Zum Seitenanfang springen

BdW Logo

BdW Logo

header wuepper

 

 

header wuepper

 

20 min1 Window

 

Tema: Isus čovječanstvu – 20 minuta križarskih molitvi, molitveni susret za ozdravljenje i zaštitu

23. srpnja 2022. u subotu u 15h po zagrebačkom vremenu.

Draga Isus čovječanstvu obitelji, Mir sa vama! Svi ste pozvani prisustvovati Isus čovječanstvu 20-minutnoj GLOBALNOJ KRIŽARSKOJ MOLITVI ZA OZDRAVLJENJE I ZAŠTITU sa prijevodom uživo, u subotu, u 15h po zagrebačkom vremenu.

Prijaviti se i podijeliti sa svakim kome je potrebna milost ozdravljenja i zaštite:

https://bit.ly/JTMGlobal23July2022

Ova 20-minutna Križarska molitva je naša prilika da se okupimo u molitvi i zamolimo Presveto Trojstvo da izliječi nas i naše voljene od svih vrsta bolesti, tjelesnih i duhovnih, koje su nas pogađale i pogađaju.

Također ćemo moliti za milosti da nam pomognu živjeti naše živote u skladu s Božjom Svetom Voljom, da odbacimo grijeh i da uvijek budemo u stanju milosti kroz ljubav i Milosrđe Božje.

Ova 20-minutna križarska molitva će biti na engleskom jeziku.

Prijevodi uživo su dostupni na: kantonskom, češkom, hrvatskom, francuskom, njemačkom, indonežanskom, talijanskom, korejskom, mandarinskom/kineskom, portugalskom, španjolskom, ukrajinskom/ruskom i vijetnamskom.

Čak i ako vaš jezik nije prisutan, molitveni programi će biti podijeljeni tako da možete doći i pridružiti nam se u molitvi čitajući pripremljeni materijal.

Molit ćemo odabrane križarske molitve za ozdravljenje i zaštitu, za obraćenje obitelji i prijatelja koji su otpali od Boga.

Zato ujedinimo svoja srca kao jedna Isus čovječanstvu globalna obitelj da ponudimo molitve i žrtve za iscjeljenje i zaštitu sve Božje djece, posebno onih ljudi koje volimo.

Isuse, uzdamo se u Tebe!

JTM Global 

Die Warnung

Die Warnung

LINKS

JTM Jesus To MankindCentrebot Webshop

Copyright © Knjiga Istine. Sva prava pridržana.
Privacy policy | Legal notice