Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 
Subota, 1. siječnja 2011., 2:00h
 
 
Moja ljubljena kćeri, došlo je vrijeme za još jednu godinu, kada će Moja voljena djeca od Mene naučiti o tome kako prilagoditi svoje živote tako da kada dođem kao Sudac čovječanstvo bude spremno.
Moja prekrasna djeco, koju svu držim blizu Mog Presvetog Srca, slušajte Me sada. Nikada vas neću ostaviti kada prepoznate Mene i istinu novog Raja - obećanje koje sam vam svima dao prije nego sam umro na Križu zbog vaših grijeha. Vrijeme se približava, Moja voljena djeco. Nikada se ne bojte. Ako Me volite i vjerujete u Mene, čega se imate bojati? Ljubav nije strašna. Ljubav je radost, sreća, i svi oni koji vjeruju u Vječni Život u Nebesima ne moraju se bojati. Volim vas sve.
 
Uloga Majke Božje u Drugom Dolasku Krista
Moja voljena Majka, koja je bila odgovorna za uzimanje Kaleža prihvaćanja Mojeg postojanja, u trenutku začeća kako bi navijestila novi početak čovječanstva, također će navijestiti Moj Drugi Dolazak.
Otkupit ću sve koji Mi se obrate za Milost. Moja Majka, koju je poslao Vječni Otac da donese otkupljenje i spas svijetu, stajat će uz Mene ovoga puta.
Moja Voljena Majka, Anđeo Svjetla, trijumfirat će kako bi donijela Moje Milosrđe i navijestit će Moj Drugi Dolazak na Zemlju. Moja odana Majka, Bezgrešno Začeće, kao Posrednik će pomoći pripremiti svijet za Moj Drugi Dolazak. Pripremala je čovječanstvo već mnogo stoljeća, ali je u posljednjih 100 godina pokušavala usaditi ljubav u vaša srca da bi zapalila ponekad ustajalu ljubav koju imate za Mene i Mog Vječnog Oca. 
Ponekad je Moja Majka Božanskim objavama privlačila pozornost na zemlji. Nažalost, od Fatime i Garabandala rijetki su Moji sveti sluge uzimali ta božanska ukazanja zaozbiljno. Niti su njeni odabrani vidjeoci uzimani zaozbiljno. Ovoga puta, kako počinje 2011. godina, dogodit će se mnoge promjene. To je zbog toga, Moja djeco, jer će se svijet kakav znate promijeniti.
 
Tajna Fatime je povezana s budućnošću
Rijetki od vas nevinih i povjerljivih duša uspiju dokučiti zlo koje se otkriva. Slušajte sad, djeco Moja, uključujući i one koji ove poruke čitaju po prvi put, iz znatiželje, jer osjećate pukotinu u svom duhovnom dobru.
Vi i vaši braće i sestre idete prema svijetu kojim upravlja skupina, kako je naviješteno u posljednjoj Tajni Fatime, koja vam nije objavljena, a u njoj ćete naći slijedeće.
1. Vaš će novac biti bezvrijedan i jedino ćete moći trgovati u zlatu ili srebru
2. Morat ćete moliti u skupinama i naći dovoljno hrabrog svetog slugu koji će ustati prije Progona
3. Morate naći skloništa za molitvu, jer će vaše crkve biti prodane zbog financijskog dobitka
4. Čuvajte Pisma, čak i ako ih nikada niste čitali, jer budite sigurni, biti će nemoguće kupiti kopije u budućnosti
5. Organizirajte molitvene skupine kako bi molili za spasenje čovječanstva. Za tri godine ćete razumjeti zašto je to važno.
 
Cenzura medija
Ovo moram reći medijima. Kao oni koji se obraćate svijetu, oholost koju danas prikazujete pretvorit će se u očaj kada se vaša riječ više ne bude čula. I vi ćete uskoro shvatiti važnost molitve, kada se čovječanstvo okrene od Istine. Vaša riječ danas i dalje može predstavljati važnu nezavisnu istinu. Ali taj dar će vam biti oduzet. Umjesto toga, Istina će biti skrivena od čovječanstva preko poslušnosti bez pogovora, kojoj ćete svjedočiti tijekom Velikog Iskušenja.
Tada će vaša riječ, poput Moje, biti zanijekana.
 
"Tajni kanal" komunikacije
Nitko vas neće slušati, jer jedina riječ koja će se dati čovječanstvu, a koja će imati nekakav utjecaj, bit će dana Tajnim Kanalom kroz tehnologiju. Naći ćete se u divljini i završit ćete pokušavajući komunicirati s nevjernim svijetom, kao što Ja u ovom trenutku vremena činim kada se vaša riječ ne čuje.
Čuvajte se diktatora
Nemojte se bojati, bez obzira kojim putem slijedite Boga, poslušajte Me sad. Borite se s onima koji nameću poslušnost bez pogovora u vaš svijet, jer su od sotone. Ne dajte da vas prevare, bez obzira koliko vas plaćali da iznosite laži. Oni će se suočiti s vječnim prokletstvom ako se ne pokaju. Iako vrijeme nije na njihovoj strani. Borite se za slobodu izvješćivanja o nepravdama kojima svjedočite. Bez obzira vjerujete li u Mene, jer kada vidite da se ovo proročanstvo razotkriva, shvatit ćete Istinu Mojih Učenja.
 
Knjiga Otkrivenja
Danas u svijetu koji može izgledati izvrnutim i povrijeđenim, zbog ekonomskog sloma, pa se čini da bi stvari mogle okrenuti na dobro. Da, Moja djeco, u prošlosti bi to bila prirodna pretpostavka, ali više ne. Plan koji je smislila središnja skupina organizacija širom svijeta, iz svake zemlje, sotonskog porijekla, spreman je ostvariti se. Oni među vama koji ne vjeruju u Mene konačno će shvatiti proročanstva sadržana u Knjizi Mog Oca i Knjizi Otkrivenja.
Ne bojte se, djeco Moja. Okrenite Mi se i pričajte osobno sa Mnom svojim riječima, i dat ću vam jakost, nadu i snagu da prođete kroz ovaj tamni prolaz povijesti čovječanstva.
Oni od vas koji čitaju ovu poruku neka pažljivo razmisle. Ako sumnjate u sadržaj, pogledajte oko sebe i odlučite, ako se usuđujete uzeti u obzir znakove. Da li primjećujete da se vaša slobodna volja, koju vam je darovao Moj Vječni Otac, mijenja? Ja i Moj Vječni Otac se nikada ne bismo miješali u ovaj Božji dar, toliko je Svet. Ali ako čovjek odluči prihvatiti sotonu i plamenove pakla, neka tako bude.
Bog, Moj Vječni Otac, ne može to spriječiti. A ipak će sotona pokušati oduzeti vam ovaj dar slobodne volje. Kada otkrijete da vam je slobodna volja oduzeta moćnim silama nad kojima nemate nadzor, znat ćete da iza toga stoji zli.
 
Sotona nikada neće pobijediti
Molim vas, molim vas da budete na oprezu, Moja draga djeco. Nemojte se predati. Spasit ćete duše ako dovoljno od vas moli i odolijeva. Sotona i njegova vojska nikada neće pobijediti. Ne mogu. Nemoguće je. Samo Bog ima moć da okonča ovaj užasan sukob.
Ja, Vaš Spasitelj i određeni Sudac, pozivam vas da ustanete, da budete hrabri i da se borite za ono što je ispravno u vašim srcima, čak i ako trpite strah. Sotona vam daje strah. Ja ili Moj vječni Otac nikada nismo stavili strah u vaša srca. 
Odbacite svoje oklope i otvorite srce za Ljubav, a ne strah. Ljubav dolazi od Boga. Rekao sam vam da ljubav nije nešto što osjećate, osim, ako ne otvorite srca. Ljubav i Bog, Vječni Otac, Stvoritelj zemlje, idu ruku pod ruku. Ne mogu biti odvojeni. Kada to jesu, djeluje sotona.
Idite sad. djeco Moja, i odlučite se. Da li želite da vas Ljubav obuhvati kroz Moje Presveto Srce ili strah? Vaša je odluka.
 
 
Vaš Božanski Učitelj, Spasitelj i Pravedni Sudac Milosrđa
Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
Četvrtak, 3. ožujka 2011., 23:30h
 
 
Oh, predraga kćeri, s radošću dočekujem tvoju pažnju ove večeri. Tvoja Me odsutnost pomalo boljela, ali znao sam da ćeš Mi se uskoro vratiti.
Molim te da pažljivo slušaš. Dok shvaćam da si zauzeta životom, moraš razumjeti jasnu hitnost ove poruke. Moja ti je Riječ dana u najvažnijoj povijesnoj eri od početka. Jer u ovom će vremenu svijet iskusiti promjene koje čovječanstvo do sada nije vidjelo.
Spremite se, djeco Moja, gdje god bili u svijetu. Uskoro će jedan od najdragocjenijih darova, Mojim Milosrđem, biti darovan svima vama. Moje Upozorenje, koje vam se daje, posvuda će proširiti obraćenje. Kada se to dogodi, nakon čega će zemlja mirovati, raširit će se Ljubav kroz prihvaćanje Istine.
Sotonini sljedbenici neće moći braniti svoje zlo ponašanje pred ljubavlju i svjetlom koje će sjati kroz vas. Ali iako veliki događaj, koji će vas preneraziti, donosi veliko obraćenje, ipak se morate pripremiti za to.
Prihvatite da će se ovo proročanstvo dogoditi. Vrlo malo njih će ga zanijekati tijekom i nakon. A ipak će se mnogi i dalje okretati od Mene. Veliki progon će slijediti.
 
Svećenici će patiti
Moja vojska voljenih sljedbenika hrabro će ustati i braniti Moje postojanje. A ipak oni od kojih to najmanje očekujete, uključujući vođe Moje kršćanske Crkve, stat će na stranu zloga i njegovih nametnika. Bit će zavedeni zbog slabosti vjere. Vidjet ćeš da će Sveti Namjesnici Moji, Moji odani sveti sluge, morati braniti svoju vjeru. Okrutnost koja će im biti pokazana bit će slična onoj koju sam Ja doživio od Mojih krvnika. Počujte ovo svi koji Me slijedite. Nemojte biti u napasti da slijedite put izdajnika čak i kada ste zastrašeni. Nikada nemojte pasti na njihova lažna obećanja. Budite hrabri. Molite za snagu.
 
Progon neće dugo trajati
Pripremite se, vjernici, jer i oni vama najbliži okrenut će se od vjere. Možda ćete biti usamljeni, smijat će vam se i bit ćete javno ismijavani. Ne obazirite se na njihove podsmijehe. Vodit ću vas i zaštititi vas. Jer ovo neće dugo trajati. Najbolnija patnja koju ćete iskusiti bit će njihova nevjera Meni. Istini.
 
Nekršćanski narodi će imati nadzor
Molitva može umanjiti neke od pogubnih događaja koji će se otkriti. Progon koji će se vršiti na onima od vas koji vjerujete u Mene i Mog Vječnog Oca bit će od strane naroda koji su bez ljubavi. Ljubavi za Boga. Jedina ljubav koju imaju u srcima je za moći nad manje sretnijim zemljama. Nadzor je njihov primarni cilj. Slava, i traženje bogatstva i vlasništva nad vama, vašom zemljom i onima od vas koji Me odbiju prokazati. Predajte se, Moja djeco, i teško ćete se vratiti ili pronaći otiske stopala prema Meni. To će zahtijevati ogromnu hrabrost oči u oči s velikom nevoljom. Ali pobijedit ćete. Trebate li patiti zbog strasti koju osjećate u srcima za Ljubav Božju, Mog Vječnog Oca, onda ćete to prihvatiti s radošću u vašim dušama.
 
Uspon novih diktatora
Iznenadne promjene u cjelokupnim situacijama, koje su se do sada činile tek sitnim nemirom, izrast će u ratove. Ratovi će voditi nestašici hrane. Ove će diktature ipak biti vrlo oprezne u tome kako ih se doživljava. Doći će kao mirni pregovarači i "spasitelji". U zamjenu za hranjenje vaših usta, nadzirat će vaše nekretnine koje će tako postati njihove. Morat ćete imati dozvolu da hranite svoje obitelji. Da biste putovali, morat ćete imati poseban oblik identifikacije i bit ćete zamoljeni da prihvatite žig - žig Zvijeri. Bježite, djeco Moja. Sakrijte se. Jer to nije sve. Naređivat će kako da molite, jer se oni ne okreću Bogu. Moja djeco, ovo su sotonine vojske, i žele ukrasti vaše duše.
Neka se pripreme oni koji vjeruju u Mene. Idite odmah u svoje crkve. Molite se Bogu, Vječnom Ocu. Skupite se u zajednice i molite, molite, molite. Zamolite za pomirenje, tako da kada svjedočite Upozorenju, ponizno prihvatite stanje vaših duša. Nećete se morati ničega bojati.
Molite i za svoju obitelj i prijatelje. Vašu djecu. Vaše bližnje. Svi oni se moraju pripremiti. Mnogi će biti obraćeni kada posvjedoče istinu Mog postojanja. Mnogi neće izdržati zaprepaštenost kada vide koliko su Me uvrijedili. Ostali neće mariti. Vrijeme izmiče.
 
Zamolite Me da vam pomognem
Znakovi, koji su svi naviješteni, svuda su oko vas. Vidite i prihvatite ono što jesu. Bune. Potresi. Poplave. Promjene klime. Doći će do vrhunca. Novac, kao i hrana, postaju rijetki. Nemojte vjerovati da je sve izgubljeno, jer kada Me zamolite za pomoć, odgovorit ću. Držat ću sve za ruku i pomoći vam u ovom previranju. Ali morate otvoriti srca. Zaustavite svaki pokušaj zavođenja da vas se pridruži planovima zloga. Zadržite čistoću srca i misli. Budite skromni u izgledu. Ali nikada se ne bojte braniti svoje pravo da vjerujete u Mene.
 
Vrijeme za pripremu duša
Vrijeme je. Idite, Moja djeco, i pripremite svoje duše. Kroz Sakramente tražite milosti potrebne za prosvjećenje vaših duša. Onda Me zamolite da vas primim u zagrljaj i zamolite Me za spasenje. Moja Ljubav i suosjećanje za svakog od vas je iznad vašeg shvaćanja. Ali kada se Upozorenje, jedan od najmilosrdnijih darova koji vam mogu svima dati, dogodi prije Sudnjeg Dana, morate ga dočekati s dobrodošlicom. Budite zahvalni što vam se daje ovaj predivan dar. Jer kada se obraćenje dogodi u svakom kutku svijeta, bit ćete doista spremni za novo Nebo i Zemlju kada se spoje kao jedno - Moj Raj i slavno naslijeđe na koje svatko od vas ima pravo, ako tako odlučite.
Čekajte Moje Upozorenje, djeco Moja. Jer vrijeme se približava.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj, Pravedni Sudac i Milosrdni Isus Krist
 
 
 
 
 
 
 
 
Nedjelja, 6. svibnja 2012., 19:30h
 
 
Moja predraga kćeri, dolazim usrdno moliti Moje sljedbenike da olakšaju Moju Patnju.
Žestoka je bol i progon koje Mi nanose one sekte koje rade u tajnosti kako bi srušili Svetu Stolicu.
Koliko Mi boli nanose.
Teško je podnijeti prijevaru i okrutnost njihove zavjere protiv Mene.
Ja drhtim kada vidim potpunu mržnju koju u svojim srcima imaju prema Meni.
Sotona je ukrao njihove duše, njihove umove, njihov duh i njihova tijela. Oni su još uvijek Božja djeca, ali ne žele imati ništa sa Mojim Ocem.
Njihovi planovi se sada ostvaruju pred vašim očima, uključujući oči Mojih posvećenih slugu, a ipak, oni to ne mogu vidjeti.
Zli načini na koje se skrivaju, a ipak uspijevaju nadzirati Moju Crkvu slamaju Mi Srce.
Ja ću učiniti sve kako bih ih zaustavio, ali njihove su duše tako crne.
Kćeri Moja, tvoja patnja biti će iskorištena da se pomogne spasiti duše onih koji još možda imaju u sebi iskru ljubavi i koji će odgovoriti na Moj poziv.
Ja vam nalažem da molite za te duše, koje djeluju kao posvećena vojska s malo ljubavi prema Bogu u svojim srcima.
I dalje je nešto Svjetla, Božjeg Svjetla Moga Oca, prisutno u njihovim dušama. Samo im molitva i patnja mogu pomoći.
Oni neće i ne mogu poraziti Moju Crkvu, jer Ja sam Crkva.
Vi, Moji sljedbenici, ste Crkva. Ne mogu se boriti sa onima u Svjetlu, jer bi ih ono zaslijepilo.
S vremenom će shvatiti da imaju samo sekunde da učine konačni izbor.
Molite da prihvate Moju Ruku Milosrđa, umjesto da dozvole da zauvijek budu usisani u vatreno jezero.
Zbog tih duša koje onečišćuju Moju Crkvu Ja ponovno proživljavam bičevanje na stupu svake sekunde dana.
Ja nikada neću počinuti, ako ih ne spasim.
Pomognite Mi. Ja nalažem svim Mojim sljedbenicima da mole za takve grješnike.
 
 
Vaš ljubljeni Isus

Srijeda, 19. rujna 2012., 20:45h

 
 Moja predraga kćeri, velika smjena se sada događa u svijetu i Svjetlo Moga Milosrđa se približava.
Neka nijedan čovjek ne povjeruje da se neće dogoditi ono, što Ja kažem da će se dogoditi.
Ja govorim samo Istinu tako da se morate ufati u Mene.
Moj Duh Sveti sada brzo silazi na čovječanstvo, da ih pripremi za Moje Veliko Milosrđe.
Neka nijedan čovjek ne zakaže u pripremi ili širenju Moje Riječi kako bi duše mogle biti spašene.
Sve je dobro sada, kćeri Moja, jer je sve postavljeno da se Moja Riječ širi poput divljeg cvijeta, koji će se ukorijeniti u svakom narodu.
Slatki miris Mog Dara ljubavi sada osjećaju čak i oni sa malo vjere. Jer oni su svjesni promjene i smjene, ali ne shvaćaju što se događa.
Recite im da se Gospodin Bog, Kralj Milosrđa, priprema vratiti po drugi put da ih spasi.
Moj Zavjet se približava fazi kada se najprije događa obraćenje. Zatim progon. Onda Spasenje. Tim redom.
Ufajte se u Mene i pripremite se jer je blizu vrijeme za obraćenje većine čovječanstva.
Mnoge prepreke su stavljene pred vas, Moji učenici. Ovo morate učiniti.
Hodajte ravno. Upravljajte se prema Meni na putu i ostanite dostojanstveni bez obzira kakve uvrede budu bačene na vas. Čineći tako i ne sukobljavajući se sa sotonom koji djeluje preko drugih da vas natjera da posumnjate u svoju vjeru, pobjeđujete ga.
Zbog toga sam Ja šutio i jedva da sam odgovarao Mojim tužiteljima, Mojim krvnicima. Jer da sam to učinio, Ja bih dao moć sotoni.
Moja Smrt je uništila moć koju je on imao nad Božjom djecom. Zatim je izgubio moć da ukrade sve duše. Sada kada Ja ponovno dođem uskoro, on će izgubiti svu moć. Ali do tada on će nastaviti krasti duše.
Budite jaki. Budite mirni. Budite hrabri. Ja sam s vama. Kada predate svoju volju i potpuno se ufate u Mene biti ćete sigurni.
 
 
Vaš Isus
 
 
Subota, 13. travnja 2013., 23:50h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim dati ohrabrenje svima vama koji vjerujete u Mene i Moje Poruke sadržane u ovoj Knjizi – Knjizi Istine.
Kada čovjek slijedi Mene i ponudi sebe Meni, on mora nasljedovati sve Moje Osobine. To znači da on mora ljubiti sve u Moje Ime i ponašati se prema svakom čovjeku onako kako očekuje da se prema njemu ponašaju. Međutim, kada se uistinu prepustite Mojoj Brizi, zbog toga ćete trpjeti. Prema vama će se okrutno ponašati i biti će učinjen svaki pokušaj da se na vas sipa prijezir.
Ja ovo kažem svoj Božjoj djeci i kršćanima, posebno, jer vaš je teret najteži. Ja pozivam sve one u svijetu koji vjeruju u Mene, bez obzira da li vjerovali ili ne da im Ja govorim preko ovih Poruka.
Kršćani će uvijek biti meta onih koji žele promijeniti Božje Zakone kako bi se uklapali u njihovu grješnu težnju za zadovoljstvom i sebičnim željama. Katolička Crkva je sada skoro na ulasku u najgori progon u svojoj povijesti i biti će okrenuta naglavce i naopako. Napad je planiran desetljećima i pažljivo je izrađen. Kako Sveci na Nebu plaču zbog katastrofalnih događaja koji će se sada razotkriti brzinom koja će potresti čak i one koji ne vjeruju u ove Poruke.
Doći će do nereda, jer će mnogi posvećeni sluge postati bespomoćni kada sve što su cijenili bude upitno i zatim izvrnuto. Oni će biti osporavani i maltretirani u Moje Ime unutar njihovih vlastitih redova.
Onima od vas koji ste odani Mojoj Crkvi na Zemlji, Ja vam nalažem da budete budni i da održavate Moja Učenja, ako želite ostati vjerni Meni. Vi nikada ne smijete prihvatiti ništa drugo osim Istine kojoj ste poučeni. Uskoro ćete se osjećati vrlo osamljeno i Moji jadni posvećeni sluge će postati uznemireni jer će njihova odanost Meni i Crkvi koju je osnovao Petar biti otrgnuta od njih.
Svima vama koji ste tradicionalno odani Kršćani, vi morate ostati čvrsti i ne smijete prihvatiti nikakav pokušaj da vas se potakne da napustite vašu vjeru. Vi ćete biti odgurnuti na jednu stranu i prisiljeni prihvatiti da obrazujete vašu djecu lažnim naučavanjem, koje nije od Boga.
Ovi događaji će sada započeti i Ja vas upozoravam na njih kako bih vas vodio. Svatko tko optuži Mene, preko ove Misije, na poticanje duša da napuste Moju Crkvu na Zemlji ne shvaća Moje Upute. Ja jednostavno tražim od vas da ostanete odani Mojim Učenjima kada shvatite da ste prisiljeni prihvatiti novu verziju Crkve. Ta nova verzija nikada neće biti prihvaćena u Očima Božjim.
 
 
Vaš Isus
 
Ponedjeljak, 21. listopada 2013., 10:56h
 
 
Moja predraga kćeri, najveća izdaja Mojih ljubljenih, odanih učenika - onih koji će se uvijek čvrsto držati Istine - biti će od strane onih sljedbenika u Mojoj Crkvi koji će postati žrtve velike prijevare.
Tolike mnoge ljude, zbog njihove zabludjele odanosti, obmanuti će uljez koji će posvuda preoteti uzde u Mojim Crkvama. Premda se povremeno mogu osjećati nelagodno, kada čuju čudna izlaganja Moje Svete Riječi Koja neće biti uzeta u ispravnom kontekstu, oni će poput janjadi na klanje slijediti put prema uništenju. Oni će obasipati hvalom lažnog proroka i pozdravljati ga poput velikog diktatora i postati će kao jedan da bi stvorili veliku vojsku. Ta vojska će uzrokovati najveći progon njihovoj braći kršćanima. Brat će se boriti protiv brata u ovoj strašnoj bitci za Istinu. Broj onih koji će slijediti bezbožno trojstvo, koje se sastoji od lažnog proroka, Antikrista i sotone, biti će puno veći od onih koji ostaju vjerni Svetoj Riječi Božjoj kako je utvrđena od početka.
Vama, Moj odabrani narode, koji ne zastranjujete od Istine, ovo putovanje će biti teško. Nikada, ni na jedan trenutak u vašim životima, ne biste zamislili strašnu prijevaru kojoj ćete uskoro svjedočiti. Moji neprijatelji su dobro pripremljeni, imaju mnogo utjecaja i dobro su kapitalizirani. Oni imaju mnoge prednosti, ali nemaju na svojoj strani Moć Božju. Ne samo da ne posjeduju Moć Boga, Moga Oca, Svemogućega, već Njegovom Voljom mogu biti oboreni u bilo koje vrijeme. Nažalost, oni će odvući mnoge duše od Mene i Ja ću to dopustiti kao dio konačnog pročišćenja čovječanstva. Ovo razdoblje na Zemlji će biti da se odvoje dobri od zlih.
Što Ja mislim pod tim? Zasigurno će, reći ćete, dobri biti prevareni i da to nije njihova grješka. To je istina. Ali, kada oni koji govore da su pravi kršćani prihvate krivovjerje, umjesto Moje Svete Riječi, oni bogohule protiv Mene. Oni su svjesni Istine i moraju paziti na Moju Riječ svake sekunde. Toliki mnogi od vas su usnuli. Toliki mnogi Me uistinu ne poznajete, jer nemate poniznosti u vašoj duši, toliko ste ponosni na vaše znanje Svetoga Pisma. Mnogi od vas nisu uspjeli pročitati Evanđelja ili shvatili što će se dogoditi prije Moga Drugog Dolaska. Vi i dalje ne znate, još k tome, da vam je Istina dana u Presvetoj Bibliji. Zašto nastavljate prkositi Riječi Božjoj, raspravljati, odbijati i boriti se protiv Ruke Koja vas je stvorila? Niste ništa upućeniji od onih koji su Me Razapeli. Vi nemate više znanja od farizeja koji su vjerovali da je njihovo tumačenje Svete Riječi Božje nadređeno onome Sina Čovječjega. Zbog vašeg odbijanja da prihvatite posljednja proročanstva, zanijekati ćete Me. Sve vaše službe Meni neće ništa značiti, jer slijediti ćete onoga kojega je poslao sotona da vam uskrati vaše zakonito naslijeđe u Mome Raju.
Kako Me činite da plačem. Kako Me budete izdali odraziti će se u progonu kojega ćete donijeti onima koje zovete vašom braćom i sestrama, u Moje Ime. Vi ćete biti podučavani lažima, kao što su i drugi prije vas bili, od zlih vođa i diktatora iz prošlosti. Zbog vašeg nedostatka prave ljubavi za Mene, koja zahtijeva veliku žrtvu, vi ćete Mi donijeti mnogo duboke žalosti i patnje. Dok vas neprijatelji Moje Crkve budu uvlačili u mrežu prijevare, vi ćete pjevati njihove hvalospjeve, obožavati i voljeti one koji Me mrze i Ja ću biti zaboravljen.
Zapamtite ove Riječi. Kada stavljate lažne bogove ispred Mene, izložiti ćete se Gnjevu Božjem.
 
 
Vaš Isus
 
Subota, 2. studenoga 2013., 20:30h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja moram naglasiti svoj Božjoj djeci da se združe u jedinstvu i mole za Moju Crkvu na Zemlji.
Moje Srce uzdiše u ovo vrijeme, jer postoji velika mržnja koja se pokazuje prema onima koji su zauzeti kršćani. Progon kršćana će se nastaviti u svim zemljama i to uključuje sve one koji imaju, u ovo vrijeme, slobodu da vrše svoje iskazivanje poštovanja prema Meni. Najveći progon će biti nanijet kršćanima od strane kršćana. Bičevanje Moga Tijela na Zemlji će biti najgore iznutra, jer će se brat okrenuti protiv brata i sestra protiv sestre. Vi ćete uskoro vidjeti proglašenje novih molitvi, koje će uvesti nova liturgija.
Glavne promjene će se odnositi na Svetu Pričest, gdje će ona biti predstavljena kao nešto što pokazuje malu sličnost s Mojom Smrću na Križu, kada sam Ja predao Moje Tijelo za sve grješnike. Proglašavajući da Sveta Pričest znači udruživanje zajedno svega čovječanstva, kao jedno pred Bogom, vi ćete Me vrijeđati, jer to bi bilo suprotno Istini. Istina više ne znači Istinu, jer toliki mnogi šire laži, pretjeruju i ne shvaćaju kako se lako može spletkariti s Istinom. Kada je iskrivljena, na profinjen način, mnogi neće zamijetiti promjene, kada se ne bude držalo Istine. Laži će preuzeti mjesto Istine, podijeliti ljudski rod i prouzrokovati odvojenost od Boga, koja će voditi prema uništenju.
Uvijek cijenite Istinu, jer bez Nje će sunce potamniti, mjesec više neće pružati svjetlo kada se noć spusti i zvijezde više neće sjati u onim danima koji će ukazati na konačnu tamu, prije nego Ja dođem da tražim natrag Moje Kraljevstvo.
Do tada, samo će vas Istina spasiti.
 
 
Vaš Isus
 
 
Petak, 29. studenoga 2013., 16:45h
 
 
Moja predraga kćeri, kada propitkujete zašto bih Ja, Isus Krist, dopustio patnju u svijetu, onda bi trebali shvatiti Volju Božju. Mnogi ljudi u svijetu pate i uvijek je tako bilo. Patnja je uzrokovana činjenicom da grijeh stvara podjelu među ljudima. Grijeh odvaja čovjeka od Boga i kao takav čovjek će griješiti protiv čovjeka. Ja dopuštam patnju, jer ona dovodi duše bliže k Meni, kroz pročišćenje koje takve duše podnose. Ja ne uživam u patnji. Umjesto toga, Ja Sam Prisutan u svakoj pojedinoj duši koja mora podnositi bol i muku. Volja Božja je da određene duše pate više od drugih, jer preko takvih žrtava, druge duše koje manje zaslužuju Moje Milosrđe, mogu biti spašene.
Ja sam svojevoljno patio tijekom Moje Muke, ali Moja Bol i Poniženje porazili su većinu sotonine moći. Sotona se nikada ne može poniziti, jer to je nemoguće. I stoga kroz poniznost, koja proizlazi iz boli patnje, duše mogu ublažiti njegovu moć nad drugima. Bol, progon, patnja, ismijavanje i ruganje će uvijek biti sudbina tih odabranih Božjih duša. Takve duše su Mi najbliže i Ja ću iskoristiti tu njihovu žrtvu da privučem one druge duše koje su najpotrebitije Moga Milosrđa, u utočište Spasenja.
Ova pouka je vrlo teška za sve vas koji Me ljubite i možda se čini nepoštena. Ali znajte da vas patnja dovodi čak i bliže k Meni i da će vam donijeti Vječni Život sa Mnom u Raju. Nikada ne krivite Boga za patnju u svijetu, jer je ona uzrokovana, u prvom redu, padom ljudskog roda, kada su Božja djeca podlegla grijehu oholosti.
Oholost je korijen svega grijeha i uzrok je većine patnje u svijetu. Oholost vodi do svakog drugog grijeha i to onda stvara podjelu u svijetu i nedostatak pravde. Budite uvjereni da će svijet, vrlo brzo, konačno shvatiti pravo značenje Volje Božje. U tom vremenu, čovjekova volja će se klanjati u poštovanju Svetoj Volji Moga Oca. Dok taj dan ne dođe, kada se čovjek oslobodi oholosti i ponizi pred Gospodinom Bogom, Svevišnjim, ne može biti kraja patnji. 
Kada svijet konačno prihvati Istinu, Obećanje koje sam dao da ću Se ponovno vratiti, Ja ću obrisati svaku suzu s vaših očiju. Ja ću uzdići u slavi žive i mrtve i oni će vladati u uzvišenom sjaju u Novom Nebu i Novoj Zemlji, kada će dvoje postati jedno u Meni. Kada podnosite patnju, budite u miru, jer će brzo završiti.
 
 
Vaš Isus 
 
Petak, 21. veljače 2014., 18:00h
 
 
Moja predraga kćeri, čovjek je ranjivo i slabo stvorenje, ali on je dijete Božje. Zbog duboko ukorijenjenoga osjećaja očuvanja, čovjek će učiniti sve što treba kako bi preživio. U vremenima velike fizičke patnje, djelići snage unutar njega postati će izraženiji. Velika snaga obično će se vidjeti u slabima, gladnima, fizički unesrećenima, progonjenima i onima koji trpe u rukama licemjera. Najslabiji među vama su oni koji će postati najjači, a oni koji misle da su najjači postati će najslabiji.
Ja dijelim slabe, krotke, ponizne i pravedne od onih koji se uzdižu i koji se razmeću praznim riječima o Mojim Učenjima, ali koji proklinju druge u svojim srcima. Ja sada odvajam pšenicu od pljeve i zbog toga će vjera svakoga čovjeka biti iskušana, dok on ili ona ne budu dovedeni do ruba. Ja uključujem sve one koji ne vjeruju u Boga, one koje odbacuju Pravoga Boga i one koji su svoja srca predali Mome neprijatelju – zlome. Svakoj duši će biti dan jednak položaj preda Mnom i svaka Milost će biti dana onima koji Me ne prihvaćaju u ovo vrijeme.
Svijet će biti iskušan po stanju ljubavi koju svaka osoba ima prema drugima, što je pravi odraz i mjera njihove ljubavi za Boga. Vaše je vrijeme ograničeno i kako bi vam bilo moguće da podnesete ovo pokorničko putovanje, vi morate prihvatiti da Božji proroci jednostavno proglašavaju Njegovu Volju, samo zato da bi vi postali Njegovi u tijelu i duhu. Ne opirite se Ruci Božjoj. Radujte se, jer će kušnje, koje je Moj Otac dopustio, donijeti veliko ujedinjenje Njegova Dva Svjedoka na Zemlji – Kršćana i Židova – i od ovih dvoje roditi će se veliko obraćenje. Kada Bog dopušta progon Kršćana i Židova, to je zbog valjanog razloga. Zbog onoga što će oni morati podnijeti, nastati će mnogo obraćenja i milijarde ljudi će vidjeti Slavu Božju, jasnoga duha, gdje nikakva zbunjenost neće poremetiti njihovu radost kada konačno prepoznaju Istinu.
Vrijeme da se Istina vidi onakva kakva jest, uključujući dobro i loše, blizu je. I tada vas ništa više neće povrijediti. Više neće biti odvojenosti od Boga. Ljubav će konačno pobijediti sve. Ljubav je Bog i Njegova Vladavina je za vječnost. Neće više biti mržnje, jer ona će biti mrtva.
 
 
Vaš Isus
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Srijeda, 4. ožujka 2015., 22:12h
 
 
Moja predraga kćeri, Moj Glas je potisnut duhom tame u vrijeme kada Me čovječanstvo najviše treba.
Ova duhovna bitka je žestoka i vodi je Moje Kraljevstvo protiv sila zloga. Ipak, mnogi ljudi su nesvjesni ove činjenice zato jer duh zla izlijeva novi lažni nauk koji će se, izvanjski, činiti omiljen, kojem će se diviti, kojega će prihvaćati i kojemu će pljeskati oni koji tvrde da govore Moju Riječ, ali koja nije od Mene.
Zli je oprezan, lukav i zloban i zato kada njegovi posrednici predstavljaju novi pristup Mojim Učenjima, vi možete biti sigurni da će on biti dotjeran na divan način za kojeg će se činiti da je ispravan. Moć Mojih neprijatelja guši Vjeru Mojih ljudi i oni ne vide što se stavlja pred njih.
Zbrka ne dolazi od Mene. Moje Riječi su jasne, Moja Učenja beskrajna. Čovječanstvo je prigrlilo humanizam i ateizam kao zamjenu za Mene. Ja Sam odbačen i Moja Riječ se dopušta samo u nekim dijelovima, dok su drugi dijelovi iskrivljeni tako da odgovaraju potrebama grješnika koji žele opravdati svoje pokvarenosti. Oni mogu dopustiti krivovjerje među sobom, ali Ja sve vidim i Ja ću suditi Kršćanima po načinu na koji su odbacili Moju Riječ i po djelima koja prihvaćaju, a koja su protiv Mene.
Kršćani se brzo progone u svijetu i oni će pretrpjeti veliku nevolju zbog mržnje koja u svijetu postoji protiv Mene. Ja Sam prezren od onih koji su Me nekoć poznavali, ali koji su Me sada odbacili. Mene jedva podnose oni koji znaju Tko Sam Ja, koji odbacuju neka od Mojih Učenja zato što im Istina čini nelagodu.
Mnogi su Me izbjegavali tijekom Mog Vremena na Zemlji, a posebno one ohole duše koje su vodile Moje Stado u hramovima. Oni su propovijedali Riječ Božju, ali im nije bilo drago čuti Istinu s Mojih Usana, Pravog Mesije. 
Danas postoje Moji nevjerni sluge koji nisu uspjeli ostati uz Istinu. Mnogi od njih više ne prihvaćaju Moju Svetu Riječ, koja kao vode izvora ostaje kristalno jasna. Oni su zaprljali vodu koja se izlijeva iz Duha Svetoga i nevine duše će ju piti. Istina će biti iskrivljena i mnogi će biti prisiljeni pomiriti se s naukom tame koji će jarko sjati, poput blistave zvijezde. Ovaj novi lažni nauk neće imati nikakve veze sa Mnom i jedino oni koji vjeruju u Sveto Evanđelje i koji odbiju zastraniti od Njega, naći će Vječni Život. 
Ja Sam došao da vam donesem Istinu kako bih vas spasio, a vi ste Me razapeli zbog toga. Ipak, Mojom Smrću na Križu, Ja Sam pobijedio smrt. Sve što Sam učinio bilo je zbog vas i sve što dolazi iz Moje Pobjede nad smrću je vaše. Život tijela postaje vaš kada vi vjerujete u Mene i vaša duša će živjeti vječno. Odbacite Me prije Mog Drugog Dolaska i vi nećete biti spremni primiti Me. Ako vi prihvatite laži, premda već poznajete Istinu Mojih Riječi, vi ćete pasti u očaj. I sada, Mene će razapeti još jednom i ovog puta će biti malo žalovanja za Mojim Tijelom – Mojom Crkvom – jer ćete Me vi napustiti do trenutka kada ću Ja doći na Veliki Dan. Mene će zaboraviti, ali prevarant će biti obožavan; štovan i pozdravljan poput kraljevića, dok ću Ja ležati u jarku i po Meni će se gaziti.
Jedino Snagom Duha Svetoga, Moji vjerni sljedbenici će biti sposobni izdržati ovu bitku za duše i Ja vam dajem svaku Milost da otvorite svoje oči za Istinu i da vas zaštitim od toga da vas upropasti prevara.
Moji odani posvećeni sluge, koji ostanu vjerni Mojoj Riječi, ustat će i vodit će vas na Putu Istine. Ove Moje hrabre, posvećene sluge će primati izvanredne Milosti da osposobe Kršćane da vide jasno, razliku između dobra i zla. Srca gore, svi vi, i znajte da se ove Milosti sada izlijevaju na ove Moje sluge, jer bez njihovog vodstva će vam biti teško proglašavati Istinu.
Ja vas ljubim sve. Ja vas nikada neću napustiti. Ja vas privlačim k Sebi i tražim da molite Moje Križarske molitve kako bi primili Blagoslove koji su potrebni za ovo putovanje pred vama. Duh Sveti počiva nad vama i bit će te ispunjeni svakim mogućim Darom da bi održali svoju predanost Meni. 
Zazovite Me uvijek da vam pomognem, da vam dam hrabrost, snagu i sposobnost da se prema svojim neprijateljima ponašate s ljubavlju i suosjećajnošću, što je potrebno, ako želite postati Moj istinski Učenik. Ljubiti Moje neprijatelje ne znači, međutim, da vi prihvaćate krivovjerje. Ja također tražim da se odbijete uplitati u bilo kakvu vrstu mržnje u Moje Sveto Ime. 
Proglašavajte Moju Riječ. Nema Ju potrebe braniti.
 
 
Vaš ljubljeni Isus Krist
Spasitelj i Otkupitelj cijelog čovječanstva
 
 
 
 
 

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice