zloću, reći će vam da su ovi zakoni da zaštite ranjive, a ustvari sve što čine jest da legaliziraju ubojstvo, pobačaj, istospolni brak i idolopoklonstvo lažnim bogovima.
Oni će odobravati progon jadnih i izbaciti će ih na ulice da ih učine siromasima.
Donijeti će zakone kako bi vas prisilili da prestanete nasljedovati vašu vjeru. Čineći tako, kršiti ćete zakon - grijeh u njihovim očima.
Kao što sam vam Ja prije rekao, vaš svijet je tako pun neistina da je dobro predstavljeno kao zlo, a zlo predstavljeno kao dobro.
Vaš svijet je izokrenut i kao posljedica, grijeh cvjeta.
Ja vam nalažem da se vratite i naučite Deset Zapovijedi. Pridržavajte ih se i živite onako kako se od vas očekuje u Očima Moga Oca.
Prekršite Zapovijedi i vi griješite. Tvrdite da su određeni grijesi u redu i prkosite Mome Ocu.
Poslušnost Zakonima Božjim je slaba i krhka u svijetu u ovo vrijeme. Moji posvećeni sluge nisu odlučno rekli mnogoj Božjoj djeci o posljedicama grijeha.
Toleriranje grijeha je najveći grijeh od svih.
Snošljivost je lukava laž koju je u misli čovječanstva usadio kralj laži, sotona.
Tolerancija je drugi način opravdanja grijeha kako bi odgovarao ljudskoj slabosti da podlegne iskušenju sotone.
Probudite se i prihvatite grijeh onakav kakav jest.
Raspravljajte među sobom i branite grijeh koliko god hoćete, ali on neće nikada biti prihvatljiv u Očima Moga Oca.
Da bi ušli u Raj, morate biti oslobođeni grijeha.
Da biste bili oslobođeni grijeha, morate se pokajati.
Da bi se pokajali, vi svi najprije morate prihvatiti Deset Zapovijedi.
Zatim morate pokazati istinsko kajanje.
Istinsko kajanje mogu osjetiti samo oni koji sami sebe ponize preda Mnom.
Samo tada grijeh može biti oprošten.
Samo tada su duše dostojne da uđu u Kraljevstvo Moga Oca.
 
 
Vaš Spasitelj
Isus Krist
 

Srijeda, 5. rujna 2012., 14:30h

 
Moja predraga kćeri, narod za narodom upravo sada prolazi kroz promjene.Nijedan narod ne može ne vidjeti da je velika promjena u zraku.Ne samo da se zakoni, koji upravljaju njihovim Zemljama, počinju mijenjati, već i vjera koju su jednom imali, čini se da je isparila.Manje svećenika, manje slugu u Mojoj Kršćanskoj Crkvi, istupa da brani Zakone Božje.Niti izvikuju svoju odanost Meni. Umjesto toga, njihovi glasovi tek su šaptanja u buci glasova, koji viču i promiču sebeljublje.Riječ Božju progutali su glasovi ateista koji skrivaju svoje glasove iza plašta državnih zakona, koji se mijenjaju u ime takozvane pravde, snošljivosti, za dobro svih.
Laži koje vam se prikazuju stvorene su da unište ne samo Riječ Moga Oca, već Kršćanstvo širom svijeta.Otpadništvo se raširilo poput požara i skoro je doseglo kritičnu točku.
Ovo je vrijeme za Božje posredovanje. Dosta je laži.
Kralj laži posvuda zavodi Božju djecu. Ne slijedite svoje vlade koje proglašavaju da je Riječ Božja laž.
Ne prihvaćajte nove zakone, koji odobravaju smrtni grijeh. Borite se, svi vi. Ustanite za ono što je ispravno.
Ne dopustite da zakoni, koje potiče kralj laži, uhvate vas i vaše obitelji u bezdani ponor.
Ako prihvatite zakone, koji zabranjuju prakticiranje vaše vjere, vi ćete trpjeti. Vašim dušama će nedostajati hrana i postati ćete udaljeni od Mene.Ali ako prihvatite ubojstvo i pobačaj i ne ustanete protiv takvog zla, onda će vaša Zemlja biti kažnjena Rukom Božjom.Dok se otpadništvo nastavlja posvuda širiti, obraćenje s druge strane raste i uskoro će se to dvoje direktno sudariti.Veliki sukob će postati vidljiv i čovjek će se odvojiti od čovjeka. Brat protiv brata. Bližnji protiv bližnjega.
Postojati će dva tabora. Oni koji ljube Boga i oni koji Ga ne ljube.
Ja ću svakoj duši dati priliku da odluči u kojem taboru želi biti, u nadi da će odabrati Mene, svoga ljubljenog Spasitelja.
Vi, Moji učenici, svojim molitvama, osobito moljenjem Litanije za Milost Zaštite, možete Mi dovesti još duša.Zatim ću Ja brzo uzeti dobre u Moja Njedra kao što je naviješteno i u treptaju oka oni će biti odvedeni u sigurnost.Moje obećanje je da ću spasiti čovječanstvo.
Ali konačni izbor će biti na svakoj duši, kroz njihovu slobodnu volju.

 
Vaš Isus

Srijeda, 3. listopada 2012., 13:30h

 
Ja sam tvoj mistični zaručnik, Sin Čovječji, rođen od Bezgrješne Djevice Marije.
Moja predraga kćeri, svaki užas kojemu sam Ja svjedočio u Getsemanskom Vrtu, kada Me zli vrijeđao, razotkriva se sada u svijetu, baš pred Mojim Očima.
Ljudi su posvuda izgubili svoju vjeru. Oni lutaju u moru zbrke i u stanju otpadništva, neviđenom u svijetu prije u takvom razmjeru.
Međusobna ljubav je umrla.
Poštovanje prema potrebama drugih više se ne smatra osobinom vrijednom divljenja.
Pohlepa, požuda i zavist nadziru misli mnogih u svijetu danas. Hladnih srdaca, oni više ne cijene sam život i ne misle ništa o ubojstvu. Ono se uzima zdravo za gotovo.
Kršćanstvo je napadnuto zbog jednog glavnog razloga. A taj je da se dopusti zakonima koji opravdavaju grijeh, da budu s lakoćom uvedeni u vaše Zemlje.
Opsjednutost lažnim religijama i lažnim idolima je razularena.
Moja Crkva se urušava, a većina Mojih posvećenih slugu ne ističu opasnost grijeha i Istinu Vječnog Života.
Mržnja, rat, pohlepa, požuda, zavist i sebeljublje su svi povezani u jedno lažno stanje, stanje koje nema nikakvu sličnost s Istinom Mojih Učenja.
Ja sam znao tada, u Getsemanskom Vrtu, da Moju Smrt na Križu ovaj današnji naraštaj neće vidjeti kao ono što Ona jest. To je bila bol koja je probola Moje Srce poput mača.
Žrtva koju sam Ja učinio za čovjeka, da ga Otkupim u Očima Moga Oca, danas nije priznata. Koliko toga su oni zaboravili. Koliko toga im nije rečeno. Sve ovo ima veze sa grijehom tolerancije, koji je predstavljen svijetu kao dobra stvar.
Ratovi i mržnja šire se poput virusa, kako ih je osmislio zli. Bol Mojih sljedbenika će se ujediniti sa Mojom boli da svjedoče odvratnostima, koje će ispljunuti oni čelnici u vladama, koji slijede laži koje je u njihove duše ugradio sotona.
Sotona i njegovi demoni su vrlo moćni. Nikada ne vjerujte ni na trenutak da je lako ublažiti stisak koji oni imaju nad osobom koja im je dopustila da prodru u njenu dušu. Oni neće lako odustati i spriječiti će duše koje se žele obratiti Meni, njihovom Isusu, za pomoć, čineći ih bespomoćnima.
Tim dušama će biti mučno moliti. Riječi neće izlaziti iz njihovih usta. Oni će osjećati potpunu odbojnost prema mislima o Meni. Pokušaj s njihove strane, biti će mukotrpan rad. 
Oni koji govore da su dobri ljudi, koji ne nanose bol drugima, ali koji ne prihvaćaju Mene, Isusa, u svojim životima, znajte ovo. Vi niste sljedbenik Kristov. Ako ne dođete k Meni, vi ne možete biti prihvaćeni u Kraljevstvo Moga Oca.
Ući u Kraljevstvo Moga Oca zahtijeva pripremu. Sotona se može tako brzo kretati u ometanju duše, da su mnogi iznenađeni.
Ova vremena velikog nemira u svijetu i nedostatak svijesti o Mome Ocu, Bogu Stvoritelju svih stvari, mogu dovesti do jedne stvari.
Katastrofe. Kazne će biti izlivene na svijet zato da bi se spasilo čovječanstvo, da bi se pročistilo čovječanstvo.
Ako ljudi odbiju slušati, oni neće čuti Istinu.
Istina će spasiti ne samo njihove živote na Zemlji, već će im dati Vječni Život.
Neuspjeh u prihvaćanju Istine dovodi do smrti i tjelesne i duševne.
Došlo je vrijeme da čovječanstvo učini izbor. Ja ih ne mogu prisiliti da Me slijede. Svim darovima, milostima i čudima, koja će im biti dana, oni će i dalje okretati svoja leđa.
Unatoč Mojem velikom Milosrđu, neki će i dalje odabrati smrt nad životom.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 8. prosinca 2012., 11:40h
 
 
Moja predraga kćeri, baš kao što je Moj Otac pripremio svijet za Moj Prvi Dolazak, tako On sada priprema Svoju djecu za Moj Drugi Dolazak.
Sva Nebesa su se radovala kada sam se Ja Rodio, jer su znali da sam poslan da spasim čovječanstvo od vječnog prokletstva. Hijerarhija svih Anđela i Svetih se raduje jer su sada u tijeku pripreme da svijet pozdravi još jednom Mene, Isusa Krista, Sina Čovječjeg.
Samo Moj Otac zna datume, ali reći ću vam da će se to zbiti nedugo nakon Upozorenja.
Ovo je vrijeme Moj Otac strpljivo čekao. On napokon može baciti u ponor Zvijer i njegove demone, koji lutaju svijetom mučeći Njegovu djecu.
Upozorenje će pročistiti Božju djecu u pripremi za Moj Drugi Dolazak.
Ono je nužno, jer će na taj način mnogi ljudi tražiti oprost za svoje grijehe; a to inače ne bi učinili.
Potresi, oluje, poplave i netipično vrijeme zajedničkim će djelovanjem očistiti Zemlju od otrova. Zemlja, more i zrak također će biti pročišćeni kako bi bili pripravni za Novi Raj, kada Nebo i Zemlja postanu jedno.
Sve je pažljivo organizirano, u skladu sa Božjim Planovima Moga Oca. Ljudi premalo znaju o Božjim Zakonima, po kojima se upravlja u Kraljevstvu Moga Oca na Nebu i na Zemlji.
Mnogo toga ste naučili preko proroka i Mojih Učenja. A ipak, mnogo toga vam ostaje neshvatljivo. Kada vam s vremenom tajne budu otkrivene, vi ćete tada shvatiti razlog ljudske patnje.
Mnogi od vas obrazovani učenici Božji pridržavate se najbolje što možete Zakona koje sam Ja utvrdio.
Znajte da Ljubav koju Bog gaji prema Svojoj djeci nadilazi bilo kakvo teološko shvaćanje.
To isto vrijedi i za jednostavnu dušu koja iskreno ljubi Mene, svoga ljubljenog Isusa, a da pritom to ne pokušava protumačiti. 
Budete li se pouzdavali u Mene i prihvatili da je Moja Ljubav Milosrdna i Strpljiva, znajte da ću Ja ispuniti Obećanja koja je dao Moj Otac.
Njegova Volja će se konačno ispuniti. Samo Njegova Volja može osigurati mir Njegovoj djeci. Ovo će se očitovati tako da će Ga sva Njegova Stvorenja ljubiti, prihvati Njegovu Ljubav i Darove, kojima želi obasuti Svoju djecu.
Svijet je ugledao samo tračak čuda koja je Moj Otac stvorio.
Njegovu djecu tek čeka doživljaj Istinske Slave Kraljevstva koju je On za njih pripremio.
Sve će biti razriješeno, nakon toliko boli i patnje koje su nastale zbog mržnje koju su zemljanima nanijeli pali anđeli pod vodstvom sotone.
U posljednjoj bitci zlo će konačno biti uništeno.
Upozorenje je Čudo koje Moj Otac dopušta kako bi osigurao da što je najviše moguće Njegove djece uđe u Moje Novo Kraljevstvo.
Zbog otpada i doktrinalnih pogrješaka, koje su širili zavedeni posvećeni sluge kroz posljednja četiri desetljeća, ovo je jedini način da se čovječanstvo brzo ujedini.
Veličina svjetskog stanovništva u ovo vrijeme znači da milijarde duša mogu biti spašene Čudom Prosvjetljenja Savjesti.
Dok se ide prema Velikoj Nevolji, Ja, Jaganjac Božji, otkrivati ću svijetu pravo značenje sadržaja Pečata danih Ivanu.
Knjiga Istine je Riječ Božja, koja je do sada već pružena čovječanstvu kroz Knjigu Moga Oca. Ona podsjeća djecu Božju na Istinu, jer su je mnogi zaboravili.
Ona će također otkriti neke tajne Posljednjih Vremena, koje su objavljene Danielu, tako da svi budete spremni ući u Novi Raj svojom slobodnom voljom.
Ne odbacujte Istinu koja vam se sada daje, jer ćete biti slični bolesnom čovjeku koji odbacuje liječenje. Bez Istine ćete se teško pripremiti za ulazak u Moj Novi Raj.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 19. kolovoza 2013., 18:28h
 
 
Moja djeco posvuda – morate slušati Mene, vašu ljubljenu Majku, u ovo vrijeme žalosti. Ja pozivam osobito one od vas koji ste jako posvećeni Meni, Majci Božjoj, dok vas Ja tješim u ovo vrijeme velikog otpadništva. Vi morate spremno prihvatiti ovaj Zahvat s Neba i biti zahvalni jer vam je, zbog velike Ljubavi Moga ljubljenoga Oca, dan ovaj veliki Dar.
Kada pomislite da je opasan val poganstva, koji će uskoro preplaviti Crkvu Moga Sina, širom svijeta, vama neizdržljiv, onda morate zatražiti Moje Posredovanje. Što god da se dogodi, kada ostanete vjerni Mome Sinu, premda će biti učinjen svaki pokušaj da vas se omete, sve će biti dobro. Nikada nemojte osjećati da je beznadno, jer velika Slava Moga Sina i Volja Božja uskoro će biti otkriveni.
Bez obzira koliki su mnogi u Crkvi vođeni u tešku zabludu, Riječ Božja će se proširiti poput munje. Dva svjedoka Riječi Božje – prava Kršćanska Crkva i Dom Izraelov izdržati će ispit vremena. Vatra će se izliti iz njihovih usta u obliku Duha Svetoga.
S vremenom, nakon što bude otkrivena grozota pustoši, oni odani Istini će se uzdići i njihovo će biti Kraljevstvo Kristovo. Laži će se uvijek doznati, premda će u početku oni od vas koji ste ispunjeni Darom Duha Svetoga toliko patiti kada budete svjedočili strašnom oskvrnuću u Crkvama Moga Sina. Istina će biti viđena i svi oni koji su bili zavedeni u početku, konačno će uvidjeti zlo koje će biti prostrto pred vas.
Vi se morate ufati jedino u Moga Sina tijekom ovog mučnog putovanja, gdje će se prema vama ophoditi kao prema zločincima zbog ustrajnosti da ostanete vjerni Riječi Božjoj. Molim vas da se sjetite Osobnog uspona Moga Sina na Kalvariju. Prihvatite ovaj Križ, s ljubavlju i dostojanstvom, jer uvelike ugađate Mome Sinu kada nosite Njegovo breme. Vašom žrtvom i patnjom, On će otkupiti najnedostojnije duše i onda će moći ujediniti svu Božju djecu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Subota, 14. rujna 2013., 03:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja Sam Glas u tvojoj sredini, Koji Se pokušava čuti među onim čelnicima koji šire otpadništvo i koji vladaju na četiri strane Zemlje.
Nauka tame - veliko otpadništvo koje će izvirati iz bedara Moje Crkve – vrlo brzo će se spustiti poput velike guste magle na sve nesumnjičave Kršćane. Plan da se zataška Istina je započeo i uskoro će iskrivljene verzije Moga Svetoga Nauka postati jasne mnogima od vas. Ali, premda će oni mijenjati Istinu za laži, Duh Sveti će ustati protiv Mojih neprijatelja. Moje Svjetlo će i dalje biti vidljivo usred sve zbrke koju će čelnici najvećeg otpadništva svih vremena primijeniti na svijet. Oni neće mirovati dok svijet ne postane poput poganina, bez ljubavi za Mene, Isusa Krista. 
Sekularni svijet će se smatrati da je pravedan, takav gdje će svaki čovjek biti potaknut da slijedi svoje vlastite požude i želje. Biti će učinjen svaki pokušaj da se umanji Prisutnost Duha Svetoga. Oni će zanijekati Moju Patnju na Križu i značaj potrebe da se zasluži Spasenje, premda će biti dano svakome tko Mi se otkupi i tko zatraži Moje Milosrđe. Oni neće samo prisilno hraniti Božju djecu lažima o Meni i Mojim Učenjima, oni će progoniti one koji dovedu u pitanje takve laži.
S onima koji osporavaju čelnika Moje Crkve, iznutra, postupati će se nemilosrdno i neće biti pokazan ni trunak milosrđa. Oni od vas koji prihvaćate lažna naučavanja, od onih koji govore da predstavljaju Moju Crkvu i znate u svom srcu da ona ne mogu doći od Mene, tada ću vam Ja pomoći. Ja ću vas tješiti dok vas vodim. Vi nikada ne smijete zanijekati Istinu ili se predati onima čija žudnja za moći znači da će lagati u Moje Ime, ako mogu ostati pod povoljnim uvjetima s Mojim neprijateljima. Vaša vjera će doista biti iskušana.
Ja dolazim sada da vam donesem Istinu, samo zato jer će vam biti uskraćena Istina. Kada se to dogodi, vama neće biti dopušteno da proglašavate Istinu drugim dušama koje ne mogu preživjeti bez Nje.
Molite za Milosrđe svojim vlastitim dušama i za one koje će u tešku zabludu odvesti Moji neprijatelji.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 15. rujna 2013., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, svi Moji Planovi da otkupim svijet se ostvaruju. Sve je na mjestu. Moja Vojska je zasnovana. Oni će sada rasti i proširiti se posvuda privodeći sa sobom mnoge duše za kojima Ja žudim. Ja sam ovoj Vojsci dao velike Milosti i Snagom Duha Svetoga oni će plamen Kršćanstva održati gorućim i nositi će baklju Istine do posljednjega dana. Oni će donijeti Svjetlo Božje u najmračniji kutak i otvoriti će oči milijuna za Pravu Riječ Božju, dok otpadništvo proždire Moju Crkvu na Zemlji. Ja im darujem ovu Križarsku molitvu da im pomognem da prisegnu svoju odanost Meni.
 
Križarska molitva (121) Odanost Vojsci Isusa Krista
 
Mi stojimo sjedinjeni s Tvojim Svetim Srcem, Dragi Isuse. Mi govorimo s ovlaštenjem Pravu Riječ Božju. Mi ćemo ići do krajeva Zemlje širiti Istinu. Mi nikada nećemo prihvatiti bilo kakav novi lažni nauk u Tvoje Ime, osim onoga kojega Si nas Ti Sam poučio. Mi ostajemo vjerni, odani i postojani u našoj vjeri. Mi ćemo se odnositi prema onima koji Te izdaju s ljubavlju i samilošću, u nadi da će Ti se vratiti. Mi ćemo biti čvrsti, ali strpljivi, s onima koji nas progone u Tvoje Ime. Mi ćemo pobjedonosno hodati cijelim putem prema Tvom Novom Raju. Mi obećavamo da ćemo kroz našu bol i patnju dovesti Tebi sve one izgubljene duše koje su gladne Tvoje Ljubavi. Molimo Te, primi naše molitve za sve grješnike u svijetu kako bi mogli postati jedna obitelj, ujedinjena u ljubavi s Tobom, u Novoj Eri Mira. Amen.
 
Idite, Moja Vojsko Ostatka, u znanju da će vam biti dana sva pomoć i Milosti da uspijete u ovoj posljednjoj Svetoj Misiji na Zemlji, kako bih Ja mogao prikupiti svu Božju djecu s lica Zemlje i dovesti ih u Moj Novi Raj.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 21. rujna 2013., 13:45h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja Moć će strujati u srcima vjernika sada jer će oni, Snagom Duha Svetoga, osjetiti osjećaj spokoja usprkos velikom otpadništvu kojemu počinju svjedočiti u Mojoj Crkvi.
Ja ću, Snagom i Slavom Moga ljubljenoga Oca, dati vama, Moji dragocjeni učenici, veliku snagu i hrabrost tijekom ovih kušnji. Vama se daju ovi Darovi preko Križarskih molitvi jer bez njih bi vam bilo nemoguće suprotstaviti se vjerskom progonu koji vam predstoji. Vama se daju ovi Darovi kako bi mogli spasiti druge, koji će odbiti Moj Poziv s Neba i koji će nedužno odlutati u lavlji brlog, gdje će se cijeli pakao osloboditi. Jednom u brlogu tame, oni će biti uvučeni u poganske obrede. Njihove će duše biti otvorene duhu zla i u vrlo kratkom vremenskom razdoblju postati će slijepi za Istinu - Svetu Riječ Božju, utvrđenu od početka.
Mnogi će Me izdati prihvaćajući neistine. A ipak, njima je bila dana Istina Mojom Smrću na Križu. Mnogi od Mojih učenika, kada sam Ja hodao Zemljom, izdali su Me u danima koji su vodili do Moga Razapinjanja. Oponašajući farizeje, oni su izvikivali ove riječi:" Odlazi od mene, Ti izgovaraš krivovjerje. Ti se rugaš farizejima, koji govore u Ime Božje. Ti si lažljivac i govoriš zlo. Ti si sotonin sin."
Sada kada vas Ja sve pripremam za Moj Drugi Dolazak, vi ćete ponovno pljuvati ove iste optužbe. Ja dolazim sada, preko Ovih Božjih Poruka s Neba, da vam donesem Istinu, premda znate sve o Meni. Ja to činim jer će Istina biti ukinuta u Mojoj Crkvi. Vi ćete uskoro prihvatiti laži u Moje Ime i Istinu se nigdje neće moći naći. 
Zapamtite ove riječi. Ja dolazim samo da bih dovršio Moje Obećanje Mome Ocu. Ja vam dolazim donijeti konačno Spasenje koje vam je obećano. Sotona ne želi da se ovo dogodi, a ipak on Me ne može zaustaviti. Ali ono što će on učiniti jest spriječiti mnogu Božju djecu da prihvate Moje konačno Milosrđe. On će to učiniti uz pomoć Mojih neprijatelja, koje je sada zaveo u Mojoj Crkvi na Zemlji. 
Probudite se, oni od vas koji ste uspavani. Ja ću doći poput lopova u noći. Samo oni koji su pripremljeni biti će spašeni.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 26.rujna 2013., 17:55h
 
 
Moja najdraža kćeri, Moja Ruka Pravde se spustila diljem svijeta i Ja ću kazniti one koji Mojoj djeci nanose bol u tijelu i duši. Vi se morate bojati Mojega Gnjeva kao i prihvatiti Moje Milosrđe.
Ja ću posredovati u vašim narodima zato da bih zaustavio porast ratova i ako budem morao uništiti gradove da zaustavim širenje zla, onda ću Ja to učiniti. Dok se zloća čovjeka širi poput virusa, Ja ću rastaviti te duše napola i usmrtiti ih. Kako Mi se gade zli grijesi pobačaja, rata, ubojstva i prijevare onih koji podupiru širenje grijeha. Oni će sada platiti cijenu za ovo.
Oni na političkim položajima, koji nadziru dostupnost pobačaja, biti će prvi koji će biti kažnjeni. Iščekujte sada, jer vidjeti ćete kako će oni trpjeti zbog zločina koje opravdavaju preda Mnom. Te skupine, koje kuju zavjeru smrti svjetskoga stanovništva kroz pobačaj, umrijeti će u mukama od Moje Ruke. Pravda će konačno biti zadovoljena na njima, jer Ja im više neću dozvoliti da nanose takvu zloću Mojoj djeci. Njihove ohole tvrdnje, da djeluju u ljudsku korist, biti će utišane jer su se odvojili od Mene i sada će imati malo vremena da otkupe svoje duše.
Oni kojima je dana odgovornost učenja Moje djece Istine Evanđelja morati će obratiti pažnju na ovo Obećanje. Ja ću vas uzdignuti kada govorite Istinu, ali baciti ću vas u ponor ako i kada oskvrnete Svetu Euharistiju. I dok će vas lažljivci uvjeriti u potrebu promjene Istine i progoniti vas, to neće biti poput tame koju ću Ja baciti na cijelu Zemlju. Tada, će biti plača i škrgut zubi, ali nitko vas neće čuti. Vi više nećete vidjeti niti ćete čuti išta, ali osjetiti ćete bol onih duša koje ste uništili zbog otpadništva kojega ste pomogli potaknuti dok nije obuhvatilo duše onih posvećenih slugu koje podučavate.
Bojte se Mojega Gnjeva jer sići će na vas iznenada i do tada će biti prekasno za vas. Vi nikada nećete vidjeti Moje Lice. Ja dajem vođama, svima onima koji nadziru Moje Crkve na Zemlji ovo posljednje upozorenje. 
Neuspjeh u obrani Riječi Božje ili podržavanju Svete Euharistije, dovesti će do smrti i očaja. Ja vam neću dopustiti vrijeme da uništite duše koje su obilježili Moji neprijatelji.
 
 
Vaš Otac
Svevišnji Bog

Subota, 28. rujna 2013., 15:23h

 
Moja predraga kćeri, uvijek podsjeti one koji vjeruju u Mene, ali koji nemaju pojma da se Moj Drugi Dolazak bliži, da uvijek moraju biti oprezni na znakove koji su naviješteni u Knjizi Moga Oca, za vrijeme koje prethodi Velikom Danu.
Veliko otpadništvo je prvi znak. To je kada vjerovanje u Istinu - Riječ Božju - nestaje i kada se veliča grijeh u svakom dijelu svijeta. Znak da se Moj Drugi Dolazak bliži jest kada veliko otpadništvo iznutra zahvati Moju Crkvu na Zemlji. Kada vidite one koji govore da sam ih Ja postavio da vode Moju Crkvu na Zemlji kako se uključuju u sekularni svijet zato da bi postigli naklonost, znati ćete da su promjene počele. Kada vidite da se o Velikoj Žrtvi - Mojem Razapinjanju – počelo raspravljati i da se nova značenja pridaju Mojoj Euharistiji, znati ćete da će Moja Crkva biti odbačena u pustoš.
Pod Mojom Crkvom Ja mislim na one koji ne zastranjuju od Istine i koji nastavljaju, kao prije, prihvaćati Riječ Božju. Moja Prava Crkva će biti izbačena iz Rima i morati će izdržati nekoliko godina osamljenosti. Nju će ugnjetavati pogani i trpjeti će, ali Mojom Milošću ostati će netaknuta i onim hrabrim dušama, koje Me odbiju napustiti, Ja ću dati izvanredne Darove. Dok se gnjusnim, takozvanim "čudima", izlječenjima i gestama lažne poniznosti i ljubavi za čovječanstvo svjedoči u okosnici Moje Crkve, Moji istinski čudesni zahvati će biti viđeni. Ja ću, preko Mojih Križarskih Molitvenih Zajednica, obznaniti Prisutnost Duha Svetoga onima koji se rugaju i ismijavaju. Mnoga čuda će biti ostavljena u baštinu Mojim Molitvenim Zajednicama i onima koji mole molitve kao dar da pomognu Mojim ljubljenim učenicima da se nose s vjerskim progonom.
Progon o kojemu Ja govorim uglavnom je duhovan. Moji pravi učenici i mislim na sve Kršćane, svih denominacija, posvuda, gledati će u velikoj žalosti kada budu morali svjedočiti velikoj prijevari koja će sići nad Katoličku Crkvu. Katolička Crkva će prigrliti sekularni svijet i proglasiti da smrtnog grijeha više nema. Grijeh neće biti priznat i kako bi prevarili nevine, biti će im rečeno da nije teško ući u Moje Kraljevstvo. Prestati će Ispovijedi u sadašnjem obliku. Ljudima će biti rečeno da traže otkupljenje na svoj vlastiti način i tako se mnogi neće truditi zatražiti Moj Oprost. Oni to neće činiti jer će prihvaćati da grijeh nije namjerno uzrokovan i da će zbog toga, Bog sve oprostiti. Ovo je zabluda koja je naviještena i koja će odvesti milijune u vatre pakla i tamo će ih odvesti lažni prorok i Antikrist.
Uskoro će sve poganske gozbe i festivali biti uklopljeni posvuda unutar Katoličkih Crkvi. Pogani i oni koji mrze Boga biti će pozvani k oltarima ispred Svetohraništa. Ova svetkovina će biti proglašena novim oblikom Pričesti - sva Božja djeca se udružuju kako bi poštivali međusobna uvjerenja i ljudska prava. Od vas će se, Moji sljedbenici, tražiti da pokažete poštovanje za one koji žele uništiti Moju Prisutnost u Svetoj Euharistiji. Vi ćete biti optuženi da ste protiv-kršćani, ako ne prigrlite poganstvo. Tako ćete svi vi biti zavarani. Tako ću Ja, Isus Krist, biti obeščašćen. Oni će isto učiniti u školama, zato da bi protjerali Kršćanstvo. Oni će isto učiniti u političkim krugovima, kada će sve što ima veze sa Mnom biti isključeno. Nijedna druga religija neće biti ciljana s takvom mržnjom. Kršćanstvo, jer je Istina, biti će uništeno.
Ono što vi ne shvaćate jest da, postajući voljni sudionici u ovom zlom obeščašćenju, vaše duše će postati ocrnjele i s vremenom ćete napustiti svoje vlastito Spasenje.
Izdajte Me i Ja ću vam oprostiti. Zaniječite Me i Ja ću vam oprostiti. Ali kada Me obeščastite i prisegnete na vjernost Zvijeri, vi postajete potpuno odvojeni od Mene i biti će vam nemoguće prihvatiti Moje Milosrđe.
 
 
Vaš Isus
 
 
Utorak, 22. listopada 2013., 13:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Moji ljubljeni sluge će se sjediniti u jedinstvu sa Mnom - manje od polovice njih - ali njihova odanost Meni pomoći će Mojoj Vojsci da preživi i raste zato da bi širila Evanđelja tijekom sveopće tame koja će se osjetiti tijekom ovoga najvećeg otpadništva svih vremena.
Nedostatak poštovanja prema Meni, Isusu Kristu, postaje očit u svim narodima, na javnim mjestima i u Mojim Crkvama. Moja Želja je sada valjano pripremiti Moju Vojsku. Nemojte dopustiti, Moji ljubljeni sljedbenici, da vas ove stvari uznemire, jer one će vas samo omesti kada vas Ja trebam da budete snažni u vašoj vjeri. Kao što su Mojoj Majci zalupili vrata pred  Licem dok je pokušavala pronaći utočište, netom prije Moga Rođenja, isto tako će se zalupiti vrata pred vašim licima. Znajte da kada vam oni zabludjeli sluge u Mojoj Crkvi zalupe ta vrata pred vašim licima, jedino se Meni tada morate obratiti. Znajte također da će oni koji tvrde da su sveti ljudi, obrazovani o Svetom Pismu i Učenjima Moje Crkve, čekati u redu i biti prvi koji će vas osuditi, jer slijedite Istinu. Ja mislim na sve duše u svijetu koje Me ljube i znaju Istinu, a ne nužno na one koji slijede ove Moje Poruke za cijeli svijet.
Dar Duha Svetoga spustiti će se samo na one dostojne da prime ovaj dragocjeni Božji Dar. Oni bez Duha Svetoga izvikivati će pogrde i pokušati vas uvjeriti da slijedite krivovjerja, koja će uskoro postati jako raširena u svim Kršćanskim Crkvama. Što više oni pokažu strah prema ovim Porukama, više će udarati na vas. Vi morate zanemariti njihov otrov pun mržnje i šutjeti. Ovi dani su gotovo nad vama. Neki od vas su već zapazili žestoko protivljenje, koje ćete morati izdržati zbog Mene.
Vi ste naraštaj koji će morati svjedočiti konačnom Razapinjanju Moje Crkve, ali znajte ovo. Iz pepela će se uzdići Moje Slavno Tijelo, Novi Jeruzalem i vi ćete biti odabrani da vladate među dvanaest naroda. Kada Mi ostanete vjerni, Ja ću vas uzdići u slavi i Nebo i Zemlja će biti vaši u svijetu koji dolazi. Vi morate ostati čvrsto samo uz Mene tijekom pustošenja grozote, jer to će biti kratko. I tada, ništa vas nikada više neće odvojiti od Mene.
 
 
Vaš Isus
 
 
Četvrtak, 24. listopada 2013., 19:45h
 
 
Moja najdraža kćeri, Ja dolazim reći svijetu da su se sada neprijatelji, koji lutaju Zemljom u liku onih koji govore da donose Riječ Moga Sina za mnoštvo sjedinili kao jedan. Kao jedan, oni združuju sve svoje moći i izobličiti će Zemlju svojom zlom prijevarom.
Ja Sam spreman. Čekam. Čim uvedu svoje zle zakone, Ja ću udariti i svijet će svjedočiti Mojim kaznama. Moja upozorenja su pala na gluhe uši i one previše ohole da prihvate Ruku Milosrđa, danu vama preko Mojih Poruka. Vođe onih koji će vas progoniti, u ime ljudskih prava, trpjeti će od Moje Ruke. Oni vjeruju da je njihova moć svemoguća i da su nepobjedivi, ali uskoro će znati da su ništa bez Moći njihovoga Stvoritelja.
Ja Sam Začetnik Života i ako bi oni odlučili iskoristiti svoju moć da oduzmu živote Moje djece i u tijelu i u duši, oni će izgubiti sve. Kada se borite protiv Moje djece i izdajete Moga Sina, Isusa Krista, malo je nade za vas. Ja vam ne dajem olako Moje Milosrđe, jer Mi uzrokujete veliki Gnjev. Ipak Ja žudim za vašom odanošću, ali vas upozoravam na opasnosti poigravanja sa zlim. Ja ću vam dati svaku priliku da se okrenete od okova koji vas veži za bezbožno trojstvo. Vi se morate udaljiti od sotoninih lanaca. Vaše vrijeme je kratko.
Ja tražim od vas da pogledate u Moju Svetu Bibliju, Evanđelja i potražite znakove koji su vam bili dani o naviještenom velikom otpadništvu, jer je obuzelo svijet i širi se poput smrtonosnog virusa u svaki mogući dio vašega društva. Vi ste zaraženi i sada Ja dolazim, Vaš Otac, da vas očistim od ove strašne nedaće. Vi Me morate usrdno moliti za pomoć, prije nego bude prekasno za vas.
Vi sada morate moliti ovu Križarsku molitvu. Zatražite Me za pomoć.
 
Križarska Molitva (124) Poslušaj moju molbu za slobodom 
 
O Bože, moj Milosrdni Oče, Stvoritelju svega što jest, poslušaj moju molbu za slobodom. Oslobodi me od okova ropstva i zaštiti me od zlog progona. Pomogni mi raspoznati Istinu i dođi mi u pomoć, čak i kada sam zbunjen i možda sumnjam u Tvoju Riječ. Oprosti mi ako Te uvrijedim i odvedi me u utočište Tvoga Novog Raja na Zemlji. Amen.
 
Moje Vrijeme, da proglasim Drugi Dolazak Moga Sina, blizu je. Vrijeme će se brzo kretati i vladavina Mojih neprijatelja, premda će biti kratkoga vijeka, činiti će se poput vječnosti zbog okrutnosti koju će oni pokazati Mojoj djeci. Oni neće pokazati nikakvu odanost, uopće, onim nerazboritim ljudima koji će se zakleti na vjernost Zvijeri. Kao što zli mrzi Mene, tako on mrzi bilo koje od Moje djece i dobre i zle. Ovo je Poziv za Spasenje onih od vas koji neće posumnjati u krivovjerja koja će biti objavljena. Vi morate ispitivati i ispitivati bilo koju sumnju, koja napada vašu dušu, kada ste nesretni s bilo kojim novim oblikom naučavanja, za kojega osjećate u vašim srcima da je neispravno.
Ja nisam dao ovlaštenje za nikakav novi zakon ili sakrament, da se uvede u Moje Presveto Ime. 
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Bog Svevišnji
 
Utorak, 29. listopada 2013., 19:30h
 
 
Moje slatko dijete, cijelo Nebo se udružuje, u jedinstvu s Mojim Sinom, da dođe u pomoć onim svetim svećenicima koji će se naći usred velike bitke. Tako mnogo ovih dragocjenih duša morati će izdržati strašnu bol i patnju kada će morati svjedočiti krivovjerjima koja će izvirati iznutra Crkve. Oni će biti zbunjeni, uplašeni i mnogi će osjećati da se nemaju kamo okrenuti. Tada se oni moraju okrenuti k Meni, zatražiti od Mene da ih Posvetim Mome Sinu, kako bi On mogao izliti na njih svaku kap Svoje Predragocjene Krvi. Kada su prekriveni ovim Darom, oni će znati što učiniti. Oni moraju znati da sam Ja upozorila Moju djecu, kroz stoljeća, na ovo zlo otpadništvo kojega je osmislio zli.
Crkva Moga Sina će postati sjedište Antikrista i sada kada je Istina otkrivena, mnogi će se osjećati uplašeno i trpjeti će bol bičevanja Moga Sina. Crkva Moga Sina će biti progonjena, uništena, oskvrnuta - dok konačno ne bude smjestila prijestolje na kojemu će sjediti Antikrist. Odavde će on, Antikrist, proglasiti da je on Krist i da će svijet biti spašen preko njega.
Prihvaćajući laži, vi niječete Istinu. Zanemarivanjem Istine vi ćete vjerovati u izrađenu mrežu obmane koju je ispleo zli i to će vas uhvatiti u zamku. Jednom uhvaćeni, biti ćete iskušani da slijedite mase, u svakom narodu, koje će odavati veliko poštovanje Antikristu. Molim vas, djeco, molite ovu Križarsku molitvu da se borite protiv krivovjerja koja će prekriti Crkvu Moga Sina na Zemlji.
 
Križarska molitva (125) Da se obrani Presveta Božja Riječ
 
O Majko Spasenja, pomogni meni, poniznom slugi Božjem, da obranim Njegovu Presvetu Riječ u vremenima muke. Posveti mene, draga Majko, Svome Sinu, da bi me On mogao prekriti Svojom Dragocjenom Krvlju. Podari mi, Posredovanjem Tvoga Sina Isusa Krista, milost, snagu i volju da ostanem vjeran Kristovim Učenjima u vremenima Nevolje, koja će proždrijeti Njegovu Presvetu Crkvu na Zemlji. Amen.
 
Idite k Mome Sinu, dragi Kristovi sluge. Vi pripadate Njemu. On će vam pomoći tijekom progona. On vas nikada neće napustiti u vašem vremenu potrebe.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Utorak, 5. studenoga 2013., 11:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Bog je već započeo posljednje pripreme kako bi osigurao da je Spasenje doneseno svoj Njegovoj djeci. Toliki mnogi od vas ste zaboravljivi što točno Drugi Dolazak znači i stoga se ne pripremate. Mnogi od vas ne vjeruju da će se To dogoditi još jako dugo vremena. Zato, jedino oni koji su istinski pripremljeni biti će spremni pozdraviti Mene, svoga Zaručnika, odjeveni i predstavljeni Meni kao što dolikuje. Drugi će biti usnuli, nespremni i zbunjeni. Neki neće vjerovati u Mene dok ne budem viđen u svakom dijelu svijeta. Neki će umrijeti od potresenosti, ali većina će biti ispunjena radošću i čuđenjem. Onima koji su dopustili da budu prevareni biti će oprošteno, ako Me usrdno zamole da im podarim zaštitu. Nažalost, mnogi će odbiti Moje Veliko Milosrđe jer će se njihova srca pretvoriti u kamen i ništa ih neće otvoriti.
Nadolazeće vrijeme će biti prepuno velikih otkrivenja i posebnih Milosti koje će se izlijevati na vas. Ja to činim kako bi vas učinio jačima i jačima, da ne bi prodali svoju dušu u zamjenu za svjetovne privlačnosti. Sve više vas će biti bliže Meni i dok Ja govorim s vašom dušom vi ćete se osjećati u miru usred grozote velikoga otpadništva. Kada budete svjedočili toj grozoti, vi ćete biti bolje opremljeni da je izdržite i pomognete drugima.
Svjetlo Božje će vas obasjati i Ja vam obećavam da se nećete osjećati osamljeno, čak i ako vas odbace oni koji ne znaju bolje. Kada sam Ja hodao Zemljom farizeji su okrenuli tolike mnoge od Mene. Ista stvar će se dogoditi sada. Mnogi od vas će biti ohrabreni, ne samo da odbace Moj Poziv s Neba u ovo vrijeme, već i Moja Učenja. Moja Učenja se nikada ne mogu promijeniti, jer Ona su Istina i jedino vas Istina može spasiti.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 25. studenoga 2013., 17:25h
 
 
Moje dijete, kada se domognu Crkve Moga Sina, niz događaja koji će se razotkriti biti će potpuno isti kao oni koji su se zbili tijekom Njegovog Razapinjanja.
Buka će biti zaglušujuća kada neprijatelji Božji preuzmu Njegovo Tijelo i oskvrnu Ga. Oni će se radovati i izvikivati velike proglase usred velikoga pljeska uljezima, koji će se posvuda čuti, jer ovo će biti prilika koja će osvojiti mnoge tvrdoglave protivnike i bivše neprijatelje Crkve Moga Sina. Svaka nova vrsta proglašenja o značenju Svete Riječi Moga Sina izlijevati će se iz njihovih usta. Svaka laž, lukavo zamaskirana, da bi izgledala kao da ima smisla, biti će iskorištena da privuče Božju djecu u ovu novu obnovljenu crkvu. Svaki grijeh opravdan, kako bi sve više osoba sa strane bilo primljeno u hramove Božje, dok se konačno ne bude svjedočilo potpunoj zbunjenosti unutar njihovih zidova. 
Dok ruše Crkvu Moga Sina, ciglu po ciglu, Ostatak Moga Sina će biti  prisiljen da odstupi od Nje. Svaki dokaz, svaka gesta i svaka obrana koje pokažu oni koji ostanu odani Crkvi Moga Sina, biti će odbačeni. To će biti tiho Razapinjanje, poput onoga kojega je Moj Sin podnio kada je trpio s tek nešto malo više od tihog plača. Glasove onih koji će nastaviti proglašavati Istinu neće popratiti izvještaji sredstava za javno priopćavanje. Nikakva pažnja. Čak i ako uspiju postići da se njihovi glasovi čuju, biti će ozloglašeni što čine tako.
Ja nalažem svima onima koji ljube Moga Sina i koji shvaćaju da su ovi znakovi naviješteni, da moraju nastaviti služiti Mome Sinu. Mnogi svećenici, umjesto da se bore za svoju vjeru i ostanu odani Mome Sinu, otići će. Drugi se neće predati i omogućiti će Hranu Života svima onima koji traže Pravu Prisutnost Moga Sina. 
Neprijatelji Božji će počiniti strašna svetogrđa, sve dok ne oskvrnu Svetohraništa. Kada ovo postignu, onda će pripremiti prijestolje na kojem će sjediti Antikrist. 
Molite, molite, molite da bi oni od vas, koji poznajete Istinu mogli pružiti utjehu onima koji će jako patiti jer se najveće otpadništvo ikada, da proždre Crkvu Moga Sina, Isusa Krista, razotkriva pred vama.
Moja žalost je velika i Moje Srce je potišteno, zbog opake prijevare koja će zadesiti čak i one koji nježno ljube Moga Sina. Njihova patnja će biti najveća od svih.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Srijeda, 4. prosinca 2013., 10:30h
 
 
Moja predraga kćeri, znaj da svaka Riječ koja dolazi iz Mojih Usta, dolazi iz Usta Onoga Koji Me je poslao. Svako upozorenje koje je dano svijetu, preko ovih Poruka, dolazi od Njega Koji je Svemoguć. Ja dolazim u Ime Moga Oca i On Me šalje da pripremim put posvećenju Zemlje, prije velikoga Dana Mog Drugog Dolaska.
Jedino vam Moj Glas donosi novosti o tome što Moj Otac želi da znaju Njegova djeca. Ovo su jedine Poruke, koje javno proglašavaju Istinu o dvojici bezbožnika koji će rastrgati svijet na dvoje kroz veliko otpadništvo. Vi nećete čuti Istinu nigdje drugdje, u svezi Moga Drugog Dolaska, jer nijednom među vama nije dano Ovlaštenje da govori cijelom svijetu u ime Onoga Koji vas je stvorio. 
Kada vam pravi prorok posljednjih vremena otkrije Istinu, također će i lažni podići svoj glas, poput jaganjca koji će govoriti kao da on govori Pravu Riječ Božju. Tada, dok se kralj Zemlje – zli – bori protiv Nebeskog Posredovanja, stotine lažnih proroka će se uzdići među vama i oni vam nikada neće reći Istinu. Njihova viđenja i njihove riječi, koje izviru iz njihove vlastite mašte – i u mnogim slučajevima od duha zla – otkriti će vam dobre stvari koje želite čuti. Oni će vas umiriti kada trebate biti umireni, ali će vas zavesti. Oni će govoriti o miru, kada neće biti mira – o Istini, kada će biti krivovjerje – o obilatim urodima, kada će biti gladi. Vi nikada nećete čuti Istinu, jer ti lažljivci neće željeti navući na sebe vaš gnjev.
Istina vas priprema da se suočite sa stvarnošću teških vremena, naviještenih u Knjizi Moga Oca. Ona vam je dana da vas ojača. Ali lažni proroci, koji lutaju među vama, zbuniti će vas i reći vam da su sve stvari dobre – kada su loše, i svete - kada to nisu. Oni će zaštititi vukove koji žele proždrijeti duše Božje djece. Njihove riječi ljubavi i njihovi navodi iz Svetoga Pisma služe samo da vas obmane. Ipak, mnogi od vas će radije prigrliti laži nego suočiti se sa Istinom.
Jao svima vama varalicama, jer vi ne dolazite od Mene. Kada dođete k Meni i kažete: „Ali, Isuse, sve što smo htjeli činiti jest širiti Radosnu Vijest.“ Ja ću vas izbaciti i biti ćete prognani. Vi ste Me izdali lažući o misijama koje vam nikada nisu bile dane. Vi Me niječete proturječeći Meni i kada javno proglašavate da je Moja Riječ laž.
Nikada nemojte pokušati stajati na putu Božjoj Službi, jer Nebo će se otvoriti i biti ćete prvi oboreni s lažnim prorokom i Zvijeri u posljednji dan. Kazna će zadesiti sve one koji tvrde da dolaze u Moje Ime i koji služe samo jednoj svrsi. A to je da se upliću i diraju u Riječ Božja. Dok se bliži Bitka Harmagedona i dok sotonina vojska pojačava ovaj bijesni rat protiv Božje djece, vi se morate odmaknuti, upravo sada, jer ako to ne učinite, suočiti ćete se s Božjim Gnjevom i nikakvo Milosrđe neće biti pokazano vama niti onima koji gutaju laži koje pljuju vaša usta, zato da bi prkosili Istini.
 
 
Vaš Spasitelj
Isus Krist

Nedjelja, 29. prosinca 2013., 19:48h

 
Moja predraga kćeri, kada sam Ja otkrio tajne Knjige Istine, u početku, rekao sam ti da je Knjiga naviještena prorocima – ukupno trojici – predstavljajući Presveto Trojstvo. Ja ti ne govorim ove stvari zato da bih te uplašio. Ja ti govorim ove činjenice kako bi se potpuno ufala u Mene.
Moja kćeri, Plan Moga Oca da širi obraćenje počeo je onoga trenutka kada je počela ova Misija. Ovo obraćenje, u vremenu velikoga otpadništva, bezosjećajnosti i sramne ravnodušnosti prema Riječi Božjoj, jako je potrebno. Božjoj djeci je dana Istina u Presvetoj Knjizi, ali veliki dio onoga što je tamo sadržano ima malo utjecaja na ljude u današnjem svijetu. Kako bi moglo? Toliki mnogi su rastreseni zabavom, lako ih se zabavi i brzo ščepaju sve što uzbuđuje. Čak je i Istina čovjekovog Stvaranja zanijekana. Umjesto toga, oni su zamijenili Istinu suludim vjerovanjima u mnoge lažne bogove koje su sami stvorili. Njihova prakticiranja vračarstva i zlo amatersko bavljenje okultnim privukli su pažnju mnogih i zapalili maštu onih koji traže uzbuđenja u svojim životima.
Zatim su tu oni koji zloupotrebljavaju svoje znanje duhovnoga svijeta i koji su uzrokovali da mnoge duše odlutaju od Mene. Kako bi sebe osnažili duhovnim darovima, te jadne duše umjesto toga zazivaju zloduha, kada zazivaju duhove onih koji su ušli u pakao. Ti duhovi će ih samo povući u mrežu iz koje se nikada neće izvući. Oni koji se upliću u new age-ovske prakse, vračanje, tarot karte i vidovnjaštvo, biti će uzrok strašnih nevolja nad drugima, premda u mnogim slučajevima oni nemaju takvoga znanja o tome kakvu štetu čine. Svi takvi ljudi, koji stavljaju lažne bogove ispred Jedinoga Pravoga Boga, krivi su za poganstvo – gnjusni zločin – jer su znali Istinu prije nego su se okrenuli od Nje. 
Zatim su tu oni koji proklinju druge kada se upliću u sotonizam. Oni su toliko izopačeni da Me stalno ismijavaju i provode takva zlodjela, jer su već sklopili savez s đavlom. Ništa što Ja učinim neće ih promijeniti. Oh kako Ja plačem tako gorke Suze nad tim jadnim zabludjelim dušama.
Zatim su tu oni koji Me poznaju, ali koji provode malo vremena u Mome Društvu. Oni Mi donose veliku žalost, jer uzimaju svoje duše kao gotovu činjenicu. Oni vjeruju da imaju prirodno dano pravo na Vječni Život, ali ne vjeruju da Ga moraju zaslužiti. Mnogi od njih su tako zadovoljni sami sa sobom da se ne zamaraju Sakramentima i rijetko obraćaju bilo kakvu pažnju na Deset Zapovijedi, jer ne vjeruju da se odnose na njih danas. Većina ne vjeruje u pakao ili Čistilište. Oni hodaju vrlo opasnom stazom. Uskoro, oni će još više biti zavedeni, kada se zadovolje novim razvodnjenim naučavanjem, koje će uvesti Moji neprijatelji. Oni trebaju mnogo molitve sada.
Konačno, tu su oni koji su Mi najbliži i koji su učeni u svim Svetim stvarima. To su duše koje Mi donose veliku utjehu i na koje se Ja oslanjam. Ipak, postoje oni među njima koji ne žive Istinu. Oni propovijedaju Istinu, ali ne nasljeduju osnove Mojih Učenja. Oni ne ljube druge kako bi trebali. Oni s visoka gledaju na one za koje smatraju da su manje upoznati sa svim svetim stvarima od njih. Neki sebe smatraju da su iznad drugih i da su omiljeniji kod Boga. Ti licemjeri Me najviše razjaruju, jer ne uspijevaju vidjeti koliko griješe u Mojim Očima.
Zato vidite, Istina se nikada ne smije uzeti kao gotova činjenica. Svima vam je dana Istina, ali mnogi od vas su Je zaboravili. Ona vam je dosadna. Previše je neugodna – previše vremena oduzima – da mnogi od vas vide Istinu kao nešto što više nije važno u vašim užurbanim životima danas. Mnogi od vas će Me zanijekati i zatim Me, konačno, u potpunosti odbaciti, kada budete zadovoljeni lažima onih koji vas žele odvesti od Spasenja. Zbog toga morate proučiti Istinu još jednom ispočetka.
Može postojati samo jedna Istina, a to je Istina koju je utvrdio Moj Otac od početka. 
 
 
Vaš Isus
 
Srijeda, 1. siječnja 2014., 13:44h
 
 
Moje dijete, molim te ohrabri svu Božju djecu da ustraju tijekom iskušenja koja će doći. Toliki mnogi izazovi čekaju sve kršćane, koji će morati svjedočiti zlom otpadništvu kojim će se pred njima razmetati oni, od kojih će tražiti vodstvo, kako bi živjeli potpune kršćanske živote.
Oni koji će uskoro biti postavljeni, u najvišim rangovima Crkve Moga Sina na Zemlji, neće biti od Boga. Oni neće služiti Mome Sinu i promijeniti će mnoga naučavanja i zakone unutar Crkve. Oni će tako brzo izazvati takve promjene, s mnogim novim knjigama, misalima i poveljama koje će se uvesti, da ćete vi tada znati da su za takva djela bile potrebne godine priprema. Ne bi bilo moguće uvesti takve radikalne promjene u toliko mnogo oblika, da to nije tako. To će biti jedan od prvih znakova gdje možete biti sigurni da je ovo iskrivljeno naučavanje koje će se uskoro uvesti stvoreno s velikom pažnjom. 
Mnogi ljudi neće prepoznati ove promjene u Crkvi, a oni koji hoće, pljeskati će im, jer će umiriti krivnju koju će osjećati zbog svojih grijeha. Konačno, njima će laknuti, jer sada će to značiti da će moći javno proglašavati svoje prihvaćanje svih stvari koje vrijeđaju Boga. Jer, ako Crkva proglasi grijeh prirodnom stvari i dijelom ljudske prirode, onda to znači, zasigurno, da grijeh nije više važan. Zatim, proglašavanjem važnosti brige o siromašnima i gladnima u svijetu, oni će se smatrati svetima u Božjim Očima. 
Kada je Moj Sin javno zanijekan i kada je Njegova Riječ iskrivljena, velika pažnja će se staviti na javna djela milosrđa. To će odvratiti pažnju od stvarnosti. To će stvoriti podjelu i konačno se o Pravoj Riječi Božjoj više neće raspravljati. Kada sve religije budu dovedene pod jedan krov i gdje će se prema stajalištima pogana ophoditi s velikim poštovanjem, onda će se ljudi bojati ustati i proglašavati Istinu. Ako i kada se usude to učiniti, oni će biti optuženi za bogohuljenje.
Dan kada ćete zbog vašeg izjašnjavanja pravim kršćaninom i podsjećanja ljudi na Riječ Božju biti optuženi za krivovjerje, brzo se približava. Istina će biti iskrivljena i Riječ Božja će biti prikazana naopako. Ništa neće biti sređeno. Ništa neće imati smisla u novim pravilima koja će uskoro biti uvedena u Crkvu Moga Sina. Važno je da bez obzira na to koliko bi mogli postati nepopularni, vi morate uvijek ostati odani Riječi Božjoj.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 

Utorak, 11. veljače 2014., 23:41h

 
 
Moja predraga kćeri, koliko je ova Misija narasla i kako će se sada vrlo brzo razvijati, dok se Ja pripremam za Moje Vrijeme da dođem.
Ja sam započeo slijedeći plan da osvijestim svu Božju djecu o velikom novom svijetu koji vas čeka,  a ova priprema će biti u fazama. Prva faza je pročišćenje. To će značiti poremećaje, promjene klime, previranja i strašno otpadništvo, koji će poharati Zemlju. To će se sve dogoditi u isto vrijeme. Zatim, Moja Crkva će pasti i samo će se Ostatak držati Istine i svjedočiti Moju Svetu Riječ.
Ja ću okupiti ljude iz svakoga kutka svijeta – svih Kršćanskih vjera, ponajprije. Zatim ću druge privući k Sebi. Konačno Židovima će biti pokazan dokaz Zavjeta Moga Oca i oni će biti dovedeni u Kraljevstvo Božje, kako je naviješteno. 
Mnogi glasovi sada zaglušuju Moj Vlastiti Glas, ali ipak, oni će zamijetiti jedino Moj Glas, jer Moj Jezik je poput mača, a Moja Prisutnost poput rašlji groma. Kada Ja učinim da se osjeti Moja Prisutnost, to će biti u najskromnijim prebivalištima i podijeljeno s dobrim dušama – plemenitim, kao i oštroumnim. Ja ću objaviti Moju Prisutnost među poganima i po prvi puta, oni će ispitivati svoju buduću vječnost i početi otvarati svoja srca prema Meni. Vidite, nijedna duša neće ostati nedirnuta. Neki Me neće dočekati s dobrodošlicom, ali će znati da Sam Ja tamo.
Moje Vrijeme da učinim da se osjeti Moja Prisutnost, Snagom Duha Svetoga, vrlo je blizu. Ja želim da vi izmirite svoje duše preda Mnom i da budete spremni primiti Mene, jer nećete znati ni vrijeme ni čas. Jedina stvar koju ću vam Ja reći jest da će biti iznenada.
 
 
Vaš ljubljeni Isus
 
Ponedjeljak, 24. veljače 2014., 16:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Moji neprijatelji nisu unutar hijerarhije lažnih religija. Mnoge takve duše ne poznaju bolje i oni će Me prihvatiti kada im se Ja objavim. Oni koji će upravljati najvećim otpadništvom, iz redova Moje Vlastite Crkve na Zemlji, najopasniji su od svih.
Nisu svi, koji dolaze odjeveni kao Moji sluge, od Mene, ali znajte ovo. Moj Čas je blizu i neposredno prije Moga Drugog Dolaska pošast otpadništva će se spustiti i proždrijeti Moju Crkvu na Zemlji. Baš kada oni vukovi u janjećoj koži zavaraju svijet da povjeruje da Kuća Božja prihvaća svaku vjeru, uključujući one koji niječu Mene, Isusa Krista, oni će vas uvjeriti da će ova grozota biti najveća evangelizacija koju je svijet ikada vidio. I u svojoj brazdi će navući na sebe Gnjev Božji. Dok će svijet i sve njegove religije biti uvučene u ovu novu, lažnu crkvu, njima će biti pripremljen put da oholo dotjeraju čovjeka bezakonja.
Dok će trpjeti oni od vas koji ostanete oprezni na Moje Upozorenje i oni koji će prkosno ostati odani Mojoj Riječi, Ja ću vam također dati snagu da podnesete ovaj žalosni događaj. Ti uljezi, koji su krivotvorili svoj put u Moju Crkvu, zaveli su mnoge i nastaviti će zavoditi milijune, uključujući sve Kršćanske vjere, kao i one koji Me uopće ne štuju. Svi ti prevaranti će širiti krivovjerje i s vremenom će izgraditi jednu religiju za svijet. Nijedna druga vjera neće se trpjeti, osim novog lažnog nauka – nauka iz pakla. Kršćani i Židovi će biti dvije vjere iz kojih će biti postrojen Ostatak.
Kada Moja Proročanstva nanesu suze na vaše oči, znajte da ćete zato što vas Ja blagoslivljam, kroz ovu Misiju, čeličnih živaca i s čvrstom odlučnošću, ostati vjerni Meni, svome Isusu.
Vi, Moja Dva Svjedoka na Zemlji, morate zadržati svoj stav. Odolite bilo kakvoj napasti da se okrenete od Mene i ustrajte u svojoj ljubavi prema Meni u svako doba. Moja Crkva Ostatka će biti izgrađena i izvan ove Misije, kao i unutar nje. Oni od vas koji odbijate ovu Misiju sada, ali koji Me istinski ljubite i vi ćete biti privučeni u Moju Vojsku Ostatka na Zemlji. Na dan kada se ovo dogodi, vi ćete shvatiti da je Knjiga Istine bila, doista, Dar s Neba da vam pomogne u vašem posljednjem putovanju prema Mome Kraljevstvu i Vječnome Životu. Tek tada ćete se radovati i biti neustrašivi, jer ćete imati sve potrebno pouzdanje da date Slavu Bogu.
 
 

Vaš Isus

 
Srijeda, 26. veljače 2014., 16:26h
 
 
Moja djeco, slušajte Mene, dok vas Ja Pozivam i očitujem Moju duboku i trajnu Ljubav prema svima vama. Usred iskušenja, tuge, okrutnosti, zloće i svakako radosti i mira, Ja Zapovijedam svime.
Vrijeme je sazrelo da se Pročišćenje pojača, ali ništa, jedino dobro, doći će od tih vremena. Mislite na ta vremena kao da je bolesno dijete prikovano uz krevet i oboreno bolešću, koja ga čini slabim, nemoćnim, s nedostatkom snage, hranjivih tvari i s vrlo visokom groznicom. On se neće oporaviti dok groznica ne nestane, a ipak, upravo ga groznica oslobađa bolesti. 
Pročišćenje čovjeka je naviještano i Ja ga dopuštam, kako bih oslobodio čovječanstvo od bolesti, koja pustoši srca i duše onih koji Me ne poznaju uistinu. Podjele u svijetu će se povećati, prije nego konačno budu iscrpljene. Ratovi, nakon što buknu i unište, nestati će i vladati će mir. Otpadništvo će obuzeti mnoge duše, ali nakon toga većina Moje djece će vidjeti Istinu i dotrčati k Meni, po ljubavi koju će iskusiti za Mog ljubljenog Sina, Isusa Krista.
Moje Stvaranje će postati savršeno kada sotona i svaki demon, koji truje Zemlju, budu protjerani. Svjetlo će postati sjajnije, Savršenost izgubljenog Raja će biti obnovljena u svojoj prijašnjoj Slavi, a čovječanstvo će postati Jedno u Meni.
Mom Obećanju da vas vratim u Raj, kojega sam stvorio za svakog pojedinog od vas, čak i prije nego što ste udahnuli svoj prvi dah, uskoro će se svjedočiti. Svakome od vas je dano ovo pravo stečeno rođenjem. Pripremite se. Vi ćete biti privučeni u Moj Raj kroz ljubav, koju ću Ja staviti u vaša srca i po Milostima koje će vam biti podarene u vašim dušama. Nijedna duša među vama neće moći reći da vam Ja nisam dao svaku priliku, svaki znak, svaki predah. Molite da budete imali miline prihvatiti veličanstveni život, kojega sam pripremio za vas, svijeta bez kraja.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog

Petak, 28. veljače 2014., 21:42h

 
Moja predraga kćeri, Ja dajem Mojoj Vojsci Ostatka i svima onima koji nikada ne odstupaju od Moje Svete Riječi vlast nad narodima, kada otpadništvo zaslijepi sve u ime ujedinjenja.
Vama će biti dane velike Naklonosti, velike Milosti i moć da vodite vjerne, slabe i one koji postanu izgubljeni u jalovoj pustinji. Vi ćete postati Istinski Duh, jedini preostali Ostatak Duha Gospodnjega, u crkvi, koja će biti lišena Moje Svete Prisutnosti. Moja Prisutnost će prebivati samo u onima kojima će biti dano ovlaštenje da govore Riječ Božju i vode žedne duše na Izvor Života.
Kada se lažni glasnici, koji govore da primaju riječi i zapovijed s Neba, uskoro uzdignu, oni će postati poput prinčeva na prijestolju, koje će uskoro biti razotkriveno u novom hramu grozote. Ovo novo, vladajuće središte dičiti će se svojim vlastitim pobožnim slugama, vračevima i onima koji su ispunjeni duhom tame – koji će se svi dodvoravati Antikristu. Svijet će se pokloniti, kleknuti na oba koljena i obožavati Zvijer. Nijedna mrvica čiste ljubavi neće ostati u njihovim srcima – ali znajte ovo. Kada odsiječete svoju desnu ruku od Boga, vi ćete se svojom lijevom rukom rukovati sa Zvijeri, koji će vas povući i proždrijeti u svom zlom stisku. Kada otvorite svoju dušu zlome, on će ući u nju i nikada vam neće dati trenutak mira. Zbog vaše slobodne volje, vi ćete se pokušati boriti s njim, ali nećete biti dovoljno snažni.
Naprijed će se probijati Moj Ostatak, neustrašiv i obilježen Svjetlom Moga Lica, dok okuplja milijune s četiri kraja Zemlje, da im donesu Istinu. Oni će propovijedati Evanđelja, proglašavati Moju Riječ i nikada neće odstupati od Istine. Oni će biti prezreni, ismijavani, progonjeni, izdani – čak i od onih koji su im najbliži – a ipak, nikada neće skloniti pogled s Mene.
Svijet neće dočekati s dobrodošlicom Istinu, kada je zaveden lažnom pobožnošću i zadovoljenjem koje osjeća, jer će do te faze grijeh biti zanijekan u svim svojim oblicima. 
U svakom ratu može biti samo jedan pobjednik. Kada se čovjek bori protiv Boga, on će uvijek propasti. Kada staje na stranu prevaranta, on će biti odbačen i nikada neće vidjeti Svjetlo Moga Lica.
Moli, Moj ljubljeni Ostatku, za one koje će Antikrist zavarati. Ja želim da te duše budu dovedene pod Moju Zaštitu. Oni Me neće tražiti, ali preko vaših molitvi, Moj će Otac posredovati, kako bi oni došli pod Moje Veliko Milosrđe.
 
 
Vaš Isus
 
Nedjelja, 20. travnja 2014., 17:40h
 
 
Moja najdraža kćeri, kada Sam poslao Moga Sina da otkupi čovječanstvo, svijet Ga je odbacio, kao što su učinili s prorocima koje Sam poslao prije Njega.
Dok se Ja sada pripremam poslati Moga Sina, drugi i posljednji put, da okupi Moju djecu i dadnem im Vječni Život, oni će također odbiti ovo Veliko Djelo Milosrđa. Ja Sam, kroz Svoju Riječ, čovjeku dao Istinu, a on Nju ipak odbacuje. Kako lako oni zaboravljaju. Koliko su slijepi, jer Ja Sam rekao svijetu da ću im donijeti Moje Kraljevstvo – Novi Svijet bez kraja – ali oni nisu stvarno razumjeli što će značiti njihovo naslijeđe. Neće svi prihvatiti Milosrđe Moga Sina i stoga Ja podsjećam svijet na ono što dolazi, kako bi prišli i prihvatili Moje Kraljevstvo.
Biti će velikog otpora Moje djece prema mnogim čudima koja ću Ja pokazati svijetu, prije Dolaska Moga Sina. Biti će puno govora, ali Moji neprijatelji će osigurati da Moja djeca budu zavedena, kako ne bi pripremili svoje duše za Slavni Život kojega Sam pripremio za svakoga od vas.
Kao što je Moj Sin Uskrsnuo od mrtvih trećega dana, isto tako će Se Objaviti trećega dana, nakon tri dana tame, prilikom Svoga Drugoga Dolaska. Ja želim da budete svjesni ovih tri dana tame, kako ih se ne bi bojali. Posvećene svijeće će pružiti jedino svjetlo koje ću Ja dozvoliti, kako bi se dopustilo onima koji Me ljube da vide i iščekuju, s radošću, Dolazak Moga Sina.
Ne bojte se Moje Ljubavi prema vama ili Snage koju posjedujem, jer zbog vašeg vlastitog dobra Ja dopuštam da se sva zbivanja dogode u danima koji vode do Velikoga Dana. Ja dopuštam Mojim neprijateljima da lutaju Zemljom. Ja dopuštam uništavateljima da zavedu čovjeka, jer tako ću iskušati vjeru onih koji su blagoslovljeni Istinom. Ali znajte ovo. Oni koji izdaju Riječ Božju biti će bačeni u divljinu. Oni koji napadaju i kažnjavaju Moje posvećene sluge, koji ljube Moga Sina, biti će oštro kažnjeni. Ja ću dopustiti da se zavedu slabi i oni lako povodljivi, kako bi se – kada se ostvare Moja Proročanstva koja su dana tebi, Moja kćeri – pokajali i potražili Mene.
Djeco, Ja vas pripremam, da se ispuni Moja Volja i kako bi vi živjeli u Mome Kraljevstvu, zašto ste i rođeni. Svijet u kojem živite gubi svoj sjaj, zbog zloga i njegovoga utjecaja. Zemlja je zaražena grijehom, u ovom trenutku više nego ikada prije i grijeh će sada porasti, čemu će svjedočiti svaki pojedini od vas, s pravom vjerom. Biti će potrebno podsjećati vas na Istinu svakoga dana od danas – Uskršnje Nedjelje – jer bez Nje, vi ćete lutati i postati izgubljeni.
Malo vas će odbiti novu jedinstvenu svjetsku crkvu i zato će Moje Posredovanje biti brzo. Ja ću vas povući prema Sebi, držati vas uzdignutima, kada bol otpadništva postane neizdržljiva i spasiti ću vaše duše kojim god sredstvima izaberem, radije nego da vas preotmu Moji neprijatelji. Ja želim da s ljubavlju promatrate one koji se bore protiv Moga Sina, zbog ove Njegove Misije da pripremi svijet za Svoj Drugi Dolazak. Ja tražim da vi molite Mene, vašeg Vječnoga Oca, da pokažem Milosrđe prema svima koji pokušaju ometati Moju Ruku, Moju Velikodušnost, Moju Moć i Moje Božanstvo, ovom posebnom Križarskom molitvom.
 
Križarska molitva (147) Bože Oče, pokaži Milosrđe onima koji niječu Tvoga Sina
 
O Bože, moj Vječni Oče, ja Te molim da pokažeš Milosrđe onima koji niječu Tvoga Sina. Ja molim za duše onih koji pokušavaju uništiti Tvoje proroke. Ja usrdno molim za obraćenje duša, koje su Ti izgubljene i molim Te da pomogneš svoj Svojoj djeci da pripreme svoje duše i poprave svoje živote, u skladu s Tvojom Božjom Voljom, u očekivanju Drugog Dolaska Tvoga ljubljenog Sina, Isusa Krista. Amen.
 
Idite, Moja djeco i pripremite sve one koji su vam znani, prikazujući posebne molitve Meni, vašem Vječnom Ocu, za Moje Veliko Milosrđe.
Ja ljubim sve vas. Ja Sam Sav pun Ljubav, Sav Strpljiv i iščekujem vaš odgovor. Nikada nemojte misliti da neću čuti vaše molitve, jer vaši glasovi su ugoda u Mojim Ušima i veliku Mi radost donosi vaša ljubav prema Meni. Ne postoji ništa što ne bih učinio za Moju djecu. Ništa.
Budite u ljubavi i radosti, jer možete biti sigurni da Sam Ja Sav Milosrdan.
 
 Vaš ljubljeni Otac
 
Subota, 7. lipanj 2014., 20:00h
 
 
Moja predraga kćeri, Duh Istine koji prevladava Mojom Crkvom na Zemlji, mora biti održavan, njegovan i čuvan od strane onih Mojih svetih slugu kojima Sam povjerio brigu za svu Božju djecu.
Svećenici u Mojoj Crkvi će se uskoro suočiti s izazovima, što će značiti da će mnogima biti vrlo teško podržavati Moju Riječ. Sve što nije od Mene predstavit će im izdajice među njima.  
Koliko Ja žudim za njima da im donesem utjehu i kako ću učiniti sve u Mojoj Moći da ispunim njihove duše Vatrom Duha Svetoga. Ja ću učiniti to da oni ostanu oprezni, smireni i bez sumnje kada ih se zatraži da sudjeluju u nauku koji neće biti od Mene. Oni, kao čuvari Moje Riječi, moraju biti spremni da ostanu odani Meni. Ali bit će uvjeravani da slijede novo tumačenje Moje Riječi i to će voditi do velike zablude. Ako oni budu vodili nevine duše i one koji su posvećeni Meni u zabludu i u činjenje hule, bit će krivi za prihvaćanje nauka pakla. Zbog toga, oni će saznati kako je to osjetiti Gnjev Mog Oca.
Svećenici, koji su Moji, trebat će obnoviti svoje zavjete ljubavi, milosrđa i čistoće, ako će ostati u Stanju Milosti, zato da služe Meni kako su se obvezali da će činiti u Moje Ime. Nažalost, moć zla, koja će prevladati protiv njih, bit će takva da će pritisak izvršen nad njima za mnoge jednostavno biti pretežak za izdržati. Drugi će prigrliti novi nauk i postat će dio uskoro proglašenog novog jedinstvenog svećenstva - gdje više neće služiti Trojedinom Bogu. Oni će tada voditi u otpadništvo mnoge duše. Samo malo njih će ostati vjerno Meni i oni će tješiti one Kršćane koji nikada neće zastraniti od Istine. Oni koji Me izdaju, sami će biti žrtve Antikrista i njegove vojske, koji će ih progoniti na način koji će značiti da ako ne učine savez sa Zvijeri, oni će biti odbačeni poput kriminalaca i bit će optuženi za zločine slične izdaji.
Vjerni će tješiti jedni druge i Mojom Milošću bit će im dani Darovi od Boga, potrebni da se zaštite od progona, uključujući Pečat Živoga Boga koji će im omogućiti da prevladaju protivštine s kojima će se suočiti kada se s Kršćanstvom bude postupalo okrutno. Oni koji su za Mene i u Meni osjećat će veliku hrabrost u svojim srcima, jer će biti sposobni razlikovati Duha Istine od duha zla. I sve tijekom ovog vremena, vjeru klera će pogaziti najveći neprijatelj Boga koji je ikada hodao Zemljom - Antikrist. On će ih zavesti i uvući ih u veliku mrežu prijevare i očaja. Njegov utjecaj nad njima će biti poput velike tame koja će se spustiti nad njih i ugasiti Svjetlo njihovih duša, a mnogi će nakon toga prodati svoje duše sotoni.
Svi ovi događaji zvuče kao da će biti velike buke, poput praska grmljavine, ali Zvijer neće tako djelovati. Ne, njegovu misiju će se vidjeti kao veliku evangelizaciju svijeta, koja će se očitovati na mnoge načine. Činit će se vrlo privlačnom, tako da neće samo oni moji posvećeni sluge, svjetionici Božji, odabrani da vode k svetosti Njegov narod na Zemlji, biti oni koji će pasti kao žrtve prijevare. Neprijatelji Božji će također prigrliti novi evangelizacijski pokret, koji će biti najavljen u fazama i ne uz previše buke, jer bi to samo stvorilo previše pitanja.    
Uvest će se donošenje novih zakona, što će se činiti da poboljšava živote siromaha svijeta. Zatim, stvorit će se jedinstvo zemalja preko njihovih banaka, poslova, saveza kao udruženja u zbivanjima budućih ratova, politika i konačno, religije. Koraci su već započeli i plan je usklađen već preko sedam godina i do velikih detalja.
Sve što tražim od vas je da ostanete na oprezu i da se molite za sve Moje svećenike, da bi zadržali Milosti koje Sam im Ja udijelio zato da bi služili Meni i da mogu zadržati Istinitu Vjeru.
Jedino je Istina vječna.
Jedino Istina Moje Riječi će održati život - život duše kao i život ove Zemlje. 
Laži, predstavljene kao Istina, dolaze od sotone koji je osuđen za vječnost. Oni koji ga slijede, usvajaju njegove postupke i postaju njegove sluge, uronit će u tamu i staviti sebe u veliku opasnost.
Jedino Istina će vas spasiti. Ja Sam Istina. Slijedite jedino Mene, jer ništa drugo vam ne može donijeti ljubav, mir, vječnu radost ili sreću. Jedino slijedeći Mene i Moju Svetu Riječ - kako Sam Ju Ja dao svijetu, gdje nije bilo uplitanja u Nju - možete biti spašeni.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 22. srpnja 2014., 16:50h
 
 
Moja draga djeco, Moj Sin, Isus Krist, nije ljubljen od čovječanstva kao što je nekada bio. Ravnodušnost prema Njegovom Postojanju se razvila u odbojnost prema svemu Tko On Jest, svemu što On predstavlja i svemu što je On obećao. Ovo Mi je nanijelo mnogo boli i žalosti.
Dok otpadništvo raste i širi se, On, Isus Krist, će biti odbačen od svakog naroda, dok oni koji Ga ljube i koji slijede Njegova Učenja, ne budu onemogućeni izjaviti svoju vjernost prema Njemu, bez da trpe ismijavanje, izrugivanje i klevetanje. Oni koji su Mu odani neće moći proglašavati Istinu, ako ne provedu vrijeme u molitvi, usrdno Ga moleći da im pomogne da savladaju protivljenja s kojima će se morati suočiti svakog dana.
Da bi ostali vjerni Isusu Kristu, vi Ga morate bezuvjetno ljubiti. Ljubiti Ga uistinu, veliki je blagoslov i također je Dar od Boga. Vi čija je ljubav oslabila prema Mome Sinu, Ja tražim da primite ovu molitvu.
 
Križarska molitva (160) Pomogni mi da Te više ljubim
 
O Isuse moj, Spasitelju svijeta, pomogni mi da Te više ljubim. Pomogni mi da rastem u mojoj ljubavi prema Tebi. Ispuni moje srce s Tvojom Ljubavlju i Samilošću, da bih mogao zadobiti Milosti da Te ljubim na način kojim Ti ljubiš Mene.
Ispuni moju nezahvalnu dušu s dubokom i stalnom ljubavlju za Tebe i za sve što Ti predstavljaš. Snagom Tvojih Milosti, pomogni mi da ljubim mog bližnjega kao što Ti ljubiš svako dijete Božje i da pokažem samilost prema onima koji su potrebni Tvoje Ljubavi i koji nemaju vjeru.
Sjedini me u jedinstvo s Tobom, da mogu voditi Kršćanski život, kojemu si nas Ti poučio Svojim primjerom tijekom Tvog Vremena na Zemlji. Amen.
 
Ljubite Mog Sina, djeco i On će širiti Svoju Ljubav, da svako dijete Božje bude privučeno Njegovom Velikom Milosrđu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja  
 
 
 
Četvrtak, 7. kolovoza 2014., 23:40h
 
 
Moja predraga kćeri, da nije Mog Strpljenja, Moja Kazna bi sada bila nanijeta na nepravedne koji muče Moju Crkvu na Zemlji.
Mržnja protiv Kršćanstva je vama nanijeta na tri načina. Prvi je opće otpadništvo koje predvode Moji neprijatelji koji zavode svijet da odbaci sve ono što je od Mene, bacajući Me u pustoš i ostavljajući Me da trunem. Drugi dolazi zbog racionalizma i ljudskog uplitanja u Moju Riječ, koju šire proučavatelji Moje Riječi koji nisu ispunjeni duhom Istine, ali koji su, umjesto toga, ispunjeni samopravednošću, koja je hranjena ohološću. Vjeruju da su tako dobro upućeni u tumačenje Mojih Učenja da će oni dodati nove dodatke i prilagoditi što Sam Ja učio da odgovara njihovim vlastitim, sebičnim potrebama. I zatim, tu su oni čija su srca od kamena - hladna, bezosjećajna i ispunjena dubokom, snažnom mržnjom prema Meni i bilo kome tko nasljeduje Kršćanstvo i to ne skrivaju.
Utjecaj đavla se očituje na toliko mnogo načina da će čovjek, sam, biti nesposoban oduprijeti se zahtjevima koje su mu izradile sve ove tri skupine koje će ga pokušati zaustaviti u proglašavanju Istinite Riječi Božje. Moja Riječ, reći će oni, uzrokuje toliko mnogo uvrijede da Ju treba smatrati politički nekorektnom i tako će ovo biti dano kao glavni razlog da se korjenito izmjeni lice Kršćanstva. Samo jednostavni ljudi, čija je ljubav prema Meni nalik onoj kao u male djece, bit će odani Meni, jer će ostali biti previše zauzeti provodeći izmjene koje se odnose na tumačenje Moje Riječi. I sve tijekom ovog vremena, svećenici koje Sam Ja pozvao da svjedoče za Istinu pripremat će se da očuvaju Istinu.
Skrivanje Istine će uzrokovati strašnu tamu. Promijeniti Ju izrugivanje je Mojem Razapinjanju. Predstaviti zamjenu za Istinu je potpuno nijekanje Mene. Ipak, najveći krivci će biti oni koji se hvale svojim znanjem o Meni - njihova svetost prikriva neistinitosti i njihove riječi i djela vas nikada neće privući k Meni, jer Duh Sveti neće biti prisutan u njihovim dušama. Kada Duh Sveti nije prisutan oni će - ovi izdajnici Moje Riječi - navući tamu u drugima koji će oduševljeno prigrliti njihove laži. Sve ove neistine će nositi znak zloga - znak oholosti - ulaz u pustinju. Jednom kada se ova vrata otvore, sve druge nepravednosti će poteći i duše svih koji potpadnu pod krivovjerje postat će puste. 
Bez Istine ćete živjeti u svijetu gdje vam ništa što čujete neće donijeti mir.        
Bez Svjetla Moje Prisutnosti neće sijati Sunce - postat će tmurno i slabo, a zatim će doći magla, dok rukom smrtnog čovjeka – konačno više ne bude davalo svjetlo, tako da oni koji imaju oči i koji odbijaju vidjeti neće više vidjeti, dok će vidjeti oni koji gledaju i prihvaćaju Duha Božjeg.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 13. rujna 2014., 22:50h
 
 
Moja predraga kćeri, uskoro će se otkriti promjene koje Sam Ja navijestio, a tiču se Moje Crkve na Zemlji.
Sekularne sekte će ubrzo pokušati uzeti sve što Moji sljedbenici drže svetim i uvesti novi suvremeni pokret unutar Crkve. Ova suvremenost, oni će reći, će biti da pomogne novačenju novih posvećenih slugu i da uvede više prihvatljive oblike davanja Slave Bogu, da bi novi, mlađi naraštaj mogao biti privučen natrag u Crkve Božje. Svi ovi novi obredi, molitve i forumi - koje će oni predstavljati kao novo i više suvremenije tumačenje Moje Svete Riječi - prikrit će isprazni nauk i on neće biti od Mene.
Novi pokret će biti promican kao dio sveopće evangelizacije, kada će lažni nauk, koji će biti pažljivo sročen, da bi ga se vidjelo kao teološki savršenog, privući milijune. Toliko mnogo ljudi će biti privučeno u ovaj oblik suvremenosti i zbog ovoga će se okrenuti od Istinite Vjere.  Ono što će biti viđeno kao temeljito oživljavanje Kršćanske vjere, će zanijekati Istinu.
Mnogi će biti prevareni i među onima koji evangeliziraju uzdići će se mnogi lažni proroci. Ovi lažni proroci će promicati lažno Kršćanstvo koje će zamijeniti Sveta Evanđelja, kako Sam ih utvrdio Ja i Moji Apostoli. Dok se čuju glasovi otpadništva u svakoj zemlji, u različitim jezicima i među različitim rasama, zaboravit će se na Istinitu Riječ Božju. I s usana ovih lažnih proroka i samoproglašenih propovjednika vjere izlazit će mnoge laži. Moje Pismo će se proglasiti da nije u skladu s potrebama čovječanstva i željama ljudi koji žive u 21. stoljeću.
Za mnoge ljude, njihov nedostatak vjere u Mene je značio da oni nisu imali zanimanja za Moju Svetu Riječ, sve do sada. Uskoro, oni će se okrenuti i oduševljeno će prigrliti najveću prevaru kojoj je svijet ikada svjedočio. I dok će mnogi zgrabiti ono za što će vjerovati da je osvježavajuće oživljenje Kršćanstva, sve čime će oni biti hranjeni će biti diktirano od neprijatelja Božjih.
Neka se zna da čovjek nikada ne može živjeti na lažnom nauku i to će uzrokovati potpuno uništenje u svom bespuću, kada će hula proždrijeti duše. To što ne dolazi od Mene, vodit će prema globalnoj skupini kojoj će pljeskati ljudi posvuda. Zatim, doći će vrijeme da se najavi nova svjetska religija i primi u Moju Crkvu. Ovo će tada voditi k tome da Antikrist preuzme svoje mjesto časti u Mojoj Crkvi, kako je naviješteno, kada će on biti pozvan kao počasni gost od strane onih koji rade u potpunoj podložnosti sotoni.
One od vas koji ćete biti u napasti da se prepustite ovom lažnom nauku, Ja vas upozoravam da čovjek ne može živjeti samo o kruhu, već samo o Riječi Koja dolazi iz Usta Božjih.
 
 
Vaš Isus 
 
 
Nedjelja, 14. rujna 2014., 17:45h
 
 
Moja predraga kćeri što bilo da bilo, Istinita Riječ Božja će i dalje biti na životu, iako će Ju podržavati samo Ostatak Moje Crkve.
Lažni proroci, naviješteno, uzdići će se u velikom broju da šire laži kroz lažan sveopći oblik evangelizacije. Njima će biti dana vlast od onih koji tvrde da predstavljaju Mene, da bi privukli mnoge u njihovu novu, takozvanu, suvremenu verziju Moje Svete Crkve na Zemlji. Oh kako će zavesti mnoge sa svojom iskrivljenom verzijom Moje Riječi, koja će skrivati mnoga krivovjerja. Samo pronicljivi će prepoznati ove neistine, jer će one biti pažljivo skrivene u lažnom nauku, na kojega će se gledati kao na dašak svježeg zraka.
Mnogim hvalama će biti obasuti ovi Moji neprijatelji, koji su proželi Moju Crkvu, da Ju pripreme za dolazak Antikrista. Stvarat će mnogo buke na njihovim javnim okupljanjima i dok će Me proklinjati sa svojim lažima, neistinita otkrivenja će također biti izmišljena o Meni – Tko Sam Ja uistinu; o Mome odnosu s Mojim Vječnim Ocem; o Mojim Učenjima i o Mom Božanstvu. Oni će izmiješati Istinu s lažima zato da bi prevarili Kršćane, iz straha da će ih vidjeti onakvima kakvi jesu.
Mnoge ljude laike će uzdignuti Moji neprijatelji i podučavati ih kako evangelizirati. Mnogi će postati dobrovoljne posude Zvijeri, koji će ih puniti riječima nauka iz pakla. Vi, Moji ljubljeni sljedbenici, morate raspitivati sve što vam je rečeno da slušate, za što će vam oni, Moji neprijatelji, reći da su dali novi život Riječi sadržanoj u Svetom Pismu. Ovi lažni proroci će vam dati nove molitve, koje vrijeđaju Mene i hule protiv Mog Božanstva. Dok će milijuni ustati i moliti ove nove molitve, tako će također i ti lažni proroci. Oni će poučavati Božju djecu kako će obožavati Zvijer kroz novi oblik religijskog obreda. Ovaj novi obred će voditi sve one koji ustanu i slijede lažne proroke u jednu svjetsku crkvu koja će obožavati Zvijer.
Oni Moji posvećeni sluge koji će shvatiti, relativno brzo, opaki plan koji se sprovodi da zavede Moje sljedbenike, osjećat će se bespomoćno. Mnogi će pasti na prijevaru jer će imati toliko malo vjere da će se jedva potruditi da pročitaju novi lažni nauk i tako, stoga, to će biti usvojeno u Crkvama bez mnogo protivljenja.
Kada je Moja Riječ oskvrnuta, ništa dobro neće doći od toga i zlo će rasti. Ja vam dajem ovo upozorenje za dobro vaših duša i da vas pripremim za veliko otpadništvo u ljudskoj povijesti, koje će proždrijeti Riječ Božju.
 
 
Vaš Isus
 
Utorak, 28. listopada 2014, 20:20h
 
 
Moja predraga kćeri, Moja djeca moraju znati da postoji samo jedan Bog. Samo jedan. Svaki drugi postoji jedino u čovjekovim mislima. Svaki drugi bog je grozota u Mojim Očima i čovjek koji se podlaže čašćenju lažnih bogova, služi jedino đavlu koji uživa u čovjekovom otpadu od Milosti.
Ja Sam Početak i Svršetak. Ništa Me ne može nadvladati. Čak i demoni i pali anđeli, koje Sam Ja bacio u ponor, nikada neće stati pred Mene i prkositi Mi, jer oni su bez takve moći.
Tako mnogo religija je osnovao grješni čovjek i to je uzrokovalo mnogo smutnje. Od Početka Sam govorio Jednim Glasom i do Svršetka može biti samo Jedan Glas. Svijet je Moj jer Sam ga Ja stvorio. Ja Sam stvorio svaku živu stvar. Također Sam stvorio Moju Nebesku Hijerarhiju iz koje Sam izbacio one anđele koji su se suprotstavili i izdali Me. Mnogi od ovih otpalih anđela obraćaju se Mojoj djeci koja su stvorila new age oblik duhovnosti. Ja upozoravam one od vas koji časte lažne bogove, težeći za takvim praksama. Takva duhovnost će vaše duše izložiti zlim duhovima čija je jedina želja uništiti vaše duše.  
Ovi lažni anđeli su demoni, prerušeni kao živući duhovi svjetla i oni će vas zavesti da povjerujete neistinama. Svaka laž o Mojoj Nebeskoj Hijerarhiji će biti hrana za vas kako bi stavili sve vaše potrebe pred sotonu i zle duhove. Sve što čine je da poput divljih zvijeri navaljuju na vaše duše, a zatim vas ostave praznima i lišenima bilo kakve ljubavi. U početku, kada sebe predajete ovakvoj vrsti čašćenja, bit će vam dan lažan osjećaj mira. Demoni mogu dati takve moći, ali kratkog su daha. Jednom kada zadobiju pristup vašim dušama, oni će vas mučiti i nagoniti na demonska djela.
Ja Sam sve što je bilo u Početku i Ja Sam Svršetak. Sve počinje i svršava sa Mnom. Kada lažne bogove stavite prije Mene i činite to zbog vaše sebične želje da tražite zadovoljstvo, moć i nadzor nad vašom sudbinom, vi ste krivi za kršenje Moje Prve Zapovijedi.
Bez Mene vi ne bi mogli opstati. Bez Mene vi nemate budućnosti. Bez Mog Sina vi ne možete doći k Meni. Odbacite Mog jedinorođenog Sina, Isusa Krista, Istinskog Mesiju i vi ste odbacili Mene.
Istina je ponajprije bila dana svijetu kada se poganstvo raširilo. Istina je bila dana svijetu s rođenjem Mog Sina i naraštaji su bili obraćeni. Istina se ponovno daje svijetu sada, dok veliko otpadništvo guši duše onih koji vjeruju u Mog Sina i u vrijeme kada se poganstvo ponovno širi. Baš kao što je bilo u Početku, kada Sam Ja bio odbačen od nezahvalnih ljudi, tako će isto biti i na Svršetku, kada će se ljudska srca pretvorit u kamen, a njihove duše će biti slobodno predane đavlu. Tada svijeta, kakvog sada poznajete, više neće biti, dok se Novo Nebo i Nova Zemlja sjedinjuju u jedno. Konačno će ponovno vladati mir i Ja ću ujediniti one koji odaberu doći k Meni.  
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog    

Nedjelja, 23. studenoga 2014., 18:20h

 
 
Moja predraga kćeri, zloduh Izebela je osmislio veliki napad protiv Moje Misije za spas duša. Ova prevarantica i uništavateljica Božjih proroka se postavila na Zemlji kao Božja učiteljica i očituje se među Mojim ljudima, da ih zavede i odvede od Moje Crkve, kroz ono što će biti najveće otpadništvo svih vremena. Ona će biti odgovorna zato što će Moja Crkva počiniti preljub s prinčevima sekularnog svijeta, što će uroditi jedinstvom koje se gadi Bogu i grozota je u Njegovim Očima.
Prisutna u muškim srcima jednako kao i u ženskim, Izebela je jedan od najzlobnijih, najinteligentnijih i najlukavijih demona u hijerarhiji sotone i djeluje na mnoge načine da zavede Moj narod. Ona djeluje preko skupine koja tvrdi da je od Mene, ali koja je uključena u sotonistički kult. Vrlo vješta u teologiji, ovaj demonski duh govori s ovom skupinom koristeći različite jezike i uzrokuje veliku zbrku, štetu i podjelu među onima koji su prihvatili Moj Kalež. Ovi samoimenovani stručnjaci za Moju Riječ ne dolaze od Mene. I dok je očita njihova mržnja prema Meni, po nečistoći koja izlazi iz njihovih usta, postoje i drugi načini na koje će oni pokušati nauditi Mojoj posljednjoj Misiji.
Vi ćete prepoznati ovog neprijatelja Božjeg po neprestanim pokušajima da proglasi njene sljedbenike kao proroke Božje. Mnogi od njih će istupiti i izjaviti da Ja, Isus Krist, govorim kroz njih. Izebela će jačati i stvarati laži, povezujući njen zao i ohol duh sa samoimenovanim prorocima koji će zatim pokušati koristiti ovu Misiju da bi svojim glasovima dali legitimitet.
Zloduh Izebele će učinit sve što može da prodre u Moju Crkvu na Zemlji, koristeći svaku zamislivu taktiku. Svojim utjecajem ona će od Mene odvesti mnoge dobre duše u Mojoj Crkvi i potkopati Božju Riječ. Djelujući među muškarcima i ženama, ona će koristiti vračanje i čarobnjaštvo da stvori dojam čudesa. Ovo je još jedna Moja protivnica koja će pod utjecajem Baala pokušati nauditi istinskim Božjim vidjeocima i prorocima u posljednjoj bitci za duše.
Pazite se onih koji se hvale svojim znanjem o teologiji i koji se usude reći da dolaze od Mene, kada sve što oni govore izvire iz ljubomore i iz silne mržnje prema Božjim prorocima. Takve zaražene duše će pokušati upravljati vama i zastrašivati svakoga tko im se suprotstavlja. Ako nastavite slijediti Moju posljednju Misiju na Zemlji, za spas duša, oni će činiti sve što mogu da vas slome.
Oni koji su pod utjecajem duha Izebele radit će nemilosrdno da Me napadnu. Ovaj zloduh, preko slabih duša koje ona zarobi, koristit će demonske načine da kleveće, ponizi i potiče na mržnju protiv onih koji slijede Mene. Bježite kada se suočite s ovim zaraženim dušama. Ne podcjenjujte ih jer one će, pod utjecajem Izebele, pokušati uzrokovati nezamislivo zlo onima koji se s njima povežu.
Naučite prepoznavati zloduha Izebelu, jer će ona govoriti s velikim autoritetom o Meni, preko onih koje zaposjedne. Oni će govoriti s dubokom spoznajom o Svetim Sakramentima i koristit će dijelove Svete Biblije, ali samo da bi ih pogrješno navodili, da potkopaju Moju Riječ. Vidjet ćete Izebelu kako ovu Misiju napada sa zlobnim užitkom. Njeni odani sljedbenici su tvrdoglavi, dominantni, puni oholosti i duboko predani ovoj Mojoj protivnici koja je osvojila njihove duše pod svoj moćni utjecaj. Vi se nikada ne smijete vezati s duhom Izebele, jer ako se vežete, ona će vas uništiti, baš kao što je to učinila svojim kohortama.
Budite oprezni spram bilo koga tko istupi i kaže da Sam ga Ja poslao da pomogne širiti Moju Riječ. Znajte da Ja nisam imenovao ni jednog proroka da priopćava Moju Riječ svijetu, otkad je započela ova Misija. Ali oni će se pojaviti, ovi lažni proroci, u čoporima, svaki pokušavajući nadmašiti drugoga. Tada će oni pokušavati iskoristiti ovu Misiju, da prikupe potporu kako bi mogli širiti neistine. Svi oni koji bi mogli biti zavedeni od strane zloduha Izebele i koji ovom duhu odgovore na bilo koji način, uskoro će uvidjeti da će sva ljubav prema Meni doći do iznenadnog kraja. Vi stavljate svoju dušu u veliku opasnost kada padate na laži Izebele koja je poslana iz utrobe ponora, da uništi Moju Crkvu i Moje proroke u ovim vremenima.
 
 
Vaš Isus
 
 
Utorak, 20. siječnja 2015., 20:40h
 
 
Moja predraga kćeri, kada se dogodi Upozorenje to će biti prva faza pripreme za Moj Drugi Dolazak. Onima koji Me ne prihvate dat će se izvanredna prilika da si uzmu vrijeme da razmisle o Istini, takva je veličina Mog Velikog Milosrđa.
Molim vas da s velikom radošću čekate ovaj Dan, jer tada će nevjernici konačno shvatiti Tko Sam Ja. Oni će biti prodrmani iz svoje ravnodušnosti i bit će ispunjeni divljenjem.
Upozorenje će pomoći svijetu da se bori s najvećim otpadništvom svih vremena. Obraćajući se Meni tijekom ovih 15 minuta potpune samoće i moleći Me da vam oprostim, vi ćete biti ispunjeni Darom Duha Svetoga. Tada se morate pripremiti za bitku da pomognete drugima da postignu svoju slavnu budućnost.
Dok će Upozorenje zapaliti vjeru vjernih i obratiti mnoge, bit će veliki broj ljudi, uključujući svećenike i više rangirane članove klera, koji će zanijekati da se ono dogodilo. Oni će mnoge odvesti od Mene i zbog toga će im biti strogo suđeno. Prosvjetljenje Savjesti će sa sobom donijeti veliko izlijevanje ljubavi na one čija su imena u Knjizi Života. Ovo su ljudi – a oni uključuju mnoge nevjernike – koji će se obratiti i koji će se boriti da spase svoju braću i sestre.
Moje Vrijeme će biti iskorišteno da se privuku k Meni oni koji Me ne poznaju uopće, ali koji će ipak doći k Meni kada budu svjedočili ovom Velikom Događaju. Oni će Me odmah spoznati i odgovorit će načinom kojim najbolje znaju. 
Svi ovi događaji će uskoro doći i kada se otkriju proročanstva koja su dana čovjeku na početku, ona će imati savršen smisao. Mnoga proročanstva koja su dana u Knjizi Otkrivenja bila su napisana na način kako bi ih ljudi shvatili preko korištenja znakova. Stvarnost je drugačija, ali znajte ovo. Moje Posredovanje će promijeniti svijet zauvijek. Nakon toga, oni koji su za Mene i koji Me ljube pomoći će Mi da milijardama donesem Vječni Život.
 
 
Vaš Isus
 
Četvrtak, 22. siječnja 2015., 20:20h
 
 
Moja predraga kćeri, otpadništvo je zahvatilo svijet i širi svoja ticala u svaku religiju koja priznaje Mene, Isusa Krista, kao i u one koji priznaju Mog ljubljenog Oca.
Oni koji šire otpadništvo čine to na način koji nije očit i varalice će pažljivo odgojiti duše da prihvate lažni nauk. Ovo će odvesti dvije trećine Kršćana u otpadništvo kada neće biti ništa mudriji. Svaki Zakon Božji će se iskriviti i predstaviti kao primjereniji suvremenom svijetu. Tako uvjerljivi će biti Moji neprijatelji, tako brižni i s poniznim nastupom, da će uvjeriti čak i najčvršće i najodanije Moje sljedbenike da su ove promjene prihvatljive u Božjim Očima.
Jednom kad Kršćanin odstupi od Istine, on je kriv za prihvaćanje laži. Uskoro nakon toga on će prihvatiti lažni nauk i onda će otpasti od vjere vrlo brzo. Kada bude pravo vrijeme, čovjek propasti će uvjeriti sve Kršćane koji odbacuju Istinitu Riječ Božju da se pridruže jedinstvenoj svjetskoj religiji. I tako, na ovaj način će Moja Crkva biti razapeta. Ali, Svjetlo Božje će biti izliveno na Kršćane i Židove, a oni će nadahnuti Henokom i Ilijom, svojim ustima propovijedati Riječ Božju. To će biti dvije religije na koje će Moji neprijatelji ciljati i progoniti ih, obračunavajući se s njima oštro prije nego im bude službeno zabranjeno nasljedovanje njihove religije na javnim mjestima. Konačno, oni će preuzeti njihove crkve i hramove. Ali, zahvaćeni Vatrom Duha Svetoga, oni će širiti Riječ Božju. Oni će pronaći hrabrost i snagu da ostanu odani Bogu.
Svećenici koji su vjerni Istini nastavit će prinositi svakodnevnu Žrtvu u Moje Ime i na način kako je bilo određeno. Slijedeći njih postojat će Ostatak u svakom narodu koji će odgovoriti Duhu Vatre. Božja Moć se nikada ne smije podcijeniti. On će voditi one koji su Njegovi u njihovom stupanju prema pobjedi. On će istrijebiti svaki trn koji priječi njihov put. On će ih prekriti Krugom Njegove Nebeske Zaštite i ispuniti njihove duše s mudrošću i Istinom.
Bog je Sveprisutan – On je posvuda i On vidi sve. Moć sotone je zastrašujuća, ali on nije sveprisutan. On jedino može širiti svoj utjecaj preko duša koje on i njegove pristaše uspijevaju prevariti. Božja Moć može biti trenutačno umnožena u svakom djelu svijeta. Svako djelo, dobro, loše ili beznačajno, događa se čovjekovom slobodnom voljom, na koju utječu ili Duh Sveti ili duh zla.
Božja Moć će nadvladati i na veliki Dan Gospodnji, Njegovi neprijatelji će biti nemoćni i Rukom Mog Oca, oni će biti bačeni u ponor. Najveća kazna će biti nanijeta Božjim posvećenim slugama koji propovijedaju krivovjerje. Zato jer su bili blagoslovljeni Istinom, ali su Ju odbacili u korist namjernog odvlačenja duša od Riječi Božje, njihovi grijesi će biti najgori grijesi od svih i zbog toga oni nikada neće vidjeti Lice Božje.
 
 
Vaš Isus 

Četvrtak, 29. siječnja 2015., 21:30h

 
Moja predraga kćeri, Rimokatolici i Židovi će biti ti koji će se suočiti s najvećim protivljenjem u nadolazećim vremenima. Oni će trpjeti diskriminaciju, suprotstavljanje i mržnju dok otpadništvo bude gušilo čovječanstvo. Njihovi glasovi će biti utišani dok krivovjerja budu zatirala misli Božje djece, kada zli prevari svijet da odbaci Riječ Božju.
Ova dva svjedoka će nastaviti proglašavati Istinu preko onih među njima koji su dovoljno jaki da šire Vatru Duha Svetoga sve dok se Veliki Dan Gospodnji ne spusti nad čovječanstvo. Duh Ilije i Henoka će natopiti njihove duše i oni će uzrokovati bijes kada budu davali zavjet Bogu, Istini i Životu, kojega će milijarde odbiti. Kao što je naviješteno, ovoj dvojici svjedoka će se suprotstavljati i boriti se protiv njih, ali jao čovjeku koji ih pokuša uništiti, jer Bog će kazniti Svoje neprijatelje kako bi omogućio ovoj dvojici da plamen Njegove Ljubavi održe živim u svijetu koji će biti prekriven tamom otpadništva.
Henok i Ilija neće biti prisutni u ljudskom obliku, ali znajte ovo. Oni će biti prisutni u duhu ova dva svjedoka i kroz njihovo trpljenje će Bog otkupiti one koji su slijepi za Istinu.
Nikada se ne bojte Istine, bojte se jedino onih koji su ispunjeni takvom mržnjom prema Meni, Isusu Kristu, da će poduzeti svako zlodjelo kako bi ušutkali ova dva svjedoka. Ali, neće imati učinka, jer će Vatra Duha Svetoga izlaziti iz njihovih usta poput mača i sjeći će kroz srca onih koji su najpotrebniji Božjeg Milosrđa. Zatim, kada dođe vrijeme, ove dvije religije će biti zabranjene i oni koji se usude nasljedovati ih javno bit će optuženi da su počinili zločin. Spaljeni do temelja, Hramovi će postati gomila pepela i svijet će uživati u uništenju Božjih Vjernih i slavit će njihov kraj.
Nakon toga, zvuk Božjeg Glasa će se čuti u svakom dijelu svijeta i iz pepela će se uzdići Novi Početak, Novi Jeruzalem, novi čisti svijet bez grijeha.
 
 
Vaš Isus

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice