Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

Srijeda, 11. svibnja 2011., 22:30h

 
Dijete Moje, postaješ sve bliža Presvetom Srcu Mog Sina. Tvoje put je bio težak, a ipak se dogodio u kratkom vremenu. Po zapovijedi Boga Oca poslana sam da stupim u kontakt s tobom, i pozovem te na ovu zadaću. Tvoj je odgovor bio trenutačan. Nikad nisi oklijevala. To je zbog snage ljubavi koju imaš za Mene, svoju Blagoslovljenu Majku. Vodila sam te i strpljivo nagovarala prema ovom posebnom pozivu. Molim te da Mi se obraćaš svaki dan, svojoj Voljenoj Majci, za vodstvo. Svi Sveti  još uvijek hodaju s tobom, ali ti to ne znaš. Moraš pozvati Svetog Benedikta, Svetog Josipa, Ivana Evanđelista, svetog Augustina i Mihaela Arhanđela da ti daju podršku koju trebaš. Mnogo si jača sada, dijete Moje, pa se pitaš zašto je to tako. Zbog tvoje poslušnosti Mom Voljenom Sinu primaš milosti potrebne za ovu posebnu Božju zadaću za koju si odabrana.
Svakodnevno moljenje Moje Svete Krunice je važno, jer će te zaštititi od zlog. Za stalno ti je dodijeljen sveti Benedikt, da te zaštiti od napada zlog. Zbog toga ti se ne približavaju oni najgori. Moli mu se svaki dan, dijete Moje, za stalnu zaštitu. Prihvati patnju koju od tebe zahtijeva Moj dragi Sin, Isus Krist, jer će se tako spasiti bezbroj duša. Tvoj posebni dar, iz slobodne volje, spriječit će milijune duša da uđu u paklene vatre. Zapamti što tvoja patnja postiže, radost koju će donijeti Presvetom Srcu Moga Sina.
Uživaš u posebnom daru zajedništva s Mojim Sinom. Što se više potpuno predaš, pokažeš poniznost i činiš daljnje žrtve, više ćeš Mu pomoći u ovoj zadaći koja Mu je toliko važna.
Budi zahvalna, dijete Moje, što te se traži da učiniš ovu zadaću, jer bez nje milijuni duša neće biti spašeni.
Približi se Mom Srcu i dopusti da te držim blizu Svog Sina. Zaštitit ću te i voditi te cijelo vrijeme.
 
 
Tvoja Voljena Majka
Kraljica Mira

Ponedjeljak, 25. srpnja 2011., 09:00h

 
Moja voljena kćeri, s velikom ti radošću još jednom govorim o obraćenju koje se sada događa u svijetu. Što ljudi čine više zvjerstava pod utjecajem sotone, sve više Moje djece počinje ispitivati razine ubilačkih namjera koje prevladavaju u svijetu. Što vam se više prikazuje zlo, tako će vam se prikazivati i shvaćanje da sotona doista postoji. Za one koji ne vjeruju da on postoji, dopustite Mi da vam objasnim kako možete uočiti njegova zla djela.
Svaki put kada Moja djeca svjedoče ubojstvu, samoubojstvu, ratu, podmićivanju države i onih s moći, pohlepom, oholosti i nepravdama, znaju da su ova djela očitovanje sotone. Zli je sada postao očajan da otruje umove Moje djece, učinit će sve što može u ovom dijelu povijesti, tako je jak njegov bijes. Moja djeco, vi ste njegove mete. I dok vidi kako je lako zaraziti duše koje su otvorene njegovom utjecaju - oni koji stalno traže vlastitu slavu na zemlji - vidi da je sve teže dotaknuti duh Mojih odanih sljedbenika. Tako su blagoslovljeni darom Duha Svetoga da je on, sotona, bespomoćan protiv njih.
Svi oni koji slušaju Moju uputu za molitvu postat će jači u umu i duhu. Onda neće mariti da li ih sotona bičuje u bijesu, jer štit njihovog oklopa je tako jak. To ne znači da on neće upotrebljavati bilo koji način da vas zavede preko želja tijela. To ne znači da vam neće nanositi bol šapćući u uši onih koji su vam bliski i onih koje volite. Budite čvrsti, Moji sljedbenici, jer vašom snagom bit će zgažen zauvijek. On će, Moja djeco, postati bespomoćan kako se obraćenje širi. Jer kako vas može natjerati da pijete iz njegovog kaleža mržnje prema čovječanstvu, kada  niste žedni njegovih lažnih obećanja? Što ste jači, manje će vas uznemirivati.
Znajte sada da kada svjedočite sveukupnom nemiru, prevarant je na djelu. Moji sljedbenici sada odmah znaju zloću sotone kada su njegova djela tako jako očita. Molite da vaša braća i sestre također mogu svjedočiti njegovim zlim djelima i prepoznati ono što jesu. Samo kada nevjernici konačno prihvate da sotona postoji, okrenuti će se prema Meni za utočište. 
Molite sada za sveopće obraćenje. Obraćenje koje će doći, ne samo zbog Upozorenja, već zbog Istine. 
 
 
Vaš ljubljeni Učitelj i Spasitelj
Isus Krist
 
Četvrtak, 22. rujna 2011., 21:00h
 
 
Moje dijete, moraš zamoliti Moju djecu da Mi se mole kako bi ih prekrila Svojim Presvetim Plaštem u ova vremena. Prevarantovo djelo se pojačava i širi poput munje. Zli nadzor koji vidite svuda oko sebe, upravlja on i njegova vojska demona. Oni uzrokuju mnogo patnje i boli u svijetu. Molitva Moje Presvete Krunice će ga zaustaviti da uzrokuje štetu koju namjerava nanijeti svijetu.
Molite, Moja djeco, gdje god da ste, za Moju posebnu zaštitu protiv zloga. 
Molite da olakšate patnju Moga ljubljenoga Sina koji jako treba vašu utjehu. On treba vaše molitve, djeco, dok se sprema ponovno spasiti čovječanstvo od njihovih grješnih i ćudljivih života.
Molite sada kako nikada prije niste molili.
 
 
Vaša Blagoslovljena Majka
Kraljica Mira
 
 
Četvrtak, 8. ožujka 2012., 19:52h
 
 
Moja najdraža kćeri, svijet je iščekivao ovaj trenutak dvije tisuće godina.
Neki sa strahom u srcima, drugi s iščekivanjem, pitajući se kada će taj trenutak doći i sada je došao.
Ovo je vrijeme kada šaljem Moga proroka Kraja Vremena, tebe Marija, da konačno predstavi Knjigu Istine koja otkriva sadržaje Knjige Otkrivenja.
Ja sam Bog za kojim sva Moja djeca vape u ovim groznim vremenima.
Moja uznemirena djeca moraju sada vapiti za Mnom.
U ovom trenutku okupljam Moju obitelj kako bi se ujedinili u konačnoj bitci da ubijemo Zmaja koji je tako dugo mučio Zemlju.
Djeco, ne bojte se. Nikakvo zlo neće zadesiti one koji nose Moj Pečat, Pečat Živoga Boga.
Sotona i njegovi pali anđeli, koji u ovom trenutku šire zarazu na svijet, nemaju vlast nad onima koji imaju Pečat Živoga Boga.
Morate Me slušati, djeco i prihvatiti Moj Pečat, jer on neće samo spasiti vaše živote, već i vaše duše.
Molite molitvu kako bi svaki dan primili Moj Pečat.
Osigurajte da svaki član vaše obitelji i vaši voljeni shvate važnost Moga Pečata.
Vaša ljubav prema Meni, vašem Nebeskom Ocu, biti će vaša spasonosna milost i dati će vam snagu koju trebate.
Moj Pečat Zaštite je naviješten, kad se drugi pečat slomi.
Jahač crvenoga konja je osvetnički tamni anđeo koji će ubiti Moju djecu u mnogim nadolazećim ratovima. Ali on će proći pokraj one Moje djece koja imaju Pečat na svojim čelima.
Pripremite se sada, jer se ovi ratovi već događaju i još ih se više planira u svakom kutku Zemlje, a osobito na Srednjem Istoku i u onim Zemljama kojima je Moj dragi Sin, Isus Krist, hodao tijekom Svoga vremena na Zemlji.
 
 
Vaš ljubljeni Otac
Svevišnji Bog
 
Subota, 2. lipnja 2012., 21:00h
 
 
Moja predraga kćeri, kada Mi Moji sljedbenici dopuste da preplavim njihove duše Mojom bezuvjetnom Ljubavlju, Ja ću zapaliti u njima snagu koja će ih zapanjiti.
Dođite k Meni poput djece koja vjeruju jednostavnoga i otvorenoga srca, bez očekivanja i Ja ću vam donijeti mir koji nećete naći nigdje drugdje.
Iako Ja plačem zbog načina na koji su zlo i pohlepa zavladali svijetom, također sam pun radosti zbog čiste ljubavi koju Moji sljedbenici pokazuju Meni, njihovom Isusu.
Koliko Mi donose olakšanje, utjehu i kako ih želim zakriliti u Moj Zagrljaj. 
Kako bih želio da Me mogu čuti i reći im koliko ih ljubim.
Koliko Ja žudim za danom kada ću posegnuti Mojom Rukom, zgrabiti njihovu ruku u Moju i privući ih u Moje Novo Kraljevstvo, kada će konačno doći Kući k Meni.
Taj dan nije daleko.
Svim Mojim sljedbenicima, morate Me slušati u ovo vrijeme.
Morate biti snažni i ustrajati tijekom nadolazećih kušnji i nikada se nemojte obeshrabriti.
Hodanje duž puta, stvorenoga za vas, prema Mome Kraljevstvu, nanijeti će vam bol. Mnogi od vas će poći na put i posrnuti.
Neki od vas će pobjeći natrag u smjeru iz kojega su došli.
Drugi će sjesti, odustati i ostati zaglavljeni između početka svoga putovanja i Vrata Vječnoga Života. Tako će slaba postati njihova vjera zbog prepreka s kojima će se suočiti.
Oni jači će biti neustrašivi. Oni će se željeti probijati naprijed i napuniti se svakim gramom snage prema Novoj Eri Mira.
Ništa neće stajati na njihovom putu. Oni će znati kako izdržati nadolazeće patnje. Oni će znati kako se boriti s neprijateljem. S malo straha u svojim srcima, oni će slušati svaku Uputu koju ću im Ja dati.
Oni uvijek moraju težiti da se vrate i ponesu one koji su slabiji. One koji su plašljivi. Moraju nositi na svojim ramenima one kojima nedostaje volja i hrabrost da ustanu u Moje Ime.
Oni koji odbiju vašu pomoć, biti će ostavljeni i postati će dio kraljevstva Zvijeri iz kojega nema bijega.
Nikada ne posustajte, nikada ne sumnjajte u Moju Ruku Zaštite.
Ako sve podložite Mojoj Svetoj Volji, Ja ću se pobrinuti se za sve.
Ufajte se u Mene. Slijedite Me.
Vremena je malo, a ipak, vremena je u izobilju da se pripremite za bitku koja dolazi.
Ja vas sve ljubim. Nikada ne zaboravite Moć Moje Ljubavi.
 
 
Vaš ljubljeni Spasitelj
Kralj Spasenja
Isus Krist
 
Srijeda, 20. lipnja 2012., 07:46h
 
 
Dijete Moje, Moj Sin pati u ovome trenutku i koliko je Moja vlastita patnja isprepletena s Njegovom.
Oni koji uzrokuju patnju drugima razapinju Moga Sina.
Kada čine strašne stvari koje uzrokuju nevolju, bol i smrt Božjoj djeci, ponovno stvaraju Muku Moga Sina.
One koji slijede put prevaranta svake sekunde iskušavaju pali anđeli koje vodi sotona.
Mnogi od njih to ne znaju, pa zato morate moliti za njih.
Mnogi od njih ne shvaćaju da ih iskorištava zli kako bi postigao svoje uništenje ljudskog roda.
Vrlo brzo će ih sotona odbaciti, kada ne budu služili nikakvoj daljnjoj svrsi.
Moj će Sin čekati kako bi primio takve grješnike u Svoje Svete Ruke, On je toliko Milosrdan. 
Zli planovi koje čini sotona, nevidljivi svima, uskoro će donijeti tugu Mome Vječnom Ocu. Nanoseći bol svojoj braći i sestrama, ti okorjeli grješnici nanose bol Bogu.
Nikada nemojte misliti da će postići sve to što su zacrtali učiniti.
Meni, Majci Božjoj, Suotkupiteljici i Posrednici, dane su Milosti da uništim zmiju.
Tražeći od Mene da vam pomognem, Ja vam mogu pružiti zaštitu od straha, djeco.
Ja vam mogu, sa Mojim Sinom, dati milosti i krug zaštite koji nijedan pali anđeo ne može probiti.
Sotona ne može nauditi ili napasti one koji mole svaki dan Moju Svetu Krunicu.
Moleći tri ili više Krunica, možete proširiti ovu zaštitu na druge. Čak ako bi i stotinu ljudi to činilo, oni bi mogli spasiti svoj narod od onečišćenja kojega zli širi.
Morate se okupiti, djeco i moliti da se zaštitite.
Morate biti plemenitoga srca i moliti za svoje neprijatelje, jer mnogi od njih ne shvaćaju što čine.
Potpuno vjerujući u Moga Sina i prihvaćajući darove koje On sada donosi Svojim učenjima i proročanstvima, možete izbrisati sve vaše strahove.
Sotona vreba i hrani se strahom. Suočite se sa Istinom i koristite molitvu da ublažite zle planove koje ostvaruju one zle skupine koje žele uništiti čovječanstvo.
Osjetite Ljubav Moga Sina otvarajući svoja srca. Predajte Meni Majci Spasenja vaše brige i Ja ću ih odnijeti Mojemu Sinu.
Zatim ću vas Ja prekriti Mojim Presvetim Plaštem i osjetiti ćete snagu koja može doći samo sa Neba.
Samo tada ćete biti ispunjeni mirom, hrabrošću i odlučnošću da postanete dio Božje Vojske. Ta vojska, koja se već stvara, sastavljena je od mnoštva iz svakoga naroda.
Oni će stupati do kraja i ne mogu biti poraženi.
Hvala ti Moje dijete što odgovaraš na Moj poziv.
 
 
Tvoja ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Utorak, 25. rujna 2012., 12:50h
 
 
Moja predraga kćeri, nikada ne smiješ postati spokojna i osjećati da će ova Misija, kada se čini da dobro ide i na trenutak izbjeći biču zloga. On je bijesan. On udara na svaki zadatak koji poduzimaš, stvara probleme i prepreke, koje te ostavljaju frustriranom i bespomoćnom.
Tako mnogo ljudi je slijepo na pustoš koju on nanosi čovječanstvu. Zato što ga oni ne mogu vidjeti, oni ne vjeruju da on postoji. Onima koji mu otvore put grijehom i puste ga u svoje duše biti će nemoguće osloboditi se užasne boli i nezadovoljstva koje on donosi u njihove živote.
Postoje samo tri načina da se zaštitite od zloga.
Prvi je, Sakrament Ispovijedi koji čisti vašu dušu, ako ste iskreni u svom kajanju. Za nekatolike, molim vas da prihvatite Dar Potpunog Oprosta u Križarskoj molitvi (24), koja je dana svijetu preko ove Misije.
Drugi način je svakodnevnom pobožnošću Mojoj Majci, kojoj je dana Moć da zgnječi sotonu. Njena Sveta Krunica je važan štit, koji će sakriti vas i vašu obitelj daleko od njegovog zlog oka.
Posljednji je preko Stanja Milosti, koje možete postići redovitom vezom sa Mnom primajući Me u Svetoj Euharistiji.
Toliki mnogi ljudi koji žele pobjeći iz kandži sotone i koji u svojim srcima znaju da su uvučeni u vrtlog zla, moraju Mi se obratiti i tražiti od Mene da im pomognem ovom posebnom 
 
Križarskom molitvom (78) Izbavi Me od zloga
 
O Isuse zaštiti me od moći sotone. Uzmi me u Svoje Srce dok ja raskidam svu svoju vezanost za njega i njegove zle putove. Predajem Ti svoju volju i dolazim pred Tebe na koljenima, skrušena i ponizna srca. Polažem svoj život u Tvoje Svete Ruke. Izbavi me od zloga. Oslobodi me i povedi u Svoje sigurno utočište sada i dovijeka. Amen.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 20. listopada 2013., 12:07h
 
 
Moja predraga kćeri, Ja želim otkriti svima vama, Mojim ljubljenim apostolima - onima koji hodaju Zemljom i proglašavaju Moju Svetu Riječ - da se morate držati Mene, svoga Isusa, kao nikada prije. Ova vremena koja su pred vama biti će teška i svi oni koji ostanu u Meni, sa Mnom i za Mene, biti će odgovorni da održavaju gorućim plamen Moga Svjetla u mračnim nadolazećim danima.
Moja dragocjena djeco, vi morate ostati smireni, u miru, ali s čvrstom odlukom da ćete nastaviti proglašavati Svetu Riječ sadržanu u Evanđeljima, u svakom kutku svijeta. Vi, Moja Vojsko Ostatka, dovesti ćete k Meni svu Božju djecu i pomoći ih spasiti od zlih tlapnji, koje će zahvatiti milijune duša. Vi ste Moji i vi hodate unutar Svjetla Božjeg, utirući put svijetu da bude spašen. 
Moje Milosti se izlijevaju na vas, Moji ljubljeni apostoli i jednom kada znate da vas Ja vodim i kada se potpuno ufate u Mene, nikakvo vam zlo neće doći. Ali ako dopustite sami sebi da postanete svojevoljni sluge prijevare, onda vas Moja Zaštita neće prekriti. One od vas, koji pristajete uz lažnog proroka i Antikrista, zarobiti će sotona i on vas neće pustiti. Vi koji hodate uz Moje neprijatelje i gutate zmijin kalež, on će vas uništiti ako ga se usudite osporiti. 
Pazite sada na Moje Upozorenje - stanite na stranu Zvijeri i zakunite se na bezbožnu prisegu da bi štovali krivovjerje i biti će vam vrlo teško oteti se daleko od njegovog opakog stiska. Molite da imate mudrosti vidjeti Istinu.
 
 
Vaš Isus
 
 
Nedjelja, 2. veljače 2014., 17:09h
 
 
Moja najdraža djeco, Ja tražim od vas da molite Moju Presvetu Krunicu svakoga dana od sada pa nadalje da zaštitite ovu Misiju od sotonskih napada. Moleći Moju Presvetu Krunicu svakoga dana, vi ćete ublažiti zloću sotone i onih na koje on utječe, kada pokušava odvratiti duše od toga da slijede ovaj posebni Poziv s Neba.
Svi oni različitih vjera moraju također početi moliti Moju Svetu Krunicu, jer će Ona svakome od vas donijeti veliku zaštitu. Presveta Krunica je za svakoga i one koji žele imati koristi od Moje zaštite – Dar koji sam Ja primila od Boga, obraniti duše od zloga.
Toliki mnogi od vas draga djeco će biti mučeni ukoliko ne popustite. Inače, povući ćete se od ove Misije. Neprijatelji Božji iskoristiti će svaku moć koju mogu da vas zaustave. Oni će vas vući, izvikivati psovke prema vama i optužiti vas za zle stvari. Zanemarujte to i dopustite Meni, vašoj ljubljenoj Majci Spasenja, da vam dam utjehu i pružim vam svu zaštitu koju trebate.
 
Tijekom Misije Moga Sina  na Zemlji, On je bio izdan na toliko mnogo načina. Oni su na Njega čekali u selima, s kamenjem u njihovim rukama. Kada je On prolazio, sa stotinama koje su Ga slijedile, oni su bacali ta kamenja na Njega iz zaklona, da nitko ne bi znao tko su bili oni. Oni su Ga mrzili; prijavili su Ga Crkvenim vlastima; širili su zle laži o Njemu i govorili da je pričao zlim jezikom i bogohulio protiv Boga. Ipak, nijedan od njih nije mogao točno objasniti kako je On bio kriv za takve stvari. Zatim su oni provodili mnogo vremena nagovarajući Njegove Učenike da Ga zaniječu. Mnogi od njih i jesu. Zatim, farizeji su upozorili sve one koji su se molili Bogu u hramovima da, ako nastave slijediti Moga Sina, više im nikada neće biti dopušteno biti unutar Božje Kuće. I mnogi od njih su prestali slijediti Moga Sina. Iste te duše plakale su gorke i žalosne suze nakon što je Moj Sin bio Razapet, jer tek tada su shvatili kako su Mu naudili.
 
Isto će vrijediti i za ovu Misiju, koja utire put Gospodnji i put Velikoga Dana za Drugi Dolazak Moga Sina. Učiniti će se svaki napor kako bi se oslabila Crkva Ostatka. Biti će učinjen svaki pokušaj da se oslabi vaša odlučnost. Biti će načinjen svaki plan da vas se potakne da okrenete svoja leđa svom vlastitom Spasenju i Spasenju drugih.
Vi nikada ne smijete dopustiti duhu zla da obeshrabri vaš duh, oslabi vašu vjeru ili vas potakne da zaniječete Moga Sina. Nikada ne gubite pouzdanje u Moga Sina ili Njegovo Obećanje da će ponovno doći kako bi čovjeku donio Novi Početak. On vas nikada neće iznevjeriti. On shvaća koliko je teško svima vama, bol koju podnosite, kao i žrtve koje činite za Njega.
Zapamtite, vi ste Njegovi i kada ste uistinu dio Njega i prepustite se Njemu, vi postajete dio Njegova Svjetla. Svjetlo Božje, prisutno u dušama, izvlači tamu koja je prisutna u drugim dušama. Kada sotona koristi duše na ovaj način, on će učiniti da se njegov bijes spozna i osjeti. Kada su podignuti prigovori protiv ove Misije, koju je Bog blagoslovio, oni nikada neće biti razumni ili smireni. Pokazani bijes će biti jasan znak koliko ovu Misiju sotona mrzi. Zbog toga, svi vi morate moliti Moju Svetu Krunicu svakoga dana, kako bi zaštitili ovu Misiju.
Uvijek se ufajte u Moje Upute, jer Moj Sin je rekao Meni da pomognem svima vama da se nosite s pritiscima koje ćete morati podnositi u Njegovo Ime.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
Utorak, 25. ožujka 2014., 15:30h
 
 
Moja draga djeco, kada Me je Bog odabrao kao Majku Njegovoga Jedinorođenoga Sina, bilo je to tako da bih Ja mogla dati slavu Bogu služeći Mu donoseći na svijet dugo iščekivanoga Mesiju. Ja Sam tada bila jednostavno ponizna službenica, kao što Sam i sada.
Uvijek se sjetite da kada služite Bogu, u Njegovome Planu da donese Vječno Spasenje svijetu, jednostavno ste Njegov sluga. Služiti Bogu zahtijeva duboki osjećaj poniznosti. Ne može biti na nijedan drugi način. Ova Misija, posljednja koju je odobrio Moj Otac u Svom Planu, da donese konačno Spasenje Svojoj djeci, privući će milijune duša da Mu služe. Oni će doći iz svakoga kuta Zemlje. Mnogi neće biti svjesni svoga poziva, dok ne budu molili Križarske molitve. Moljenjem Križarskih molitvi, Duh Sveti će oduševiti te duše i tada će one biti spremne nositi Križ Moga Sina.
Ako uistinu služite Mome Sinu i dođete Mu u pomoć, kako bi On donio Spasenje svakome grješniku, onda ćete morati prihvatiti težinu Križa. Kada služite Mome Sinu, ali se kasnije žalite zbog patnje koju vam to donosi, to će uzrokovati slamanje prepreke koja vas štiti od zloga.
Sotona nikada neće uznemiravati one koji slijede lažne vidjeoce ili njihove sljedbenike, jer zna da oni ne donose ploda. On će, međutim, u slučaju istinskih Misija, napadati sa žestokom okrutnošću. On će koristiti slabe duše, ranjene grijehom oholosti, da napadne prave učenike Moga Sina. Za one koji odgovaraju Meni, Majci Spasenja, njegova mržnja će biti najočitija kada Moja Medalja Spasenja bude dostupna po svem svijetu. 
Medalja Spasenja će obratiti milijarde duša i stoga će zli učiniti svaki napor, kako bi je zaustavio. Vi ćete vidjeti, kroz takve napade, čisti otrov koji će se sipati od zloga i svakog njegovog posrednika, jer on ne želi da ova Medalja bude dana Božjoj djeci. Djeco, vi nikada ne smijete pokleknuti pred pritiscima ili pred zloćom, koja će se širiti od onih koji su otpali od Moga Sina. Učiniti to znači predati se sotoni. Umjesto toga, vi morate zamoliti Mene, vašu ljubljenu Majku, da vam dam snagu da nastavite i da zaštitim Misiju Spasenja u ovo vrijeme obljetnice Navještenja.
Vi morate moliti ovu Križarsku molitvu (143) Za zaštitu Misije Spasenja
 
O Majko Spasenja, zaštiti ovu Misiju, Dar od Boga, da donese Vječni Život svoj Njegovoj djeci posvuda. Molim Te posreduj, u naše ime, preko Svoga ljubljenoga Sina, Isusa Krista, da nam da hrabrosti da izvršavamo naše dužnosti služenja Bogu u svako doba, a osobito kada patimo zbog toga. Pomogni ovoj Misiji da obrati milijarde duša, u skladu s Božanskom Voljom Božjom i da obrati one kamenog srca u brižne sluge Tvoga Sina. Daj svima nama, koji služimo Isusu u ovoj Misiji snagu da nadvladamo mržnju i progon Križa i da primimo patnju koja dolazi s njim, velikodušnog srca i s potpunim prihvaćanjem onoga što bi moglo doći. Amen.
 
Moja draga djeco, nikada nemojte dopustiti da strah od služenja Bogu stane na put vašeg proglašavanja Njegove Svete Riječi. Strah dolazi od sotone – ne od Boga. Hrabrost i snaga, združene s poniznošću i željom da se bude uz Volju Božju, mogu jedino doći od Boga. 
Ja zahvaljujem danas, na ovu obljetnicu Navještenja, Mome ljubljenome Ocu, Svevišnjem Bogu, za Dar koji je dao svijetu kada je zatražio od Mene da iznesem Njegovog predragoga Sina zato da otkupi čovječanstvo i odvede svijet u Njegovo Vječno Kraljevstvo.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja
 
 
Ponedjeljak, 5.svibnja 2014., 16:10h
 
 
Moja predraga kćeri, svima koji slijede Moj Glas preko ovih Poruka nastavit će se davati veliki blagoslovi, dok će njihova izdržljivost biti ispitana na načine koji nisu poznati još od dana kada su Kršćani trpjeli u Srednjem Vijeku. Svakome od njih će se rugati zli, koji koristi slabe i ohole duše, da poduzme napade na one koji su blizu Mene. Svaki pokušaj će biti učinjen, i vidljivo i nevidljivo, da se kleveće ovo Moje veliko Djelo.
Kako se progon bude pojačavao, znaj da je smanjena moć sotone i sve što će on učiniti je da će nastaviti bacati kamenja, širiti laži i pokušavati od Mene odvući duše. On će na različite načine uspjeti u odvlačenju duša od Mene. On će koristiti ljude koji imaju vizije da napadne ovu Misiju i to će prouzrokovati veliku zbrku.
Kada čovjek nastavlja padati i Riječ Božja nije više prihvaćena, u svojoj potpunosti, onda će Nebo uvijek posredovati. Vjerujte Mi dok vam Ja sada govorim – ovo je Moja Misija i ako vam se drugačije kaže, tada možete biti sigurni da vas vode u zabludu. Moje obećanje je da do kraja ostajem odan djeci Božjoj i dok duša potpuno ne odbaci Ruku Božju. Ja ću probijati naprijed i osigurati vas sa svim Darovima koje Ja ostavljam u baštinu da vas zaštite od Mojih neprijatelja, koji dolaze k vama kao vukovi odjeveni u ovčje ruho. Moji Darovi će biti velika suprotnost od onoga što će svijetu dati neprijatelji Božji. Knjiga Istine će biti velika suprotnost novoj lažnoj knjizi – punoj ljudski stvorenog, manjkavog nauka, koji će opravdati grijeh – koja će uskoro biti nametnuta svijetu. Pečat Živoga Boga će vas zaštititi protiv žiga Zvijeri, a Medalja Spasenja protiv krivovjerja koja će izlaziti iz usta Mojih neprijatelja, koji će osvajati Moju Crkvu na Zemlji.
Naravno, sotona prezire ovu Misiju i on će koristiti, čak i dobre duše – koje će zbog osjećaja krive odanosti onim Mojim posvećenim slugama, koji su izgubili vjeru i koji Mi uistinu ne služe, jer više ne znaju kako – da udari Moju Svetu Riječ. Vi ne smijete dopustiti sebi da budete poljuljani. Ne budite poput onih koji su došli prije vas – onih koji su Me odbacili kada Sam hodao Zemljom.
Ja vam dajem Moju Riječ da će svaki dokaz koji želite biti vaš – uskoro. Ja vam dajem Moje obećanje da Ja sada dolazim jedino da vam donesem Spasenje, u vrijeme kada će Moji neprijatelji učiniti svaki pokušaj da vama, kao djetetu Božjem, zaniječu vaše od Boga dano pravo na Spasenje.
Ne napuštajte Me, kada znate u vašim srcima da Sam to Ja, Isus Krist, Koji sada govorim. Ne pokušavajte od Mene odvući duše, ako ste u bilo kakvoj sumnji o tome Tko Sam Ja. Ne vrijeđajte proroke Božje ili ćete uvelike patiti. Ne borite se protiv Plana Moga Oca da pripremi svijet za Moj Drugi Dolazak ili ćete navući na sebe gnjev Moga Oca. Budite zahvalni. Budite velikodušni i prihvatite s ljubavlju i radošću, da je dan svijetu ovaj Dar Posredovanja, jer je on za vaše vlastito dobro i za dobro svake živuće duše.
 
 
Vaš Isus 
 
Subota, 31. svibnja 2014., 16:20h
 
 
Moje drago dijete, Ja želim pozvati roditelje djece i mladih ljudi, diljem svijeta, da ih posvete Mom Bezgrješnom Srcu.
Moj dragocjeni Sin, Isus Krist, želi da Ja to učinim, jer će ih On prekriti sa Svojom Predragocjenom Krvlju i tako ih čuvati sigurnima. On želi da vi, draga djeco, učinite to jer će njima udijeliti velike Milosti. Ovaj Dar Zaštite za djecu zapovjedio je Moj ljubljeni Otac. Preko Svoga Sina, Isusa Krista, On obećava velike Milosti i ona djeca koja su Mi prikazana bit će zaštićena od utjecaja duha zla.
Moj Sin će učiniti sve što je potrebno da ujedini sve obitelji u Njegovom Novom Raju, a posvećujući vašu djecu Meni, Majci Spasenja, velika Zaštita će se dati svakoj obitelji čija djeca će imenom biti prikazana Meni.
Moja Ljubav za Božju djecu je vrlo posebna, jer Ja Sam Majka sve Božje djece. Preko Mene, Majke Spasenja, duše posvećene Meni će biti spašene kroz Milosrđe Moga Sina. Ove duše neće biti kušane prijevarom, koju će svijetu predstaviti Antikrist.
Vi morate moliti ovu molitvu jednom tjedno, pred slikom Mene, vaše ljubljene Majke i blagosloviti se sa Svetom Vodom, prije nego ju izmolite. 
 
Križarska molitva (153) Dar Zaštite za djecu :
 
O Majko Božja, Majko Spasenja, ja tražim da posvetiš duše ove djece ( navedi ih ovdje … ) i prikažeš ih Svom ljubljenom Sinu. Moli da Isus, Snagom Njegove Predragocjene Krvi, prekrije i zaštiti ove malene duše sa svakom vrstom zaštite od zla. Ja Te molim, draga Majko, da zaštitiš moju obitelj u vremenima velikih poteškoća i da Tvoj Sin naklono pogleda na moju molbu za ujedinjenje moje obitelji u jedno s Kristom i udijeli nam Vječno Spasenje. Amen.
 
Idite i budite zahvalni za Ljubav koju Bog ima za Svoju djecu. Velika Milost i Blagoslovi će biti dodijeljeni svakom djetetu i mladoj osobi čija imena vi prikažete Meni za posvećenje Mome Sinu.
 
 
Vaša ljubljena Majka
Majka Spasenja 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice